abonnement bol.com Unibet Coolblue
  dinsdag 27 maart 2018 @ 17:28:47 #251
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_178127703
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 17:02 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

... een aanslag zonder dat er een staatsagenda wordt uitgevoerd?

Fyi er is geen terrorisme. Er is overheid.
Dat is niet wat ik zeg.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  Moderator dinsdag 27 maart 2018 @ 19:00:27 #252
249559 crew  Lavenderr
pi_178129490
Scientology is nu aan het infiltreren op scholen:

Scientology-achtige club Avatar ‘infiltreert op scholen’
Hersenspoeling Meldpunt Sektesignaal vraagt om onderzoek door de Onderwijsinspectie naar verspreiding van Avatar- gedachtegoed via scholen.


De sektarische groepering Avatar infiltreert in het onderwijs. Zes zogeheten ‘democratische scholen’ voor basis- en voortgezet onderwijs blijken opgericht, of bestuurd, door Avatar-wizards en -masters. Op deze scholen wordt het gedachtegoed van Avatar gebruikt.
Dat meldt tv-programma De Monitor dinsdagavond. Het meldpunt Sektesignaal, opgezet door het ministerie van Veiligheid en Justitie, vraagt de Onderwijsinspectie onderzoek te doen naar de verspreiding van Avatar-gedachtegoed via het onderwijs.
Avatar vertoont gelijkenis met de Scientology Kerk, die wordt bekritiseerd vanwege de mentale manipulatie van volgelingen.
Eerder deze maand meldde NRC dat drie gemeentesecretarissen die bij Avatar de status hebben van wizard (tovenaar) dit gedachtegoed verspreidden in hun gemeenten. Twee van hen lieten ambtenaren trainingen bij Avatar volgen. De gemeenten betaalden de rekening.
Democratische scholen hebben vaak leerlingen die zijn vastgelopen in het regulier onderwijs. Het zijn particuliere scholen, waar het onderwijs door de ouders wordt betaald.

De leiding van de oudste en grootste democratische school, De Ruimte in Soest, telt zes Avatars. Staflid Heleen Groot schrijft op een Avatar-website: „Op onze democratische scholen in Nederland, waar kinderen vrij zijn om te leren wat ze willen, gebruiken wij Avatar-instrumenten om echte vrijheid te creëren. Meer en meer kinderen van onze scholen, ouders en docenten zijn Avatar.” Staflid Margo Bruins wierf per e-mail ouders om Avatar-trainingen te volgen. Op de website van de scholen wordt niet gesproken over Avatar. Een moeder, die haar kinderen van De Ruimte afhaalde: „Onze ervaring is dat de hersenspoeling van Avatar daar zeer aanwezig is.”

Avatar | 1.600 trainers
Avatar is een bedenksel van de Amerikaan Harry Palmer (73). Hij is een Scientology-volgeling die voor zichzelf begon. Via zijn bedrijf verkoopt hij een cocktail van Scientology-methoden, hindoeïsme en new age-denkbeelden. Volgens Palmer is de aarde gekoloniseerd door buitenaardse wezens.
Avatar begint als zelfontwikkelingsprogramma maar eindigt met omstreden technieken, zoals exorcisme. Daarmee zouden ziektes als kanker of stoornissen als ADHD te genezen zijn. Tegen die tijd heeft een cursist circa 15.000 euro betaald aan trainingen. In Nederland werken sinds 1997 zo’n 1.600 Avatar-trainers.
Een ouder haalde haar kind van een andere democratische school. Ze vertelt: „Ik kwam erachter dat er op de school werd gelobbyd om mee te doen met Avatar-cursussen.”
Zoals De Ruimte zijn er nog vijf democratische scholen waar Avatars afgelopen jaren de leiding hebben of die zijn opgericht door Avatars. DOE040 in Veldhoven is geïnitieerd door een Avatar-wizard. Een collega-wizard richtte de democratische school Utrecht op. Deze wizard is ook op reguliere scholen actief. Avatars geven of gaven eveneens leiding op de Blink School in Culemborg, de democratische school Life! in Landsmeer en de Guus Kieft School in Amstelveen.
De scholen ontkennen dat technieken en gedachtegoed van Avatar in de lessen worden gebruikt.

https://www.nrc.nl/nieuws(...)-op-scholen-a1597179
  Moderator dinsdag 27 maart 2018 @ 19:07:30 #253
249559 crew  Lavenderr
pi_178129607
Kan het scientology-topic niet meer vinden dus dan maar hier:

https://www.sektehulp.nl/avatar-een-kloon-van-scientology/

Avatar©. Het puurste zelfontplooiingsprogramma ooit, of pure geldklopperij?

Een doordeweekse avond, De Laatste Show op tv. Voor de uitzending echt goed begint, komt een medewerker van de VRT bij het publiek. Hij legt uit dat hij onschadelijke rook zal verspreiden in de zaal. Je wordt er ofwel euforisch van, ofwel zal je je veel beter kunnen concentreren. Even later ontsnapt rook uit het toestel en verspreidt zich over het publiek. Op het einde van de uitzending vraagt Frieda Van Wijck aan het publiek om een witte kaart op te steken als ze niets ervaren hebben, en een blauwe dan wel rode naar boven te houden als ze die euforie of verhoogde concentratie hebben ervaren.
Heel wat witte kaarten gaan de lucht in, maar toch ook ongeveer een derde gekleurde kaarten. Een wat oudere man verklaart dat hij normaal gesproken vrij vlug indommelt maar nu de hele uitzending alert heeft kunnen volgen. Een jonge man vond alles opmerkelijk veel grappiger dan anders – zelfs de grappen van Marcel Van Tilt, de gast in de uitzending.
De wolk was natuurlijk gewone theaterrook en bevatte geen werkzame stoffen die het effect konden hebben veroorzaakt. Had men aan het publiek niet van tevoren duidelijk gemaakt wat het te verwachten effect was, dan had iedereen een witte kaart opgestoken. Het bekende placebo-effect, dus.
ReSurfacing
Het laatste weekend van maart. Een zaal in een hotel in Egmond aan Zee, Noord-Holland. Mensen zitten per twee. Bij elk koppel legt één van beiden geduldig uit aan de ander wat de volgende oefening wordt. Vooraf omschrijft hij of zij heel duidelijk en nauwkeurig wat het resultaat van de oefening zou moeten zijn, wat het te verwachten effect is. Dan volgt de oefening. We zijn op een eerste Avatarbijeenkomst. Een “ReSurfacing”-cursus. Je leert er ondermeer hoe je je aandacht en inzicht kan vrijmaken van oordelen en belangrijkheid.
Een stukje boeiende filosofie over aandacht, van Harry Palmer, de Amerikaanse ontwerper van Avatar®: “Wanneer aandacht vermengd wordt met belangrijkheid en oordelen wordt zij emotioneel en blijft aan dingen hangen. Wat er dan gebeurt is, dat haar niet-fysieke golfvorm omslaat in hele kleine fysieke deeltjes, die gedachten creëren met een aantrekkingsvermogen dat aan de zwaartekracht doet denken. (...) Aan sommige mensen, gebeurtenissen, rituelen wordt zoveel belang gehecht, dat zij iemand er toe kunnen brengen zijn gezichtspunten (of identiteit) te wijzigen en op die manier lichaamsdelen te genezen of zelfs alle zelfcontrole los te laten...”.i Er is dus toch een mooie toekomst weggelegd voor Lourdes.
De ReSurfacing-cursus gaat intussen verder. Bij oefening 12 wordt gefixeerde aandacht vrijgemaakt.Doel(wordt uiteraard vooraf gesteld) is het “ongevoelig maken van gevoelige gebieden door er gefixeerde aandacht van af te halen”. Verwacht resultaat (wordt eveneens op voorhand meegedeeld) is “lichamelijk en emotioneel herstel”.De “Master”, de begeleider, beschrijft de oefening in kwestie aan de deelnemer: “neem een gevoelig gebied (iets waar je een ernstig probleem mee hebt, LR) uit je persoonlijkheidsprofiel (een omstandige vragenlijst die de cursusdeelnemer van tevoren heeft ingevuld, LR) of uit je leven. Beschrijf het gebied in detail, totdat je aandacht er volledig op gefocust is. Dank je, beschrijf nu iets uit de omgeving in detail, totdat je aandacht niet meer bij het gebied is. Fijn, erg goed! Ga nu terug naar het gevoelig gebied en beschrijf het in detail.” De instructies voor de begeleider vermelden verder: “Herhaal dit proces afwisselend, totdat één of meer van de bovenstaande resultaten bereikt is.”
Dergelijke oefeningen heten ervaringsgericht te zijn: “een persoonlijke betrokkenheid bij of waarneming van gebeurtenissen op het moment dat ze plaatsvinden”. Het gaat dus om de absoluut bijzondere ervaring dat je, door je aandacht gedurende enige tijd volledig te richten op de bureaulamp, je problemen even kan vergeten. Dat heet dan bij Avatar een “woordles”(word lesson). Doordat je deelneemt aan de cursus, veranderen de aanvankelijk onbetekenende woordlessen echter in “levenslessen” (world lessons).De Avataradepten zeggen zelf dat “de volslagen eenvoud van deze inzichten het moeilijkst te accepteren is.” “Maar je moet deelnemen! Ga eens na: wat is het verschil tussen een appel eten en bestuderen hoe een appel smaakt?”ii Tegen zulke diepe levenswijsheid kunnen we niet op.
Het verleggen van aandacht is een techniek die ondermeer gebruikt wordt in de cognitieve gedragstherapie (CGT) en helpt slechts tijdelijk. Onderzoek en praktijk hebben duidelijk aangetoond dat er fundamenteel heel wat anders moet gebeuren om op lange termijn werkzaam te zijn. De cursist ervaart op het moment van de oefening wel degelijk een (emotionele) verandering, maar het zijn technieken die slechts tijdelijk soelaas bieden. Dus het te verwachten “emotioneel herstel” is van bijzonder tijdelijke aard. Het “lichamelijk herstel” is uiteraard al helemaal twijfelachtig.
Terug naar Egmond aan Zee. In de zaal wordt wat meer plaats gemaakt. Er wordt een groepsspel gespeeld: “Simon Says”. Iemand uit de groep geeft allerlei instructies. Je mag ze pas opvolgen als er “Simon zegt” voor staat, anders niet. Wie de minste fouten maakt, is de volgende begeleider.
Tegen een hoog tempo geeft een Avatar-Master nu instructies aan de groep: “Ga op je rechter- of linkerbeen staan en til de elleboog van de tegenoverliggende arm op tot ooghoogte. Hou die positie vast en maak een vuist met één van je handen terwijl je de duim omsluit met je vingers en hou de andere hand met gespreide vingers en de handpalm naar beneden op ooghoogte. Terwijl je wisselt van linker- of rechterpositie of andersom, hou je evenwicht en zeg je het alfabet achterstevoren op vanaf de letter G…”
De deelnemers doen krampachtige pogingen om de instructies te volgen. Sommigen kijken geamuseerd, het doet hen wellicht wat denken aan het twisterspel, waarbij je verschillende lichaamsdelen over een mat moet plaatsen. Anderen zijn dan weer duidelijk gefrustreerd, of worden kwaad maar durven niet opgeven. Een vrouw gaat op de grond zitten, haar ogen staan erg vochtig. De Avatarbegeleider stopt de oefening en vraagt de deelnemers om hun ervaringen op te schrijven. Doel: “welbewust de ervaring creëren van uitgeputte aandacht, zodat je kunt herkennen wanneer dat zich in je leven voordoet. Verwachte resultaten: tijdelijke verwarring, even een onplezierige sensatie, overweldigd gevoel.”

Hele artikel: https://skepp.be/nl/psychologie-coaching/avatar©-het-puurste-zelfontplooiingsprogramma-ooit-pure-geldklopperij
  dinsdag 27 maart 2018 @ 19:38:26 #254
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_178130217
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 19:00 schreef Lavenderr het volgende:
Scientology is nu aan het infiltreren op scholen:

Scientology-achtige club Avatar ‘infiltreert op scholen’
Hersenspoeling Meldpunt Sektesignaal vraagt om onderzoek door de Onderwijsinspectie naar verspreiding van Avatar- gedachtegoed via scholen.


De sektarische groepering Avatar infiltreert in het onderwijs. Zes zogeheten ‘democratische scholen’ voor basis- en voortgezet onderwijs blijken opgericht, of bestuurd, door Avatar-wizards en -masters. Op deze scholen wordt het gedachtegoed van Avatar gebruikt.
Dat meldt tv-programma De Monitor dinsdagavond. Het meldpunt Sektesignaal, opgezet door het ministerie van Veiligheid en Justitie, vraagt de Onderwijsinspectie onderzoek te doen naar de verspreiding van Avatar-gedachtegoed via het onderwijs.
Avatar vertoont gelijkenis met de Scientology Kerk, die wordt bekritiseerd vanwege de mentale manipulatie van volgelingen.
Eerder deze maand meldde NRC dat drie gemeentesecretarissen die bij Avatar de status hebben van wizard (tovenaar) dit gedachtegoed verspreidden in hun gemeenten. Twee van hen lieten ambtenaren trainingen bij Avatar volgen. De gemeenten betaalden de rekening.
Democratische scholen hebben vaak leerlingen die zijn vastgelopen in het regulier onderwijs. Het zijn particuliere scholen, waar het onderwijs door de ouders wordt betaald.

De leiding van de oudste en grootste democratische school, De Ruimte in Soest, telt zes Avatars. Staflid Heleen Groot schrijft op een Avatar-website: „Op onze democratische scholen in Nederland, waar kinderen vrij zijn om te leren wat ze willen, gebruiken wij Avatar-instrumenten om echte vrijheid te creëren. Meer en meer kinderen van onze scholen, ouders en docenten zijn Avatar.” Staflid Margo Bruins wierf per e-mail ouders om Avatar-trainingen te volgen. Op de website van de scholen wordt niet gesproken over Avatar. Een moeder, die haar kinderen van De Ruimte afhaalde: „Onze ervaring is dat de hersenspoeling van Avatar daar zeer aanwezig is.”

Avatar | 1.600 trainers
Avatar is een bedenksel van de Amerikaan Harry Palmer (73). Hij is een Scientology-volgeling die voor zichzelf begon. Via zijn bedrijf verkoopt hij een cocktail van Scientology-methoden, hindoeïsme en new age-denkbeelden. Volgens Palmer is de aarde gekoloniseerd door buitenaardse wezens.
Avatar begint als zelfontwikkelingsprogramma maar eindigt met omstreden technieken, zoals exorcisme. Daarmee zouden ziektes als kanker of stoornissen als ADHD te genezen zijn. Tegen die tijd heeft een cursist circa 15.000 euro betaald aan trainingen. In Nederland werken sinds 1997 zo’n 1.600 Avatar-trainers.
Een ouder haalde haar kind van een andere democratische school. Ze vertelt: „Ik kwam erachter dat er op de school werd gelobbyd om mee te doen met Avatar-cursussen.”
Zoals De Ruimte zijn er nog vijf democratische scholen waar Avatars afgelopen jaren de leiding hebben of die zijn opgericht door Avatars. DOE040 in Veldhoven is geïnitieerd door een Avatar-wizard. Een collega-wizard richtte de democratische school Utrecht op. Deze wizard is ook op reguliere scholen actief. Avatars geven of gaven eveneens leiding op de Blink School in Culemborg, de democratische school Life! in Landsmeer en de Guus Kieft School in Amstelveen.
De scholen ontkennen dat technieken en gedachtegoed van Avatar in de lessen worden gebruikt.

https://www.nrc.nl/nieuws(...)-op-scholen-a1597179
Niet alleen dat. Ook lqbt waanzin en bijbehorend racisme.

School is een bastion voor racisme, infantieliteit en indoctrinatie. En ja universiteit is het ergst.

https://www.goodreads.com(...)ed-to-the-university
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 19:39:37 #255
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_178130243
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 19:38 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Niet alleen dat. Ook lqbt waanzin en bijbehorend racisme.

School is een bastion voor racisme, infantieliteit en indoctrinatie. En ja universiteit is het ergst.

https://www.goodreads.com(...)ed-to-the-university
Whut?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  dinsdag 27 maart 2018 @ 19:39:43 #256
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_178130246
Misschien moet je eerst eens ergens bij binnen zijn geweest voor je erover kan oordelen. Met je "bastion van racisme".
  dinsdag 27 maart 2018 @ 19:41:38 #257
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_178130286
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 19:39 schreef ChrisCarter het volgende:
Misschien moet je eerst eens ergens bij binnen zijn geweest voor je erover kan oordelen. Met je "bastion van racisme".
nederland loopt nog wat achter op de waanzin.

Woorden als pap mam jongen meisje is taboe.
En ondertussen worden tampons op de mannentoilet geplaatst
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 19:43:54 #258
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_178130341
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 19:41 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

nederland loopt nog wat achter op de waanzin.

Woorden als pap mam jongen meisje is taboe.
En ondertussen worden tampons op de mannentoilet geplaatst
Nou nee hoor, bij ons niet. En daar ben ik ook gewoon Meneer.

Daarom, het staat een beetje knullig als je dit soort bullshit loopt te verkondigen zonder zelf ooit nog op scholen te komen.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 21:47:47 #259
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_178133845
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 19:43 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Nou nee hoor, bij ons niet. En daar ben ik ook gewoon Meneer.

Daarom, het staat een beetje knullig als je dit soort bullshit loopt te verkondigen zonder zelf ooit nog op scholen te komen.
https://www.naturalnews.c(...)ctually-believe.html

Met 4 al seksuele voorlichting. En drammend pushen voor transgender genderfluid. En hormoontherapie voor sexchange als prepuber. En bbc pushes dat met series.


http://www.bbc.co.uk/programmes/b09202jz


The BBC series aimed at children as young a six describe how Ben became Amy by taking hormones to halt puberty. It is yet another example of the agenda promoting the blurring of the genders. And they are now aiming children
https://vigilantcitizen.c(...)mone-blocking-drugs/


University declares gravity to be 'intolerant'
https://www.naturalnews.c(...)gering-students.html

Oh verwijder weegschalen dat kunnen weakminded kutstudenten niet handelen.

Nederland is nog druk met gaybrapaden en is nog in de transgendertoilet fase. Maar al die waanzin wat in VK, VS, Canada en Zweden speelt komt ook hier heen.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  dinsdag 27 maart 2018 @ 21:52:53 #260
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_178133970
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 21:47 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

https://www.naturalnews.c(...)ctually-believe.html

Met 4 al seksuele voorlichting. En drammend pushen voor transgender genderfluid. En hormoontherapie voor sexchange als prepuber. En bbc pushes dat met series.

http://www.bbc.co.uk/programmes/b09202jz

The BBC series aimed at children as young a six describe how Ben became Amy by taking hormones to halt puberty. It is yet another example of the agenda promoting the blurring of the genders. And they are now aiming children
https://vigilantcitizen.c(...)mone-blocking-drugs/

University declares gravity to be 'intolerant'
https://www.naturalnews.c(...)gering-students.html

Oh verwijder weegschalen dat kunnen weakminded kutstudenten niet handelen.

Nederland is nog druk met gaybrapaden en is nog in de transgendertoilet fase. Maar al die waanzin wat in VK, VS, Canada en Zweden speelt komt ook hier heen.
Misschien helpt het als je die troep van naturalnews nou gewoon eens zou negeren... Trap er voor de verandering een keertje niet in.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_178134196
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 19:07 schreef Lavenderr het volgende:
Kan het scientology-topic niet meer vinden dus dan maar hier:

https://www.sektehulp.nl/avatar-een-kloon-van-scientology/

Hier it is. ajb.
BNW / Scientology #1 - lees eerst de disclaimer in de op!
Misschien handig als je de links/posts daaroh zetten.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_178134301
quote:
2s.gif Op maandag 26 maart 2018 23:25 schreef dellipder het volgende:

[..]

Oké.
Ik kan best wel in meegaan in de gedachte over een false flag, aangezien in dit drama de rol van de FBI wederom dubieus is. Wederom vanwege de afwikkeling in Las Vegas en de documenten die vandaag zijn vrijgekomen over de Orlando shooting.
De onthullingen over de FBI laten steeds meer zien hoe corrupt deze organisatie is, vooral in de top.
Dit laat onverlet dat ik niet vind dat hier sprake is van een hoax.
Deed ik ook 'n aantal jaren geleden.
FBI en de rest weten heel goed dat 't allemaal fake is.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  Moderator dinsdag 27 maart 2018 @ 22:04:26 #263
249559 crew  Lavenderr
pi_178134346
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 21:59 schreef Tingo het volgende:

[..]

Hier it is. ajb.
BNW / Scientology #1 - lees eerst de disclaimer in de op!
Misschien handig als je de links/posts daaroh zetten.
Dankjewel Tingo ^O^
pi_178134493
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 22:59 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Zelfs al zou dat waar zijn, waarom is dat nog relevant na honderden jaren aan steeds nauwkeuriger wordende metingen?
Als de 'moderne' metingen gebaseerd op 'n niet nauwkerige model zijn, dan 't wel relevant is. Imo.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  dinsdag 27 maart 2018 @ 22:14:07 #265
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_178134611
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 22:10 schreef Tingo het volgende:

[..]

Als de 'moderne' metingen gebaseerd op 'n niet nauwkerige model zijn, dan 't wel relevant is. Imo.
Dat is niet hoe het werkt. Je bepaalt het model aan de hand van metingen, en alle metingen laten zien dat de aarde samen met de rest van de planeten rond de zon draait.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_178134619
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 13:43 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Weet je ondertussen al een aanslag waarvan je denkt dat deze wel echt is?
Ligt eraan wat voor aanslag.
Yes.No reason not to.And I don't really understand why you ask.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_178134709
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 22:14 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dat is niet hoe het werkt
. Je bepaalt het model aan de hand van metingen, en alle metingen laten zien dat de aarde samen met de rest van de planeten rond de zon draait.
Isn't it? I think it does.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  dinsdag 27 maart 2018 @ 22:19:43 #268
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_178134776
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 22:17 schreef Tingo het volgende:

[..]

Isn't it? I think it does.
Dat heb je dan fout.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_178134934
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 22:19 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dat heb je dan fout.
No i don/t.I've read enough already and I don't regard you as a trustworthy source in these matters.Thanks for the input all the same.
.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  dinsdag 27 maart 2018 @ 22:27:12 #270
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_178134965
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 22:25 schreef Tingo het volgende:

[..]

No i don/t.I've read enough already and I don't regard you as a trustworthy source in these matters.Thanks for the input all the same.
.
You don't have to take my word for it:
https://en.wikipedia.org/wiki/Scientific_method
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_178134992
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 22:27 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

You don't have to take my word for it:
https://en.wikipedia.org/wiki/Scientific_method
I don't take your word for anything.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  dinsdag 27 maart 2018 @ 22:30:17 #272
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_178135042
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 22:28 schreef Tingo het volgende:

[..]

I don't.
And you don't have to. Je hebt het alleen nog steeds fout. Je maakt een model aan de hand van metingen, of test een model met metingen. Either way, die metingen laten zien dat dat cluesforum model niet kan kloppen.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_178135104
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 22:30 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

And you don't have to.
I know. Fijne avond verder.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  dinsdag 27 maart 2018 @ 22:34:44 #274
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_178135174
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 22:32 schreef Tingo het volgende:

[..]

I know. Fijne avond verder.
Succes met het 'waarheid zoeken' :W
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  dinsdag 27 maart 2018 @ 23:11:08 #275
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_178136032
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 21:52 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Misschien helpt het als je die troep van naturalnews nou gewoon eens zou negeren... Trap er voor de verandering een keertje niet in.
trap nu eens niet in peer review.

Concept platform is te hoog gegrepen voor je.

Je snapt de ernst niet van dat achterlijk lqbt infantieliteit niet.

Je snapt de indoctrinatie niet. Weapons of maas instruction.

Wat snap je wel.

[ Bericht 12% gewijzigd door Lambiekje op 27-03-2018 23:18:04 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')