abonnement Unibet Coolblue
pi_177801553


Sevilla is een club van veel verhalen, zeker dit seizoen. Het is op zijn minst een understatement om te zeggen dat het een vrij roerige boel is. De aftrap hiervoor werd al in de tweede seizoenshelft van '16/17 gegeven. Jorge Sampaoli was toen de leidsman van het voetbalfeest dat Sevilla wekelijks mogelijk maakte. Met een opgebloeide Nasri en waanzinnige Steven Nzonzi verbaasde Sevilla zichzelf en leek het even op weg naar de titel, maar de downfall waarvan je wist dat die vroeg of laat zou komen kwam er.

Die downfall was logisch, maar half april kwam er nog een kink in de kabel: eerst werd bekend dat Monchi, de technisch directeur, naar AS Roma zou vertrekken. Dat was niet fijn voor Sampaoli. Wat ook die maand opspeelde: Bauza was ontslagen als bondscoach van Argentinië, er kwam een koerswijziging bij de Argentijnse bond en de pijlen werden gericht op Sampaoli. Jorge volgde zijn hart, de Sevilla-fans waren niet meer zo blij met hem en na afloop van het seizoen was Sampaoli vertrokken om Messi te coachen.

Dus, je moet verder. Al vroeg was duidelijk dat afzwaaiend Celta-coach Toto Berizzo de opvolger moest worden; het gebeurde ook. De rollercoaster startte met de confrontatie in de vierde voorronde van de CL tegen Istanbul Basaksehir. De Turken werden ternauwernood verslagen en in de eerste competitieduels van La Liga maakte de selectie kennis met de bedreven roulatiepolitiek van Berizzo. Meteen in de eerste jornada, speelronde, tegen Espanyol werd onnodig met 1-1 gelijkgespeeld. Het bleek de aftrap van een kwakkelende eerste seizoenshelft: waar lang nog het gebrek aan vastigheden werd gemaskeerd door krappe zeges, maar vanaf oktober ging het mis. De eerste week na de interlands bleek gitzwart; eerst werd met 1-0 verloren van Athletic, vervolgens verloren ze met 5-1 van Spartak en als klap op de vuurpijl mocht het flitsende Valencia het elftal van Berizzo met 4-0 heenzenden.

Gitzwart, het kan erger. Halverwege november bleek dat Berizzo prostaatkanker heeft, dit vertelde hij zondags aan zijn selectie voordat ze woensdags aantraden tegen Liverpool. Bij rust stond het liefst 0-3 voor Liverpool. In de rust gaf Berizzo een vrij indrukwekkende speech, zo bleek na afloop. Een gesprek met Berizzo in die rust bleek de doodzonde voor Steven Nzonzi, maar in de tweede helft ging Sevilla als de brandweer en werd tot ieders vreugd met 3-3 gelijkgespeeld. Nzonzi was zeker dat hij moest vertrekken.


Zondags na dit voetbalfeest werd een 2-0 achterstand omgebogen in Madrigal bij Villarreal; er werd met 2-3 gewonnen, maar de prestaties verbeterden er in december niet door. De roulaties bleven doorgaan, de vastigheden bleven weg; een gelijkspel tegen Maribor, een 5-0 verlies bij Real Madrid, een 0-0 tegen Levante en tot slot een 3-1 verlies bij Sociedad bleken de opmaat voor een ontslag vlak voor kerst. Zit je dan met je prostaatkanker. Zo hard is voetbal eenmaal. En de wereld draait maar door.

Je moet Berizzo nageven, die verdediging was niet heel goed. Vincenzo Montella, de nieuwe coach, ondervindt het ook. Montella werd bij AC Milan ontslagen, dat expansieve Milan waarvoor iedereen uit zou moeten kijken; het werd nooit veel in het tweede seizoen. Sevilla is dan een leuke club om je carričre te doen laten herleven. Hoe slecht kan je periode dan beginnen om in de eerste competitiewedstrijd te verliezen van rivaal Betis en ook nog eens met 3-5? Even leek het erop dat ook Montella de Berizzo-fout ging maken; rouleren en rouleren. Het leverde een 1-0 verlies op bij Alaves, maar daarna krijgt Sevilla het aardig op de rails. Ze verslaan Atlético in de Copa, ze winnen overtuigend van Espanyol maar dan komt er weer de klad in; 1-1 tegen Getafe en pats, je verliest met 5-1 van het nietige Eibar. Gelukkig haal je dan wel de finale van de Copa del Rey door stuntploeg Léganes te verslaan en win je van Girona en Las Palmas.

De verdediging is de grote achilleshiel van Sevilla. Die maakt of breekt de kansen in dit tweeluik, want het middenveld en de aanval van Sevilla zijn klasse. Onder Montella heeft Steven Nzonzi weer zijn plek in de basis en kunnen we wekelijks genieten van de klasse van Sarabia en Joaquin Correa. Funfact: Sarabia kwam voor slechts 1 miljoen euro over van Getafe in 2016, sindsdien heeft hij in de Liga 13 goals en 14 assists gegeven. Over rendement gesproken.

Tot slot van dit denderende stukje over Sevilla wil ik graag de sfeer en het publiek in Nervión aanprijzen. Ik zou op zijn minst teleurgesteld zijn als Jan-Joost zijn eigen gebral interessanter vindt dan het enerverende clublied. Mooi man.

https://twitter.com/SevillaFC/status/955937854252777473



De tegenstander dan: Manchester United. Dit is het tweede seizoen van Mourinho en met Mourinho-elftallen is vaak het geval dat ze in het tweede seizoen prijzen oogsten. Vorig seizoen werd de aftrap van Project Mourinho op Old Trafford gegeven; meteen werd de portemonnee getrokken voor Pogba, Mkhitaryan, Ibrahimovic en Bailly. Meteen bombardeerden mensen United samen met City tot titelfavoriet vanwege de grote ambitie op de transfermarkt. Gedurende het seizoen bleek niets minder waar. De sleet kwam er bij United al op vanaf september. Sindsdien hebben ze alleen maar achter Chelsea aangelopen en tot overmaat van ramp ook achter de top 5 aan.

Dan weet u wat er moet gebeuren; shine in de Europa League. Dat was de erfenis van Lousi van Gaal. De Europa League begon met een poule waarin Feyenoord, Fenerbahçe en Zorya Luhansk zaten. U weet hoe het begon; Vilhena velde het vonnis in De Kuip zodat ze met een verlies aan het seizoen begonnen. Dit repareerden ze echter netjes en kwamen in de knock-out-fase terecht. Horten en stoten, Mourinho-voetbal, individuele kwaliteit, missertje van Guidetti.. Ze halen de finale. Dat is gewoon netjes, dus spelen ze tegen Ajax en die winnen ze. Lelijk, maar het is een prijs.

Dat is ook voetbal, resultaatvoetbal. Alleen is dat een vies woord in Nederland. Je moet verplicht aanvallend voetbal spelen van de goegemeente anders kom je niet binnen in het Huis van God, binnen in het Koninkrijk van God. Gelukkig heeft Mourinho daar maling aan. Ook dit seizoen is het devies duidelijk. De 4-2-3-1 is een uitgangsbasis. De Gea houdt achterin wekelijks de meest onmogelijke ballen uit het doel. De defensie wordt gevormd door Valencia, Smalling, Jones en Young (op dit moment), Matic is de verbindingsspeler (spotprijsje 22 miljoen!), Pogba 'probeert' creatief te zijn en dan staan Lingard/Mata, Sanchez, Martial en Lukaku voorop. Het probleem is: als ze tegen een verdedigend blok moeten spelen, loopt het niet en loopt het niet.

Aan het begin van het seizoen kreeg elke Engelse analist een stijve plasser, bijkans ook de Ziggo Sport-commentator van wat ze tegen West Ham en Swonsie laten zien, maar daar zijn makkelijke nuances aan op te hangen. Organisatorisch heeft Mourinho het prima voor elkaar, maar een aanvalsplan heeft er nooit ingezeten. Wedstrijdje doodmaken en zien wat er voor de rest gebeurt; tegen diepe blokken kom je merkbaar in de problemen en tegen topploegen heeft United ook moeite om resultaat te halen. Dat is een terugkerend iets en het is niet vreemd dat ze al zestien punten achterstaan op Manchester City.

Echter, echter, Mourinho blijft een goede knock-out-trainer. In de Champions League hoeft het spel niet enorm problematisch te zijn. Zeker niet tegen Sevilla dat defensief echt heel matig is. Mourinho's gameplan zal dus waarschijnlijk richting hebben van het uit de tent lokken van Sevilla. Al komen ze 1-0 achter, dan is er nog de mogelijkheid op een uitgoal. Sevilla zal thuis moeten komen, want in uitwedstrijden gaan ze waarschijnlijk het onderspit delven.

U gaat het zien bij de Veronica-goednieuwsshow

Woensdag 21 februari, 20:45, Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
pi_177801558
Goeiste TT.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:00:26 #3
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177801563
Duurde lang.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_177801566
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 20:55 schreef Klummie het volgende: [..] Omdat jullie verziekt zijn met die CGI. In 1977 was dat een enorme sensatie en terecht. Tegenwoordig gaat het alleen maar om de vorm helaas. Inhoudelijk verschijnen er nauwelijks pareltjes meer, terwijl die vroeger aan de lopende band gemaakt werden.
Ik keek laatst een film op Netflix die volledig zonder CGI of andere zooi was gefilmd Jack Reacher volgens mij, best prima
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:00:41 #5
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177801572
Hopelijk prikt Sevilla er snel eentje in.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_177801579
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:00 schreef Zipportal het volgende:
Goeiste TT.
Oh, had die twee moeten omdraaien. Oepsie :D
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:01:49 #7
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177801607
Tijd voor de meer dan verdiende 0-1.
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:02:17 #8
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177801616
Ik heb niet het idee dat United wil winnen vanavond
  Moderator dinsdag 13 maart 2018 @ 21:02:22 #9
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hč
pi_177801619
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 20:59 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Met een beter verhaal?
Nog slechter

Star Wars: The Force Awakens (2015)
What can change the nature of a man?
pi_177801621
Montella is in januari begonnen, Ronald.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:03:03 #11
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177801642
quote:
Onbegrijpelijk dat het zo populair is geworden, puur jeugdsentiment voor velen ben ik bang.
Oh.
  Forum Admin / PR dinsdag 13 maart 2018 @ 21:03:14 #12
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_177801646
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:02 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik heb niet het idee dat United wil winnen vanavond
Op pingels gooien, winnen ze wel met De Gea
pi_177801651
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:02 schreef Ajacied422 het volgende:
Montella is in januari begonnen, Ronald.
Wat zei hij?
pi_177801654
Nutella potten van 3 kilo allen.



https://www.ad.nl/koken-e(...)en-van-ver~a073c347/
pi_177801657
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:03 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Onbegrijpelijk dat het zo populair is geworden, puur jeugdsentiment voor velen ben ik bang.
Ik heb nog nooit een Star wars film gekeken
pi_177801659
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:02 schreef Ajacied422 het volgende:
Montella is in januari begonnen, Ronald.
Hij was waarschijnlijk in de war met Frutella. :+
  Moderator dinsdag 13 maart 2018 @ 21:03:45 #17
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177801660
quote:
Goor varken.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177801662
quote:
Ik ben helaas allergisch
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:04:03 #19
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177801668
quote:
Nutella :')
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_177801669
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:03 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Wat zei hij?
December. Berizzo werd na de laatste wedstrijd van 2017 ontslagen nota bene.
  Moderator dinsdag 13 maart 2018 @ 21:04:12 #21
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hč
pi_177801675
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
What can change the nature of a man?
pi_177801684
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Coco. het volgende:
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
Ik nog nooit Star Wars en Star Trek
pi_177801686
Park de bus van United :') Nu zal ik dat niet al te hard roepen voordat ik aan de beurt kom bij Mourinho
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:04:56 #24
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_177801691
quote:
Yup, schandalig slecht. Gelukkig ging Solo dood, vroeger tof, maar een enorme zeikerd geworden.
pi_177801694
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Coco. het volgende:
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
Nee? :D
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:05:15 #26
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_177801701
doe maar pingels
pi_177801704
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

December. Berizzo werd na de laatste wedstrijd van 2017 ontslagen nota bene.
Maar het was in december ook bekend dat hij de coach werd
pi_177801707
Van Berizzo had ik wel heel veel verwacht bij Sevilla dit seizoen.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:05:23 #29
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177801709
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Coco. het volgende:
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
Raar.
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:05:28 #30
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177801715
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Coco. het volgende:
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
Schaam je.
  Moderator dinsdag 13 maart 2018 @ 21:05:34 #31
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hč
pi_177801717
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Klummie het volgende:

[..]

Yup, schandalig slecht. Gelukkig ging Solo dood, vroeger tof, maar een enorme zeikerd geworden.
En die Chewbacca was ook maar alleen een wandelend tapijt.
What can change the nature of a man?
pi_177801730
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:05 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Maar het was in december ook bekend dat hij de coach werd
Dan kan je beter zeggen: ''In januari begon hij bij Sevilla''.

En voor het gemak erbij zeggen dat hij niet best van start ging in de competitie (lol).
pi_177801732
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Coco. het volgende:
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
Doen

Alleen al voor Emma
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:06:09 #34
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177801735
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Klummie het volgende:

[..]

Yup, schandalig slecht. Gelukkig ging Solo dood, vroeger tof, maar een enorme zeikerd geworden.
Nou hoef ik die films ook niet meer te zien. :D
pi_177801736
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Coco. het volgende:
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
Ik ook niet, ook nooit de boeken gelezen. Ain't no time for that.
  FOK!fotograaf dinsdag 13 maart 2018 @ 21:06:13 #36
842 Zorro
Z
pi_177801737
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:04 schreef Coco. het volgende:
Ik heb nog nooit een Harry Potter film gekeken.
Ik ook niet. En ook geen boek gelezen van Herr Potter.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator dinsdag 13 maart 2018 @ 21:06:15 #37
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hč
pi_177801739
Ontopic maar weer anders wordt Vasion boos.
What can change the nature of a man?
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:06:29 #38
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177801748
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Doen

Alleen al voor Emma
En Luna O+
Oh.
pi_177801751
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Coco. het volgende:
Ontopic maar weer anders wordt Vasion boos.
De wedstrijd is er gewoon niet naar
pi_177801752
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Dan kan je beter zeggen: ''In januari begon hij bij Sevilla''.

En voor het gemak erbij zeggen dat hij niet best van start ging in de competitie (lol).
Mierenneuker :{
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:06:41 #41
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177801753
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Coco. het volgende:
Ontopic maar weer anders wordt Vasion boos.
Voor Kane wordt het WK een race tegen de klok. ;(
pi_177801756
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

En Luna O+
En die Franse godin
pi_177801760
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Coco. het volgende:
Ontopic maar weer anders wordt Vasion boos.
Wie?
  Moderator dinsdag 13 maart 2018 @ 21:07:01 #44
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hč
pi_177801764
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Ties02 het volgende:

[..]

De wedstrijd is er gewoon niet naar
Wordt het weer zo'n avond?
What can change the nature of a man?
pi_177801767
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Mierenneuker :{
Kom op, Rickert. Hij krijgt er geld voor.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:07:04 #46
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177801768
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Ties02 het volgende:

[..]

En die Franse godin
Fleur Bellacour.
  FOK!fotograaf dinsdag 13 maart 2018 @ 21:07:05 #47
842 Zorro
Z
pi_177801769
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Coco. het volgende:
Ontopic maar weer anders wordt Vasion boos.
Die is te druk met Harry Potter lezen.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:07:10 #48
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177801773
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Ties02 het volgende:

[..]

En die Franse godin
Katie Leung is ook wel cute
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:07:41 #49
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177801787
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:07 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Katie Leung is ook wel cute
Ginny in de latere films ook.
pi_177801792
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:07 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Katie Leung is ook wel cute
Asians _O_
  FOK!fotograaf dinsdag 13 maart 2018 @ 21:07:53 #51
842 Zorro
Z
pi_177801794
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Voor Kane wordt het WK een race tegen de klok. ;(
Gaat ie het WK tijdrijden doen?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:08:01 #52
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177801797
Fellaini kan er echt geen kut van
pi_177801798
Even mn pindakoeken pakken brb
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:08:13 #54
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177801802

Over Harry Potter gesproken, iedereen deze al gezien? :)
Oh.
pi_177801805
Vamos Sevilla!
pi_177801807
Dit topic mist een type Poepz0rGod.
  Moderator dinsdag 13 maart 2018 @ 21:08:23 #57
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177801809
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef Frozen-assassin het volgende:
Fellaini kan er echt geen kut van
Gras is groen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_177801811
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Coco. het volgende:
Ontopic maar weer anders wordt Vasion boos.
Wordt er nu een hetze tegen mij gestart? Zijn dit je intenties? :?
  Moderator dinsdag 13 maart 2018 @ 21:08:33 #59
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177801814
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef JR-Style-93 het volgende:

Over Harry Potter gesproken, iedereen deze al gezien? :)
Niet geklikt.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:08:41 #60
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177801817
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:07 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ginny in de latere films ook.
Die heeft de uitstraling van een A4 velletje.
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:07 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Asians _O_
Niks mis mee.
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:08:50 #61
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177801819
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef JR-Style-93 het volgende:

Over Harry Potter gesproken, iedereen deze al gezien? :)
Duhh..
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_177801821
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:06 schreef Ties02 het volgende:

[..]

En die Franse godin
Hagrid? :?
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:08:53 #63
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177801822
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef JR-Style-93 het volgende:

Over Harry Potter gesproken, iedereen deze al gezien? :)
Deel 2?
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:09:08 #64
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177801830
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef JR-Style-93 het volgende:

Over Harry Potter gesproken, iedereen deze al gezien? :)
Jazeker, zin an. Duurt nog wel een poosje.
pi_177801835
Lukaku _O_
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:09:28 #66
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177801841
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Die heeft de uitstraling van een A4 velletje.

[..]

Niks mis mee.
Ik vind haar wel 'wat' hebben.
pi_177801842
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef JR-Style-93 het volgende:

Over Harry Potter gesproken, iedereen deze al gezien? :)
Ik ken eigenlijk alleen Barry Pooter
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:09:31 #68
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177801843
De ruimte ligt er zegt ie, jahoor...
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:09:31 #69
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177801844
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Deel 2?
Jup.

Daarna nog drie delen te gaan
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:09:32 #70
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_177801845
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef JR-Style-93 het volgende:

Over Harry Potter gesproken, iedereen deze al gezien? :)
interessant, maar ik heb liever dat ze films maken over die andere wizardry scholen van de wereld. Die van Zuid-Amerika lijkt me wel interessant of die van Azië.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:09:54 #71
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177801854
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:09 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Jup.

Daarna nog drie delen te gaan
Nieuwste boekje ook gelezen?
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:10:01 #72
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177801859
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:09 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Jup.

Daarna nog drie delen te gaan
Netjes
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:10:21 #73
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177801865
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:09 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ik vind haar wel 'wat' hebben.
Zou haar niet afwijzen verder, maar verder niet eentje waarbij ik ga zwijmelen.
Oh.
pi_177801868
Is toch een schande? Miljoenen aan spelers uitgeven, publiek moet de volle prijs betalen om DIT te zien :{
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:10:38 #75
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177801875
Sinds wanneer fluit Makkelie CL?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:10:38 #76
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177801876
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:09 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Ik ken eigenlijk alleen Barry Pooter
Moet je een koekje, dikke?
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:10:40 #77
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_177801879
Waar is mijn goede vriend Koffieplanter?
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:11:00 #78
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177801884
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:10 schreef Vasion het volgende:
Is toch een schande? Miljoenen aan spelers uitgeven, publiek moet de volle prijs betalen om DIT te zien :{
Het publiek moet niets.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_177801890
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef Vasion het volgende:

[..]

Hagrid? :?
Jammer dat jij het weer moet verpesten
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:11:09 #80
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177801891
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:10 schreef Vasion het volgende:
Is toch een schande? Miljoenen aan spelers uitgeven, publiek moet de volle prijs betalen om DIT te zien :{
Goh, het lijkt Feyenoord wel.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:11:11 #81
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177801894
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:09 schreef KingRoland het volgende:

[..]

interessant, maar ik heb liever dat ze films maken over die andere wizardry scholen van de wereld. Die van Zuid-Amerika lijkt me wel interessant of die van Azië.
Of die in Afrika, maar die gaan we niet zien.

Maar misschien komt Hitler er nog wel in voor :) zou leuk zijn
Oh.
  Moderator dinsdag 13 maart 2018 @ 21:11:19 #82
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hč
pi_177801897
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:08 schreef Vasion het volgende:

[..]

Wordt er nu een hetze tegen mij gestart? Zijn dit je intenties? :?
Mijn intentie is preventie van de leugen, ja.
What can change the nature of a man?
  FOK!fotograaf dinsdag 13 maart 2018 @ 21:11:28 #83
842 Zorro
Z
pi_177801899
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:10 schreef Vasion het volgende:
Is toch een schande? Miljoenen aan spelers uitgeven, publiek moet de volle prijs betalen om DIT te zien :{
En een vliegreis, hotelovernachting.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:11:31 #84
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177801901
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:09 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Nieuwste boekje ook gelezen?
Cursed Child bedoel je? Dat is stervende hoerenkak :D
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:12:04 #85
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_177801912
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:11 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Of die in Afrika, maar die gaan we niet zien.

Maar misschien komt Hitler er nog wel in voor :) zou leuk zijn
Ben wel echt benieuwd wat er daar anders is, maarja zeg nooit nooit hé.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:12:07 #86
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_177801913
Binnenkort maar weer eens een HP-marathon houden. Laatste keer dat ik ze allemaal heb gekeken was in 2012.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:12:11 #87
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177801915
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:11 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Cursed Child bedoel je? Dat is stervende hoerenkak :D
Jep, viel mij ook vies tegen. Nog maar één keer gelezen terwijl hij al sinds sinterklaas vorig jaar hier thuis ligt.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:12:24 #88
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177801920
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Ben wel echt benieuwd wat er daar anders is, maarja zeg nooit nooit hé.
We gaan wel Beauxbatons zien nu :)
Oh.
  Forum Admin / PR dinsdag 13 maart 2018 @ 21:12:26 #89
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_177801922
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:10 schreef KingRoland het volgende:
Waar is mijn goede vriend Koffieplanter?
Die kijkt Roma - Shakhtar.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:12:36 #90
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_177801923
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

We gaan wel Beauxbatons zien nu :)
YES! _O_
pi_177801925
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:11 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Jammer dat jij het weer moet verpesten
Voor wie is het jammer precies? :? Nou?
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:12:40 #92
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_177801926
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef Dagoduck het volgende:
Binnenkort maar weer eens een HP-marathon houden. Laatste keer dat ik ze allemaal heb gekeken was in 2012.
Ik 3 maanden geleden ofzo, boekjes lees ik ook elk jaar wel minimaal 1x. :@
pi_177801929
Wat een draak van een wedstrijd zeg. Schandalig.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:12:59 #94
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177801931
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Jep, viel mij ook vies tegen. Nog maar één keer gelezen terwijl hij al sinds sinterklaas vorig jaar hier thuis ligt.
Dat was nou een vorm van slechte uitmelkerij, hoop dat die FB films verder nog een vorm van goede uitmelkerij worden. Die eerste film was wel tof
Oh.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:13:18 #95
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_177801939
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef KingRoland het volgende:

[..]

YES! _O_
En nazischool Durmstrang
Oh.
pi_177801940
Wat een shit sfeer voor zo en groot stadion
  FOK!fotograaf dinsdag 13 maart 2018 @ 21:13:31 #97
842 Zorro
Z
pi_177801945
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef Stabiel het volgende:
Wat een draak van een wedstrijd zeg. Schandalig.
Zit die ook in Harry Potter? Of is dat alleen in de Hobbit?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Forum Admin dinsdag 13 maart 2018 @ 21:13:32 #98
35723 crew  GGMM
pi_177801946
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef Vasion het volgende:

[..]

Voor wie is het jammer precies? :? Nou?
Jij wordt vast niet vaak uitgenodigd op feestjes.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:13:34 #99
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177801947
Passes over 5 meter komen al niet meer aan :')
pi_177801954
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 21:12 schreef Stabiel het volgende:
Wat een draak van een wedstrijd zeg. Schandalig.
Ik dacht altijd dat draak van een wedstrijd positief was :s)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')