abonnement Unibet Coolblue
pi_177681564


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]


Persoonlijke touch van TS:
pi_177681606
Het was trouwens toch één whale die de hele markt aan het manipuleren was, die Mt. Gox trustee :')

Had Kyran toch gelijk _O_
pi_177681627
Beste TT in tijden.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177681638
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:01 schreef BakkenKappen het volgende:
Het was trouwens toch één whale die de hele markt aan het manipuleren was, die Mt. Gox trustee :')

Had Kyran toch gelijk _O_
Kyran heeft altijd gelijk _O_
Lambo of Rekt
pi_177681645
quote:
14s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:04 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Kyran heeft altijd gelijk _O_
In tegenstelling tot fibo. :+
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 maart 2018 @ 11:04:36 #6
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177681647
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:01 schreef BakkenKappen het volgende:
Het was trouwens toch één whale die de hele markt aan het manipuleren was, die Mt. Gox trustee :')

Had Kyran toch gelijk _O_
_O-

Om dit te vieren deel ik gratis ETH uit, stuur nu 100 ETH en je krijgt er 1000 terug.
pi_177681651
quote:
14s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:03 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Beste TT in tijden.
Water en brood begint te vervelen.

Gelukkig is in de bijstand ook op stand wonen, dus als het even doorgaat zie ik geen andere oplossing meer :7
pi_177681733
Stort nu 100 Waves naar alias "magnet" en je krijgt er 99 terug :)
pi_177681788
quote:
1s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:04 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

In tegenstelling tot fibo. :+
Klopt, het is geen wet. Kyran's posts wel. :P
Lambo of Rekt
pi_177681807
Nou ja je kunt er nog zoveel TA tegenaan gooien als je wil, als er iemand besluit 40k BTC te dumpen ga je gewoon nat.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 maart 2018 @ 11:14:54 #11
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177681833
De koersen reageren teveel en te overdreven op nieuws, dus TA blijft in mijn ogen behoorlijk nutteloos. Leuk om trends te ontdekken, maar uiteindelijk zou ik er nooit op vertrouwen.

Natuurlijk werkt het wel als allerlei grote Twitter accounts hetzelfde zeggen en er een FOMO / FUD ontstaat, maar buiten dat ... meh :P
pi_177681856
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:14 schreef Kyran het volgende:
Leuk om trends te ontdekken, maar uiteindelijk zou ik er nooit op vertrouwen.
Ja dit dus. En dat nieuws waar op gereageerd wordt is vaak ook onvoorspelbaar. Zoiets als met Binance of een land dat regulatie aankondigt uit het niets kan je gewoon niet voorzien. Ook al wel zit je dan in een "uptrend" of wat dan ook.
pi_177681859
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:14 schreef Kyran het volgende:
De koersen reageren teveel en te overdreven op nieuws, dus TA blijft in mijn ogen behoorlijk nutteloos. Leuk om trends te ontdekken, maar uiteindelijk zou ik er nooit op vertrouwen.

Natuurlijk werkt het wel als allerlei grote Twitter accounts hetzelfde zeggen en er een FOMO / FUD ontstaat, maar buiten dat ... meh :P
Inderdaad.

TA's zijn absolute bullshit. Maar vaak blijken ze te kloppen omdat ze toch inspelen op trends.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177681872
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:13 schreef BakkenKappen het volgende:
Nou ja je kunt er nog zoveel TA tegenaan gooien als je wil, als er iemand besluit 40k BTC te dumpen ga je gewoon nat.
Tenzij je TA doet en een whale bent :D
pi_177681917
Het gaat er dan ook niet om hoe de volgende candle is, maar het grotere plaatje van verloop van de koers, en die zijn met TA's toch wel vrij nauwkeurig te bepalen meestal en daardoor handig.

Kijk deze is ook redelijk spot on behalve dat de desert of despair niet gehit is https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/RUhQOl66-Bitcoin-Bubble/ (klik play rechts)

Dit is dan wel bubble voorspelling, maar ook dát is een vorm van TA.

Nee je kan niet 100% de volgende candle voorspellen met een TA of technieken, het is niet extreem nauwkeurig, maar om te zeggen dat het onzin is vind ik wat ver gaan. Die technieken worden al tientallen jaren gebruikt en met succes, vraag dat maar op wallstreet.
Lambo of Rekt
pi_177681926
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:17 schreef dimmak het volgende:

[..]

Inderdaad.

TA's zijn absolute bullshit. Maar vaak blijken ze te kloppen omdat ze toch inspelen op trends.
Het meeste TA-gezever zegt eigenlijk niks. Hoop als dit, als dat, kan, is mogelijk.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 maart 2018 @ 11:24:08 #17
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177681946
quote:
7s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:21 schreef EggsTC het volgende:
Het gaat er dan ook niet om hoe de volgende candle is, maar het grotere plaatje van verloop van de koers, en die zijn met TA's toch wel vrij nauwkeurig te bepalen meestal en daardoor handig.

Kijk deze is ook redelijk spot on behalve dat de desert of despair niet gehit is https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/RUhQOl66-Bitcoin-Bubble/ (klik play rechts)

Dit is dan wel bubble voorspelling, maar ook dát is een vorm van TA.

Nee je kan niet 100% de volgende candle voorspellen met een TA of technieken, het is niet extreem nauwkeurig, maar om te zeggen dat het onzin is vind ik wat ver gaan. Die technieken worden al tientallen jaren gebruikt en met succes, vraag dat maar op wallstreet.
Het is een soort van kansberekening, niks meer niks minder in mijn ogen.

Als X gebeurt dan is de kans klein/groot dat daarna Y gebeurt. Als X niet gebeurt dan is de kans klein/groot dat Z gebeurt.

Fib levels werken ook vooral omdat mensen denken dat ze werken.

Ga me nou niet tegenspreken, want ik heb altijd gelijk (bron: EggsTC).

... dus
pi_177681963
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:24 schreef Kyran het volgende:

[..]

Het is een soort van kansberekening, niks meer niks minder in mijn ogen.

Als X gebeurt dan is de kans klein/groot dat daarna Y gebeurt. Als X niet gebeurt dan is de kans klein/groot dat Z gebeurt.
Ja, en dit soort info is dan ook best wat waard als jij het bezit en anderen die in dezelfde markt opereren niet.

quote:
Fib levels werken ook vooral omdat mensen denken dat ze werken.
Nee, iemand heeft dit ooit bedacht, toen werkte het ook vóórdat men wist dat het bestond :P Anders was het systeem niet ontwikkeld.

quote:
Ga me nou niet tegenspreken, want ik heb altijd gelijk (bron: EggsTC).

... dus
Ok :@ :P

Toch hecht ik stiekem best waarde aan EMA/RSI en dat soort verwante zaken :@
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 maart 2018 @ 11:27:21 #19
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177682009
quote:
7s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:25 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, en dit soort info is dan ook best wat waard als jij het bezit en anderen die in dezelfde markt opereren niet.

[..]

Nee, iemand heeft dit ooit bedacht, toen werkte het ook vóórdat men wist dat het bestond :P Anders was het systeem niet ontwikkeld.

[..]

Ok :@ :P
Nou ok, het is inderdaad niet volledig nutteloos, maar ik zou er nooit blind op vertrouwen.

Nu doe ik op dit moment sowieso niet aan traden, dus dan maakt het ook niks uit.
pi_177682033
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:27 schreef Kyran het volgende:

[..]

Nou ok, het is inderdaad niet volledig nutteloos, maar ik zou er nooit blind op vertrouwen.

Nu doe ik op dit moment sowieso niet aan traden, dus dan maakt het ook niks uit.
Nee, blind kan zeker niet, als het blind had gewerkt had iedereen die hier serieus mee bezig was meer geld dan goed voor m zou zijn. Het zijn "likely scenario's".
Lambo of Rekt
pi_177682045
Ik twijfel toch om het UTN buybuttonje op te zoeken, hij staat wel lekker nu voor kopen :9
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 maart 2018 @ 11:31:35 #22
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177682055
quote:
10s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:30 schreef EggsTC het volgende:
Ik twijfel toch om het UTN buybuttonje op te zoeken, hij staat wel lekker nu voor kopen :9
Als iets anders nou eens gvd een moontje doet wil ik dat ook doen, maar alles staat te kutten.

VeChain, kut coin.
pi_177682067
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:31 schreef Kyran het volgende:

[..]

Als iets anders nou eens gvd een moontje doet wil ik dat ook doen, maar alles staat te kutten.

VeChain, kut coin.
Ik twijfel mn waves in te ruilen ervoor, of ff ergens een ethtje vandaan plukken... ff kijken wat lukt
Lambo of Rekt
pi_177682071
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:31 schreef Kyran het volgende:

[..]

Als iets anders nou eens gvd een moontje doet wil ik dat ook doen, maar alles staat te kutten.

VeChain, kut coin.
Rustig laten staan tot $12 EOY
pi_177682087
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:32 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Rustig laten staan tot $12 EOY
Ja of ruilen tegen ripple.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 maart 2018 @ 11:34:13 #26
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177682092
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:32 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Rustig laten staan tot $12 EOY
VeChain is en blijft mijn top coin nog steeds :D Daar blijf ik van af totdat het minstens x5 is :P (en dat is volgens mij nog niet een eindstation).
pi_177682100
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:34 schreef Kyran het volgende:

[..]

VeChain is en blijft mijn top coin nog steeds :D Daar blijf ik van af totdat het minstens x5 is :P (en dat is volgens mij nog niet een eindstation).
1200usd eoy.
Lambo of Rekt
  donderdag 8 maart 2018 @ 11:41:14 #28
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_177682196
hoihoi, misschien zit ik in het verkeerde topique, maar ik zou graag een bl3p invite willen ontvangen. Is daar al een topique voor net als op tweakers?
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
pi_177682223
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:41 schreef Maanvis het volgende:
hoihoi, misschien zit ik in het verkeerde topique, maar ik zou graag een bl3p invite willen ontvangen. Is daar al een topique voor net als op tweakers?
Open er 1 zou ik zeggen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177682225
quote:
10s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:30 schreef EggsTC het volgende:
Ik twijfel toch om het UTN buybuttonje op te zoeken, hij staat wel lekker nu voor kopen :9
Ik heb nog 12 ETH in m'n MEW om vandaag in UTN te stoppen.
Gisteren zou ik tegen de withdrawal limit van 3 BTC bij CobinHood aanlopen zijn dus stuurde ik er niet alles heen.

Vandaag iig zorgen dat ik boven de 3 miljoen UTN-P kom, dan heb ik er eerst wel genoeg.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 maart 2018 @ 11:43:11 #31
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177682230
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:41 schreef Maanvis het volgende:
hoihoi, misschien zit ik in het verkeerde topique, maar ik zou graag een bl3p invite willen ontvangen. Is daar al een topique voor net als op tweakers?
Achteraan aansluiten jij o|O
pi_177682253
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:42 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik heb nog 12 ETH in m'n MEW om vandaag in UTN te stoppen.
Gisteren zou ik tegen de withdrawal limit van 3 BTC bij CobinHood aanlopen zijn dus stuurde ik er niet alles heen.

Vandaag iig zorgen dat ik boven de 3 miljoen UTN-P kom, dan heb ik er eerst wel genoeg.
Lekkerhoor :D
Lambo of Rekt
pi_177682328
Bij de Lisk relaunch spraken ze over 4 tot 6 weken tot de release van Core 1.0. Nu 2/3 weken later schrijven ze in de community update gewoon weer 4 tot 6 weken.

Wat? :')
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 8 maart 2018 @ 11:50:21 #34
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177682336
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:49 schreef dimmak het volgende:
Bij de Lisk relaunch spraken ze over 4 tot 6 weken tot de release van Core 1.0. Nu 2/3 weken later schrijven ze in de community update gewoon weer 4 tot 6 weken.

Wat? :')
Toen zes, nu 4. Kan dus net kloppen :P
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_177682346
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:01 schreef BakkenKappen het volgende:
Het was trouwens toch één whale die de hele markt aan het manipuleren was, die Mt. Gox trustee :')

Had Kyran toch gelijk _O_
Hij heeft nog 165k BTC te besteden dus dit blijft nog wel even aanhouden.
pi_177682381
quote:
10s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:44 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Lekkerhoor :D
Ben benieuwd of ze me straks de Universa shiller noemen ipv Waves :P
Ik zit nog steeds stevig in Waves en Lisk, na december niets meer verkocht :)
pi_177682407
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:49 schreef dimmak het volgende:
Bij de Lisk relaunch spraken ze over 4 tot 6 weken tot de release van Core 1.0. Nu 2/3 weken later schrijven ze in de community update gewoon weer 4 tot 6 weken.

Wat? :')
Het is dan ook de "february update" :P
Maar je hebt gelijk, er zou nu 2-4 weken moeten staan.
pi_177682464
pi_177682480
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:52 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ben benieuwd of ze me straks de Universa shiller noemen ipv Waves :P
Ik zit nog steeds stevig in Waves en Lisk, na december niets meer verkocht :)
Heb jij ook gekeken naar die nodes? Hoeveel heb je nodig om een node te draaien?
Lambo of Rekt
pi_177682491
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:53 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Het is dan ook de "february update" :P
Maar je hebt gelijk, er zou nu 2-4 weken moeten staan.
Ik hoop dat het een foutje is. Ik wil eind maart/begin april moonen met al mijn hele portfolio. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177682514
quote:
9s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:50 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Hij heeft nog 165k BTC te besteden dus dit blijft nog wel even aanhouden.
die trustee moest laten uitbetalen, er moesten nog wat schuldeisers afbetaald worden.
nu hebben ze volgens mij alles ( rond de 400 miljoen ) afbetaald.

de rest van de bitcoin kunnen ze dus laten staan....of in kleinere batches verkopen.
pi_177682561
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 12:00 schreef Predator38 het volgende:

[..]

die trustee moest laten uitbetalen, er moesten nog wat schuldeisers afbetaald worden.
nu hebben ze volgens mij alles ( rond de 400 miljoen ) afbetaald.

de rest van de bitcoin kunnen ze dus laten staan....of in kleinere batches verkopen.
Die BTC hadden ze gewoon OTC moeten verkopen. Welke debiel gaat dat nu op een exchange dumpen?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177682601
maargoed, alles kwam wel tegelijk gister:

Mt.Gox trustee dump
mogelijke binance hack
SEC fud
japan FUD

toch knap dat die 9300 het weer gehouden heeft.
pi_177682603
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:59 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik hoop dat het een foutje is. Ik wil eind maart/begin april moonen met al mijn hele portfolio. :P
Ja, ik hoop dat ze niet wéér zaken uit gaan stellen want daar hebben ze een handje van. Zeg dan 3 maanden en release het na 2 maanden als je die 8 weken nodig hebt, ipv zeggen dat je t in 4 weken doet en dan 8 weken nodig hebben.

Onrealistische targets en alles zijn wel een probleem bij LISK, zet de verwachtingen niet te hoog, of zet ze helemaal niet.

Steeds shit uitstellen zolang er nog niets is waar men wat mee kan, is niet handig.
Lambo of Rekt
pi_177682637
LISK :')
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177682676
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 12:07 schreef JeSuisDroppie het volgende:
LISK :')
:(
Lambo of Rekt
pi_177682797
quote:
7s.gif Op donderdag 8 maart 2018 11:21 schreef EggsTC het volgende:
Die technieken worden al tientallen jaren gebruikt en met succes, vraag dat maar op wallstreet.
Scheve vergelijking. Handelen op een markt die al honderden jaren bestaat met iets wat bijna 10 jaar draait. Zaken die niet mee te nemen zijn in een TA hebben gewoon teveel invloed in crypto tot nu toe.
pi_177682828
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 12:16 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Scheve vergelijking. Handelen op een markt die al honderden jaren bestaat met iets wat bijna 10 jaar draait. Zaken die niet mee te nemen zijn in een TA hebben gewoon teveel invloed in crypto tot nu toe.
Klopt, maar dat is op de beurs ook, als er weer ns iemand met de kas vandoor gaat. Nu is de cryptomarkt volatieler dan de beurs, maar het blijft hetzelfde aspect wat speelt; menselijke psyche, dat is wat de markt drijft. Niets meer en niets minder.
Lambo of Rekt
pi_177683028
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 12:18 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Klopt, maar dat is op de beurs ook, als er weer ns iemand met de kas vandoor gaat. Nu is de cryptomarkt volatieler dan de beurs, maar het blijft hetzelfde aspect wat speelt; menselijke psyche, dat is wat de markt drijft. Niets meer en niets minder.
En die kan je voorspellen over een periode van 3 tot 6 maanden met TA?
  donderdag 8 maart 2018 @ 12:36:08 #50
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177683209
Jongens man, hou nou toch eens op ratio en logica los te laten op deze "markt". Het heeft meer weg van een casino dan een handelshuis.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')