abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 6 augustus 2018 @ 14:12:05 #76
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180981686
registreer om deze reclame te verbergen
Ron Blaauw opent in het najaar van 2018 een nieuwe zaak in Amsterdam. ‘Ron Gastrobar Indonesia Downtown krijgt al het goede van Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk aan de Amstel, maar dan in de hoofdstad’, zo kondigt de sterchef de komst aan in een video op Facebook.

Ron Blaauw met chef-kok Agus Hermawan.
IMG_5050-750x500.jpg

‘Al het goede van Ouderkerk, maar dan in Amsterdam.’ In een video op Facebook kondigt sterchef Ron Blaauw de komst van een nieuw restaurant in de hoofdstad aan.

Ron Gastrobar Indonesia
Komend najaar opent Ron Gastrobar Indonesia Downtown de deuren. Waar de nieuwe zaak komt, wordt in de video niet verteld.
In mei 2016 opende Ron Gastrobar Indonesia. Op de plek waar Ron zijn culinaire carrière begon, in Ouderkerk aan de Amstel.
Poef.....gone! ©golfer
pi_180981734
quote:
0s.gif Op maandag 6 augustus 2018 11:48 schreef Tarado het volgende:
frenchwords twitterde op maandag 06-08-2018 om 11:39:50 French chef Joël Robuchon, the World’s most Michelin starred chef, has passed away at the age of 73. https://t.co/C4ipf9eQ5d reageer retweet
Fuck. Weer eentje. Geen goed jaar voor chef koks.
pi_180984320
Ron Blaauw gaat toch een nieuwe zaak openen in Amsterdam. Gastrobar Indonesia Downtown https://www.facebook.com/RonGastrobars/videos/2217423244952293/
https://www.missethoreca.(...)a-downtown-101308048
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  maandag 6 augustus 2018 @ 16:26:46 #79
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180984432
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 6 augustus 2018 16:23 schreef borisz het volgende:
Ron Blaauw gaat toch een nieuwe zaak openen in Amsterdam. Gastrobar Indonesia Downtown https://www.facebook.com/RonGastrobars/videos/2217423244952293/
https://www.missethoreca.(...)a-downtown-101308048
ja, dat bericht staat al 2 posts boven die van jou.
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 6 augustus 2018 @ 16:27:46 #80
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_180984471
quote:
0s.gif Op maandag 6 augustus 2018 14:12 schreef golfer het volgende:
Ron Blaauw opent in het najaar van 2018 een nieuwe zaak in Amsterdam. ‘Ron Gastrobar Indonesia Downtown krijgt al het goede van Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk aan de Amstel, maar dan in de hoofdstad’, zo kondigt de sterchef de komst aan in een video op Facebook.

Ron Blaauw met chef-kok Agus Hermawan.
[ afbeelding ]

‘Al het goede van Ouderkerk, maar dan in Amsterdam.’ In een video op Facebook kondigt sterchef Ron Blaauw de komst van een nieuw restaurant in de hoofdstad aan.

Ron Gastrobar Indonesia
Komend najaar opent Ron Gastrobar Indonesia Downtown de deuren. Waar de nieuwe zaak komt, wordt in de video niet verteld.
In mei 2016 opende Ron Gastrobar Indonesia. Op de plek waar Ron zijn culinaire carrière begon, in Ouderkerk aan de Amstel.
Lekker ding die kok
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_180984493
quote:
0s.gif Op maandag 6 augustus 2018 16:26 schreef golfer het volgende:

[..]

ja, dat bericht staat al 2 posts boven die van jou.
LOL. Overheen gelezen.
:s)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  maandag 6 augustus 2018 @ 16:28:50 #82
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180984497
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 6 augustus 2018 16:27 schreef Pietverdriet het volgende:

Lekker ding die kok
Ron Blaauw?
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 6 augustus 2018 @ 16:29:31 #83
401485 Molo
De lading wel...
pi_180984520
quote:
1s.gif Op maandag 6 augustus 2018 16:27 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Lekker ding die kok
Krijst zeker goed bij het 'koffie drinken'?
Respect to the man in the ice cream van
  maandag 6 augustus 2018 @ 16:32:42 #84
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180984632
Maar kokkie Agus is wel een leuke vriendelijke man.
Wij waren een paar jaar geleden in zijn toen net geopende tent in Ouderkerk a.d. Amstel
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 6 augustus 2018 @ 18:54:51 #85
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180987301
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 6 augustus 2018 @ 19:37:45 #86
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_180988179
quote:
Goh. De parodie is 40 jaar ouder dan hetgeen waar de parodie op gemaakt is

In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_181081154
quote:
Las Palmas, voormalig restaurant van Herman den Blijker, wordt na de zomer restaurant Mood. Herman den Blijker verkocht zijn restaurant in Rotterdam in april aan ondernemer en chef-kok Eveline Wu uit Eindhoven.

Voormalig restaurant Herman den Blijker Las Palmas wordt Mood
Het restaurant zou niet van naam veranderen, zo werd eerder gemeld. Vandaag schrijft het Algemeen Dagblad echter dat het restaurant na de zomer restaurant Mood gaat heten. Daarmee wordt het het derde Mood restaurant van Eveline Wu. ‘Ik geloof in het concept van Mood, vandaar mijn ambities om daarmee de stad uit te gaan’, schrijft ze op de website van Las Palmas. ‘Met Mood acteren we in het middensegment. Om daar succesvol te zijn, is het hebben van een goede kok voldoende en kun je met minder handelingen toch de beste service verlenen.’

Wynwood wordt ook Mood
Haar restaurant Wynwood in Eindhoven transformeert per 1 september 2018 ook naar restaurant Mood, zo werd 25 juli bekend gemaakt. Eigenaar Eveline Wu past het concept van de drie jaar geleden geopende zaak aan en gaat er een Frans-Aziatische keuken voeren. Chef Wouter van Laarhoven verlaat op eigen initiatief de zaak om die reden. Met de conceptwisseling voegt eigenaar Eveline Wu een tweede Mood-restaurant in Eindhoven toe aan haar onderneming. Op de kaart staan zowel Franse als Aziatische gerechten en sushi met bijzondere smaak- en textuurcombinaties. Eveline Wu: 'Wouter van Laarhoven verlaat het bedrijf per 1 september. Hij is gewend om op topniveau innovatief en creatief te koken en hoewel we in Mood met topkwaliteit producten en originele presentaties werken, is het niveau en de uitdaging anders. Ik vind het jammer, maar heb begrip voor zijn keuze.'

Over Eveline Wu
Ondernemer en chef Eveline Wu is geboren in China en opende in 1999 het eerste wok-restaurant in Nederland. Later volgden diverse restaurants binnen en buiten Eindhoven. Tijdens de World Championship Chinese Cuisine in 2016 won zij een gouden medaille met haar dessert en in november 2017 werd ze uitgeroepen tot Etnisch Zakenvrouw van 2017.
Per september 2018 bestaat haar onderneming uit 2 Mood-restaurants in Eindhoven, Fish & Chips in Eindhoven, Kreeftenbar Eindhoven en Las Palmas/Mood in Rotterdam, dat per april 2018 werd overgenomen van Herman den Blijker.
https://www.missethoreca.(...)C899AA3170686F065YI4
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 18:02:00 #88
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_181084325
Nieuw onderzoek: zout lijkt ons juist te beschermen tegen hartfalen

https://www.trouw.nl/home(...)-hartfalen~a1e6741a/
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_181084375
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 18:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Nieuw onderzoek: zout lijkt ons juist te beschermen tegen hartfalen

https://www.trouw.nl/home(...)-hartfalen~a1e6741a/
Zout is al een tijdje een moeilijk puntje in de voedingswetenschap :Y Bij een te hoge bloeddruk helpt een zoutarm dieet om de bloeddruk omlaag te brengen. Dat weten we. Maar of wat meer zout dan aanbevolen bij gezonde mensen met een normale bloeddruk nou zo slecht is valt te betwisten.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 18:27:02 #90
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_181084717
Ik roep dat al jaren. Laatst op mijn werk werd ik nog compleet uitgelachen erom. In hun hoofd is het een onomstotelijk bewezen, wetenschappelijk feit dat je van teveel zout een hoge bloeddruk krijgt.
De zoutmaffia heeft haar werk goed gedaan.
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 18:31:27 #91
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_181084788
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 18:27 schreef RobinOok het volgende:
Ik roep dat al jaren. Laatst op mijn werk werd ik nog compleet uitgelachen erom. In hun hoofd is het een onomstotelijk bewezen, wetenschappelijk feit dat je van teveel zout een hoge bloeddruk krijgt.
De zoutmaffia heeft haar werk goed gedaan.
Jeffrey Steingarten Heeft jaren geleden op basis van het vergelijken van onderzoeken een stuk geschreven over de onzinnigheid van bang zijn voor zout.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 18:42:36 #92
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_181084971
Er zijn er meer die vechten tegen die zoutbierkaai ja.
Ach ja, ooit komt de rest er ook achter. Net als met dat vet.
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 18:51:39 #93
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181085138
Zout is lekker. En gezien ik "gezond" eet en genoeg drink kan het mijn lichaam ook weer makkelijk verlaten.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 19:09:55 #94
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_181085474
Verder gebruik ik weinig zout, vind dat gewoon lekkerder, meeste k&k en bliksoepen vind ik véél te zout, soms oneetbaar zout
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_181104781
Een halve portie in een restaurant? Kies maar uit het kindermenu

Linkje naar de Facebookpagina van Kleine Porties

Goed initiatief!! :Y)
**hare scherpigheid*binge-checker**every door you open closes on me**koester je geheime hart**
waar woon je?
pi_181105631
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 15:48 schreef maily het volgende:
Een halve portie in een restaurant? Kies maar uit het kindermenu

Linkje naar de Facebookpagina van Kleine Porties

Goed initiatief!! :Y)
^O^ Ben zelf een kleine eter. Neem vaak 2 voorgerechtjes :)
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_181329755
Hop en Hen, voorheen De Pastinack, van de Mijn Tent is Top-winnaars is verkocht en wordt een biertent
https://www.missethoreca.(...)tte-konijn-101308344
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_181341217
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 18:27 schreef RobinOok het volgende:
Ik roep dat al jaren. Laatst op mijn werk werd ik nog compleet uitgelachen erom. In hun hoofd is het een onomstotelijk bewezen, wetenschappelijk feit dat je van teveel zout een hoge bloeddruk krijgt.
De zoutmaffia heeft haar werk goed gedaan.
:? Als de zoutmaffia haar werk goed gedaan zou hebben, zou zout toch juist niet zo'n slechte naam moeten hebben?
We can’t all, and some of us don’t. That’s all there is to it.
pi_181394324
quote:
De supermarktketen Jumbo wil nog deze maand het voedings- en receptenplatform Smulweb inlijven.

Jumbo ziet Smulweb met zijn 3 miljoen bezoekers en het magazine Smult als een verrijking naast de website Jumbo.com en de Jumbo app. De supermarktketen merkt op het online boodschappen aan een hevige opmars bezig is. De omzet via online winkelen steeg maar liefst tweederde.

,,De rijkdom aan recepten en informatie over voeding die we met Smulweb in huis krijgen, vormt een fraaie aanvulling op het bestaande aanbod van Jumbo rondom advies en inspiratie,” aldus topman Frits van Eerd van Jumbo Supermarkten.
https://www.telegraaf.nl/(...)gt-smulweb-in-handen
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 8 september 2018 @ 15:37:58 #100
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_181772706
Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle openen begin 2019 een tweede Brass Boer. Niet op Bonaire, maar in hun eigen stad Zwolle.

‘Het is een idee van de Antilliaanse staf zelf’, vertelt Jonnie Boer aan De Stentor. ‘Het is nu laagseizoen daar, dus een deel van de staf is nu hier in de keuken en op de vloer aan het werk. Het leek hen wel wat om een Brass Boer in Zwolle te beginnen.’ Naar de precieze locatie blijft het nog even gissen. ‘We zijn bezig met een pand in de binnenstad’, aldus Thérèse. ‘Maar daar kan altijd nog wat tussen komen.’

Jonnie vertelt dat Brass Boer in Zwolle geen exacte kopie van Brass Boer Bonaire wordt. ‘Dat kan ook niet. Daar koken we met Mahi mahi (dolfijnvis of goudmakreel, red.) die vooral in tropische wateren voorkomt. Dat zou hier dan een snoekbaars worden.’ Wel wordt qua gerechten dezelfde stijl doorgevoerd. Een brasserie nieuwe stijl met onder meer slakken en steak tartare op de kaart.

Jan Willem Berendsen, werkzaam voor De Librije en manager van Brass Boer Bonaire, vliegt dit najaar weer naar Bonaire. ‘In het voorjaar komt hij de Zwolse Brass Boer opzetten’, zegt Thérèse Boer.
Poef.....gone! ©golfer
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')