abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 5 maart 2018 @ 16:04:23 #1
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_177622709
registreer om deze reclame te verbergen
EPO.jpg

laatste update 17/08/2015

Er bestaat een hele waaier aan dopingmiddelen, hieronder vind je een (vereenvoudigd) beknopt overzicht:

(Androgene) Anabole steroïden: zorgen ondermeer voor een hogere eiwitaanmaak en mindere eiwitafbraak in het lichaam wat kan resulteren in extra spiergroei en kracht. Hierdoor kan een atleet meer en harder trainen omdat zijn lichaam veel beter recupereert van de verrichte arbeid. Kan ook bij blessures gebruikt worden om weer sneller op de been te zijn.
Bv. Stanozolol, Nandrolon, Dianabol, Deca durabolin, Estragol, THG, ...

Groeihormonen: kunnen voor wat extra spier- en weefselgroei zorgen (regelmatig in combinatie met anabole steroïden), vetverbranding en helpen ook om sneller te genezen bij een blessure . Wordt sinds de jaren ’80 gebruikt en is zelfs nu nog steeds moeilijk op te sporen.
HGH, GH, Somatrotopine, Somatropine

Peptides: peptides zijn aminozuurketens die de bouwstenen vormen van proteïnen. Peptides zijn de nieuwe generatie van dopingmiddelen te noemen.
- GHRP: afkorting voor growth hormone releasing peptide.
aminozuurketens die ons lichaam triggeren om meer groeihormoon af te geven waardoor het lichaam de voordelen van extra groeihormoon krijgt. Worden blijkbaar vrij snel gemetaboliseerd en zijn daardoor niet makkelijk op te sporen.
Bv. GHRP - 6, CJC 1295, TB-500, ...

- GW1516:een stofje dat zich bind aan de PPARdelta receptor en er voor zorgt dat er meer proteïnen vrijkomen die helpen bij de energie uitstoot. In combinatie met AICAR zou het een erg goede verbetering moeten geven van het uithoudingsvermogen.
Bij ratten hielp GW1516 bij het vetmetabolisme en bescherming tegen zwaarlijvigheid. Omdat het erg kankerverwekkend was, werd deze stof niet meer verder ontwikkeld en is enkel op de zwarte markt te verkrijgen. Ze is zo gevaarlijk dat het WADA atleten specifiek voor deze stof waarschuwt , maar ondanks deze waarschuwing zijn er toch al meerdere atleten betrapt op het gebruik ervan.

- SARM: afkorting voor Selective Androgen Receptor Modulator.
SARMs binden aan de androgeen receptor, maar hebben weefselafhankelijke effecten door bijv. de verschillen in co-expressie van relevante cofactoren. Streven in het kader van sport is hierbij het maximaliseren van androgene activiteit in skeletspierweefsel, maar het minimaliseren in bijv. de prostaat om zodoende sportprestaties te maximaliseren, en tegelijkertijd androgene bijwerkingen te minimaliseren.

- AICAR afkorting voor amino-imidazole carboxamide ribotide
een stof die de aanmaak van nucleotiden stimuleert. Nucleotiden spelen een rol bij het doorgeven van signalen in en tussen cellen en de energielevering in cellen. Het zorgt voor een verandering naar spiervezeltype 1 dat belangrijk is bij duursporten, zorgt voor een betere doorbloeding en heeft effect op het koolhydraat en vetmetabolisme. Gebruik is moeilijk te traceren omdat het een lichaamseigen stof is, maar ondertussen zijn er wel limieten vastgesteld.

AOD9604 (Lipotropin) Vetverbander is gebaseerd op een stuk van de menselijke molecule van het de groeihormoon. Dit hormoon, dat natuurlijk in het lichaam voorkomt en dat vet metabolisme bevordert, wordt onderdrukt in het lichaam.

- GAS6 een lichaamseigen eiwit dat de aanmaak van rode bloedcellen stimuleert. Is ontwikkeld om nierpatiënten met anemie, die slecht of niet reageren op EPO, te helpen om hun hematocriet terug richting een normaler niveau te brengen. Als GAS6 werd gebruikt, reageerde de patient ook beter op EPO. Terwijl bij EPO voorzichtig moet omgesprongen worden met de dosering om geen trombose te veroorzaken, is dit bij GAS6 minder het geval en dus veiliger in gebruik. dan EPO. Volgens de onderzoeken gaf de combinatie van de 2 de beste resultaten in functie van het hematocrietniveau.

EPO: dit hormoon zorg er voor dat er meer rode bloedlichaampjes worden aangemaakt. Hierdoor kan het bloed meer zuurstof transporteren en dat zorgt er voor dat je een inspanning langer kan volhouden.
Erytropoëtine, rhEPO, Darbepoëtine alfa (Aranesp), epoëtine delta (Dynepo), CERA

FG-4592 (zuurstof in een pil) is bedoeld voor mensen die een tekort hebben aan rode bloedlichaampjes, zoals mensen met nierproblemen. Het middel stimuleert de aanmaak van rode bloedlichaampjes en werkt dus als epo, maar dan in pilvorm. Het is dus makkelijker toe te dienen dan epo zelf, dat werkt met een spuit."
FG-4592 alleen beschikbaar voor deelnemers aan klinische proeven. Het geneesmiddel bevindt zich in de laatste testfase, maar is nog niet goedgekeurd voor de markt. Toch kan het al op verschillende websites besteld worden, als de koper tenminste kan laten zien dat hij onderzoeker is.

Mechano groeifactor (Mechano Growth Factor) (MGF) is een variant van de spier insuline-achtige groeifactor-1 (IGF-1) die op strikte lichaamsbeweging en spierschade. Structureel anders dan andere groeifactoren, zoals IGF-1, dat wordt gesynthetiseerd door de lever, MGF gaat spiervezels skeletspier weefsel te herstellen en voorkomt beschadigde cellen sterven af. Het voegt stamcellen in de spier en wordt geactiveerd door een puls van stimulatie na spierweefsel belangrijke mechanische belasting ondergaan. Genen voor MGF getranscribeerd in mindere mate het ouder daarom spiermassa afneemt bij ouderen en bepaalde ziekten ook interfereren met de productie ervan

Bloedtransfusie: Een atleet laat bloed aftappen om later terug te injecteren. Bij de heropname van dat bloed zal de atleet zijn aantal rode bloedlichaampjes goed zien toenemen, waardoor zijn uithoudingsvermogen beter zal zijn.

Stimulantia: bevorderen de werking van het centrale zenuwstelsel, je reageert sneller/harder op prikkels en voelt je ook alerter/energieker.
efedra, ritalin, amfetamine, cocaïne, cafeïne, nicotine, ...

Beta 2 agonisten : verhogen de stofwisseling en worden onder meer bij wielrenners gebruikt omdat je hiermee goed vet kan verbranden zonder kostbare spieren te verliezen. Het is mogelijk dat er een beetje extra spiergroei onder invloed van deze middelen plaatsvind. Je vindt ze bijvoorbeeld in astmamedicijnen.
Clenbuterol, Salbutamol

Insuline: een hormoon dat de suikerspiegel in het bloed regelt en kan gebruikt worden om extra koolhydraten in de spieren op te slaan, waardoor de spieren een grotere energievoorraad hebben.

Diuretica: medicijnen die de urineproductie verhogen. Hierdoor kunnen verboden middelen sneller uit het lichaam verdwijnen en wordt de urine erg waterachtig. Dit resulteert dan in geen positieve test voor de dopingmiddelen die een atleet gebruikt, maar wel een positieve test voor diuretica en dat kan zoals het geval F. Schleck heel wat vragen oproepen.
Furosemide, Xipamide, ...

Probenicide: een middel dat (doping)metabolieten aan zich vasthecht waardoor het dopinggebruik gemaskeerd wordt omdat ze niet in de urinetest terechtkomen. Is eigenlijk een geneesmiddel dat wordt gebruikt bij jicht.

Dopingtesten
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Enkele notoire gezichten:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Docu's, interviews en lezingen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Filmpjes van legendarische prestaties op doping :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://vimeo.com/101032213
51a740b816.jpg

CjxoeCdUoAEUauv.jpg
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 5 maart 2018 @ 16:04:43 #2
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_177622717
Gequote voor de nageslacht.
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 15:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het verhaal van The Guardian is gebaseerd op het rapport van Digital, Culture, Media & Sport Committee. Dat is wel een serieuze commissie, gevuld met politici die deel uitmaken van het Engelse parlement. Vanuit die hoedanigheid heeft zo'n commissie natuurlijk ook de nodige mogelijkheden om vragen te stellen aan mensen die hierbij betrokken zijn.

Een van de belangrijkste uitspraken komt van Shane Sutton, die jarenlang een coach was bij Team Sky en de trainer van Wiggins:

[..]

Wat je zegt als je het gebruik van dat middel onethisch noemt, is eigenlijk dat het dus niet is gebruikt om een ziekte te bestrijden, maar voor een andere reden. Prestatiebevorderend dus, wat verboden is. Derhalve een vrij dodelijke uitspraak.

Deze commissie heeft ook informatie ontvangen van een klokkenluider. Informatie die ze serieus nemen, anders zouden ze het niet publiceren.

[..]

Veel dingen in het rapport zijn voorzichtig omschreven, zoals het feit dat er mogelijk ook andere renners hebben geprofiteerd van de middeltjes van Wiggins. Er is in ieder geval bewijs dat Wiggins het heeft gebruikt om zijn prestaties te bevorderen, en blijkbaar is er ook informatie dat dit bij andere renners ook het geval is, anders zou het niet genoemd worden. De hele Tourploeg van Sky in 2012 wordt hier min of meer beschuldigd. Dan kom je dus uit bij renners als Porte, Froome, Rogers en meer van dat soort jongens.

[..]

Het taalgebruik is voorzichtig en mijns inziens ook niet helemaal correct. Als je eenmaal hebt vastgesteld dat Team Sky TUE's gebruikt om prestaties te bevorderen, heb je het niet over iets dat onethisch is, maar iets dat verboden is. Maar toch, het feit dat het genoemd wordt geeft aan dat er waarschijnlijk genoeg bewijs verzameld is.

Er staan ook nog wat teksten in over de eeuwige jiffy bag en de Dauphine van 2011, waarbij nogmaals benadrukt wordt dat het verhaal van Sky aan alle kanten rammelt. Ook daar komt nog wel een leuke quote uit:

[..]

Vrij moeilijk om dan nog te beweren dat het om Fluimucil gaat, al is nog steeds niet aangetoond wat het dan wél is. Alles duidt uiteraard op kenacort, maar hard bewijs ontbreekt nog. Al kan dat nog komen, er loopt nog een los onderzoek naar die Dr Freeman. Een onderzoek waar Sky waarschijnlijk ook niet vrolijk van wordt, aangezien ze hem al onder de bus hebben geflikkerd en die man ondertussen niet veel meer te verliezen heeft. Gaat om een onderzoek van de General Medical Council. Als Freeman om oneigenlijke redenen medicijnen heeft voorgeschreven aan mensen is hij mogelijk het haasje. Daarom kan het voor hem wel verleidelijk zijn om te zeggen dat hij onder druk is gezet door Team Sky om die shit voor te schrijven. Wat dus trouwens ook zo is volgens de klokkenluider.

Enfin, het rapport gaat niet alleen over Team Sky en Bradley Wiggins, de naam van het rapport is dan ook 'combatting doping in sport.' Van de 54 pagina's gaan er 10 direct over Team Sky. Kan zijn dat dit nog niet de druppel is die de emmer laat overlopen, maar er komt de komende tijd nog meer aan. Dit is niet het eind, we zitten eerder ergens halverwege ofzo. Je krijgt dus nog een onderzoek naar die dokter Freeman en er komt nog meer aan over die testosteronpleisters. Er schijnt ook daar een informant te zijn met aanvullend bewijs, waardoor vast zal komen te staan dat die shit bewust is aangekocht en niet is teruggestuurd. Dan heb je nog te maken met de afwijkende test van Froome. Als dat een schorsing oplevert komt er ook wel weer een deciliter bij in de emmer. En de kans dat het geen schorsing oplevert is zo ongeveer 0,01%. Als laatste zit Sky ook nog eens in een overname. Meerdere bedrijven hebben interesse om Sky over te nemen, waaronder Disney. Daar komen natuurlijk ook meteen de nodige geruchten bij, zoals het gerucht dat Disney graag met al die sportsponsoring zou willen stoppen, vooral met het wielrennen, omdat ze geen behoefte hebben al die negatieve publiciteit.

Kortom, ik denk dat het geen gekke uitspraak is om te beweren dat Sky richting de uitgang gaat. Het zal niet volgende week al gedaan zijn, maar als ze 2019 halen zou ik dat een wonder vinden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_177622755
quote:
“what Brad was doing was unethical but not against the rules”.
Zolang dit aan de orde is zullen alle Engelse wielerfans alleen de laatste 4 woorden lezen.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  maandag 5 maart 2018 @ 16:10:48 #4
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177622811
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 16:06 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Zolang dit aan de orde is zullen alle Engelse wielerfans alleen de laatste 4 woorden lezen.
De Britten blijven gewoon lachwekkend positief over Sky op hun twitter ja. Tenzij ze vijf Michelle Cunts in dienst hebben die alle haters direct blokkeren

sibauchinshee twitterde op maandag 05-03-2018 om 14:41:39 @BBCTomEnglish No rules were broken. Storm in a teacup . Look around the cycling world, it's only a story because of team sky's stand on hiring staff that have ever been involved in doping reageer retweet
KipketerLark twitterde op maandag 05-03-2018 om 13:51:08 @dave_or_chips @faustonef The TUEs were granted legally so there is no doping violation. If the governing body believed it was under false pretenses they never should've given the TUE to begin with. So it's an ethical thing for sky & giving out bad TUEs by authorities. Not a sky problem. reageer retweet
  maandag 5 maart 2018 @ 16:14:04 #5
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177622864
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 16:06 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Zolang dit aan de orde is zullen alle Engelse wielerfans alleen de laatste 4 woorden lezen.
Alleen is het dus wel tegen de regels als je het op een onethische manier gebruikt.

Maar goed, Britten.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 5 maart 2018 @ 16:22:11 #6
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177623025
Kan Poels eindelijk voor een normale ploeg gaan rijden.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 5 maart 2018 @ 16:22:55 #7
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_177623039
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
9s.gif Op maandag 5 maart 2018 10:21 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Volgens Herman maakt dit allemaal niet uit, want elk verboden product heeft toch alleen maar een placebo werking (zoals bijv. epo)!
Haal je niet wat personen door elkaar?
  maandag 5 maart 2018 @ 16:24:09 #8
14505 OProg
A Life in Music
pi_177623057
Toppost R_R! ^O^
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_177623132
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 15:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het verhaal van The Guardian is gebaseerd op het rapport van Digital, Culture, Media & Sport Committee. Dat is wel een serieuze commissie, gevuld met politici die deel uitmaken van het Engelse parlement. Vanuit die hoedanigheid heeft zo'n commissie natuurlijk ook de nodige mogelijkheden om vragen te stellen aan mensen die hierbij betrokken zijn.

Een van de belangrijkste uitspraken komt van Shane Sutton, die jarenlang een coach was bij Team Sky en de trainer van Wiggins:

[..]

Wat je zegt als je het gebruik van dat middel onethisch noemt, is eigenlijk dat het dus niet is gebruikt om een ziekte te bestrijden, maar voor een andere reden. Prestatiebevorderend dus, wat verboden is. Derhalve een vrij dodelijke uitspraak.

Deze commissie heeft ook informatie ontvangen van een klokkenluider. Informatie die ze serieus nemen, anders zouden ze het niet publiceren.

[..]

Veel dingen in het rapport zijn voorzichtig omschreven, zoals het feit dat er mogelijk ook andere renners hebben geprofiteerd van de middeltjes van Wiggins. Er is in ieder geval bewijs dat Wiggins het heeft gebruikt om zijn prestaties te bevorderen, en blijkbaar is er ook informatie dat dit bij andere renners ook het geval is, anders zou het niet genoemd worden. De hele Tourploeg van Sky in 2012 wordt hier min of meer beschuldigd. Dan kom je dus uit bij renners als Porte, Froome, Rogers en meer van dat soort jongens.

[..]

Het taalgebruik is voorzichtig en mijns inziens ook niet helemaal correct. Als je eenmaal hebt vastgesteld dat Team Sky TUE's gebruikt om prestaties te bevorderen, heb je het niet over iets dat onethisch is, maar iets dat verboden is. Maar toch, het feit dat het genoemd wordt geeft aan dat er waarschijnlijk genoeg bewijs verzameld is.

Er staan ook nog wat teksten in over de eeuwige jiffy bag en de Dauphine van 2011, waarbij nogmaals benadrukt wordt dat het verhaal van Sky aan alle kanten rammelt. Ook daar komt nog wel een leuke quote uit:

[..]

Vrij moeilijk om dan nog te beweren dat het om Fluimucil gaat, al is nog steeds niet aangetoond wat het dan wél is. Alles duidt uiteraard op kenacort, maar hard bewijs ontbreekt nog. Al kan dat nog komen, er loopt nog een los onderzoek naar die Dr Freeman. Een onderzoek waar Sky waarschijnlijk ook niet vrolijk van wordt, aangezien ze hem al onder de bus hebben geflikkerd en die man ondertussen niet veel meer te verliezen heeft. Gaat om een onderzoek van de General Medical Council. Als Freeman om oneigenlijke redenen medicijnen heeft voorgeschreven aan mensen is hij mogelijk het haasje. Daarom kan het voor hem wel verleidelijk zijn om te zeggen dat hij onder druk is gezet door Team Sky om die shit voor te schrijven. Wat dus trouwens ook zo is volgens de klokkenluider.

Enfin, het rapport gaat niet alleen over Team Sky en Bradley Wiggins, de naam van het rapport is dan ook 'combatting doping in sport.' Van de 54 pagina's gaan er 10 direct over Team Sky. Kan zijn dat dit nog niet de druppel is die de emmer laat overlopen, maar er komt de komende tijd nog meer aan. Dit is niet het eind, we zitten eerder ergens halverwege ofzo. Je krijgt dus nog een onderzoek naar die dokter Freeman en er komt nog meer aan over die testosteronpleisters. Er schijnt ook daar een informant te zijn met aanvullend bewijs, waardoor vast zal komen te staan dat die shit bewust is aangekocht en niet is teruggestuurd. Dan heb je nog te maken met de afwijkende test van Froome. Als dat een schorsing oplevert komt er ook wel weer een deciliter bij in de emmer. En de kans dat het geen schorsing oplevert is zo ongeveer 0,01%. Als laatste zit Sky ook nog eens in een overname. Meerdere bedrijven hebben interesse om Sky over te nemen, waaronder Disney. Daar komen natuurlijk ook meteen de nodige geruchten bij, zoals het gerucht dat Disney graag met al die sportsponsoring zou willen stoppen, vooral met het wielrennen, omdat ze geen behoefte hebben al die negatieve publiciteit.

Kortom, ik denk dat het geen gekke uitspraak is om te beweren dat Sky richting de uitgang gaat. Het zal niet volgende week al gedaan zijn, maar als ze 2019 halen zou ik dat een wonder vinden.
Meltdown.
pi_177623341
Uit het CIRC-rapport van 2015:
quote:
Corticoids
Corticoids are widely used today both to reduce pain and therefore improve endurance
capability and to achieve weight loss to improve power/weight ratio. On the WADA
Prohibited List all corticoids are prohibited when administered by oral, intravenous,
intramuscular or rectal routes, but Therapeutic Use Exemptions (“TUEs”) can be
requested for such administration.
60
One doctor stated that it was impossible to lose the weight that some riders achieve
without assistance, and that the TUE is taken advantage of to enable this practice.122 He
stated that riders use corticoids to “lean out” i.e. to lose weight quickly, and keep it off,
without losing power. By way of example he explained that to lose 4kg in 4 weeks by
using corticoids would provide a 7% power/weight improvement. He added that when
used in large quantities and in conjunction with other substances, they supported
performance gains. Another doctor stated that some quite recent big wins on the UCI
WorldTour were as a result, in part, of some members of the team all using corticoids to
get their weight down to support the individual who won (who also used the same
weight-loss technique). It was reported that this had been a planned approach by that
group’s management.
Was destijds al wel duidelijk, maar aardig om terug te lezen.
pi_177623410
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 16:22 schreef Zelva het volgende:

[..]

Haal je niet wat personen door elkaar?
De epo uitspraak is van onze andere vriend ja, maar Herman Ram heeft die uitlating meerdere keren gesteund geloof ik in het openbaar.

Goede post verder. Het verschuiven van de lijnen is verder natuurlijk een beproefde tactiek, van: 'volledig schoon en ethisch het beste!' naar 'ja ze proberen alles binnen de wet...' naar 'ja maar ok, die medicijnen dat mag met een TUE...' tot positieve tests van hun ster, het is steeds een andere maatstaf waartegen ze beoordeeld worden door de fanboys. Die 'strijd' zal je sowieso nooit winnen...

Zelfs toen Lance het zelf toegaf zei 9/10 nog: 'ja maar de rest deed het ook!' i.p.v. te erkennen dat ze jarenlang fout zaten met al hun verdigen...
Jack does it in real time...
pi_177623435
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 15:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het verhaal van The Guardian is gebaseerd op het rapport van Digital, Culture, Media & Sport Committee. Dat is wel een serieuze commissie, gevuld met politici die deel uitmaken van het Engelse parlement. Vanuit die hoedanigheid heeft zo'n commissie natuurlijk ook de nodige mogelijkheden om vragen te stellen aan mensen die hierbij betrokken zijn.

Een van de belangrijkste uitspraken komt van Shane Sutton, die jarenlang een coach was bij Team Sky en de trainer van Wiggins:

[..]

Wat je zegt als je het gebruik van dat middel onethisch noemt, is eigenlijk dat het dus niet is gebruikt om een ziekte te bestrijden, maar voor een andere reden. Prestatiebevorderend dus, wat verboden is. Derhalve een vrij dodelijke uitspraak.

Deze commissie heeft ook informatie ontvangen van een klokkenluider. Informatie die ze serieus nemen, anders zouden ze het niet publiceren.

[..]

Veel dingen in het rapport zijn voorzichtig omschreven, zoals het feit dat er mogelijk ook andere renners hebben geprofiteerd van de middeltjes van Wiggins. Er is in ieder geval bewijs dat Wiggins het heeft gebruikt om zijn prestaties te bevorderen, en blijkbaar is er ook informatie dat dit bij andere renners ook het geval is, anders zou het niet genoemd worden. De hele Tourploeg van Sky in 2012 wordt hier min of meer beschuldigd. Dan kom je dus uit bij renners als Porte, Froome, Rogers en meer van dat soort jongens.

[..]

Het taalgebruik is voorzichtig en mijns inziens ook niet helemaal correct. Als je eenmaal hebt vastgesteld dat Team Sky TUE's gebruikt om prestaties te bevorderen, heb je het niet over iets dat onethisch is, maar iets dat verboden is. Maar toch, het feit dat het genoemd wordt geeft aan dat er waarschijnlijk genoeg bewijs verzameld is.

Er staan ook nog wat teksten in over de eeuwige jiffy bag en de Dauphine van 2011, waarbij nogmaals benadrukt wordt dat het verhaal van Sky aan alle kanten rammelt. Ook daar komt nog wel een leuke quote uit:

[..]

Vrij moeilijk om dan nog te beweren dat het om Fluimucil gaat, al is nog steeds niet aangetoond wat het dan wél is. Alles duidt uiteraard op kenacort, maar hard bewijs ontbreekt nog. Al kan dat nog komen, er loopt nog een los onderzoek naar die Dr Freeman. Een onderzoek waar Sky waarschijnlijk ook niet vrolijk van wordt, aangezien ze hem al onder de bus hebben geflikkerd en die man ondertussen niet veel meer te verliezen heeft. Gaat om een onderzoek van de General Medical Council. Als Freeman om oneigenlijke redenen medicijnen heeft voorgeschreven aan mensen is hij mogelijk het haasje. Daarom kan het voor hem wel verleidelijk zijn om te zeggen dat hij onder druk is gezet door Team Sky om die shit voor te schrijven. Wat dus trouwens ook zo is volgens de klokkenluider.

Enfin, het rapport gaat niet alleen over Team Sky en Bradley Wiggins, de naam van het rapport is dan ook 'combatting doping in sport.' Van de 54 pagina's gaan er 10 direct over Team Sky. Kan zijn dat dit nog niet de druppel is die de emmer laat overlopen, maar er komt de komende tijd nog meer aan. Dit is niet het eind, we zitten eerder ergens halverwege ofzo. Je krijgt dus nog een onderzoek naar die dokter Freeman en er komt nog meer aan over die testosteronpleisters. Er schijnt ook daar een informant te zijn met aanvullend bewijs, waardoor vast zal komen te staan dat die shit bewust is aangekocht en niet is teruggestuurd. Dan heb je nog te maken met de afwijkende test van Froome. Als dat een schorsing oplevert komt er ook wel weer een deciliter bij in de emmer. En de kans dat het geen schorsing oplevert is zo ongeveer 0,01%. Als laatste zit Sky ook nog eens in een overname. Meerdere bedrijven hebben interesse om Sky over te nemen, waaronder Disney. Daar komen natuurlijk ook meteen de nodige geruchten bij, zoals het gerucht dat Disney graag met al die sportsponsoring zou willen stoppen, vooral met het wielrennen, omdat ze geen behoefte hebben al die negatieve publiciteit.

Kortom, ik denk dat het geen gekke uitspraak is om te beweren dat Sky richting de uitgang gaat. Het zal niet volgende week al gedaan zijn, maar als ze 2019 halen zou ik dat een wonder vinden.
Duidelijke reactie.

quote:
Dave B and Shane Sutton put a great deal of pressure on the medical team in particular Richard Freeman to provide more proactive medical support
Tsja... Doet me denken aan dat citaat van dr. Van den Hoogenband.
  maandag 5 maart 2018 @ 16:44:13 #13
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177623469
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 16:22 schreef Szura het volgende:
Poels eindelijk voor een normale ploeg gaan rijden.
en dan geen deuk meer in een pakje franse kruidenboter fietsen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 5 maart 2018 @ 16:48:17 #14
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177623557
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 16:37 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Uit het CIRC-rapport van 2015:

[..]

Was destijds al wel duidelijk, maar aardig om terug te lezen.
Maar volgens Sky ligt dat aan hun diëtist. :)

quote:
Talk to Nigel. That was Sir Dave Brailsford's answer when questioned over the spectacular weight loss managed by some of Team Sky's cyclists. Some of the most notable weight drops have come from racers switching from track to road, with Bradley Wiggins the prime example along with the London team pursuit gold medallists Peter Kennaugh – who lost five kilos in the run-up to the Tour and performed well in the Pyrenees – and Geraint Thomas
https://www.theguardian.c(...)e-team-sky-dietician
quote:
To illustrate the point, Paul Kimmage asked Brailsford precisely how Peter Kennaugh had managed - by his own admission - to lose five kilograms since he lined up at the Tour de Romandie in late April.

"Through calorie deficit," Brailsford said bluntly, before then expanding slightly on his answer. "Why not speak to Nigel our nutritionist? It's a good question to ask. That is a lot of weight to lose and I totally agree with you. What do we do to get to that kind of weight loss? They're the types of questions that would be legitimate to answer. I don't think there's any great secret in that."
Geen groot geheim. :)

'Through calorie deficit' is echt een legendarisch antwoord. Doet me denken aan dit legendarische en opzienbarende beleidsplan van NAC, toevallig ook in 2013:
quote:
Momenteel werkt NAC aan plannen om a) de inkomsten te vergroten en b) de uitgaven te verkleinen, zodat het netto resultaat positief wordt beinvloed.
_O_
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_177623619
Knap hoe Brailsford zo weinig zegt met zo veel woorden.
pi_177623670
Het antwoord: 'dat zijn vragen die een legitiem antwoord verdienen!' is ook uitstekend. :D Want hij beantwoordt die vraag vervolgens niet, maar geeft alleen deze holle zin. Brailsfraud. _O_
Jack does it in real time...
  maandag 5 maart 2018 @ 17:04:15 #17
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177623963
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 16:53 schreef DeeBee het volgende:
Het antwoord: 'dat zijn vragen die een legitiem antwoord verdienen!' is ook uitstekend. :D Want hij beantwoordt die vraag vervolgens niet, maar geeft alleen deze holle zin. Brailsfraud. _O_
I don't think there's any great secret in that.

Deze zinnetje dan? Geeft vervolgens geen antwoord erop _O_
pi_177624128
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 16:53 schreef DeeBee het volgende:
Het antwoord: 'dat zijn vragen die een legitiem antwoord verdienen!' is ook uitstekend. :D Want hij beantwoordt die vraag vervolgens niet, maar geeft alleen deze holle zin. Brailsfraud. _O_
Vaak laat 'ie zo'n woordenbrij voorafgaan door het zinnetje "Let's be clear". Heerlijke vent.
  maandag 5 maart 2018 @ 17:23:28 #19
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_177624359
Britten :r

Achterlijk kutvolk :')
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  maandag 5 maart 2018 @ 18:32:29 #20
14505 OProg
A Life in Music
pi_177625653
Het is ook maar weer eens tijd om weer een nieuwe datum te kiezen waarop 'het nieuwe wielrennen' gaat beginnen.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  maandag 5 maart 2018 @ 18:35:14 #21
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_177625710
quote:
9s.gif Op maandag 5 maart 2018 18:32 schreef OProg het volgende:
Het is ook maar weer eens tijd om weer een nieuwe datum te kiezen waarop 'het nieuwe wielrennen' gaat beginnen.
Wat denk je van de dag dat Sky er mee kapt?
pi_177626014
Sky :r
  maandag 5 maart 2018 @ 19:17:59 #23
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_177626453
quote:
1s.gif Op maandag 5 maart 2018 18:35 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Wat denk je van de dag dat Sky er mee kapt?
Dan kunnen we tenminste genieten van schone teams zoals Astana, Movistar, Quickstep en Sunweb.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_177626740
quote:
14s.gif Op maandag 5 maart 2018 19:17 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Dan kunnen we tenminste genieten van schone teams zoals Astana, Movistar, Quickstep en Sunweb.
_O_ _O_ _O_
  maandag 5 maart 2018 @ 19:47:58 #25
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_177627060
quote:
14s.gif Op maandag 5 maart 2018 19:17 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Dan kunnen we tenminste genieten van schone teams zoals Astana, Movistar, Quickstep en Sunweb.
Het meest kutte aan Sky vind ik nog wel dat huichelachtige en dat ze overal mee weg komen. Dan heb ik nog liever een boevenbende zonder eeuwige smoesjes. Over tijdje juichen voor de comeback van Ricco' en zo.
  maandag 5 maart 2018 @ 20:29:58 #26
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177627918
Blogje met een interview van een journalist met Brailsford in 2009:
https://www.lionelbirnie.(...)ygi09k0hsnj8z6c1z7kl

Dit is eigenlijk nog niet eens in hindsight allemaal bullshit, ook op dat moment zelf was het al zo lek als een mandje. :')

Mijn favoriete quote:
quote:
We've got a doctor who's spent seven years at Bolton [Dr Richard Freeman], come out of the Premier League, he's a brilliant guy. He's a top professional and he's going to come and work for us.
Brilliant guy. Ondertussen onder de bus gegooid, laptop kwijt (top professional), alles. Mogelijk de nagel aan de doodskist voor Sky. Ge-nie-ton.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_177629894
quote:
1s.gif Op maandag 5 maart 2018 18:35 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Wat denk je van de dag dat Sky er mee kapt?
5a9dac1461a5c-johan8.gif
pi_177630214
quote:
14s.gif Op maandag 5 maart 2018 19:17 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Dan kunnen we tenminste genieten van schone teams zoals Astana, Movistar, Quickstep en Sunweb.
Astana staat ook op omvallen toch?
  maandag 5 maart 2018 @ 21:57:49 #29
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177630247
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 20:29 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Blogje met een interview van een journalist met Brailsford in 2009:
https://www.lionelbirnie.(...)ygi09k0hsnj8z6c1z7kl

Dit is eigenlijk nog niet eens in hindsight allemaal bullshit, ook op dat moment zelf was het al zo lek als een mandje. :')

Mijn favoriete quote:

[..]

Brilliant guy. Ondertussen onder de bus gegooid, laptop kwijt (top professional), alles. Mogelijk de nagel aan de doodskist voor Sky. Ge-nie-ton.
Trumpesque geblaat :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177630942
quote:
14s.gif Op maandag 5 maart 2018 19:17 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Dan kunnen we tenminste genieten van schone teams zoals Astana, Movistar, Quickstep en Sunweb.
True maar als ze een beetje aantrekkelijk en meeslepend koersen is het toch wat beter te pruimen.

Sky is misschien het meest hypocriet maar ze krijgen ook de meeste kritische vragen waar je wel hypocriet op moet reageren.
pi_177631123
Voor mijn gevoel staat Sky nu op het randje en is er nog maar een klein zetje nodig om de ploeg om te laten vallen..... misschien moeten ze eens vaart zetten achter de zaak Froomie
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  maandag 5 maart 2018 @ 22:39:31 #33
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177631137
quote:
1s.gif Op maandag 5 maart 2018 22:29 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

True maar als ze een beetje aantrekkelijk en meeslepend koersen is het toch wat beter te pruimen.

Sky is misschien het meest hypocriet maar ze krijgen ook de meeste kritische vragen waar je wel hypocriet op moet reageren.
Maar waarom krijgen ze die vragen? Juist omdat ze zichzelf met veel bombarie hebben gepresenteerd als schone ploeg die alles anders zou gaan doen etc.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 5 maart 2018 @ 22:47:05 #34
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_177631278
quote:
Pink Floyd. _O_
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  maandag 5 maart 2018 @ 22:47:24 #35
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177631286
quote:
1s.gif Op maandag 5 maart 2018 22:29 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

True maar als ze een beetje aantrekkelijk en meeslepend koersen is het toch wat beter te pruimen.

Sky is misschien het meest hypocriet maar ze krijgen ook de meeste kritische vragen waar je wel hypocriet op moet reageren.
Sky presenteerde zich als meest cleanste, transparantste ploeg...

Sp-28-brailsford-gt.jpg
  maandag 5 maart 2018 @ 22:47:53 #36
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_177631300
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 22:47 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Sky presenteerde zich als meest cleanste, transparantste ploeg...

[ afbeelding ]
Gert Jakobs met nog meer down syndroom.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_177631328
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 22:47 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Sky presenteerde zich als meest cleanste, transparantste ploeg...

[ afbeelding ]
Is dat de broer van Jack van Gelder?

28qxnxl.jpg
  maandag 5 maart 2018 @ 22:56:44 #38
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_177631437
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 22:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Maar waarom krijgen ze die vragen? Juist omdat ze zichzelf met veel bombarie hebben gepresenteerd als schone ploeg die alles anders zou gaan doen etc.
Om dan te beginnen met wonderbaarlijke transformaties van renners. }:|
  maandag 5 maart 2018 @ 22:58:38 #39
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177631468
quote:
We won't appoint foreign doctors. We've only appointed British doctors who have not worked in pro cycling before. We want to minimise risk.
Leinders.jpg
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_177631756
Vooruit, Sky draafde wel wat door in die PR
  maandag 5 maart 2018 @ 23:29:58 #41
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_177632108
SKYTRAIN CHOOK CHOOK
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_177632236
Hoe veel moet er nog gebeuren voordat de UCI ingrijpt?
pi_177632272
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 23:37 schreef Momo... het volgende:
Hoe veel moet er nog gebeuren voordat de UCI ingrijpt?
Ze geven zichzelf natuurlijk weer een doodsteek hiermee. De ploeg die het zogenaamd beter ging doen onderuit halen. Dan krijg je weer een interbellum tot de volgende dominante renner en/of ploeg opstaat.
  dinsdag 6 maart 2018 @ 00:34:36 #44
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_177632928
en die smiecht van een Servais knaven werkt voor Sky
pi_177634081
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 22:38 schreef rubbereend het volgende:
Voor mijn gevoel staat Sky nu op het randje en is er nog maar een klein zetje nodig om de ploeg om te laten vallen..... misschien moeten ze eens vaart zetten achter de zaak Froomie
En British Cycling er direct achteraan aub. Allebei het ravijn in, weg, opdoeken, gewoon nooit meer over hebben.

Dat dit een klap wordt voor BC lijkt mij overigens wel zeker, omdat daar ook nog aardig wat overheidsgeld heen vloeit. Dat hele trainingscentrum die apotheek in Manchester draait er grotendeels op, of hulp van Sky dus misschien over een tijdje dat ze die lachwekkende club ook kunnen opdoeken met hun 'speciale wielen' marginal gains... :')

https://www.theguardian.c(...)ous-hell-accusations

quote:
‘Not at any time in my career did we cross the ethical line’
Dat nu nog beweren. :D _O_ Verder natuurlijk prachtig dat dit weer een platform krijgt bij de cheerleaders van de BBC, de Team GB aids moet kosten wat kost gered worden...

[ Bericht 12% gewijzigd door DeeBee op 06-03-2018 05:31:16 ]
Jack does it in real time...
pi_177635082
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 23:37 schreef Momo... het volgende:
Hoe veel moet er nog gebeuren voordat de UCI ingrijpt?
In dit geval lijkt me dat juridisch gewoon erg lastig.
  dinsdag 6 maart 2018 @ 07:47:13 #47
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_177635173
quote:
2s.gif Op maandag 5 maart 2018 21:56 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Astana staat ook op omvallen toch?
Sinds Vino met een kussen onder zijn shirt de hele ploeg aan gort heeft gereden op trainingskamp zijn de sponsors afgehaakt.
pi_177637514
thijszonneveld twitterde op dinsdag 06-03-2018 om 09:45:41 Dear @UCI_cycling, have you seen the Bradley Wiggins interview and can you explain since when the use of triamcinolone is permitted to PREVENT an asthma or allergic attack? https://t.co/pYdWB0GRkR reageer retweet
thijszonneveld twitterde op dinsdag 06-03-2018 om 09:46:34 Just a reminder: here are your own rules regarding TUE's. https://t.co/qzpojpIvPD reageer retweet
thijszonneveld twitterde op dinsdag 06-03-2018 om 09:49:27 - Is a possible asthma or allergic attack an acute or chronic medical condition?- Doesn't triamcinolone produce an additional enhancement of performance?- There are so many alternatives for triamcinolone - why allow such a heavy cortisone? reageer retweet
Sunfield gaat even los op de UCI. ;(
  dinsdag 6 maart 2018 @ 10:53:08 #49
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177637759
UCI heeft nooit gereageerd op zulke berichten
  dinsdag 6 maart 2018 @ 10:53:48 #50
79262 Dwersdriever
Justified Ancient of MuMu
pi_177637773
Bradley Wiggins ontkent in de Daily Telegraph ooit doping te hebben gebruikt en spreekt van laster

De kop van het artikel op de volgende pagina spreekt echter boekdelen.: 'There is no way back for Team Sky now - the last of our faith in them is gone.'

nf4fnah5s.jpg
We Came A Long Time Ago
Nine Nine Two - But You Did Not Know
pi_177637781
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 10:40 schreef Pistolero het volgende:
thijszonneveld twitterde op dinsdag 06-03-2018 om 09:45:41 Dear @UCI_cycling, have you seen the Bradley Wiggins interview and can you explain since when the use of triamcinolone is permitted to PREVENT an asthma or allergic attack? https://t.co/pYdWB0GRkR reageer retweet
thijszonneveld twitterde op dinsdag 06-03-2018 om 09:46:34 Just a reminder: here are your own rules regarding TUE's. https://t.co/qzpojpIvPD reageer retweet
thijszonneveld twitterde op dinsdag 06-03-2018 om 09:49:27 - Is a possible asthma or allergic attack an acute or chronic medical condition?- Doesn't triamcinolone produce an additional enhancement of performance?- There are so many alternatives for triamcinolone - why allow such a heavy cortisone? reageer retweet
Sunfield gaat even los op de UCI. ;(
Ach, een interview gaat hij toch niet krijgen.
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
  dinsdag 6 maart 2018 @ 10:56:23 #52
79262 Dwersdriever
Justified Ancient of MuMu
pi_177637828
fkfvo89k79.jpg
We Came A Long Time Ago
Nine Nine Two - But You Did Not Know
pi_177638451
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 22:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Maar waarom krijgen ze die vragen? Juist omdat ze zichzelf met veel bombarie hebben gepresenteerd als schone ploeg die alles anders zou gaan doen etc.
Dit inderdaad. Ik heb niet de illusie dat Astana, QS en anderen wel volledig binnen de lijntjes blijven maar die schreeuwen het tenminste ook niet van de daken dat ze schoon zijn en het volledig anders doen.
pi_177638581
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 10:54 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Ach, een interview gaat hij toch niet krijgen.
Moet hij dan net als veel andere journalisten gewoon zijn mond houden?
pi_177638661
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 11:31 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Moet hij dan net als veel andere journalisten gewoon zijn mond houden?
Nope, maar zo was mijn reactie ook totaal niet bedoelt. Ik vind het goed dat hij het aan de kaak stelt, maar we weten ook dat UCI niet gereageerd, in welke vorm dan ook.
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
  dinsdag 6 maart 2018 @ 11:59:29 #56
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_177639168
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 11:31 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Moet hij dan net als veel andere journalisten gewoon zijn mond houden?
Het valt wel op dat Sunfield bij elk dopinggerelateerd nieuwsfeit erop duikt als een bloedhond.
Alsof dat het enige is wat 'm boeit in de sport zowat.
pi_177639292
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 11:59 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Het valt wel op dat Sunfield bij elk dopinggerelateerd nieuwsfeit erop duikt als een bloedhond.
Alsof dat het enige is wat 'm boeit in de sport zowat.
Ach, eigenlijk moet je al blij zijn dat er überhaupt een journalist is die zich er mee bezig houdt in Nederland.
pi_177640395
Wat ziet die Wiggins er trouwens veel jonger en beter uit dan in de tijd dat hij nog fietste _O-
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  dinsdag 6 maart 2018 @ 13:37:12 #59
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177640490
Dat interview van Wiggins met de BBC is wel tergend slecht. Niet dat je iets anders kon verwachten, maar toch.

Toch een paar puntjes die nog het vermelden waard zijn:
quote:
Sir Brad, thanks for your time, the reports by the DCMS says you crossed the ethical line, is that fair? Did you?

"No. We didn't, not at any point in my career did we cross the ethical line. As I have said before, I had a medical condition that I went to a doctor - this has been being treated since 2003 when I was diagnosed with it through the doctors at British Cycling at that time.

"This was the treatment I was prescribed for that particular occasion which was seven years ago now, under specialist supervision as well, and in place with the rules at that time, which was you were allowed to apply for the use of this medication."
Sinds 2003 (toen Bradje 23 was, toevallig ook het eerste jaar dat hij op de baan en de weg begint te winnen) heeft hij dus last van bepaalde lichamelijke ongemakken. Pas in 2011, toevallig net voor de start van de Tour, waar hij graag wil winnen, vraagt hij voor het eerst een TUE aan voor triamcinolone. Eerder, in 2008, vroeg hij dat al eens aan voor salbutamol en wat andere middeltjes, maar triamcinolone was daar niet bij. Terwijl hij in de tussenliggende jaren toch drie keer de Tour reed.

quote:
But it was performance-enhancing?

"It wasn't performance enhancing in the sense that for me, I had this problem - I had problems with asthma attacks, I had problems with breathing that flared up through pollen season. This was an anti-inflammatory drug that was taken to prevent that happening so I could compete on the same level that I had all year and on the same level with my rivals.

"This wasn't a medication that was abused in order to gain an advantage."
Blijkbaar had hij in die andere jaren geen of minder last van de pollen. In 2009 eindigt hij zelf heel hoog in het klassement, zonder een TUE voor triamcinolone. Zijn pollenallergie werd dus pas echt erg in 2011, toen hij al 31 was. En blijkbaar zo erg dat hij het zelfs bij voorbaat moest nemen, om op een gelijk niveau te komen met zijn concurrenten (wat trouwens het typische excuus is voor iedere sporter om doping te gebruiken). Hoe kan je een TUE aanvragen voor iets dat nog moet komen? Dat vraagt ONZE Thijs gelukkig aan de UCI, want dat is totaal niet toegestaan natuurlijk. Bullshit, waar het mannetje van de BBC verder niet op doorvraagt. Gemiste kans.

quote:
Why the timing, if this was a genuine illness and you had to take something for it when it arose, why this convenient timing just before these three major races?

"Because of the type of grass pollen I am allergic to. It was around this period. The grass pollen goes in seasons, and this particular strain of grass pollen I was allergic to, it was at a heightened period during June and July.
Dankzij de Fancy Bears weten we dat Bradje in 2011 en 2012 vlak voor de Tour een TUE kreeg. Het zou kunnen dat hij dan inderdaad rond die tijd van het jaar last heeft van pollen. Máár, we weten ook dat hij in 2013 op 22 april ook een TUE kreeg, voor hetzelfde middel. Ook tegen pollen? In plaats van 26 of 29 juni had hij daar nu opeens op 22 april last van? Toevallig, net voor de Giro, die hij toen wilde gaan winnen? Goh, tjeempie. Wederom vraagt het BBC-mannetje niet door, erg matig.

quote:
You must have known there was a risk in taking it?

"The rules at the time, under an application of a TUE... It's not just going into a chemist and going 'I'll have that', there was a process, you have a specialist report, it goes to the UCI (cycling's governing body), they then decide, their panel then decides whether you are granted this TUE or not. Until that application comes back and I can take that medication."
Ja goed, ondertussen is er wel een panel. Toentertijd ging natuurlijk alles via Zorzoli. Wederom een blatante leugen.

quote:
What was in the jiffy bag?

"God knows, your guess was as good as mine."
18 maanden heeft hij zogenaamd moeten zwijgen, nu is het eindelijk tijd om zijn zegje te doen.

"God knows", sterke teksten ouwepikouwepijp.

Nouja enfin, zo kan je verder iedere quote van onze roeier wel ontleden. Bijna alles is gigantische bullshit. Zo won hij bijvoorbeeld in 2011 nog het nationale kampioenschap tijdrijden een week voor de Tour, terwijl hij toen echt gigantisch veel behoefte had aan een flinke spuit kenacort in z'n reet. Van enige medische noodzaak is in ieder geval op het moment van gebruiken van deze middelen geen sprake geweest. En daar draait het dus min of meer om. Was er op het moment van gebruik een medische noodzaak om het middel te nemen? Ja, prima. Nee? Doping.

Aan de hand van het rapport en ook dit interview met Wiggins kom je uit bij nee. Dus doping.

Laatste quote trouwens, viel me toevallig op:
quote:
So there was no injection?

"No. Absolutely not. We travelled six hours later on a training camp to Sestiere at high altitude and I was treated that night when the doctor came with Fluimucil with a nebuliser.
Nebulisers, daar hebben ze dus bij Sky in ieder geval ervaring mee. Een van de meest plausibele verklaringen voor de extreem hoge salbutamolwaarde van Froome. In plaats van een puffertje een vernevelaar gebruikt.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 6 maart 2018 @ 13:40:00 #60
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177640540
Dit is trouwens ook nog wel een veelzeggende quote over sporters in het algemeen:

quote:
"I am a rider riding for Team Sky, the biggest team in the world at that point. I am paid as the team leader and, as most riders in any sport not just cycling - if you've got niggles, problems, a knee injury, common cold, you go to the doctor in the team.

"We are constantly there. We are hypochondriacs as athletes, especially coming to the height of the season, the biggest race of the year, whether it is the Olympic Games or the Tour de France.
Hypochonder Froome met z'n tien aandoeningen vindt dit leuk.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_177640960
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 13:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dat interview van Wiggins met de BBC is wel tergend slecht. Niet dat je iets anders kon verwachten, maar toch.

Toch een paar puntjes die nog het vermelden waard zijn:

[..]

Sinds 2003 (toen Bradje 23 was, toevallig ook het eerste jaar dat hij op de baan en de weg begint te winnen) heeft hij dus last van bepaalde lichamelijke ongemakken. Pas in 2011, toevallig net voor de start van de Tour, waar hij graag wil winnen, vraagt hij voor het eerst een TUE aan voor triamcinolone. Eerder, in 2008, vroeg hij dat al eens aan voor salbutamol en wat andere middeltjes, maar triamcinolone was daar niet bij. Terwijl hij in de tussenliggende jaren toch drie keer de Tour reed.

[..]

Blijkbaar had hij in die andere jaren geen of minder last van de pollen. In 2009 eindigt hij zelf heel hoog in het klassement, zonder een TUE voor triamcinolone. Zijn pollenallergie werd dus pas echt erg in 2011, toen hij al 31 was. En blijkbaar zo erg dat hij het zelfs bij voorbaat moest nemen, om op een gelijk niveau te komen met zijn concurrenten (wat trouwens het typische excuus is voor iedere sporter om doping te gebruiken). Hoe kan je een TUE aanvragen voor iets dat nog moet komen? Dat vraagt ONZE Thijs gelukkig aan de UCI, want dat is totaal niet toegestaan natuurlijk. Bullshit, waar het mannetje van de BBC verder niet op doorvraagt. Gemiste kans.

[..]

Dankzij de Fancy Bears weten we dat Bradje in 2011 en 2012 vlak voor de Tour een TUE kreeg. Het zou kunnen dat hij dan inderdaad rond die tijd van het jaar last heeft van pollen. Máár, we weten ook dat hij in 2013 op 22 april ook een TUE kreeg, voor hetzelfde middel. Ook tegen pollen? In plaats van 26 of 29 juni had hij daar nu opeens op 22 april last van? Toevallig, net voor de Giro, die hij toen wilde gaan winnen? Goh, tjeempie. Wederom vraagt het BBC-mannetje niet door, erg matig.

[..]

Ja goed, ondertussen is er wel een panel. Toentertijd ging natuurlijk alles via Zorzoli. Wederom een blatante leugen.

[..]

18 maanden heeft hij zogenaamd moeten zwijgen, nu is het eindelijk tijd om zijn zegje te doen.

"God knows", sterke teksten ouwepikouwepijp.

Nouja enfin, zo kan je verder iedere quote van onze roeier wel ontleden. Bijna alles is gigantische bullshit. Zo won hij bijvoorbeeld in 2011 nog het nationale kampioenschap tijdrijden een week voor de Tour, terwijl hij toen echt gigantisch veel behoefte had aan een flinke spuit kenacort in z'n reet. Van enige medische noodzaak is in ieder geval op het moment van gebruiken van deze middelen geen sprake geweest. En daar draait het dus min of meer om. Was er op het moment van gebruik een medische noodzaak om het middel te nemen? Ja, prima. Nee? Doping.

Aan de hand van het rapport en ook dit interview met Wiggins kom je uit bij nee. Dus doping.

Laatste quote trouwens, viel me toevallig op:

[..]

Nebulisers, daar hebben ze dus bij Sky in ieder geval ervaring mee. Een van de meest plausibele verklaringen voor de extreem hoge salbutamolwaarde van Froome. In plaats van een puffertje een vernevelaar gebruikt.
Jammer dat de 'mainstream media' niet hetzelfde kritisch vermogen heeft als jij hier nu opschrijft. Overduidelijk zo.
  dinsdag 6 maart 2018 @ 14:11:26 #62
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177641073
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 13:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dit is trouwens ook nog wel een veelzeggende quote over sporters in het algemeen:

[..]

Hypochonder Froome met z'n tien aandoeningen vindt dit leuk.
_O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177641434
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 13:30 schreef TheVulture het volgende:
Wat ziet die Wiggins er trouwens veel jonger en beter uit dan in de tijd dat hij nog fietste _O-
Veel medicijnen zijn dan ook slecht voor de gezondheid.
  dinsdag 6 maart 2018 @ 15:25:36 #64
14505 OProg
A Life in Music
pi_177642624
quote:
"Dit wordt het einde van het team. Ik ben er 100 procent zeker van dat Sky komende zomer niet in de Tour de France zal rijden", zegt Floyd Landis maandagavond tegen Cyclingnews.
"Alle kleine stukjes komen bij elkaar en iedereen met meer dan twee hersencellen begrijpt dat dit geen toeval meer kan zijn."

http://www.cyclingnews.co(...)-the-tour-de-france/
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  dinsdag 6 maart 2018 @ 15:43:53 #65
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177643001
"I don't think a few of the guys like Froome and Brailsford realise how fucking smug and contemptible they look," Landis said. "They think that they come off looking smart, but they just look like the biggest assholes on Earth. They thought they were on top of the world and they thought it was all fun and games but Brailsford, no one is ever going to trust that guy again.

:D
pi_177643520
"It's all going to happen again," he said. "One team will be taken down and then another team will pop up, from a country with new fans who don't know what cycling is really like. They'll yell and scream and there will be a bunch of drugs and it'll be the same old fucking story."

LandisGod
pi_177644609
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 16:16 schreef Wuwwa het volgende:
"It's all going to happen again," he said. "One team will be taken down and then another team will pop up, from a country with new fans who don't know what cycling is really like. They'll yell and scream and there will be a bunch of drugs and it'll be the same old fucking story."

LandisGod
Rusland of China?
pi_177645495
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 11:59 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Het valt wel op dat Sunfield bij elk dopinggerelateerd nieuwsfeit erop duikt als een bloedhond.
Alsof dat het enige is wat 'm boeit in de sport zowat.
Dat is toch de taak van een journalist? 8)7
  dinsdag 6 maart 2018 @ 18:21:38 #69
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177645562
Ergens tussen 18.30 en 19.00 Radio 1 over het onderzoek naar Sky, met oa Thijsje en Herman Ram
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177646054
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 18:21 schreef Szura het volgende:
Ergens tussen 18.30 en 19.00 Radio 1 over het onderzoek naar Sky, met oa Thijsje en Herman Ram
Nu dus
pi_177646185
Bert Wagendorp is beetje naïef.
pi_177646213
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 18:56 schreef TargaFlorio het volgende:
Bert Wagendorp is beetje naïef.
Bert en Herman zetten zichzelf echt verschrikkelijk voor lul :')
Gelukkig dat Thijs er nog een beetje tegenin gaat.
  dinsdag 6 maart 2018 @ 18:59:39 #73
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177646243
Bert en Herman zijn drinkers.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_177646251
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 18:58 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Bert en Herman zetten zichzelf echt verschrikkelijk voor lul :')
Gelukkig dat Thijs er nog een beetje tegenin gaat.
Echt hè? :N 8)7
  dinsdag 6 maart 2018 @ 19:01:26 #75
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177646278
Thijs zat ook in het sportjournaal om het interview van Wiggins te fileren
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177646284
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 19:00 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Echt hè? :N 8)7
Dat laatste argument van Bert ook...
Ja maar Sky is rijk en dat is niet eerlijk :'( :'( :')
pi_177646423
Wat mij betreft gooien ze dat hele TUE systeem trouwens overboord en maken ze het compleet verboden om attesten te krijgen. Als je 'toevallig' astma/pollenallergie/bilharzia hebt dan ben je lichamelijk gewoon niet geschikt om topsporter te worden, zo simpel is het.
  dinsdag 6 maart 2018 @ 19:12:40 #78
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177646503
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 19:08 schreef Pistolero het volgende:
Wat mij betreft gooien ze dat hele TUE systeem trouwens overboord en maken ze het compleet verboden om attesten te krijgen. Als je 'toevallig' astma/pollenallergie/bilharzia hebt dan ben je lichamelijk gewoon niet geschikt om topsporter te worden, zo simpel is het.
Dat is ook waar iedereen om vraagt en wat het meest logische zou zijn, maar de WADA wil dat niet.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 6 maart 2018 @ 19:15:37 #79
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_177646572
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 19:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat is ook waar iedereen om vraagt en wat het meest logische zou zijn, maar de WADA wil dat niet.
FIFA ook niet.
pi_177646582
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 19:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat is ook waar iedereen om vraagt en wat het meest logische zou zijn, maar de WADA wil dat niet.
Hebben ze daar nog een goed argument voor of zijn ze gewoon lekker incompetent?
  dinsdag 6 maart 2018 @ 19:17:58 #81
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177646610
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 19:15 schreef showtimer het volgende:

[..]

FIFA ook niet.
Dat vind ik dan weer totaal niet rullevant.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 6 maart 2018 @ 19:24:01 #82
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_177646743
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 19:16 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Hebben ze daar nog een goed argument voor of zijn ze gewoon lekker corrupt?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  dinsdag 6 maart 2018 @ 19:25:01 #83
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_177646764
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 19:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat vind ik dan weer totaal niet rullevant.
Dat mag, maar achter de foutste dingen zitten de grootste lobby's.
  dinsdag 6 maart 2018 @ 19:26:49 #84
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177646803
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 19:25 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dat mag, maar achter de foutste dingen zitten de grootste lobby's.
Maar voetballers worden nooit getest, dus die hebben al helemaal geen TUE's nodig.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_177652973
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 19:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Maar voetballers worden nooit getest, dus die hebben al helemaal geen TUE's nodig.
Darijo Srna vindt dit niet leuk.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_177652987
Potentieel wereldkampioen Tony Yoka geschorst. Test gemist/geweigerd, controleurs naar je huis in Frankrijk laten komen terwijl je in de VS zit, tot twee keer toe, lekker joh.
Olympisch bokskampioen Yoka jaar geschorst voor missen dopingtests
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  dinsdag 6 maart 2018 @ 23:47:02 #87
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177653742
Normaal heeft een verhaal altijd twee kanten, bij Team Sky houden ze het op drie:

SkyOrla twitterde op dinsdag 06-03-2018 om 23:20:42 Shane Sutton claims Sir Bradley Wiggins was treated on team bus with contents of ‘mystery package’ on final day of 2011 Dauphine, despite Wiggins again claiming contrary. “All I can do is tell the truth, my account of that day.” reageer retweet
jeremycwhittle twitterde op dinsdag 06-03-2018 om 23:18:09 Sky News also contacted Freeman. He told them that he did not treat Wiggins on the bus but in Sestrieres hours later, with Fluimicil "via an inhaler." Yesterday Wiggins told @danroan: "I was treated that night when the doctor came with Fluimucil with a nebuliser." reageer retweet
Nouja, niet gek dus dat niemand weet wat er in de jiffy bag zat. Ze weten niet eens waar het spul is gebruikt en ook niet op welke manier. Dan kun je ook best vergeten wat het überhaupt was.

Niet dat dit verder echt iets nieuws is, over die jiffy bag hebben we al 500 verhalen gehad, maar het blijft mooi dat ze zelfs nu na al die tijd nog niet met een coherent verhaal kunnen komen en dat op een dag tijd drie personen elkaar zo tegenspreken.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_177655739
quote:
9s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 23:47 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Normaal heeft een verhaal altijd twee kanten, bij Team Sky houden ze het op drie:

SkyOrla twitterde op dinsdag 06-03-2018 om 23:20:42 Shane Sutton claims Sir Bradley Wiggins was treated on team bus with contents of ‘mystery package’ on final day of 2011 Dauphine, despite Wiggins again claiming contrary. “All I can do is tell the truth, my account of that day.” reageer retweet
jeremycwhittle twitterde op dinsdag 06-03-2018 om 23:18:09 Sky News also contacted Freeman. He told them that he did not treat Wiggins on the bus but in Sestrieres hours later, with Fluimicil "via an inhaler." Yesterday Wiggins told @danroan: "I was treated that night when the doctor came with Fluimucil with a nebuliser." reageer retweet
Nouja, niet gek dus dat niemand weet wat er in de jiffy bag zat. Ze weten niet eens waar het spul is gebruikt en ook niet op welke manier. Dan kun je ook best vergeten wat het überhaupt was.

Niet dat dit verder echt iets nieuws is, over die jiffy bag hebben we al 500 verhalen gehad, maar het blijft mooi dat ze zelfs nu na al die tijd nog niet met een coherent verhaal kunnen komen en dat op een dag tijd drie personen elkaar zo tegenspreken.
Eigenlijk is dat nog het meest verrassende van de zaak; hoe amateuristisch Sky bijna alles aanpakt. Ook zo'n DB die gevraagd wordt naar VO2 max testen van Froome en doodleuk zegt dat ze die nog nooit gedaan hebben _O_

Ik begin bijna in motortjes te geloven, als talentloze renners met amateuristische ploegleiding allerlei belangrijke wedstrijden winnen :')
pi_177656340
quote:
1s.gif Op woensdag 7 maart 2018 07:41 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Ik begin bijna in motortjes te geloven, als talentloze renners met amateuristische ploegleiding allerlei belangrijke wedstrijden winnen :')
In het tijdschrift van de NTFU stond in het laatste nummer dat Pinarello met een fiets met een motortje kwam. Is hun sponsoring van Sky niet voor niets geweest :)
in a crowd you lose humanity
  woensdag 7 maart 2018 @ 09:58:53 #90
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_177657200
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 19:16 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Hebben ze daar nog een goed argument voor of zijn ze gewoon lekker incompetent?
Er is altijd een grijs gebied. Je hebt een ploeg met renners met een dik salaris. Die renners moeten presteren in competitie. De renners moeten ook zo goed mogelijk aan de start verschijnen en alle middelen die geoorloofd zijn aangrijpen om hun conditie zo goed mogelijk te krijgen.
Nu raakt zo'n renner geblesseerd tijdens het seizoen. Een slijmbeursonsteking die maar voort blijft sukkelen. Iedere sterveling mag dan naar de HA voor een prik met corticosteroid. Een renner mag dat niet meer dan. Moet je dan ook paracetamol gaan verbieden in competitieverband?
Waar houd het dan op? Als jij moet werken en je hebt koppijn neem je toch ook een pilletje?
  woensdag 7 maart 2018 @ 10:01:53 #91
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177657249
quote:
0s.gif Op woensdag 7 maart 2018 09:58 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Er is altijd een grijs gebied. Je hebt een ploeg met renners met een dik salaris. Die renners moeten presteren in competitie. De renners moeten ook zo goed mogelijk aan de start verschijnen en alle middelen die geoorloofd zijn aangrijpen om hun conditie zo goed mogelijk te krijgen.
Nu raakt zo'n renner geblesseerd tijdens het seizoen. Een slijmbeursonsteking die maar voort blijft sukkelen. Iedere sterveling mag dan naar de HA voor een prik met corticosteroid. Een renner mag dat niet meer dan. Moet je dan ook paracetamol gaan verbieden in competitieverband?
Waar houd het dan op? Als jij moet werken en je hebt koppijn neem je toch ook een pilletje?
Dan verbied je om de renner met een TUE om mee te doen met wedstrijden voor een tijdje
  woensdag 7 maart 2018 @ 10:09:31 #92
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_177657399
quote:
0s.gif Op woensdag 7 maart 2018 10:01 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dan verbied je om de renner met een TUE om mee te doen met wedstrijden voor een tijdje
Ik vind de kwestie Froome ook een duidelijke zaak. Die is gewoon over de grens gegaan. Maar verder is een wielrenner ook maar gewoon aan het werk, en als die ziek of geblesseerd is ook recht heeft op medicatie om weer snel aan het werk te kunnen, lees koersen.
  woensdag 7 maart 2018 @ 10:11:17 #93
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177657433
quote:
0s.gif Op woensdag 7 maart 2018 10:09 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Ik vind de kwestie Froome ook een duidelijke zaak. Die is gewoon over de grens gegaan. Maar verder is een wielrenner ook maar gewoon aan het werk, en als die ziek of geblesseerd is ook recht heeft op medicatie om weer snel aan het werk te kunnen, lees koersen.
Dat is natuurlijk een lastig geval. Ik zeg het net wat ongenuanceerd. Wat mij betreft mag je best met een paracetamolletje doorfietsen. Maar als je een weekvoorraad aan astmapuffers doorheen ramt in een dag dan ben je in feite gewoon veel te ziek om door te fietsen.
  woensdag 7 maart 2018 @ 10:15:20 #94
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_177657512
quote:
0s.gif Op woensdag 7 maart 2018 10:11 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dat is natuurlijk een lastig geval. Ik zeg het net wat ongenuanceerd. Wat mij betreft mag je best met een paracetamolletje doorfietsen. Maar als je een weekvoorraad aan astmapuffers doorheen ramt in een dag dan ben je in feite gewoon veel te ziek om door te fietsen.
Ja ben ik met je eens maar dat is ook het grote grijze gebied. Ik heb zelf ook neusspray in de kast staan voor een oorontsteking waarin corticosteroids zitten. Zo zijn er nog wel een pak middelen. Ploegen of coureurs zullen toch altijd de grens blijven opzoeken, dat vind ik ook geen vergrijp maar juist begrijpelijk. Daar ben je nu eenmaal prof voor.
pi_177657619
Een zieke wielrenner kan toch nog gewoon betaald krijgen door zijn ploeg zonder dat hij in actie komt? Wat is daar mis mee?

Het is toch geen 'recht' om ten koste van alles te mogen werken...
Jack does it in real time...
  woensdag 7 maart 2018 @ 10:22:57 #96
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_177657660
quote:
1s.gif Op woensdag 7 maart 2018 10:20 schreef DeeBee het volgende:
Een zieke wielrenner kan toch nog gewoon betaald krijgen door zijn ploeg zonder dat hij in actie komt? Wat is daar mis mee?

Het is toch geen 'recht' om ten koste van alles te mogen werken...
De baas zijn centen zijn niet van blik he? Rije met je donder.
pi_177658397
Ja, leuk en aardig, maar dus niet als dat vervolgens het excuus wordt om doping in je mik te proppen. Dan zet de baas dus aan tot dopinggebruik en dat is precies zoals Sky het nu gebruikt / misbruikt en dat zou dus niet moeten mogen...

Als je de renners gewoon door betaald, desnoods uit een pot die wordt gevormd door teams plus de UCI, dan werk je dit misbruik tenminste niet meer in de hand.
Jack does it in real time...
pi_177658660
quote:
0s.gif Op woensdag 7 maart 2018 09:58 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Er is altijd een grijs gebied. Je hebt een ploeg met renners met een dik salaris. Die renners moeten presteren in competitie. De renners moeten ook zo goed mogelijk aan de start verschijnen en alle middelen die geoorloofd zijn aangrijpen om hun conditie zo goed mogelijk te krijgen.
Nu raakt zo'n renner geblesseerd tijdens het seizoen. Een slijmbeursonsteking die maar voort blijft sukkelen. Iedere sterveling mag dan naar de HA voor een prik met corticosteroid. Een renner mag dat niet meer dan. Moet je dan ook paracetamol gaan verbieden in competitieverband?
Waar houd het dan op? Als jij moet werken en je hebt koppijn neem je toch ook een pilletje?
Mee eens. Het is vreemd dat een zieke wielrenner niet hetzelfde kan krijgen als de zieke slager om de hoek. En middels een TUE mag een renner dat in sommige gevallen dus wel. Echter biedt dat ook de mogelijkheid om zo'n renner i.t.t. de slager dan maar de maximale dosis te geven omdat het ook nog wat prestatiebevorderende bijwerkingen heeft. Of om zo'n renner te behandelen zonder dat deze daadwerkelijk ziek is. Aangezien de ploegarts zelf een TUE kan regelen.

Stoppen met TUE's gaat daarom te ver. Dat lijkt me gezondsheidrisico's met zich meebrengen en rechtsongelijkheid. Dat het anders moet, lijkt me helder.
pi_177658877
TUE's tijdens koersen moeten gewoon worden verboden. Het échte grijze gebied zit volgens mij in medicatie buiten koersen om. Medicatie die ervoor zorgt dat je langer kan trainen, sneller herstelt, efficiënter afvalt etc.
  woensdag 7 maart 2018 @ 11:45:13 #100
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_177659300
quote:
7s.gif Op woensdag 7 maart 2018 11:24 schreef Sloggi het volgende:
TUE's tijdens koersen moeten gewoon worden verboden. Het échte grijze gebied zit volgens mij in medicatie buiten koersen om. Medicatie die ervoor zorgt dat je langer kan trainen, sneller herstelt, efficiënter afvalt etc.
Zolang een aantal van die middelen niet te traceren is en renners naar zeer afgelegen gebieden afreizen ter voorbereiding is goede controle daarop ondoenbaar.

Wat ik oneerlijk vind is dat Sky onuitputtelijk financiële middelen heeft om overal tegen te procederen, alle beste renners in te kopen met de beste begeleiding en dat hen de hand boven het hoofd gehouden wordt door de Britse bond. Daarom vind ik niet dat er een salarisplanfond moet komen voor wielrenners maar wel een budgetplafond voor ploegen.
pi_177659336
quote:
0s.gif Op woensdag 7 maart 2018 11:45 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Daarom vind ik niet dat er een salarisplanfond moet komen voor wielrenners maar wel een budgetplafond voor ploegen.
Incl jaarlijkse draft voor WT ploegen uit de continental teams :9~
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_177660278
quote:
0s.gif Op woensdag 7 maart 2018 11:45 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Zolang een aantal van die middelen niet te traceren is en renners naar zeer afgelegen gebieden afreizen ter voorbereiding is goede controle daarop ondoenbaar.

Wat ik oneerlijk vind is dat Sky onuitputtelijk financiële middelen heeft om overal tegen te procederen, alle beste renners in te kopen met de beste begeleiding en dat hen de hand boven het hoofd gehouden wordt door de Britse bond. Daarom vind ik niet dat er een salarisplanfond moet komen voor wielrenners maar wel een budgetplafond voor ploegen.
Je kan daar best stappen in maken door teams verplicht x% van het budget af te staan aan de strijd tegen doping.

Daarnaast roept iedereen al jaren volledig terecht dat je corticosteroïden OOC moet verbieden. Dat is nu gewoon toegestaan zonder TUE, tja, vind je het gek dat wielrenners massaal afvallen.

Er zijn genoeg no regret maatregelen te nemen.

Zelf zou ik ook verder gaan door langer te hertesten en zwaarder te straffen, maar daar valt nog over te discussiëren.
  donderdag 8 maart 2018 @ 09:17:40 #103
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177679899
Lappartient wil onderzoek naar Sky

Reactie Sky:
quote:
Team Sky is happy to co-operate with any investigation by the UCI. While we have acknowledged past failings, we strongly deny the very serious new allegations about the use of medication to enhance performance, as does Bradley Wiggins.

Furthermore, we are concerned that the Committee presented these unsubstantiated allegations without providing evidence to support them, which is fundamentally unfair to the Team and its riders.
giphy.gif
pi_177685275
quote:
7s.gif Op woensdag 7 maart 2018 11:24 schreef Sloggi het volgende:
TUE's tijdens koersen moeten gewoon worden verboden. Het échte grijze gebied zit volgens mij in medicatie buiten koersen om. Medicatie die ervoor zorgt dat je langer kan trainen, sneller herstelt, efficiënter afvalt etc.
Dan mag Novo-Nordisk dus in zijn geheel nergens meer opstappen? Ik ben het met je eens hoor, maar dan is zoiets wel één van de consequenties.
pi_177685580
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 14:18 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dan mag Novo-Nordisk dus in zijn geheel nergens meer opstappen? Ik ben het met je eens hoor, maar dan is zoiets wel één van de consequenties.
Dat is een goede vraag. Het is een nobel streven van ze, maar feitelijk is hun lichaam niet geschikt voor topsport. Waar leg je de grens dan als je geneesmiddelen nodig hebt om competitief te zijn?

Ik neig naar 'ja, die jongens mogen dan niet meer meedoen', maar het is zeker een dilemma.

[ Bericht 0% gewijzigd door Sloggi op 08-03-2018 15:05:31 ]
pi_177685678
quote:
7s.gif Op donderdag 8 maart 2018 14:40 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Dat is een goede vraag. Het is een nobel streven van ze, maar feitelijk is hun lichaam niet geschikt voor topsport. Waar leg je de grens dan als je geneesmiddelen nodig hebt om competitief te zijn?

Ik neig naar 'ja, die jongens mogen dan niet meer meedoen', maar het zeker een dilemma.
Mag 'ie nog wel bij de recreanten meefietsen?
Of eigenlijk: geldt een dergelijk beleid wat jou betreft ook voor wedstrijden op amateurniveau?

Want dat wordt meestal vergeten als het over doping in topsport gaat: wat is het effect van de regulering voor de breedtesport.
in a crowd you lose humanity
pi_177686022
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 14:47 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Mag 'ie nog wel bij de recreanten meefietsen?
Of eigenlijk: geldt een dergelijk beleid wat jou betreft ook voor wedstrijden op amateurniveau?

Want dat wordt meestal vergeten als het over doping in topsport gaat: wat is het effect van de regulering voor de breedtesport.
In principe wel. Maar dan moet je je weer afvragen in hoeverre het werkbaar of wenselijk is dat er verschillende regels gelden. Ik kan me best voorstellen dat je strengere eisen stelt aan topsporters dan aan amateurs. En tegelijk zie ik de dilemma's en problemen die het met zich meebrengt.
pi_177686445
Dus als je astma hebt en daar goede medicijnen voor hebt, mag je niet eens voor de lol sporten? Want je mag je medicijnen niet gebruiken?

Of als je ze dan wel mag gebruiken, dan is dat lekker voor de overige amateurs, want dan ben je eigenlijk goed genoeg om bij de profs mee te doen.
in a crowd you lose humanity
pi_177686494
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 15:26 schreef Wombcat het volgende:
Dus als je astma hebt en daar goede medicijnen voor hebt, mag je niet eens voor de lol sporten? Want je mag je medicijnen niet gebruiken?

Of als je ze dan wel mag gebruiken, dan is dat lekker voor de overige amateurs, want dan ben je eigenlijk goed genoeg om bij de profs mee te doen.
Wat stel jij voor?
  donderdag 8 maart 2018 @ 15:30:20 #110
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177686517
Lollerfroome weer met wat lollerquotes:
quote:
“Given his concern for the reputation of the sport, I think it would be more sensible of him to raise his concerns in person or at least though the right channels as opposed to through the media.
Boehoehoe, Lappartient mag niets in het openbaar zeggen, alles moet binnenskamers blijven. :'( En wat stom dat die gast überhaupt nooit direct met mij of het team praat.

Behalve dat Lappartient dat natuurlijk wel heeft gedaan.

quote:
Team Sky rejected his earlier call to rest Froome but Lappartient, who replaced Britain's Brian Cookson as UCI president last year, said he may ask again.

"I think if we have no decision of course before the Tour de France I will ask them to reconsider maybe their position and to consider my first proposition," he said.
Froome :')
Sky :')

Bonusquotes:
quote:
“I’m obviously doing everything I can to get this resolved as quickly as possible, and just trying to keep my head down.”
:')
quote:
“I’m racing because the rules say I can race, and any other rider in my position previously has raced."

The last two professional cyclists to have been issued with bans for salbutamol AAF’s, Diego Ulissi and Alessandro Petacchi, both in fact served periods of time away from racing between their tests and their verdicts, which was factored into their eventual sanctions.
_O-
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  donderdag 8 maart 2018 @ 15:34:57 #111
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177686620
Liefst had die hypocriete alien alles onder het tapijt geveegd
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177686629
quote:
7s.gif Op donderdag 8 maart 2018 15:28 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Wat stel jij voor?
Dat het huidige beleid nog niet zo gek is, als je naar de sport als geheel kijkt.
in a crowd you lose humanity
pi_177686669
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 15:35 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Dat het huidige beleid nog niet zo gek is, als je naar de sport als geheel kijkt.
Ik heb anders niet het idee dat het erg goed werkt, gezien alle shit die de laatste tijd naar buiten komt. Of denk jij daar anders over? En zo nee, hoe pak je de uitwassen in de top dan aan (want ik heb het idee dat we daar sowieso een probleem hebben)?
pi_177686699
quote:
7s.gif Op donderdag 8 maart 2018 15:37 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Ik heb anders niet het idee dat het erg goed werkt, gezien alle shit die de laatste tijd naar buiten komt. Of denk jij daar anders over? En zo nee, hoe pak je de uitwassen in de top dan aan (want ik heb het idee dat we daar sowieso een probleem hebben)?
Voor de top werkt het idd niet zo erg. Daar staat tegenover dat jouw voorstel voor de breedtesport funest is. Daar gaat alle lol uit.
in a crowd you lose humanity
pi_177686759
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 15:38 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Voor de top werkt het idd niet zo erg. Daar staat tegenover dat jouw voorstel voor de breedtesport funest is. Daar gaat alle lol uit.
Zou het helpen als een prof tijdens een koers alleen een TUE krijgt voor een structurele aandoening die is geconstateerd door een onafhankelijke (UCI-)arts?

Voor niet-structurele klachten: als je last heb van aambeien dan heb je twee keuzes: 1) je koerst door en verbijt de pijn 2) je koerst niet en neemt een zalfje.

Ik denk maar even hardop na.
  donderdag 8 maart 2018 @ 15:43:49 #116
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177686795
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 15:34 schreef Szura het volgende:
Liefst had die hypocriete alien alles onder het tapijt geveegd
Wat onder Cookson ook was gebeurd.

Deze kwoots maar even onder het stof vandaan halen:
quote:
"I think the reputation of the sport, the reputation of the the team and the reputation of the rider Bradley Wiggins should be reinstated.

"At the end of the day I have no idea what was in that package, and have no idea what the so-called whistle blower told Ukad or told the Daily Mail what was in the package. Ukad have not been able to put a case together so that's the end of the story."
:)
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_177691721
De poppen zijn al aan het dansen voor SKY/FOX:

strato__master twitterde op donderdag 08-03-2018 om 19:39:38 @FOXSportsnl Hoe kan ik jullie uit mijn zenderpakket verwijderen? Ik wil niet langer betalen aan een bedrijf die structureel doping financiert en toepast @TeamSky . Jullie maken fietsen helemaal kapot en verdienen mijn geld niet, al jullie werknemers zijn medeverantwoordelijk hier voor!!! reageer retweet
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_177691741
quote:
10s.gif Op donderdag 8 maart 2018 19:49 schreef rubbereend het volgende:
De poppen zijn al aan het dansen voor SKY/FOX:

strato__master twitterde op donderdag 08-03-2018 om 19:39:38 @FOXSportsnl Hoe kan ik jullie uit mijn zenderpakket verwijderen? Ik wil niet langer betalen aan een bedrijf die structureel doping financiert en toepast @TeamSky . Jullie maken fietsen helemaal kapot en verdienen mijn geld niet, al jullie werknemers zijn medeverantwoordelijk hier voor!!! reageer retweet
(lol)
pi_177691790
quote:
10s.gif Op donderdag 8 maart 2018 19:49 schreef rubbereend het volgende:
De poppen zijn al aan het dansen voor SKY/FOX:

strato__master twitterde op donderdag 08-03-2018 om 19:39:38 @FOXSportsnl Hoe kan ik jullie uit mijn zenderpakket verwijderen? Ik wil niet langer betalen aan een bedrijf die structureel doping financiert en toepast @TeamSky . Jullie maken fietsen helemaal kapot en verdienen mijn geld niet, al jullie werknemers zijn medeverantwoordelijk hier voor!!! reageer retweet
Aan de overige tweets te zien zou dit Rellende_Rotscholier wel eens kunnen zijn.
  donderdag 8 maart 2018 @ 20:10:18 #120
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_177692131
quote:
7s.gif Op donderdag 8 maart 2018 15:42 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Zou het helpen als een prof tijdens een koers alleen een TUE krijgt voor een structurele aandoening die is geconstateerd door een onafhankelijke (UCI-)arts?

Voor niet-structurele klachten: als je last heb van aambeien dan heb je twee keuzes: 1) je koerst door en verbijt de pijn 2) je koerst niet en neemt een zalfje.

Ik denk maar even hardop na.
Het zou al schelen als triamcinolon alleen nog mag worden getue'ed als het echt niet anders kan. Dat de klachten zo erg zijn dat de gebruikelijke medicatie niet meer voldoende is. Normaal wordt het door artsen ook alleen als paardenmiddel ingezet, een stootkuur, precies wat Wiggins ook kreeg. Stootkuren geef je niet als preventie voor iets.

Consequentie is dat je dan zeker niet kan sporten, want daar ben je echt letterlijk te ziek voor. Koersen of trainen met triamcinolon in je mik slaat helemaal nergens op en is gewoon per definitie medicijnmisbruik.
pi_177692178
Zou het niet gewoon veel helpen als een TUE alleen door de dokter in koers van de UCI gegeven mag worden? Dat zou veel misbruik in principe moeten voorkomen.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_177696722
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 20:12 schreef rubbereend het volgende:
Zou het niet gewoon veel helpen als een TUE alleen door de dokter in koers van de UCI gegeven mag worden? Dat zou veel misbruik in principe moeten voorkomen.
Zorzoli vindt dit leuk.
pi_177708764
quote:
De Braziliaanse middenvelder Joao Pedro, die uitkomt voor Cagliari in de Serie A, wordt vandaag 26 jaar. Maar of hij die verjaardag echt zal vieren, is maar de vraag. Het Italiaanse antidopingagentschap Nado heeft hem vrijdag voorlopig geschorst nadat Pedro op 11 februari werd betrapt op het gebruik van doping.

Joao Pedro ‘viert’ vandaag zijn 26ste verjaardag met een dopingschorsing. Hij testte na de competitiematch op het veld van Sassuolo op 11 februari positief op hydrochlorothiazide, een vochtafdrijvend middel dat doping kan maskeren.

De Braziliaan is de tweede speler die dit seizoen tegen de dopinglamp loopt in de Italiaanse hoogste klasse. Eerder werd Fabio Lucioni, aanvoerder van Benevento, een jaar geschorst tot oktober 2018 nadat in zijn urine sporen van een anabole steroïde werden aangetroffen.
pi_177708932
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 19:52 schreef wimderon het volgende:

[..]

Aan de overige tweets te zien zou dit Rellende_Rotscholier wel eens kunnen zijn.
Haha zo zuur kan niemand zijn toch?
Hij accepteert nu ook geen stortingen van mensen met een ING rekening _O-
strato__master twitterde op vrijdag 09-03-2018 om 13:15:59 @SNSBank Hoe kan ik de IBAN nummers van 1 explicite bank blokkeren? Ik wens geen betalingen meer te ontvangen van @ingnl klanten. Ik boek nu iedere betaling handmatig terug, met verzoek een andere bank te gebruiken. Beetje veel werk.... (zakelijke rekening) reageer retweet
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_177709239
https://www.telegraaf.nl/sport/1770606/de-vrij-op-matje-bij-coni

quote:
'De Vrij op matje bij Coni'

Stefan de Vrij moet zich volgens La Gazzetta dello Sport verantwoorden bij het Italiaanse olympisch comité Coni.

De verdediger van Lazio zou vorige maand na afloop van een duel met Verona twee urinetesten hebben gedaan. Onder slechts één van die testen zou zijn handtekening staan. De Italiaanse sportkrant speculeert ook over een stof in de urine van de Nederlander die hij voor therapeutische doeleinden zou gebruiken.

Het nieuws over De Vrij volgt even nadat bekend werd dat voetballer Joao Pedro van Cagliari voorlopig geschorst is. Bij de Braziliaan is hydrochloorthiazide aangetroffen. Dat is een vochtafdrijvend middel dat kan dienen als maskering van verboden producten.

Pedro testte positief bij een controle na de wedstrijd tegen Sassuolo, halverwege februari. De 26-jarige voetballer is niet de eerste speler die dit seizoen in de Serie A gestraft wordt wegens doping. Fabio Lucioni werd in januari voor een jaar geschorst. De verdediger van Benevento testte in september na de wedstrijd tegen Torino positief op clostebol, een anabole steroïde.
pi_177714630
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 16:43 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Haha zo zuur kan niemand zijn toch?
Hij accepteert nu ook geen stortingen van mensen met een ING rekening _O-
strato__master twitterde op vrijdag 09-03-2018 om 13:15:59 @SNSBank Hoe kan ik de IBAN nummers van 1 explicite bank blokkeren? Ik wens geen betalingen meer te ontvangen van @ingnl klanten. Ik boek nu iedere betaling handmatig terug, met verzoek een andere bank te gebruiken. Beetje veel werk.... (zakelijke rekening) reageer retweet
Waterdichte manier van actie voeren dit _O_
  vrijdag 9 maart 2018 @ 23:53:22 #127
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177715902
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 22:31 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Waterdichte manier van actie voeren dit _O_
strato__master twitterde op donderdag 08-03-2018 om 19:34:57 @GeraintThomas86 Forgot that Juve is the most doped soccer team in History? Epo? Edgar Davids? Dopers love dopers, Cheats loving cheats. Man you are just like George Hincapie, totaly doped up and cheating to support Lance, in your case Chris. Bye cheaters!!! reageer retweet
pi_177734118
quote:
Het is wachten op de eerste ex-renner die een Landisje doet.
pi_177734333
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 21:51 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Het is wachten op de eerste ex-renner die een Landisje doet.
Ik vrees er een beetje voor dat Sky, bewust of onbewust, veel te veel grijze muizen in dienst heeft gehad door de jaren heen. De enige die me gek genoeg lijkt om uit de school te klappen is Wiggins, en dat is nou juist degene die het meest onder vuur ligt.
pi_177741828
Walsh _O- :')

DX_yAZqXkAEvBFY.jpg:large
  zondag 11 maart 2018 @ 10:28:53 #132
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177741951
Hypocriete zak dat het is. Jarenlang iedereen afvangen, zich dan zo onderdompelen in de Sky-propaganda en je er nu zo vanaf proberen te maken. Oprotten met die kerel...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177742311
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
pi_177742413
Vayer is trouwens ook weer op missie

festinaboy twitterde op zondag 11-03-2018 om 10:50:20 @festinagirl Sky invented a new way to do cycling : first with the right leg you push on the right pedal, then the same with the left legside, then again. Insane ! reageer retweet
festinaboy twitterde op donderdag 08-03-2018 om 18:18:26 English Institute of Sport give athlets tools to cheat and lie following the rules, but non ethical and crossing red line ? https://t.co/ymdJnDNqMB reageer retweet
festinaboy twitterde op woensdag 07-03-2018 om 10:00:55 For Wiggins, his Functional Threshold Power shows he lied !Just like for Froome. Isn't it ? Remember my video ventoux with SRM files leaked.You only have to watch the videos of how the guys were riding and pair with magic watts numbers.All other speeches and facts are useless. reageer retweet
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
  zondag 11 maart 2018 @ 11:17:52 #135
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_177742590
Froome op de Ventoux was inderdaad lachwekkend. Dat knijpen in de remmen :')_
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 11 maart 2018 @ 12:46:07 #136
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_177744066
quote:
quote:
For instance, Team Sky started getting its riders to warm-down after races on stationary trainers. It helped their recovery, and improved performance the following day. It was common in other sports like rowing or swimming, but was unheard of in cycling.
_O- :')
pi_177747987
quote:
0s.gif Op zondag 11 maart 2018 12:46 schreef Zelva het volgende:

[..]

[..]

_O- :')
Dat lijkt me een feitelijk juiste constatering, of wie heb jij het eerder structureel zien doen?
  zondag 11 maart 2018 @ 15:37:15 #138
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177748106
quote:
7s.gif Op zondag 11 maart 2018 15:33 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dat lijkt me een feitelijk juiste constatering, of wie heb jij het eerder structureel zien doen?
quote:
Bobby Julich on 2006, four years before Sky, on warm ups and cool downs – ‘start on turbo trainer, a device we hook up our bikes to about an hour before the stage; POST STAGE I try to warm down and get to the bus and get on the stationary bike to warm down before meeting with the press.’

2004, FBD Milk Race (Semi Pro Race in Ireland) had riders warming up and cooling down before and after stages.
gr gr
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_177748168
quote:
0s.gif Op zondag 11 maart 2018 15:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

[..]

gr gr
Jeetje.
  zondag 11 maart 2018 @ 15:40:34 #140
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177748207
quote:
0s.gif Op zondag 11 maart 2018 15:39 schreef wimderon het volgende:

[..]

Jeetje.
7.gif
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_177748267
quote:
Je krijgt nu een sticker. Die kun je uitdelen aan de persoon die zijn tijd besteed heeft aan het vinden van deze twee gevallen van iets wat gemeengoed is geworden in het peloton sinds Sky het ging doen.
  zondag 11 maart 2018 @ 15:47:27 #142
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177748414
quote:
7s.gif Op zondag 11 maart 2018 15:42 schreef wimderon het volgende:

[..]

Je krijgt nu een sticker. Die kun je uitdelen aan de persoon die zijn tijd besteed heeft aan het vinden van deze twee gevallen van iets wat gemeengoed is geworden in het peloton sinds Sky het ging doen.
Ja, dit is ook een manier om de geschiedenis te herschrijven.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 11 maart 2018 @ 15:49:43 #143
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_177748486
quote:
7s.gif Op zondag 11 maart 2018 15:42 schreef wimderon het volgende:

[..]

Je krijgt nu een sticker. Die kun je uitdelen aan de persoon die zijn tijd besteed heeft aan het vinden van deze twee gevallen van iets wat gemeengoed is geworden in het peloton sinds Sky het ging doen.
Je wilt nou serieus beweren dat niemand in het wielrennen aan cooling down deed, maar omdat Sky toevallig in de tijd dat mobiele direct drive fietstrainers opkwamen en hun sponsor Wahoo daar één van de voorlopers van was, er een revolutie in wielrenland ontstond en renners opeens massaal de voordelen van cooling down ontdekten?
pi_177748688
quote:
0s.gif Op zondag 11 maart 2018 15:49 schreef Zelva het volgende:

[..]

Je wilt nou serieus beweren dat niemand in het wielrennen aan cooling down deed, maar omdat Sky toevallig in de tijd dat mobiele direct drive fietstrainers opkwamen en hun sponsor Wahoo daar één van de voorlopers van was, er een revolutie in wielrenland ontstond en renners opeens massaal de voordelen van cooling down ontdekten?
Op de manier zoals Sky, en blijkbaar Bobby Julich en een Ierse semi-professionele ploeg, het deed wel, ja. Dat wil ik nou wel serieus beweren.
pi_177759273
quote:
officieel dan geen doping maar wel dubieus medicijngebruik
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  maandag 12 maart 2018 @ 09:30:07 #146
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177761898
Ismael Lazaar 4 jaar naast de ring _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177762504
quote:
7s.gif Op zondag 11 maart 2018 15:42 schreef wimderon het volgende:

[..]

Je krijgt nu een sticker. Die kun je uitdelen aan de persoon die zijn tijd besteed heeft aan het vinden van deze twee gevallen van iets wat gemeengoed is geworden in het peloton sinds Sky het ging doen.
Net als het testen in windtunnels en het meten van VO2Max inderdaad.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  maandag 12 maart 2018 @ 10:36:32 #148
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_177763180
quote:
2s.gif Op zondag 11 maart 2018 11:17 schreef Falco het volgende:
Froome op de Ventoux was inderdaad lachwekkend. Dat knijpen in de remmen :')_
motortje was op hol geslagen _O_
  maandag 12 maart 2018 @ 10:45:15 #149
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_177763335
quote:
1s.gif Op maandag 12 maart 2018 09:30 schreef fathank het volgende:
Ismael Lazaar 4 jaar naast de ring _O-
He tested positive for stanozololol, oxandrolone and 18-noroxandrolone.
  maandag 12 maart 2018 @ 10:49:44 #150
40566 Ericr
Livewrong
pi_177763392
Alle 'marginal gains' ten spijt weten we toch al lang waar Sky zijn progressie echt aan te danken heeft. Maar verder wel mooie dekmantel natuurlijk. Nutella ban, warm down, zwemcoaches, windtunneltesten etc. terwijl je dagelijks meer medicijnen weg werkt dan de gemiddelde geriatrische patiënt

Marginal gains maakt van werkpaarden geen renpaarden, een hele berg paardenmiddelen wel.
pi_177862048
friebos twitterde op vrijdag 16-03-2018 om 12:52:45 Spanish Cycling Federation closes Operación Puerto disciplinary proceedings against Vicente Belda, Manolo Saiz, José Ignacio Labarta and Yolanda Fuentes with no sanctions: https://t.co/obZfXcEF0z reageer retweet
  vrijdag 16 maart 2018 @ 15:04:55 #152
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_177864002
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 13:32 schreef wimderon het volgende:
friebos twitterde op vrijdag 16-03-2018 om 12:52:45 Spanish Cycling Federation closes Operación Puerto disciplinary proceedings against Vicente Belda, Manolo Saiz, José Ignacio Labarta and Yolanda Fuentes with no sanctions: https://t.co/obZfXcEF0z reageer retweet
en niemand die geeft :W
  vrijdag 16 maart 2018 @ 18:32:34 #153
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_177867976
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2018 10:02 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Net als het testen in windtunnels en het meten van VO2Max inderdaad.
Vergeet hoogstestages niet.
  maandag 19 maart 2018 @ 17:11:27 #154
333483 Aguero
ooooooooo
pi_177936264
Mo Farah weet wel raad met irritante journalisten.

http://www.letsrun.com/ne(...)e-figure-settlement/
Citius, Altius, Fortius.
  dinsdag 20 maart 2018 @ 14:27:03 #155
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177956948
http://www.cyclingnews.co(...)before-giro-ditalia/

:r :r
Nu kunnen we dus alleen nog hopen op een fikse griep of blessure waardoor die oplichter niet kan starten
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 20 maart 2018 @ 15:13:45 #156
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177958109
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 14:27 schreef Szura het volgende:
http://www.cyclingnews.co(...)before-giro-ditalia/

:r :r
Nu kunnen we dus alleen nog hopen op een fikse griep of blessure waardoor die oplichter niet kan starten
Er moeten gewoon nog meer lijken uit de kast komen komende weken.
pi_177958199
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 14:27 schreef Szura het volgende:
http://www.cyclingnews.co(...)before-giro-ditalia/

:r :r
Nu kunnen we dus alleen nog hopen op een fikse griep of blessure waardoor die oplichter niet kan starten
0 respect voor de sport heeft dat sky..
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  dinsdag 20 maart 2018 @ 15:27:58 #158
62913 Blik
The one and Only!
pi_177958486
quote:
Lappartient has previously pressured Team Sky to suspend Froome from racing. He acknowledges that Froome has a right to race under UCI rules but suggested that his presence at the Tour de France before a final verdict "would be a disaster for the image of cycling".
Alsof de wielerwereld alleen de Tour de France is, dat die vent uberhaupt nog races doet terwijl die een positief plasje heeft gegeven is een schande, in welke ronde dan ook
pi_177961797
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 15:27 schreef Blik het volgende:

[..]

Alsof de wielerwereld alleen de Tour de France is, dat die vent uberhaupt nog races doet terwijl die een positief plasje heeft gegeven is een schande, in welke ronde dan ook
Een AAF. En ja, er bestaan gevallen waarin dat uiteindelijk niet aan dopinggebruik bleek te liggen. En nee, dat is hier waarschijnlijk niet het geval. En nee, het is niet de schuld van Sky dat dit zo kan lopen, maar van de UCI en haar regels.
pi_177962020
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 17:46 schreef wimderon het volgende:

[..]

Een AAF. En ja, er bestaan gevallen waarin dat uiteindelijk niet aan dopinggebruik bleek te liggen. En nee, dat is hier waarschijnlijk niet het geval. En nee, het is niet de schuld van Sky dat dit zo kan lopen, maar van de UCI en haar regels.
Wat als Sky Froome voorlopig had geschorst? Was de uiteindelijke schorsing dan ingegaan op de dag van de voorlopige schorsing, of op de dag van de uitspraak? In het eerste geval had Sky in het belang van het wielrennen wmb Froome voorlopig moeten schorsen, in het tweede geval valt hun handelswijze in deze specifieke kwestie te billijken.
pi_177962029
als dit ook nog een schorsing met terugwerkende kracht wordt, waardoor hij straks kan blijven fietsen dan kijk ik nooit meer wielrennen
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  dinsdag 20 maart 2018 @ 17:59:36 #162
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_177962069
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 17:46 schreef wimderon het volgende:

[..]

Een AAF. En ja, er bestaan gevallen waarin dat uiteindelijk niet aan dopinggebruik bleek te liggen. En nee, dat is hier waarschijnlijk niet het geval. En nee, het is niet de schuld van Sky dat dit zo kan lopen, maar van de UCI en haar regels.
Vandaag is het precíes een half jaar geleden dat Froome hoorde dat hij dit keer niet genoeg opgelet had. Sky is er volledig, maar dan ook volledig debet aan dat het zo lang duurt. Het slaat nergens op dat je meer dan een half jaar nodig hebt om te achterhalen waarom die hoge waarde er zou kunnen zijn een kutsmoes te verzinnen.
  dinsdag 20 maart 2018 @ 18:05:51 #163
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_177962209
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 17:58 schreef rubbereend het volgende:
als dit ook nog een schorsing met terugwerkende kracht wordt, waardoor hij straks kan blijven fietsen dan kijk ik nooit meer wielrennen
Schorsing met terugwerkende kracht is uitgesloten. Dat kan alleen als er sprake is van een voorlopige schorsing, wat hier niet is.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_177962275
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 17:57 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Wat als Sky Froome voorlopig had geschorst? Was de uiteindelijke schorsing dan ingegaan op de dag van de voorlopige schorsing, of op de dag van de uitspraak? In het eerste geval had Sky in het belang van het wielrennen wmb Froome voorlopig moeten schorsen, in het tweede geval valt hun handelswijze in deze specifieke kwestie te billijken.
Als Sky hem zelf al had geschorst dan was de uiteindelijke schorsing vanaf dat moment geteld. Je kunt zeggen dat je in zo'n geval zelf je verantwoordelijkheid moet nemen, maar wat als je daadwerkelijk onschuldig bent of daar zelf in ieder geval van overtuigd bent? Het is gewoon aan de UCI om hier wat aan te veranderen, ook al gaat dat dan ten koste van renners met een AAF die niet aan dopinggebruik te wijten is.

Als Froome binnenkort geschorst wordt is het ook nog de vraag of de uitslagen die hij nu rijdt (en dus bijvoorbeeld ook het WK tijdrijden) wel of niet geschrapt worden, maar dit geheel terzijde.
  dinsdag 20 maart 2018 @ 18:13:32 #165
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_177962370
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 18:09 schreef wimderon het volgende:

[..]

Als Sky hem zelf al had geschorst dan was de uiteindelijke schorsing vanaf dat moment geteld. Je kunt zeggen dat je in zo'n geval zelf je verantwoordelijkheid moet nemen, maar wat als je daadwerkelijk onschuldig bent of daar zelf in ieder geval van overtuigd bent?
Dan kom je zo snel mogelijk met een verklaring op de proppen, zet je alles op alles om er haast achter te zetten. Des te eerder je weer kunt fietsen.

Je kunt ook gaan tijdrekken, schijt hebben aan de hele wielerwereld en janken over dat het in de publiciteit is gekomen. :'(
pi_177970697
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 18:09 schreef wimderon het volgende:

[..]

Als Sky hem zelf al had geschorst dan was de uiteindelijke schorsing vanaf dat moment geteld. Je kunt zeggen dat je in zo'n geval zelf je verantwoordelijkheid moet nemen, maar wat als je daadwerkelijk onschuldig bent of daar zelf in ieder geval van overtuigd bent? Het is gewoon aan de UCI om hier wat aan te veranderen, ook al gaat dat dan ten koste van renners met een AAF die niet aan dopinggebruik te wijten is.

Als Froome binnenkort geschorst wordt is het ook nog de vraag of de uitslagen die hij nu rijdt (en dus bijvoorbeeld ook het WK tijdrijden) wel of niet geschrapt worden, maar dit geheel terzijde.
Mwoah, nee, niet mee eens. Die regelgeving van de UCI is er zoals je zelf al aangaf niet helemaal voor niets. Als Froome een veel lagere waarde salbutamol had gehad was het al grijzer gebied geweest.

In dit geval is het gebied nogal zwart, daar zijn nagenoeg alle experts het toch wel over eens. En daarom had Sky gewoon (ethische) verantwoordelijkheid moeten pakken. Ook als net even wat voordeliger is voor Team Sky (maar wel ten koste van de gehele wielersport) om het anders aan te pakken.
  dinsdag 20 maart 2018 @ 22:57:51 #167
40566 Ericr
Livewrong
pi_177972000
Er is ook nog wel een wereld van verschil met voorgaande gevallen waarbij sprake was van overschrijding van limieten voor op zich legale middelen. Sky en Froome hebben veel meer een voorbeeldfunctie dan renners of ploegen van het tweede garnituur.

Prima als je die rol niet wil vervullen maar ga dan niet huilen als je de maat wordt genomen omdat je als ploeg en renner totaal geen voorbeeld bent van het zogenaamde nieuwe wielrennen maar juist exemplarisch bent voor een ziekte die toch nooit uit de sport zal verdwijnen.
  dinsdag 20 maart 2018 @ 23:39:38 #168
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_177973390
willen sponsoren na afloop niet hun geld terug?
  dinsdag 20 maart 2018 @ 23:48:02 #169
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_177973629
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 23:39 schreef THEFXR het volgende:
willen sponsoren na afloop niet hun geld terug?
Sky is zelf niet helemaal zuiver op de graat
  donderdag 22 maart 2018 @ 07:04:44 #170
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178004531
UCI zet röntgenapparaat in om fietsen op motortjes te controleren

Van Damme: "Probleem is overroepen"
UCI-voorzitter David Lappartient is blij met zijn paradepaardje. "Overal waar ik kom op wedstrijden vragen ze mij: zijn er nu motortjes of niet? Ik wil morgen kunnen zeggen: bravo, er zijn geen motortjes in de koers."

"De geloofwaardigheid van de sport staat op het spel. Miljoenen mensen die de koers volgen, moeten overtuigd zijn dat er met gelijke wapens gestreden wordt."

"Ik ben ervan overtuigd dat het probleem van de motortjes zwaar overroepen is", zegt de Belgische bondsvoorzitter Tom Van Damme. "Ik denk dat het grootste deel zo niet het ganse peloton het risico niet meer durft te nemen. Het kan wel werken als een stok achter de deur."

http://sporza.be/cm/sporza/wielrennen/1.3166857
pi_178005027
quote:
ASO, de organisator van de Tour, zou Chris Froome niet willen toelaten tot de Ronde van Frankrijk als er voor de start geen uitspraak is in de mogelijke dopingzaak tegen de Brit. Dat schrijft de Britse krant The Telegraph.

Froomes ploeg Sky wil nog niet op het bericht reageren. Vorig jaar won Froome ook de Ronde van Spanje. Naderhand werd bekend dat na een etappe sporen van salbutamol in zijn urine waren gevonden.
Bron
pi_178005048
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 08:16 schreef alpeko het volgende:

[..]

Bron
Mooi.
in a crowd you lose humanity
  donderdag 22 maart 2018 @ 13:07:45 #173
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_178010169
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 08:16 schreef alpeko het volgende:

[..]

Bron
Juridisch heeft ASO geen poot om op te staan (zie bv hun verloren kortgeding met Boonen destijds) , maar ze willen wellicht vooral de druk opvoeren om hem geschorst te krijgen ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_178010257
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 13:07 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:

[..]

Juridisch heeft ASO geen poot om op te staan (zie bv hun verloren kortgeding met Boonen destijds) , maar ze willen wellicht vooral de druk opvoeren om hem geschorst te krijgen ...
Ze hebben in het verleden toch wel vaker zelfs hele ploegen geweerd?
  donderdag 22 maart 2018 @ 21:59:13 #175
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_178022843
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 13:12 schreef alpeko het volgende:

[..]

Ze hebben in het verleden toch wel vaker zelfs hele ploegen geweerd?
Ja, maar geen individuele renners. Toen ze destijds Boonen na die cocaine-zaak wilden weren kregen ze ongelijk van de Franse rechter in kortgeding en mocht hij toch starten ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_178024289
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 22 maart 2018 @ 23:06:03 #177
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178024690
quote:
England's new doctor, who worked with Mo Farah, could be behind the initiative

Klinkt allemaal zuiver
pi_178025106
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 23:06 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

England's new doctor, who worked with Mo Farah, could be behind the initiative

Klinkt allemaal zuiver
ja prachtig hè _O- ze zijn echt onbeschaamd in Engeland
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  zaterdag 24 maart 2018 @ 01:20:16 #179
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_178050085
Josh Barnett wins!

quote:
March 23, 2018

USADA announced today that an independent arbitrator has rendered a decision in the case of UFC® athlete Josh Barnett, of Fullerton, Calif., and determined that Barnett should receive a public reprimand for his anti-doping policy violation. This decision comes after the facts of the case were fully briefed and presented at an evidentiary hearing on March 6, 2018.

Barnett, 40, tested positive for ostarine following an out-of-competition test conducted on December 9, 2016. Ostarine is a non-Specified Substance in the class of Anabolic Agents and is prohibited at all times under the UFC Anti-Doping Policy, which has adopted the World Anti-Doping Agency (WADA) Prohibited List.

Ostarine, also known as MK-2866 and Enobosarm, is a non-FDA approved selective androgen receptor modulator (SARM) that is illegally sold in the United States and worldwide as a performance-enhancing substance. Ostarine is not currently available as a prescription medication in any country, and its unauthorized use may carry serious side effects. Nonetheless, ostarine has been found as a declared and undeclared ingredient in many dietary supplements sold in the United States, which has prompted the U.S. Food and Drug Administration (FDA) to issue warning letters to specific dietary supplement manufacturers stating that ostarine is an unapproved new drug and that selling the drug is in violation of the Federal Food, Drug, and Cosmetic Act. More information about the risks of ostarine can be found through a USADA athlete advisory.

Given the source was established to be a contaminated supplement, along with the athlete’s care and diligence concerning the nutritional products consumed, the arbitrator determined that a public reprimand was appropriate.
award document

MGSS Decision

The case was heard and the decision rendered by Richard H. McLaren, chief arbitrator from McLaren Global Sport Solutions, Inc. (MGSS), and can be found here, along with all other UFC Anti-Doping Policy arbitral decisions.

USADA conducts the year-round, independent anti-doping program for all UFC athletes. USADA is an independent, non-profit, non-governmental agency whose sole mission is to preserve the integrity of competition, inspire true sport, and protect the rights of clean athletes. In an effort to aid UFC athletes, as well as their support team members, in understanding the rules applicable to them, USADA provides comprehensive instruction on the UFC Anti-Doping Program website (https://UFC.USADA.org) regarding the testing process and prohibited substances, how to obtain permission to use a necessary medication, and the risks and dangers of taking supplements as well as performance-enhancing and recreational drugs. In addition, the agency manages a drug reference hotline, Drug Reference Online (https://UFC.GlobalDRO.com), conducts educational sessions, and proactively distributes a multitude of educational materials, such as the Prohibited List, easy-reference wallet cards, and periodic athlete alerts.
pi_178147035
Matthew Willenbring, Amerikaanse zwemmer, blijft positief te hebben getest op het WK junioren in de VS vorig jaar. Vier maanden geschorst en inmiddels is die schorsing al voorbij, aldus de FINA. Zijn resultaten zijn geschrapt....althans, van de laatste dag alleen (waarin hij met de VS goud won op de 4x100m wissel), zilver op de gemengde 4x100 vrij en brons op de 100 vrij mag hij wel houden.
https://www.insidethegame(...)junior-championships
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  woensdag 28 maart 2018 @ 15:09:49 #181
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_178148867
quote:
9s.gif Op woensdag 28 maart 2018 13:43 schreef heywoodu het volgende:
Matthew Willenbring, Amerikaanse zwemmer, blijft positief te hebben getest op het WK junioren in de VS vorig jaar. Vier maanden geschorst en inmiddels is die schorsing al voorbij, aldus de FINA. Zijn resultaten zijn geschrapt....althans, van de laatste dag alleen (waarin hij met de VS goud won op de 4x100m wissel), zilver op de gemengde 4x100 vrij en brons op de 100 vrij mag hij wel houden.
https://www.insidethegame(...)junior-championships
Raar ingrijpen wel... Verliest z'n hele team goud? Neem aan van wel toch?
pi_178148926
quote:
1s.gif Op woensdag 28 maart 2018 15:09 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Raar ingrijpen wel... Verliest z'n hele team goud? Neem aan van wel toch?
:Y
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_178161511
Albanië gaf relatief kort voor het EK gewichtheffen de organisatie terug (die ze al kregen nadat Turkije geschorst werd), omdat weer een Albanese betrapt werd en de hele gewichthefbond opstapte, waardoor niemand het meer kon organiseren. Ze hebben de volgende echter al te pakken, want Evagjelia Veli, olympiër in 2016, is ook betrapt. Clenbuterol, men gooit het op astma.
https://www.insidethegame(...)-olympian-fails-test
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  donderdag 29 maart 2018 @ 07:56:06 #184
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178164694
quote:
10s.gif Op woensdag 28 maart 2018 23:25 schreef heywoodu het volgende:
Albanië gaf relatief kort voor het EK gewichtheffen de organisatie terug (die ze al kregen nadat Turkije geschorst werd), omdat weer een Albanese betrapt werd en de hele gewichthefbond opstapte, waardoor niemand het meer kon organiseren. Ze hebben de volgende echter al te pakken, want Evagjelia Veli, olympiër in 2016, is ook betrapt. Clenbuterol, men gooit het op astma.
https://www.insidethegame(...)-olympian-fails-test
Ik zeg nierfalen
pi_178215102
Commonwealth Games beginnen komende week, maar op een kamer van het team van India zijn al naalden gevonden :9
https://www.insidethegame(...)m-at-gold-coast-2018
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_178268886
GCN (Global Cycling Network) met een filmpje over het testen van supplementen en een stukje over Tom Zirbel die in 2009 gepakt werd op DHEA en naar eigen zeggen onschuldig is.
pi_178273847
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 16:37 schreef heywoodu het volgende:
Commonwealth Games beginnen komende week, maar op een kamer van het team van India zijn al naalden gevonden :9
https://www.insidethegame(...)m-at-gold-coast-2018
Vitamine-injectie, de arts is streng toegesproken en te kennen gegeven dat hij de regels goed moet bestuderen.
https://www.insidethegame(...)018-athletes-village
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  dinsdag 3 april 2018 @ 13:41:43 #188
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_178276818
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 11:05 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Vitamine-injectie, de arts is streng toegesproken en te kennen gegeven dat hij de regels goed moet bestuderen.
https://www.insidethegame(...)018-athletes-village
je mag wel injecties geven met kleine inhoud
  donderdag 5 april 2018 @ 19:00:03 #189
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_178328727
Sport_Integrity twitterde op donderdag 05-04-2018 om 17:53:08 21yr old tennis player escapes sanction, after he receives retroactive TUE for amphetamine-based medication to treat [email protected]_Tennis statement: https://t.co/PDKxW9G0Ve https://t.co/ZJUzTRbC39 reageer retweet
pi_178437016
Krisztian Pars betrapt en geschorst tot ergens volgend jaar. Een kogelslingerkampioen, je verwacht het niet!
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  dinsdag 10 april 2018 @ 22:17:42 #191
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_178437312
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 22:06 schreef heywoodu het volgende:
Krisztian Pars betrapt en geschorst tot ergens volgend jaar. Een kogelslingerkampioen, je verwacht het niet!
Ria stalman?
pi_178437337
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 22:17 schreef THEFXR het volgende:

[..]

Ria stalman?
Sinds wanneer is die aan kogelslingeren op hoog niveau gaan doen?
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  dinsdag 10 april 2018 @ 22:23:59 #193
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_178437525
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 22:18 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Sinds wanneer is die aan kogelslingeren op hoog niveau gaan doen?
ze gaf na 30 jaar eindelijk toe doping gebruikt te hebben voor wat geld en op tv te komen
pi_178437547
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 22:23 schreef THEFXR het volgende:

[..]

ze gaf na 30 jaar eindelijk toe doping gebruikt te hebben voor wat geld en op tv te komen
Maar ze had weinig met kogelslingeren te maken :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  dinsdag 10 april 2018 @ 23:12:35 #195
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_178438706
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 22:24 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Maar ze had weinig met kogelslingeren te maken :+
oh ja 8)7 8)7
pi_178440323
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 22:06 schreef heywoodu het volgende:
Krisztian Pars betrapt en geschorst tot ergens volgend jaar. Een kogelslingerkampioen, je verwacht het niet!
quote:
In de urine van Pars werd een niet-prestatiebevorderend product aangetroffen. De officials geloofden de verklaring van de 36-jarige Hongaar dat hij in zijn vrije tijd iets heeft genomen wat zijn sportieve prestaties niet ten goed komt.

"Ik heb een slechte beslissing gemaakt op een moeilijk moment in mijn leven", zegt Pars. "Ik ben onnoemelijk beschaamd." Toch wordt hij tot juli 2019 geschorst voor zijn vergrijp. Hij zal dan 37 jaar zijn.
pi_178451566
http://www.wielerflits.nl(...)-in-parijs-nice.html

Di Gregorio heeft weer eens positief getest.
pi_178451604
Di Gregorio _O-
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  woensdag 11 april 2018 @ 17:21:32 #199
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_178451628
Hm, als ik naar zijn beste prestaties kijk, ook al even geleden, is zijn palmares een stuk kleiner dan mij bijstond
pi_178456793
Inval bij internationale biathlonbond?

Heywoodu??
pi_178457559
SkyGODEN _O_
pi_178457641
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:11 schreef PippenScottie het volgende:
Inval bij internationale biathlonbond?

Heywoodu??
Ja, met gemengde berichten. WADA zegt dat het om doping gaat (zonder details), andere berichten hebben het over economische problemen (fraude/corruptie) voor president Besseberg. Kan ook een combinatie zijn :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  woensdag 11 april 2018 @ 21:40:36 #203
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_178457658
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:11 schreef PippenScottie het volgende:
Inval bij internationale biathlonbond?

Heywoodu??
dit kan een grote beerput worden. Inval kwam omdat een Russische klokkenluider had gemeld dat de ibu positieve Russische testen weggemoffeld heeft in 2014. Voorzitter en secretaris generaal zijn opgepakt.
pi_178457700
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:40 schreef Faraday01 het volgende:

[..]

dit kan een grote beerput worden. Inval kwam omdat een Russische klokkenluider had gemeld dat de ibu positieve Russische testen weggemoffeld heeft in 2014. Voorzitter en secretaris generaal zijn opgepakt.
Ze zijn ook opgepakt? :o
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  woensdag 11 april 2018 @ 21:44:18 #205
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_178457756
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:42 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ze zijn ook opgepakt? :o
iets te voortvarend van mij, ze zijn onderwerp van onderzoek
pi_178458075
Volgens Le Monde is Besseberg met succes omgekocht door de Russen om positieve tests te verdoezelen _O-
http://www.lemonde.fr/spo(...)on_5284117_3242.html

Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_178458202
Ik ben benieuwd of de eerste vicepresident nu president wordt, dan komt het goed :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_178459334
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 21:56 schreef heywoodu het volgende:
Volgens Le Monde is Besseberg met succes omgekocht door de Russen om positieve tests te verdoezelen _O-
http://www.lemonde.fr/spo(...)on_5284117_3242.html

:N
pi_178584037
Del Moral hielp de Spaanse baanwielrenners op de Spelen van 1996 een handje, samen met Ferrari.
http://www.standaard.be/cnt/dmf20180417_03467584
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_178584239
Nog geen derde van een seizoen geschorst wegens groeihormonen, Amerikaanse sporten _O_
Wizards-basketballer Meeks betrapt op doping, maar ontloopt zware schorsing
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_178589883
Vandaar dat Besseberg wel even de oogjes dicht wilde knijpen voor de Russen.
'Gratis hoeren voor bejaarde biatlonbaas'
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  dinsdag 17 april 2018 @ 23:29:28 #212
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_178589938
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:26 schreef heywoodu het volgende:
Vandaar dat Besseberg wel even de oogjes dicht wilde knijpen voor de Russen.
'Gratis hoeren voor bejaarde biatlonbaas'
Heb jij iets gehoord van de reacties in Noorwegen? Dit moet ook voor het Noorse biatlon pijnlijk zijn hoewel ze er zover we nu weten niets mee te maken hebben.
  dinsdag 17 april 2018 @ 23:54:51 #213
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178590295
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:26 schreef heywoodu het volgende:
Vandaar dat Besseberg wel even de oogjes dicht wilde knijpen voor de Russen.
'Gratis hoeren voor bejaarde biatlonbaas'
:D ouwe snoeperd
  donderdag 19 april 2018 @ 00:00:47 #214
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_178613097
usantidoping twitterde op woensdag 18-04-2018 om 23:01:17 U.S. Paralympic Cycling Athlete Jason Griffin Accepts Sanction for Anti-Doping Rule Violation https://t.co/tuC3IO7Aq0 https://t.co/LQKW1buQZk reageer retweet
pi_178667526
Fout topic
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
  dinsdag 24 april 2018 @ 06:51:13 #216
56724 Wombcat
rent wiel
pi_178707206
Karsten Kroon heeft doping gebruikt
quote:
De bijzondere bekentenis van Karsten Kroon

Ex-wielrenner Karsten Kroon heeft tijdens zijn carrière doping gebruikt. Dat blijkt uit gesprekken met betrokkenen en ondersteunende informatie, maar vooral uit een bekentenis van Kroon zelf. Die bekentenis deed hij in gesprekken over een mogelijke rol als analist bij het AD.
https://www.ad.nl/wielren(...)ten-kroon~a27d2e41c/

Wel bijzonder dat je in een sollicitatieprocedure bij het AD iets zegt en dat ze dat vervolgens als nieuws publiceren.
in a crowd you lose humanity
pi_178707225
Ik neem aan dat Eurosport hem er dus uit gaat gooien?
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Redactie Sport dinsdag 24 april 2018 @ 06:57:56 #218
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_178707230
quote:
9s.gif Op dinsdag 24 april 2018 06:57 schreef heywoodu het volgende:
Ik neem aan dat Eurosport hem er dus uit gaat gooien?
Dit zei ik ook meteen.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_178707232
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 april 2018 06:57 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dit zei ik ook meteen.
Ik hoop overigens van niet, ik wel toch op z'n minst wel kunnen blijven genieten van de fantastische anekdotes en zonder Kroon missen we dat én komt wimderon's bingo niet vol :(
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  dinsdag 24 april 2018 @ 07:06:48 #220
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178707264
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 06:51 schreef Wombcat het volgende:
Karsten Kroon heeft doping gebruikt

[..]

https://www.ad.nl/wielren(...)ten-kroon~a27d2e41c/

Wel bijzonder dat je in een sollicitatieprocedure bij het AD iets zegt en dat ze dat vervolgens als nieuws publiceren.
Vooral ook dat hij kennelijk onder druk wordt gezet met iets dat hij in een vertrouwelijke sollicitatieprocedure heeft gezegd. Zou dat juridisch gezien allemaal standhouden?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 24 april 2018 @ 07:09:36 #221
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_178707271
Wat een rat is die Zonneveld toch ook
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_178707362
Je verwacht het niet hè.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_178707367
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 06:51 schreef Wombcat het volgende:
Karsten Kroon heeft doping gebruikt

[..]

https://www.ad.nl/wielren(...)ten-kroon~a27d2e41c/

Wel bijzonder dat je in een sollicitatieprocedure bij het AD iets zegt en dat ze dat vervolgens als nieuws publiceren.
quote:
Ik vind het persoonlijk onzuiver dat Kroon zijn dopinggebruik heeft bevestigd in het kader van een mogelijke, betaalde klus als analyticus voor het AD. Met de kennis van nu (dat Kroon uiteindelijk toch níet wilde bekennen) had dat anders gemoeten. Daarnaast is er niets terecht gekomen van de afspraak dat hij zélf zou bekennen op het door hem gewenste moment en op de door hem gekozen wijze.
Dus je stelt een dopingbekentenis als eis om bij het AD te gaan werken als analist, dan gaat Kroon uiteindelijk niet als analist werken, en dan ben je verbaasd dat hij die bekentenis niet meer doet? Wat voor belang had Kroon daar nog bij?
  dinsdag 24 april 2018 @ 07:40:54 #224
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178707451
Geniepig goed weer Thijs.
pi_178707459
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 07:40 schreef kaasplankje het volgende:
Geniepig goed weer Thijs.
Idd.

Hopelijk blijft ie wel bij Eurosport werken. De spaarzame keren dat ik naar Eurosport kijk, vind ik hem de fijnste commentator om naar te luisteren.
pi_178707491
Is Karsten er vandaag in Romandië bij? :9
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_178707497
En voor de rest, ach wat boeit dit nieuws nu nog. Ik zie dus echt niet in wat een dopingbekentenis van Kroon nog ergens aan toe kan bijdragen. De beeldvorming van die periode is toch wel helder.
  dinsdag 24 april 2018 @ 07:57:06 #228
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_178707533
Thijs lijkt enkel geïnteresseerd in dopinggebruik van renners van zijn eigen generatie, waarschijnlijk om zijn eigen gefaalde wielercarrière te verklaren.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_178707566
Welkom bij de Grote Thijs Zonneveld show.
  dinsdag 24 april 2018 @ 08:02:35 #230
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178707571
Lijkt wel beetje schimmig te zijn verlopen. Maar goed, totaal niet verbaasd ook.
  dinsdag 24 april 2018 @ 08:06:19 #231
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_178707592
Wat is dat AD toch een nare nare nare kutkrant.

En dit is allemaal begonnen omdat het AD het anders hypocriet zou vinden
pi_178707597
Heeft Erik Dekker al bekend?
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  dinsdag 24 april 2018 @ 08:20:48 #233
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178707653
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 08:02 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Welkom bij de Grote Thijs Zonneveld show.
De reacties onder z’n tweet zijn niet onverdeeld positief :P.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178707665
quote:
14s.gif Op dinsdag 24 april 2018 08:07 schreef Pino112 het volgende:
Heeft Erik Dekker al bekend?
Dat.
pi_178707672
Thijs is een sensatiehoertje. Wat droevig. Los van dat dopinggebruik van Karstengod.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 24 april 2018 @ 08:23:56 #236
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_178707674
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 06:51 schreef Wombcat het volgende:
Karsten Kroon heeft doping gebruikt

[..]

https://www.ad.nl/wielren(...)ten-kroon~a27d2e41c/

Wel bijzonder dat je in een sollicitatieprocedure bij het AD iets zegt en dat ze dat vervolgens als nieuws publiceren.
Nee! Niet Karsten Kroon ... Daar gaat mijn geloof in die hele generatie ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_178707676
Ratje Thijs, gadverdamme.
pi_178707678
Snap wel dat het AD het verhaal alsnog brengt, ook al werd Kroon geen analist bij het AD, maar het hele artikel gaat eigenlijk over Thijs en hoe integer hij als journalist is :D
pi_178707689
quote:
14s.gif Op dinsdag 24 april 2018 08:07 schreef Pino112 het volgende:
Heeft Erik Dekker al bekend?
Ik zie dus echt niet in waarin iedereen hier in Nederland voor de bijl zou moeten gaan. Natuurlijk heeft Erik Dekker gebruikt, maar moet dat dan nog breed uitgemeten worden? Die heksenjacht op Boogerd destijds was ook redelijk hypocriet. Beetje simpel kiezen: achter die en die gaan we wel aan en de rest laten we links liggen. Het lijkt vooral bedoeld om achteraf nog het eigen straatje schoon te vegen. Kijk dan, in Nederland zijn we als journalisten wel lekker kritisch, 10/20 jaar na dato.
  dinsdag 24 april 2018 @ 08:30:10 #240
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_178707710
Ter meerdere eer en glorie van Thijs Zonneveld.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 24 april 2018 @ 08:30:13 #241
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178707712
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 08:25 schreef TheArt het volgende:

[..]

Ik zie dus echt niet in waarin iedereen hier in Nederland voor de bijl zou moeten gaan. Natuurlijk heeft Erik Dekker gebruikt, maar moet dat dan nog breed uitgemeten worden? Die heksenjacht op Boogerd destijds was ook redelijk hypocriet. Beetje simpel kiezen: achter die en die gaan we wel aan en de rest laten we links liggen. Het lijkt vooral bedoeld om achteraf nog het eigen straatje schoon te vegen. Kijk dan, in Nederland zijn we als journalisten wel lekker kritisch, 10/20 jaar na dato.
‘This is the Netherlands, you have to answer questions’!

Behalve als je Wilders of Baudet heet. Dat gevoel bekruipt me hier ook een beetje.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 24 april 2018 @ 08:31:23 #242
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_178707724
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 april 2018 08:30 schreef Szura het volgende:

[..]

Behalve als je Wilders of Baudet heet. Dat gevoel bekruipt me hier ook een beetje.
Je bent geobsedeerd.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 24 april 2018 @ 08:33:52 #243
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178707752
Sowieso worden de pijlen gericht op de generatie die al paar jaar gestopt zijn. Maar heb ik het idee dat ze ook moeite doen naar de dopingverhalen van nu? Nee.
  dinsdag 24 april 2018 @ 08:34:50 #244
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_178707762
Maar goed, Kroon gebruikte EPO bij Rabobank en bloedtransfusies via Fuentes toen hij bij CSC zat. Mysterie opgelost.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 24 april 2018 @ 08:36:05 #245
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_178707769
Volgens mij kwam Kroon al voorbij in dat boek over Thomas D. toen hij Dekker in paniek belde over die raid bij Fuentes. Maar de naam van die renner werd niet genoemd dus zo erg vindt Thijs Z. het niet om mee te doen aan de zwijgcultuur, totdat hij het weer tijd vindt om wat aandacht voor zichzelf te genereren.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_178707803
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 08:33 schreef Frozen-assassin het volgende:
Sowieso worden de pijlen gericht op de generatie die al paar jaar gestopt zijn. Maar heb ik het idee dat ze ook moeite doen naar de dopingverhalen van nu? Nee.
Waarschijnlijk omdat die generatie wel bereid is om te praten (als er iets tegenover staat of als ze echt niet meer anders kunnen), van de huidige generatie zal bijna niemand iets willen zeggen. En als ze wel iets zeggen, worden ze waarschijnlijk van alle kanten aangevallen en weten ze dat ze klaar zijn in de wielrennerij..

Al denk ik alsnog dat veel journalisten meer weten dan ze opschrijven, maar vooral wachten op de echt grote scoop voordat ze iets brengen.
pi_178707868
AD :r
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_178707918
Thijs :r
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  dinsdag 24 april 2018 @ 08:57:16 #249
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_178707958
Gras is groen, Thijs is ijdel.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:09:56 #250
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178708120
Kroon bevestigt het tegen het ANP en zegt daarbij:

'Ik wil alle schijn vermijden dat ik een bekentenis doe om er zelf beter van te worden. Ik heb tegen Thijs Zonneveld gezegd dat ik geen boek met hem ging schrijven om er vervolgens geld mee te verdienen'.

Zal zo wel op allerlei sites verschijnen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:13:34 #251
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_178708176
Karsten _O_
pi_178708189
Een dopinggebruiker die bij Rabobank, CSC en Phonak / BMC gereden heeft...wow, straks gaan mensen nog vertellen dat gras groen is
Jack does it in real time...
pi_178708209
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 08:36 schreef Mani89 het volgende:
Volgens mij kwam Kroon al voorbij in dat boek over Thomas D. toen hij Dekker in paniek belde over die raid bij Fuentes. Maar de naam van die renner werd niet genoemd dus zo erg vindt Thijs Z. het niet om mee te doen aan de zwijgcultuur, totdat hij het weer tijd vindt om wat aandacht voor zichzelf te genereren.
Het is de vraag of hij het verhaal toen al rond had.

Zonneveld kan het in deze situatie ook niet goed doen. Publiceren na bevestiging tijdens een sollicitatieprocedure is niet erg kies, niet publiceren is dat evenmin.
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:20:10 #254
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178708268
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:09 schreef Szura het volgende:
Kroon bevestigt het tegen het ANP en zegt daarbij:

'Ik wil alle schijn vermijden dat ik een bekentenis doe om er zelf beter van te worden. Ik heb tegen Thijs Zonneveld gezegd dat ik geen boek met hem ging schrijven om er vervolgens geld mee te verdienen'.

Zal zo wel op allerlei sites verschijnen.
Hier dus:

https://www.telesport.nl/(...)ft-dopinggebruik-toe
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:20:31 #255
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_178708276
Thijs is echt een smerige rat, bah.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_178708331
quote:
"Het verhaal klopt. Ook ik heb een korte periode tijdens mijn carrière doping gebruikt. Dat spijt me en ik neem er alle verantwoordelijkheid voor'', zegt Kroon tegen het ANP.
Gelukkig was het maar een korte periode
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:26:46 #257
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_178708354
Waarom hij dat zo nodig tijdens de sollicitatieprocedure moest vertellen ontgaat mij even. En Thijs doet vooral alles voor Thijs maar dat wisten we al.
pi_178708367
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:26 schreef maxi-mus het volgende:
Waarom hij dat zo nodig tijdens de sollicitatieprocedure moest vertellen ontgaat mij even.
Waarschijnlijk omdat er naar gevraagd werd (want Thijs had het via via gehoord) en hij in elk geval in dat gesprek open wilde zijn?
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:29:57 #259
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_178708389
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:28 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Waarschijnlijk omdat er naar gevraagd werd (want Thijs had het via via gehoord) en hij in elk geval in dat gesprek open wilde zijn?
Ja en hij is er verder ook nooit eerlijk over geweest dus waarom dan wel? Ook lekker dat de kans bestaat dat alles wat je tijdens een sollicitatieprocedure bij het AD gezegd hebt openbaar wordt gemaakt.
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:31:57 #260
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_178708415
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:26 schreef maxi-mus het volgende:
Waarom hij dat zo nodig tijdens de sollicitatieprocedure moest vertellen ontgaat mij even.
Anders zou het hypocriet zijn. Geen idee waarom het AD of Thijs Zonneveld dat nu ineens een valide argument vindt. Als hypocrisie uberhaupt al een argument is, vraag ik mij af of het AD dit wel zon consequent hanteert

En Karsten heeft het ineens over een boek, dat maakt de zogenaamde journalistieke objectiviteit van meneer Zonneveld een stuk interessanter
pi_178708424
Gezien de periode dat Kroon actief was als renner zou het pas echt nieuws zijn als hij GEEN doping had gebruikt.

Overigens was ik in de veronderstelling dat Kroon al ooit indirect had laten weten dat hij doping had gebruikt.
pi_178708445
Ik heb de indruk dat de mogelijk job meer een manier was om een bekentenis af te dwingen.
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:35:43 #263
131800 Tarado
capô de fusca
pi_178708464
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:34 schreef TargaFlorio het volgende:
Ik heb de indruk dat de mogelijk job meer een manier was om een bekentenis af te dwingen.
dan is hij er mooi ingetuind
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:37:10 #264
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_178708489
Ik hoop dat Karsten de mailwisselingen met Thijs (eventueel geanonimiseerd :') ) naar buiten brengt. Want dit artikel kost hem zijn werk bij Eurosport en die makls tonen makkelijk aan wat voor rat Zonneveld is

Ik heb de indruk dat Karsten het wel verkeerd gespeeld heeft. Want nu heeft hij helemaal niks
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:40:07 #265
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_178708539
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:37 schreef opgebaarde het volgende:
Ik hoop dat Karsten de mailwisselingen met Thijs (eventueel geanonimiseerd :') ) naar buiten brengt. Want dit artikel kost hem zijn werk bij Eurosport en die makls tonen makkelijk aan wat voor rat Zonneveld is

Ik heb de indruk dat Karsten het wel verkeerd gespeeld heeft. Want nu heeft hij helemaal niks
Dat is een aanname.
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:40:28 #266
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_178708546
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:37 schreef opgebaarde het volgende:
Want nu heeft hij helemaal niks
Komt hij toevallig uit Amsterdam?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:40:53 #267
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_178708549
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:40 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Dat is een aanname.
Als ze Boogerd ontsloegen om dezelfde reden, dan kunnen ze Karsten niet laten zitten.....
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_178708625
quote:
3s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:40 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Als ze Boogerd ontsloegen om dezelfde reden, dan kunnen ze Karsten niet laten zitten.....
Had het er ook niet mee te maken dat Boogerd jarenlang fel ontkent heeft? Geen idee of Kroon dat ook heeft gedaan, maar volgens mij bleef die vooral gewoon stil :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:48:35 #269
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_178708706
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:44 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Had het er ook niet mee te maken dat Boogerd jarenlang fel ontkent heeft? Geen idee of Kroon dat ook heeft gedaan, maar volgens mij bleef die vooral gewoon stil :P
Vind dat persoonlijk geen verschil.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:50:31 #270
131800 Tarado
capô de fusca
pi_178708748
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:37 schreef opgebaarde het volgende:
Ik hoop dat Karsten de mailwisselingen met Thijs (eventueel geanonimiseerd :') ) naar buiten brengt. Want dit artikel kost hem zijn werk bij Eurosport en die makls tonen makkelijk aan wat voor rat Zonneveld is

Ik heb de indruk dat Karsten het wel verkeerd gespeeld heeft. Want nu heeft hij helemaal niks
netjes is het misschien niet maar Thijs blijft slechts de boodschapper
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:50:59 #271
131800 Tarado
capô de fusca
pi_178708755
quote:
3s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:40 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Komt hij toevallig uit Amsterdam?
moest toch lachen :)
pi_178708769
quote:
3s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:48 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Vind dat persoonlijk geen verschil.
Misschien weet ES al dat hij doping heeft gebruikt?

Van 'Home of Cycling' overigens ook naïef om te denken dat een renner uit die periode geen doping heeft gebruikt.
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:52:32 #273
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_178708786
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:51 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Misschien weet ES al dat hij doping heeft gebruikt?

Van 'Home of Cycling' overigens ook naïef om te denken dat een renner uit die periode geen doping heeft gebruikt.
Op Erik Dekker na heeft iedereen doping gebruikt, dat weet iedereen.
Dan is het naïef om de vingers in de oren te stoppen en net te doen alsof er niets speelde.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_178708821
quote:
3s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:52 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Op Erik Dekker na heeft iedereen doping gebruikt, dat weet iedereen.
Dekker samen met Servais Knaven. Ik bedoel Steven de Jongh moest vertrekken bij Sky na een verplichte uit de kast komen bij de Britse ploeg.
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:58:47 #275
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178708866
Thijs dwingt een bekentenis af om daarna wel vrolijk met Karsten te gaan samenwerken? Ik vind het beetje stinken.

Maar soit, hopelijk voor Karsten blijft hij gewoon commentator bij Eurosport.
pi_178708873
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:44 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Had het er ook niet mee te maken dat Boogerd jarenlang fel ontkent heeft? Geen idee of Kroon dat ook heeft gedaan, maar volgens mij bleef die vooral gewoon stil :P
Nelissen is ook weggestuurd na zijn bekentenis, geloof ik
  dinsdag 24 april 2018 @ 10:04:36 #277
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_178708939
quote:
3s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:40 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Als ze Boogerd ontsloegen om dezelfde reden, dan kunnen ze Karsten niet laten zitten.....
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:59 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Nelissen is ook weggestuurd na zijn bekentenis, geloof ik
Dat was in een tijd dat er nog veel geschokter op dat soort bekentenissen werd gereageerd. Bovendien is Boogerd later weer gewoon aangeschoven bij ES.
  dinsdag 24 april 2018 @ 10:05:28 #278
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_178708957
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:50 schreef Tarado het volgende:

[..]

netjes is het misschien niet maar Thijs blijft slechts de boodschapper
Daar heb je een valide punt en daar was ik met jou in meegegaan totdat ik het hele premium artikel van het AD las. Want dat artikel gaat niet over doping. Het artikel gaat over Thijs Zonneveld, zijn afwegingen, zijn last die hij al lange tijd met zich meedroeg, zijn taak als journalist en hoe Thijs meerdere malen op diverse wijzen contact heeft gehad met Karsten.

Ik raakte toen het idee kwijt dat de redactie van het AD misschien wel de initiator is waar Thijs Zonneveld voor het karretje werd gespannen
  dinsdag 24 april 2018 @ 10:07:54 #279
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_178708995
"Een korte periode in mijn carrière".

Aaahahahaha.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_178709043
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 10:07 schreef Mani89 het volgende:
"Een korte periode in mijn carrière".

Aaahahahaha.
Daar moest ik ook om lachen. :D
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_178709045
Haha wat een soap, best ranzig gespeeld door AD ja.
Verder weinig tot geen nieuwswaarde uiteraard.

Zie mannen als Kroon stuk minder graag bekennen dat gasten als Knaven en Dekker uiteraard :D
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_178709067
Straks krijgen we ook nog bekentenissen van mannen als Bobbie Traksel en Remmert Wielinga.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  dinsdag 24 april 2018 @ 10:12:13 #283
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_178709076
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 10:10 schreef Felagund het volgende:

[..]

Daar moest ik ook om lachen. :D
Een Zabel bekentenis.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 24 april 2018 @ 10:22:11 #284
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_178709253
quote:
99s.gif Op dinsdag 24 april 2018 07:57 schreef SaintOfKillers het volgende:
Thijs lijkt enkel geïnteresseerd in dopinggebruik van renners van zijn eigen generatie, waarschijnlijk om zijn eigen gefaalde wielercarrière te verklaren.
pi_178709327
Update: De dopingbekentenis van Karsten Kroon heeft geen gevolgen voor zijn werkzaamheden bij Eurosport: "Belangrijkste voor Eurosport is dat hij zijn verantwoordelijkheid heeft genomen door openheid te geven en spijt te betuigen. Daar laten we het bij.”
https://t.co/WbImol5uYq

_O_.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_178709338
Klasse reactie van Eurosport.
  dinsdag 24 april 2018 @ 10:29:00 #287
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_178709370
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 10:25 schreef Masterminded het volgende:
Update: De dopingbekentenis van Karsten Kroon heeft geen gevolgen voor zijn werkzaamheden bij Eurosport: "Belangrijkste voor Eurosport is dat hij zijn verantwoordelijkheid heeft genomen door openheid te geven en spijt te betuigen. Daar laten we het bij.”
https://t.co/WbImol5uYq

_O_.
^O^
  dinsdag 24 april 2018 @ 10:29:01 #288
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178709371
Lekker naar Sjiero met Karsten _O_ Zijn zwembroek-verhaal _O_
  dinsdag 24 april 2018 @ 10:31:18 #289
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_178709401
quote:
14s.gif Op dinsdag 24 april 2018 10:26 schreef Sloggi het volgende:
Klasse reactie van Eurosport.
Ook geen oud zeer dat Karsten dus eigenlijk genoeg had van Jeroen in de bezemkast en liever met Thijs de Gazastrook onveilig ging maken.

Oh dit gaat nog over 2017, dan gaat het niet op. _O-
  dinsdag 24 april 2018 @ 10:41:06 #290
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178709585
Thijs is echt het laagste van het laagste. Een smerig onderkruipsel, minder dan het vuil onder m'n voeten.

Desondanks genot dat er weer een extra stukje omerta is ontmaskerd. Figuren als Kroon zijn echt dodelijk voor de geloofwaardigheid van de sport. Een paar jaar terug bij de avondetappe nog doodleuk beweren dat Majka met z'n HGH-kaak echt zo'n natuurtalent is. Vreselijke minachting van de kijker en de sport.

Maar Thijs blijft een lul.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 24 april 2018 @ 10:43:27 #291
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_178709631
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 10:25 schreef Masterminded het volgende:
Update: De dopingbekentenis van Karsten Kroon heeft geen gevolgen voor zijn werkzaamheden bij Eurosport: "Belangrijkste voor Eurosport is dat hij zijn verantwoordelijkheid heeft genomen door openheid te geven en spijt te betuigen. Daar laten we het bij.”
https://t.co/WbImol5uYq

_O_.
Ik had nooit gedacht ik dit nog een keer zou zeggen, maar : Eurosport _O_ .
pi_178709690
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 10:25 schreef Masterminded het volgende:
Update: De dopingbekentenis van Karsten Kroon heeft geen gevolgen voor zijn werkzaamheden bij Eurosport: "Belangrijkste voor Eurosport is dat hij zijn verantwoordelijkheid heeft genomen door openheid te geven en spijt te betuigen. Daar laten we het bij.”
https://t.co/WbImol5uYq

_O_.
Met zo'n reactie laat je zien dat je een warm HOME OF CYCLING bent!
Jack does it in real time...
pi_178709728
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:59 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Nelissen is ook weggestuurd na zijn bekentenis, geloof ik
Bij Nelissen was meer aan de hand, volgens mij hebben ze daar doping als excuus gebruikt om hem te ontslaan.
pi_178709818
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 10:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Thijs is echt het laagste van het laagste. Een smerig onderkruipsel, minder dan het vuil onder m'n voeten.

Desondanks genot dat er weer een extra stukje omerta is ontmaskerd. Figuren als Kroon zijn echt dodelijk voor de geloofwaardigheid van de sport. Een paar jaar terug bij de avondetappe nog doodleuk beweren dat Majka met z'n HGH-kaak echt zo'n natuurtalent is. Vreselijke minachting van de kijker en de sport.

Maar Thijs blijft een lul.
Waarom is Thijs een lul? Karsten heeft toch doping tot hem genomen, niet Thijs?
pi_178709975
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 10:25 schreef Masterminded het volgende:
Update: De dopingbekentenis van Karsten Kroon heeft geen gevolgen voor zijn werkzaamheden bij Eurosport: "Belangrijkste voor Eurosport is dat hij zijn verantwoordelijkheid heeft genomen door openheid te geven en spijt te betuigen. Daar laten we het bij.”
https://t.co/WbImol5uYq

_O_.
Pfoei. _O_ Karsten naar de CHIERO
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  dinsdag 24 april 2018 @ 11:17:34 #296
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_178710284
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 10:25 schreef Masterminded het volgende:
Update: De dopingbekentenis van Karsten Kroon heeft geen gevolgen voor zijn werkzaamheden bij Eurosport: "Belangrijkste voor Eurosport is dat hij zijn verantwoordelijkheid heeft genomen door openheid te geven en spijt te betuigen. Daar laten we het bij.”
https://t.co/WbImol5uYq

_O_.
_O_
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  dinsdag 24 april 2018 @ 11:17:54 #297
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_178710290
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 10:53 schreef Luppie0110 het volgende:

[..]

Waarom is Thijs een lul? Karsten heeft toch doping tot hem genomen, niet Thijs?
Waarschijnlijk heeft Thijs zich vroeger ook tot de nok toe gevuld met allerlei verboden middelen en is hij een beetje mad jelly op grotere talenten.

Verder vraag ik me af of jij er heel vrolijk van zou worden als vertrouwelijke informatie die je hebt gedeeld tijdens een sollicitatiegesprek ineens in de krant staat. Denk het niet. Thijs is een grandioze klootzak.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 24 april 2018 @ 11:37:53 #298
430637 showtimer
Kiss My Trance
  dinsdag 24 april 2018 @ 12:12:01 #299
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_178711190
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_178711300
quote:
De tweet van Ray is al weg?
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  dinsdag 24 april 2018 @ 12:22:39 #301
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_178711343
quote:
9s.gif Op dinsdag 24 april 2018 12:19 schreef heywoodu het volgende:

[..]

De tweet van Ray is al weg?
https://twitter.com/raykerckhoffs/status/988679612459814912

Maar ja, Thomas weet er natuurlijk veel meer van. Die kan zo een boekje open doen
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')