abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180026521
registreer om deze reclame te verbergen
Geen idee of dit al voorbij is gekomen, maar bij deze:

quote:
Restaurant Sumo aan de Potterstraat voorgoed dicht

UTRECHT - Sushi-restaurant Sumo aan de Potterstraat is gesloten nadat de eigenaar de exploitatie gestopt heeft. Ook heeft de eigenaar de vergunningen ingeleverd.

Een woordvoerder van de gemeente bevestigt dat nieuws na berichtgeving van DUIC. Het is niet duidelijk wat er precies aan de hand is, maar het restaurant is al enkele weken dicht. Op de website staat dat het pand wordt verbouwd, maar van activiteit is geen sprake. Het inleveren van de vergunning heeft waarschijnlijk te maken met een procedure die loopt tegen de ondernemers achter het restaurant.

Ook zijn de eigenaren betrokken bij andere restaurants in Utrecht die gesloten zijn. The Fish Market aan de Schoutenstraat en Sumo Oriental aan de Biltstraat zijn al maanden klaar om open te gaan, maar dit gaat na een Bibob-onderzoek ook niet gebeuren. De aanvraag van een vergunning voor The Fish Market is ingetrokken en bij Sumo Oriental is de aanvraag geweigerd.

In 2014 deed de FIOD meerdere invallen bij de Japanse restaurantketen, ook in het pand aan de Potterstraat. Dit gebeurde na verdenkingen van belastingfraude.
https://www.rtvutrecht.nl(...)-voorgoed-dicht.html
pi_180028283
quote:
0s.gif Op zondag 24 juni 2018 23:52 schreef RobinOok het volgende:
Dat herinnert me eraan, restaurant Gys in Rotterdam lijkt ook mislukt. (ook biologisch)
Terwijl het best vaak vol zat, hele dag door ook. Vreemd.
Op de facebookpagina is het doodse stilte. Belachelijk dat daar niet wat meer info over gegeven wordt.
Met Gys Utrecht lijkt online te zien niks mis. Ook altijd vol.
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_180041343
Met Gys in Utrecht (2 vestigingen en bezorging via thuisbezorgd) is inderdaad niets mis.
Dat de Barn nu failliet is lijkt volkomen wanbeleid, dat Leidsche Rijn Centrum is nauwelijks open, die zijn daar dus aan het prutsen geweest terwijl de boel al op lossen schroeven stond (overigens was die in Hoog Catharijne natuurlijk ook nog niet zo lang open....wel uitzonderlijk onaantrekkelijk, maar dat is dan misschien weer mijn mening :-/ )
pi_180107694
registreer om deze reclame te verbergen
http://destadamersfoort.n(...)g-zijn-deuren-462098
bbce1035-f5eb-4f1f-b99b-77b0a8707b75.jpg?itok=3FXAawHb&timestamp=1530207082

quote:
AMERSFOORT Na Apeldoorn, Beverwijk, IJmuiden, Zeewolde en Doetinchem krijgt Amersfoort vanaf woensdag 4 juli ook de beschikking over een DekaMarkt Word of Food. De megasupermarkt, gelegen aan de Ierse Pond, heeft een winkeloppervlakte van ruim 3700 vierkante meter.


Lang werd er gebouwd om het gebouw bij Rotonde 14 in Vathorst te realiseren en aankomende week zullen de deuren voor het eerst openen. Het pand is vanaf de A1 voor automobilisten goed zichtbaar en klanten zullen op de openingsdag verrast worden door kok José Polonio. ,,Hij maakt de lekkerste gerechten en hapjes met diverse ingrediënten uit ons nieuwe assortiment. Dus kom proeven, genieten en laat je verrassen", laat de winkelketen weten.

Ook zullen de eerste 250 betaalde klanten een mooie beloning ontvangen. Bij de winkel is een overdekte parkeergarage, waar gratis de auto geparkeerd kan worden.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_180191246
quote:
De actie van supermarktketen Albert Heijn en Iens gaat 2 juli 2018 van start. Tot 22 juli kunnen klanten van de supermarkt sparen voor zegels. Vier zegels zijn goed voor een gratis tweede driegangenmenu bij deelnemende restaurants. Er doen 1500 zaken mee.

Actie Albert Heijn en Iens 2 juli 2018 van start
‘Veel verzoeken van restaurants en van klanten van Albert Heijn hebben ons doen besluiten de samenwerking voort te zetten,’ liet Almir Ambeskovic, regional manager van Iens, eerder dit jaar weten aan Misset Horeca. Net als aan voorgaande edities doen er ook aan deze actie zo’n 1500 zaken mee. Consumenten kunnen hun volle spaarkaarten inleveren bij de restaurants tot 31 januari 2019.

Eind 2017 was een nieuwe editie nog twijfelachtig. Iens zegt nu mede op verzoek van de restaurants zelf door te gaan met deze actie waarbij de horecaondernemer de kosten voor zijn rekening neemt.

Deelnemende restaurants geven het tweede driegangenmenu gratis weg bij inlevering van een volle spaarkaart. De drank komt wel volledig voor rekening van de gast.

‘Dit jaar organiseren wij in samenwerking met Albert Heijn voor het vijfde jaar op rij de landelijke AH Restaurantactie. De voorgaande edities van de AH en Iens-actie waren een succes en daar zijn beide partijen trots op,’ vervolgt Ambeskovic. Hij wil benadrukken dat hij blij is met de samenwerking tussen Iens en Albert Heijn en noemt zijn kritiek van eind 2017 door De Telegraaf te zwaar aangezet.

Vernieuwing restaurantactie AH en Iens
Voor de actie die 2 juli 2018 start, hoeven supermarktenklanten geen tien zegels meer te sparen voor een volle spaarkaart, maar nog maar vier. Bij elke tien euro aan boodschappen krijgen AH-klanten een zegel. Nu is een besteding van 40 euro al goed voor een tweede gratis driegangenmenu.

‘Hierdoor wordt de weg naar het restaurant toegankelijker voor gasten en kunnen mensen vaker verschillende keukens uitproberen.’

‘Dankzij de restaurateurs kunnen veel gasten door middel van de Albert Heijn Restaurantactie genieten van een culinaire avond uit’, besluit Almir Ambeskovic.
https://www.missethoreca.(...)FA3B9A419DA2375E4YI4
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_180240769
quote:
Met het hoogseizoen voor de deur is het personeelstekort in de horeca zo groot geworden dat sommige ondernemers de tent noodgedwongen moeten sluiten. Er is vooral behoefte aan koks, keukenhulpen en bedienend personeel.

Bij strandpaviljoen Berkenbosch in Oostkapelle wordt volgende week een deel van het terras gesloten. "Ik heb maar één meisje voor op het terras en die kan geen honderd stoelen bedienen", vertelt eigenaar Pieter Boone.

Vechten om personeel
Het personeelstekort in zijn zaak was nog nooit zo nijpend en hij is niet de enige die daar mee kampt. Zo werd de kok die hij in februari aannam per 1 juli weer weggekocht door een ander bedrijf. Toen hij vervolgens in gesprek ging met een andere kok volgde een boos telefoontje van de huidige baas van die kok. Ook zegt Boone verhalen te horen van collega-ondernemers die noodgedwongen tafels weghalen van het terras of een extra sluitingsdag invoeren.

Uit de laatste cijfers van het UWV blijkt dat er momenteel nog zo'n duizend vacatures zijn in de horecasector. Voor in de bediening worden zeshonderd medewerkers gezocht, in de keuken driehonderd en er is nog gebrek aan honderd koks.

Dat laatste geldt ook voor restaurant de Campveerse Toren in Veere. De zaak was altijd zeven dagen in de week open, maar moet nu noodgedwongen op maandag en dinsdag dicht. Eigenaar Hendrina van Cranenburgh zegt dit soort maatregelen nog niet eerder te hebben moeten nemen. "Er is sprake van een uitstroom in de horeca, het imago van het werk is slecht, we kunnen nauwelijks goede koks vinden."

Dure inhuurkrachten als oplossing
Ook een strandpaviljoen in Groede kan niet anders dan de deuren een extra dag dicht houden. Normaal gesproken zijn ze in het hoogseizoen zeven dagen in de week open, maar vanwege het personeelstekort wordt voorlopig de maandag als sluitingsdag aangehouden. Een hotel in Renesse zegt het nog net te kunnen redden, maar alleen dankzij het inhuren van duurdere krachten bij uitzendbureaus in de regio Rijnmond.
https://www.omroepzeeland(...)-noodgedwongen-dicht
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_180273202
registreer om deze reclame te verbergen
http://www.lc.nl/frieslan(...)gegaan-23342753.html
Pannenkoekenrestaurant Beslag in Grou na één dag alweer dicht: 'Ik ben compleet nat gegaan'

:D
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Spellchecker vrijdag 6 juli 2018 @ 07:57:38 #58
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_180273260
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 07:51 schreef borisz het volgende:
http://www.lc.nl/frieslan(...)gegaan-23342753.html
Pannenkoekenrestaurant Beslag in Grou na één dag alweer dicht: 'Ik ben compleet nat gegaan'

:D
Je vraagt je af of dat dan wel goed getest is ....
**hare scherpigheid*binge-checker**binnenstebuiten <3**
pi_180273278
quote:
Ik dacht dat de restauranthouders er zo’n hekel aan hadden??
  vrijdag 6 juli 2018 @ 12:39:11 #60
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_180278446
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 07:51 schreef borisz het volgende:
http://www.lc.nl/frieslan(...)gegaan-23342753.html
Pannenkoekenrestaurant Beslag in Grou na één dag alweer dicht: 'Ik ben compleet nat gegaan'

:D
Oh, volgens mij is dat de zus van Isegrim. :o
  vrijdag 6 juli 2018 @ 13:35:09 #61
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180279623
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 12:39 schreef RobinOok het volgende:

Oh, volgens mij is dat de zus van Isegrim. :o
Dat zou zo maar eens kunnen kloppen. :Y
Poef.....gone! ©golfer
pi_180293936
quote:
In tweesterrenrestaurant Aan de Poel, het restaurant van chef-kok Stefan van Sprang en maître sommelier Robbert Veuger, heeft een brand gewoed. Het restaurant in Amstelveen is voorlopig gesloten. ‘Eén groot drama dit’, reageert Van Sprang tegenover Misset Horeca.

Sterrenrestaurant Aan de Poel moet deuren voorlopig sluiten na brand
De brand brak op vrijdagnacht uit, zo meldt Aan de Poel op Facebook. Rond half zes vanochtend zagen omwonenden rook en vlammen bij het restaurant dat bekroond is met twee Michelinsterren. ‘Ik heb gelukkig goede mensen om me heen. En ik ben heel blij dat de schade alleen materieel is en er niemand gewond is geraakt’, zegt Stefan van Sprang.

Op dit moment wordt er onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.’ Het restaurant is tot nader bericht gesloten. Een indicatie over de duur ervan kan Van Sprang niet geven. Op de vraag of de sluiting dagen, weken of maanden gaat duren zegt hij: ‘Ik heb echt geen idee. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk weer open te kunnen gaan. We willen zo snel mogelijk weer knallen.’

Zakelijk drama
Van Sprang benadrukt nogmaals dat hij zo blij is dat niemand gewond is geraakt, zakelijk gezien noemt hij het echter wel een drama. ‘Alleen vandaag al zestig gasten voor lunch en tachtig voor diner. Dit is gewoon onze drukste periode.’ Voor de komende twee weken gaat het zeker om 100 gasten per dag waarvan de reservering geannuleerd moet worden. ‘Dat is niet mals. Maar goed, ik ben ervan overtuigd. We gaan hier beter uitkomen.’

Oorzaak brand
Van Sprang bevestigt dat de brand vermoedelijk is ontstaan in de meterkast van het restaurant. De hal waarin die stond is volledig uitgebrand. De buitenmuur van het sterrenrestaurant is geblakerd door de vlammen.

Toen de brand uitbrak waren geen personen aanwezig in het pand. Er zijn dan ook geen gewonden gevallen.

Over Aan de Poel
Restaurant Aan de Poel in Amstelveen bestond in oktober van het vorige jaar 10 jaar. In het afgelopen decennium vergaarden de eigenaars, chef-kok Stefan van Sprang en sommelier Robert Veuger, twee Michelinsterren. Toen Veuger en Van Sprang startten met Aan de Poel was van een mooie zaak nog geen sprake. Maître-sommelier Robbert Veuger: ‘Toen we hier aankwamen was er helemaal niets. Er was brand geweest, de bebouwing was gesloopt en het landje lag braak. Je moest echt je best doen om de potentie te zien’, vertelde hij toen tijdens de viering van dat jubileum.
https://www.missethoreca.(...)n-na-brand-101307383
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 6 juli 2018 @ 22:11:10 #63
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180294015
quote:
Heb daar een keer prima gegeten. Hopelijk zijn ze snel weer open.
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 6 juli 2018 @ 22:13:29 #64
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_180294097
quote:
11s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 22:11 schreef golfer het volgende:

[..]

Heb daar een keer prima gegeten. Hopelijk zijn ze snel weer open.
Ik luisterde een podcast van interview met hem. Nu hoef ik niet meer. Soesjes, wat een tenenkrommend dom gelul. Had het beter niet geluisterd. :+

Maar de andere podcasts waren mislukt. :{
Had niks anders.
pi_180429926
Het FD over Foodhallen. Met succesverhalen, maar ook mislukkingen
https://fd.nl/ondernemen/(...)an-ook-snel-mis-gaan
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 13 juli 2018 @ 18:50:10 #66
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180452083
Heerlijk.nl neemt actie AH en Iens op de korrel.
BillboardHeerlijknlAH-272x208.jpg

https://www.missethoreca.(...)ie-ah-iens-101307647
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 13 juli 2018 @ 21:32:02 #67
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_180455899
Tijd voor verandering
Peter Gast en Jacqueline van Liere openen Nederlands eerste speak-easy restaurant Na 16 jaar was het tijd voor verandering. Ondanks alle culinaire mijlpalen – een Michelinster en 17/20 punten van GaultMillau – sloten op 1 juli definitief de deuren van het restaurant in Zutphen. Hun sterrenrestaurant sluiten was stap één. ‘Deze stap vraagt om een blank canvas’. Dat canvas verbergt zich in Amsterdam.

Nederlands eerste speak-easy restaurant
Jaren gingen voorbij waarin Peter Gast en Jacqueline van Liere hun plan smeden. Graphite. Waar straks enkel stilletjes over Nederlands eerste speak-easy restaurant gesproken wordt, kunnen ze het nu van de daken schreeuwen. Graphite opent dit najaar in Amsterdam.

Zoals de bars ten tijde van de Amerikaanse drooglegging kelders en achteringangen opzochten, verhult een ogenschijnlijk inwisselbare deur Graphite. Het menu eet als een verhaal. Elke gang is een nieuwe passage of een verrassende plottwist. Ze volgen zo een vooraf geschreven lijn. Zonder uitzondering. Enkel de lengte van de avond ligt in handen van de twintig gasten die per avond binnen weten te komen. Van kortstondig tot meer dan 20 gangen van Gasts karakteristieke lichte smaken, groentesappen en kruiden. Wie het wil meemaken, moet dit met eigen ogen doen. Telefoons blijven bij voorkeur verborgen.

Schultenhues Zutphen
Het was niet makkelijk om de deuren van ’t Schulten Hues te sluiten. Maar we waren – zoals in de clichés – toe aan iets nieuws. ’t Schulten Hues was wie wij waren. Graphite is wie wij nu zijn. Het restaurant waar we de laatste jaren van hebben gedroomd. ’t Is tijd om die droom maar eens werkelijkheid te maken.”

"Gelukkig hebben wij een waardige opvolger kunnen vinden om de mooiste horeca lokatie in centrum Zutphen te exploiteren." Chiel Dohmen en Johanneke van den Brink openen donderdag 19 juli 2018 de deuren van hun vernieuwde restaurant By Chiel. Met een prachtig fris en eigenzinnig interieur weten zij u het Schultenhues doen vergeten en u te verleiden tot een heerlijke lunch of diner. Ook voor een gezellig kopje koffie of een borrel met een snack verwelkomen Chiel en Johanneke u graag.



https://us5.campaign-arch(...)1664c5&id=efc70f0809
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 15 juli 2018 @ 14:54:20 #68
474314 MissGiraffe
NOOIT sarcastisch!
pi_180490052
quote:
Meester Boulanger, Meester Patissier en tv-persoonlijkheid Robèrt van Beckhoven opent eind dit jaar de kiosk bij Robèrt in versmarkt Fresh!, onderdeel van het vernieuwde Mall of the Netherlands in Leidschendam. Volgend jaar komt er in de versmarkt een grote open bakkerij van bij Robèrt.

Robèrt van Beckhoven begint kiosk en open bakkerij in Fresh!
De open bakkerij van 800 vierkante meter die in 2019 op de eerste verdieping van de versmarkt van start gaat, bevat een boulangerie en patisserie met cursusruimte. Bezoekers kunnen hier straks, net als in de bakkerij van bij Robèrt in Oisterwijk, ter plekke zien en beleven hoe de ambachtelijke bakkersproducten worden gemaakt. Een glazen wand biedt een kijkje in de keuken. Het team van bij Robèrt geeft hier ook proeverijen en gaat cursussen voor brood en patisserie organiseren. Alles wat uit de bakkerij komt kan ook ter plaatse worden geproefd en gekocht.
36637452_1128187760654328_1799272653400309760_n.jpg?_nc_cat=0&oh=f2596b424886bae938dac932f3710c88&oe=5BCC3CEF

Pirjo de Winkel, algemeen directeur van bij Robèrt: ‘De ambitie en het ambachtelijke karakter van Fresh! in de toekomstige Mall of the Netherlands passen uitstekend bij ons merk bij Robèrt. Naast onze winkel in Oisterwijk zien we hier een uitgelezen kans om ook de Randstad kennis te laten maken met onze producten.’ ‘We zijn de laatste jaren meerdere malen benaderd om iets op een andere locatie te doen. Dat voelde nooit goed, omdat we geloven in het concept zoals we dat in Oisterwijk hebben neergezet. We willen mensen laten zien, proeven en vertellen wat we doen. Open en transparant. Dit was de eerste keer dat we het gevoel hadden dat we dat ook kunnen doen. Daar zijn we trots op en we hebben zin in deze stap!’, vertelt Robèrt van Beckhoven.

Kiosk bij Robèrt
Vanaf dit najaar kunnen bezoekers bij de kiosk bij Robèrt kennismaken met de diverse ambachtelijke broden en patisserie- en chocoladeproducten. De eindproducten zijn samengesteld uit een hoge kwaliteit van de grondstoffen, met gebruik van de allerbeste ingrediënten waarbij duurzaamheid centraal staat.36635931_1128187717320999_4746990416102948864_o.jpg?_nc_cat=0&oh=87bbea5afcebe318550e3f1016f0c426&oe=5BD8C967

Versmarkt Fresh!
Fresh! is de versmarkt binnen winkelcentrum Mall of the Netherlands. In deze winkelstraat die naar verwachting eind volgende maand officieel wordt geopend, komen uitsluitend winkels met voedsel en versproducten gericht op dagelijkse boodschappen. Hier vestigt zich rond deze tijd ook een tweede bakkerij van banketbakker More Pastry. Bakker Van Maanen die al in de versmarkt is gevestigd, kreeg een vernieuwde gevel.
Fresh! wil zich profileren als een unieke en prettige omgeving waar de winkeliers hun producten op aantrekkelijke wijze presenteren om de beleving te optimaliseren. Het is bovendien een plek voor ontspanning en vermaak met de focus op smaaksensaties en kooktechnieken. Zo vinden er met enige regelmaat evenementen plaats, waaronder kooklessen, proeverijen en demonstraties.

Over Mall of the Netherlands
Winkelcentrum Mall of The Netherlands, dat in 2020 haar nieuwe naam krijgt, is het huidige winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam. Het winkelcentrum wordt vernieuwd en uitgebreid tot het grootste winkelcentrum van Nederland met 230 winkels, een volledig overdekte locatie van 117.000 vierkante meter met een hoog serviceniveau (vier sterren). Het winkelcentrum krijgt straks naast versmarkt Fresh! flagship stores van (inter)nationale retailers, horecagelegenheden, een bioscoop en de Designer Gallery met bijzondere merken.

36694413_1128187683987669_8039881493360672768_o.jpg?_nc_cat=0&oh=3d0ecc68fc3c4abcac9b5011ace83544&oe=5BDC051B
*O* *O* *O* BRON
HEy FOKKERZZZZZ! Denken we wel om .............?!????????????????
pi_180518733
https://www.missethoreca.(...)2BA6A35273FEC1493YI4
quote:
Mirabelle Breda stopt, Loetje komt in het pand
restaurant 629

Restaurant Mirabelle in Breda sluit op 1 november 2018 haar deuren. In het pand komt een vestiging van de biefstukketen Loetje. Na 63 jaar komt er een einde aan de geschiedenis van Mirabelle, een restaurant dat acht jaar lang in bezit was van een Michelinster.

Mirabelle Breda stopt, Loetje komt in het pand
Het personeel gaat mee naar de nieuwe eigenaar, biefstukketen Loetje. Mirabelle Breda – in een karakteristiek wit pand – had een Michelinster van 1959 tot 1967, blijkt uit de historische overzichten van Michelin van Misset Horeca.

Voormalig sterrestaurant Mirabelle werd in 1955 gebouwd en gestart door de Bredase horecaondernemer Albert Coumans. Tot 1984 bleef het in handen van de familie. Het ging meerdere malen failliet, onder meer in 2012. In juni 2012 sloten de deuren en kort daarna werd exploitant Santé Group failliet verklaard.

Mirabelle Breda
Eind 2012 keerde het terug in de familie, nadat achterkleinzoon Xavier van Binsbergen erin stapte. Hij heeft het pand toen volledig laten strippen. De vernieuwde keuken werd een open keuken, van drie kanten open en dichterbij het restaurant.

De directie werd de afgelopen jaren gevoerd door vastgoedontwikkelaar Richard Schul en horecaondernemer René Selier. Dit schrijft BN de Stem.

Onder leiding van Schul en Selier maakte Mirabelle in 2015 ook een doorstart, na weer een faillissement. Zij vernieuwden de kaart en de keuken staat sindsdien onder leiding van Rik Luijks.

BN De stem noteert: ‘De bedoeling was dat we Mirabelle in een jaar of drie weer op de rails zouden krijgen en dan weer zouden verkopen. Mirabelle draait nu inderdaad weer hartstikke goed en is een echte hotspot geworden. Ik vind het erg jammer dat het nu ophoudt. Maar de eigenaar heeft een bod gekregen van Loetje en is daarop ingegaan,’ aldus Schul.

Loetje
De uitrol van restaurantketen Loetje stopt maar niet. Loetje – beroemd om haar biefstuk – komt nu dus ook naar Breda. Dit wordt vestiging nummer 18. Eerder dit jaar werd ook voor Leeuwarden al een vestiging aangekondigd. De keten: ‘Aan het einde van 2018 gaan onze deuren open aan Stationsweg 2 in Leeuwarden.’ De geplande openingsdatum voor deze locatie is november 2018. In Nijmegen is eerder deze maand een nieuwe Loetje gestart.

In Almere komt eind dit jaar – geplande opening staat ook in november – een Loetje. Loetje Almere krijgt een vloeroppervlakte van 840 vierkante meter restaurant en 265 vierkante meter deels overdekt buitenterras. Loetje Almere komt in het Martinez-gebouw aan het Mandelaplein 1, vlakbij het NS Station.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  maandag 16 juli 2018 @ 20:35:37 #70
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_180521845
Ik vind Loetje erg.
  maandag 16 juli 2018 @ 21:52:40 #71
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180523827
Bron: Chefs Friends

Sergio Herman opent Blueness in Strandhotel Cadzand.

Sergio2-750x563.jpg

Een nieuwe zaak voor Sergio Herman. In het Strandhotel in Cadzand opent begin augustus Blueness. In deze eetgelegenheid draait het om Japans georiënteerde cocktails en barfood. ‘We misten nog een goede lobbybar met een internationale uitstraling’, aldus de chef over zijn derde horecaconcept in de badplaats.

Blueness is volgens Sergio Herman de perfecte aanvulling op zijn restaurants Pure C en AIRrepublic.

‘Pure C blijft dé plek voor fine dining en de vorig jaar geopende brasserie AIRrepublic blijft het adres voor klassieke bereidingen van vis en schaal- & schelpdieren.’

De opening van Blueness heeft alles te maken met de vernieuwing van het Strandhotel. Sergio wil zijn gasten er verschillende horecaconcepten bieden.

‘Omdat ik mij al jaren heb verdiept in het Japanse smaakpalet, is de keuken van Blueness hierop geïnspireerd.’
Wat je als gast kunt verwachten, zijn Zeeuwse producten met diepe umami-smaken en een fris accent.

Op de menukaart komen zo’n twintig gerechten te staan en er is keuze uit diverse soorten sake en (alcoholvrije) cocktails met een Japanse touch.

Blueness opent begin volgende maand en zal zeven dagen per week geopend zijn van 11.00 tot 01.00 uur. Het is enkel mogelijk om te reserveren voor private dining aan de bar.
Poef.....gone! ©golfer
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')