niet genoeg avondeten gekregen met Pasen?quote:
Die had ik gemaakt en nee geen succesquote:Op zondag 1 april 2018 22:05 schreef RobinOok het volgende:
Die courgette cake ziet er smerig uit! Was die wel een beetje te eten? Ga je die vaker maken?
Vaag recept ook, 1 courgette. Alsof die altijd hetzelfde wegen!
Haha, okay. Gelukkig! Hoef ik mijn wereldbeeld niet bij te stellen.quote:
Ik snap het niet zo goed, stel dat ik meer courgette had gebruikt geloof ik ook niet dat de smaak er op vooruit zou zijn gegaan. Ook proefden we de mosterd niet en de pijnboompitsmaak verloor het ook van het overheersende van de eieren.quote:Op zondag 1 april 2018 22:45 schreef RobinOok het volgende:
Haha, okay. Gelukkig! Hoef ik mijn wereldbeeld niet bij te stellen.
En de hamvraag: met een Koreaans rauw dooiertje of een Amerikaans spiegelei?quote:Op zondag 1 april 2018 22:58 schreef Baconator het volgende:
Vriendin had bibimbap gemaakt. Met huisgemaakte kimchi, gochujang, shiitake, courgette, spinazie en taugé Dat mag ze vaker doen
Ik heb jaaaaaren terug eens een chocoladecake met courgette gemaakt. Omdat ik nieuwsgierig was naar dat recept. Het was niet vies, gewoon omdat je de courgette niet proefde. Maar toch zou ik het niet nog eens maken.quote:Op zondag 1 april 2018 22:47 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik snap het niet zo goed, stel dat ik meer courgette had gebruikt geloof ik ook niet dat de smaak er op vooruit zou zijn gegaan. Ook proefden we de mosterd niet en de pijnboompitsmaak verloor het ook van het overheersende van de eieren.
Nee, mss ooit nog een keer tweaken maar dan met andere verhoudingen.
Spiegeleitje, we moeten nog investeren in stenen bowls die goed heet blijven en dan uiteraard met rauw eiquote:Op zondag 1 april 2018 23:19 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En de hamvraag: met een Koreaans rauw dooiertje of een Amerikaans spiegelei?
Erm. Ik kan hetzelfde zeggen..quote:Op zondag 1 april 2018 22:30 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
niet genoeg avondeten gekregen met Pasen?
Ik net thee en nu limo. Plus nog een schaaltje pombär.
Ik denk dat ze die courgette er alleen maar in deed voor de goeie stofjes die erin zitten.quote:Op zondag 1 april 2018 23:22 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb jaaaaaren terug eens een chocoladecake met courgette gemaakt. Omdat ik nieuwsgierig was naar dat recept. Het was niet vies, gewoon omdat je de courgette niet proefde. Maar toch zou ik het niet nog eens maken.
Die courgettecake van van Boven snap ik ook niet. Maar zie ook echt niet hoe dat iets moet worden wat ik zou willen eten. Ik doe liever gewoon courgette met een koekje erbij of zo.
Ik vroeg het aan jouquote:
Me too. Ik heb bolognesechips.quote:Op maandag 2 april 2018 00:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik vroeg het aan jou
Die pombär was voor mij gewoon omdat ik er zin in had maar m'n buik is heel goed gevuld met het uitgebreide diner vnv
Stoer. Ik zou het je niet nadoen, maar ik ben sowieso niet van de gekookte eieren ;-)quote:Op maandag 2 april 2018 05:44 schreef Maikuuul het volgende:
Gisteren voor het avondeten met een local Balot gegeten. Dit is een ei waarvan het kuiken zich al in de eierschaal bevind, deze was 16 dagen (je kan ook voor 17 of 18 kiezen).
[ afbeelding ]
Opzich niet vies, maar ook niet mijn favoriet.
Baas!quote:Op maandag 2 april 2018 05:44 schreef Maikuuul het volgende:
Gisteren voor het avondeten met een local Balot gegeten. Dit is een ei waarvan het kuiken zich al in de eierschaal bevind, deze was 16 dagen (je kan ook voor 17 of 18 kiezen).
[ afbeelding ]
Opzich niet vies, maar ook niet mijn favoriet.
[ afbeelding ]
Daarna lekker sashimi tonijn met rijst
Stoer! Nooit van m'n leven bij mij in ieder gevalquote:Op maandag 2 april 2018 05:44 schreef Maikuuul het volgende:
Gisteren voor het avondeten met een local Balot gegeten. Dit is een ei waarvan het kuiken zich al in de eierschaal bevind, deze was 16 dagen (je kan ook voor 17 of 18 kiezen).
[ afbeelding ]
Opzich niet vies, maar ook niet mijn favoriet.
[ afbeelding ]
Daarna lekker sashimi tonijn met rijst
Ik strooide er inderdaad zout en ook wat azijn+chili (zit in een fles) over.quote:Op maandag 2 april 2018 08:15 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Stoer. Ik zou het je niet nadoen, maar ik ben sowieso niet van de gekookte eieren ;-)
Vraagje: een balut is dacht ik een eendenei, was dat hier ook het geval? En strooi je daar dan nog zout over voor de smaak, of gaat het puur om de krakende jonge botjes?
Die ga ik ook een keer makenquote:Op zondag 1 april 2018 20:20 schreef golfer het volgende:
Over kip gesproken.
Vanavond coq au vin naar aanleiding van Koken met Van Boven, gemaakt van Franse zwartpoot-scharrelpoulet.
Met daarbij courgettecake met pijnboompitten
Voorbereiding:
[ afbeelding ]
Pruttelen maar:
[ afbeelding ]
Resultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Nee ¤1,35 ofwel 86 Filipijnse Pesosquote:
Heerlijk he, die prijzen! Ben je in de Filipijnen? Al Filipijnse spaghetti geprobeerd? Kun je goed bij Jollibee (spicy fried chicken schijnt daar ook erg lekker en goed pittig te zijn)quote:
Ah! De Filipijnen!quote:
Die zoete spaghettie die ze hier maken inderdaad apart maar niet vies. Je hebt hier ook bij Mcdonalds de McSpaghetti.quote:Op maandag 2 april 2018 19:46 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heerlijk he, die prijzen! Ben je in de Filipijnen? Al Filipijnse spaghetti geprobeerd? Kun je goed bij Jollibee (spicy fried chicken schijnt daar ook erg lekker en goed pittig te zijn)
Die saus ligt bij de toko. Wil t toch eens proberen. Met de originele stukjes hotdog of knakworst. Saus schijnt van bananen ketchup gemaakt te zijn. Maar ben denk geen fan van zoete saus.quote:Op maandag 2 april 2018 20:09 schreef Maikuuul het volgende:
[..]
Die zoete spaghettie die ze hier maken inderdaad apart maar niet vies. Je hebt hier ook bij Mcdonalds de McSpaghetti.
Heb er 2 weken geleden die kip gegeten bij jollybee. Was wel okay niet echt wow. Ben nu in Cebu city en vlieg morgennacht naar Hongkong.
3 weken erna weer terug naar de Filipijnen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |