abonnement Unibet Coolblue
pi_178149935
Schaaltje Mackie's chips zeezout
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_178150119
Walnoten, vanavond pastasalade met tonijn
pi_178151656
Nu een glaasje port,
strakjes nog eens Chinese aubergine met gehakt maken,
net als gisteren, maar dan met iets meer gehakt.

  woensdag 28 maart 2018 @ 17:06:32 #54
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_178151707
Vanavond: stamppot van pastinaak met rauwe andijvie, grove slagersrookworst, uitgebakken spekjes en beurre noisette. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_178152831
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 17:04 schreef realAIVD het volgende:
Nu een glaasje port,
strakjes nog eens Chinese aubergine met gehakt maken,
net als gisteren, maar dan met iets meer gehakt.

[ afbeelding ]
_O_
pi_178153002
Water
  woensdag 28 maart 2018 @ 18:37:50 #57
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_178153611
We zouden uit eten bij mijn favo Italiaan...
Om half zes, per ongeluk via facebook: wij zijn vandaag gesloten wegens een verjaardag...
Ja fuck, Nu had ik maar wat in elkaar geflanst met broccoli apart gestoomd, prei/spek quiche.. Matig
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_178154538
Avondeten


Choi sam in knoflook gebakken, witte rijst en gekookte kip en frisjes.



Vol bordje en wat gember op de kip. Heerlijk!
  woensdag 28 maart 2018 @ 20:07:17 #59
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_178156080


Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala. :9 :9 :9
Ik geef hem een 9, mijn lief een 7.

Met rijst en peultjes.
  woensdag 28 maart 2018 @ 20:23:57 #60
296595 foodlover
live and learn
pi_178156547
Zoermoos (zuurkool zoals mijn Limburgse moeder het maakte).
Zuurkoolstamppot van aardappelen en wijnzuurkool waar na het stampen witte bonen aan worden toegevoegd. Met 2 speklappen en een glas droge Riesling uit de Moezel erbij.
pi_178158321
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 20:23 schreef foodlover het volgende:
Zoermoos (zuurkool zoals mijn Limburgse moeder het maakte).
Zuurkoolstamppot van aardappelen en wijnzuurkool waar na het stampen witte bonen aan worden toegevoegd. Met 2 speklappen en een glas droge Riesling uit de Moezel erbij.
Nog nooit van gehoord, keer proberen.
pi_178159352
Thee en plak snijkoek
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  woensdag 28 maart 2018 @ 22:52:29 #63
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_178160536
[/quote]
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 20:07 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala. :9 :9 :9
Ik geef hem een 9, mijn lief een 7.

Met rijst en peultjes.
Wil het in ieder geval proeven, lijkt mij heerlijk.

Bestaan er geen, all you can eat gerechten met vreemde (prima) gerechten? Ik wil koeientong, kabeljauwwangen, lamsschenkels inderdaad, hazenbootboutje, paardenbiefstukje., enzovoorts

Hier cashew en zoute stokjes
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  Spellchecker woensdag 28 maart 2018 @ 22:55:42 #64
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_178160648
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 22:52 schreef uniekhoorn het volgende:

[..]

Wil het in ieder geval proeven, lijkt mij heerlijk.

Bestaan er geen, all you can eat gerechten met vreemde (prima) gerechten? Ik wil koeientong, kabeljauwwangen, lamsschenkels inderdaad, hazenbootboutje, paardenbiefstukje., enzovoorts

Hier cashew en zoute stokjes
[/quote]Dat aten wij op zondag ..... dan stond die tong een hele dag (minstens) in een emmer met zout water .... zondagmiddag (!) aten wij dat warm en de rest van de week op de boterham .....
  woensdag 28 maart 2018 @ 23:01:38 #65
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_178160819
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 22:55 schreef maily het volgende:

[..]

[..]

Wil het in ieder geval proeven, lijkt mij heerlijk.

dan stond die tong een hele dag (minstens) in een emmer met zout water .... zondagmiddag (!) aten wij dat warm en de rest van de week op de boterham .....
Een hele lieve koe ging naar de slager en kwam in stukken terug...
Het eerst wat op kwam was de lever en de tong.
Tong ging minimaal 12 uur in waterazijn met allemaal kruiden en veel zout
Na heel veel uur ging het koken voor?? (moet ik mem even navragen)
Mals, zo mals en dan llekker fijn snijden op je boterham met echte boter en warme tong

Ben ik dood??? dit vind ik heaven O+
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  woensdag 28 maart 2018 @ 23:12:33 #66
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_178161174
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 22:52 schreef uniekhoorn het volgende:
Bestaan er geen, all you can eat gerechten met vreemde (prima) gerechten? Ik wil koeientong, kabeljauwwangen, lamsschenkels inderdaad, hazenbootboutje, paardenbiefstukje., enzovoorts
Zullen weinig mensen op afkomen. ;)
pi_178161724
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 22:55 schreef maily het volgende:

Dat aten wij op zondag ..... dan stond die tong een hele dag (minstens) in een emmer met zout water .... zondagmiddag (!) aten wij dat warm en de rest van de week op de boterham .....
Hoe vond je het?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_178161748
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 20:07 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala. :9 :9 :9
Ik geef hem een 9, mijn lief een 7.

Met rijst en peultjes.
Lekker! Waarom gaf je vriend een 7?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 29 maart 2018 @ 00:57:39 #69
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_178162716
Koeientong is inderdaad lekker, wordt hier vrij veel verkocht, op azijn met kruiden. Erg mals :Y
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  donderdag 29 maart 2018 @ 07:26:04 #70
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_178164543
quote:
1s.gif Op woensdag 28 maart 2018 23:35 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Lekker! Waarom gaf je vriend een 7?
Ik vind de bijzonderheid van de specerijen (zoals zwarte kardemom) en daarmee de beetje typische smaak extra leuk, omdat het zo anders dan anders is. Hij niet. Hij vind het "gewoon wel lekker". Een lamsschouder met simpelweg peper, zout, knoflook en rozemarijn uit de oven vind hij lekkerder. Vind ik ook lekker, maar juist omdat het anders is word ik enthousiast.

Een beetje als dat iemand zegt "doe mij maar biefstuk". En ik denk, "ik kan/wil niet alle dagen biefstuk eten".
pi_178164600
Thee
pi_178164880
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 20:07 schreef RobinOok het volgende:



Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala. :9 :9 :9

Lekker. Ik had er een beetje witte rijst bij gegeten.

Moggu:



Verse sigaar en bakkie pleur uurtje of wat geleden.


Opvolgend


Lekker gebakje buitenshuis i.c.m.een watertje alvorens we verder trekken.
pi_178165279
Kvarg perzik en thee

Vanmiddag Jin Ramen
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 29 maart 2018 @ 09:15:38 #74
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_178165361
quote:
10s.gif Op donderdag 29 maart 2018 08:19 schreef Iwanius het volgende:
Lekker. Ik had er een beetje witte rijst bij gegeten.
Ik ook. :7
pi_178165511
Koffie
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')