abonnement Unibet Coolblue
pi_177701253


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]


Persoonlijke touch van TS:
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177701262
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 09:51 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Komt in orde. Gewoon blijven hodlen. Nog maar ¤ 1 aan waarde over? hodlen! Al duurt het nog 7 jaar. Je wil toch zeker geen Weak Hand genoemd worden. :N :P

Enne, never sell your Waves! Mensen die winst pakken en op tijd uitstappen. :')

why you should never sell your waves
June 27, 2017

My day today (just a normal day)

chronologically:

met a big VC fund (100 mil) that wants to do an ICO for a subfund for online home services
met a VR project that wants to do an ICO, working prototype.
Had negotiations with national depositary regarding a project of verifying digital assets ownership. Certificates of ownership for blockchain tokens, that could be a groundbreaking project connecting corporate world to the world of crypto
Set up a call with top security audit firm (Kudelski) regarding Waves code audit
Talked to another ICO project (chat bots, working marketplace with revenue)
Went to the top Russian Business TV channel to talk about crypto and ICO's, with Vitalik participating on Skype
Met another ICO project (payment system, guys own an offshore bank)
met a lawyer who is building the legal structure for tokenomica.com
had a talk with the most famous HR specialist in Russia, set up another interview for CMO position.
played with my kid for an hour
had another call regarding PR and international promotion

Besides, Primalbase.com raised around 5 mil in the first day of their ICO,

and two new members joined our team: Max (CBDO) and Anna (my PA)

Just a normal day.

Guys never sell your waves, we're gonna nail it.

Cheers.

Zo zie je maar, het komt altijd goed, als je maar blijft geloven en uiteraard fiat erin blijft pompen. Het is de ontwerpers echt niet om het geld te doen hoor. Het is allemaal een beetje uit de hand gelopen hobby en iedereen met een beetje whitepaper heeft het beste met iedereen voor. :+
Prijs van Waves staat iig nog $0,20 hoger dan op 7 juni 2017 :P
pi_177701267
Ik heb ook even wat dukaten in BTC gepompt
  vrijdag 9 maart 2018 @ 09:57:57 #4
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177701323
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 09:53 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Prijs van Waves staat iig nog $0,20 hoger dan op 7 juni 2017 :P
:D Met Waves komt het wel goed. Dat duurt niet zo lang. Zodra alles uit het dal klimt staat Waves binnen de kortste keren in de top 10. Je ziet het nu al klimmen. Waves. _O_
pi_177701341
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 09:57 schreef Greys het volgende:
Leuk trouwens dat deze inzending ook voor mensen in ESF zorgt die er normaal niet (vaak) posten :P ^O^
Kom op jongens, allemaal even hoi zeggen daar :D

ESF / [2018] Nederland: Waylon - Outlaw in 'Em - #33
pi_177701403
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 09:59 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Kom op jongens, allemaal even hoi zeggen daar :D

ESF / [2018] Nederland: Waylon - Outlaw in 'Em - #33
Opzouten mey Gaylon. Polder rockstar wannabe. Die vent is een karikatuur van zichzelf, acteert alles om maar rockstar te lijken. Zelfs zijn coke gebruik.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:04:13 #7
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177701406
TT. _O-
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 9 maart 2018 @ 10:06:21 #8
163650 Greys
pi_177701435
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 09:59 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Kom op jongens, allemaal even hoi zeggen daar :D

ESF / [2018] Nederland: Waylon - Outlaw in 'Em - #33
_O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_177701453
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:06 schreef Greys het volgende:

[..]

_O-
Shit, dat moest jij dus nog niet lezen.
DM's waren achteraf toch beter :P
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 9 maart 2018 @ 10:09:53 #10
163650 Greys
pi_177701477
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:07 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Shit, dat moest jij dus nog niet lezen.
DM's waren achteraf toch beter :P
Het was iets te opvallend dat hodlwave ineens in ESF postte. :P :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 10:10:30 #11
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177701489
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:09 schreef Greys het volgende:

[..]

Het was iets te opvallend dat hodlwave ineens in ESF postte. :P :D
Jij post hier ook nooit meer. We misten je, dus komen wij wel daar posten.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 9 maart 2018 @ 10:12:07 #12
163650 Greys
pi_177701511
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:10 schreef Kyran het volgende:

[..]

Jij post hier ook nooit meer. We misten je, dus komen wij wel daar posten.
Het songfestival is in deze tijd dat alle nummers bekend worden nogal allesoverheersend voor me maar je hebt gelijk, ik mag jullie niet verwaarlozen 8-) O+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_177701513
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:10 schreef Kyran het volgende:
post hier ook nooit meer. We misten je, dus komen wij wel daar posten.
ahhhhh O+
pi_177701567
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:03 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Opzouten mey Gaylon. Polder rockstar wannabe. Die vent is een karikatuur van zichzelf, acteert alles om maar rockstar te lijken. Zelfs zijn coke gebruik.
Het is bekend dat mannen die negatief reageren op een populaire artiest vaak onzeker zijn over hun voorkomen en dat meestal ook ontkennen.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:19:02 #15
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177701619


Heb m'n droom waar kunnen maken jongens!
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177701620
Ik durf te wedden dat MzS wel eens zijn darmen laat spoelen door een volwassen Marokkaanse man

Romig
pi_177701853
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:19 schreef Weissmania het volgende:
Ik durf te wedden dat MzS wel eens zijn darmen laat spoelen door een volwassen Marokkaanse man

Romig
_O- _O- _O-
pi_177701875
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:19 schreef TimKuik het volgende:
[ afbeelding ]

Heb m'n droom waar kunnen maken jongens!
Ben je bij Leepu geweest?
pi_177701955
quote:
10s.gif Op donderdag 8 maart 2018 21:50 schreef pnxsinned het volgende:
Dat is een feit, google het maar of wtf dan ook.
Valuta's zoals euro's, dollar's, of wtf dan ook, nee dat wordt het op het einde niet.
Denken dat de eigenaren van de USD zonder slag of stoot op gaan geven. :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177701974
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:37 schreef ITrade het volgende:

[..]

Denken dat de eigenaren van de USD zonder slag of stoot op gaan geven. :')
Denken dat ik dat denk. :')
Leer begrijpend lezen.
Dank
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:39:19 #21
131603 Afwazig
Serious business
pi_177701981
Gewoon je seed uit je hoofd leren jongens. Of encrypten en veilig opslaan.

Of gewoon gerekt worden natuurlijk.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:44:12 #22
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702075
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:09 schreef Greys het volgende:

[..]

Het was iets te opvallend dat hodlwave ineens in ESF postte. :P :D
Moest van meneer MaGNet. :@
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:49:34 #23
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177702186
Er zijn van die dagen dat je je ontzettend druk maakt. Je wilt volwassen zijn, maar het lukt niet. Je wilt eerlijk zijn, maar het wordt je niet in dank afgenomen. En dan zie je daar de met liefde gemaakte boterhammen, wat biologische pinda's en heerlijke stukjes avocado. Weet je wat ik dan denk: "Je mag er zijn! Je kunt de hele wereld aan. Wees jezelf. Maak het waar."

Clyde.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:50:35 #24
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177702208
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:03 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Opzouten mey Gaylon. Polder rockstar wannabe. Die vent is een karikatuur van zichzelf, acteert alles om maar rockstar te lijken. Zelfs zijn coke gebruik.
hmm lekker cokesnuiven
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177702219
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:39 schreef Afwazig het volgende:
Gewoon je seed uit je hoofd leren jongens. Of encrypten en veilig opslaan.

Of gewoon gerekt worden natuurlijk.
En dan moet je weer je pass voor de encryptie onthouden....
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:53:09 #26
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177702254
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:51 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

En dan moet je weer je pass voor de encryptie onthouden....
qr-code van maken en tattoeatie van maken
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177702302
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:53 schreef fathank het volgende:

[..]

qr-code van maken en tattoeatie van maken
De QR code op je lul laten tatoeëren _O-
pi_177702320
Komt wel allemaal goed dit, toch?
U MAD?
pi_177702331
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:56 schreef de_boswachter het volgende:
Komt wel allemaal goed dit, toch?
Gewoon hodl vriend
pi_177702339
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:56 schreef de_boswachter het volgende:
Komt wel allemaal goed dit, toch?
Nooit meer
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:58:34 #31
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_177702369
Pfff ik blijf maar geld pompen in Universa omdat ik telkens denk dat het laagste punt bereikt is :')
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:00:12 #32
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177702402
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:56 schreef de_boswachter het volgende:
Komt wel allemaal goed dit, toch?
Ga biologisch eten! Maak je niet te veel druk om de minder belangrijke zaken in het leven. Het is maar geld.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177702403
ik wacht nog wel even wat het weekend gaat brengen
maar ik ga wel wat fiat erin zetten weer om de gemiddeld prijs naar beneden te krijgen :D
pi_177702414
Gaan gewoon verder downwards B:)B
pi_177702415
Ach, de schwung is wel uit de crash nu. Nog even wat doormodderen in het weekend en dan weer up!

Bron: m'n bips.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:02:22 #36
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702444
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:00 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ach, de schwung is wel uit de crash nu. Nog even wat doormodderen in het weekend en dan weer up!

Bron: m'n bips.
Dat idee heb ik ook met precies dezelfde bron.
pi_177702460
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:02 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Dat idee heb ik ook met precies dezelfde bron.
Moet wel waar zijn dan.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:03:49 #38
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702474
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:03 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Moet wel waar zijn dan.
Precies. :P
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:04:02 #39
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177702480
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:00 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ach, de schwung is wel uit de crash nu. Nog even wat doormodderen in het weekend en dan weer up!

Bron: m'n bips.
Beetje talkpoeder er over geen en je bent weer als nieuw.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:04:43 #40
131603 Afwazig
Serious business
pi_177702493
Ik kijk gewoon naar BTC waarde. Niks aan de hand

pi_177702517
Komt er nog een weekenddip? :D
pi_177702518
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:04 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Beetje talkpoeder er over geen en je bent weer als nieuw.

:{²
Wat doet dat talkpoeder nu precies? Ik hoor je er vaak over.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:08:57 #43
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177702545
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:07 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Wat doet dat talkpoeder nu precies? Ik hoor je er vaak over.
Haalt de oneffen plekjes weg en je voelt je frisser. Denk ik.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177702557
Wat doet een nier van een gezonde 31-jarige man tegenwoordig qua prijs?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:10:58 #45
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177702583
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:04 schreef Afwazig het volgende:
Ik kijk gewoon naar BTC waarde. Niks aan de hand

[ afbeelding ]
Die is voor het eerst bij mij ook naar de klote aan het gaan. Al mag ik eigenlijk niet klagen, x4 sinds ik ben begonnen.

Nu in BTC waarde nog net geen x4 en in USD ruim boven x2. Op hoogste punt stond ik respectievelijk x6 en x5.
pi_177702588
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:09 schreef Weissmania het volgende:
Wat doet een nier van een gezonde 31-jarige man tegenwoordig qua prijs?
-40%, btc trekt alle alts leeg men...
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:13:12 #47
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702616
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:10 schreef Kyran het volgende:

[..]

Die is voor het eerst bij mij ook naar de klote aan het gaan. Al mag ik eigenlijk niet klagen, x4 sinds ik ben begonnen.

Nu in BTC waarde nog net geen x4 en in USD ruim boven x2. Op hoogste punt stond ik respectievelijk x6 en x5.
Wanneer ben je begonnen?
pi_177702657
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:11 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

-40%, btc trekt alle alts leeg men...
Ik hoor dit vaker, wat houdt dit in? :)
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:19:43 #49
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177702723
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:13 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Wanneer ben je begonnen?
1 januari :P
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:19:51 #50
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177702724
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:09 schreef Weissmania het volgende:
Wat doet een nier van een gezonde 31-jarige man tegenwoordig qua prijs?
Hoezo gezond? Drink je niet dan?

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177702728
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:15 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ik hoor dit vaker, wat houdt dit in? :)
Probleem dat we denk ik zien is dat als Bitcoin omlaag gaat alle alts automatisch ook in prijs dalen
pi_177702730
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:19 schreef Kyran het volgende:

[..]

1 januari :P
je moet niet zo zeiken ....ik sta gewoon -30% weer
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:21:13 #53
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702746
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:19 schreef Kyran het volgende:

[..]

1 januari :P
Dan deed je het absoluut niet slecht.
pi_177702753
M'n glazen bol geeft nog steeds $12.000 voor volgende week :@
pi_177702767
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:21 schreef MaGNeT het volgende:
M'n glazen bol geeft nog steeds $12.000 voor volgende week :@
je glazen bips :D
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:22:37 #56
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177702773
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:20 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Probleem dat we denk ik zien is dat als Bitcoin omlaag gaat alle alts automatisch ook in prijs dalen
Als BTC daalt dalen de alts automatisch in USD door de pairing + verliezen vaak ook nog eens aan BTC waarde.

Als BTC stijgt stijgen de alts autmatisch in USD door de pairing + verliezen vaak alsnog aan BTC waarde omdat veel mensen naar BTC switchen in verwachting van een bull run.

Dat is wat de vorige paar keer is gebeurd voor mijn portfolio in ieder geval. DIt gedlt niet voor alle alts en niet voor alle pieken en dalen, maar over het algemeen klopt het wel aardig.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:23:25 #57
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177702786
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:21 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Dan deed je het absoluut niet slecht.
Beetje meegelift op wat hypes en geluk gehad met daytraden bij dip naar 6k begin februari. Ben toen in Tether gaan zitten :') Je weet dat je gewoon geluk heb gehad als je vooral in de plus staat door Tether en Tron _O-
pi_177702787
Ik krijg een slappe lul van de markt, en ik ga ook maar ff mn parasol neerzetten in de desert of despair.
Lambo of Rekt
pi_177702807
Maar jongens, BUY THE DIP!!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:24:31 #60
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177702812
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:24 schreef BakkenKappen het volgende:
Maar jongens, BUY THE DIP!!
Dip op je neus met die bottomless bags van je ...
pi_177702814
Lambo of Rekt
pi_177702822
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:24 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dip op je neus met die bottomless bags van je ...
Fiat free since 93
pi_177702841
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:22 schreef Kyran het volgende:

[..]

Als BTC daalt dalen de alts automatisch in USD door de pairing + verliezen vaak ook nog eens aan BTC waarde.

Als BTC stijgt stijgen de alts autmatisch in USD door de pairing + verliezen vaak alsnog aan BTC waarde omdat veel mensen naar BTC switchen in verwachting van een bull run.

Dat is wat de vorige paar keer is gebeurd voor mijn portfolio in ieder geval. DIt gedlt niet voor alle alts en niet voor alle pieken en dalen, maar over het algemeen klopt het wel aardig.
Dat zie ik inderdaad ook ja, wat ik er ook bij ziet is dat de alts steeds verder wegzakken bij elke bitcoin daling en minder sterk terugkomen. Langzame leegloop lijkt het wel bij mij
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:26:52 #64
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702864
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:23 schreef Kyran het volgende:

[..]

Beetje meegelift op wat hypes en geluk gehad met daytraden bij dip naar 6k begin februari. Ben toen in Tether gaan zitten :') Je weet dat je gewoon geluk heb gehad als je vooral in de plus staat door Tether en Tron _O-
Dat je dat durfde als beginner. :o
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:27:06 #65
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702868
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:24 schreef EggsTC het volgende:
[ afbeelding ]
_O-
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:27:21 #66
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177702875
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:25 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Dat zie ik inderdaad ook ja, wat ik er ook bij ziet is dat de alts steeds verder wegzakken bij elke bitcoin daling en minder sterk terugkomen. Langzame leegloop lijkt het wel bij mij
Denk dat wij eerst een sterke / stabiele BTC nodig hebben voor een fatsoenlijke alt bull run.

Eerst moet BTC stijgen naar 12k+ en dan stabiel blijven voordat wij iets met onze alts kunnen verwacht ik, maar goed het is allemaal koffiedik kijken.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:27:47 #67
131603 Afwazig
Serious business
pi_177702886
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:20 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Probleem dat we denk ik zien is dat als Bitcoin omlaag gaat alle alts automatisch ook in prijs dalen
Veel mensen verkopen alts voor BTC -> nog sterkere daling alts ten opzichte van bitcoin.

De uitzondering lijkt momenteel Waves. Die stijgt voor mij de laatste dagen in BTC waarde :D
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:32:01 #68
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702964
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:25 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Dat zie ik inderdaad ook ja, wat ik er ook bij ziet is dat de alts steeds verder wegzakken bij elke bitcoin daling en minder sterk terugkomen. Langzame leegloop lijkt het wel bij mij
Dat is nu zo vaak voorgekomen dat sommige alts een aantal keer over de kop moeten om weer op het oude niveau terug te komen. Veel van de altcoins zie je over een jaar niet meer terug, maar is het waarschijnlijk door de aanwas van veel meer nieuwe munten nog moeilijker om de juiste beslissing te maken.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:33:56 #69
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177703007
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:26 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Dat je dat durfde als beginner. :o
Denk juist omdat ik als beginner nog net iets meer risico durfde te nemen. Nu ben ik te voorzichtig geworden.

Aan de andere kant weet ik ook dat ik echt niet de markt constant kan timen. Ging de vorige keer goed en kan de volgende twee keer ook goed gaan, maar misschien ga ik wel keihard op mijn bek bij een vierde keer en dan ben je weer bij af.

Dan maar lekker hodlen met munten waar je vertrouwen in hebt en afromen als ze redelijk in de plus staan.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:34:02 #70
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177703009
Als BTC king blijft is de keuze makkelijk: geen altcoins aanschaffen, maar Bitcoin en een paar jaar niet naar omkijken. Wie het weet mag het zeggen.
pi_177703070
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:34 schreef hodlwave het volgende:
Als BTC king blijft is de keuze makkelijk: geen altcoins aanschaffen, maar Bitcoin en een paar jaar niet naar omkijken. Wie het weet mag het zeggen.
BTC kopen
Wachten op een bullrun
Volledig in alts gaan
Wachten op een alts bullrun
Volledig in BTC gaan

En zo door blijven gaan.

Unlimited profit.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:37:52 #72
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177703072
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:34 schreef hodlwave het volgende:
Als BTC king blijft is de keuze makkelijk: geen altcoins aanschaffen, maar Bitcoin en een paar jaar niet naar omkijken. Wie het weet mag het zeggen.
Dat is het nou net ja, is BTC king? Ik denk van wel, maar ik denk ook dat er nog genoeg ruimte is voor alts. Gaan de komende twee jaar wel heel veel alts sneuvelen, dat wel.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:39:16 #73
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177703097
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:37 schreef dimmak het volgende:

[..]

BTC kopen
Wachten op een bullrun
Volledig in alts gaan
Wachten op een alts bullrun
Volledig in BTC gaan

En zo door blijven gaan.

Unlimited profit.
Dit is denk ik wel een goed idee ja. Mijn probleem is nu dat behalve VEN en ICX alles in het rood staat sinds aankoop (ENJ, LSK, MAN, CPC), dus wil die niet met verlies verkopen om in BTC te gaan zitten :D

Verlies nemen en BTC pakken en hopen op een bull run of gewoon hodlen en wachten op de alt run.
pi_177703143
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:39 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit is denk ik wel een goed idee ja. Mijn probleem is nu dat behalve VEN en ICX alles in het rood staat sinds aankoop (ENJ, LSK, MAN, CPC), dus wil die niet met verlies verkopen om in BTC te gaan zitten :D

Verlies nemen en BTC pakken en hopen op een bull run of gewoon hodlen en wachten op de alt run.
heb je nou echt 2 supply chain coins joh ? :D
pi_177703144
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:39 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit is denk ik wel een goed idee ja. Mijn probleem is nu dat behalve VEN en ICX alles in het rood staat sinds aankoop (ENJ, LSK, MAN, CPC), dus wil die niet met verlies verkopen om in BTC te gaan zitten :D

Verlies nemen en BTC pakken en hopen op een bull run of gewoon hodlen en wachten op de alt run.
Wachten op de alts bullrun en dan mijn cyclus herhalen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177703146
hodl op alts en btc bijkopen.

INKAKKEN IS BIJPAKKEN
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:43:40 #77
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177703192
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:33 schreef Kyran het volgende:

[..]

Denk juist omdat ik als beginner nog net iets meer risico durfde te nemen. Nu ben ik te voorzichtig geworden.

Aan de andere kant weet ik ook dat ik echt niet de markt constant kan timen. Ging de vorige keer goed en kan de volgende twee keer ook goed gaan, maar misschien ga ik wel keihard op mijn bek bij een vierde keer en dan ben je weer bij af.

Dan maar lekker hodlen met munten waar je vertrouwen in hebt en afromen als ze redelijk in de plus staan.
Je hebt gelijk. Zo dacht ik ook dat het heel simpel werkte door hoger te verkopen dan je aanschaf was. Maar het ligt er uiteraard aan wat je er daarna mee doet. Als je de ene munt weg doet voor een andere in de veronderstelling winst te maken, kan dat ook ineens een waardevermindering geven en fout uitpakken.

Zoals ik het nu zie is het het beste om coins die hun waarde al hebben bewezen te hodlen tot je een aardige winst kan pakken en alle wazige verhalen links te laten liggen.

Alle alts die ik vorig jaar gekocht heb doen het slecht. :P

Zit braaf te wachten in de hoop dat er nog iets te halen valt over een tijdje en het eindelijk naar iets fatsoenlijks omgezet kan worden.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:44:09 #78
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_177703209
Tot nu toe alles nog in de + t.o.v. toen ik het gekocht heb, maar het gaat wel pijnlijk hard achteruit allemaal :')
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:45:22 #79
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177703231
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:37 schreef dimmak het volgende:

[..]

BTC kopen
Wachten op een bullrun
Volledig in alts gaan
Wachten op een alts bullrun
Volledig in BTC gaan

En zo door blijven gaan.

Unlimited profit.
Winst pakken met alleen BTC en "goedkoop" weer inkopen, of alles tijdelijk in fiat kwakken lijkt me veiliger. :@
pi_177703238
quote:
9s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:41 schreef Blaatje38 het volgende:
hodl op alts en btc bijkopen.

INKAKKEN IS BIJPAKKEN
Geen geld meer om bij te pakken. Dus dat wordt inkakken.
pi_177703247
Ik heb nog een screenshot van Blockfolio uit december.
Die open ik nu telkens, niets aan de hand.
pi_177703259
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:46 schreef MaGNeT het volgende:
Ik heb nog een screenshot van Blockfolio uit december.
Die open ik nu telkens, niets aan de hand.
_O-
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:47:15 #83
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177703262
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:37 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dat is het nou net ja, is BTC king? Ik denk van wel, maar ik denk ook dat er nog genoeg ruimte is voor alts. Gaan de komende twee jaar wel heel veel alts sneuvelen, dat wel.
Nou, ik dacht dat het een aflopende zaak was, maar nu denk ik dat BTC king blijft. Ze timmeren net als vele anderen aardig aan de weg. Fees zijn al flink goedkoper en er zijn meer problemen die opgelost gaan worden.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:49:25 #84
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177703320
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:41 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wachten op de alts bullrun en dan mijn cyclus herhalen.
Yup, dat is waar ik op hoop :P Aangezien dit mijn eerste cyclus is heb ik geen BTC stash, maar ik wil straks een groot deel van mijn winst in BTC houden aangezien BTC king is :) Dan doet het ook minder pijn als het zoals nu gaat :D
pi_177703399
quote:
9s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:41 schreef Blaatje38 het volgende:
hodl op alts en btc bijkopen.

INKAKKEN IS BIJPAKKEN
Dat roept iedereen maar niemand doet het, anders zou de boel omhoog vliegen.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177703438
quote:
9s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:52 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat roept iedereen maar niemand doet het, anders zou de boel omhoog vliegen.
Net nog wat shitcoins bijgekocht >:)
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:55:12 #87
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177703448
Dat is ook zo iets. Je kan wel aan het bijkopen blijven, maar ergens houdt het op als het blijft zakken.
pi_177703472
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:55 schreef hodlwave het volgende:
Dat is ook zo iets. Je kan wel aan het bijkopen blijven, maar ergens houdt het op als het blijft zakken.
Hoezo?
pi_177703486
Het zou ook eens mooi zijn als we met dezelfde snelheid omhoog gaan als dat die spikes omlaag gaan. Omlaag= hoog volume. Omhoog= laag volume. ;(
pi_177703507
Overigens bijna alles mooi groen afgelopen uur. Moon! _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177703573
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:57 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Overigens bijna alles mooi groen afgelopen uur. Moon! _O_
Het gras buiten zeker, waar zie jij groen dan
  vrijdag 9 maart 2018 @ 12:03:11 #92
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177703623
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:56 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Hoezo?
Voor mijn doen heb ik aardig wat Waves bijgekocht toen de boel dalende was. Het stelt in vergelijking met sommige anderen weinig voor, maar als het nóg verder blijft zakken en je zou in blijven kopen, waar trek je de grens dan? In theorie zou de hele zooi naar nul kunnen zakken, al lijkt me dat een onwaarschijnlijk scenario.
pi_177703699
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:03 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Voor mijn doen heb ik aardig wat Waves bijgekocht toen de boel dalende was. Het stelt in vergelijking met sommige anderen weinig voor, maar als het nóg verder blijft zakken en je zou in blijven kopen, waar trek je de grens dan? In theorie zou de hele zooi naar nul kunnen zakken, al lijkt me dat een onwaarschijnlijk scenario.
Ah ja klopt :)
pi_177703709
Ff mijn crypto apps verwijderd, ik hodl die rotzooi toch dus waarom elke dag meerdere keren moeten kijken hoe het eruit ziet?

Tevens begint het toch wel op een verslaving te lijken, waardoor ik nu in een afkickperiode terecht ga komen.
Zouden sigaretten helpen om af te kicken van crypto? :7
pi_177703731
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:07 schreef DrSnuggle het volgende:
Ff mijn crypto apps verwijderd, ik hodl die rotzooi toch dus waarom elke dag meerdere keren moeten kijken hoe het eruit ziet?

Tevens begint het toch wel op een verslaving te lijken, waardoor ik nu in een afkickperiode terecht ga komen.
Zouden sigaretten helpen om af te kicken van crypto? :7
Pep en halve liters Schultenbrau.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 12:09:35 #96
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177703741
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:07 schreef DrSnuggle het volgende:
Ff mijn crypto apps verwijderd, ik hodl die rotzooi toch dus waarom elke dag meerdere keren moeten kijken hoe het eruit ziet?

Tevens begint het toch wel op een verslaving te lijken, waardoor ik nu in een afkickperiode terecht ga komen.
Zouden sigaretten helpen om af te kicken van crypto? :7
Omdat het zo'n leuke hobby is, waar je ook nog flink aan zou kúnnen verdienen. _O_
pi_177703769
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:09 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Omdat het zo'n leuke hobby is, waar je ook nog flink aan zou kúnnen verdienen. _O_
Ja wat zit ik eigenlijk te klagen, ik sta nog in een puike plus sinds vorig jaar. Ff mijn nier verkopen, waar kon dat ook alweer?

Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig.
pi_177703782
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:00 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Het gras buiten zeker, waar zie jij groen dan
Mijn Delta watchlist.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177703818
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:07 schreef DrSnuggle het volgende:
Ff mijn crypto apps verwijderd, ik hodl die rotzooi toch dus waarom elke dag meerdere keren moeten kijken hoe het eruit ziet?

Ik hou dat niet lang vol.

Inderdaad raar, want ik heb het voor de lange termijn, en koersuitslagen op korte termijn veranderen niks aan mijn doel.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 12:18:14 #100
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_177703870
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:14 schreef DSVM het volgende:

[..]

Ik hou dat niet lang vol.

Inderdaad raar, want ik heb het voor de lange termijn, en koersuitslagen op korte termijn veranderen niks aan mijn doel.
We zullen zien hoe lang ik het volhoud, ik zal het bijhouden, vandaag is dag 1!

Nu reageer ik niet elke dag en lees ik absoluut niet alles terug, maar ik zal eerlijk vermelden hoe lang het heeft geduurd voordat ik weer een crypto app op mijn telefoon heb.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')