Damn, da's fout op veel fronten zeg...quote:
Je mist de ananas?quote:Op woensdag 7 maart 2018 15:17 schreef fietsie het volgende:
[..]
Damn, da's fout op veel fronten zeg...
Normaal zou ik daar ook liever op wachten, maar het is met een paar vriendinnen altijd zo lastig om iets te vinden. En dan komen we altijd bij dezelfde opties uit.quote:Op woensdag 7 maart 2018 15:12 schreef FutureFairytale het volgende:
al heel lang niet meer geweest maar ze gaan de menukaart weer veranderen. Dan ga ik weer een keertje.
Had een huisgenoot die saus maakte als volgtquote:Op woensdag 7 maart 2018 14:54 schreef Myraela het volgende:
[..]
Lekker.
Ik heb wel weer eens zin in de foute pasta die een kennis vroeger maakte. Die bakte gehakt, deed daar een blik ragout, een bekertje crème fraîche en wat mosterd bij. Dat vond ik toen echt geweldig. Nu al jaren niet op.
Luchtgedroogd?quote:Op woensdag 7 maart 2018 15:52 schreef Vanyel het volgende:
In het kader van tapas at ik zojuist mijn eerste konijnenoor.
Verrassend lekker
Ik wacht hier ook nog even voor een nieuwe pogingquote:Op woensdag 7 maart 2018 15:51 schreef borisz het volgende:
Heb de Aldi bezocht waar ik nu woon. Wat een vreselijke winkel.
AH is prima.
Vomar ook, maar wel klein.
Jumbo, Lidl en Deka moet ik nog bezoeken.
Ik heb enorme weerstand tegen ragout. Ik wil dat niet eten.quote:Op woensdag 7 maart 2018 15:26 schreef Myraela het volgende:
Ik vind trouwens kippenragout, met uit elkaar geplukte kip, de lekkerste ragout.
Gefrituurd. Met gerookte konijnenpate. Foto komt later wel ergens.quote:
Wel pluspunten dat die toch nog groente toevoegt, maar ik zou het niet willen eten.quote:Op woensdag 7 maart 2018 15:55 schreef derLudolf het volgende:
Had een huisgenoot die saus maakte als volgt
-shoarma bakken.
-prei bakken
-blik Unox romige champignonensoep (hele dikke prut, net stopverf)
Serveren met Honig SpongeBob pasta.
Daarom is foto's maken een fijne afwijking. Kun je thuis altijd nog even kijken wat het ook alweer was. Alhoewel ik de wijn vaak niet op de foto zet, want dat staat zo euh zo van "we gaan straks op internet checken hoe duur hij echt is".quote:Op woensdag 7 maart 2018 16:07 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Met o.a. de lekkerste witte wijn die ik ooit dronk, waarvan ik uiteraard nu al niet meer weet wat het was
De wijn staat dus ook niet op de foto.quote:Op woensdag 7 maart 2018 16:15 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Daarom is foto's maken een fijne afwijking. Kun je thuis altijd nog even kijken wat het ook alweer was. Alhoewel ik de wijn vaak niet op de foto zet, want dat staat zo euh zo van "we gaan straks op internet checken hoe duur hij echt is".
Ik dacht dat jij graag obscure dingen probeerde qua 'junk food'quote:Op woensdag 7 maart 2018 16:08 schreef Myraela het volgende:
[..]
Wel pluspunten dat die toch nog groente toevoegt, maar ik zou het niet willen eten.
arghh! groundhog day Dit Dat ..quote:Op woensdag 7 maart 2018 15:51 schreef borisz het volgende:
Heb de Aldi bezocht waar ik nu woon. Wat een vreselijke winkel.
AH is prima.
Vomar ook, maar wel klein.
Jumbo, Lidl en Deka moet ik nog bezoeken.
Ja, maar niet iedere belachelijke gedachte die in een random iemand opkomt.quote:Op woensdag 7 maart 2018 16:41 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik dacht dat jij graag obscure dingen probeerde qua 'junk food'
Ja ik vond die Honig pasta ook te ver gaan hoor..quote:Op woensdag 7 maart 2018 16:48 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ja, maar niet iedere belachelijke gedachte die in een random iemand opkomt.
luie mensen ragoutquote:
Eens mbt dat kraakbeen.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:03 schreef Vanyel het volgende:
Vandaag at ik voor het eerst en voor het laatst een gerecht rondom kraakbeen en een gerecht met auberginegnocci .
Wat kan kraakbeen een kotswaardige textuur hebben zeg. Ook de truffel ernaast kon daar niets aan goedmaken.
Nog maar een for good measure.
Met uitzondering van de rucola (daarvoor maak ik een lekkere salade) is dit zo heel af en toe verschrikkelijk lekker (en dan weer een jaar niet)quote:Op woensdag 7 maart 2018 16:59 schreef Molo het volgende:
De mensen die pasta koken, er gebakken spekjes en boursin in flikkeren en het na een hand rucola als finish een maaltijd noemen
Je hoeft het mij echt never nooit voor te zetten iigquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:11 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Met uitzondering van de rucola (daarvoor maak ik een lekkere salade) is dit zo heel af en toe verschrikkelijk lekker (en dan weer een jaar niet)
Ik soms ook gewoon pasta met spinazie en kruidenkaas.quote:Op woensdag 7 maart 2018 16:59 schreef Molo het volgende:
De mensen die pasta koken, er gebakken spekjes en boursin in flikkeren en het na een hand rucola als finish een maaltijd noemen
Hoe krijg je het wegquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:12 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik soms ook gewoon pasta met spinazie en kruidenkaas.
Stuur maar door hierquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:15 schreef DancingPhoebe het volgende:
Nu zit die stommer mij te spammen met eetfoto's
Ach die zit straks met een volle pens boerend keurig rechtop met een glas water bij de hand om alles binnen te houden... en dan begin jij over kraakbeensnackjes.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:15 schreef DancingPhoebe het volgende:
Nu zit die stommer mij te spammen met eetfoto's
Ik vind het niet geweldig lekker hoor, maar dat is gewoon zo'n "ik heb geen zin om te koken of boodschappen te doen"-maaltijd.quote:
Oh dat is hier de spinazie en vissticks maaltijdquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:20 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik vind het niet geweldig lekker hoor, maar dat is gewoon zo'n "ik heb geen zin om te koken of boodschappen te doen"-maaltijd.
dat is alsnog veel werkquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:26 schreef fietsie het volgende:
Rode bietjes (eigen tuin) en vissticks hier, in dat geval.
Nee, in zakjes in blokjes gesneden in de diepvries. Losgemept.quote:
Ze stuurt me net een foto van wat er na de middagdut op haar ligt te wachtenquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:18 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ach die zit straks met een volle pens boerend keurig rechtop met een glas water bij de hand om alles binnen te houden... en dan begin jij over kraakbeensnackjes.
Gezien mijn rijke fantasie onthoud ik me even van speculatie in deze.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:31 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Ze stuurt me net een foto van wat er na de middagdut op haar ligt te wachten
Snoodaard.
Nog steeds teveel werk, blokjes in de magnetron warmen dan met wat zout en peperquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:30 schreef fietsie het volgende:
[..]
Nee, in zakjes in blokjes gesneden in de diepvries. Losgemept.
Klontje boter in de pan, gesnipperd uitje erop, bietenblokjes erop. Warm laten worden.
Gladde poesjesquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:31 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Ze stuurt me net een foto van wat er na de middagdut op haar ligt te wachten
Snoodaard.
Nee, dat was blijkbaar voor het eten al afgetiktquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:31 schreef fietsie het volgende:
[..]
Gezien mijn rijke fantasie onthoud ik me even van speculatie in deze.
Dat kan heel goed, daar hoeven ze ook niet voor uit het zakje. Is magnetronproof zakje.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:33 schreef Molo het volgende:
[..]
Nog steeds teveel werk, blokjes in de magnetron warmen dan met wat zout en peper
quote:
quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:33 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Nee, dat was blijkbaar voor het eten al afgelikt
Snap ik als je met zo'n gevaarte op hem af komt!quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:31 schreef FranticDJ het volgende:
Nou, de groeten van george Clooney aan allen.. hij ging de andere kant op. Voor hem werd t allemaal te gek.
Ok, zal nooit doenquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:12 schreef Molo het volgende:
[..]
Je hoeft het mij echt never nooit voor te zetten iig
Geen idee, vast niet..quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:34 schreef Molo het volgende:
[..]
Snap ik als je met zo'n gevaarte op hem af komt!
Past die boot van jullie op het Como meer?
Mensen die niet aan twaalf rondes doenquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:33 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Nee, dat was blijkbaar voor het eten al afgetikt
Sorryquote:
Waarom niet een speklap erbij?quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:40 schreef fietsie het volgende:
Vandaag overigens een uitje gefruit en spekblokjes beetje uitgebakken.
En daar de blokjes rode biet op gemikt.
Straks op t bord een half gesnipperd uitje erover, en fijngesneden zoetzuur augurkje.
Omdat er vel-loze kippendijen in de koelkast lagen met een tht-datum van vandaag.quote:
Internet te traag om te uploaden, sorry.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:15 schreef DancingPhoebe het volgende:
Nu zit die stommer mij te spammen met eetfoto's
Schandelijkquote:
En die eet je niet?quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:41 schreef fietsie het volgende:
[..]
Omdat er vel-loze kippendijen in de koelkast lagen met een tht-datum van vandaag.
Dat denk jij. De waarheid is iets anders.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:18 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ach die zit straks met een volle pens boerend keurig rechtop met een glas water bij de hand om alles binnen te houden... en dan begin jij over kraakbeensnackjes.
Opquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:31 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Ze stuurt me net een foto van wat er na de middagdut op haar ligt te wachten
Snoodaard.
quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:31 schreef fietsie het volgende:
[..]
Gezien mijn rijke fantasie onthoud ik me even van speculatie in deze.
Ja die liggen in de grill.quote:
Witte peer thee is inderdaad een wereld van verschil met waterquote:Op woensdag 7 maart 2018 17:44 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Dat denk jij. De waarheid is iets anders.
Pens wel vol. En witte peer thee bij de hand.
Ik hou van bloemkool uit de oven, maar liever wel in dikke plakken.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:45 schreef RobinOok het volgende:
Ik krijg zo een hele bloemkool uit de oven.
Ben benieuwd.
Ja toen ik dat schreef schoof ik net de laatste friandise naar binnen. Liggend op het hotelbed.quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:47 schreef fietsie het volgende:
[..]
Witte peer thee is inderdaad een wereld van verschil met water
Geroosterd?quote:Op woensdag 7 maart 2018 17:45 schreef RobinOok het volgende:
Ik krijg zo een hele bloemkool uit de oven.
Ben benieuwd.
Nou ja, zoiets ja. In de oven, zonder bedekking. Is dat geroosterd. Ja he?quote:
quote:Op woensdag 7 maart 2018 18:00 schreef Lucky_Strike het volgende:
Bedankt namens J Molo. Hij moet vissticks halen.
Ik hou daar wel vanquote:Op woensdag 7 maart 2018 18:00 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nou ja, zoiets ja. In de oven, zonder bedekking. Is dat geroosterd. Ja he?
Nou, geroosterd dus. Ik zei "zoek maar een recept". En dat deed ie. Dus nu moet ik verder mijn mond houwen en zo eten.
Geroosterde bloemkool is heerlijk.quote:Op woensdag 7 maart 2018 18:00 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nou ja, zoiets ja. In de oven, zonder bedekking. Is dat geroosterd. Ja he?
Nou, geroosterd dus. Ik zei "zoek maar een recept". En dat deed ie. Dus nu moet ik verder mijn mond houwen en zo eten.
Ik heb hem toch maar gespaard en er zalm uit gehaald. Ik ga vissticks wel op mn boodschappenlijst zetten. Zijn die van de Lidl lekker of kan ik beter de eckte halen?quote:
Ecktequote:Op woensdag 7 maart 2018 18:18 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb hem toch maar gespaard en er zalm uit gehaald. Ik ga vissticks wel op mn boodschappenlijst zetten. Zijn die van de Lidl lekker of kan ik beter de eckte halen?
NOM NOM nomquote:Op woensdag 7 maart 2018 18:14 schreef Pietverdriet het volgende:
Vanavond hier gestoomde bloemkool met kalfsragout en schupfknudeln
ipv rucola spinazie nemen en ik noem het een maaltijd. En nog heel lekker ookquote:Op woensdag 7 maart 2018 16:59 schreef Molo het volgende:
De mensen die pasta koken, er gebakken spekjes en boursin in flikkeren en het na een hand rucola als finish een maaltijd noemen
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |