oh dat is balen. Dat wordt een nieuwe starten...quote:Op dinsdag 19 juni 2018 21:12 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Ben benieuwd
In ander nieuws, mijn zuurdesem is overleden.
Gecondoleerdquote:Op dinsdag 19 juni 2018 21:12 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Ben benieuwd
In ander nieuws, mijn zuurdesem is overleden.
Hoe heb je die gemaakt?quote:Op zondag 17 juni 2018 16:05 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
het komt nog niet in de buurt van ui-kaasbroodjes. Voor mijn gevoel ging er toch veel ui doorheen
recept van levine genomen als basis, met 100 gr oude kaas ipv gruyère.quote:Op woensdag 20 juni 2018 08:47 schreef qltel het volgende:
[..]
Hoe heb je die gemaakt?
Ik heb pas een poging gedaan om ui-broodjes te maken. Daarbij heb ik 200 gram ui gebakken tot het bruin was en die door een brood van 600 gram gewerkt en gebakken. Prima brood alleen smaakte het totaal niet naar ui. Dus ik ben benieuwd naar jouw recept.
Balen van de zuurdesem. Nieuwe maken dus maar.
Dat is dus ook mijn ervaring. En toch wil ik eens een keer een uienbrood maken wat naar ui smaakt..quote:Op vrijdag 22 juni 2018 10:50 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
recept van levine genomen als basis, met 100 gr oude kaas ipv gruyère.
En 150 gr genipperde ui gebakken er er doorheen. Dat levert broodjes op die licht hartig zijn maar niet echt met duidelijke kaas of ui smaak
misschien is het de truc om ui en kaas bovenop het deeg te doen en het niet te mengen. En kaasuienbrood dat hier verkocht wordt is ook vrij plat, dus verhouding brood/kaasui is anders dan mijn experimentquote:Op vrijdag 22 juni 2018 11:16 schreef qltel het volgende:
[..]
Dat is dus ook mijn ervaring. En toch wil ik eens een keer een uienbrood maken wat naar ui smaakt..
vriendin van mij begon al te tellen. Is idd een brabo Maja ik ben een Groningse van oorsprong dus ben al blij dat ze eetbaar zijn. En ik begin nog maar net met brood bakkenquote:Op zondag 24 juni 2018 20:10 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Ze zien er wmb lekker uit, maar echte brabos gaan rellen denk ik
oh balen!quote:Op zaterdag 30 juni 2018 18:28 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Broodbakken met dit weer, na 45 minuten in 2erijs al overproofed
Zijn dat die kaasbroodjes uit deel 2? Superlekker en leuk om te maken, maar ze zijn inderdaad niet super-kazig. Ik denk dat als je het recept van het tomaat-kaasbrood neemt, dat dat misschien wat beter in de buurt kan komen. En veeeeeel uiquote:Op vrijdag 22 juni 2018 10:50 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
recept van levine genomen als basis, met 100 gr oude kaas ipv gruyère.
En 150 gr genipperde ui gebakken er er doorheen. Dat levert broodjes op die licht hartig zijn maar niet echt met duidelijke kaas of ui smaak
Gelukkig had ik jouw post gelezen en heb ik mijn brood per rijs een kwartier korter laten staanquote:Op zaterdag 30 juni 2018 18:28 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Broodbakken met dit weer, na 45 minuten in 2erijs al overproofed
idd kaasbroodjes uit deel twee, plus gebakken ui en minus de twist want daar had ik geen zin in.quote:Op maandag 2 juli 2018 20:19 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
Zijn dat die kaasbroodjes uit deel 2? Superlekker en leuk om te maken, maar ze zijn inderdaad niet super-kazig. Ik denk dat als je het recept van het tomaat-kaasbrood neemt, dat dat misschien wat beter in de buurt kan komen. En veeeeeel ui
Je broodjes zien er goed uit Goitske!
[..]
Gelukkig had ik jouw post gelezen en heb ik mijn brood per rijs een kwartier korter laten staan
[ afbeelding ]
ik hoop de lekkerstequote:Op woensdag 4 juli 2018 21:06 schreef Hupje het volgende:
Ik heb laatst bij een workshop broodjes gebakken. Alleen geen idee of ik nu mijn eigen broodjes of die van een ander mee naar huis genomen heb
[ afbeelding ]
Ik had laatst mijn oude buren van verderop in de straat een berichtje gestuurd dat hun lunch in mijn diepvries zat dus of ze hem zelf even gingen pakken omdat ik op mijn werk zat.quote:Op zondag 24 juni 2018 20:00 schreef Goitske het volgende:
Worstenbroodjes uit de Broodbijbel
Verbeterpunt voor de volgende x, 2 bakplaten gebruiken ivm tussenruimte maar voor een eerste x prima en ze zijn lekker
[ afbeelding ]
Alles!!!quote:Op zondag 8 juli 2018 14:02 schreef douche-eendje het volgende:
De Broodbijbel en Brood uit eigen oven gekregen voor mijn verjaardag. Nu keuzestress, wat moet ik bakken
Turks brood staat nu te rijzen. Heb ik jaren niet meer kunnen eten. Bwoh ik hoop zo dat ie luktquote:
Ik hoop met je mee. Nu heb ik er ook trek in.quote:Op zondag 8 juli 2018 16:07 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
Turks brood staat nu te rijzen. Heb ik jaren niet meer kunnen eten. Bwoh ik hoop zo dat ie lukt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |