abonnement bol.com Unibet Coolblue
  donderdag 15 maart 2018 @ 21:56:04 #101
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_177848982
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:37 schreef Arthur_Spooner het volgende:

[..]

Ja precies. Die is er dus niet. Het is gewoon een ontzettend kwalijke zaak dat de NRC (en andere linkse media) hier helemaal niets over berichten. Kennelijk vindt men hun journalistieke taak onderschikt aan de manier waarop minderheden in het nieuws worden geportretteerd.
Maar als justitie daar nog niet het gehele beeld heeft en wat ze hebben een ander verhaal is dan die duizend(en) meisjes is het dan juist niet verstandig om wat terughoudend te zijn als media zijnde? Meer te onderzoeken voordat je grote koppen plaatst?

Voor mezelf, ik wil nu weleens weten waarom er zo'n enorm verschil is tussen wat justitie zegt en wat de media zegt. Waarom zijn er redenen om te berichten over zoveel slachtoffers als justitie andere cijfers heeft?
Want de hoeveelheid die jusitie nu zegt is niet abnormaal. Schokkend zat, maar niet heel uitzonderlijk over dat tijdsbestek heen (ja, ziek dat die hoeveelheid niet 'abnormaal' is, ik weet het).

De hoeveelheid die in de Op wordt genoemd is wel abnormaal. Waar ik bij de cijfers van justitie wel kan geloven dat angst om racistisch genoemd te worden een rol kan hebben gespeelt blijf ik erbij dat dat bij het verhaal in bv de Op niet geloofwaardig is.
Maar dit verschil in geloofwaardigheid maakt me wantrouwig. Door de uitzonderlijk ernstige berichtgeving is er een motief voor justitie om te liegen. Wat de claim bang voor racisme alleen maar nog ongeloofwaardiger maakt.

Ik verlang dus naar goede journalistiek. Waarheidsvinding.
Waar zijn beide claims op gebouwt? Houden ze stand onder gedegen onderzoek?
Ik hou er niet van bespeelt te worden en dat gebeurd hier. Ik wil weten wie het is en waarom.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')