abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_177803509


Sevilla is een club van veel verhalen, zeker dit seizoen. Het is op zijn minst een understatement om te zeggen dat het een vrij roerige boel is. De aftrap hiervoor werd al in de tweede seizoenshelft van '16/17 gegeven. Jorge Sampaoli was toen de leidsman van het voetbalfeest dat Sevilla wekelijks mogelijk maakte. Met een opgebloeide Nasri en waanzinnige Steven Nzonzi verbaasde Sevilla zichzelf en leek het even op weg naar de titel, maar de downfall waarvan je wist dat die vroeg of laat zou komen kwam er.

Die downfall was logisch, maar half april kwam er nog een kink in de kabel: eerst werd bekend dat Monchi, de technisch directeur, naar AS Roma zou vertrekken. Dat was niet fijn voor Sampaoli. Wat ook die maand opspeelde: Bauza was ontslagen als bondscoach van Argentinië, er kwam een koerswijziging bij de Argentijnse bond en de pijlen werden gericht op Sampaoli. Jorge volgde zijn hart, de Sevilla-fans waren niet meer zo blij met hem en na afloop van het seizoen was Sampaoli vertrokken om Messi te coachen.

Dus, je moet verder. Al vroeg was duidelijk dat afzwaaiend Celta-coach Toto Berizzo de opvolger moest worden; het gebeurde ook. De rollercoaster startte met de confrontatie in de vierde voorronde van de CL tegen Istanbul Basaksehir. De Turken werden ternauwernood verslagen en in de eerste competitieduels van La Liga maakte de selectie kennis met de bedreven roulatiepolitiek van Berizzo. Meteen in de eerste jornada, speelronde, tegen Espanyol werd onnodig met 1-1 gelijkgespeeld. Het bleek de aftrap van een kwakkelende eerste seizoenshelft: waar lang nog het gebrek aan vastigheden werd gemaskeerd door krappe zeges, maar vanaf oktober ging het mis. De eerste week na de interlands bleek gitzwart; eerst werd met 1-0 verloren van Athletic, vervolgens verloren ze met 5-1 van Spartak en als klap op de vuurpijl mocht het flitsende Valencia het elftal van Berizzo met 4-0 heenzenden.

Gitzwart, het kan erger. Halverwege november bleek dat Berizzo prostaatkanker heeft, dit vertelde hij zondags aan zijn selectie voordat ze woensdags aantraden tegen Liverpool. Bij rust stond het liefst 0-3 voor Liverpool. In de rust gaf Berizzo een vrij indrukwekkende speech, zo bleek na afloop. Een gesprek met Berizzo in die rust bleek de doodzonde voor Steven Nzonzi, maar in de tweede helft ging Sevilla als de brandweer en werd tot ieders vreugd met 3-3 gelijkgespeeld. Nzonzi was zeker dat hij moest vertrekken.


Zondags na dit voetbalfeest werd een 2-0 achterstand omgebogen in Madrigal bij Villarreal; er werd met 2-3 gewonnen, maar de prestaties verbeterden er in december niet door. De roulaties bleven doorgaan, de vastigheden bleven weg; een gelijkspel tegen Maribor, een 5-0 verlies bij Real Madrid, een 0-0 tegen Levante en tot slot een 3-1 verlies bij Sociedad bleken de opmaat voor een ontslag vlak voor kerst. Zit je dan met je prostaatkanker. Zo hard is voetbal eenmaal. En de wereld draait maar door.

Je moet Berizzo nageven, die verdediging was niet heel goed. Vincenzo Montella, de nieuwe coach, ondervindt het ook. Montella werd bij AC Milan ontslagen, dat expansieve Milan waarvoor iedereen uit zou moeten kijken; het werd nooit veel in het tweede seizoen. Sevilla is dan een leuke club om je carričre te doen laten herleven. Hoe slecht kan je periode dan beginnen om in de eerste competitiewedstrijd te verliezen van rivaal Betis en ook nog eens met 3-5? Even leek het erop dat ook Montella de Berizzo-fout ging maken; rouleren en rouleren. Het leverde een 1-0 verlies op bij Alaves, maar daarna krijgt Sevilla het aardig op de rails. Ze verslaan Atlético in de Copa, ze winnen overtuigend van Espanyol maar dan komt er weer de klad in; 1-1 tegen Getafe en pats, je verliest met 5-1 van het nietige Eibar. Gelukkig haal je dan wel de finale van de Copa del Rey door stuntploeg Léganes te verslaan en win je van Girona en Las Palmas.

De verdediging is de grote achilleshiel van Sevilla. Die maakt of breekt de kansen in dit tweeluik, want het middenveld en de aanval van Sevilla zijn klasse. Onder Montella heeft Steven Nzonzi weer zijn plek in de basis en kunnen we wekelijks genieten van de klasse van Sarabia en Joaquin Correa. Funfact: Sarabia kwam voor slechts 1 miljoen euro over van Getafe in 2016, sindsdien heeft hij in de Liga 13 goals en 14 assists gegeven. Over rendement gesproken.

Tot slot van dit denderende stukje over Sevilla wil ik graag de sfeer en het publiek in Nervión aanprijzen. Ik zou op zijn minst teleurgesteld zijn als Jan-Joost zijn eigen gebral interessanter vindt dan het enerverende clublied. Mooi man.

https://twitter.com/SevillaFC/status/955937854252777473



De tegenstander dan: Manchester United. Dit is het tweede seizoen van Mourinho en met Mourinho-elftallen is vaak het geval dat ze in het tweede seizoen prijzen oogsten. Vorig seizoen werd de aftrap van Project Mourinho op Old Trafford gegeven; meteen werd de portemonnee getrokken voor Pogba, Mkhitaryan, Ibrahimovic en Bailly. Meteen bombardeerden mensen United samen met City tot titelfavoriet vanwege de grote ambitie op de transfermarkt. Gedurende het seizoen bleek niets minder waar. De sleet kwam er bij United al op vanaf september. Sindsdien hebben ze alleen maar achter Chelsea aangelopen en tot overmaat van ramp ook achter de top 5 aan.

Dan weet u wat er moet gebeuren; shine in de Europa League. Dat was de erfenis van Lousi van Gaal. De Europa League begon met een poule waarin Feyenoord, Fenerbahçe en Zorya Luhansk zaten. U weet hoe het begon; Vilhena velde het vonnis in De Kuip zodat ze met een verlies aan het seizoen begonnen. Dit repareerden ze echter netjes en kwamen in de knock-out-fase terecht. Horten en stoten, Mourinho-voetbal, individuele kwaliteit, missertje van Guidetti.. Ze halen de finale. Dat is gewoon netjes, dus spelen ze tegen Ajax en die winnen ze. Lelijk, maar het is een prijs.

Dat is ook voetbal, resultaatvoetbal. Alleen is dat een vies woord in Nederland. Je moet verplicht aanvallend voetbal spelen van de goegemeente anders kom je niet binnen in het Huis van God, binnen in het Koninkrijk van God. Gelukkig heeft Mourinho daar maling aan. Ook dit seizoen is het devies duidelijk. De 4-2-3-1 is een uitgangsbasis. De Gea houdt achterin wekelijks de meest onmogelijke ballen uit het doel. De defensie wordt gevormd door Valencia, Smalling, Jones en Young (op dit moment), Matic is de verbindingsspeler (spotprijsje 22 miljoen!), Pogba 'probeert' creatief te zijn en dan staan Lingard/Mata, Sanchez, Martial en Lukaku voorop. Het probleem is: als ze tegen een verdedigend blok moeten spelen, loopt het niet en loopt het niet.

Aan het begin van het seizoen kreeg elke Engelse analist een stijve plasser, bijkans ook de Ziggo Sport-commentator van wat ze tegen West Ham en Swonsie laten zien, maar daar zijn makkelijke nuances aan op te hangen. Organisatorisch heeft Mourinho het prima voor elkaar, maar een aanvalsplan heeft er nooit ingezeten. Wedstrijdje doodmaken en zien wat er voor de rest gebeurt; tegen diepe blokken kom je merkbaar in de problemen en tegen topploegen heeft United ook moeite om resultaat te halen. Dat is een terugkerend iets en het is niet vreemd dat ze al zestien punten achterstaan op Manchester City.

Echter, echter, Mourinho blijft een goede knock-out-trainer. In de Champions League hoeft het spel niet enorm problematisch te zijn. Zeker niet tegen Sevilla dat defensief echt heel matig is. Mourinho's gameplan zal dus waarschijnlijk richting hebben van het uit de tent lokken van Sevilla. Al komen ze 1-0 achter, dan is er nog de mogelijkheid op een uitgoal. Sevilla zal thuis moeten komen, want in uitwedstrijden gaan ze waarschijnlijk het onderspit delven.

U gaat het zien bij de Veronica-goednieuwsshow

Woensdag 21 februari, 20:45, Estadio Ramón Sánchez Pizjuán

maxi-mus is gek
pi_177803513
Het klopt weer
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:54:45 #3
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803515
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:53 schreef maxi-mus het volgende:
Wel grappig dat iemand die alleen maar snacks post nog relevanter is dan Vasion.
Ik vind het wel lekker om al dat eten langs te zien komen.
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:54:45 #4
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177803516
Goede TT
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:54:50 #5
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177803520
Meest leipe schijtsnack ooit.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:55:08 #6
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177803531
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:54 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ik vind het wel lekker om al dat eten langs te zien komen.
Ik krijg er altijd smerig honger van en heb heel weinig zin om wat te maken.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:55:25 #7
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177803541
Geen Mitraillette?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:55:30 #8
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177803543
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:54 schreef Dagoduck het volgende:
Meest leipe schijtsnack ooit.
Ik heb één keer een 'discofrikandel' gehad. Nooit weer.
pi_177803545
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:54 schreef maxi-mus het volgende:
Goede TT
Goede TS geeft goede TT's he ;) Ben persoonlijk meer van de dubbel D's, maar vooruit :D
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:55:41 #10
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803547
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:54 schreef Dagoduck het volgende:
Meest leipe schijtsnack ooit.
Hier heb je een negerzoen met punaises.
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:56:07 #11
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803559
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:55 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ik heb één keer een 'discofrikandel' gehad. Nooit weer.
Dat is toch met die gekleurde korrels voor op ijs?
Oh.
pi_177803562
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:55 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Hier heb je een negerzoen met punaises.
Ik las punanies
pi_177803563
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:56:28 #14
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803569
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:55 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ik krijg er altijd smerig honger van en heb heel weinig zin om wat te maken.
Ik heb geen eens een frituurpan in huis om het te maken.
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:56:34 #15
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177803573
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:56 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Dat is toch met die gekleurde korrels voor op ijs?
Jazeker.
pi_177803578
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:56 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
Beste plaatje tot nu toe
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:56:58 #17
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803586
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:56 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Ik las punanies
Ben je seksueel gefrustreerd, Ties?
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:57:12 #18
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803592
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:56 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Jazeker.
Wat een combinatie _O-
Oh.
pi_177803594
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:54 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ik vind het wel lekker om al dat eten langs te zien komen.
Kijken niet kopen
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:56 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ben je seksueel gefrustreerd, Ties?
Klein beetje ja, is het te merken?
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:57:30 #20
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177803602
Ik stop met kijken.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_177803604
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:56 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
Boh jammie jammie zeg
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:57:44 #22
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177803609
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:56 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ik heb geen eens een frituurpan in huis om het te maken.
Ik wel maar maak er eigenlijk bijna alleen maar gebruik van als er gasten komen. Bestel liever bij de snackbar.
pi_177803612
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:57 schreef Dagoduck het volgende:
Ik stop met kijken.
Je krijgt er honger van he :D
  Forum Admin / PR dinsdag 13 maart 2018 @ 21:57:53 #24
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_177803613
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:57 schreef Dagoduck het volgende:
Ik stop met kijken.
Ok, doei.
pi_177803621
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:57 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
Haha de tafel _O_

Echt een topidee
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:58:15 #26
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803622
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:57 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Kijken niet kopen

[..]

Klein beetje ja, is het te merken?
Jawel.
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:58:32 #27
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177803632
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:57 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Wat een combinatie _O-
Was ook niet te kanen maar onze stamkroeg (tevens snackbar) had het nieuw in het assortiment en dronken leek het wel een goed idee. De volgende dag was het wat minder.
  FOK!fotograaf dinsdag 13 maart 2018 @ 21:58:34 #28
842 Zorro
Z
pi_177803633
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:58 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Haha de tafel _O_

Echt een topidee
A DOOOOOR TABLEEE HAHAHAAA
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:58:37 #29
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177803636
Scoooooohoooohooor dan ;(
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_177803637
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:58 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Jawel.
Shit
pi_177803643
oe
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_177803645
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:58 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
Deze scheen echt vies ranzig te zijn
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:58:58 #33
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177803646
Alexis :') In een keer schieten jongen
pi_177803649
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:58 schreef Dagoduck het volgende:
Scoooooohoooohooor dan ;(
Ga eens weg.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:59:06 #35
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803650
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:57 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ik wel maar maak er eigenlijk bijna alleen maar gebruik van als er gasten komen. Bestel liever bij de snackbar.
Dat is wel een stuk makkelijker ja.
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:59:17 #36
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177803656
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:58 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
Waar blijft de rookworstkroket?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:59:41 #37
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177803665
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:59 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ga eens weg.
Waarom? Ga zelf weg.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:00:01 #38
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803672
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:58 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Was ook niet te kanen maar onze stamkroeg (tevens snackbar) had het nieuw in het assortiment en dronken leek het wel een goed idee. De volgende dag was het wat minder.
Oh ik zou het best eens willen eten in het kader van humoristisch voedsel.
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:00:07 #39
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177803676
Mijn favoriete snack is trouwens de Shoarmaroll.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:00:15 #40
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803679
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:58 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Shit
Je bent niet de enige op dit forum hoor.
Oh.
pi_177803684
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:59 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Waarom? Ga zelf weg.
Lol, je zegt ''Ik stop met kijken''.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:00:30 #42
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803687
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:58 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
Jammer dat deze uit de handel is gehaald.
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:00:44 #43
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177803695
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:00 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Lol, je zegt ''Ik stop met kijken''.
Ik zei toch niet wanneer.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:00:50 #44
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177803699
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:00 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Oh ik zou het best eens willen eten in het kader van humoristisch voedsel.
Het was wel leuk voor 1x ja. :D
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:00:59 #45
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803704
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:00 schreef maxi-mus het volgende:
Mijn favoriete snack is trouwens de Shoarmaroll.
Dat heb ik echt nog nooit op.
Oh.
pi_177803705
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:00 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Je bent niet de enige op dit forum hoor.
Hmm
pi_177803707
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:58 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
‘Tip: gooi gewoon ongeopend weg’ hadden ze er beter bij kunnen zetten.
U MAD?
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:01:24 #48
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803720
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:01 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Hmm
Je kan altijd Paxcon even appen.
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:01:26 #49
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177803721
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:00 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Dat heb ik echt nog nooit op.
Bestel ik bijna altijd, echt een genot.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:01:28 #50
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177803723
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:00 schreef NoNickOne het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ome Willem?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  FOK!fotograaf dinsdag 13 maart 2018 @ 22:01:32 #51
842 Zorro
Z
pi_177803726
Fellaini eruit, MU gaat winnen
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:01:44 #52
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803731
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:01 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Bestel ik bijna altijd, echt een genot.
Ik ben heel traditioneel en ga gewoon voor een kroket en frikandel speciaal.
Oh.
pi_177803735
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:00 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Lol, je zegt ''Ik stop met kijken''.
Hij zei niet dat ie stopte met posten
pi_177803744
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:01 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Je kan altijd Paxcon even appen.
Dat doe ik dagelijks
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:02:25 #55
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177803752
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:00 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Dat heb ik echt nog nooit op.
Is volgens mij niet eens te krijgen hier, zal er eens op gaan letten.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:02:30 #56
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803757
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:02 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Dat doe ik dagelijks
Doe hem de groeten.
Oh.
pi_177803772
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:02 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Doe hem de groeten.
Joe
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:03:02 #58
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177803784
Mijn favoriete snack blijft gewoon de rundvleeskroket.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:03:07 #59
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177803787
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:01 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ik ben heel traditioneel en ga gewoon voor een kroket en frikandel speciaal.
Een kroket doe ik er ook altijd bij ja. Speciaal vind ik er altijd heel lekker uitzien maar ik lust geen ui.
pi_177803793
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:01 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ik ben heel traditioneel en ga gewoon voor een kroket en frikandel speciaal.
Kroketten frikandellen, die je tot aan de Spaanse kust kunt bestellen
pi_177803801
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:02 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Joe
wat joe
  Forum Admin / PR dinsdag 13 maart 2018 @ 22:03:41 #62
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_177803806
Hé Stijn, Sevilla doet het best goed achterin
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:03:45 #63
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803812
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:03 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Een kroket doe ik er ook altijd bij ja. Speciaal vind ik er altijd heel lekker uitzien maar ik lus geen ui.
Wtf, ik ben juist dol op rauwe ui O+
Oh.
pi_177803814
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:03 schreef Vasion het volgende:

[..]

wat joe
Joeloeloe

~ Stijn
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:03:58 #65
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803815
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:02 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Joe
loeloe?
Oh.
pi_177803816
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:03 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Wtf, ik ben juist dol op rauwe ui O+
Je krijgt de groetjes terug
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:04:04 #67
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177803821
Mexicano en kroket neem ik altijd.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_177803822
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:03 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

loeloe?
Ja leuk
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:04:18 #69
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803828
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:03 schreef Vasion het volgende:

[..]

Kroketten frikandellen, die je tot aan de Spaanse kust kunt bestellen
Ik heb wel eens een broodje kroket aan de Portugese kust gegeten, telt dat ook?
Oh.
pi_177803831
Tijd voor de 0-1. Vamos!
pi_177803834
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:03 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Joeloeloe

~ Stijn
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:03 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

loeloe?
Ja ja :D
pi_177803836
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:04 schreef Dagoduck het volgende:
Mexicano en kroket neem ik altijd.
Ik dacht dat hij een vriendin had
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:04:44 #73
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803847
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:03 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Je krijgt de groetjes terug
Ja verdorie, doe ik ze net weg krijg ik ze meteen terug.

Lijkt wel een pingpongwedstrijd.
Oh.
pi_177803848
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:03 schreef Sked het volgende:
Hé Stijn, Sevilla doet het best goed achterin
Alleen vallen ze als bakken stront aan vandaag. Zo traag counteren.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:04:56 #75
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177803858
Verlengingstussenstand.

3x woordwaarde.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_177803866
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:04 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ik heb wel eens een broodje kroket aan de Portugese kust gegeten, telt dat ook?
Onder het principe 'wat een boer niet kent eet die niet'? :P
pi_177803869
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:04 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ja verdorie, doe ik ze net weg krijg ik ze meteen terug.

Lijkt wel een pingpongwedstrijd.
WOP WOP WOP
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:05:24 #78
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803872
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:04 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
Deze vrouwen poepen dat ook allemaal weer uit.
Oh.
pi_177803873
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:04 schreef Dagoduck het volgende:
Mexicano en kroket neem ik altijd.
Mexicanobakker
pi_177803877
Welke landelijke keten heeft de beste pizza's?
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:05:47 #81
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177803884
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:04 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
Staat er nou 'lekkers' op haar shirt?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_177803885
1-0 Lukaku is immnent.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:05:52 #83
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803890
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:05 schreef Vasion het volgende:

[..]

Onder het principe 'wat een boer niet kent eet die niet'? :P
Nee gewoon zodat ik er jaren later op een forum over kon vertellen.
Oh.
  Moderator dinsdag 13 maart 2018 @ 22:05:58 #84
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_177803898
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:05 schreef Ties02 het volgende:
Welke landelijke keten heeft de beste pizza's?
Domino's
pi_177803901
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:05 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Staat er nou 'lekkers' op haar shirt?
Nickers
pi_177803906
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:05 schreef Ajacied422 het volgende:
1-0 Lukaku is immnent.
immnent
pi_177803908
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:05 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Domino's
Het zijn weer stuntweken.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:06:11 #88
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803909
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:05 schreef Ties02 het volgende:
Welke landelijke keten heeft de beste pizza's?
Ik haal nooit pizza's bij grote ketens
Oh.
pi_177803915
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:05 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Nee gewoon zodat ik er jaren later op een forum over kon vertellen.
:D
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:06:20 #90
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177803917
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:05 schreef Ties02 het volgende:
Welke landelijke keten heeft de beste pizza's?
Ik heb laatst één van Domino's gehad, die vond ik wel te doen. Maar de lokale pizza boer is een stuk lekkerder.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:06:31 #91
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177803925
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:05 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Domino's
Bah.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_177803927
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:05 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Domino's
Ik vind die bodems niet te eten

New York Pizza is wel aardig
pi_177803945
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:05 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Staat er nou 'lekkers' op haar shirt?
Ik zie alleen bobbels.
pi_177803950
Ik neem alleen pizza als het dikke bodem heeft
  Moderator dinsdag 13 maart 2018 @ 22:07:07 #95
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hč
pi_177803951
De beste pizza's maak je zelf.
What can change the nature of a man?
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:07:09 #96
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_177803953
Jongens niet getreurd

Vanaf nu kijk ik ook! :)
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_177803956
Ik gun Sevilla wel de Copa.

Die ze niet gaan winnen.
  Moderator dinsdag 13 maart 2018 @ 22:07:24 #98
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_177803963
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:06 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Het zijn weer stuntweken.
Ja ik zag twee verklede Domino-gasten met van die stuntweekborden door het plantsoen lopen :').
pi_177803966
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:07 schreef Caland het volgende:
Jongens niet getreurd

Vanaf nu kijk ik ook! :)
JAAAAAAAAAAAAAA
pi_177803970
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:01 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ik ben heel traditioneel en ga gewoon voor een kroket en frikandel speciaal.
Met ketchup of curry?
  Redactie Sport dinsdag 13 maart 2018 @ 22:07:33 #101
274204 crew  Mexicanobakker
pi_177803971
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:04 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Ik dacht dat hij een vriendin had
:')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:07:40 #102
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177803975
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:07 schreef Coco. het volgende:
De beste pizza's maak je zelf.
Dat vind ik veel te veel moeite, ik bestel pizza als ik lam ben/snel wil eten.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:07:46 #103
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803979
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:07 schreef Coco. het volgende:
De beste pizza's maak je zelf.
Moet je wel een goede steenoven hebben
Oh.
pi_177803983
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:07 schreef Vasion het volgende:
Ik neem alleen pizza als het dikke bodem heeft
Man man man man man......
U MAD?
pi_177803984
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:07 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ja ik zag twee verklede Domino-gasten met van die stuntweekborden door het plantsoen lopen :').
Wel genot dat er nu eentje in de Poelestraat zit, lekker 35cm pizza halen om 4u 's nachts
pi_177803985
Ja Sevilla, had nou die goal maar gemaakt thuis.
  Moderator dinsdag 13 maart 2018 @ 22:07:57 #107
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hč
pi_177803989
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:07 schreef Vasion het volgende:
Ik neem alleen pizza als het dikke bodem heeft
What can change the nature of a man?
pi_177803990
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:07 schreef Caland het volgende:
Jongens niet getreurd

Vanaf nu kijk ik ook! :)
Komt Orlando ook nog, over is die te druk met flyeren voor de Gemeenteraadsverkiezingen?
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:08:00 #109
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177803992
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:07 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Met ketchup of curry?
Ketchup uiteraard.
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:08:07 #110
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177803996
Of van de pizzeria of gewoon een tradizionale salami van Utker in de oven. Extra ansjovis erop :9
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Redactie Sport dinsdag 13 maart 2018 @ 22:08:09 #111
274204 crew  Mexicanobakker
pi_177803997
domino's is wel te duwen maar ik kom er echt alleen als het stuntweek is
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_177803998
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:07 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ja ik zag twee verklede Domino-gasten met van die stuntweekborden door het plantsoen lopen :').
Bij ons heb je gelukkig niet zulke idioten. Vrij nette reclame
pi_177804010
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:07 schreef Coco. het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Boh
pi_177804020
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:07 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Wel genot dat er nu eentje in de Poelestraat zit, lekker 35cm pizza halen om 4u 's nachts
DIe yoghurt zal wel effect hebben ja.
  Redactie Sport dinsdag 13 maart 2018 @ 22:08:40 #115
274204 crew  Mexicanobakker
pi_177804021
Mijn beeld :(
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator dinsdag 13 maart 2018 @ 22:08:41 #116
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hč
pi_177804022
Daar gaat iets mis.
What can change the nature of a man?
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:08:42 #117
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177804023
Rip beeld.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_177804028
Rashford scoorde de vrije trap tegen Celta.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:08:57 #119
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_177804034
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:07 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ja ik zag twee verklede Domino-gasten met van die stuntweekborden door het plantsoen lopen :').
ik ook :D
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:09:04 #120
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177804040
Ik haal het liefst Turkse calzones hier in de buurt, boh die zijn heerlijk.
Oh.
pi_177804042
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:08 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

DIe yoghurt zal wel effect hebben ja.
Haha touché
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:09:16 #122
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177804051
Dit is echt een kansloze wedstrijd
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:09:18 #123
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_177804053
Gelukkig kan ik altijd op mijn vriend Ties bouwen :)
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_177804057
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:08 schreef KingRoland het volgende:

[..]

ik ook :D
En wat dacht jij toen als marketingstudent
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:09:22 #125
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_177804058
JR en ik halen turkse pizza's in Amsterdam-Noord
  Moderator dinsdag 13 maart 2018 @ 22:09:43 #126
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_177804072
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:07 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Wel genot dat er nu eentje in de Poelestraat zit, lekker 35cm pizza halen om 4u 's nachts
Niks mis mee.
pi_177804076
Pfff wat een kut clubs
pi_177804081
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:09 schreef Caland het volgende:
Gelukkig kan ik altijd op mijn vriend Ties bouwen :)
Helaas kon de Grolsch Veste dat niet

Ik dacht ik maak hem maar alvast
pi_177804082
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:08 schreef KingRoland het volgende:

[..]

ik ook :D
En wat dacht jij als blokker-medewerker? :)
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:10:08 #130
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177804088
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:09 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik haal het liefst Turkse calzones hier in de buurt, boh die zijn heerlijk.
Daar moet ik ook eens voor kiezen, maar ik ga meestal voor een broodje döner en af en toe een kapsalon.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:10:08 #131
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_177804089
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:09 schreef Ties02 het volgende:

[..]

En wat dacht jij toen als marketingstudent
ik dacht die hebben niet eens mbo gedaan
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:10:20 #132
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177804095
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:09 schreef KingRoland het volgende:
JR en ik halen turkse pizza's in Amsterdam-Noord
Daar at ik op school elke dag iets bij de Turk boh
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:10:21 #133
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177804096
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:07 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Wel genot dat er nu eentje in de Poelestraat zit, lekker 35cm pizza halen om 4u 's nachts
Lekker kanen na het stappen is echt genot.
pi_177804103
Omg zo slecht deze pot
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:10:33 #135
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_177804104
Caland had laatst een leuk adresje voor kapsalons in Roffa
pi_177804108
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:10 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Lekker kanen na het stappen is echt genot.
Wel vaak spijt de volgende dag
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:10:42 #137
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_177804109
Dat Sevilla is ook niet meer echt wat het geweest is he
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:10:57 #138
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177804113
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:10 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Daar moet ik ook eens voor kiezen, maar ik ga meestal voor een broodje döner en af en toe een kapsalon.
Dat vind ik meer een lunch, terwijl calzone meer avondeten is.
Oh.
pi_177804116
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:10 schreef KingRoland het volgende:
Caland had laatst een leuk adresje voor kapsalons in Roffa
Ik weet waar de beste kapsalon van Rotterdam is, vers, goedkoop en goede service. :)
pi_177804117
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:10 schreef KingRoland het volgende:
Caland had laatst een leuk adresje voor kapsalons in Roffa
Daar komt de originele ook vandaan
pi_177804119
Wat eten jullie walgelijk.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:11:08 #142
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177804120
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:10 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Wel vaak spijt de volgende dag
Ik kan er wel wat kilo's bij hebben.
pi_177804125
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
  Moderator / FOK!Fotograaf dinsdag 13 maart 2018 @ 22:11:22 #144
132619 crew  D_A
Ben jij van die Š ?
pi_177804128
😴😴
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:11:26 #145
279824 Mansjester
City>United
pi_177804129
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:10 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Lekker kanen na het stappen is echt genot.
9 vd 10 keer geen honger met mn strakke bek
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:11:27 #146
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_177804132
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:10 schreef KingRoland het volgende:
Caland had laatst een leuk adresje voor kapsalons in Roffa
Jaffa is de beste zaak in Rotterdam maar dat is algemeen bekend.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_177804134
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:11 schreef Littlerabbit het volgende:
Wat eten jullie walgelijk.
Jij als model moet natuurlijk erg opletten
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:11:30 #148
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_177804135
Matig hoor dat mu.
pi_177804141
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:10 schreef Caland het volgende:
Dat Sevilla is ook niet meer echt wat het geweest is he
Vorig seizoen waren ze gewoon heel goed. Dit seizoen is de keuze met Berizzo heel slecht uitgevallen wat denk ik weinig mensen verwachtten.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:11:54 #150
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_177804148
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:10 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Dat vind ik meer een lunch, terwijl calzone meer avondeten is.
Broodje doner is een lunch?

Hoi braddie
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_177804153
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:11 schreef Caland het volgende:

[..]

Jaffa is de beste zaak in Rotterdam maar dat is algemeen bekend.
Duur wel
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:12:17 #152
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177804158
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:11 schreef Caland het volgende:

[..]

Broodje doner is een lunch?

Hoi braddie
Ja.
Oh.
  Forum Admin / PR dinsdag 13 maart 2018 @ 22:12:24 #153
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_177804162
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:11 schreef Caland het volgende:

[..]

Broodje doner is een lunch?

Hoi braddie
JR past wel drie keer in Braddie
pi_177804165
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:11 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Jij als model moet natuurlijk erg opletten
:)

Al is mijn eetpatroon wel de nachtmerrie voor alle broodhaters.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:12:41 #155
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177804175
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:12 schreef Sked het volgende:

[..]

JR past wel drie keer in Braddie
Met huidige dieet van Braddie wel vijf keer
pi_177804176
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:12 schreef Sked het volgende:

[..]

JR past wel drie keer in Braddie
Nouja :D
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:12:42 #157
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177804177
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:12 schreef Sked het volgende:

[..]

JR past wel drie keer in Braddie
Ik denk eerder een stuk of 14-18 keer
Oh.
pi_177804178
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:12 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

:)

Al is mijn eetpatroon wel de nachtmerrie voor alle broodhaters.
Boterham met kaas god
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:12:45 #159
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_177804179
turkse pizza of döner alles erop met sambal alleen geen tomaat met blikje coca cola

bohhgh
pi_177804188
Geen cola ziero drinken :')
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:13:04 #161
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_177804191
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:12 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Duur wel
En ze hebben er geen bier

En je mag ook niet je eigen meegenomen bier er opdrinken

Dat laatste heb ik een keer getest
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:13:12 #162
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_177804194
Waar is braddiegod?
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:13:12 #163
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177804195
Ik hoop ontzettend dat United dit in 90 minuten afmaakt
pi_177804204
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:13 schreef Caland het volgende:

[..]

En je mag ook niet je eigen meegenomen bier er opdrinken

Dat laatste heb ik een keer getest
Dat is wel echt ontzettend pauper

Dus te verwachten van je
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:13:29 #165
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177804207
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:12 schreef Ties02 het volgende:
Geen cola ziero drinken :')
Dat is echt niet te zuipen.
  Moderator / FOK!Fotograaf dinsdag 13 maart 2018 @ 22:13:33 #166
132619 crew  D_A
Ben jij van die Š ?
pi_177804209
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:11 schreef Caland het volgende:

[..]

Broodje doner is een lunch?

Hoi braddie
gelukkig hebben we nu de thuisbezorgd reviews van Braddie *O*

https://www.youtube.com/channel/UCmmn08wzP2bVx6efeJmc7vg
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:13:39 #167
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177804211
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:10 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Dat vind ik meer een lunch, terwijl calzone meer avondeten is.
Ik neem dan een super qua maat (maat groter dan groot). Heb ik wel genoeg aan als avondeten. :P
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:13:41 #168
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_177804212
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:13 schreef Caland het volgende:

[..]

En ze hebben er geen bier

En je mag ook niet je eigen meegenomen bier er opdrinken

Dat laatste heb ik een keer getest
doe ik bij de bios wel

#thuglife
pi_177804221
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:13 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Dat is echt niet te zuipen.
Ik proef nauwelijks verschil
pi_177804222
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:13 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
Mwah, ik eet betere :7
  Forum Admin / PR dinsdag 13 maart 2018 @ 22:13:55 #171
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_177804223
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:13 schreef Dark_Angelus het volgende:

[..]

gelukkig hebben we nu de thuisbezorgd reviews van Braddie *O*

https://www.youtube.com/channel/UCmmn08wzP2bVx6efeJmc7vg
Mod die idioot eens weg
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:13:58 #172
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_177804227
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:13 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Dat is wel echt ontzettend pauper

Dus te verwachten van je
Ja ik ga toch geen cola zuipen als ik 20 bier in m’n mik heb
VBL SC influencer
Left, right, behind
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:01 #173
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177804233
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:12 schreef KingRoland het volgende:
turkse pizza of döner alles erop met sambal alleen geen tomaat met blikje coca cola

bohhgh
Tomaat is lekker joh
Oh.
pi_177804234
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:13 schreef Caland het volgende:

[..]

En ze hebben er geen bier

En je mag ook niet je eigen meegenomen bier er opdrinken

Dat laatste heb ik een keer getest
Ach genoeg tentjes ernaast om bier te zuipen
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:02 #175
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_177804236
wtf die pics :D
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:12 #176
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_177804239
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:14 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Tomaat is lekker joh
niet
pi_177804240
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:13 schreef Caland het volgende:

[..]

Ja ik ga toch geen cola zuipen als ik 20 bier in m’n mik heb
Lekkere intermezzo
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:14 #178
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177804241
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:12 schreef Ties02 het volgende:
Geen cola ziero drinken :')
Ik drink helemaal geen frisdrank.
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:19 #179
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177804247
Wissam Ben Yedder _O_
pi_177804253
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:14 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Tomaat is lekker joh
Dit
pi_177804257
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:13 schreef NoNickOne het volgende:
[ afbeelding ]
Wel netjes gemikt al blijft mijn voorkeur toch om in het toilet te kotsen.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:34 #182
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_177804261
Waar is de 3x AA Drink ?
RED ONS HENNIEGOD
  FOK!fotograaf dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:35 #183
842 Zorro
Z
pi_177804262
Ben Yedder? Net niet!
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_177804264
eindelijk ben yedder
pi_177804265
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:14 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Wel netjes gemikt al blijft mijn voorkeur toch om in het toilet te kotsen.
Dan moet je zeker je haar naar achter doen lol
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:44 #186
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_177804266
Coca cola ziero is altijd hier op Ties dus dan ga ik voor de normale
  Moderator / FOK!Fotograaf dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:45 #187
132619 crew  D_A
Ben jij van die Š ?
pi_177804268
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:13 schreef Sked het volgende:

[..]

Mod die idioot eens weg
nee joh.
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:47 #188
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177804269
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:13 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Ik neem dan een super qua maat (maat groter dan groot). Heb ik wel genoeg aan als avondeten. :P
Donerboxje is ook wel prima te doen.

Met satésaus erbij boh.
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:47 #189
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_177804271
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:14 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Ach genoeg tentjes ernaast om bier te zuipen
Ja maar daar mag ik dan weer niet met mijn kapsalon van jaffa naar binnen lopen
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Forum Admin dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:47 #190
35723 crew  GGMM
pi_177804272
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:14 schreef PowerLoungen het volgende:
Waar is de 3x AA Drink ?
In je moeder.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Forum Admin / PR dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:50 #191
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_177804273
Hopelijk verlenging en pingels genot
pi_177804276
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:14 schreef PowerLoungen het volgende:
Waar is de 3x AA Drink ?
PLgod
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:54 #193
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177804277
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:13 schreef Dark_Angelus het volgende:

[..]

gelukkig hebben we nu de thuisbezorgd reviews van Braddie *O*

https://www.youtube.com/channel/UCmmn08wzP2bVx6efeJmc7vg
Meestal haal ik het eten gewoon, maar als ik bestel bel ik de zaak gewoon direct, staat het een stuk sneller op de stoep. Zeggen die lui ook gewoon :')
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:54 #194
279824 Mansjester
City>United
pi_177804278
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:13 schreef Dark_Angelus het volgende:

[..]

gelukkig hebben we nu de thuisbezorgd reviews van Braddie *O*

https://www.youtube.com/channel/UCmmn08wzP2bVx6efeJmc7vg
Hou die aids ff uit VBL

Bedankt :)
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:14:58 #195
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_177804282
coca cola zero vanilla is lekkerder dan coca cola vanilla
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:15:06 #196
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_177804285
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:13 schreef Dark_Angelus het volgende:

[..]

gelukkig hebben we nu de thuisbezorgd reviews van Braddie *O*

https://www.youtube.com/channel/UCmmn08wzP2bVx6efeJmc7vg
viesdik.
pi_177804290
quote:
15s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 22:14 schreef Caland het volgende:

[..]

Ja maar daar mag ik dan weer niet met mijn kapsalon van jaffa naar binnen lopen
Duivels dilemma
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:15:18 #198
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177804295
JAAAAAAAAAAAAAA
pi_177804296
SEVILLAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  dinsdag 13 maart 2018 @ 22:15:18 #200
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177804297
JAAAAA
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')