Damn, da's fout op veel fronten zeg...quote:
Je mist de ananas?quote:Op woensdag 7 maart 2018 15:17 schreef fietsie het volgende:
[..]
Damn, da's fout op veel fronten zeg...
Normaal zou ik daar ook liever op wachten, maar het is met een paar vriendinnen altijd zo lastig om iets te vinden. En dan komen we altijd bij dezelfde opties uit.quote:Op woensdag 7 maart 2018 15:12 schreef FutureFairytale het volgende:
al heel lang niet meer geweest maar ze gaan de menukaart weer veranderen. Dan ga ik weer een keertje.
Had een huisgenoot die saus maakte als volgtquote:Op woensdag 7 maart 2018 14:54 schreef Myraela het volgende:
[..]
Lekker.
Ik heb wel weer eens zin in de foute pasta die een kennis vroeger maakte. Die bakte gehakt, deed daar een blik ragout, een bekertje crème fraîche en wat mosterd bij. Dat vond ik toen echt geweldig. Nu al jaren niet op.
Luchtgedroogd?quote:Op woensdag 7 maart 2018 15:52 schreef Vanyel het volgende:
In het kader van tapas at ik zojuist mijn eerste konijnenoor.
Verrassend lekker
Ik wacht hier ook nog even voor een nieuwe pogingquote:Op woensdag 7 maart 2018 15:51 schreef borisz het volgende:
Heb de Aldi bezocht waar ik nu woon. Wat een vreselijke winkel.
AH is prima.
Vomar ook, maar wel klein.
Jumbo, Lidl en Deka moet ik nog bezoeken.
Ik heb enorme weerstand tegen ragout. Ik wil dat niet eten.quote:Op woensdag 7 maart 2018 15:26 schreef Myraela het volgende:
Ik vind trouwens kippenragout, met uit elkaar geplukte kip, de lekkerste ragout.
Gefrituurd. Met gerookte konijnenpate. Foto komt later wel ergens.quote:
Wel pluspunten dat die toch nog groente toevoegt, maar ik zou het niet willen eten.quote:Op woensdag 7 maart 2018 15:55 schreef derLudolf het volgende:
Had een huisgenoot die saus maakte als volgt
-shoarma bakken.
-prei bakken
-blik Unox romige champignonensoep (hele dikke prut, net stopverf)
Serveren met Honig SpongeBob pasta.
Daarom is foto's maken een fijne afwijking. Kun je thuis altijd nog even kijken wat het ook alweer was. Alhoewel ik de wijn vaak niet op de foto zet, want dat staat zo euh zo van "we gaan straks op internet checken hoe duur hij echt is".quote:Op woensdag 7 maart 2018 16:07 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Met o.a. de lekkerste witte wijn die ik ooit dronk, waarvan ik uiteraard nu al niet meer weet wat het was
De wijn staat dus ook niet op de foto.quote:Op woensdag 7 maart 2018 16:15 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Daarom is foto's maken een fijne afwijking. Kun je thuis altijd nog even kijken wat het ook alweer was. Alhoewel ik de wijn vaak niet op de foto zet, want dat staat zo euh zo van "we gaan straks op internet checken hoe duur hij echt is".
Ik dacht dat jij graag obscure dingen probeerde qua 'junk food'quote:Op woensdag 7 maart 2018 16:08 schreef Myraela het volgende:
[..]
Wel pluspunten dat die toch nog groente toevoegt, maar ik zou het niet willen eten.
arghh! groundhog day Dit Dat ..quote:Op woensdag 7 maart 2018 15:51 schreef borisz het volgende:
Heb de Aldi bezocht waar ik nu woon. Wat een vreselijke winkel.
AH is prima.
Vomar ook, maar wel klein.
Jumbo, Lidl en Deka moet ik nog bezoeken.
Ja, maar niet iedere belachelijke gedachte die in een random iemand opkomt.quote:Op woensdag 7 maart 2018 16:41 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik dacht dat jij graag obscure dingen probeerde qua 'junk food'
Ja ik vond die Honig pasta ook te ver gaan hoor..quote:Op woensdag 7 maart 2018 16:48 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ja, maar niet iedere belachelijke gedachte die in een random iemand opkomt.
luie mensen ragoutquote:
Eens mbt dat kraakbeen.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:03 schreef Vanyel het volgende:
Vandaag at ik voor het eerst en voor het laatst een gerecht rondom kraakbeen en een gerecht met auberginegnocci .
Wat kan kraakbeen een kotswaardige textuur hebben zeg. Ook de truffel ernaast kon daar niets aan goedmaken.
Nog maar een for good measure.
Met uitzondering van de rucola (daarvoor maak ik een lekkere salade) is dit zo heel af en toe verschrikkelijk lekker (en dan weer een jaar niet)quote:Op woensdag 7 maart 2018 16:59 schreef Molo het volgende:
De mensen die pasta koken, er gebakken spekjes en boursin in flikkeren en het na een hand rucola als finish een maaltijd noemen
Je hoeft het mij echt never nooit voor te zetten iigquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:11 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Met uitzondering van de rucola (daarvoor maak ik een lekkere salade) is dit zo heel af en toe verschrikkelijk lekker (en dan weer een jaar niet)
Ik soms ook gewoon pasta met spinazie en kruidenkaas.quote:Op woensdag 7 maart 2018 16:59 schreef Molo het volgende:
De mensen die pasta koken, er gebakken spekjes en boursin in flikkeren en het na een hand rucola als finish een maaltijd noemen
Hoe krijg je het wegquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:12 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik soms ook gewoon pasta met spinazie en kruidenkaas.
Stuur maar door hierquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:15 schreef DancingPhoebe het volgende:
Nu zit die stommer mij te spammen met eetfoto's
Ach die zit straks met een volle pens boerend keurig rechtop met een glas water bij de hand om alles binnen te houden... en dan begin jij over kraakbeensnackjes.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:15 schreef DancingPhoebe het volgende:
Nu zit die stommer mij te spammen met eetfoto's
Ik vind het niet geweldig lekker hoor, maar dat is gewoon zo'n "ik heb geen zin om te koken of boodschappen te doen"-maaltijd.quote:
Oh dat is hier de spinazie en vissticks maaltijdquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:20 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik vind het niet geweldig lekker hoor, maar dat is gewoon zo'n "ik heb geen zin om te koken of boodschappen te doen"-maaltijd.
dat is alsnog veel werkquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:26 schreef fietsie het volgende:
Rode bietjes (eigen tuin) en vissticks hier, in dat geval.
Nee, in zakjes in blokjes gesneden in de diepvries. Losgemept.quote:
Ze stuurt me net een foto van wat er na de middagdut op haar ligt te wachtenquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:18 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ach die zit straks met een volle pens boerend keurig rechtop met een glas water bij de hand om alles binnen te houden... en dan begin jij over kraakbeensnackjes.
Gezien mijn rijke fantasie onthoud ik me even van speculatie in deze.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:31 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Ze stuurt me net een foto van wat er na de middagdut op haar ligt te wachten
Snoodaard.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |