Nog steeds teveel werk, blokjes in de magnetron warmen dan met wat zout en peperquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:30 schreef fietsie het volgende:
[..]
Nee, in zakjes in blokjes gesneden in de diepvries. Losgemept.
Klontje boter in de pan, gesnipperd uitje erop, bietenblokjes erop. Warm laten worden.
Gladde poesjesquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:31 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Ze stuurt me net een foto van wat er na de middagdut op haar ligt te wachten
Snoodaard.
Nee, dat was blijkbaar voor het eten al afgetiktquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:31 schreef fietsie het volgende:
[..]
Gezien mijn rijke fantasie onthoud ik me even van speculatie in deze.
Dat kan heel goed, daar hoeven ze ook niet voor uit het zakje. Is magnetronproof zakje.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:33 schreef Molo het volgende:
[..]
Nog steeds teveel werk, blokjes in de magnetron warmen dan met wat zout en peper
quote:
quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:33 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Nee, dat was blijkbaar voor het eten al afgelikt
Snap ik als je met zo'n gevaarte op hem af komt!quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:31 schreef FranticDJ het volgende:
Nou, de groeten van george Clooney aan allen.. hij ging de andere kant op. Voor hem werd t allemaal te gek.
Ok, zal nooit doenquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:12 schreef Molo het volgende:
[..]
Je hoeft het mij echt never nooit voor te zetten iig
Geen idee, vast niet..quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:34 schreef Molo het volgende:
[..]
Snap ik als je met zo'n gevaarte op hem af komt!
Past die boot van jullie op het Como meer?
Mensen die niet aan twaalf rondes doenquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:33 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Nee, dat was blijkbaar voor het eten al afgetikt
Sorryquote:
Waarom niet een speklap erbij?quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:40 schreef fietsie het volgende:
Vandaag overigens een uitje gefruit en spekblokjes beetje uitgebakken.
En daar de blokjes rode biet op gemikt.
Straks op t bord een half gesnipperd uitje erover, en fijngesneden zoetzuur augurkje.
Omdat er vel-loze kippendijen in de koelkast lagen met een tht-datum van vandaag.quote:
Internet te traag om te uploaden, sorry.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:15 schreef DancingPhoebe het volgende:
Nu zit die stommer mij te spammen met eetfoto's
Schandelijkquote:
En die eet je niet?quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:41 schreef fietsie het volgende:
[..]
Omdat er vel-loze kippendijen in de koelkast lagen met een tht-datum van vandaag.
Dat denk jij. De waarheid is iets anders.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:18 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ach die zit straks met een volle pens boerend keurig rechtop met een glas water bij de hand om alles binnen te houden... en dan begin jij over kraakbeensnackjes.
Opquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:31 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Ze stuurt me net een foto van wat er na de middagdut op haar ligt te wachten
Snoodaard.
quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:31 schreef fietsie het volgende:
[..]
Gezien mijn rijke fantasie onthoud ik me even van speculatie in deze.
Ja die liggen in de grill.quote:
Witte peer thee is inderdaad een wereld van verschil met waterquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:44 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Dat denk jij. De waarheid is iets anders.
Pens wel vol. En witte peer thee bij de hand.
Ik hou van bloemkool uit de oven, maar liever wel in dikke plakken.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:45 schreef RobinOok het volgende:
Ik krijg zo een hele bloemkool uit de oven.
Ben benieuwd.
Ja toen ik dat schreef schoof ik net de laatste friandise naar binnen. Liggend op het hotelbed.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:47 schreef fietsie het volgende:
[..]
Witte peer thee is inderdaad een wereld van verschil met water
Geroosterd?quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:45 schreef RobinOok het volgende:
Ik krijg zo een hele bloemkool uit de oven.
Ben benieuwd.
Nou ja, zoiets ja. In de oven, zonder bedekking. Is dat geroosterd. Ja he?quote:
quote:Op woensdag 7 maart 2018 18:00 schreef Lucky_Strike het volgende:
Bedankt namens J Molo. Hij moet vissticks halen.
Ik hou daar wel vanquote:Op woensdag 7 maart 2018 18:00 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nou ja, zoiets ja. In de oven, zonder bedekking. Is dat geroosterd. Ja he?
Nou, geroosterd dus. Ik zei "zoek maar een recept". En dat deed ie. Dus nu moet ik verder mijn mond houwen en zo eten.
Geroosterde bloemkool is heerlijk.quote:Op woensdag 7 maart 2018 18:00 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nou ja, zoiets ja. In de oven, zonder bedekking. Is dat geroosterd. Ja he?
Nou, geroosterd dus. Ik zei "zoek maar een recept". En dat deed ie. Dus nu moet ik verder mijn mond houwen en zo eten.
Ik heb hem toch maar gespaard en er zalm uit gehaald. Ik ga vissticks wel op mn boodschappenlijst zetten. Zijn die van de Lidl lekker of kan ik beter de eckte halen?quote:
Ecktequote:Op woensdag 7 maart 2018 18:18 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb hem toch maar gespaard en er zalm uit gehaald. Ik ga vissticks wel op mn boodschappenlijst zetten. Zijn die van de Lidl lekker of kan ik beter de eckte halen?
NOM NOM nomquote:Op woensdag 7 maart 2018 18:14 schreef Pietverdriet het volgende:
Vanavond hier gestoomde bloemkool met kalfsragout en schupfknudeln
ipv rucola spinazie nemen en ik noem het een maaltijd. En nog heel lekker ookquote:Op woensdag 7 maart 2018 16:59 schreef Molo het volgende:
De mensen die pasta koken, er gebakken spekjes en boursin in flikkeren en het na een hand rucola als finish een maaltijd noemen
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |