abonnement Unibet Coolblue
pi_177918924
OIT jeetje wat schrikken zeg! :o

Verder veel sterkte met alle slechte slapers! :*
En beterschap voor alle zieken :* hier ook een hoop snot; hopelijk nu dan écht snel voorjaar!

Ik geloof niet in karma of Fok-wet :6 dus dit durf ik wel:
Hier gaat het eigenlijk best lekker met slapen momenteel :) heeft het nodige gekost qua uitproberen wat wel/niet werkt en een heuleboel geduld, maar dan hebben we ook een aardig ritme ;)

Goed om te lezen van die kwijl-ontwikkeling trouwens, want dat is hier ook echt niet normaal. Evenals dat eeuwige gesabbel/gebijt op z'n handjes; echt non-stop gewoon :?

Nog één weekje en dan ga ik weer aan het werk; heb er eigenlijk best wel zin in :) vooral omdat ik weet dat het qua opvang wel goed zit O+ en ik merk dat ik wel toe ben aan wat anders dan alleen maar moeder zijn.
Ik merk dat ik de neiging heb om er een " :@ " bij te zetten, maar da's eigenlijk onzin als ik erover nadenk
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_177923842
Wauw, aan deze nacht kan ik niet eens een woord geven. Ik heb 1,5 uur geslapen. En dat was het. Verder alleen maar fiep teruggegeven en mijn hand op M.’s buik gelegd. Vandaag werken van 8.30-18.00u en ik heb gewoon geen idee hoe ik het vol ga houden.

Ik hoop dat jullie iets meer slaap gegund was afgelopen nacht.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  maandag 19 maart 2018 @ 07:28:41 #253
221912 minilot
Nancy boy
pi_177923925
Hier eindelijk de officiële bevestiging binnengekregen dat ik pas per augustus weer aan het werk hoef. Phew. Ik ben er juist nog voor geen meter aan toe om iets anders te zijn dan de mams van O. - ik was hiervoor al zesendertig jaar niemands moeder en dat vond ik voorlopig wel voldoende! :)

LeSage, poeh! Sterkte vandaag joh :*

O. had er zin in vannacht! :')
21:00 drinken, volle plasluier
00:15 drinken
02:45 drinken, volle poepluier
04:45 drinken
06:15 drinken, volle poepluier

:O
Let me see you stripped down to the bone
pi_177924029
:* Voor de rotnachten.
Hier weer maar 1 keer gekomen om 3 uur. O+
pi_177924188
Bedankt allemaal! De ergste schrik was al vrij snel voorbij. Het is gewoon een naar idee dat er iemand in ons huis is geweest. En dat er behoorlijk wat weg is is ook ontzettend vervelend, maar daar komen we wel overheen. Ze hebben zelfs de sloffen van mijn man meegenomen :’)
Maar goed, er zijn ergere dingen!

Twist, lekker gevoel, dat je zin hebt om aan het werk te gaan!

LeSage en Mini, koffie?
  maandag 19 maart 2018 @ 08:43:23 #256
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_177924607
OIT, wat eng, zeg :o vooral ook omdat ze wisten hoe laat je man wegging :/

Het lukt me echt niet om aan te haken hier :(. Ik lees wel altijd alles, maar kan meestal simpelweg niet meepraten omdat het niet van toepassing is op mijn baby. Ik vind het dan stom om alleen maar te melden: "vervelend, maar geen ervaring, dus geen tips". En dan voelt het ook weer niet goed om met BFD een fotootje te plaatsen, alsof ik alleen maar daarvoor zou komen. Daarnaast gewoon te druk om het bij te houden. En alleen een tel tot je beschikking hebben, werkt dus ook niet mee om even snel te reageren.

Maar het gaat dus gewoon goed hier. Ik wil zijn slaapupdate wel even doormailen naar jullie. Misschien is die ook wel compatible met jullie babies *O*
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
  maandag 19 maart 2018 @ 08:46:25 #257
221912 minilot
Nancy boy
pi_177924657
LadyS, horen dat het goed gaat is juist tof (blij voor je!) en de BFDs zijn geweldig, hoe meer mooie/leuke/grappige/kwaaie beebs op de kiek, hoe beter! :Y

En de sloffen: :o
Let me see you stripped down to the bone
pi_177924659
Wat eng OIT :o En dan ook echt de sloffen van je man meenemen..

Minilot wat fijn dat je voorlopig nog niet aan het werk hoeft. Had je dit van tevoren gedacht?

Ik wil inmiddels ook wel toegang tot de uitgeslapen moeders-club!

Ik vind het zo raar. Overdag is het het vrolijkste manneke ooit. Hele dag lachen, lekker spelen, de kamer doortijgeren, slaapt dan prima in zijn eigen bed. Totdat hij ergens tussen 19.30-20.30 naar bed gaat. Dan slaapt hij 30/45 minuten en dan begint het gehuil -O- We hebben al vanalles geprobeerd (lampje, ernaast zitten, troosten, voeden, knuffelen en daarna weer op bed leggen, even laten huilen (..)), maar hij wil dan gewoon absoluut zijn bedje niet meer in. Tussen ons in was vannacht ook heel onrustig. Ik kan de tijd wel even vooruit kijken naar betere slaap.

Ik ben vandaag trouwens alleen thuis met J. Mijn oudste is een dagje naar oma. Dit voelt echt weer alsof ik verlof heb nu :D
  maandag 19 maart 2018 @ 08:50:01 #259
409579 LuDann
All the way
pi_177924710
Jeetje OIT, wat vreselijk zeg! Echt een eng idee dat ze in je huis waren terwijl je gewoon boven was. :o Nieuwe sloten laten zetten? Hopelijk vergoedt de verzekering de meeste spullen.

Ik ga waarschijnlijk een week voordat mijn verlof afloopt weer aan de slag - anders haal ik een deadline mogelijk niet. En zelfs dan wordt het lastig. Volgende week komt mijn leidinggevende op kraambezoek, dan gaan we het even overleggen.

Herkenbare nachten LeSage en mini, maar gelukkig bij mijn eerste en niet bij Bliksem. Veel sterkte! Vooral LeSage, werken verre van ideaal dan. -O-

Mijn baby deed weer een 23 - 4 - 7:30 uur. Wat een luxe. O+ Nu ben ik na de voeding om 4 uur en die van 7 uur wel weer 1,5 - 2 uur bezig om hem in slaap te krijgen maar ja. Het is alsnog goed te doen.
  maandag 19 maart 2018 @ 09:04:31 #260
221912 minilot
Nancy boy
pi_177924969
Hoho, ik vond het verder geen beroerde nacht hier hoor! O. had wel een hoop trek en had wat meer gepoept dan gewoonlijk, maar hij heeft eigenlijk nog geen seconde gehuild en heeft tussendoor gewoon steeds meteen lekker geslapen, zij het met aardig wat onderbrekingen :)

Borst leegdrinken, luier verschonen, andere borst leegdrinken, klein rondje lopen om de melk te laten zakken waarbij O. steevast alweer in slaap valt, terug in ledikantje leggen - kost mij in totaal een half uurtje. :Y

Zonder luier verschonen is het alleen drinken, rondje lopen, terugleggen en da's maar tien minuten :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_177925256
Succes vandaag LeSage!

Ik heb eigenlijk ook wel zin om weer te beginnen! Misschien valt het straks wel vies tegen maar het begon vorige week ook wel weer te kriebelen toen ik even op het werk was. Voor nu nog even 2 weken genieten van mijn verlof :) Hoeveel uur werken jullie?

M. Had vanochtend 37,9 en gaat telkens met de hand naar z’n rechteroor. Maar hij huilt niet echt veel meer en slaapt nu ook wel gewoon tegen mij aan. Geen idee of ie nu iets van oorpijn heeft of niet :') Maar even in de gaten houden..
pi_177925384
Oh fijn mini, zo'n nachtpoeper... :X
En mooi dat je dat zo hebt kunnen regelen met je werk dan! ^O^ Ik vond het ergens nu wel lekker dat ik na Pitbulls geboorte 16 i.p.v. 12 weken verlof had (zeker gezien de eerste paar weken), maar merk dat ik er nu wel echt weer klaar voor ben :Y

LeSage, sterkte vandaag! :*

OIT die sloffen, what the hell? :?

LadyS, gewoon meepraten en -posten wanneer je wilt! :Y Succesverhalen zijn juist fijn voor de balans ;)

Kazy, wat vervelend joh! :* Ik heb me er ook al eens over verbaasd wat voor verschil dag en nacht soms kunnen zijn bij die kleintjes, zo bizar soms!

LuDann, sta je er zelf wel achter om een week eerder al weer te beginnen?

Hier heeft Pitbull gewoon van 20-7u geslapen _O_ met één onderbreking voor z'n late fles om 23.30u (maar die geeft m'n man altijd *) ). Daar kan ik wel aan wennen :)
Beetje jammer van het zeehondengeblaf van z'n grote zus de halve nacht, maar ik klaag niet!
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_177925670
V lijkt ook weer verkouden te worden, we zijn er net 2 weken vanaf :(
Hij deed een nacht van 19.00 tot 06:30 waarbij hij van 21:00 tot 23:00 een paar keer keihard huilend wakker werd. Zodra we gingen kijken was er niks aan de hand en sliep hij nog, heb maar wel het speentje gegeven.
Rare wezens die baby’s :P

Hij heeft ontdekt dat alles op de grond gooien leuk is, vooral voedsel als de hond in de buurt is.
En die rotzak ligt natuurlijk al in een goeie positie om het eten meteen te verorberen haha >:)
pi_177925854
quote:
1s.gif Op maandag 19 maart 2018 08:46 schreef minilot het volgende:
LadyS, horen dat het goed gaat is juist tof (blij voor je!) en de BFDs zijn geweldig, hoe meer mooie/leuke/grappige/kwaaie beebs op de kiek, hoe beter! :Y
Hier sluit ik me gewoon bij aan. Vertel gewoon je blije verhalen en de leuke foto's. Niemand verplicht je om advies te geven hoor. En ik hoe ook altijd graag de fijne verhalen. :D
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_177926204
Sterkte lesage. Hels zijn die nachten, en dan zo'n lange dag... :*

Kazy, wij hebben ook heel lang rotavonden gehad. Dan was het ineens allemaal niet meer goed. Maar als hij dan eenmaal gewoon sliep (meestal rond 23/00u) waren de nachten best okee. Hier was het gewoon doorkomen. Uiteindelijk is dit vanzelf omgeslagen naar vroeger aan de nacht beginnen. Nu spookt hij nog wel eens rond 10/11, maar gaat dan weer slapen als wij dat ook doen.
Wat mij geholpen heeft is alle dingen proberen gewoon loslaten. Dan maar niet op bed, want de frustratie die het me opleverde dat te blijven proberen was groter dan nog even samen spelen/tvkijken/rondwandelen/boekje lezen. :)

Dat kwijlen en sabbelen en kauwen is herkenbaar. Al gaat het nu weer beter, dus misschien dat het toch die ene tand is geweest. Kan ook nog geen andere ontdekken.

Dirk is de laatste dagen weer ineens een stuk vrolijker overdag. Kan zich weer een poos alleen vermaken en is niet continu aan t jammeren als ik niet in de buurt ben. Wie weet dat hij een update gedraait heeft. Hopelijk een met verbetering voor de nachten. :P We proberen het deze week op zijn eigen kamer en dit was de eerste ochtend dat hij daar ook nog lag. Meestal eindigde hij halverwege de nacht nog in de cosleeper omdat ik maar bleef lopen. Ik zeg, op weg naar betere tijden. Hopelijk doet het weer ook mee. Ben die kou zo zat. :o
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_177927436
Beterschap Tolstoi. :*
En ook voor M. van LeSage. Een koffie-infuus dan maar?

Twist fijn dat het slapen bij jullie goed gaat. Dat geeft hoop dat de uitgeslapen moeders club geen verzinsel is. :D

LadyS positieve geluiden zijn hier ook gewoon welkom. Geven van tips is ook geen vereiste toch. Dat het lastig aanhaken is op je mobiel ben ik wel met je eens, hoewel ik handiger ben geworden met mobiel dan ik zou willen.

OIT die sloffen, wie doet nou zoiets.

Kazy wat een rotnachten. Komt ook wel weer een betere tijd.

Banaan sliep gisteren na een bezoekje waar hij slaap weigerde eerst een tijdje in de auto, daarna twee uur in de draagzak en nog eens drie bij mij in bed. Ik had zo wijs moeten zijn om die tijd met hem mee te slapen maar wou mijn boek uitlezen. Na tien uur was hij wakker en wou absoluut niet meer zijn bedje in. Voor het eerst dat hij de hele nacht bij ons in bed mocht slapen. Hij had ook al de hele dag niet gepoept, dat haalde hij vannacht in. :D

Banaan moest vandaag naar het consultatiebureau, 62 cm en 5,8 kg. O+
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  maandag 19 maart 2018 @ 11:33:12 #267
221912 minilot
Nancy boy
pi_177927878
Een boek uitlezen is anders óók heel lekker PKM! :Y O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_177928208
Ik hoor graag positieve verhalen juist! Geeft ook weer hoop :D

De winter duurt ook gewoon echt te lang ja.

Koffie-infuus is niet zo’n probleem. Ik werk in een lunchroom, dus koffiezetten is zo’n beetje mijn dagelijkse bezigheid ;)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_177929159
LeSage wat een nacht! Sterkte vandaag net je koffie infuus :*

Twist, fijn dat je zin hebt weer aan het werk te gaan! We zijn allemaal ook meer dan alleen moeder, dus heerlijk dat je er gewoon zin in hebt!

Fijn weer een aantal ok slapende baby's!

Pannekoekenmix, goede stats! Ik verwacht dat die van mij ongeveer hetzelfde gaat meten en wegen volgende week.

Verder weet ik het even niet meer. Matige nacht gehad, met minstens elke 2 uur voeden. Op zich blij mee, want matige productie door ziekte. Alleen drink hij telkens weinig. Nu de laatste 2 rondes sinds hij wakker is het een strijd (gister en eergister ook al een aantal keer). Hij hapt even aan drinkt kort. Dan laat hij los, begint te huilen, hapt weer aan, zuigt 2x, laat weer los en gaat weer huilen. Dat repeat 50x en dan is hij echt overstuur. Eeuwig bezig met 'm kalm krijgen, en zodra ik 'm weer aan de borst leg is het weer huilen. Op een gegeven moment is het wel weer even gelukt en drinkt hij nog even wel goed, dus toch nog wel honger. Deels denk ik frustratie omdat er weinig / niet snel genoeg melk komt. Ik ben zo wel echt bang dat hij echt te weinig binnen gaat krijgen. Poep was ook al weinig en groenig vanochtend :{
pi_177929193
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 10:11 schreef Nanuke het volgende:
Sterkte lesage. Hels zijn die nachten, en dan zo'n lange dag... :*

Kazy, wij hebben ook heel lang rotavonden gehad. Dan was het ineens allemaal niet meer goed. Maar als hij dan eenmaal gewoon sliep (meestal rond 23/00u) waren de nachten best okee. Hier was het gewoon doorkomen. Uiteindelijk is dit vanzelf omgeslagen naar vroeger aan de nacht beginnen. Nu spookt hij nog wel eens rond 10/11, maar gaat dan weer slapen als wij dat ook doen.
Wat mij geholpen heeft is alle dingen proberen gewoon loslaten. Dan maar niet op bed, want de frustratie die het me opleverde dat te blijven proberen was groter dan nog even samen spelen/tvkijken/rondwandelen/boekje lezen. :)
Thanks :*
Ja we nemen hem nu ‘s avonds maar mee naar beneden. Daar zit hij dan al gapende en vechtend tegen de slaap vrolijk te wezen :')

Loslaten is inderdaad wat we moeten doen. Hij sliep juist al een poosje vanaf 19.30-20.30 tot middernacht prima en nu ineens niet meer. Ik kan het dan niet uitstaan dat ik niet weet waarom of wat er aan de hand is, want hij is echt moe.

Ik merk dat ik wat dit betreft ook te veel wil vergelijken met mijn oudste. Die sliep ruk tussen 3 en ongeveer 6 maanden en daarna werd het beter. Blijkbaar had ik er toch naartoe geleefd dat het na 6 maanden beter zou worden. Jammer joh.

Anyways.. ik hoor ook graag positieve verhalen! (Hoewel ik ergens ook blij ben dat er meer baby’s zijn die niet klokje rond slapen, zoals ze blijkbaar in mijn omgeving wel allemaal doen. Hoe dan?!)
pi_177931677
Ellie probeer je wel eens met borstcompressie te voeden? Ik doe het soms wanneer Banaan in slaap dreigt te vallen voordat hij zijn buikje rond heeft. Misschien helpt het bij jou ook.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_177932105
Ja doe ik regelmatig. Werkt soms ook wel, maar nu raakt hij telkens zo overstuur dat echt niks meer werkt :{ Thanks voor meedenken iig!
pi_177932321
OIT :o ik moest lachen om die sloffen. Echt WTF! :')

Vervelend die rotnachten, hopelijk snel betere nachten in het vooruitzicht! :* En LeSage c_/ die heb je wel nodig vandaag! :*

Mini 10 minuten erover doen zonder poepluier :o hoelang drinkt O. Per borst? N. drinkt tussen de 7 a 13 min 1 borst leeg. En ze heeft altijd maar genoeg aan 1 borst, krijgt ze dan wel genoeg? :?

Kazy je bent welkom bij de uitgeslapen-moeders-club! c_/ :*

Elliebel beterschap,die borstvoedingsthee van kruidvat al geprobeerd? Misschien helpt dat om meer melk aan te maken? :*
pi_177933079
Wij hebben vrijdag het volgende cb bezoek, ben benieuwd! Vooral omdat het dit keer een groepsconsult is, met allemaal baby's van ongeveer dezelfde leeftijd. Is een soort pilot geloof ik. Wordt nog leuk aangezien ze dan ook inentingen krijgen :+

Oké bij deze erken ik de Fok-wet trouwens :') mijn baby slaapt dan best goed, maar ik heb dus wel een exemplaar dat gewoon niet in slaap valt in een bewegende kinderwagen... ook niet na 1,5 uur }:|
Gelukkig wel op een bewegende mama O+ dus ik zit nu wiegend op de bank ;)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_177935571
Twist, de omgeving is veel te interessant om in slaap te vallen! V slaapt ook echt niet in de wagen, stel je voor hij mist wat :{w
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')