Ik had vandaag gehakt gekocht en deze post kon ik me vaag herinneren. Dus de stoute schoenen aangetrokken (nog een halve fles ketjap manis hier gelukkig, maar wordt hoog tijd dat klanten weer eens een fles meenemen). Holy fuckadoly, dat zijn wel gruwelijk lekkere gehaktballenquote:Op dinsdag 25 april 2017 19:00 schreef golfer het volgende:
Ballen van de Librije (ik doe er nog een theelepel sambal badjak doorheen).
Is het Shakshuka?quote:Op dinsdag 27 maart 2018 06:02 schreef Maikuuul het volgende:
Israely breakfast met dit Filipijns meisje waar ik al 3 weken bij thuisverblijf echte armoede wel. Maar zeker een mooie ervaring! Wel vrij zoutig dit ontbijtje
[ afbeelding ]
Ik heb je zelf geschoten foto's maar weer eventjes rechtgezet want ze waren weer als vanouds gedraaid. (naar links)quote:Op dinsdag 27 maart 2018 06:02 schreef Maikuuul het volgende:
Israely breakfast met dit Filipijns meisje waar ik al 3 weken bij thuisverblijf echte armoede wel. Maar zeker een mooie ervaring! Wel vrij zoutig dit ontbijtje
Savonds lekker mosseltjes met gember, uitjes, paksoy
Voldoende paneermeel gebruiken en een uur in de koelkast laten liggen om steviger te laten worden.quote:Op dinsdag 27 maart 2018 02:59 schreef flipsen het volgende:
Alleen mijn steeds weer terugkerend probleem: hoe zorg ik er nou voor dat die ballen niet a) gelijk vastschroeien aan de pan (waar toch een ruime laag boter in ligt) en b) ze niet uit elkaar vallen? Rondom bruin braden klinkt heel wat makkelijk dan het is. Als ik de ballen echt flink kneed krijg ik altijd veel te... eh... "vaste" ballen. Kneed ik losjes, dan vallen ze uit elkaar. Meer ei? Meer paneermeel/broodkruim? Hellup!
De koelkast is het geheim van de smid geloof ik!quote:Op dinsdag 27 maart 2018 11:39 schreef golfer het volgende:
[..]
Voldoende paneermeel gebruiken en een uur in de koelkast laten liggen om steviger te laten worden.
Ik zie een makreel.quote:Op dinsdag 27 maart 2018 17:59 schreef Somberling het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Toch maar paling gehaald.
Die 'witte kaas'?quote:Op dinsdag 27 maart 2018 20:02 schreef gargamelnl het volgende:
Feta van de aldi en die is slijmerig uit de verpakking gekomen. Niet brokkelig en geen "feta achtige" smaak. Laatste keer dus...
Yep, klopt. Wat gek, die van Lidl is prima. Daar hebben ze zowel echte feta als witte kaasquote:Op dinsdag 27 maart 2018 21:05 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Staat godverdomme Feta op de verpakking ja en feta is een beschermde naam.
Ja, die van de lidl is goed te doen, dus ik dacht laat ik die van de aldi ook maar eens proberen.quote:Op dinsdag 27 maart 2018 21:06 schreef Molo het volgende:
[..]
Yep, klopt. Wat gek, die van Lidl is prima. Daar hebben ze zowel echte feta als witte kaas
Die had ik ook. Vind ik ook het lekkerst. Een halve zak nog en eenmaal knagend was ie ineens leegquote:Op dinsdag 27 maart 2018 22:50 schreef foodlover het volgende:
[..]
Ook lekker! De staafjes vind ik het lekkerst.
Triple Karmeliet is mijn favoriet. Samen met Kasteel Rouge altijd genietenquote:Op dinsdag 27 maart 2018 19:59 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
Yup..dinsdag..dus maar weer "Moksi" dag.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Vers sigaartje en dit lekker biertje. Tis tenslotte dinsdagavond.
Eh ok:quote:Avondeten
[ afbeelding ]
Pizza met spinazie.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Lokale flammkuchen i.c.m.een biertje en sigaartje. Tis tenslotte maandagavond.
Zoveel kritiek, maar het dan wel over "witte chocolade" hebbenquote:Op woensdag 28 maart 2018 12:58 schreef MissGiraffe het volgende:
[..]
Eh ok:
1. pizza en flammkuchen? heb je een lintworm?
2. waarom twee keer (bijna) hetzelfde achter elkaar eten?
3. lokaal + een amstel?
4. flamkuchen in de zon 's avonds?
Hou nou eens op man
----
Ontopic: ik heb net een paar witte chocoladeeitjes op
http://wetten.overheid.nl/BWBR0012958/2014-12-13quote:Op woensdag 28 maart 2018 13:30 schreef flipsen het volgende:
[..]
Zoveel kritiek, maar het dan wel over "witte chocolade" hebben
quote:Op woensdag 28 maart 2018 17:04 schreef realAIVD het volgende:
Nu een glaasje port,
strakjes nog eens Chinese aubergine met gehakt maken,
net als gisteren, maar dan met iets meer gehakt.
[ afbeelding ]
Nog nooit van gehoord, keer proberen.quote:Op woensdag 28 maart 2018 20:23 schreef foodlover het volgende:
Zoermoos (zuurkool zoals mijn Limburgse moeder het maakte).
Zuurkoolstamppot van aardappelen en wijnzuurkool waar na het stampen witte bonen aan worden toegevoegd. Met 2 speklappen en een glas droge Riesling uit de Moezel erbij.
Wil het in ieder geval proeven, lijkt mij heerlijk.quote:Op woensdag 28 maart 2018 20:07 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala.
Ik geef hem een 9, mijn lief een 7.
Met rijst en peultjes.
[..]quote:
Een hele lieve koe ging naar de slager en kwam in stukken terug...quote:Op woensdag 28 maart 2018 22:55 schreef maily het volgende:
[..]
[..]
Wil het in ieder geval proeven, lijkt mij heerlijk.
dan stond die tong een hele dag (minstens) in een emmer met zout water .... zondagmiddag (!) aten wij dat warm en de rest van de week op de boterham .....
Zullen weinig mensen op afkomen.quote:Op woensdag 28 maart 2018 22:52 schreef uniekhoorn het volgende:
Bestaan er geen, all you can eat gerechten met vreemde (prima) gerechten? Ik wil koeientong, kabeljauwwangen, lamsschenkels inderdaad, hazenbootboutje, paardenbiefstukje., enzovoorts
Hoe vond je het?quote:Op woensdag 28 maart 2018 22:55 schreef maily het volgende:
Dat aten wij op zondag ..... dan stond die tong een hele dag (minstens) in een emmer met zout water .... zondagmiddag (!) aten wij dat warm en de rest van de week op de boterham .....
Lekker! Waarom gaf je vriend een 7?quote:Op woensdag 28 maart 2018 20:07 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala.
Ik geef hem een 9, mijn lief een 7.
Met rijst en peultjes.
Ik vind de bijzonderheid van de specerijen (zoals zwarte kardemom) en daarmee de beetje typische smaak extra leuk, omdat het zo anders dan anders is. Hij niet. Hij vind het "gewoon wel lekker". Een lamsschouder met simpelweg peper, zout, knoflook en rozemarijn uit de oven vind hij lekkerder. Vind ik ook lekker, maar juist omdat het anders is word ik enthousiast.quote:Op woensdag 28 maart 2018 23:35 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker! Waarom gaf je vriend een 7?
Lekker. Ik had er een beetje witte rijst bij gegeten.quote:Op woensdag 28 maart 2018 20:07 schreef RobinOok het volgende:
Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala.
Ik ook.quote:Op donderdag 29 maart 2018 08:19 schreef Iwanius het volgende:
Lekker. Ik had er een beetje witte rijst bij gegeten.
Dat ziet er heerlijk uit, zeg!quote:Op woensdag 28 maart 2018 20:07 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala.
Ik geef hem een 9, mijn lief een 7.
Met rijst en peultjes.
Ik ga het niet eens googlen, geloof ikquote:
quote:Op donderdag 29 maart 2018 15:26 schreef flipsen het volgende:
[..]
Ik ga het niet eens googlen, geloof ik
Ooh jouw eten klinkt echt heerlijk! En idd.. Vind alleen varkenshaas en kiphaas van de Hoogvliet lekker.quote:Op donderdag 29 maart 2018 17:15 schreef Sunshine1982 het volgende:
Bloemkool met aardappelgratin. Vlees van de slager, een worst omwikkeld met spek en met kaas gevuld. Schrik elke keer weer van de prijs, maar zo lekker. Supermarktvlees vind ik echt ontzettend achteruit gegaan. Of lijkt dat maar zo?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |