quote:Op woensdag 28 maart 2018 17:04 schreef realAIVD het volgende:
Nu een glaasje port,
strakjes nog eens Chinese aubergine met gehakt maken,
net als gisteren, maar dan met iets meer gehakt.
[ afbeelding ]
Nog nooit van gehoord, keer proberen.quote:Op woensdag 28 maart 2018 20:23 schreef foodlover het volgende:
Zoermoos (zuurkool zoals mijn Limburgse moeder het maakte).
Zuurkoolstamppot van aardappelen en wijnzuurkool waar na het stampen witte bonen aan worden toegevoegd. Met 2 speklappen en een glas droge Riesling uit de Moezel erbij.
Wil het in ieder geval proeven, lijkt mij heerlijk.quote:Op woensdag 28 maart 2018 20:07 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala.
Ik geef hem een 9, mijn lief een 7.
Met rijst en peultjes.
[..]quote:
Een hele lieve koe ging naar de slager en kwam in stukken terug...quote:Op woensdag 28 maart 2018 22:55 schreef maily het volgende:
[..]
[..]
Wil het in ieder geval proeven, lijkt mij heerlijk.
dan stond die tong een hele dag (minstens) in een emmer met zout water .... zondagmiddag (!) aten wij dat warm en de rest van de week op de boterham .....
Zullen weinig mensen op afkomen.quote:Op woensdag 28 maart 2018 22:52 schreef uniekhoorn het volgende:
Bestaan er geen, all you can eat gerechten met vreemde (prima) gerechten? Ik wil koeientong, kabeljauwwangen, lamsschenkels inderdaad, hazenbootboutje, paardenbiefstukje., enzovoorts
Hoe vond je het?quote:Op woensdag 28 maart 2018 22:55 schreef maily het volgende:
Dat aten wij op zondag ..... dan stond die tong een hele dag (minstens) in een emmer met zout water .... zondagmiddag (!) aten wij dat warm en de rest van de week op de boterham .....
Lekker! Waarom gaf je vriend een 7?quote:Op woensdag 28 maart 2018 20:07 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala.
Ik geef hem een 9, mijn lief een 7.
Met rijst en peultjes.
Ik vind de bijzonderheid van de specerijen (zoals zwarte kardemom) en daarmee de beetje typische smaak extra leuk, omdat het zo anders dan anders is. Hij niet. Hij vind het "gewoon wel lekker". Een lamsschouder met simpelweg peper, zout, knoflook en rozemarijn uit de oven vind hij lekkerder. Vind ik ook lekker, maar juist omdat het anders is word ik enthousiast.quote:Op woensdag 28 maart 2018 23:35 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker! Waarom gaf je vriend een 7?
Lekker. Ik had er een beetje witte rijst bij gegeten.quote:Op woensdag 28 maart 2018 20:07 schreef RobinOok het volgende:
Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala.
Ik ook.quote:Op donderdag 29 maart 2018 08:19 schreef Iwanius het volgende:
Lekker. Ik had er een beetje witte rijst bij gegeten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |