abonnement Unibet Coolblue
pi_177844744


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
pi_177844772
fipo
Lambo of Rekt
pi_177844778
Betere suggestie voor topicnaam? Ik wist niets beters te verzinnen....

Laatste post uit het vorig topic....
quote:
2s.gif Op donderdag 15 maart 2018 19:26 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Maar het is er al he... je kan vele coins ook al in USDT kopen op de exchanges en wij hebben ons litebit pareltje.
aan USDT hangt een raar geurtje... dan koop ik nog liever BTC dan USDT :)
pi_177844802
Wat gaat lisk veranderen?
pi_177844840
quote:
10s.gif Op donderdag 15 maart 2018 19:27 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Ja ehm, jij komt met het verhaal dat BTC maar beter hoger kan staan tegen de tijd dat Lisk met hun troep op de proppen komt. Dat geldt voor iedereen en voor iedere munt.
Ja natuurlijk, maar de lisk releases zullen niet door deze rode markt heen gaan breken, en dat is precies vanwege waar we het in de FIAT/BTC discussie over hebben. Ze kunnen met de gekste shit komen, maar als BTC zó bljift dalen, maakt het niet uit wat ze releasen, of ze moeten internet 5.0 in een VR hyperspace lanceren, misschien dat het dan tegen de stroom in groen wordt. :+
Lambo of Rekt
pi_177845008
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 19:33 schreef Chadi het volgende:
Wat gaat lisk veranderen?
De easiness waarmee men op de blockchain kan coden straks in javascript.
Lambo of Rekt
  Moderator donderdag 15 maart 2018 @ 19:57:30 #7
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177845401
quote:
14s.gif Op donderdag 15 maart 2018 19:40 schreef EggsTC het volgende:

[..]

De easiness waarmee men op de blockchain kan coden straks in javascript.
Wanneer?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator donderdag 15 maart 2018 @ 19:57:52 #8
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177845411
Waarom kwam Lisk vorige maand met een 'rebrand' als de core business nog niet eens live was :?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177845494
wat had ik ook alweer voorspeld vorige week....

binnen 2 maanden richting 5000 :)
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177845504
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 19:57 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Wanneer?
Waarschijnlijk nog minimaal 1 jaar. Lisk moet gewoon gaan leveren, zo simpel is dat.
pi_177845506
quote:
14s.gif Op donderdag 15 maart 2018 19:35 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja natuurlijk, maar de lisk releases zullen niet door deze rode markt heen gaan breken, en dat is precies vanwege waar we het in de FIAT/BTC discussie over hebben. Ze kunnen met de gekste shit komen, maar als BTC zó bljift dalen, maakt het niet uit wat ze releasen, of ze moeten internet 5.0 in een VR hyperspace lanceren, misschien dat het dan tegen de stroom in groen wordt. :+
Gewoon investeren in BTC en klaar is het. Er valt niets te discussiëren. Of laat ik het zo zeggen, de discussies tot op heden hebben zoveel zin gehad dat we nu weten dat iedereen beter in Bitcoin had kunnen zitten.

Ook jouw voorspelling dat Lisk nooit meer voor "dat" bedrag (stond destijds rond de $ 20 meen ik) te koop zou zijn is niet helemaal correct gebleken. :P

Alts hebben alleen zin als er hoge uitschieters zijn en jij toevallig zo een coin bezit. Cash je dan uit en BTC staat ook nog eens hoog, dan kan je wellicht een MaGNeTje doen. Anders houdt het helemaal op en is geld steken in altcoins van nul en generlei waarde.
pi_177845537
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 19:57 schreef onlogisch het volgende:
Waarom kwam Lisk vorige maand met een 'rebrand' als de core business nog niet eens live was :?
Nieuw logo, nieuwe website, nieuwe wallet, Lisk Academy en uitgebreide documentatie.

De rebrand omvatte nogal wat en over een week of 3 moet de open beta op testnet beginnen.
pi_177845586


[ Bericht 27% gewijzigd door #ANONIEM op 15-03-2018 20:05:49 ]
pi_177845611
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 18:14 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

dat hoor ik over elke coin
Het verschil is dat Komodo al 100% functioneel is. Wat nog mist is een gebruiksvriendelijke interface voor BarterDEX maar die zijn nu volop in ontwikkeling. Liquiditeit komt er dan vanzelf wel in.

95% van alle projecten zijn alleen maar mooie plaatjes en whitepapers.
pi_177845780
quote:
6s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:04 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Het verschil is dat Komodo al 100% functioneel is. Wat nog mist is een gebruiksvriendelijke interface voor BarterDEX maar die zijn nu volop in ontwikkeling. Liquiditeit komt er dan vanzelf wel in.

95% van alle projecten zijn alleen maar mooie plaatjes en whitepapers.
zal er s over lezen
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177845812
quote:
Als de boel verder wegzakt kan je morgen eventueel je bord nog aflikken.
pi_177845971
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:01 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Gewoon investeren in BTC en klaar is het. Er valt niets te discussiëren. Of laat ik het zo zeggen, de discussies tot op heden hebben zoveel zin gehad dat we nu weten dat iedereen beter in Bitcoin had kunnen zitten.

Ook jouw voorspelling dat Lisk nooit meer voor "dat" bedrag (stond destijds rond de $ 20 meen ik) te koop zou zijn is niet helemaal correct gebleken. :P

Alts hebben alleen zin als er hoge uitschieters zijn en jij toevallig zo een coin bezit. Cash je dan uit en BTC staat ook nog eens hoog, dan kan je wellicht een MaGNeTje doen. Anders houdt het helemaal op en is geld steken in altcoins van nul en generlei waarde.
Klopt, was ook niet verwacht, een crash als dit. Ik denk dat niemand had verwacht dat lisk nog onder de 20usd zou komen.

Het was een foute inschatting idd.
Lambo of Rekt
  Moderator donderdag 15 maart 2018 @ 20:20:24 #18
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177846031
quote:
14s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:18 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Klopt, was ook niet verwacht, een crash als dit. Ik denk dat niemand had verwacht dat lisk nog onder de 20usd zou komen.

Het was een foute inschatting idd.
Nog even en het zit onder een tientje.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177846125
LISK :D iemand zei dattie in maart 100$ zou zijn.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177846167
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:23 schreef JeSuisDroppie het volgende:
LISK :D iemand zei dattie in maart 100$ zou zijn.
:(

Nu niet meer dan 12usd max....

Ik krijg jullie nog wel, :7
Lambo of Rekt
pi_177846198
Ik had ook gedacht dat BTC inmiddels alweer op 20k had gestaan, tis wel diep triest dit allemaal.



:z
Lambo of Rekt
pi_177846244
Het komt wel goed schatje :*
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177846258
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:27 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Het komt wel goed schatje :*
Klopt, en anders ga jij compenseren in ven, vanwege rode markten. 8.gif
Lambo of Rekt
pi_177846267
*dweilen met de kraan open tijd.
pi_177846282
quote:
8s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:27 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Klopt, en anders ga jij compenseren in ven, vanwege rode markten. [ afbeelding ]
Eoy staat ven op 15$ en dan krijg ik 500 ven kado, die gaan dan naar jou.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177846323
Komend weekend kan de ride naar 7k beginnen. Ik vind het wel mooi hoeveel alts bewijzen geen kut voor te stellen. Langzaam zuigt alles leeg. Sunny trouwens nog marketingtrucjes? Of kan ik spoedig mijn 12 dollar statement gaan bijzetten naar een 12 cent statement?
pi_177846348
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:28 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Eoy staat ven op 15$ en dan krijg ik 500 ven kado, die gaan dan naar jou.
noted :9
Lambo of Rekt
pi_177846429
Eoy vreet Droppie droog brood. Duizenden euros in VEN zitten die opportunist:) Nee, ik zie hier toch vaak noobs tegen wat betreft traden. Schrik ik van. Wat dat betreft is enige regulering wel noodzakelijk.
pi_177846448
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:34 schreef Manzonderschouders het volgende:
Eoy vreet Droppie droog brood. Duizenden euros in VEN zitten die opportunist:) Nee, ik zie hier toch vaak noobs tegen wat betreft traden. Schrik ik van. Wat dat betreft is enige regulering wel noodzakelijk.
Dus als hij EOY geen 15 usd staat krijg ik van jou dikke VEN, dat is wat je zegt? :9
Lambo of Rekt
pi_177846489
quote:
10s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:35 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dus als hij EOY geen 15 usd staat krijg ik van jou dikke VEN, dat is wat je zegt? :9
Joh MzS heeft geen idee :D lekker laten lullen die gast, ik ga de bergen Thor tellen tegen die tijd :9~
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 15 maart 2018 @ 20:38:30 #31
131603 Afwazig
Serious business
pi_177846521
Teksten als EOY bezigen in crypto. Ben ik soms in het noob topic beland? :7
pi_177846523
Wel grappig trouwens, eerst had ik volgens MzS nog geen 500 VEN en nu heb ik alles in VeN zitten

ManZonderVisiegenot _O_
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177846747
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:38 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Wel grappig trouwens, eerst had ik volgens MzS nog geen 500 VEN en nu heb ik alles in VeN zitten

ManZonderVisiegenot _O_
Jij zal geen honderden ven’s hebben nee. Ga je qua fiat niet redden. Maar met jouw inkoopprijs zijn 200 ven’s al een aardig bedrag hoor!
pi_177846842
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:46 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Jij zal geen honderden ven’s hebben nee. Ga je qua fiat niet redden. Maar met jouw inkoopprijs zijn 200 ven’s al een aardig bedrag hoor!
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:34 schreef Manzonderschouders het volgende:
Eoy vreet Droppie droog brood. Duizenden euros in VEN zitten die opportunist:) Nee, ik zie hier toch vaak noobs tegen wat betreft traden. Schrik ik van. Wat dat betreft is enige regulering wel noodzakelijk.
:')
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 15 maart 2018 @ 20:50:08 #35
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177846861
wat is er eigenlijk aan de hand met btc, broeders?
pi_177846898
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:50 schreef SugeLucky het volgende:
wat is er eigenlijk aan de hand met btc, broeders?
Vind jou niet aardig, dus drop
Lambo of Rekt
  donderdag 15 maart 2018 @ 20:52:04 #37
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177846910
quote:
2s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:51 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Vind jou niet aardig, dus drop
Nou hoor
pi_177846956
quote:
10s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:49 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]


[..]

:')
Jij hebt hier in februari je instapmoment verklapt:) Kan je rekenen? Paar honderd VEN’s vermenigvuldigen met 7 dollar is een aardig bedrag voor een studentje hoor:)
pi_177847037
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:50 schreef SugeLucky het volgende:
wat is er eigenlijk aan de hand met btc, broeders?
Whales playing the game:)
pi_177847067
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:53 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Jij hebt hier in februari je instapmoment verklapt:) Kan je rekenen? Paar honderd VEN’s vermenigvuldigen met 7 dollar is een aardig bedrag voor een studentje hoor:)
:') not even close _O-

Probeer het nog eens broeder
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 15 maart 2018 @ 20:57:08 #41
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177847100
Ik heb nog steeds winst maar echt leuk vind ik niet meer. boehoe
pi_177847108
quote:
10s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:56 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

:') not even close _O-
Hahaha, ga je dit nu ook zitten ontkennen hier??? Droppie toch. Blijf een beetje eerlijk hier ouwe reus.
pi_177847202
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:57 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Hahaha, ga je dit nu ook zitten ontkennen hier??? Droppie toch. Blijf een beetje eerlijk hier ouwe reus.
Wie eist bewijst, dus kom maar op met je bewijs.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 15 maart 2018 @ 21:14:01 #44
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_177847587
Wie hier hebben allemaal hun Dragonchain aan mij verkocht?
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
  donderdag 15 maart 2018 @ 21:15:21 #45
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177847630
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:14 schreef UtopiaVolger het volgende:
Wie hier hebben allemaal hun Dragonchain aan mij verkocht?
Hey, ik dacht dat gij deaud was
  donderdag 15 maart 2018 @ 21:15:52 #46
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_177847646
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:15 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Hey, ik dacht dat gij deaud was
Welnee, gewoon aan het slumberen.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
  donderdag 15 maart 2018 @ 21:16:39 #47
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177847665
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:15 schreef UtopiaVolger het volgende:

[..]

Welnee, gewoon aan het slumberen.
Slumberen en hoeren baffen 4 life
pi_177847757
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:34 schreef Manzonderschouders het volgende:
Eoy vreet Droppie droog brood. Duizenden euros in VEN zitten die opportunist:) Nee, ik zie hier toch vaak noobs tegen wat betreft traden. Schrik ik van. Wat dat betreft is enige regulering wel noodzakelijk.
Wat een naar mannetje ben jij zeg.
  donderdag 15 maart 2018 @ 21:24:59 #49
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_177847904
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:57 schreef SugeLucky het volgende:
Ik heb nog steeds winst maar echt leuk vind ik niet meer. boehoe
Ik sta deze week voor het eerst licht op verlies aangezien ik dacht dat $1.20 wel de bodem was voor Dragonchain. Dus ik had flink bijgekocht. Inmiddels weer terug naar $0.80. 🤣 Beetje saai zo. Weer een hele berg mensen die kappen met crypto.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
  donderdag 15 maart 2018 @ 21:26:50 #50
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177847971
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:24 schreef UtopiaVolger het volgende:

[..]

Ik sta deze week voor het eerst licht op verlies aangezien ik dacht dat $1.20 wel de bodem was voor Dragonchain. Dus ik had flink bijgekocht. Inmiddels weer terug naar $0.80. 🤣 Beetje saai zo. Weer een hele berg mensen die kappen met crypto.
Ja, allemaal mensen die niet in 2 maanden miljonair zijn geworden. Het is wat
pi_177848059
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:26 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Ja, allemaal mensen die niet in 2 maanden miljonair zijn geworden. Het is wat
Dit inderdaad, ik EIS MN GELD TERUG :(
Lambo of Rekt
  donderdag 15 maart 2018 @ 21:29:56 #52
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_177848082
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:26 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Ja, allemaal mensen die niet in 2 maanden miljonair zijn geworden. Het is wat
Met 50 euro inleg ook nog.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
  donderdag 15 maart 2018 @ 21:31:04 #53
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_177848127
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:29 schreef UtopiaVolger het volgende:

[..]

Met 50 euro inleg ook nog.
In Ripple.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_177848240
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:01 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Gewoon investeren in BTC en klaar is het. Er valt niets te discussiëren. Of laat ik het zo zeggen, de discussies tot op heden hebben zoveel zin gehad dat we nu weten dat iedereen beter in Bitcoin had kunnen zitten.

Ook jouw voorspelling dat Lisk nooit meer voor "dat" bedrag (stond destijds rond de $ 20 meen ik) te koop zou zijn is niet helemaal correct gebleken. :P

Alts hebben alleen zin als er hoge uitschieters zijn en jij toevallig zo een coin bezit. Cash je dan uit en BTC staat ook nog eens hoog, dan kan je wellicht een MaGNeTje doen. Anders houdt het helemaal op en is geld steken in altcoins van nul en generlei waarde.
Dit is je reinste bullshit. 1 btc inkoop portfolio waarde is nog steeds 2.5 btc. Dus dit is puur afhankelijk van je instapmoment. En nee ik heb geen gekke dingen gedaan maar vooralsnog staat een deel van de alts nog steeds keer x versus bitcoin sinds juni 2017. Kan veranderen maar vooralsnog snijdt het nu geen hout wat je zegt.

Edit:
En toevallig in die coin, lisk neo waves eth xrp, 2/3 blue chips. En dan reken ik een berg meuk niet eens mee.

Sinds juni vorig jaar heeft het flink aantal alts een relatief grotere groei meegemaakt dan de 33% groei die bitcoin heeft gepakt as we speak sinds de 6k toen.
pi_177848304
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:14 schreef UtopiaVolger het volgende:
Wie hier hebben allemaal hun Dragonchain aan mij verkocht?
Nog niet, wacht tot ik een beetje quitte sta dan doe ik ze gelijk de deur uit.
  donderdag 15 maart 2018 @ 21:41:24 #56
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_177848473
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:36 schreef TwztId het volgende:

[..]

Nog niet, wacht tot ik een beetje quitte sta dan doe ik ze gelijk de deur uit.
Hoeveel was het waard toen je kocht?
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_177849214
Zo, ik ben weer bijgebleven.
Ga zo door mzs en de rest 😂
pi_177849467
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:41 schreef UtopiaVolger het volgende:

[..]

Hoeveel was het waard toen je kocht?
2 euro, net iets onder de ATH :')

Dus dat gebeurd of nooit of over jaren.. 8)7
pi_177849545
quote:
10s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:11 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Als de boel verder wegzakt kan je morgen eventueel je bord nog aflikken.
Ik voel me volwassen op een volle maag. Ik mag er zijn.
pi_177849629
quote:
8s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:29 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dit inderdaad, ik EIS MN GELD TERUG :(
en toen de postcode kanjer op mijn postcode viel had ik net geen lot :{w
pi_177849803
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 22:13 schreef het_fokschaap het volgende:

[..]

en toen de postcode kanjer op mijn postcode viel had ik net geen lot :{w
erger nog... wel lid... konden niet afschrijven >:)
  donderdag 15 maart 2018 @ 22:21:42 #62
246313 Che_
Ape never kill Ape
pi_177849900
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:53 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Jij hebt hier in februari je instapmoment verklapt:) Kan je rekenen? Paar honderd VEN’s vermenigvuldigen met 7 dollar is een aardig bedrag voor een studentje hoor:)
Duizenden euro's zeg je eerst. Daarna 200 VEN (x7) = 1400. Je spreekt je nu al in 14 minuten tegen.

:'), negeer deze kloontje
pi_177849913
quote:
2s.gif Op donderdag 15 maart 2018 22:19 schreef SMS303 het volgende:

[..]

erger nog... wel lid... konden niet afschrijven >:)
had net wat Ripple gekocht van m'n laatste fiat :'(
  donderdag 15 maart 2018 @ 22:37:11 #64
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177850430
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 22:22 schreef het_fokschaap het volgende:

[..]

had net wat Ripple gekocht van m'n laatste fiat :'(
Wat kan ik zeggen: biologische chips!!! Lekker man.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177850735
CarlosMatos80 twitterde op donderdag 01-03-2018 om 13:04:09 Selling Herbalife All Flavours In The Bronx Area, DM Me For Details reageer retweet
CarlosMatos80 twitterde op donderdag 15-03-2018 om 17:24:29 I Want To Leave All This Bitconnect Stuff Behind Me. I Have Now Started A Stand Up Career. You Can See My Anti-Islamic Stand Up At The NY Comedy Club On The 18thThat Will Show All Those Gay Marxist Communists That Are Always There I Will Also Be Ripping Into The Moon Landing reageer retweet
pi_177850964
quote:
Herbalife International is een Amerikaans bedrijf dat voedingsproducten verkoopt. Het richt zich op de gebieden gewichtsverlies, sport, ontbijten en ouder worden. Dit doet het bedrijf met multi-level marketing-methoden via distributeurs.
same old, same old....

piramidespellen zijn ook multi-level-marketing-methoden ....
pi_177850992
Mooooon!

Naja, het is een begin.
pi_177851017
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 22:54 schreef MaGNeT het volgende:
Mooooon!
When?
pi_177851520
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 22:54 schreef MaGNeT het volgende:
Mooooon!

Naja, het is een begin.
Mwah, ik denk dat we de troposfeer nog niet uit zijn.
pi_177852065
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:55 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Whales playing the game:)
Maak daar mt gox van onder andere
pi_177853091
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177853192
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 22:54 schreef MaGNeT het volgende:
Mooooon!

Naja, het is een begin.
pi_177853602
Ben wat naar deurbellen aan het kijken, je hebt er ook al die MP3’s afspelen!

Imagine... Toto - Africa als er iemand bij de deur staat :D
pi_177853630
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 00:56 schreef MaGNeT het volgende:
Ben wat naar deurbellen aan het kijken, je hebt er ook al die MP3’s afspelen!

Imagine... Toto - Africa als er iemand bij de deur staat :D
Jij hebt het goede leven man
pi_177853648
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 00:56 schreef MaGNeT het volgende:
Ben wat naar deurbellen aan het kijken, je hebt er ook al die MP3’s afspelen!

Imagine... Toto - Africa als er iemand bij de deur staat :D
Lambo of Rekt
pi_177853657
quote:
zij mag ook wel op mijn harp spelen

als je snapt wat ik bedoel ;)
pi_177853665
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 01:01 schreef Weissmania het volgende:

[..]

zij mag ook wel op mijn harp spelen

als je snapt wat ik bedoel ;)
Nou dat had ik bij jou nou nooit verwacht Weissje.
Lambo of Rekt
pi_177854257
Daar gaan we dan.
pi_177854265
pi_177854273
quote:
pi_177854308
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 01:01 schreef Weissmania het volgende:

[..]

zij mag ook wel op mijn harp spelen

als je snapt wat ik bedoel ;)
:r
pi_177854329
Ik heb lang geleden weleens een fluitiste gedate. :@
pi_177855721
quote:
7s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 04:01 schreef BadVlad het volgende:
Ik heb lang geleden weleens een fluitiste gedate. :@
ik mag hopen dat die er beter uitzag dan die trien in dat filmpje :')
pi_177855973
quote:
Medium. :O enkel shillen door die bagholders
pi_177856027
Nu gaan we zeker weten terug naar 6k.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177856076
Ben net wakker, geen zin om te kijken, maar ad bovenstaande reacties te zien geen walhalla?
Vakman pur sang
pi_177856177
quote:
7s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 04:01 schreef BadVlad het volgende:
Ik heb lang geleden weleens een fluitiste gedate. :@
Hoe was ze met jouw fluit?
  vrijdag 16 maart 2018 @ 07:58:00 #89
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177856239
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 22:21 schreef Che_ het volgende:

[..]

Duizenden euro's zeg je eerst. Daarna 200 VEN (x7) = 1400. Je spreekt je nu al in 14 minuten tegen.

:'), negeer deze kloontje
Jij snapt zijn rekenmethode niet.

2x0.5=0.5x0.5 = een kwart

Zoiets moet het wel zijn denk ik
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177856260
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 07:32 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Nu gaan we zeker weten terug naar 6k.
waarom dan?
pi_177856287
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 07:59 schreef Predator38 het volgende:

[..]

waarom dan?
Blijven structureel onder de support op 8300. Next stop 7600, 6800 en lager.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177856390
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:02 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Blijven structureel onder de support op 8300. Next stop 7600, 6800 en lager.
Haha Peppie en Kokkie weer hoor met hun doemscenarios.

Ik heb dit al veel eerder geroepen. Dat LN ook geen impact heeft lijkt wel zorgwekkend. Maar, het komt goed, tenzij het gros van je portfolio in alts zit. Dan ben je de klos.
pi_177856405
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:13 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Haha Peppie en Kokkie weer hoor met hun doemscenarios.

Ik heb dit al veel eerder geroepen. Dat LN ook geen impact heeft lijkt wel zorgwekkend. Maar, het komt goed, tenzij het gros van je portfolio in alts zit. Dan ben je de klos.
Tuurlijk niet

Ven 12-50$ eoy!!!
Vakman pur sang
pi_177856406
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:13 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Haha Peppie en Kokkie weer hoor met hun doemscenarios.

Ik heb dit al veel eerder geroepen. Dat LN ook geen impact heeft lijkt wel zorgwekkend. Maar, het komt goed, tenzij het gros van je portfolio in alts zit. Dan ben je de klos.
Alles in Universa gedaan dat is een kwaliteitscoin makkelijk 1$
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 16 maart 2018 @ 08:23:23 #96
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_177856483
quote:
Ja aardig artikel, alleen de mensen die dit zouden moeten lezen zitten niet op dit soort websites. Weinig impact.
pi_177856583
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:15 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Tuurlijk niet

Ven 12-50$ eoy!!!

1 tot 200 EOY....
  vrijdag 16 maart 2018 @ 08:34:15 #98
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_177856596
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 01:01 schreef Weissmania het volgende:

[..]

zij mag ook wel op mijn harp spelen

als je snapt wat ik bedoel ;)
Ze heeft het in ieder geval in de vingers :P
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_177856603
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:15 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Tuurlijk niet

Ven 12-50$ eoy!!!

Behalve VEN ja:) Max 12 usd!
  vrijdag 16 maart 2018 @ 08:35:26 #100
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177856610
Niet alles in verge tron en ripple hebben :')

Bitcorn :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177856621
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:34 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Behalve VEN ja:) Max 12 usd!
Had je die quote waarin ik aangaf ven voor 7$ gekocht te hebben al gevonden? Of was dat weer eens loos gelul?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177856630
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:35 schreef fathank het volgende:
Niet alles in verge tron en ripple hebben :')

Bitcorn :')
Bitcoin is stervende, iedereen kan het zien. Je zal er maar inzitten :D
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177856654
quote:
7s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:36 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Had je die quote waarin ik aangaf ven voor 7$ gekocht te hebben al gevonden? Of was dat weer eens loos gelul?
Ik ga hier niet alles zitten terug zoeken. Ik ga er vanuit dat niet alleen ik die post van jou toen gelezen heb. Dat is voldoende.
pi_177856670
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:36 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Bitcoin is stervende, iedereen kan het zien. Je zal er maar inzitten :D
Als je de relatie btc tov alts niet snapt kan je beter uit crypto wegblijven.
pi_177856691
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:39 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Ik ga hier niet alles zitten terug zoeken. Ik ga er vanuit dat niet alleen ik die post van jou toen gelezen heb. Dat is voldoende.
Loos gelul in de ruimte dus, weten we dat ook weer. Begint wel een beetje vermoeiend te worden hoor, iedere keer je bullshit aan te moeten stippen. Zullen we afspreken dat je vanaf nu wat beter je best doet om niet continu voor lul te staan? De lol is er bij de rest van ons wel af, je bent al het lulletje rozenwater van de groep samen met Banshee, maak het nou niet erger voor jezelf.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 16 maart 2018 @ 08:41:44 #106
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177856696
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:40 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Als je de relatie btc tov alts niet snapt kan je beter uit crypto wegblijven.
Lolled
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177856702
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:40 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Als je de relatie btc tov alts niet snapt kan je beter uit crypto wegblijven.
Volgens mij is er iemand flink mad dat zijn bag met bitcoins onder water staat. Vertel jongen, op hoeveel ben je ingestapt? 16k?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177856715
Komend weekend wordt spannend. Leuk steekspel gaande. Whales proberen de koers omlaag te drukken maar lijken hem niet onder de 8k te krijgen. Zolang dit verzet staande houdt acht ik de kans aanwezig dat we voor zondagavond weer op 8800 zitten.
pi_177856726
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:43 schreef Manzonderschouders het volgende:
Komend weekend wordt spannend. Leuk steekspel gaande. Whales proberen de koers omlaag te drukken maar lijken hem niet onder de 8k te krijgen. Zolang dit verzet staande houdt acht ik de kans aanwezig dat we voor zondagavond weer op 8800 zitten.
Deze bewaren we even voor vanavond als je weer met een totaal ander lulverhaal hier aan komt zetten.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177856728
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:42 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Volgens mij is er iemand flink mad dat zijn bag met bitcoins onder water staat. Vertel jongen, op hoeveel ben je ingestapt? 16k?
Op 2K. Al is aangegeven hier. Maak je over mij geen zorgen. Zit qua crypto goed. Slimme dingen gedaan, ook het nodige geluk gehad.
pi_177856757
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:44 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Op 2K. Al is aangegeven hier. Maak je over mij geen zorgen. Zit qua crypto goed. Slimme dingen gedaan, ook het nodige geluk gehad.
Ik zag dat je ingestapt was op 12k, dus ik snap je madness wel. Of ga je dat nu weer ontkennen? Oh en vraag me niet naar de bron, ik heb het gelezen maar geen zin om terug te kijken, en anderen hebben het ook gezien.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177856773
quote:
6s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:47 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ik zag dat je ingestapt was op 12k, dus ik snap je madness wel. Of ga je dat nu weer ontkennen? Oh en vraag me niet naar de bron, ik heb het gelezen maar geen zin om terug te kijken, en anderen hebben het ook gezien.
Ah mannen! Een MzS kloon!!!!
pi_177856792
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:48 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Ah mannen! Een MzS kloon!!!!
Oh, dat gedrag herken je nu opeens wel. Was je maar zo goed in de marktpatronen herkennen, dan was je nu niet zo flink mad _O-
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177856837
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:49 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Oh, dat gedrag herken je nu opeens wel. Was je maar zo goed in de marktpatronen herkennen, dan was je nu niet zo flink mad _O-
Gek, vind zelf dat ik een van de weinigen ben met humor in zijn posts hier. Hoezo mad?
pi_177856890
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:39 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Ik ga hier niet alles zitten terug zoeken. Ik ga er vanuit dat niet alleen ik die post van jou toen gelezen heb. Dat is voldoende.
MzS je haalt weer namen door elkaar
IK heb voor 7+ gekocht....niet Droppie

zo ook weer duidelijk nu
pi_177856900
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:52 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Gek, vind zelf dat ik een van de weinigen ben met humor in zijn posts hier. Hoezo mad?
We moeten inderdaad hard lachen om wat je hier neerzet, maar dat heeft een hele andere reden.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177856962
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:43 schreef Manzonderschouders het volgende:
Komend weekend wordt spannend. Leuk steekspel gaande. Whales proberen de koers omlaag te drukken maar lijken hem niet onder de 8k te krijgen. Zolang dit verzet staande houdt acht ik de kans aanwezig dat we voor zondagavond weer op 8800 zitten.
_O-
  vrijdag 16 maart 2018 @ 09:04:07 #118
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_177857010
quote:
Het is wel een beetje erg lang, maar hij heeft een goed punt.

De zin:
quote:
“In 100 years when we are flying around in our Millennium Falcons, do you think we are going to be using lumps of yellow metal as a store of value?”
Die deed het hem wel voor mij :D

Hij heeft een beetje hetzelfde idee als ik zelf. Banken zullen altijd blijven bestaan en de huidige manier waarop crypto wordt opgeslagen is redelijk omslachtig en ingewikkeld voor de meeste mensen.

Maar ondertussen heeft het zo veel potentie dat je er niet omheen kunt. Ook niet als bank zijnde.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_177857052
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 09:04 schreef Komakie het volgende:
en de huidige manier waarop crypto wordt opgeslagen is redelijk omslachtig en ingewikkeld voor de meeste mensen.

op dit moment is het nog omslachtig......binnen 5 jaar is het appeltje eitje voor iedereen
  vrijdag 16 maart 2018 @ 09:08:31 #120
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_177857087
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 09:06 schreef Predator38 het volgende:

[..]

op dit moment is het nog omslachtig......binnen 5 jaar is het appeltje eitje voor iedereen
Oh dat geloof ik ook zeker, maar ik denk dat banken daar wel een grote hand in gaan hebben.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_177857355
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 09:08 schreef Komakie het volgende:

[..]

Oh dat geloof ik ook zeker, maar ik denk dat banken daar wel een grote hand in gaan hebben.
Willen ze overleven zullen ze wel moeten ja.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  † In Memoriam † vrijdag 16 maart 2018 @ 09:33:14 #122
230491 Zith
pls tip
pi_177857504
Die MzS en Doppie bitchfights elke dag :')
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  vrijdag 16 maart 2018 @ 09:40:22 #123
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_177857635
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 09:08 schreef Komakie het volgende:

[..]

Oh dat geloof ik ook zeker, maar ik denk dat banken daar wel een grote hand in gaan hebben.
Maar wat is de meer waarde van crypto dan nog?
pi_177857950
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 09:40 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Maar wat is de meer waarde van crypto dan nog?
niks, sell sell sell
pi_177857956
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 09:33 schreef Zith het volgende:
Die MzS en Doppie bitchfights elke dag :')
Die boys zitten wss bij elkaar in de klas, basisschool of middelbare, dunno.
pi_177858033
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 09:54 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Die boys zitten wss bij elkaar in de klas, basisschool of middelbare, dunno.
Buurjongens
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177858049
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 09:06 schreef Predator38 het volgende:

[..]

op dit moment is het nog omslachtig......binnen 5 jaar is het appeltje eitje voor iedereen
Hoe gaan we dat doen? Het appeltje eitje maken en toch veilig?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 16 maart 2018 @ 10:08:43 #128
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177858183
quote:
5s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 10:01 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Hoe gaan we dat doen? Het appeltje eitje maken en toch veilig?
Vechain, waves en universa gaan dat regelen voor ons.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 16 maart 2018 @ 10:09:08 #129
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177858191
Afgekort UWV trouwens
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 16 maart 2018 @ 10:09:44 #130
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177858207
UUUUUUUWWEEEEEEEEVEEEEEEHEEEEEE WASU WASU WASU WASU WASUP?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 16 maart 2018 @ 10:11:59 #131
61320 TwztId
ja toch..
pi_177858250
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 10:09 schreef fathank het volgende:
Afgekort UWV trouwens
Ik neem genoegen met UV :{w
  vrijdag 16 maart 2018 @ 10:21:20 #132
131603 Afwazig
Serious business
pi_177858471
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 10:11 schreef TwztId het volgende:

[..]

Ik neem genoegen met UV :{w
Geen Waves bagholder zijn :'). Man man man man man man man.

pi_177858573
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 10:08 schreef fathank het volgende:

[..]

Vechain, waves en universa gaan dat regelen voor ons.
Tof! Hoe?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 16 maart 2018 @ 10:27:01 #134
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177858595
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 maart 2018 @ 10:56:03 #135
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177859117
Hoe is het jongens. Warm in desert of despair?
pi_177859394
Godverdomme wat een markt :D
pi_177859439
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 11:11 schreef kthxbye het volgende:
Godverdomme wat een markt :D
Zo in zijn algemeenheid of gaan we weer moon/crash?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177859533
:')14.gif
pi_177859543
Vrouwtje komt binnen met een bord gepofte crypto-experts... :9
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 maart 2018 @ 11:24:22 #140
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177859617
UNNIIIIIVERSAAAAAAAAAJJAAAAAA

Edit: vanwaar die spike opeens?
pi_177859642
Ik zal het maar weer eens herhalen... DGD jongens. DGD.
pi_177859648
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 11:24 schreef Kyran het volgende:
UNNIIIIIVERSAAAAAAAAAJJAAAAAA

Edit: vanwaar die spike opeens?
Azië heeft lunchpauze.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177859682
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 11:24 schreef Kyran het volgende:
UNNIIIIIVERSAAAAAAAAAJJAAAAAA

Edit: vanwaar die spike opeens?
welke spike ?
  vrijdag 16 maart 2018 @ 11:34:07 #144
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177859781
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 11:25 schreef kthxbye het volgende:
Ik zal het maar weer eens herhalen... DGD jongens. DGD.
:') Ik zal het maar zeggen jongens, EUR..
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 maart 2018 @ 11:38:41 #145
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177859901
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 11:29 schreef Predator38 het volgende:

[..]

welke spike ?
Delta gaf Universa opeens groen aan, maar nu weer niet.
  vrijdag 16 maart 2018 @ 11:39:00 #146
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_177859904
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 09:40 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Maar wat is de meer waarde van crypto dan nog?
Wij leggen de nadruk heel erg op het open, decentrale karakter. Banken zullen veel meer kijken naar het gebruik van de blockchain en hoe dat te kunnen uitbuiten. Transacties kunnen sneller en goedkoper. Dat is voor hun veel interessanter. Dat een transactie openbaar is, is voor hun wat minder interessant, denk ik.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_177859942
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:44 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Op 2K. Al is aangegeven hier. Maak je over mij geen zorgen. Zit qua crypto goed. Slimme dingen gedaan, ook het nodige geluk gehad.
Wow, jij bent echt goed man.
pi_177859951
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 11:40 schreef Nashje het volgende:

[..]

Wow, jij bent echt goed man.
_O-
  vrijdag 16 maart 2018 @ 11:42:44 #149
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177859996
Wert je wat goed is?

Het vrouwtje dat een heerlijke bak koffie komt brengen en een bossche bol on the side
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 16 maart 2018 @ 11:43:31 #150
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177860011
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 11:42 schreef fathank het volgende:
Wert je wat goed is?

Het vrouwtje dat een heerlijke bak koffie komt brengen en een bossche bol on the side
Ik ga zo voor de Gyros Schotel. :9
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177860018
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 11:40 schreef Nashje het volgende:

[..]

Wow, jij bent echt goed man.
geluk is met de domme _O-
pi_177860036
lol koffie :')

ik begin straks aan mijn 4e mixed grill schotel van de dag :D
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 maart 2018 @ 11:54:00 #153
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177860253
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 11:44 schreef Weissmania het volgende:
lol koffie :')

ik begin straks aan mijn 4e mixed grill schotel van de dag :D
Zit ik hier op werk met mijn freaking bosvruchten thee omdat de rest niet te zuipen is.
pi_177860423
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 11:54 schreef Kyran het volgende:

[..]

Zit ik hier op werk met mijn freaking bosvruchten thee omdat de rest niet te zuipen is.
Thee ? _O- _O-
pi_177860434
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:00 schreef Predator38 het volgende:

[..]

Thee ? _O- _O-
Thee. _O_
pi_177860438
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 11:54 schreef Kyran het volgende:

[..]

Zit ik hier op werk met mijn freaking bosvruchten thee omdat de rest niet te zuipen is.
werken :') thee :')

laat me raden, jij bent zo iemand die denkt dat VEN boven de 12usd uit gaat komen? _O-
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 maart 2018 @ 12:10:40 #157
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177860609
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:01 schreef Weissmania het volgende:

[..]

werken :') thee :')

laat me raden, jij bent zo iemand die denkt dat VEN boven de 12usd uit gaat komen? _O-
Haha :) Ja, zodat ik niet meer hoef te werken en raki kan betalen man :(
  vrijdag 16 maart 2018 @ 12:13:31 #158
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177860663
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:01 schreef Weissmania het volgende:

laat me raden, jij bent zo iemand die denkt dat VEN boven de 120usd uit gaat komen? _O-
Met gemak, als vergelijkbare coins zonder enige usecase met vergelijkbare hoeveelheid tokens in vrije omloop dat nu al kunnen :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_177860698
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:10 schreef Kyran het volgende:

[..]

Haha :) Ja, zodat ik niet meer hoef te werken en raki kan betalen man :(
lol sukkel

als je mijn advies had gevolgd was je nu miljonair geweest

ik ga het niet meer opzoeken maar heb het ooit hier gepost
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 maart 2018 @ 12:14:52 #160
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177860707
quote:
3s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:13 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Met gemak, als vergelijkbare coins zonder enige usecase met vergelijkbare hoeveelheid tokens in vrije omloop dat nu al kunnen :')
Weissmania is one of the good guys :) zit gewoon te dollen.
  vrijdag 16 maart 2018 @ 12:15:51 #161
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177860723
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:14 schreef Kyran het volgende:

[..]

Weissmania is one of the good guys :) zit gewoon te dollen.
Ik had zijn quote ook aangepast ;)
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 maart 2018 @ 12:15:58 #162
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177860727
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:14 schreef Weissmania het volgende:

[..]

lol sukkel

als je mijn advies had gevolgd was je nu miljonair geweest

ik ga het niet meer opzoeken maar heb het ooit hier gepost
Ja man, had ik maar btc gekocht toen het een euro was :(
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 16 maart 2018 @ 12:16:52 #163
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177860747
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:15 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik had zijn quote ook aangepast ;)
Ik zeg al niks meer. Ga wel weer aan het werk. /loonslaaaaaaaaaafmode
pi_177860771
quote:
Meteen aan het begin van het jaar kunt u voordelen verwachten die worden aangeboden door de plaatsing van Mercurius in Waterman. De Leeuw zal het verlangen voelen om onder alle omstandigheden voor zichzelf op te komen. Dit kan echter ook een negatieve invloed hebben – als het gaat om communicatie, vooral in relaties, waar het maken van compromissen nodig is. Maar juist op dit moment hoeft u niet over hen na te denken.

Vanwege de invloed van Venus, zal het voorjaar van 2018 uw privéleven in gang zetten. De horoscoop geeft aan dat u geen gebrek zult hebben aan gezelschap van het andere geslacht, in termen van flirten en avontuur. De grootste kans op een nieuwe relatie zal gedurende deze periode zijn. U zult ook aangetrokken worden door reizen en het verkennen van het onbekende.

Volgens de horoscoop kunnen er in het midden van 2018 een aantal problemen worden verwacht. Rusteloosheid zal ervoor zorgen dat uw werktempo zal vertragen, waardoor u in een uitzichtloze situatie terecht kunt komen. De Leeuw zal de volledige aandacht aan carrière moeten besteden, zodat de vorige misstappen zo snel mogelijk worden opgelost. Vakantie is op dit moment niet aan de orde, u kunt beter wachten op een geschiktere periode. U moet zich ook richten op uw gezin, omdat u daar veiligheid en support zult vinden. Uw geliefden zullen blij zijn u te helpen in moeilijke tijden.
doe er je voordeel mee jonges! gratis altcoin tip van mij!
pi_177860779
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:15 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ja man, had ik maar btc gekocht toen het een euro was :(
Ik heb het hier wel eens geroepen en anderen hebben het wel gelezen dus is het waar.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177860941
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:18 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ik heb het hier wel eens geroepen en anderen hebben het wel gelezen dus is het waar.
_O- _O-
pi_177861306
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
*O*
  vrijdag 16 maart 2018 @ 13:08:23 #168
61320 TwztId
ja toch..
pi_177861586
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:51 schreef ..-._---_-.- het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
*O*
Je gaat er 4 weggeven ?
pi_177861647
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 13:08 schreef TwztId het volgende:

[..]

Je gaat er 4 weggeven ?
Hoogstens 3. Dit is het nieuwe model. Ik ga er eerst mee spelen.
  vrijdag 16 maart 2018 @ 14:03:37 #170
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_177862755
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:51 schreef ..-._---_-.- het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
*O*
kan je daar ook ICX, Kyber, VEN en ELA op zetten?
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_177862940
Die model T is wel mooi spul volgens mij.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177862961
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:03 schreef Sosa het volgende:

[..]

kan je daar ook ICX, Kyber, VEN en ELA op zetten?
quote:
Which coins are currently supported?
At this moment it is Bitcoin, Litecoin, Dash, Zcash, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum (+ all ERC-20 tokens), Ethereum Classic, Expanse, UBIQ, NEM, Namecoin, Dogecoin and Bitcoin Testnet.
pi_177863014
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:14 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Die model T is wel mooi spul volgens mij.
is het wat ja?
wat doet het beter dan de originele?
pi_177863016
Kreeg net 2x achter elkaar een mail van Cryptopia over failed login attempts. Verschillende IP adressen uit het oostblok lijkt het
  vrijdag 16 maart 2018 @ 14:22:01 #175
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_177863092
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:18 schreef metallicelmo het volgende:
lkaar een mail van Cryptopia over failed login attempts. Verschil
Ik ook uit oekraine
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
  vrijdag 16 maart 2018 @ 14:22:23 #176
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177863098
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:18 schreef metallicelmo het volgende:
Kreeg net 2x achter elkaar een mail van Cryptopia over failed login attempts. Verschillende IP adressen uit het oostblok lijkt het
Gok een brute force actie. Zo lang je 2FA aan hebt staan is er niks aan de hand...
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177863242
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:03 schreef Sosa het volgende:

[..]

kan je daar ook ICX, Kyber, VEN en ELA op zetten?
al die (want ERC20), ELA niet.
pi_177863297
quote:
7s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:22 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Gok een brute force actie. Zo lang je 2FA aan hebt staan is er niks aan de hand...
Daarom, nothing on the hand men
pi_177863359
JA JA JA, LAMBO WEER BESTELD!!!!

WEER MINDER VERLIES !!! HAHAHA
pi_177863386
oh man dat duurt nog ff, ik had bijna een garage en lambo gekocht maar die heb ik zien verdampen. hopelijk komt de damp nog terug binnen nu en een paar jaar :p
pi_177863687
quote:
7s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:22 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Gok een brute force actie. Zo lang je 2FA aan hebt staan is er niks aan de hand...
Ik had ze gisteren ook. Dan heeft toch iemand mailadressen geharvest.
  vrijdag 16 maart 2018 @ 14:50:37 #182
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_177863719
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:49 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Ik had ze gisteren ook. Dan heeft toch iemand mailadressen geharvest.
Dit dus. Waarschijnlijk is er wel iets goeds mis bij cryptopia
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
pi_177863964
quote:
8s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:50 schreef genakt het volgende:

[..]

Dit dus. Waarschijnlijk is er wel iets goeds mis bij cryptopia
Kijk ook hier even of er een bekende hack is waarbij jouw emailadres (en andere data) gelekt is.
https://haveibeenpwned.com/
pi_177864077
Ach er zijn zoveel exchanges tegenwoordig, als er één lijst uitlekt met e-mailadressen dan kun je er vanuit gaan dat die ook te gebruiken zijn op andere exchanges toch? Of gebruiken jullie voor elke exchange een ander mailadres?
pi_177864460
quote:
8s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:50 schreef genakt het volgende:

[..]

Dit dus. Waarschijnlijk is er wel iets goeds mis bij cryptopia
Ik kreeg een melding van bibox dat er geprobeerd was in te loggen met een verkeerd ww.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177864519
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:26 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ik kreeg een melding van bibox dat er geprobeerd was in te loggen met een verkeerd ww.
6K VEN NODE JAAAAAAAAA HAHAHAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAA UNIVERSAAAAAAAA
Lambo of Rekt
pi_177864551
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:29 schreef EggsTC het volgende:

[..]

6K VEN NODE JAAAAAAAAA HAHAHAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAA UNIVERSAAAAAAAA
Ik heb maar 200 VEN remember, gekocht op 7$
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 16 maart 2018 @ 15:35:35 #188
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177864620
Niet exact op $12 inkopen. :')
pi_177864660
BitfuryGeorge twitterde op vrijdag 16-03-2018 om 07:11:43 BREAKING: ITS OFFICIAL - TOKYO WHALE IS DONE SELLING BTC. THE NEXT MEETING WITH CREDIT COMMITTEE IN FALL OF 2018.THE LARGE BTC SELL OVERHANG IS OVER ! reageer retweet
pi_177864706
quote:
11s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:37 schreef BadVlad het volgende:
BitfuryGeorge twitterde op vrijdag 16-03-2018 om 07:11:43 BREAKING: ITS OFFICIAL - TOKYO WHALE IS DONE SELLING BTC. THE NEXT MEETING WITH CREDIT COMMITTEE IN FALL OF 2018.THE LARGE BTC SELL OVERHANG IS OVER ! reageer retweet
En dan gaat ie weer lekker verder?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177864708
quote:
11s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:37 schreef BadVlad het volgende:
BitfuryGeorge twitterde op vrijdag 16-03-2018 om 07:11:43 BREAKING: ITS OFFICIAL - TOKYO WHALE IS DONE SELLING BTC. THE NEXT MEETING WITH CREDIT COMMITTEE IN FALL OF 2018.THE LARGE BTC SELL OVERHANG IS OVER ! reageer retweet
Ja, ik heb een alu-hoedje, ik zou als grote verkoper ook zeggen dat ik klaar ben met verkopen :p iedereen koopt weer, prijs stijgt langzaam zodat ie weer een goede prijs kan krijgen voor zn btc
pi_177864839
quote:
11s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:37 schreef BadVlad het volgende:
BitfuryGeorge twitterde op vrijdag 16-03-2018 om 07:11:43 BREAKING: ITS OFFICIAL - TOKYO WHALE IS DONE SELLING BTC. THE NEXT MEETING WITH CREDIT COMMITTEE IN FALL OF 2018.THE LARGE BTC SELL OVERHANG IS OVER ! reageer retweet
:')
Lambo of Rekt
  vrijdag 16 maart 2018 @ 15:48:21 #193
131603 Afwazig
Serious business
pi_177864883
CAPS WANT DAN IS HET OFFICIEEL
pi_177864945
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:48 schreef Afwazig het volgende:
CAPS WANT DAN IS HET OFFICIEEL
Dan horen jullie het
Lambo of Rekt
  vrijdag 16 maart 2018 @ 15:53:46 #195
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_177864986
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:29 schreef kthxbye het volgende:

[..]

al die (want ERC20), ELA niet.
oh das mooi, bestel ik ook ff zo'n ding :)
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  vrijdag 16 maart 2018 @ 15:59:57 #196
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_177865097
quote:
11s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:37 schreef BadVlad het volgende:
BitfuryGeorge twitterde op vrijdag 16-03-2018 om 07:11:43 BREAKING: ITS OFFICIAL - TOKYO WHALE IS DONE SELLING BTC. THE NEXT MEETING WITH CREDIT COMMITTEE IN FALL OF 2018.THE LARGE BTC SELL OVERHANG IS OVER ! reageer retweet
Daarom is er dus regulatie nodig, kennelijk. Whales die de prijs bepalen is niet gezond. Of het bericht nou wel of niet echt waar is
pi_177865148
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:59 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Daarom is er dus regulatie nodig, kennelijk. Whales die de prijs bepalen is niet gezond. Of het bericht nou wel of niet echt waar is
De vraag is, kan iemand echt zo'n groot verschil maken en prijsschommelingen veroorzaken met het verkopen van coins?
pi_177865185
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:59 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Daarom is er dus regulatie nodig, kennelijk. Whales die de prijs bepalen is niet gezond. Of het bericht nou wel of niet echt waar is
Wat voor regulatie zie jij dan voor je?
Alsof 'whales' in de rest van de wereld niet de prijs bepalen.
Als morgen een grootaandeelhouder van Shell zijn aandelen verkoopt is dat ook niet echt goed voor de koers.

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 16-03-2018 16:04:07 ]
  vrijdag 16 maart 2018 @ 16:06:04 #199
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177865246
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:02 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

De vraag is, kan iemand echt zo'n groot verschil maken en prijsschommelingen veroorzaken met het verkopen van coins?
Als je er genoeg hebt wel.
pi_177865291
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:59 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Daarom is er dus regulatie nodig, kennelijk. Whales die de prijs bepalen is niet gezond. Of het bericht nou wel of niet echt waar is
Daarom netjes alle crypto evenredig verdelen over alle 7 miljard bewoners van de aardkloot. Geen whales meer! _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177865374
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:07 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Daarom netjes alle crypto evenredig verdelen over alle 7 miljard bewoners van de aardkloot. Geen whales meer! _O_
dan ontstaan na 3-5 grote verkoopmomenten alsnog een aantal whales...
kijk maar naar de Russische oligarchen...
pi_177865422
Ik ben wel weer toe aan wat positiviteit.
pi_177865437
quote:
2s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:12 schreef SMS303 het volgende:

[..]

dan ontstaan na 3-5 grote verkoopmomenten alsnog een aantal whales...
kijk maar naar de Russische oligarchen...
Moet je ook elk jaar opnieuw doen hè! _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177865444
quote:
15s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:15 schreef BadVlad het volgende:
Ik ben wel weer toe aan wat positiviteit.
Kan ik me voorstellen, je bent weer even niet zo positief in het nieuws Vladimir.
pi_177865454
Was MzS toch weer aardig accuraat met zijn voorspelling eerder deze ochtend:)
pi_177865500
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:16 schreef Manzonderschouders het volgende:
Was MzS toch weer aardig accuraat met zijn voorspelling eerder deze ochtend:)
Ow, wat was de voorspelling?
pi_177865501
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:16 schreef Manzonderschouders het volgende:
Was MzS toch weer aardig accuraat met zijn voorspelling eerder deze ochtend:)
MzS geeft zich zelf wel heel erg graag schouderklopjes....
Gevalletje van superbia? https://nl.wikipedia.org/wiki/IJdelheid :P
pi_177865531
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:02 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

De vraag is, kan iemand echt zo'n groot verschil maken en prijsschommelingen veroorzaken met het verkopen van coins?
In deze markt? Super makkelijk. Er gaat nog veeeeel te weinig geld in om.

Met regulatie kan je dit niet stoppen. Hoort erbij.
pi_177865576
http://money.visualcapita(...)-visualization-2017/

Zet het allemaal in een mooi perspectief
pi_177865596
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:18 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Ow, wat was de voorspelling?
8800 op zondag. Is het al zondag?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177865623
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:24 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

8800 op zondag. Is het al zondag?
Nee, dat duurt nog even...
pi_177865639
quote:
2s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:18 schreef SMS303 het volgende:

[..]

MzS geeft zich zelf wel heel erg graag schouderklopjes....
Gevalletje van superbia? https://nl.wikipedia.org/wiki/IJdelheid :P
Meer voor Droppie. Die valt altijd zwaar over mijn voorspellingen
pi_177865694
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:24 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

8800 op zondag. Is het al zondag?
Klopt. Maar mijn post was een reactie op jouw post deze ochtend waar je een crash voorspelde naar de volgende support levels laag op 7k en 6k
  vrijdag 16 maart 2018 @ 16:44:24 #214
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177865986
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:16 schreef Manzonderschouders het volgende:
Was MzS toch weer aardig accuraat met zijn voorspelling eerder deze ochtend:)
Als je alles tegelijk voorspelt dan is de kans dat je in de buurt komt wel redelijk natuurlijk, want je "voorspelde" :'), ik bedoel roeptoetert het volgende over het zelfde weekend

quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 00:31 schreef Manzonderschouders het volgende:
Mmm toch iets van een bounce op 7900. Ik denk dat we komende 2 dagen een kleine
correctie naar boven krijgen. Daarna weer een daling.

Tot vrijdag naar de 8800 waarna we over het weekend weer zakken naar de 7800 - 8200 range? Klinkt plausibel
Zou kunnen, maar verwacht het niet

quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 20:29 schreef Manzonderschouders het volgende:
Komend weekend kan de ride naar 7k beginnen.
7800 - 8200 range toch? Als je 8k bijna 7k noemt dan zit je er maar ruim 10% naast, dat is bijna niets natuurlijk

quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:43 schreef Manzonderschouders het volgende:
Zolang dit verzet staande houdt acht ik de kans aanwezig dat we voor zondagavond weer op 8800 zitten.
Oeh kijk! Die voorspelling zit nog dichter bij de 7k voorspelling van gisteren

Please sir. When moon? When Mustang?
pi_177866049
Bijna weekend, tijd voor de weekenddip!
pi_177866062
quote:
3s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Als je alles tegelijk voorspelt dan is de kans dat je in de buurt komt wel redelijk natuurlijk, want je "voorspelde" :'), ik bedoel roeptoetert het volgende over het zelfde weekend

[..]

Zou kunnen, maar verwacht het niet

[..]

7800 - 8200 range toch? Als je 8k bijna 7k noemt dan zit je er maar ruim 10% naast, dat is bijna niets natuurlijk

[..]

Oeh kijk! Die voorspelling zit nog dichter bij de 7k voorspelling van gisteren

[ afbeelding ]
Ik vind het toch knap werk. Ja, er zit een voorspelling van 7K range tussen! En die kans zit er ook nog in. We zitten nog in de gevarenzone. Maar, kom op, dit is hoe traden wetkt. Ik trade op basis van wat ik zie en niet op basis van wat ik denk. Wat ik zie kan natuurlijk per dag verschillen. Trendlijnen wijzigen constant.

Ik zeg daarom altijd: “je bent zo goed als je laatste voorspelling”
pi_177866073
Bitcoin gaat morgen omhoog, wat ik je brom.
pi_177866077
Bitcoin gaat morgen omlaag, wat ik je brom.
pi_177866085
Morgen maar ff kijken welke ik ga quoten.
pi_177866119
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:50 schreef MaGNeT het volgende:
Morgen maar ff kijken welke ik ga quoten.
Ik wijzig ook wel is van voorspelling. Maar uiteindelijk is mijn laatste voorspelling altijd de juiste!
  vrijdag 16 maart 2018 @ 17:08:16 #221
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177866419
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:51 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Ik wijzig ook wel is van voorspelling. Maar uiteindelijk is mijn laatste voorspelling altijd de juiste!
Ja duh :') Wat randoms roepen en als het niet klopt wat anders randoms roepen.
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 16 maart 2018 @ 17:08:37 #222
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177866429
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:50 schreef MaGNeT het volgende:
Morgen maar ff kijken welke ik ga quoten.
Nog even zeggen dat bitcoin op dezelfde waarde blijft hangen, anders mis je een optie!
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_177866450
Zijn er überhaupt mensen op Twitter waarvan jullie denken dat die wel nuttige dingen melden omtrent grafieken en TA? Ik zie zo gigantisch veel grafiekjes voorbij komen en die kloppen 99% van de tijd niet.
pi_177866696
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 17:09 schreef metallicelmo het volgende:
Zijn er überhaupt mensen op Twitter waarvan jullie denken dat die wel nuttige dingen melden omtrent grafieken en TA? Ik zie zo gigantisch veel grafiekjes voorbij komen en die kloppen 99% van de tijd niet.
Gewoon regelmatig posts van MzS checken
  vrijdag 16 maart 2018 @ 17:25:47 #225
61320 TwztId
ja toch..
pi_177866777
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 17:09 schreef metallicelmo het volgende:
Zijn er überhaupt mensen op Twitter waarvan jullie denken dat die wel nuttige dingen melden omtrent grafieken en TA? Ik zie zo gigantisch veel grafiekjes voorbij komen en die kloppen 99% van de tijd niet.
Nee, weet ook niet waarom ik ze volg..

Elke TA is letterlijk hetzelfde.

Gaat hij door lijntje 1 kans op Bull market.

Gaat hij door lijntje 2 kans op Bear market.
  vrijdag 16 maart 2018 @ 17:25:49 #226
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177866778
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:51 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Ik wijzig ook wel is van voorspelling. Maar uiteindelijk is mijn laatste voorstelling altijd de juiste!
Lekker showtje pik. Ik zou een theatertour overwegen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 16 maart 2018 @ 17:26:41 #227
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177866790
Net verse kibbeling gehaald. Ravigottesaus, stempelkaartje.

Martin.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177866881
UNIVERSAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA JA HAHAHAHA JAAAAAAA HAHAAAAAAAAAAAA TSJAKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Lambo of Rekt
pi_177866895
Verse dungesneden carpaccio. Kappertjes, Italiaanse olijfolie, Rucola.
pi_177866923
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:59 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Daarom is er dus regulatie nodig, kennelijk. Whales die de prijs bepalen is niet gezond. Of het bericht nou wel of niet echt waar is
regulatie lost dat niet op....
kijk maar naar wall street
pi_177866933
quote:
15s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 17:33 schreef BadVlad het volgende:
Verse dungesneden carpaccio. Kappertjes, Italiaanse olijfolie, Rucola.
Je vrouwtje weer? En de dukaten dan?
Lambo of Rekt
pi_177866968
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:28 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Klopt. Maar mijn post was een reactie op jouw post deze ochtend waar je een crash voorspelde naar de volgende support levels laag op 7k en 6k
kerel, je hebt het 80 keer fout op 1 dag en als je het 1 keer goed hebt geef je jezelf schouderklopjes.
pi_177866991
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 17:38 schreef Predator38 het volgende:

[..]

kerel, je hebt het 80 keer fout op 1 dag en als je het 1 keer goed hebt geef je jezelf schouderklopjes.
Waarom ga je er überhaupt op in? Net als bijna kleine kinderen: als je ze aandacht geeft vinden ze het leuk en blijven ze doorgaan.
sig verwijderd door FA
pi_177866997
Ik ga 2n Twitteraccounts maken. Iedere week ga ik voorspellingen tweeten. De helft van de accounts laat ik tweeten dat de markt omhoog gaat, de andere helft dat de markt omlaag gaat. Uiteraard met mooie grafiekjes. Elke week ga ik verder met de accounts die gelijk bleken te hebben. Na (n-1) weken hou ik 1 account over dat al wekenlang alleen maar correcte voorspellingen doet. Dat account richt een besloten club op waar maximaal 250 deelnemers zich voor ieder 10BTC kunnen inkopen. Goed idee toch?
pi_177867093
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 17:38 schreef Predator38 het volgende:

[..]

kerel, je hebt het 80 keer fout op 1 dag en als je het 1 keer goed hebt geef je jezelf schouderklopjes.
Schouderklopjes? Ik heb geen schouders
pi_177867108
quote:
9s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 17:36 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Je vrouwtje weer? En de dukaten dan?
Geen vrouwtje hier. Alleen keiharde dukaten op mijn chest. :{
pi_177867141
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 17:36 schreef Predator38 het volgende:

[..]

regulatie lost dat niet op....
kijk maar naar wall street
Regulatie zal zeker niet alles oplossen maar mogelijk manipulatie wel wat lastiger maken.
Je ziet nu een vorm van trade wash, die mogelijk dan verboden kan worden.

Overigens gaan we voor mijn gevoel nog wel de 4k, misschien zelfs 3k, aantikken komende weken/maanden.
(Gevoel he, kriebel in mijn tenen, dus hoef geen credits of rotte vis naar mijn hoofd als het niet klopt:))
pi_177867258
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:39 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Ja, ik heb een alu-hoedje, ik zou als grote verkoper ook zeggen dat ik klaar ben met verkopen :p iedereen koopt weer, prijs stijgt langzaam zodat ie weer een goede prijs kan krijgen voor zn btc
Waarom zal hij gaan verkopen zonder te weten wat er uberhaupt met die BTC moet gaan gebeuren?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177867474
We mogen van mij wel even stijgen naar $9000. Voor het gevoel. :{
pi_177867552
Vraag me af hoe mensen regulatie voor zich zien. Als DEX's straks groter worden kan je helemaal niks meer reguleren.
pi_177867638
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 17:39 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Ik ga 2n Twitteraccounts maken. Iedere week ga ik voorspellingen tweeten. De helft van de accounts laat ik tweeten dat de markt omhoog gaat, de andere helft dat de markt omlaag gaat. Uiteraard met mooie grafiekjes. Elke week ga ik verder met de accounts die gelijk bleken te hebben. Na (n-1) weken hou ik 1 account over dat al wekenlang alleen maar correcte voorspellingen doet. Dat account richt een besloten club op waar maximaal 250 deelnemers zich voor ieder 10BTC kunnen inkopen. Goed idee toch?
Briljant zelfs!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177867651
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 18:05 schreef ChickenMan het volgende:
Vraag me af hoe mensen regulatie voor zich zien. Als DEX's straks groter worden kan je helemaal niks meer reguleren.
Dat zal het idd niet makkelijker maken.
pi_177867675
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 18:11 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Briljant zelfs!
LOL
pi_177868297
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 18:05 schreef ChickenMan het volgende:
Vraag me af hoe mensen regulatie voor zich zien. Als DEX's straks groter worden kan je helemaal niks meer reguleren.
Bij regulering denk ik ook niet aan beheersen van de handel maar gewoon een juridisch raamwerk voor crypto.

Scams strafbaar stellen, rare financiële producten tegen het licht houden, duidelijke belastingregels, kwaliteitseisen aan ICO's, exchanges ed.

Voel je vrij om aan te vullen.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177868384
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 18:48 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Bij regulering denk ik ook niet aan beheersen van de handel maar gewoon een juridisch raamwerk voor crypto.

Scams strafbaar stellen, rare financiële producten tegen het licht houden, duidelijke belastingregels, kwaliteitseisen aan ICO's, exchanges ed.

Voel je vrij om aan te vullen.
Goed begin.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177868605
En terwijl alles op instorten staat blijft IOTA druk bezig met de voorbereidingen voor de release van Q.
pi_177868653
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 18:48 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Bij regulering denk ik ook niet aan beheersen van de handel maar gewoon een juridisch raamwerk voor crypto.

Scams strafbaar stellen, rare financiële producten tegen het licht houden, duidelijke belastingregels, kwaliteitseisen aan ICO's, exchanges ed.

Voel je vrij om aan te vullen.
Ja dat is allemaal prima maar je gaat het manipuleer in de markt niet tegen houden omdat whales altijd whales blijven
pi_177868689
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 19:05 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Ja dat is allemaal prima maar je gaat het manipuleer in de markt niet tegen houden omdat whales altijd whales blijven
Daarom gaan we dat ook niet eens proberen.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 16 maart 2018 @ 19:11:57 #249
43165 t-8one
flesh is the fever
pi_177868772
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 17:39 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Ik ga 2n Twitteraccounts maken. Iedere week ga ik voorspellingen tweeten. De helft van de accounts laat ik tweeten dat de markt omhoog gaat, de andere helft dat de markt omlaag gaat. Uiteraard met mooie grafiekjes. Elke week ga ik verder met de accounts die gelijk bleken te hebben. Na (n-1) weken hou ik 1 account over dat al wekenlang alleen maar correcte voorspellingen doet. Dat account richt een besloten club op waar maximaal 250 deelnemers zich voor ieder 10BTC kunnen inkopen. Goed idee toch?
Eigenlijk wel jah. :D
ok, lets go again
m'n eigen fantopic :') *t-8one fan-topic*
danku lieve fans
pi_177868909
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 17:52 schreef ITrade het volgende:

[..]

Waarom zal hij gaan verkopen zonder te weten wat er uberhaupt met die BTC moet gaan gebeuren?
was ook al bekend.....hij mag het niet eens verkopen
pi_177869564
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177869729
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 19:19 schreef Predator38 het volgende:

[..]

was ook al bekend.....hij mag het niet eens verkopen
Klopt, maar blijkbaar nog steeds niet bij iedereen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  vrijdag 16 maart 2018 @ 20:20:53 #253
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177870180
Weet je. In het begin keek ik een paar uur per dag naar blockfolio, alsof ik in een tijdbestek van een paar uur wel even miljonair zou worden. Nu weet ik wel beter, duurt ongeveer een jaar. Ik hoddle, ik ben, ik mag, ik wil, ik.

Net een vissoepje op in Rotterdam. Je moet jezelf alleen het allerbeste gunnen. Nu een kopje robuuste koffie. Onnozele gelaat op en gaan.


:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177870326
quote:
Die gasten lullen echt alléén maar uit hun reet hè :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177870361
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 20:26 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Die gasten lullen echt alléén maar uit hun reet hè :')
MzS heeft deze tactiek gewoon overgenomen _O-
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177870365
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 20:26 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Die gasten lullen echt alléén maar uit hun reet hè :')
onder de 200MA is wel een negatief signaal. laatste x dat ie eronder zat was 3 jaar geleden.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177870586
Nog FOK'ers die er aan hebben bijgedragen?!?!?!? :P
https://www.msn.com/nl-nl(...)iE1b?ocid=spartanntp
pi_177870678
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 20:27 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

onder de 200MA is wel een negatief signaal. laatste x dat ie eronder zat was 3 jaar geleden.
Dat we eergisteren op 7700 stonden, dát is een negatief signaal.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177871031
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 19:07 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Daarom gaan we dat ook niet eens proberen.
Maar het ging over regulatie om whale manipulatie tegen te gaan... :P Dat gaat je niet lukken met je voorstellen
pi_177871124
We gaan nu omhoog of omlaag denk ik.
pi_177871135
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 20:56 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Maar het ging over regulatie om whale manipulatie tegen te gaan... :P Dat gaat je niet lukken met je voorstellen
Daar geloof ik ook niet in, dat je dat kan voorkomen met regulering.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177871396
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 20:40 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat we eergisteren op 7700 stonden, dát is een negatief signaal.
das subjectief
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177871609
quote:
15s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 21:00 schreef BadVlad het volgende:
We gaan nu omhoog of omlaag denk ik.
Onzin, fake news, mzs kloon
pi_177871638
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 21:22 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Onzin, fake news, mzs kloon
Lekker theetje zetten zo. Vruchtenthee. Honing.

Ik mag er wezen.
pi_177871794
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 20:40 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat we eergisteren op 7700 stonden, dát is een negatief signaal.
Geef er een positieve draai aan en morgen gaat het zo weer richting 10k. Waar maak je je druk om? ;)
  vrijdag 16 maart 2018 @ 22:04:08 #266
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177872516
Voor het eind van de maand weer boven de 12k
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_177872576
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 22:04 schreef Rossdale het volgende:
Voor het eind van de maand weer boven de 12k
roepia?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177872607
Tijd voor een robuuste bier, tripple, misschien een kaasje erbij, het vrouwtje is al naar bed. Misschien even pornhubje.
Ik mag er zijn, honing.
Tom.
Vakman pur sang
pi_177872663
kutklonen
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177872717
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:53 schreef Sosa het volgende:

[..]

oh das mooi, bestel ik ook ff zo'n ding :)
nice! die van mij wordt binnenkort geleverd :)
pi_177872757
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 17:44 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Schouderklopjes? Ik heb geen schouders
_O-

Tot nu toe je beste post :')
pi_177872851
Om mijn 2 satoshis even in het zakje te doen: ik ben niet overtuigd van het volume, sentiment is bearish, volgens mij gaan we hierna echt weer omlaag.

:')14.gif
pi_177872957
Volgend jaar in mei staat we veel hoger dan nu :)
pi_177872989
Aangezien vrijwel iedereen het er nu wel over eens is dat een verdere daling onvermijdelijk is, zie ik het wel positief in.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177872993
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 22:28 schreef Weissmania het volgende:
Volgend jaar in mei staat we veel hoger dan nu :)
dacht even dat ik in het feyenoordtopic was ;(
pi_177873049
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 22:31 schreef Typisch het volgende:

[..]

dacht even dat ik in het feyenoordtopic was ;(
Gaat wel weer 10+ jaar duren hoor ;(
pi_177873312
Feyenoord gaat eerder kampioen worden dan dat BTC weer op 20K staat.
pi_177874372
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177874430
Nieuwe versterker *O* Rotel RA-1592 is het geworden.
De "oude" Marantz 5.1 versterker hangt er ook nog bij voor films, de 2 frontkanalen stuurt hij door naar de Rotel.

Maar... hij past niet in het meubel, te diep en te zwaar, ding hangt nu helemaal door :')

Maar niet getreurd!

Morgen ff een Ikea Besta basiskastje halen, houtpakketje erbij, beetje lijmen, boren en zagen en dan krijg je zoiets:

https://www.ikeahackers.n(...)orage-furniture.html

Kunnen de fretsels er gelijk ook niet meer bij, want m'n beeld valt soms weg als ze weer eens een kabel losmaken.

Ikea *O*
pi_177874451
Je mag er zijn magnet broeder, alleen het beste voor jou!
pi_177874460
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 23:56 schreef Weissmania het volgende:
Je mag er zijn magnet broeder, alleen het beste voor jou!
Het Besta?
pi_177874501
Ikeahackers _O-

Je moet toch wat he, als de markt op z'n gat ligt.
pi_177874544
never mind... plaatje werkt niet..
pi_177874586
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 23:59 schreef kthxbye het volgende:
Ikeahackers _O-

Je moet toch wat he, als de markt op z'n gat ligt.
Het houdt je van de straat :P

Als het allemaal klaar is post ik wel ff een foto :')

Buurman & Buurman is er niets bij! Ajeto!
pi_177874813
Ik mis Banshee vandaag met zijn inspirerende posts. :{

Hij mag er zijn.
pi_177874860
Het is weer wachten wat de Aziaten gaan doen als ze wakker worden.
pi_177874891
quote:
15s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 00:23 schreef BadVlad het volgende:
Ik mis Banshee vandaag met zijn inspirerende posts. :{

Hij mag er zijn.
Ik ken je als een hardwerkende man. Altijd inzetbaar. Doet zijn best. Het beste voor jou. Jij.

Bruin brood.

Tim.

:{
  zaterdag 17 maart 2018 @ 02:28:24 #288
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177876171
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 22:30 schreef chroestjov het volgende:
Aangezien vrijwel iedereen het er nu wel over eens is dat een verdere daling onvermijdelijk is, zie ik het wel positief in.
Ik ben het met je eens a matti.

De markt doet voornamelijk wat iedereen niet denkt.

Ik mag er niet zijn maar ik ging er toch in.

Multatuli, hij
pi_177876213
De Aziaten met hun weak hands. :{
pi_177876259
quote:
8s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 02:38 schreef BadVlad het volgende:
De Aziaten met hun weak hands. :{
Elke dag weer cashen als die domme tatas de koers weer gepompt hebben bedoel je! _O_

Van die spleetogen winnen wij whiteys het niet hoor....
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177876741
Nou dat was een korte pump en dump. Sub 8k here we come !
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177876754
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 07:12 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Nou dat was een korte pump en dump. Sub 8k here we come !
Al weer? Saai hoor....
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177876757
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 07:17 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Al weer? Saai hoor....
Zei ik dump? Morgen staan we weer boven de 8800! Je mag mij morgen quoten met de quote die mij gelijk geeft!
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  zaterdag 17 maart 2018 @ 07:35:00 #294
61320 TwztId
ja toch..
pi_177876780
VEN stijgt maar lekker door...
pi_177876787
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 07:35 schreef TwztId het volgende:
VEN stijgt maar lekker door...
Shitcoin komt nooit verder dan 12$
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  zaterdag 17 maart 2018 @ 07:40:34 #296
61320 TwztId
ja toch..
pi_177876803
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 07:36 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Shitcoin komt nooit verder dan 12$
Als Bitcoin en ETH blijven zakken niet nee _O-
pi_177876937
Wel een interessant stukje paper over markt manipulatie:

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=2996896
pi_177877189
Dag 8 of 9 of 10, ik ben al zover dat ik de dagen kwijt raak, dat is dus een goed ding.
Wel mooi dat ik dezelfde rust ervaar als dit topic, gisterenavond nog gekeken in dit topic, vanmorgen zijn we maar één pagina verder. Genieten

Koffie

Extra genieten

Goedemorgen :)
pi_177877359
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 08:39 schreef DrSnuggle het volgende:
Koffie

Extra genieten

Goedemorgen
ja heerlijk c_/
pi_177877389
Jep, manipulatie. Zulke rechte lijnen omhoog en omlaag. VEN presteert ook schijt ja. Maak niks van zijn belofte waar.
pi_177877410
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 09:04 schreef Manzonderschouders het volgende:
Jep, manipulatie. Zulke rechte lijnen omhoog en omlaag. VEN presteert ook schijt ja. Maak niks van zijn belofte waar.
Ik ken die periode op de beurs ook wel, alles “manipulatie” en “grote jongens” :’)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')