abonnement Unibet Coolblue
pi_178086521
quote:
14s.gif Op zondag 25 maart 2018 21:19 schreef Columbiafan het volgende:
Pascal heeft zijn kansen voorlopig wel weer gehad toch? Of wat/waar zou hij op korte termijn moeten winnen?
pi_178086759
quote:
0s.gif Op zondag 25 maart 2018 21:27 schreef showtimer het volgende:

[..]

Pascal heeft zijn kansen voorlopig wel weer gehad toch? Of wat/waar zou hij op korte termijn moeten winnen?
Met een beetje (veel) geluk wint ie de Scheldeprijs :D
  Forum Admin / PR zondag 25 maart 2018 @ 21:52:58 #6
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_178087244
quote:
0s.gif Op zondag 25 maart 2018 21:35 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Met een beetje (veel) geluk wint ie de Scheldeprijs :D
Haha, ja..
pi_178087295
quote:
10s.gif Op zondag 25 maart 2018 21:52 schreef Sked het volgende:

[..]

Haha, ja..
Vorig jaar al 5e en nu een pak sterker, dus zo gek zou het nu ook weer niet zijn in een chaotische sprint.
  Moderator zondag 25 maart 2018 @ 22:22:32 #8
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178087852
quote:
Zeg het maar, Columbiafan. Prachtige bril, mooie jongen?

Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178087873
quote:
0s.gif Op zondag 25 maart 2018 22:22 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zeg het maar, Columbiafan. Prachtige bril, mooie jongen?

[ afbeelding ]
Absoluut
  Moderator zondag 25 maart 2018 @ 22:27:51 #10
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178087965
Het is wel een figuur hoor. Voorlopig geniet ik met volle teugen van deze act.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport maandag 26 maart 2018 @ 10:00:15 #11
274204 crew  Mexicanobakker
pi_178092980
quote:
0s.gif Op zondag 25 maart 2018 21:35 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Met een beetje (veel) geluk wint ie de Scheldeprijs :D
:')

Die heeft Hugo Hofstetter al op zijn agenda staan, die legt Ackermannetje er zo op in deze vorm.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_178094516
quote:
Drie dolle dagen in het spoor van Patrick Lefevere: "Natuurlijk rijden Niki en Yves voorop, ze zijn allebei einde contract"

Gewonnen in E3 Harelbeke, net niet gewonnen in Gent-Wevelgem. Voor Quick Step-CEO Patrick Lefevere ging het hard de voorbije drie dagen. Het Nieuwsblad mocht hem volgen, met een pasje ‘all areas’ nog wel. Ooggetuigenverslag vanuit het hotel, de teambus én de vip-ruimte. “In de koers is het simpel: ‘Only The Strong Survive’. Ik heb het daarnet nog gezongen.”



Vrijdag 23 maart

9.05u - Hotel Shamrock, Tielt

Een croissant, een boterham met kaas, een potje yoghurt. Patrick Lefevere is bij het ontbijt geen grote eter. Hij zit aan tafel met ploegleider Wilfried Peeters, dokter Yvan Vanmol en PR-assistente Stephanie Clerckx. De renners zitten verderop aan tafel. Over de aanstaande koers praat nu nog niemand.

Clerckx toont wel de Instagram-account van de ploeg: “Gisteren hebben we een Throwback Thursday gedaan: de vijf overwinningsfoto’s van Tom Boonen in Harelbeke.”

Lefevere grapt: “Boonen werkt toch voor de concurrentie, nu? Gaan we nu geen aangetekende brief van (Lotto-CEO) De Geyter krijgen?”

Op de radio speelt Speak Softly Love, de bekende soundtrack van The God­father. Stephanie Clerckx vindt dat wel passend: “Ik vergelijk Patrick altijd met Tony ­Soprano.”

Meteen na het ontbijt krijgt Quick Step Floors bezoek van een delegatie uit de Lovie, een huis voor mensen met een verstandelijke handicap. Bernard Thiers, CEO van Unilin, organiseert samen met de ­Lions Club van Harelbeke al jarenlang een meet and greet. Het contact tussen renners en inwoners van De Lovie is mooi om zien. Een jongeman met een blauwe pet gaat in gesprek met Tom Steels: “Hopelijk kan er één van ons winnen”, zegt Steels. Vanonder de pet komt meteen een antwoord: “Ja, het liefst Van Avermaet!’”

Assistente Clerckx heeft nog een mededeling: “We moeten van kamers veranderen voor morgen. Er is hier een trouwfeest vanavond.”

Patrick Lefevere is gealarmeerd: “Ai, als onze coureurs daar maar weg blijven.” Tot Yvan Vanmol: “Weet je nog in de Ronde van Ierland? Toen hadden we ook een trouwfeest in ons hotel en hebben we een paar renners betrapt. Maar ja, dat was ook maar omdat we zelf op de dansvloer stonden.”

11.15u - Teambus Harelbeke

Patrick Lefevere maakt de transfer in de auto en zingt mee wanneer op de radio Only the Strong Survive speelt. Aan de bus wordt hij druk gesolliciteerd: Giovanni Lombardi passeert, de makelaar van Peter Sagan en Fernando Gaviria. Ze gaan even in colloque singulier. Lefevere krijgt ook een verrassingsbezoek van Dirk en Rik, zijn twee broers. “Die zitten – zoals ons vader – allebei in de autohandel”, zegt Lefevere. “Ik ben de enige die het in de fietsen heeft gezocht. Daaraan zie je: Elke familie heeft haar zwart schaap.”

13.15u - VIP, finish Harelbeke

Patrick Lefevere is uitgenodigd door Orange om de wedstrijd te volgen als vip in ­Harelbeke. “De eerste keer ooit”, verzekert hij. Vier sterrenchefs verzorgen het menu: Maarten Bouckaert (Castor), Filip Claeys (De Jonkman), Sergio Herman (Pure C) en Gilles Joye (Marcus). Met Claeys is Lefevere persoonlijk bevriend. Aan tafel zit hij tegenover Tom Van Damme, voorzitter van de Belgische bond. Lefevere vertelt een grap die zijn tafelgenoten doet bulderlachen, maar wij horen alleen de pointe: “Niemand kan mij ooit vervangen.”

Met nog tweeënzestig kilometer te gaan richt Michel Wuyts zich op de televisie rechtstreeks tot Lefevere: “Het is al blauw wat de klok slaat. Ik denk dat de grote manager zich in zijn sas voelt.”

Dat blijkt inderdaad zo te zijn: de Pelissero Barbera D’Alba is een smakelijke wijn en met Niki Terpstra en Yves Lampaert voorop, is de koerssituatie rooskleurig voor Quick Step Floors. “Wie mag er winnen?”, vraagt een tafelgenoot. Lefevere antwoordt onmiddellijk: “De goedkoopste.”

Hij vertrouwt ons toe: “Ik ben niet verrast dat net Niki en Yves nu voorop rijden. Ze zijn allebei einde contract.”

Bondsvoorzitter Tom Van Damme is vooral gecharmeerd door Philippe Gilbert. Hij voorspelt dat die zo meteen zal wegspringen bij Van Avermaet en Benoot, wat geen dertig seconden later ook gebeurt. “Schrijf maar op”, zegt Van Damme. “Gilbert is klaar voor Parijs-Roubaix. Dat wordt Paris-Gilbert.” Lefevere zelf staat op de rem: “En toch is Philippe op dit moment niet zo goed als hij vorig jaar was. In Fayt-le-Franc heeft hij een krak gekregen.”

Buiten de vip-ruimte geeft Coco Junior een optreden, in de koers staat Terpstra er ondertussen alleen voor vooraan. “Logisch”, zegt Lefevere. “Hij had al drie keer gewacht op Yves.” De race is nu een kat-en-muisspel tussen Terpstra en een uitgebreide groep achtervolgers. Lefevere windt zich op over de motoren van de fotografen, die te weinig afstand houden. Tot bondsvoorzitter Van Damme: “Jullie investeren veel geld om motortjes in fietsen op te sporen, maar die motoren zijn niet zo’n groot probleem.”

De voorsprong daalt zienderogen en Lefevere voelt aan zijn pols: “Niki is goed. Hij weegt vier kilo minder dan vorig jaar. Maar nu begint het wel link te worden.”

17.10u - VIP, finish Harelbeke

Nog vierenhalve kilometer te gaan en Lefevere durft het luidop zeggen: “Ze pakken hem niet meer terug.” Hij vraagt gelijk een glas Prévoteau Perrier Brut aan de bar. Wanneer Terpstra triomferend over de meet rolt, beginnen de berichten op zijn telefoon binnen te lopen. Minder dan twee minuten na de aankomst staan het tellertje al op eenendertig. “Grote overwinning”, schrijft Marc Sergeant. Marc Coucke laat weten: “Dat was dan vincere insieme, zeker?” Mark Cavendish is er ook meteen: “Prachtig!!! Wat een ongelofelijk team, felicitaties mijn vriend.” Carlo Bomans heeft “eindelijk nog eens een koers uit de oude doos” gezien.



Lefevere: “Ik heb ook een running joke met onze financiële man Geert Coeman. Na elke koers stuur ik hem meteen: Hoeveel gaat me dat weer kosten? Want al die mannen hebben een winstpremie natuurlijk. Geert heeft me al geantwoord. Het valt mee, ik ga die met plezier betalen. (lacht) Wat een wereldnummer ook van Niki, zeg. Zie je wel: only the strong survive. Ik heb het nog gezongen.”

Lefevere wordt nu langs alle kanten omhelsd door West-Vlaamse ondernemers van ­diverse pluimage. De Viré Clessé Domaine Chanson is zichtbaar in de man. Lefevere besluit: “Dat is nu mijn enige probleem. Hoe raak ik hier van zijn leven nog weg?”

21.23u - Hotel Shamrock, Tielt

Lefevere wacht op zijn renners voor het avondeten. “Weet je wanneer ik echt ga genieten? Vannacht, als ik in mijn peignoir op de bank zit en de koers nog eens opnieuw bekijk. Hoeveel managers zouden dat doen, ’s nachts de koers herbekijken?” In de bar trakteert ­Lefevere ondertussen nonkel Geert, de oom van Yves Lampaert.

De renners druppelen nu de eetzaal binnen, winnaar Niki Terpstra als allerlaatste. Lefevere heft het glas en begint zijn speech: “Niki, ik wist dat je een slecht karakter was.” De Nederland geeft aan de andere kant van de tafel geen krimp: “Oké, gaat lekker dit.” Wanneer iedereen is uitgelachen, maakt Lefevere duidelijk waar hij naartoe wil: “Ik wist dat je niet zou plooien, Niki. Dat je desnoods alle stenen op het parcours zou opeten. De Wolfpack heeft het weer gedaan. Zonder ons zou de koers godverdomme boring zijn.

Zaterdag 24 maart

11.05u - Ring Shopping Kuurne

Vlak bij de Pop-up Store in Kuurne vindt de inhuldiging van de nieuwe Quick Step-bus plaats. De bedrijfsleiders van constructeur Man overhandigen officieel de sleutels, ook al heeft de bus daags voordien al dienst gedaan en werd hij eerder ook gebruikt in Tirreno-Adriatico. Lefevere leidt ons rond langs de lederen verstelbare zetels, de met glanzende mozaïektegeltjes bezette douches, de vergaderruimte achterin, waar ook nog een bed kan uitgeklapt worden. Over de kostprijs wil hij niet uitweiden: “Maar je kan er een klein huis mee kopen.”

Nog één vraagje: heeft hij gisternacht effectief nog opnieuw naar de koers gekeken? “Jazeker”, zegt Lefevere. “Mijn zoon heeft me ’s nachts gevonden in de zetel. Ik was in slaap gevallen. Vanmiddag kijk ik nog een keer.”

Zondag 25 maart

10.05u: Start Gent-Wevelgem - Deinze

Het is druk rond Patrick Lefevere. Op eenzelfde moment willen voormalig Rondewinnaar Roger Decock, Prinses Canteclaer 2017 en de mevrouw-van-de-wasserij-van-Wevelgem tegelijk een foto. Het is aanschuiven. “Ik zal je eens een straf verhaal vertellen”, zegt Lefevere. “Voor Milaan-Sanremo zaten we met het personeel in een bar in Milaan. Onze PR-manager ­Alessandro Tegner is een grote fan van American Football en hij herkende vlak bij onze tafel Marshawn Lynch. Blijkbaar is dat een vedette van de NFL (speler van de Oakland Raiders, nvdr.) Tegner vroeg die gast of hij een foto mocht nemen. “Geen probleem”, zei Lynch, maar dan wil ik een selfie met de cool grey guy over there. Zelfs die gast wilde met mij op de foto.”

Lefevere gaat voor de start nog even langs bij Tony Martin en praat over de overwinning van diens landgenoot Max Schachmann in Catalonië. “Vorig jaar lag Max zijn enkel na een val in stukken uit elkaar. Die jongen kan nog altijd niet normaal stappen.”

De overwinning van Schachmann is de negentiende van het seizoen voor Quick Step.

13.15u - Restaurant In De Zon, Loker

Lefevere volgt Gent-Wevelgem met Luc Maes, CEO van sponsor Latexco. Ze lunchen samen in restaurant In de Zon, vlak naast het parcours. Nico Mattan is er ook, net als wielertekenaar Nesten.

In de eetzaal speelt de televisie en de koers passeert langs het Tyne Cot Military Cemetery. “Ik ben daar ooit naartoe geweest met mijn zoon”, zegt Lefevere. “Hij begreep dat niet. Grafzerken van een Nieuw-Zeelander van zeventien, een Canadees van achttien. Hij vroeg: Papa, wat kwamen die jongens hier doen? Daar word je stil van.”

Het terras van In De Zon is prachtig en volgens Lefevere kan je “tot in Frankrijk kijken.” Hij wijst een onbestemd punt aan in de verte: “We hebben daar nog een teambuilding gedaan met de ploeg. Dat was in december en dan passeerde er nog weleens een pint bier. Sebastién Rosseler is toen uit een boom gevallen en heeft zijn been gebroken. Seizoen voorbij en het was nog niet begonnen.”

Wanneer de koers langs het restaurant passeert, stroomt iedereen naar buiten. Bij de zes vroege vluchters let Lefevere vooral op José Gonçalves. “Die heb ik nog een contract aangeboden, maar hij wilde niet komen. Hij sprak geen Engels.”

Bij de passage van het peloton is de Quick Stepbaas gematigd tevreden: “Vier man in de eerste groep. Terpstra is er niet bij, maar die heeft daarnet voet aan de grond moeten zetten.”

17.10u - Teambus finish, Wevelgem

Ontknoping van Gent-Wevelgem, in de teambus van Quick Step Floors. “Weet je op wiens stoel je zit”, vraagt Lefevere. “Die van Philippe Gilbert.”

Gilbert zien we op het televisiescherm ondertussen aan kop rijden van de elitegroep met alle favorieten. “Hij is aan het trainen”, stelt Lefevere vast. Hij voegt toe: “Pff, maintenant je suis stressé.”

Dat wordt er niet minder op wanneer Yves Lampaert zich laat uitzakken tot helemaal achteraan de groep: “Komaan, Yves, skart je maar weer naar voor.” Zelfde opmerking wanneer Viviani er een beetje doorzakt: “Elia, een klein beetje meer naar voor alstublieft.”

Wanneer Jelle Wallays vooraan moet lossen begrijpt chauffeur Dirk Clarysse er niks van: “Wallayske moet eruit en die twee van Roompot zitten er nog altijd bij? Straf.”

Onder impuls van nog altijd Gilbert passeert het peloton aan het militaire kerkhof Hooge Crater. “Er zijn er veel bij die hier mogen afslaan”, observeert Lefevere.

Commentatoren Wuyts en De Cauwer zingen ondertussen de lof van Quick Step: “Is er vandaag al een koers geweest die ze hebben gewonnen?” Lefevere antwoordt fel: “Neen! Vandaag nog niet.” Wuyts vraagt zich in de laatste kilometers af: “Hoe rijd je in deze kopgroep in godsnaam nog weg?’ Lefevere kent meteen het antwoord: “Met de vélo, Michel.” Hij ergert zich aan Arnaud Démare: “Twee keer trappen als hij op kop komt, maar wel altijd in positie drie, vier blijven hangen. Komaan, naar achter.”

n de sprint leeft de hele bus op hoop, Viviani lijkt links van de weg op weg naar winst, maar Lefevere heeft het als eerste gezien: “Sagan op rechts, jongens. Hij ligt drie fietsen voor.”

In de interviews na afloop wil een Amerikaanse journalist weten of het team nu kritiek zal krijgen. Met vier in de kopgroep en toch niet gewonnen. Lefevere noemt het “de domste vraag die hij ooit heeft gehoord”.

Zijn conclusie na drie dagen koers gaat zo: “Er zijn veel ploegen die er veel minder gerust op mogen zijn dan wij. Mocht ik nu niet gerust zijn, dan kan ik beter mijn valies pakken en naar huis gaan.”
pi_178096673
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 11:22 schreef wimderon het volgende:

[..]

_O_
  Moderator maandag 26 maart 2018 @ 13:02:02 #14
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178096709
Niki is vier kilo afgevallen, kenacortgod. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 26 maart 2018 @ 13:06:38 #15
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178096784
Daarom pleit ik voor alleen maar eenjarige contracten. Dan schroeien ze allemaal
  Moderator maandag 26 maart 2018 @ 13:08:51 #16
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_178096829
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 13:02 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Niki is vier kilo afgevallen, kenacortgod. _O_
Dat is ook wel te zien.
  maandag 26 maart 2018 @ 13:08:57 #17
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178096833
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 13:06 schreef Frozen-assassin het volgende:
Daarom pleit ik voor alleen maar eenjarige contracten. Dan schroeien ze allemaal
Ja anders krijg je het Gesink effect.
pi_178096984
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 13:06 schreef Frozen-assassin het volgende:
Daarom pleit ik voor alleen maar eenjarige contracten. Dan schroeien ze allemaal
Tenzij je Naesen heet, die ging pas vliegen bij IAM toen hij al een contract getekend had bij AG2R..

(in tegenstelling tot een aantal ploeggenoten toen, die waren wel opeens op de brommer nadat bekend werd dat de ploeg zou stoppen)
pi_178097272
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 11:22 schreef wimderon het volgende:
Onze PR-manager ­Alessandro Tegner is een grote fan van American Football en hij herkende vlak bij onze tafel Marshawn Lynch. Blijkbaar is dat een vedette van de NFL (speler van de Oakland Raiders, nvdr.) Tegner vroeg die gast of hij een foto mocht nemen. “Geen probleem”, zei Lynch, maar dan wil ik een selfie met de cool grey guy over there. Zelfs die gast wilde met mij op de foto.”
:D _O_
pi_178097346
Er is er hier maar een de baas. _O_
Jack does it in real time...
pi_178097539
quote:
0s.gif Op zondag 25 maart 2018 15:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Garikoitz Bravo is ook al uitgevallen, ik ben er dus ook even helemaal klaar mee. Kut sport.
Had je al gezien dat de Catalanen je Baskische vriend waren vergeten?
  Moderator maandag 26 maart 2018 @ 15:39:09 #22
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178100847
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 13:37 schreef showtimer het volgende:

[..]

Had je al gezien dat de Catalanen je Baskische vriend waren vergeten?
Onbetrouwbare jongens, die Catalanen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178102865
quote:
Wielrenner Jeff juicht voor de derde keer te vroeg: alweer geklopt op de streep

Juichend ging Jeff Vermeulen uit Exloo zaterdag als winnaar over de streep in de Omloop van de Veenkoloniën.

Nou ja, dat was zijn bedoeling, maar Jeff gooide zijn armen iets te vroeg in de lucht. Daardoor werd hij alsnog geklopt door Jesper Rasch uit Zandvoort, die man wél doortrapte en zodoende een makkelijke prooi had aan juichende Jeff.

Foutje bedankt? Je zou zeggen van wel, want iedereen kan zich een keer vergissen. Alleen, dit was al de derde keer dat Jeff te vroeg juichte en zo de zege uit handen gaf. Bij de junioren haalde hij dit kunststukje al een uit en ook in 2013, tijdens de Parel van de Veluwe, gingen de armpjes van Jeff iets te vroeg omhoog.

Karakter
,,Het gaat hem nog wel een keer gebeuren’’, voorspelt ploegleider Allard Engels van wielerploeg VolkerWessels-Merckx. ,,Het zit gewoon in zijn karakter.’’

En wat zegt juichende Jeff zelf over zijn schijnbaar onbedwingbare dwang tot vroeg-juichen? ,,Dommer dan dit kan natuurlijk niet. Het ergste vind ik dat ik mijn ploeggenoten heb teleurgesteld.’’
  maandag 26 maart 2018 @ 17:19:19 #24
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_178103068
Jeff kijk eens dom.
  Moderator maandag 26 maart 2018 @ 17:20:06 #25
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178103086
Jeff is ook al eens op doping betrapt, het is een bijzonder intelligente jongen.

Heerlijk gifje wel, daar kan ik echt de hele dag naar kijken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178103888
Je zou denken dat je er van leert als je zoiets overkomt. Maar kennelijk dus niet.
in a crowd you lose humanity
pi_178104019
Goede plek voor de finish ook, maar dat compleet ter zijde.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_178105405
Er wordt woensdag veel regen voorspeld in Waregem *O*
pi_178105566
quote:
Mark Cavendish fait partie de ces coureurs qui expriment clairement leur pensée. Le sprinteur britannique en a fait une nouvelle démonstration au cours d'un entretien accordé au magazine Pro Cycling. Interrogé sur Patrick Lefevere, manager de l'équipe Quick-Step Floors avec lequel il a travaillé entre 2013 et 2015, Cavendish a ainsi loué le franc-parler du Belge. En égratignant au passage son ancien coéquipier André Greipel. "J'ai beaucoup appris de Patrick et j'ai toujours une très bonne relation avec lui. Je pense qu'il est le seul manager que j'ai quitté en d'excellents termes. Certaines personnes n'aiment pas forcément ce qu'il dit mais il a au moins la force de ses propres convictions, explique Cavendish. C'est la même chose avec moi, les gens n'aiment pas ce que je dis parce que je dis ce que je pense. Idem avec Bouhanni. Les gens n'apprécient pas ce qu'il dit mais je le respecte car il est droit dans ses bottes. Dans le cyclisme, il y a trop de gars qui sont comme Greipel par exemple. Il critique Sagan sur le Tour puis rentre chez lui, voit son fil Twitter, et change son opinion. Il n'y a aucun honneur à faire ça". Pour rappel, l'Allemand avait dans un premier temps condamné l'attitude de Peter Sagan dans la chute qui avait contraint Mark Cavendish de quitter le Tour de France. Avant de faire machine arrière, jugeant qu'il avait parlé trop vite. Visiblement, Cavendish ne l'a pas oublié.
Cav heeft het niet zo voor de Gorilla.
pi_178105699
Op zich mogen stukjes in een andere taal dan NL en Engels ook best vertaald worden hier.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_178105717
quote:
9s.gif Op maandag 26 maart 2018 19:14 schreef franklop het volgende:
Op zich mogen stukjes in een andere taal dan NL en Engels ook best vertaald worden hier.
Mark Cavendish en Andre Greipel hebben al vele gevechten uitgevochten op de fiets, maar ook naast de koers gaat het vrolijk verder. De Britse sprinter verwijt het zijn collega van Lotto Soudal dat hij geen eigen uitgesproken mening heeft.

‘Mensen vinden het vaak niet leuk wat ik zeg, omdat ik uitspreek wat ik denk. Datzelfde geldt voor Nacer Bouhanni. Mensen mogen hem misschien niet, omdat hij uitgesproken is, maar ik respecteer hem omdat hij rechtdoorzee is’, zegt Cavendish tegen Procycling.

‘Er zijn in het wielrennen te veel mensen zoals Greipel. Hij bekritiseert bijvoorbeeld Peter Sagan in de Tour de France, gaat naar huis, checkt Twitter en opeens is zijn mening veranderd. Daar valt geen eer aan te behalen’, sneert Cavendish naar de Duitser. (Foto: Mario Stiehl / World of Cycling)
pi_178105730
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 19:15 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Mark Cavendish en Andre Greipel hebben al vele gevechten uitgevochten op de fiets, maar ook naast de koers gaat het vrolijk verder. De Britse sprinter verwijt het zijn collega van Lotto Soudal dat hij geen eigen uitgesproken mening heeft.

‘Mensen vinden het vaak niet leuk wat ik zeg, omdat ik uitspreek wat ik denk. Datzelfde geldt voor Nacer Bouhanni. Mensen mogen hem misschien niet, omdat hij uitgesproken is, maar ik respecteer hem omdat hij rechtdoorzee is’, zegt Cavendish tegen Procycling.

‘Er zijn in het wielrennen te veel mensen zoals Greipel. Hij bekritiseert bijvoorbeeld Peter Sagan in de Tour de France, gaat naar huis, checkt Twitter en opeens is zijn mening veranderd. Daar valt geen eer aan te behalen’, sneert Cavendish naar de Duitser. (Foto: Mario Stiehl / World of Cycling)
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_178105775
quote:
9s.gif Op maandag 26 maart 2018 19:14 schreef franklop het volgende:
Op zich mogen stukjes in een andere taal dan NL en Engels ook best vertaald worden hier.
Daar heb je eigenlijk wel gelijk in, en ik zie nu dat er dus blijkbaar ook al een Nederlandse versie van bestond. Mijn excuses.
pi_178106192
Ik vind dat mensen gewoon hun talen moeten spreken, laten we het een beetje elitair houden :7
Demain, on roule
pi_178106586
TourDeJose twitterde op maandag 26-03-2018 om 17:27:36 Mijn aankomende programma voor @Eurosport_NL 31 maart: GP Miguel Indurain 2-7 april: Ronde van Baskenland 14 april: Six Days finale15 april: AGR vrouwen live/Tro Bro Leon 17-22 april: Ronde van Kroatië 3-6 mei: Ronde van Yorkshire 13-19 mei: Ronde van California reageer retweet
pi_178106821
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 19:52 schreef wimderon het volgende:
TourDeJose twitterde op maandag 26-03-2018 om 17:27:36 Mijn aankomende programma voor @Eurosport_NL 31 maart: GP Miguel Indurain 2-7 april: Ronde van Baskenland 14 april: Six Days finale15 april: AGR vrouwen live/Tro Bro Leon 17-22 april: Ronde van Kroatië 3-6 mei: Ronde van Yorkshire 13-19 mei: Ronde van California reageer retweet
Sjiero dus weer Jeroengod. Leuk.
  Moderator maandag 26 maart 2018 @ 20:12:40 #37
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178107124
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 20:00 schreef IbanMayo het volgende:

[..]

Sjiero dus weer Jeroengod. Leuk.
Minachting van de kijker. Mensonterend. Prietpraat. Het is werkelijk waar een plaag dat blaag.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178107143
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 20:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Minachting van de kijker. Mensonterend. Prietpraat. Het is werkelijk waar een plaag dat blaag.
Het is allemaal kut bij Eurosport.
  maandag 26 maart 2018 @ 20:19:38 #39
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_178107292
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 19:52 schreef wimderon het volgende:
TourDeJose twitterde op maandag 26-03-2018 om 17:27:36 Mijn aankomende programma voor @Eurosport_NL 31 maart: GP Miguel Indurain 2-7 april: Ronde van Baskenland 14 april: Six Days finale15 april: AGR vrouwen live/Tro Bro Leon 17-22 april: Ronde van Kroatië 3-6 mei: Ronde van Yorkshire 13-19 mei: Ronde van California reageer retweet
elsierd twitterde op vrijdag 15-03-2013 om 00:08:50 Mensonterend Prietpraat Minachting van de Kijker Schijtlolligheden Blaag Hoe kan iemand zoveel Onzin verkondigen Voor Lul Zetten Kutscheet reageer retweet
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator maandag 26 maart 2018 @ 20:20:09 #40
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178107308
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 20:13 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Het is allemaal kut bij Eurosport.
Miljoenen spenderen aan de rechten, maar de wedstrijden dan laten verslaan door een paar freelancers en hobbyisten zonder enige kwalificatie, aangevuld met G-renners die amper uit hun woorden komen. Topbedrijf.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178107435
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 20:20 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Miljoenen spenderen aan de rechten, maar de wedstrijden dan laten verslaan door een paar freelancers en hobbyisten zonder enige kwalificatie, aangevuld met G-renners die amper uit hun woorden komen. Topbedrijf.
En uiteraard voetbalrechten alleen online gebruiken zodat iemand alleen voor het voetbal een duur abonnement af moet sluiten.

7.gif
  Moderator maandag 26 maart 2018 @ 20:29:19 #42
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178107577
quote:
9s.gif Op maandag 26 maart 2018 20:24 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

En uiteraard voetbalrechten alleen online gebruiken zodat iemand alleen voor het voetbal een duur abonnement af moet sluiten.

[ afbeelding ]
Heywoodu komt straks posten dat het helemaal niet zo duur is, want je kan ook naar skeleton en driebanden kijken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178108120
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 20:29 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Heywoodu komt straks posten dat het helemaal niet zo duur is, want je kan ook naar skeleton en driebanden kijken.
skeleton _O_ sensationeel

Player :r
pi_178108351
quote:
Team Sky Doctor Iñigo Sarriegui confirmed Egan’s injuries.

He said: “Egan obviously took a heavy impact on his shoulder and we wanted to make sure we took time to get that properly checked out.

“Unfortunately, he has sustained a clavicular and small scapular fracture and so we’ll be making sure we get specialist opinion on the best next steps for Egan’s recovery and rehabilitation.”
pi_178108416
quote:
9s.gif Op maandag 26 maart 2018 20:24 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

En uiteraard voetbalrechten alleen online gebruiken zodat iemand alleen voor het voetbal een duur abonnement af moet sluiten.

[ afbeelding ]
Zo'n armoezaaier ben je toch niet? Twee maand Netflix is duurder dan een jaarabbo. Neemt niet weg dat selecteren in het voetbalaanbod natuurlijk not dun is.
pi_178108419
Geen Baskenland dus, maar vind het nog steeds meevallen eigenlijk als je ziet hoe hij erbij lag
pi_178109889
Ik vind 5 euro per maand eigenlijk wem heel redelijk.
pi_178110078
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 21:42 schreef Columbiafan het volgende:
Ik vind 5 euro per maand eigenlijk wem heel redelijk.
2,50 zelfs maar als je een jaarabonnement neemt en als er even geen actie is waarbij het voor de helft is.
pi_178110111
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 20:19 schreef Mani89 het volgende:

[..]

elsierd twitterde op vrijdag 15-03-2013 om 00:08:50 Mensonterend Prietpraat Minachting van de Kijker Schijtlolligheden Blaag Hoe kan iemand zoveel Onzin verkondigen Voor Lul Zetten Kutscheet reageer retweet
TourDeJose twitterde op zondag 25-03-2018 om 18:46:10 It’s Spring and we are cooking outside for first time this year 🤣🤣 reageer retweet
pi_178110588
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 21:42 schreef Columbiafan het volgende:
Ik vind 5 euro per maand eigenlijk wem heel redelijk.
het was het voor de Spelen sowieso al waard en met geen Eurosport 2 op tv voor mij, maar wel al het wielrennen op de player is het wel ideaal.
  maandag 26 maart 2018 @ 22:12:30 #51
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178110791
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 21:50 schreef wimderon het volgende:

[..]

TourDeJose twitterde op zondag 25-03-2018 om 18:46:10 It’s Spring and we are cooking outside for first time this year 🤣🤣 [ afbeelding ] reageer retweet
#VIESDIK
pi_178111015
José is tof.
  Moderator maandag 26 maart 2018 @ 22:21:45 #53
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178111117
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 22:18 schreef LeTourdeFrance het volgende:
José is tof.
Als ze de rest van haar leven in de tuin blijft frituren wil ik haar ook wel tof vinden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178111330
Kleedkamertje _O_

Mooi om Wese en Romans Von Stein nog eens te zien.
  maandag 26 maart 2018 @ 22:44:28 #55
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_178111720
Mooi programma inderdaad..dit was 2e aflevering van het seizoen?
Net efkes anges
pi_178111874
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 22:44 schreef Sjoerd102 het volgende:
Mooi programma inderdaad..dit was 2e aflevering van het seizoen?
Ja, maar ik vind het leuker als ik de gasten zelf nog heb zien fietsen.
pi_178113326
GazetteDesSport twitterde op maandag 26-03-2018 om 18:01:30 😯 Quand @Federciclismo reconnaît le parcours du prochain mondial à Innsbruck avec @vincenzonibali... Ça a l'air de monter ! 📽 News Del Ciclismo / Facebook#InnsbruckTirol2018 l @ibk_tirol2018 https://t.co/482TEAjJ6z reageer retweet
stefandenifl twitterde op maandag 26-03-2018 om 22:33:17 @GazetteDesSport @Federciclismo @vincenzonibali @ibk_tirol2018 Well, this isn't even the steepest part of the "Höll" 😬 reageer retweet
pi_178113957
quote:
14s.gif Op maandag 26 maart 2018 22:31 schreef showtimer het volgende:
Kleedkamertje _O_

Mooi om Wese en Romans Von Stein nog eens te zien.
Wel een redelijk trieste aflevering. Steels met twee kinderen met problemen, Farazijn die z'n dagen uit aan het zitten is als buschauffeur, Dierckxsens die z'n oudste zoon niet ziet, Wesemann die z'n zoon verloren heeft, Vainsteins die teruggekeerd is naar z'n moeder die ongelukkig was en z'n kinderen in Italië heeft zitten.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 07:45:06 #59
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178116861
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 00:43 schreef wimderon het volgende:

[..]

Wel een redelijk trieste aflevering. Steels met twee kinderen met problemen, Farazijn die z'n dagen uit aan het zitten is als buschauffeur, Dierckxsens die z'n oudste zoon niet ziet, Wesemann die z'n zoon verloren heeft, Vainsteins die teruggekeerd is naar z'n moeder die ongelukkig was en z'n kinderen in Italië heeft zitten.
Het leven gaat ook niet altijd over rozen.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 08:14:50 #60
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_178117022
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 00:43 schreef wimderon het volgende:

[..]

Wel een redelijk trieste aflevering. Steels met twee kinderen met problemen, Farazijn die z'n dagen uit aan het zitten is als buschauffeur, Dierckxsens die z'n oudste zoon niet ziet, Wesemann die z'n zoon verloren heeft, Vainsteins die teruggekeerd is naar z'n moeder die ongelukkig was en z'n kinderen in Italië heeft zitten.
Wat mij toch ook echt opviel is hoe weinig die blijkbaar financieel aan het wielrennen overgehouden hebben ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_178117729
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 00:43 schreef wimderon het volgende:

[..]

Wel een redelijk trieste aflevering. Steels met twee kinderen met problemen, Farazijn die z'n dagen uit aan het zitten is als buschauffeur, Dierckxsens die z'n oudste zoon niet ziet, Wesemann die z'n zoon verloren heeft, Vainsteins die teruggekeerd is naar z'n moeder die ongelukkig was en z'n kinderen in Italië heeft zitten.
Onderdeel van de show en het format toch? Zou me zelfs niet vebazen als ze eerst deskresearch doen naar de factor drama in iemands leven. Werd me trouwens ook niet echt duidelijk wat er zo bijzonder aan die Gent-Wevelgem was. Alsof ze een groepje renners op de korrel hadden, maar er nog een verdedigbare uitslag bij moesten vinden. :D
  dinsdag 27 maart 2018 @ 10:51:19 #62
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178119036
https://www.hln.be/sport/(...)stertalent~a7a02061/
Eddy Planckaert over wat was, wat is en wat nog komt



“Gilbert heeft zijn beste tijd gehad. Ik zie hem niet meer winnen. Hij maakt het ons wel wijs, dat mag hij. Maar Sanremo was voor hem zijn laatste kans. Op de Poggio raakt hij niet meer weg. Er zal altijd iemand zijn die beter is. Roubaix, daar vrees ik ook voor.”

Sagan krijgt kritiek, voor zijn attitude en de manier waarop hij koerst.

“Ik vind hem fantastisch. Ik heb hem vorig jaar beter leren kennen in de BinckBank Tour. We zaten in de vip-ruimte. Hij had net de rit gewonnen en het eerste wat hij vroeg, was een trappist. Die heeft hij op zijn gemakje uitgedronken. En dan nog een trappist, met een groot bord spaghetti erbij. Ik ben fan.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 11:26:49 #63
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178119674
Moet zeggen dat hij wel een punt heeft over Sagan. Iedereen kijkt naar hem, en profiteert ervan. Het zal bij hem ook wel spelen dat hij niet overal op gaat reageren en dus anderen bewust ook laat verliezen.

Sagan zijn sprint in G-W was zeer keurig, hij wordt wel langzaam beter.
  Moderator dinsdag 27 maart 2018 @ 12:30:07 #64
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178121254
Sagan is een drinker.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 12:32:21 #65
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178121286
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 12:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Sagan is een drinker.
Lekker man, trappist drinken en iedereen eruit rijden
pi_178121520
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 12:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Sagan is een drinker.
Dat was niet echt een geheim toch?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  dinsdag 27 maart 2018 @ 12:48:22 #67
40566 Ericr
Livewrong
pi_178121605
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 08:14 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:

[..]

Wat mij toch ook echt opviel is hoe weinig die blijkbaar financieel aan het wielrennen overgehouden hebben ...
De subtop zal over het algemeen toch ook daarna een goedbetaalde baan nodig hebben om hun levensstandaard te handhaven. Van een jaar of 8-10 een paar ton verdienen per jaar ga je niet rijk worden natuurlijk. De echte knechten pakken nog minder en de meesten zullen amper een opleiding hebben om daarna nog echt aan de bak te komen.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 27 maart 2018 @ 13:21:48 #68
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_178122437
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 00:43 schreef wimderon het volgende:

[..]

Wel een redelijk trieste aflevering. Steels met twee kinderen met problemen, Farazijn die z'n dagen uit aan het zitten is als buschauffeur, Dierckxsens die z'n oudste zoon niet ziet, Wesemann die z'n zoon verloren heeft, Vainsteins die teruggekeerd is naar z'n moeder die ongelukkig was en z'n kinderen in Italië heeft zitten.
Vainsteins over Fuentes was wel vermakelijk, niemand heeft mij veroordeeld dus dan zal ik wel onschuldig zijn :D
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  dinsdag 27 maart 2018 @ 15:08:19 #69
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_178124791
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 12:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Sagan is een drinker.
Ik zie hem na zijn carrière nog wel aan de drugs en lager wal raken. Al hoop ik dat ik ongelijk heb want hij lijkt me sympathiek.
  Forum Admin / PR dinsdag 27 maart 2018 @ 15:18:13 #70
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_178124998
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 15:08 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Ik zie hem na zijn carrière nog wel aan de drugs en lager wal raken. Al hoop ik dat ik ongelijk heb want hij lijkt me sympathiek.
Nee joh, hij is een rustige huisvader. :)
pi_178125603
Die gast is slimmer dan ie overkomt. En z’n vrouw helemaal.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 17:29:20 #72
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_178127716
Daniel Martinez slachtoffer van verkeersagressie.
http://www.wielerflits.nl(...)ssures-onbekend.html
  Moderator dinsdag 27 maart 2018 @ 17:30:17 #73
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178127740
Nog een geluk dat dit niet in Colombia is gebeurd, anders was hij ook nog z'n fiets kwijt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178127947
quote:
Gesink dankzij andere houding op fiets verlost van knieproblemen

Robert Gesink is dankzij een bezoek aan een Spaanse biomechanicus verlost van de aanhoudende klachten die hij had aan zijn knie.
De 31-jarige klimmer van Lotto-Jumbo moest vorige week in de Ronde van Catalonië vanwege zijn fysieke problemen al snel opgeven.

Volgens de biomechanicus zat Gesink niet helemaal goed op zijn fiets, vermoedelijk als gevolg van zijn val vorig jaar in de Tour de France waarbij hij een ruggenwervel brak.

"Het kan zijn dat hij daardoor een iets andere houding is gaan aannemen", zegt een woordvoerder van Lotto-Jumbo. "Dan gaat het ergens wringen en krijg je klachten. Hij zit nu weer perfect op zijn fiets."

Vertrouwen
Gesink kan inmiddels zonder problemen trainen. "Drie dagen op rij zonder pijn in mijn knie, langzaam begin ik erop te vertrouwen dat het probleem is opgelost", schreef hij op Twitter.

De Varssevelder maakte begin dit jaar in de Tour Down Under zijn rentree na zijn val in de Tour van vorig jaar zomer. In Australië eindigde hij als tiende in het klassement. Vervolgens werd hij ook nog 38e in Parijs-Nice, voordat hij dus met knieproblemen moest opgeven in de Ronde van Catalonië.

Het is de bedoeling dat Gesink op 15 april zijn rentree maakt in de Amstel Gold Race. Hij heeft ook de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik op zijn programma staan in de aanloop naar de Ronde van Italië.
Mathieu heeft broddelwerk afgeleverd? Anyway, Gees gaat nu ongekend schroeien.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 17:44:34 #75
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_178128043
Robert gaat nooit meer een koers winnen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_178128543
Lars heeft Lucy ten huwelijk gevraagd?
pi_178128556
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 17:44 schreef Mani89 het volgende:
Robert gaat nooit meer een koers winnen.
Kom je nooit meer op FOK! als hij dat wel doet?
pi_178128598
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 18:10 schreef Columbiafan het volgende:
Lars heeft Lucy ten huwelijk gevraagd?
Dat lijkt me vrij duidelijk uit de tweet van Garner ja.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 27 maart 2018 @ 18:59:21 #79
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_178129466
Zometeen de herhaling van De Kleedkamer.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_178129538
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 18:59 schreef Mani89 het volgende:
Zometeen de herhaling van De Kleedkamer.
Bedankt voor de tip :)
in a crowd you lose humanity
pi_178129841
Ludo _O_ Geweldige coureur, geweldige gast. _O_
  dinsdag 27 maart 2018 @ 19:49:33 #82
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_178130481
Nou, een hoop menselijk leed inderdaad.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_178130721
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 19:49 schreef Mani89 het volgende:
Nou, een hoop menselijk leed inderdaad.
Daar worden de renners wel een beetje op uitgezocht heb ik de indruk.

Ik vond de aflevering van vorige week leuker.
pi_178130850
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 12:48 schreef Ericr het volgende:

[..]

De subtop zal over het algemeen toch ook daarna een goedbetaalde baan nodig hebben om hun levensstandaard te handhaven. Van een jaar of 8-10 een paar ton verdienen per jaar ga je niet rijk worden natuurlijk.
Niet financieel onafhankelijk maar wel een makkelijker leven waar een parttime job voldoende is. Hypotheek vrij huis, rest van het geld geïnvesteerd in ontroerend goed zodat je maandelijks een paar duizend euro binnen krijgt aan huur.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 20:03:10 #85
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178130888
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 19:57 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Daar worden de renners wel een beetje op uitgezocht heb ik de indruk.

Ik vond de aflevering van vorige week leuker.
Nou dat vraag ik me af. Veel wielrenners hebben hoog gevlogen tijdens hun carriere en zijn daarna in een wak gevallen of slijten hun dagen in een onbeduidend baantje.

Ergo het succesverhaal als coureur is lang niet altijd vanzelfsprekend de partituur van de rest van het leven.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 21:27:28 #86
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_178133149
Zondag wordt in Vlaanderen zware bewolking verwacht. Kans op buien dus
Net efkes anges
pi_178135260
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 21:27 schreef Sjoerd102 het volgende:
Zondag wordt in Vlaanderen zware bewolking verwacht. Kans op buien dus
En vooral ook kans op zware windstoten. Dat in combinatie met 7 graden (gevoelstemperaturen nog een paar graden kouder) en wat regen, dan vraag ik me af welke toppers met het oog op de Ronde geen risico willen nemen en onderweg afstappen.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 22:43:54 #88
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178135392
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 22:37 schreef TheArt het volgende:

[..]

En vooral ook kans op zware windstoten. Dat in combinatie met 7 graden (gevoelstemperaturen nog een paar graden kouder) en wat regen, dan vraag ik me af welke toppers met het oog op de Ronde geen risico willen nemen en onderweg afstappen.
Sjoerd heeft het over zondag en jij?
pi_178135422
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 22:43 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Sjoerd heeft het over zondag en jij?
Ik niet. Ben duidelijk niet helemaal scherp meer. Ik heb het over Dwars door Vlaanderen van morgen.
pi_178142703
quote:
Alejandro Valverde is vandaag een van de opvallende namen op de deelnemerslijst van Dwars door Vlaanderen. De 37-jarige Spanjaard van Movistar heeft de semi-klassieker in zijn programma opgenomen om met het oog op de Tour de France ervaring op te doen op kasseien. Hij sluit niet uit dat hij zondag ook de Ronde van Vlaanderen zal rijden. Valverde komt niet naar België om te trainen. “Naar deze Belgische koersen komen enkel en alleen om mee te rijden, is met deze conditie moeilijk. Ik ben een heel competitieve renner. Overal waar ik kom, wil ik het goed doen”, vertelt hij aan Sporza.
Mogelijk staat hij zondag ook aan de start van de Ronde van Vlaanderen. “Het is niet 100 procent uitgesloten. In principe staat de Ronde niet op mijn programma. Maar we zijn dicht bij zondag en we zijn in België…” De Spanjaard stond nog nooit aan het vertrek van ‘Vlaanderens Mooiste’. “Ik ben gek op het parcours, dat heel mooi is. De Ronde is een spectaculaire wedstrijd. Ik zou er wel graag aan de start staan. Ik heb die koers nog nooit gereden, om risico’s te vermijden voor de Tour. Maar uiteindelijk bleek de Tour veel gevaarlijker dan de Ronde. ”

Valverde kwam vorig jaar tijdens een regenachtige Tourproloog hard ten val. Hoewel hij fysiek weer op topniveau is, speelt de zware val nog wel mee in zijn achterhoofd. “Op fysiek vlak voel ik de gevolgen van die val niet meer, op mentaal vlak wel een beetje. Als de weg een beetje nat is door de regen, dan ben ik iets voorzichtiger,” geeft hij aan.

Naast Valverde maakt ook ploeggenoot Nairo Quintana zijn opwachting in Dwars door Vlaanderen. Beide renners staan ook op de voorlopige startlijst van de Gran Premio Miguel Indurain, die aanstaande zaterdag op het programma staat.
Valverde gaat knallen vandaag _O_

En als hij een uitslag rijdt zouden we hem ook zomaar zondag kunnen zien dus.
Demain, on roule
pi_178142825
Hij gaat dat risico niet nemen als zijn focus nog op de Tour ligt
pi_178144075
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 22:45 schreef TheArt het volgende:

[..]

Ik niet. Ben duidelijk niet helemaal scherp meer. Ik heb het over Dwars door Vlaanderen van morgen.
Parcours is wel minder zwaar dan voorgaande jaren, maar dat wordt flink gecompenseerd door het slechte weer ja.. Denk dat Greg, Vanmarcke, Naesen enzo geen risico's gaan nemen als het echt zo slecht wordt.
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 11:59:09 #93
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_178145110
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 10:15 schreef Evertjan het volgende:
Hij gaat dat risico niet nemen als zijn focus nog op de Tour ligt
Ik zie het hem nog wel doen. Hij weet zelf ook wel dat Boonen gelijk heeft over de kansen van hem en Nibali in de kasseiklassiekers. Ja, het wringen tot aan de finale is een probleem. Als hij er op de plaatselijke rondes nog bij zit moeten ze op de Kwaremont of Pater zijn wiel maar eens zien te houden. Neem je onderweg ergens een Benoot of Seppeke mee tot Oudenaarde en sprint je die er daar af.

Waarom weer terug naar Spanje om daar een prutskoers te rijden en met vijf Movistars in de top 10 eindigen? Gun die Colombiaantjes lekker die eer. Die hebben ook wat speelgoed nodig tot aan de Tour. Die Nairo moet natuurlijk niet aan het muiten gaan slaan met die Anacona en Betancur op het moment suprême.
pi_178145218
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 12:06 schreef De_Verschoppeling het volgende:

[..]

Ik zie het hem nog wel doen. Hij weet zelf ook wel dat Boonen gelijk heeft over de kansen van hem en Nibali in de kasseiklassiekers. Ja, het wringen tot aan de finale is een probleem. Als hij er op de plaatselijke rondes nog bij zit moeten ze op de Kwaremont of Pater zijn wiel maar eens zien te houden. Neem je onderweg ergens een Benoot of Seppeke mee tot Oudenaarde en sprint je die er daar af.

Waarom weer terug naar Spanje om daar een prutskoers te rijden en met vijf Movistars in de top 10 eindigen? Gun die Colombiaantjes lekker die eer. Die hebben ook wat speelgoed nodig tot aan de Tour. Die Nairo moet natuurlijk niet aan het muiten gaan slaan met die Anacona en Betancur op het moment suprême.
Daarbij ben je bij een valpartij hier hoogstwaarschijnlijk prima op tijd hersteld voor de Tour.
pi_178145585
Piti gaat het gewoon doen *O* op naar de Hoogmis om Krek te zien roepen om zijn moeder als Piti aan gaat op de Kwaremont en de Pater :9
pi_178145631
Piti kan ook een sweep doen met de RVV, de Amstel, Huy en LBL _O_
pi_178145657
https://www.teamlottojumb(...)&utm_medium=referral

Boom gaat zaterdag de Volta Limburg Classic rijden als training.
pi_178145907
Lekker weer. En het gaat nog slechter worden vanmiddag.

  woensdag 28 maart 2018 @ 13:09:25 #100
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178146331
We gaan 14:30 live.
pi_178146560
quote:
14s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:09 schreef kaasplankje het volgende:
We gaan 14:30 live.
Broekje gaat direct uit als we thuis komen
Jack does it in real time...
  woensdag 28 maart 2018 @ 13:27:50 #102
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_178146740
thijszonneveld twitterde op woensdag 28-03-2018 om 13:22:43 Het regent en het waait. De kasseien zijn glibberig en er rijdt een peloton vol bloedhonden rond.Mijn gedachten gaan uit naar Nairo Quintana. #ddv reageer retweet
  woensdag 28 maart 2018 @ 13:28:40 #103
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_178146756
Gelukkig is Gaviria al geblesseerd.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 28 maart 2018 @ 13:29:57 #104
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178146778
Nairo heeft hier ook echt niets te zoeken, die moet het lekker gewoon bij wat heuvels in Spanje houden.
pi_178146802
Nu al opgaves van Gaudin, Planckaert en Zabel.
  woensdag 28 maart 2018 @ 13:33:13 #106
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178146841
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:27 schreef maxi-mus het volgende:
thijszonneveld twitterde op woensdag 28-03-2018 om 13:22:43 Het regent en het waait. De kasseien zijn glibberig en er rijdt een peloton vol bloedhonden rond.Mijn gedachten gaan uit naar Nairo Quintana. #ddv reageer retweet
wat bedoelt hij hier nu weer mee.
  woensdag 28 maart 2018 @ 13:33:31 #107
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178146847
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:33 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

wat bedoelt hij hier nu weer mee.
Medelijden...
  woensdag 28 maart 2018 @ 13:33:52 #108
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178146852
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:33 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Medelijden...
peloton vol bloedhonden?
  woensdag 28 maart 2018 @ 13:33:57 #109
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_178146853
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:33 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

wat bedoelt hij hier nu weer mee.
Dat Nairo hier niet echt een type voor is.
pi_178146861
46.3 km/h in het eerste uur in dit baggerweer :D
pi_178146874
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:29 schreef Frozen-assassin het volgende:
Nairo heeft hier ook echt niets te zoeken, die moet het lekker gewoon bij wat heuvels in Spanje houden.
quote:
Sergeant vindt de wedstrijdkeuze van Movistar wat vreemd. “Op het vernieuwde parcours van Dwars door Vlaanderen liggen weinig vlakke kasseistroken.” In totaal 5,2 km, verspreid over de Mariaborrestraat (2.400 meter), de Varent (2.000 meter) en de Herlegemstraat (800 meter). “Ik heb hun ploegmanager Unzué een bericht gestuurd of hij wel wist dat het parcours niet meer hetzelfde is als twee jaar geleden. Er zijn veel andere Vlaamse klassiekers met meer kassei­kilometers.”
Arme Eus.
  woensdag 28 maart 2018 @ 13:36:07 #112
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178146889
Nairo heeft toch al eerder bewezen best zijn menneke te staan in het koude Vlaamse voorjaar?
  woensdag 28 maart 2018 @ 13:36:27 #113
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178146900
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:33 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

peloton vol bloedhonden?
Dat is Thijs zijn stijl om het mooier te verpakken
  woensdag 28 maart 2018 @ 13:36:57 #114
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178146905
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:36 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dat is Thijs zijn stijl om het mooier te verpakken
te zeveren
  woensdag 28 maart 2018 @ 13:40:14 #115
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_178146965
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:31 schreef TheArt het volgende:
Nu al opgaves van Gaudin, Planckaert en Zabel.
Als Gaudin het al opgeeft kan je beter gelijk het EXTREME WEATHER PROTOCOL in werking stellen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_178147062
quote:
10s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:35 schreef showtimer het volgende:

[..]

[..]

Arme Eus.
Waarbij Quintana wel vorige week Catalonië reed natuurlijk en hij waarschijnlijk in een doordeweekse (en niet zo'n lange) race wilde meedoen en dus geen Vlaanderen of Roubaix.. Dan blijft er niet zoveel over.

(denk wel dat ze iets beter weer hadden willen hebben.. )
  woensdag 28 maart 2018 @ 13:51:42 #117
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_178147187
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:34 schreef TheArt het volgende:
46.3 km/h in het eerste uur in dit baggerweer :D
Tering. Volop koers dus! :D
pi_178147194
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:33 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

wat bedoelt hij hier nu weer mee.
Dat Colombianen niet kunnen sturen.

He dit is toch een stuk minder leuk door bepaalde afwezigen.
pi_178147209
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:40 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Als Gaudin het al opgeeft kan je beter gelijk het EXTREME WEATHER PROTOCOL in werking stellen.
cpacycling twitterde op maandag 26-03-2018 om 21:06:53 Kenny Dehaes will be the CPA Cycling delegate and Extreme Weather Protocol rider representative at Dwars door Vlaanderen - A travers la Flandre @DwarsdrVlaander @FlandersCLnews #EWPriderrepresentative #Extremeweatherprotocol @kennydehaes @uci_cycling @wbveranaquapro #accpi #DDV18 https://t.co/TfY4EygURG reageer retweet
pi_178147218
quote:
10s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:35 schreef showtimer het volgende:

[..]


[..]

Arme Eus.
Tjonge die Marc is wel assertief voor een Belg.
  woensdag 28 maart 2018 @ 13:54:04 #121
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178147238
Dehaes is gelukkig geen laffe jongen
pi_178147242
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:52 schreef showtimer het volgende:

[..]

cpacycling twitterde op maandag 26-03-2018 om 21:06:53 Kenny Dehaes will be the CPA Cycling delegate and Extreme Weather Protocol rider representative at Dwars door Vlaanderen - A travers la Flandre @DwarsdrVlaander @FlandersCLnews #EWPriderrepresentative #Extremeweatherprotocol @kennydehaes @uci_cycling @wbveranaquapro #accpi #DDV18 https://t.co/TfY4EygURG reageer retweet
[ afbeelding ]
Extreme weather protocol rider representative, die kan je op je CV zetten
pi_178147344
Nog steeds geen ontsnapping, gesloten peloton. Naesen is net gevallen/opgehouden bij een val.
pi_178147434
Ook Roosen lag erbij.

LottoJumbo_road twitterde op woensdag 28-03-2018 om 14:04:36 🇧🇪#DDV1868 km covered still no breakaway. However there was a crash in the bunch including @TimoRoosen. He is able to continue despitea sore right knee. reageer retweet
pi_178147481
Vrouwenwedstrijd ergens live te volgen?
pi_178147575
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 14:07 schreef Columbiafan het volgende:
Vrouwenwedstrijd ergens live te volgen?
Wordt zo te zien niet uitgezonden.

Moolman-Pasio, Van Vleuten, Pieters, Mackaij, Van Dijk, Niewiadoma, Jasinska in de aanval op het moment.
Demain, on roule
pi_178147716
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 14:12 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Wordt zo te zien niet uitgezonden.

Moolman-Pasio, Van Vleuten, Pieters, Mackaij, Van Dijk, Niewiadoma, Jasinska in de aanval op het moment.
Helaas. Ik begin trouwens steeds meer te denken dat jij stiekem gewoon het vriendje bent van Soraya, of dat je er op zijn minst wel eens heel leuke dingen mee hebt gedaan. :D

Maar goed, wel een sterke kopgroep, alle topploegen lijken vertegenwoordigd dus die kunnen zo maar voorop blijven.
pi_178147853
DwarsdrVlaander twitterde op woensdag 28-03-2018 om 14:24:08 The bunch seems to wake up, very high speed now chasing the leaders. Last timing only 22s left #DDVWomen #DDV18 reageer retweet
pi_178147864
Astana forceert een breuk in het peloton. Hup uitzending.
pi_178147934
quote:
Organisatie Volta Limburg Classic baalt van afwezigheid Sunweb
Sunweb ontbreekt zaterdag op de startlijst van de Volta Limburg Classic. De Duitse WorldTour-ploeg, met Limburgers Tom Dumoulin, Roy Curvers en Mike Teunissen in de selectie, kiest ervoor geen team af te vaardigen. “Individuele renners kun je hier niet op aanspreken. Die rijden hun eigen programma, maar een ploeg die zich aan de Provincie Limburg verbindt, hadden wij wel aan de start verwacht”, zegt organisator Roy Packbier tegen 1Limburg. De provincie steekt 750.000 euro in de formatie de komende drie jaar en daarom had men deelname aan deze eendagskoers wel verwacht.
http://www.wielerflits.nl(...)eutschland-tour.html

Hebben ze wel een punt.
pi_178147966
pi_178147973
quote:
Sunweb koerst gewoon veel te weinig en heb dus een te kleine selectie. Buiten de WT koersen om doen ze nauwelijks iets, zeer matig.
pi_178148045
Wuyts aan het snabbelen.
pi_178148068
quote:
14s.gif Op woensdag 28 maart 2018 14:17 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Helaas. Ik begin trouwens steeds meer te denken dat jij stiekem gewoon het vriendje bent van Soraya, of dat je er op zijn minst wel eens heel leuke dingen mee hebt gedaan. :D

Maar goed, wel een sterke kopgroep, alle topploegen lijken vertegenwoordigd dus die kunnen zo maar voorop blijven.
Was het maar zo'n feest he. Beetje rondfietsen in Italië met een schattige Italiaanse.

In plaats daarvan wordt het dit weekend gewoon in m'n eentje rondfietsen in de Hollandse regen :'(
Demain, on roule
pi_178148082
Rowe is nu vertrokken, die is net op tijd weer in vorm dan.
Demain, on roule
pi_178148112
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 14:35 schreef Mykonos het volgende:
Rowe is nu vertrokken, die is net op tijd weer in vorm dan.
Mhua, die gaat nu gewoon in dienst rijden deze periode. Anders wordt ie ook nu niet vooruitgeschoven.
pi_178148126
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 14:36 schreef TheArt het volgende:

[..]

Mhua, die gaat nu gewoon in dienst rijden deze periode. Anders wordt ie ook nu niet vooruitgeschoven.
Doet ie de Gemenebest Spelen niet dit jaar?
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 14:40:24 #138
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178148204
Ik ben thuis, wat een timing.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178148249
Bonifazio in de achtervolging op Rowe? Die jongen moet sprinten als het dat ooit gaat worden.
pi_178148317
Van Dijk gaat winnen bij de vrouwen.
  woensdag 28 maart 2018 @ 14:49:21 #141
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_178148401
Abandon Naesen.
pi_178148410
Opgave Naesen. Dat is 1 van de grote namen die eruit stapt.
  Forum Admin / PR woensdag 28 maart 2018 @ 14:49:37 #143
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_178148411
Dag Oliver
pi_178148425
Een sweep! Van Dijk wint voor Pieters en Mackaij
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 14:50:24 #145
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178148426
Piti heeft een fiets met een brommertje gekregen. Die vliegt er zo vandoor en dan zien ze hem nooit meer terug.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178148427
sporza_koers twitterde op woensdag 28-03-2018 om 14:48:12 Zou hij al spijt hebben van zijn komst naar Vlaanderen. Alejandro Valverde blijft achterin rondrijden. #DDV18 https://t.co/fnJf71jyjT reageer retweet
Valverde is ook als de dood dat hij onderuit gaat hier
Demain, on roule
  woensdag 28 maart 2018 @ 14:51:11 #147
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_178148456
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 14:50 schreef Mykonos het volgende:
sporza_koers twitterde op woensdag 28-03-2018 om 14:48:12 Zou hij al spijt hebben van zijn komst naar Vlaanderen. Alejandro Valverde blijft achterin rondrijden. #DDV18 https://t.co/fnJf71jyjT reageer retweet
Valverde is ook als de dood dat hij onderuit gaat hier
Hij moest van fiets wisselen.
  woensdag 28 maart 2018 @ 14:51:40 #148
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178148471
Beetje koud voor Alejandro. Zondag maar gewoon schroeien in Spanje
pi_178148480
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 14:50 schreef TheArt het volgende:
Een sweep! Van Dijk wint voor Pieters en Mackaij
Floortje begint dit jaar wel écht door te breken.
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 14:53:06 #150
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178148502
quote:
14s.gif Op woensdag 28 maart 2018 14:52 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Floortje begint dit jaar wel écht door te breken.
Sinds ze mee mag puffen met Van Baarle gaat het crescendo.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 28 maart 2018 @ 14:54:03 #151
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178148526
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 14:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Sinds ze mee mag puffen met Van Baarle gaat het crescendo.
Zo komt Van Baarle wel onder de limiet _O_
pi_178148532
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 14:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Sinds ze mee mag puffen met Van Baarle gaat het crescendo.
Met Van Baarle daarentegen dit voorjaar.....
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 14:56:22 #153
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178148575
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 14:54 schreef TheArt het volgende:

[..]

Met Van Baarle daarentegen dit voorjaar.....
Eerste jaar bij Sky valt vaak niet mee. Volgend jaar wint hij alle klassiekers.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178148607
Al een top 10 bij de vrouwen?
  woensdag 28 maart 2018 @ 14:58:30 #155
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178148614
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 14:51 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Hij moest van fiets wisselen.
even een uurtje met de motor achterin het peloton
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:00:16 #156
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178148652
Greg houdt niet van dit weer.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:01:03 #157
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178148668
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 14:58 schreef Columbiafan het volgende:
Al een top 10 bij de vrouwen?
Van Dijk, Pieters, Mackaij, 7 vrouwen
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:01:24 #158
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_178148678
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:00 schreef kaasplankje het volgende:
Greg houdt niet van dit weer.
Ik ook niet
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:02:52 #159
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178148709
Wout in het veld.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178148715
Van Aert gaat veldliggen.
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:03:56 #161
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178148738
Jezus Wout, zou je niet even een beetje opletten? :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:03:56 #162
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_178148739
Wout :')
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:04:02 #163
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178148741
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:03 schreef TheArt het volgende:
Van Aert gaat veldliggen.
flinke klap
pi_178148743
Van Aert kijk eens voor je uit man. Hoop wel dat het met die seingever goed gaat.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:04:08 #165
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178148746
Naesen heeft last van zijn knie
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:05:31 #166
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178148768
Hij kijkt ook totaal niet om naar de man die hij zojuist omver heeft gereden, man man man.

Wielrenners willen altijd meteen door, maar je kan het ook overdrijven.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178148775
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:01 schreef noodgang het volgende:

[..]

Ik ook niet
Het is echt vreselijk, ik durf het huis niet uit.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:06:09 #168
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178148784
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:05 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Het is echt vreselijk, ik durf het huis niet uit.
Van regen ga je niet dood
pi_178148789
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:05 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hij kijkt ook totaal niet om naar de man die hij zojuist omver heeft gereden, man man man.

Wielrenners willen altijd meteen door, maar je kan het ook overdrijven.
Viel mij ook al op ja, even checken hoe het met die man gaat lijkt me niet meer dan normaal.
pi_178148795
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:05 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hij kijkt ook totaal niet om naar de man die hij zojuist omver heeft gereden, man man man.

Wielrenners willen altijd meteen door, maar je kan het ook overdrijven.
Ik dacht hem wel een woordje te zien uitwisselen met die man. Maar goed, zag er niet echt netjes uit.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:08:00 #171
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178148821
Die man gaat volgende keer geen seingever worden. Door weer en wind blijven staan en dan word je omver gereden door iemand die verder geen fuck meer om je geeft
pi_178148851
Hèhè er gaat eens een keer wat gebeuren.
pi_178148868
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:09 schreef TheArt het volgende:
Hèhè er gaat eens een keer wat gebeuren.
Nou inderdaad.... Er doet iemand zijn jasje uit....
pi_178148874
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:06 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ik dacht hem wel een woordje te zien uitwisselen met die man. Maar goed, zag er niet echt netjes uit.
Praten volgens mij niet maar hij keek wel naar de seingever en zag dat hij redelijk ok is.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:10:13 #175
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178148875
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:09 schreef TheArt het volgende:
Hèhè er gaat eens een keer wat gebeuren.
:')
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:10:46 #176
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178148884
HET IS KOERS
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178148893
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:10 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Praten volgens mij niet maar hij keek wel naar de seingever en zag dat hij redelijk ok is.
Van Aert is een lul.
pi_178148895
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:08 schreef Frozen-assassin het volgende:
Die man gaat volgende keer geen seingever worden. Door weer en wind blijven staan en dan word je omver gereden door iemand die verder geen fuck meer om je geeft
Ik zou achter de motor gaan staan zodat er in ieder geval nog een barrière is. :X
pi_178148909
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:11 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Van Aert is een lul.
Dat was dankzij buzz al een tijdje bekend.

:+
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:12:57 #180
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178148929
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:11 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Van Aert is een lul.
kenmerk van een echte klepper
pi_178148952
Van Aert ademt niet.
pi_178148961
Martin heeft er ook zin in.
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:14:31 #183
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178148965
Sebas is gevallen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:14:59 #184
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178148976
Is Alejandrogod nog mee?
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:16:14 #185
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_178148997
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Sebas is gevallen.
Jij hebt niet zoveel met Sebas hè.
pi_178149005
Van Aert is wel klaar voor vandaag.
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:17:18 #187
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149019
quote:
10s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:16 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Jij hebt niet zoveel met Sebas hè.
Die wegkapitein kan me gestolen worden inderdaad.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178149023
Wout lek
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:17:27 #189
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_178149027
Tony Martien gaat ervantussen.
pi_178149039
Kristoff ook alweer gelost.
pi_178149040
quote:
10s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:16 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Jij hebt niet zoveel met Sebas hè.
Op Vaughters na wie wel?
pi_178149054
Haha Alejandro zit er helemaal vooraan _O-
pi_178149062
Groenewegen gelost.
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:18:50 #194
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149063
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:18 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Op Vaughters na wie wel?
Leo van Vliet, Johan Lammerts en Thorgod Venegod.

Hij mag vast ook weer mee naar Innsbruck.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:18:58 #195
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178149065
Ze vallen eraf bij bosjes.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:19:30 #196
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_178149075
Wat een slagveld. :D
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:20:07 #197
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149084
Viviani ook matig dus.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178149094
Wuyts in zak en as.
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:20:41 #199
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149096
Heerlijke teringzooi wel weer. Koers. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178149105
Mooi clubje van 20 man
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:21:17 #201
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178149107
#aimhigher #snipercycling

Dit zijn ook wel parels van hashtags

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_178149110
Dat was wel een hele snelle opgave van Viviani :D
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:21:36 #203
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_178149116
Viviani out.
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:21:48 #204
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149120
PitiGOD _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:21:56 #205
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_178149122
PITI! _O_
pi_178149124
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Leo van Vliet, Johan Lammerts en Thorgod Venegod.

Hij mag vast ook weer mee naar Innsbruck.
Maar dit stel nemen we toch niet serieus?
pi_178149132
Valverde alsof hij nooit anders gedaan heeft dan kasseien rijden _O_.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:23:18 #208
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_178149159
Ongelooflijk hoe soepel hij over die steentjes manoeuvreert. :D
pi_178149169
wat een God _O_
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:24:26 #210
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178149187
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:23 schreef Dale__Cooper het volgende:
wat een God _O_
Ja ik was altijd al fan van hem
pi_178149192
Dit zijn nog maar 40 man samen ofzo.
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:25:22 #212
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149212
Sjuut
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:25:30 #213
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_178149214
Chute Der Tony
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:25:34 #214
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_178149215
Mooie chute
pi_178149216
Dit zal er al wel aan te komen.
pi_178149217
Chute.
  Forum Admin / PR woensdag 28 maart 2018 @ 15:25:41 #217
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_178149221
Jammer Tony
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:25:49 #218
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178149223
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:24 schreef TheArt het volgende:
Dit zijn nog maar 40 man samen ofzo.
Er hangt nog een tweede club achter dat komt misschien weer aansluiten.
pi_178149228
CHUTE
pi_178149231
Bardet hier achteraan :D
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:26:32 #221
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149236
Bardet is toch ook wel een renner hoor.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:26:38 #222
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_178149241
Ja, het is KOERS! :D
pi_178149255
Krek is niet goed genoeg
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:27:25 #224
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178149264
Stybi ook einde contract Patrick?
pi_178149265
StybarGOD
pi_178149269
PITI JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  Forum Admin / PR woensdag 28 maart 2018 @ 15:27:36 #227
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_178149271
Pitigod
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:27:38 #228
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_178149272
Bizar dat Van Avermaet blijft volhouden dat hij even goed is als vorig jaar, maar dat het er wel allemaal veel krampachtiger uitziet.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_178149273
Piti _O-
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:27:47 #230
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149276
Piti gaat dit spel gewoon winnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178149277
SKA ook op de afspraak.
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:27:58 #232
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149279
VALgren Andersen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178149286
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Piti gaat dit spel gewoon winnen.
wat een God _O_
pi_178149290
Van Aert is wel viesgoed hoor.
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:28:24 #235
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149292
Hij valt aan, wat een god. _O-

Ennnn het omkijken. Classic Piti.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178149300
Piti, wat een renner. _O- _O_
pi_178149303
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:28 schreef Columbiafan het volgende:
Van Aert is wel viesgoed hoor.
Wout > Krek
pi_178149304
Wow. _O_
Citius, Altius, Fortius.
pi_178149310
Genot _O_.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:29:23 #240
62913 Blik
The one and Only!
pi_178149312
Stybar gaat nog 50 km solo? straf als dat gaat lukken
pi_178149317
Poppeltje weer mee.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:29:46 #242
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_178149326
Greg is MAD, gras is groen.
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:29:51 #243
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149328
De Teun is ook in orde.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178149336
Teunissen ook mee.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:30:45 #245
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178149350
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:29 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Wout > Krek
Greg heeft nog niet de versnelling getoond die hij in 't verleden in huis had.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:31:17 #246
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178149359
Planckaert heeft gewoon gelijk. Greg is niet goed genoeg
pi_178149374
30/35 man nog over.
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:32:20 #248
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149380
Laporte is er ook weer, mijn nieuwe held.

Moscon in de hekken beuken. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178149383
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:31 schreef Frozen-assassin het volgende:
Planckaert heeft gewoon gelijk. Greg is niet goed genoeg
Eigenlijk gewoon de Greg die we tot de OS altijd zagen....
pi_178149388
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Laporte is er ook weer, mijn nieuwe held.

Moscon in de hekken beuken. _O_
Dat was wel een godenactie ja tegen de racist
pi_178149409
Krek gaf al aan vandaag gewoon te gaan sparen vanwege RVV.
Dan koerst ie iedereen de moeder.
pi_178149413
Van Djumbo zijn Van Poppel, Roosen, Grondahl en Wynants mee.
pi_178149425
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Laporte is er ook weer, mijn nieuwe held.

Moscon in de hekken beuken. _O_
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:34:33 #254
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149429
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:33 schreef TheArt het volgende:
Van Djumbo zijn Van Poppel, Roosen, Grondahl en Wynants mee.
Dat is gewoon heel erg prima. Dan heeft Timo ook maar weinig last van z'n val gelukkig.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:34:42 #255
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_178149433
Hallo hier ben ik. Laat het feest beginnen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:34:56 #256
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178149440
Van Poppel is best goed in dit werk eigenlijk. Alleen moet hij niet zo debiel gaan rijden
pi_178149445
Dege ook mee.
pi_178149448
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:33 schreef TheArt het volgende:
Van Djumbo zijn Van Poppel, Roosen, Grondahl en Wynants mee.
^O^
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:35:33 #259
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149449
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:34 schreef Mani89 het volgende:
Hallo hier ben ik. Laat het feest beginnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178149454
36 man bijeen, snel even geteld.
pi_178149462
Meds Pedersen gaat nog mooie dingen laten zien dit jaar.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:36:19 #262
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178149469
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:34 schreef Mani89 het volgende:
Hallo hier ben ik. Laat het feest beginnen.
we hebben allemaal al de broekjes op de enkels
pi_178149482
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:34 schreef Mani89 het volgende:
Hallo hier ben ik. Laat het feest beginnen.
_O_
Zet jij de frituurpan alvast aan?
pi_178149510
Bardetje ook wel een mannetje hoor _O_.
pi_178149523
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:37 schreef WAvanBuren het volgende:
Bardetje ook wel een mannetje hoor _O_.
Prachtvent inderdaad.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:39:42 #266
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_178149548
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:36 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

_O_
Zet jij de frituurpan alvast aan?
Ik heb al een broodje bal. Heerlijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_178149560
Denken dat de Rode Duivels de finale van het WK halen. _O-
Wordt gewoon weer een tegenvallend toernooi van de Belgen.
pi_178149572
Wat doet Der John nu?
Demain, on roule
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:41:03 #269
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149581
Haha, Piti. _O-

Hij blijft aan de gang.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178149617
Amai
pi_178149618
Hahahahaha _O-
pi_178149619
_O_ _O_.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:42:38 #273
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178149625
Pronotechnisch zou het fantastisch zijn als Piti hier voor Demare eindigt. Zit Arnaud er nog bij?
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:42:38 #274
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_178149626
Valverde met een onvervalst mijnwerkersgezicht.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_178149631
Luc _O_
pi_178149636
TiesjGOD
pi_178149638
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:42 schreef Frozen-assassin het volgende:
Pronotechnisch zou het fantastisch zijn als Piti hier voor Demare eindigt. Zit Arnaud er nog bij?
FDJ is hier niet gestart.
pi_178149648
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Haha, Piti. _O-

Hij blijft aan de gang.
dit is vooral om ze alvast gek te maken voor zondag
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:43:36 #279
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178149652
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:43 schreef TheArt het volgende:

[..]

FDJ is hier niet gestart.
Lol wat

Leek me prima parcours voor Demare. Mooi dan.
pi_178149655
Hagen en Martin verbazen mij hier wel een beetje.
pi_178149664
thijszonneveld twitterde op woensdag 28-03-2018 om 15:28:21 Was Valverde een Vlaming geweest, dan had hij al vier keer de Ronde gewonnen. reageer retweet
pi_178149672
Pedersen is erg, erg goed.
pi_178149697
Weer twee mannetjes van Team Hellepie Hullepie mee, dat worden opnieuw drie punten.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:46:46 #284
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178149704
thijszonneveld twitterde op woensdag 28-03-2018 om 15:37:36 Het kan nog altijd natuurlijk, die vier keer de Ronde winnen. Hij gaat nog makkelijk mee tot 2048. reageer retweet
Thijs weet
pi_178149710
Karl _O_.
pi_178149718
Waarom is er voor deze WT-wedstrijd trouwens geen apart topic? :D
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:47:34 #287
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178149729
Het is nog 40 tot de meet en groep 2 zit niet ver.
  Forum Admin / PR woensdag 28 maart 2018 @ 15:47:57 #288
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_178149741
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:47 schreef Columbiafan het volgende:
Waarom is er voor deze WT-wedstrijd trouwens geen apart topic? :D
Omdat niemand die aanmaakt
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:48:02 #289
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_178149743
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:46 schreef Frozen-assassin het volgende:
thijszonneveld twitterde op woensdag 28-03-2018 om 15:37:36 Het kan nog altijd natuurlijk, die vier keer de Ronde winnen. Hij gaat nog makkelijk mee tot 2048. reageer retweet
Thijs weet
Westmalle heeft weer flinke winst gemaakt vandaag.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_178149745
Die achtervolgende groep gaat wel terugkeren.
pi_178149759
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:48 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Westmalle heeft weer flinke winst gemaakt vandaag.
Met de rest van de zwervers om 10u alweer in de supermarkt gestaan voor z'n drank ja, ThijsGod
Jack does it in real time...
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:49:01 #292
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178149761
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:48 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Westmalle heeft weer flinke winst gemaakt vandaag.
Thijs heeft ook hele voorraad Westvleteren van Jan Linders gekocht
  Moderator woensdag 28 maart 2018 @ 15:49:24 #293
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178149769
Djumbo wil het gat dichten voor Poppeltje.

Die dan in de finale weer kansloos lost (lol)
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_178149795
Mooie blote beentjes.
pi_178149801
Waarom komen ze bij Sunweb niet helpen voor Theuns? Die had zo'n groot doel gemaakt van DDV.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:51:24 #296
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178149807
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:48 schreef Columbiafan het volgende:
Die achtervolgende groep gaat wel terugkeren.
kweet het nog niet, dubbeltje op de kant
pi_178149814
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:51 schreef TheArt het volgende:
Waarom komen ze bij Sunweb niet helpen voor Theuns? Die had zo'n groot doel gemaakt van DDV.
Zal zich wel niet goed voelen.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:52:27 #298
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_178149829
KAM AAN HE
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_178149831
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:51 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Zal zich wel niet goed voelen.
Zit daar nochtans constant in de eerste 10 te koersen.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:53:46 #300
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_178149856
JumboGod.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:54:12 #301
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_178149875
Tiesj Schotte.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')