Ik strooide er inderdaad zout en ook wat azijn+chili (zit in een fles) over.quote:Op maandag 2 april 2018 08:15 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Stoer. Ik zou het je niet nadoen, maar ik ben sowieso niet van de gekookte eieren ;-)
Vraagje: een balut is dacht ik een eendenei, was dat hier ook het geval? En strooi je daar dan nog zout over voor de smaak, of gaat het puur om de krakende jonge botjes?
Die ga ik ook een keer makenquote:Op zondag 1 april 2018 20:20 schreef golfer het volgende:
Over kip gesproken.
Vanavond coq au vin naar aanleiding van Koken met Van Boven, gemaakt van Franse zwartpoot-scharrelpoulet.
Met daarbij courgettecake met pijnboompitten
Voorbereiding:
[ afbeelding ]
Pruttelen maar:
[ afbeelding ]
Resultaat op het bord:
[ afbeelding ]
Nee ¤1,35 ofwel 86 Filipijnse Pesosquote:
Heerlijk he, die prijzen! Ben je in de Filipijnen? Al Filipijnse spaghetti geprobeerd? Kun je goed bij Jollibee (spicy fried chicken schijnt daar ook erg lekker en goed pittig te zijn)quote:
Ah! De Filipijnen!quote:
Die zoete spaghettie die ze hier maken inderdaad apart maar niet vies. Je hebt hier ook bij Mcdonalds de McSpaghetti.quote:Op maandag 2 april 2018 19:46 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heerlijk he, die prijzen! Ben je in de Filipijnen? Al Filipijnse spaghetti geprobeerd? Kun je goed bij Jollibee (spicy fried chicken schijnt daar ook erg lekker en goed pittig te zijn)
Die saus ligt bij de toko. Wil t toch eens proberen. Met de originele stukjes hotdog of knakworst. Saus schijnt van bananen ketchup gemaakt te zijn. Maar ben denk geen fan van zoete saus.quote:Op maandag 2 april 2018 20:09 schreef Maikuuul het volgende:
[..]
Die zoete spaghettie die ze hier maken inderdaad apart maar niet vies. Je hebt hier ook bij Mcdonalds de McSpaghetti.
Heb er 2 weken geleden die kip gegeten bij jollybee. Was wel okay niet echt wow. Ben nu in Cebu city en vlieg morgennacht naar Hongkong.
3 weken erna weer terug naar de Filipijnen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |