abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 9 maart 2018 @ 23:46:57 #301
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_177715801
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 23:37 schreef Molo het volgende:

[..]

Ja de optimale therapeutische werking wordt dan verwacht, dus daarom dan pas bloed prikken.
Maar dat dat swingen zo heftig is bij je. Het is ook een rotaandoening.
Moet jij wel echt wachten met ophogen/verlagen na bloed prikken? Want ik voel het bij stabiel leven (dus geen zwangerschap, ziekte, stress, flinke temperatuurwissels, dat soort dingen) goed aankomen en kan dan redelijk tijdig bijschakelen met medicatie. Om de dag of om de twee dagen kleinste dosis erbij of eraf kan natuurlijk ook.
Niet om je te adviseren zelf te gaan kutten met pillen, maar anders loop je altijd zoveel vertraging op toch? Ik heb dit op een manier voor mij werkt destijds zo met endocrinoloog besproken en afgetikt en mijn huisarts mag zich ernaar voegen.
Maakt voor mij wel verschil tussen wel of niet structureel opleiding/werk kunnen doen en alle andere nuttigheden in het leven.
Ik moet echt wachten op bloedprikken ja. Maar ik kan wanneer ik wil bloedprikken en heb de dag erna de uitslag. En feitelijk doe ik daarmee wat ik wil. Afgelopen week was het op het randje wel/niet verlagen. Specialist wilde niet perse, ik wel. Specialist wilde toen met 25 verlagen, ik met 12,5 dus dat ga ik doen.
Spoilers!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')