abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_177798481
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 17:30 schreef Frits_Teddy het volgende:
Godverdomme, kost ons dus 4 per persoon per jaar.

:') :') :')
Tja als je zo alles gaat beredeneren houd het op. Geef ze dan maar 5 milj. Dat kost ons immers maar 8 euro per jaar per persoon.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 21:24:45 #52
405850 Eiwitshake
Provinciaaltje
pi_177802312
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 09:13 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Dat is anders wel een fundament van de EU. Er wordt al jaren met geld richting politici en politieke partijen uit de lidstaten gesmeten om die te winnen voor de Europese gedachte. Ook lokale politici krijgen EU-geld voor speeltuinprojecten of zo, dan kunnen ze wat meer doen en maakt dat het leven van politici makkelijker.

Het is een van de oorzaken dat er zo'n enorme en langdurige kloof inzake de EU is tussen de burgers van de lidstaten en de politici die claimen hen te vertegenwoordigen. Waar politici gepaaid en gefeteerd worden, moet die kloof ook weer niet al te groot worden en moet er dus ook een heleboel geld tegen de media aangesmeten worden om de bevolkingen meer pro-EU te krijgen. Dat nepnieuwsbureautje is maar een van de vele propagandaprojecten van de EU, en zeker niet het meest kostbare.
Hier in Nijmegen staan ook tal van renoveringsprojecten die later een tegeltje kregen met 'Dit project is gefinancierd door de Europese Unie'.
Het is letterlijk een carrousel waar geld wordt rondgepompt.
Grootste nettobetaler maar af en toe een leuk tegeltje van de EU krijgen. Alsof het Rijk of provincies/gemeentes niet zelf in staat zouden zijn geweest om financiering voor (bouw)projecten te regelen.

Zo extreem omslachtig.
"Wij zweren de voorkeur te geven aan een wisse dood boven een smadelijke behandeling, en nooit te dulden dat de geringste inbreuk gemaakt wordt op Nerlands roem of de eer der vlag.”
- Jan Van Speijk
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')