abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  CHI shopkeeper vrijdag 2 maart 2018 @ 13:33:21 #1
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177549021
registreer om deze reclame te verbergen
Gearbest-shop-logo.png

Wij zijn een Chinese webshop en hopen ons Nederlandse publiek o.a. te bereiken door middel van het FOK forum. Hier worden producten toegelicht die op dit moment favoriet zijn onder de Nederlandse GearBest klanten. Ook kan men vragen stellen over desbetreffend product. Bovenal zijn we hier om jullie te helpen met problemen met betrekking tot de levering van producten of andere problemen.

Kijk ook op onze website voor al onze producten!

Wil je een probleem melden?
Voor het kunnen helpen dien je de volgende gegevens in te vullen.
- Orderdatum:
- Product:
- Ordernummer:
- Tracking nummer (indien beschikbaar):
- Verzendmethode:
- Probleem:
- Voorkeur: Resend of Refund?


We zien dat er de laatste tijd veel dezelfde vragen terugkomen en dit is kost veel tijd om die te beantwoorden. Daarom zal ik die hier uitleggen. Tevens zal ik tips geven over het bestellen van producten.

Besteltips
1) Probeer een order te bestellen uit een G-W warenhuis. Hierdoor heb je geen last van douanekosten. Mocht het toch voorkomen dat je ze krijgt. Dan vergoeden wij deze kosten! Tevens heb je snelle verzending bij deze warenhuizen. Het nadeel is wel dat de prijzen in de meeste gevallen iets hoger liggen dan China/Hong Kong warenhuizen.
2) Kies je toch voor een China/Hong Kong warenhuis en de waarde (orderwaarde + verzendkosten) ligt boven de §22. Kies dan voor Priority Line. Met deze verzendmethode sluit je douanekosten uit, want wij vergoeden de douanekosten. De verzending duurt ongeveer 4 weken. Dit is uiteraard een schatting en kan langer of korter zijn.
3) Is Priority Line niet beschikbaar voor een China/Hong Kong warenhuis? Kies dan voor Registered Air Mail. Mocht je dan douanekosten krijgen dan vergoeden we deze. Je sluit douankosten dus uit.
4) Wil je een product bestellen, maar er is geen coupon code van? Vraag deze dan hier aan en gaan we kijken of we deze kunnen regelen. Nee heb je en ja kan je krijgen :)
5) Betaal je order indien mogelijk met PayPal.
6) Bij orders met een hoge orderwaarde sluit echt een "Shipping Insurance" af! Soms raken de pakketjes toch zoek. Het wordt steeds moeilijker om een resend/refund geregeld te krijgen in de toekomst zonder de "Shipping Insurance" verzekering. Neem deze verzekering echt voor die paar euro. Dit bespaard een hoop gedoe voor jezelf achteraf!

Algemene vragen

Wat is een G-W warenhuis?
Dit zijn warenhuizen die speciaal voor EU klanten zijn opgezet. Het verschil is de snelle levertijd van ongeveer 7(werk)dagen en het uitlsuiten van douankosten. Dit ongeacht welke verzendingsmethode je kiest. Krijg je toch douanekosten dan zullen we deze terugbetalen.

Wanneer is een product weer beschikbaar?
Deze vragen zijn moeilijk te beantwoorden en zijn afhankelijke van onze leveranciers. Ik kan dit niet voorspellen en vaak is hier onduidelijkheid over.

Wat is een Coupon code?
Dit zijn kortingscodes die geldig zijn voor een bepaald type product in een bepaald warenhuis. Je kan deze bij ons aanvragen in het daarvoor bestemde topic. Geef dan het productnaam, URL en aantal stuks door wat je wilt gaan bestellen. Het kan zijn dat het niet lukt om een coupon te regelen. Dit kan komen doordat het product al sterk afgeprijsd is, er geen voorraad is of er een beperkte voorraad is.

Hoe gebruik je GB Points bij het plaasen van een order?
1. Voeg het product wat je wilt bestellen toe aan je winkelmandje en ga verder met bestellen.
2. Selecteer de verzendmethode en de betaalmethode.
3. Onder de verzendmethode zie je een kopje GB Points. Als je meer dan 50 punten hebt kan je selecteren hoeveel punten je wilt gaan gebruiken voor deze order.
Voorwaarden hierbij zijn: Je moet minstens 50 punten hebben, d korting met punten kan niet meer zijn dan 30% van het sub totale bedrag (sommige promoties hebben een ander %) en coupons kunnen niet gelijktijdig met GB Points gebruikt worden.

Shipping Insurance is dat nu echt nodig?
Dit is niet noodzakelijk nodig, maar kan veel problemen wegnemen! Zeker bij hoge orderwaardes/waardevolle spullen. Mocht je pakketje niet aankomen is het zeer handig om deze verzekering te hebben. Ook wanneer je pakketje verkeerd of beschadigd wordt geleverd wat buiten onze macht ligt. Ik raad het zelf aan dit voortaan wel te gebruiken. Vaak is het maar een paar euro en hiermee bespaar je jezelf veel problemen en gedoe mocht er iets fout gaan.

Mijn order staat op "processing"?
Dit is de status waarbij je order verwerkt wordt en mogelijk al ingepakt wordt. Het kan altijd even duren (ongeveer 2 dagen) voordat je order de status "Shipped Out". Wacht enkele dagen af en als er geen update komen dan mag je je gerust melden in het Support Topic.

Mijn tracking code is nog steeds niet actief?
Het kan enkele dagen duren eer je tracking code actief zal worden en is afhankelijk van de verzendmethode. Lees eerst de verschillende verzendmethodes. Mocht deze toch niet actief worden. Meld dit dan in het Support Topic.

Mijn pakketje nog niet ontvangen?
Je kan je pakketje via de volgende sites volgen: 17Track, Track24 en voor Priority Line orders kan je de status ook nog bekijken via Faryaa en DPD.
Lees ook de verschillende verzendmethodes hieronder welke een beter beeld geeft over de verzending.
Je pakketje mag niet langer dan dan 2 maanden onderweg zijn. Is dit wel het geval meld je direct en dan gaan we kijken wat we kunnen regelen.

Wanneer heb ik kans op douanekosten en wat zijn de bedragen die ik kan verwachten?
Bij orderwaardes boven de §22 is er een kans je douanekosten krijgt. Hoeveel deze mogelijk zijn is afhankelijk van de orderwaarde, type product, verzendkosten en de administratieve kosten. Je kan deze eenvoudig uitrekenen op deze site. De douanekosten zul je moeten betalen voordat je het pakketje in ontvangst kan nemen. We kunnen niet voorspellen, wanneer iemand wel of geen douanekosten krijgt, maar je kan de kans wel uitsluiten door Priority Line als verzendmethode te kiezen of te kiezen voor een GW warenhuis. Is Priority Line niet beschikbaar? Kies dan voor Registered Air Mail en dan vergoeden we de eventuele douanekosten ook.

Wanneer krijg ik de douanekosten terug?
Als je toch douanekosten krijgt als je bestelling is verzonden uit een G-W warenhuis.
Als je een order hebt geplaatst uit een China/Hong Kong warenhuis en je gekozen hebt voor de verzendmethode "Priority Line".
Als je een order hebt geplaatst uit een China/Hong Kong warenhuis en je gekozen hebt voor de verzendmethode "Registred Air Mail". De voorwaarde is wel dat "Priority Line" NIET berschikbaar is voor dit product.

Hoe meld ik de douanekosten?
Je kan dit direct via de site doen door zelf een ticket aan te maken of je bij ons melden in het support topic. Vul dan het hele lijstje in en vermeld de douanekosten. Dan zorgen wij dat je direct het juiste ticket ontvangt. Je hoeft dan enkle nog de factuur van de douanekosten te uploaden. De douanekosten worden dan teruggestort.

Hoe meld ik een probleem of een defect product?
Ga naar dit topic en vul daar het hele lijstje in, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.
Afhankelijk van de situatie zal je een snel een ticket hierover ontvangen die je verder op weg helpt. Bij een defect product geef dan duidelijke uitleg over je probleem. Tevens zul je hier video's en filmpjes van moeten maken en toevoegen aan je ticket. Mocht je er niet uitkomen dan zal ik er nogmaals achteraan gaan en kijken wat er mogelijk is.

Verzendmethodes en levering voor China/Hong Kong warenhuizen
De leveringtijden verschillen per verzendmethode en dit zijn schattingen. De levertijden kunnen dus afwijken van onderstaande schattingen. De schattingen dienen ter informatie en zijn geen ultimatum. Elke verzendmethode heeft met een aparte leveringstermijn. Dit verschilt vaak per product en kan men zien tijdens het bestellen.
Op dit moment hebben we de volgende verzendmethodes:
- Unregistered Airmail (Zonder Tracking & Trace): Dit is normale verzendmethode zonder tracking code. Deze wordt dan ook in de meeste gevallen gratis aangeboden. Meestal worden deze rond de 2-3 weken geleverd
- Registered Airmail (Met Tracking & Trace): Dit is hetzelfde als Unregistered Airmail, maar je krijgt hierbij wel een tracking code. Je zal echter maar een beperkt aantal tracking updates krijgen.
- Priority line (EU Express): Deze verzendmethode is een echte aanrader. Hierbij word je pakketje vanuit het warenhuis verzonden naar de UK. In de UK zal het door de douane gaan en verder worden verzonden naar Nederland/BelgiŽ. Je krijgt hierbij wel een tracking code. Deze zal bij DPD pas actief worden na ongeveer 4 weken. De tracking wordt dus actief op de DPD site wanneer je pakketje de UK heeft bereikt en door de douane is gekomen. Vanaf daar krijg je een gedetailleerde weergave en zal het 2-3 dagen duren voordat je deze in huis hebt. Deze verzendmethode sluit de kans op douanekosten uit. Je zal hier meestal wel iets extra's voor moeten betalen.
- Expedited Shipping (DHL / EMS Etc.): Dit is een zeer sneller verzendmethode en je pakketje zal in veel gevallen bezorgd worden door DHL. Het nadeel hiervan is wel dat er een hele grote kans op douanekosten is. Mijn advies is dan ook om deze verzendmethode niet te kiezen bij orderwaardes boven de §22.
- Europe Railway Registered: Dit is een heel trage verzendmethode. Hierbij wordt je pakketje vervoerd per trein en komt dan aan in Polen. Nadat je pakketje in Polen is aangekomen zal je geen tracking updates meer krijgen. Je pakketje zal vanuit Polen naar Nederland/BelgiŽ verzonden worden. De verzending duurt in totaal ongeveer 6-7 weken.
De Tracking wordt gedaan door het postorderbedrijf waarmee je pakketje is verzonden. Wij hebben geen invloed wanneer deze de tracking updaten. Dit hebben wij dus niet in de hand.

Als er nog meer tips of algemene vragen zijn stuur me gerust een PM hierover. Dan zet ik ze erbij.
  CHI shopkeeper vrijdag 2 maart 2018 @ 13:34:51 #2
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177549052
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 maart 2018 10:36 schreef ebutyouyou het volgende:

[..]

Ha Gearbest, ! Chinees Nieuwjaar of niet, heb je er al wat van gehoord ? :)

dank alvast
Hallo,
Je zou er inmiddels ook al een ticket over ontvangen moeten hebben. Het komt in ieder geval op het volgende neer:
De refund was voor het item dat niet beschikbaar was en de andere items zouden onderweg moeten zijn. Echter de deadline daarvoor is 6 maart. Als je deze niet op 6 maart hebt ontvangen laat het me dan weten. Dan gaan we het verder regelen :)
pi_177627716
Wat is de dispatch-date die bij de producten staat? verwachte leverdatum of verwachte verzenddatum?
Nothing lasts forever but the certainty of change
  CHI shopkeeper dinsdag 6 maart 2018 @ 03:30:09 #4
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177633479
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 20:21 schreef Tokus het volgende:
Wat is de dispatch-date die bij de producten staat? verwachte leverdatum of verwachte verzenddatum?
Hallo,
Dat is de verwachte verzenddatum op dit moment :)
pi_177639130
Kun je mij vertellen wat de status is van de onderstaande bestelling:

- Orderdatum: 09-02-2018
- Ordernummer:W1802091630015457
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 3702721441
- Verzendmethode: DPDUK1 (Priority Line?)

Alvast bedankt weer. :)
  CHI shopkeeper dinsdag 6 maart 2018 @ 13:00:58 #6
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177640031
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 11:57 schreef Jungian het volgende:
Kun je mij vertellen wat de status is van de onderstaande bestelling:

- Orderdatum: 09-02-2018
- Ordernummer:W1802091630015457
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 3702721441
- Verzendmethode: DPDUK1 (Priority Line?)

Alvast bedankt weer. :)
De laatste update betreft van 01-03 en luidt als volgt: Verzending tijdens transport: bezorgd naar het land van bestemming. Je zult dus spoedig je pakketje in ontvangst mogen nemen, heb even geduld :P
pi_177648409
registreer om deze reclame te verbergen
Gearbest

Vraag, misschien al vaak gesteld, kon alleen niet vinden.
In jullie sectie xiaomi staan vele leuke phones
Waar ik niet uitkom is:
International Rom
Global Rom
Normaal Rom

International zal voor wereldwijd zij ?

Global ?

Normale ?

Kan je simpel de verschillen uitleggen

Zit ook vaak een leuk prijsverschil tussen namelijk
Thnx
  CHI shopkeeper woensdag 7 maart 2018 @ 17:42:15 #8
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177666788
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 20:47 schreef AlwaysConnected het volgende:
Gearbest

Vraag, misschien al vaak gesteld, kon alleen niet vinden.
In jullie sectie xiaomi staan vele leuke phones
Waar ik niet uitkom is:
International Rom
Global Rom
Normaal Rom

International zal voor wereldwijd zij ?

Global ?

Normale ?

Kan je simpel de verschillen uitleggen

Zit ook vaak een leuk prijsverschil tussen namelijk
Thnx
Het verschilt wel een beetje per telefoon wat de verschillen zijn.
De Global-versie is de officiŽle internationale editie van het telefoonmodel dat is opgesteld door Xiaomi.
De internationale versie is meestal een Chinese versie van de telefoon met de Global Rom geÔnstalleerd in de winkel/fabriek.

Hou rekening met het verschil in Version of ROM.
ROM is gewoon het besturingssysteem en versie is de volledige telefoon.
Internationale versie betekent meestal dat het alleen wordt geleverd met een geÔnstalleerde wereldwijde ROM.
Globale versie betekent extra LTE-banden. Je zou dit zelf moeten kunnen controleren per telefoon in de productinfo / -beschrijving. Daar moet een lijst van ondersteunde bands staan. Kijk dus welke LTE banden je nodig hebt :)

Toch nog wel lastig uit te leggen, maar hopelijk is het duidelijk.
pi_177667518
Thnx gearbest
Idd lastig
pi_177678747
Beste Gearbest,

Graag je hulp met order W1801091459032290.

De order is helaas na 2 maanden niet aangekomen en na een ticket aangemaakt te hebben geeft GB toe dat het pakje inderdaad niet aangekomen is, maar ze willen geen resend doen en slechts de helft vergoeden omdat ik geen shipping insurance genomen heb. Nadat ik aangaf het er niet mee eens te zijn wilden ze 2/3 vergoeden.
Ik wil echter gewoon een resend want het produkt is nu ook nog eens duurder geworden dan toen ik het kocht en daarnaast vind ik het belachelijk dat ik moet onderhandelen om te krijgen waar ik recht op heb.

Ik zou het graag opnieuw verzonden krijgen met Bpost.

Alvast bedankt voor je hulp!

Edit: GB support heeft uiteindelijk toch toegegeven en beloofd opnieuw te verzenden.

[ Bericht 6% gewijzigd door eddepetfokt op 09-03-2018 12:52:34 ]
  CHI shopkeeper donderdag 8 maart 2018 @ 07:03:49 #11
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177678798
quote:
0s.gif Op woensdag 7 maart 2018 18:10 schreef AlwaysConnected het volgende:
Thnx gearbest
Idd lastig
Graag gedaan :)

quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 06:41 schreef eddepetfokt het volgende:
Beste Gearbest,

Graag je hulp met order W1801091459032290.

De order is helaas na 2 maanden niet aangekomen en na een ticket aangemaakt te hebben geeft GB toe dat het pakje inderdaad niet aangekomen is, maar ze willen geen resend doen en slechts de helft vergoeden omdat ik geen shipping insurance genomen heb. Nadat ik aangaf het er niet mee eens te zijn wilden ze 2/3 vergoeden.
Ik wil echter gewoon een resend want het produkt is nu ook nog eens duurder geworden dan toen ik het kocht en daarnaast vind ik het belachelijk dat ik moet onderhandelen om te krijgen waar ik recht op heb.

Ik zou het graag opnieuw verzonden krijgen met Bpost.
Alvast bedankt voor je hulp!
Ik ga kijken wat ik kan doen, maar die Shipping insurance wordt steeds belangrijker.
Heb je voor mij de orderdatum en tracking nummer ook nog?
pi_177686609
Hallo. Ik heb een notebook besteld. De status is nu "shipped"... Ernaast staat nog "product dispatch" wat is dat? W1803071046475196
  CHI shopkeeper vrijdag 9 maart 2018 @ 10:47:45 #13
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177702152
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 15:34 schreef PassieWater het volgende:
Hallo. Ik heb een notebook besteld. De status is nu "shipped"... Ernaast staat nog "product dispatch" wat is dat? W1803071046475196
Hallo,
Shipped is dat je order verwerkt wordt. Dispatch betekend dat je pakketje gereed wordt gemaakt voor verzenden. Vervolgens krijgt deze de status shipped out en moet je het tracking nummer ook gaan ontvangen :)
pi_177703429
Tof dat jullie hier ook wat support geven!

Heb een ticket moeten aanmaken voor order WW1803020557436179 omdat na 1 testprint de printer kapot is gegaan. Hij is tijdens het printen uitgevallen en gaat nu niet meer aan. Omdat hij helemaal niets meer doet ga ik er van uit dat het de voeding is die kapot is.

Is er nog iets dat je kan betekenen in de afhandeling van mijn ticket? Ik snap bijvoorbeeld niet zo goed wat het nut is van het opvragen van foto's als bewijs in dit soort gevallen. Dan heb je gewoon een foto van een 3d printer die uit staat..
  CHI shopkeeper vrijdag 9 maart 2018 @ 14:59:34 #15
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177706612
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:54 schreef robbietobbie het volgende:
Tof dat jullie hier ook wat support geven!

Heb een ticket moeten aanmaken voor order WW1803020557436179 omdat na 1 testprint de printer kapot is gegaan. Hij is tijdens het printen uitgevallen en gaat nu niet meer aan. Omdat hij helemaal niets meer doet ga ik er van uit dat het de voeding is die kapot is.

Is er nog iets dat je kan betekenen in de afhandeling van mijn ticket? Ik snap bijvoorbeeld niet zo goed wat het nut is van het opvragen van foto's als bewijs in dit soort gevallen. Dan heb je gewoon een foto van een 3d printer die uit staat..
Ik moet dan alles doorgeven en heb dan ook de order datum en trackingsnummer nodig. Er zal dan een nieuw ticket aangemaakt gaan worden.
Het best wat je nu kan doen is een video toevoegen aan je bestaande ticket. Mocht je daar niet uitkomen dan kan ik ook nog helpen :)
pi_177710244
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 14:59 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik moet dan alles doorgeven en heb dan ook de order datum en trackingsnummer nodig. Er zal dan een nieuw ticket aangemaakt gaan worden.
Het best wat je nu kan doen is een video toevoegen aan je bestaande ticket. Mocht je daar niet uitkomen dan kan ik ook nog helpen :)
Ik heb een video gestuurd naar het support mailadres onder vermelding van het ticketnummer al snap ik daar oprecht het nut niet van. Dan heb je gewoon een video van iemand die een schakelaar omduwt en dat er niks gebeurt.
Bedankt voor het snelle antwoord
pi_177712417
Op de tracking site van Faryaa.com lees ik onderstaande over mijn pakket:

2018-03-06 00:00:00 Shipment in transit-delivered to destination country.

2018-03-02 00:00:00 Customs clearance processing complete.

2018-02-26 09:14:00 Departed Hongkong Sorting Centre.

2018-02-23 00:00:00 Arrived at Hongkong Sorting Centre.

2018-02-21 00:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre.

2018-02-12 01:30:00 Customer data received Southall

Moet ik daaronder begrijpen dat het op 6 maart al geleverd is in UK of zelfs in Belgie (Shipment in transit-delivered to destination country.)

Ik zie namelijk nog geen status wijzing bij DPD UK tracking en we zijn maandag 1 maand verder. Dus dacht ik toch eens te polsen na het lezen van de Faryaa updates.

-->
Order nr. W1802110426341978
Shipping nr. 3702785222
shipping method= priority line
product = Original Xiaomi Mi Robot Vacuum 1st Generation
datum = 12 februari
  CHI shopkeeper vrijdag 9 maart 2018 @ 20:43:29 #18
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177712820
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 18:06 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Ik heb een video gestuurd naar het support mailadres onder vermelding van het ticketnummer al snap ik daar oprecht het nut niet van. Dan heb je gewoon een video van iemand die een schakelaar omduwt en dat er niks gebeurt.
Bedankt voor het snelle antwoord
Het filmpje dient als bewijs en daar kan mee worden aangetoond dat het product defect is. Ook al lijkt het in jouw ogen geen nut te hebben, voor ons geeft dat een bevestiging dat het product defect is mits alle handelingen voor het gebruik van het product goed zijn verricht en de onderdelen naar behoren gemonteerd indien nodig. Anders kan iedereen zo maar zeggen dat het product defect is wanneer ze geen bewijs hoeven aan te leveren. Lijkt me een normale stand van zaken.

quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 20:20 schreef amadeus123 het volgende:
Op de tracking site van Faryaa.com lees ik onderstaande over mijn pakket:

2018-03-06 00:00:00 Shipment in transit-delivered to destination country.

2018-03-02 00:00:00 Customs clearance processing complete.

2018-02-26 09:14:00 Departed Hongkong Sorting Centre.

2018-02-23 00:00:00 Arrived at Hongkong Sorting Centre.

2018-02-21 00:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre.

2018-02-12 01:30:00 Customer data received Southall

Moet ik daaronder begrijpen dat het op 6 maart al geleverd is in UK of zelfs in Belgie (Shipment in transit-delivered to destination country.)

Ik zie namelijk nog geen status wijzing bij DPD UK tracking en we zijn maandag 1 maand verder. Dus dacht ik toch eens te polsen na het lezen van de Faryaa updates.

-->
Order nr. W1802110426341978
Shipping nr. 3702785222
shipping method= priority line
product = Original Xiaomi Mi Robot Vacuum 1st Generation
datum = 12 februari
Voor als nog loopt jouw order prima op schema. Bij Priority Line duurt het ongeveer 4 weken voordat de tracking code actief wordt en vanaf dan duurt het enkele dagen totdat DPD het pakketje bij jouw thuis aflevert (dit is een schatting, dus pin je hier aub niet aan vast). De status betekend dat je pakketje naar de UK wordt verzonden dus je pakketje is in de laatste fase naar de UK toe. Voor zover zie ik geen abnormaliteit, maar ik ga deze order in de gaten houden.

[ Bericht 22% gewijzigd door Gearbest op 09-03-2018 23:11:20 ]
pi_177713303
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 20:43 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Het filmpje dient als bewijs en daar kan mee worden aangetoond dat het product defect is. Ook al lijkt het in jouw ogen geen nut te hebben, voor ons geeft dat een bevestiging dat het product defect is mits alle handelingen voor het gebruik van het product goed zijn verricht en de onderdelen naar behoren gemonteerd indien nodig. Anders kan iedereen zo maar zeggen dat het product defect is wanneer ze geen bewijs hoeven aan te leveren. Lijkt me een normale stand van zaken.
Ok procedure is procedure, ik wacht het af! Bedankt voor de reacties, dat geeft vertrouwen :)
  CHI shopkeeper zaterdag 10 maart 2018 @ 06:21:15 #20
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177717986
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 21:14 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Ok procedure is procedure, ik wacht het af! Bedankt voor de reacties, dat geeft vertrouwen :)
Mocht je er niet uitkomen met support laat het me dan weten. Dan ga ik kijken wat er verder nog mogelijk is :)
pi_177718910
Kan iemand me vertellen of een bestelling bij GB via het UK warehouse wordt verzonden of vanuit China ? ik zie in m'n tracking informatie dat mijn bestelling recentelijk via de UK is verzonden. Wel raar dat er 3,5e week voor nodig is om het te verzenden. zojuist krijg ik een volgende melding over mijn bestelling:

"There has been a slight delay to your delivery due to severe bad weather that is currently affecting Europe. However, please rest assured that we have urged shipping company to arrange shipment for you. Please kindly wait for your package to arrive."

Komt op mij over als een onzin smoes. het zonnetjes schijnt, wellicht wat motregen hier en daar, dat zorgt uiteraard voor vertraging :).

Een bestelling die ik een week later heb geplaatst bij AliExpress is al binnen.
  zaterdag 10 maart 2018 @ 10:04:15 #22
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_177718960
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 09:59 schreef Piet200 het volgende:
Kan iemand me vertellen of een bestelling bij GB via het UK warehouse wordt verzonden of vanuit China ? ik zie in m'n tracking informatie dat mijn bestelling recentelijk via de UK is verzonden. Wel raar dat er 3,5e week voor nodig is om het te verzenden. zojuist krijg ik een volgende melding over mijn bestelling:

"There has been a slight delay to your delivery due to severe bad weather that is currently affecting Europe. However, please rest assured that we have urged shipping company to arrange shipment for you. Please kindly wait for your package to arrive."

Komt op mij over als een onzin smoes. het zonnetjes schijnt, wellicht wat motregen hier en daar, dat zorgt uiteraard voor vertraging :).

Een bestelling die ik een week later heb geplaatst bij AliExpress is al binnen.
Ik weet niet of je het hebt meegekregen, maar er was vorige week veel overlast door de kou en de sneeuw in Engeland. Het hele land lag plat.
pi_177719038
Maar de vraag is of het pakketje oorspronkelijk vanuit Engeland komt of dat het vanuit China komt.

Als het uit China komt lijkt het me niet logisch dat het eerst naar Engeland wordt verzonden.
En als het direct vanuit Engeland is verzonden dan vraag ik me Af waarom mijn bestelling bijna 4 weken onderweg is.
  CHI shopkeeper zaterdag 10 maart 2018 @ 11:17:30 #24
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177720112
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 10:11 schreef Piet200 het volgende:
Maar de vraag is of het pakketje oorspronkelijk vanuit Engeland komt of dat het vanuit China komt.

Als het uit China komt lijkt het me niet logisch dat het eerst naar Engeland wordt verzonden.
En als het direct vanuit Engeland is verzonden dan vraag ik me Af waarom mijn bestelling bijna 4 weken onderweg is.
Hallo Piet,
Zoals hierboven al gezegd waren er veel problemen in de UK door het weer. Dat het in Nederland goed weer is wil niet zeggen dat dit overal het geval is :)
Ik kan niet zeggen waar je pakketje vandaan moet komen, omdat ik geen enkele gegevens over je order heb. Zou je deze kunnen geven in de vorm van het lijstje in mijn beginpost?
Als je besteld hebt zou je bestelling uit een GW-warenhuis moeten komen. Dus dan weet je zelf niet of deze uit de UK komt. Ik ga er zelf vanuit dat je pakketje hebt besteld uit een China of Hong Kong warenhuis en waarschijnlijk met verzendmethode Priority Line.
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 maart 2018 13:33 schreef Gearbest het volgende:
Verzendmethodes en levering voor China/Hong Kong warenhuizen
De leveringstijden verschillen per verzendmethode en dit zijn schattingen. De levertijden kunnen dus afwijken van onderstaande schattingen. De schattingen dienen ter informatie en zijn geen ultimatum. Elke verzendmethode heeft met een aparte leveringstermijn. Dit verschilt vaak per product en kan men zien tijdens het bestellen.
- Priority line (EU Express): Deze verzendmethode is een echte aanrader. Hierbij word je pakketje vanuit het warenhuis verzonden naar de UK. In de UK zal het door de douane gaan en verder worden verzonden naar Nederland/BelgiŽ. Je krijgt hierbij wel een tracking code. Deze zal bij DPD pas actief worden na ongeveer 4 weken. De tracking wordt dus actief op de DPD site wanneer je pakketje de UK heeft bereikt en door de douane is gekomen. Vanaf daar krijg je een gedetailleerde weergave en zal het 2-3 dagen duren voordat je deze in huis hebt. Deze verzendmethode sluit de kans op douanekosten uit. Je zal hier meestal wel iets extra's voor moeten betalen.
Je pakketje zal er naar schatting ongeveer 4 weken over doen om in de UK te komen. Vervolgens duurt het 2-3 dagen eer je het in huis hebt.
Hopelijk beantwoord dit je vraag, maar als je me de gegevens geeft dan kan ik er specifiek naar kijken :)
pi_177742061
Bedankt voor de toelichting. Het is me inmiddels wat duidelijker geworden.
Ik begrijp nu waarom mijn pakketje vanuit China eerst naar de UK gaat. wel jammer dat daar wat vertraging werd opgelopen door het weer. normaliter zou je verwachten dat het rechtstreeks naar NL wordt verstuurd.

Volgens de track & trace informatie zijn beide pakketjes vrijdag in Rotterdam aangekomen, dus ik verwacht dat deze morgen of overmorgen worden bezorgd.
  CHI shopkeeper zondag 11 maart 2018 @ 16:40:42 #26
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177750081
quote:
0s.gif Op zondag 11 maart 2018 10:37 schreef Piet200 het volgende:
Bedankt voor de toelichting. Het is me inmiddels wat duidelijker geworden.
Ik begrijp nu waarom mijn pakketje vanuit China eerst naar de UK gaat. wel jammer dat daar wat vertraging werd opgelopen door het weer. normaliter zou je verwachten dat het rechtstreeks naar NL wordt verstuurd.

Volgens de track & trace informatie zijn beide pakketjes vrijdag in Rotterdam aangekomen, dus ik verwacht dat deze morgen of overmorgen worden bezorgd.
Fijn om te horen dat deze nu in Rotterdam is. Dan zal deze inderdaad morgen of overmorgen bij je bezorgd worden :) Alvast veel plezier ermee.
  maandag 12 maart 2018 @ 13:45:51 #27
230450 ShevaJB
What have we become... Animals
pi_177767457
Heb vorige maand iets besteld, laatste update was op 17 februari 2018. Hij is nog niet aangekomen op de dispatch. Heb nog niet vaak zo lang moeten wachten op een pakketje van Gearbest. Is er vertraging oid?
Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet

Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:
Eindbaas ^O^
  CHI shopkeeper maandag 12 maart 2018 @ 15:47:19 #28
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177770663
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2018 13:45 schreef ShevaJB het volgende:
Heb vorige maand iets besteld, laatste update was op 17 februari 2018. Hij is nog niet aangekomen op de dispatch. Heb nog niet vaak zo lang moeten wachten op een pakketje van Gearbest. Is er vertraging oid?
Wat is je ordernummer en trackingnummer? Dan ga ik er even naar kijken voor je.
  maandag 12 maart 2018 @ 15:49:04 #29
230450 ShevaJB
What have we become... Animals
pi_177770695
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2018 15:47 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Wat is je ordernummer en trackingnummer? Dan ga ik er even naar kijken voor je.
Order number: WA1802140627436547

Tracking Number: 3710356799
Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet

Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:
Eindbaas ^O^
  CHI shopkeeper maandag 12 maart 2018 @ 15:58:33 #30
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177770937
quote:
14s.gif Op maandag 12 maart 2018 15:49 schreef ShevaJB het volgende:

[..]

Order number: WA1802140627436547

Tracking Number: 3710356799
Wees gerust, je zult spoedig jouw pakketje ontvangen, aangezien dit de laatste updates zijn van jouw order:
- OFD SMS Notification between 13:34 - 14:34 Out For Delivery SMS notification sent (jouw plaatsnaam)
- 2018-03-12 08:34:00 Out for Delivery (jouw plaatsnaam)
* Plaatsnaam heb ik even vervangen i.v.m. jouw privacy.
  maandag 12 maart 2018 @ 16:01:36 #31
230450 ShevaJB
What have we become... Animals
pi_177770999
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2018 15:58 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Wees gerust, je zult spoedig jouw pakketje ontvangen, aangezien dit de laatste updates zijn van jouw order:
- OFD SMS Notification between 13:34 - 14:34 Out For Delivery SMS notification sent (jouw plaatsnaam)
- 2018-03-12 08:34:00 Out for Delivery (jouw plaatsnaam)
* Plaatsnaam heb ik even vervangen i.v.m. jouw privacy.
Ahh mooi, bedankt voor het kijken :)
Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet

Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:
Eindbaas ^O^
  CHI shopkeeper dinsdag 13 maart 2018 @ 02:50:13 #32
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177782965
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2018 16:01 schreef ShevaJB het volgende:

[..]

Ahh mooi, bedankt voor het kijken :)
Graag gedaan. Je zou deze ook al ontvangen moeten hebben :) veel plezier ermee!
pi_177820814
Fijn om te horen dat er ook Nederlandse klantenservice is. Ik heb de beginpost gelezen en iets is nog niet helemaal duidelijk. Als ik bestel uit een GW warenhuis is er wel kans op douanekosten als ik het goed begrijp. Jullie vergoeden die dan weer.Moet ik die zelf eerst betalen of hoe werkt dat precies. Krijg ik dan een factuur en hoe weet ik of er douanekosten zijn?
  CHI shopkeeper donderdag 15 maart 2018 @ 03:30:30 #34
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177829657
quote:
0s.gif Op woensdag 14 maart 2018 18:11 schreef EvelienTruyers het volgende:
Fijn om te horen dat er ook Nederlandse klantenservice is. Ik heb de beginpost gelezen en iets is nog niet helemaal duidelijk. Als ik bestel uit een GW warenhuis is er wel kans op douanekosten als ik het goed begrijp. Jullie vergoeden die dan weer.Moet ik die zelf eerst betalen of hoe werkt dat precies. Krijg ik dan een factuur en hoe weet ik of er douanekosten zijn?
Er is dan inderdaad kans op douanekosten. De kans is klein maar is er wel. Je zult deze moeten betalen aan de deur als ze het pakketje komen brengen of je moet deze vooraf betalen en dan zie je het aan de track & trace code. Daarbij krijg je ook direct een factuur in beide gevallen. Wij zullen dan na het indienen van de factuur de douanekosten terugbetalen via je gekozen betalingsmethode.
pi_177831727
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 06:21 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Mocht je er niet uitkomen met support laat het me dan weten. Dan ga ik kijken wat er verder nog mogelijk is :)
Ik ben er soort van uitgekomen met support. Ze sturen me een nieuwe power supply unit op. Nu is dat op zich natuurlijk geen geweldige oplossing, om te verwachten dat mensen zelf gaan knutselen aan de power supply.
Beetje jammer dat ik na 1 dag plezier van het ding te hebben nu weken zonder werkend apparaat zal zitten en dan ook nog eens zelf het probleem moet oplossen. Ik heb nog bevestiging gevraagd dat als dit het probleem niet oplost of als het probleem binnen afzienbare tijd terug is ik het apparaat nog terug kan sturen binnen de voorwaarden van een kapot apparaat binnen 7 dagen (wat het nu gewoon is).
  CHI shopkeeper donderdag 15 maart 2018 @ 14:29:57 #36
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177838151
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 08:50 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Ik ben er soort van uitgekomen met support. Ze sturen me een nieuwe power supply unit op. Nu is dat op zich natuurlijk geen geweldige oplossing, om te verwachten dat mensen zelf gaan knutselen aan de power supply.
Beetje jammer dat ik na 1 dag plezier van het ding te hebben nu weken zonder werkend apparaat zal zitten en dan ook nog eens zelf het probleem moet oplossen. Ik heb nog bevestiging gevraagd dat als dit het probleem niet oplost of als het probleem binnen afzienbare tijd terug is ik het apparaat nog terug kan sturen binnen de voorwaarden van een kapot apparaat binnen 7 dagen (wat het nu gewoon is).
Dat lijkt me zelf niet helemaal handig eerlijk gezegd. Nu moet je heel lang wachten en zelf nog een beetje knutselen. Lijkt me zelf niet de handigste oplossing en ook nog geen garantie dat het daarmee verholpen is.
pi_177838283
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 14:29 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat lijkt me zelf niet helemaal handig eerlijk gezegd. Nu moet je heel lang wachten en zelf nog een beetje knutselen. Lijkt me zelf niet de handigste oplossing en ook nog geen garantie dat het daarmee verholpen is.
Fijn dat jij er ook zo over denkt! Als je een andere oplossing kunt bieden hoor ik het graag, het gaat om ticketnummer: T18030900428.
Als terugsturen en een nieuwe krijgen een optie is neem ik aan dat dat ook een vrij lang proces zou zijn?
  CHI shopkeeper donderdag 15 maart 2018 @ 16:28:00 #38
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177840814
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 14:39 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Fijn dat jij er ook zo over denkt! Als je een andere oplossing kunt bieden hoor ik het graag, het gaat om ticketnummer: T18030900428.
Als terugsturen en een nieuwe krijgen een optie is neem ik aan dat dat ook een vrij lang proces zou zijn?
Ik ga kijken wat ik kan doen, maar wordt lastig als je al met de andere akkoord bent gegaan.
Ja terugsturen en een nieuwe ontvangen zal ook zeer lang duren vrees ik.
pi_177843414
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 16:28 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik ga kijken wat ik kan doen, maar wordt lastig als je al met de andere akkoord bent gegaan.
Ja terugsturen en een nieuwe ontvangen zal ook zeer lang duren vrees ik.
Ik heb tot nu gezegd dat ik alleen akkoord ga als het een beetje snel verstuurd wordt en ik alles snel geregeld krijg als dat het probleem niet oplost.
Thanks alvast, hoor het graag.
pi_177856057
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 16:28 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik ga kijken wat ik kan doen, maar wordt lastig als je al met de andere akkoord bent gegaan.
Ja terugsturen en een nieuwe ontvangen zal ook zeer lang duren vrees ik.
17-35 werkdagen zou het duren voordat de power supply er is en dan moet ik hem nog zelf inbouwen ook. Dat vind ik onacceptabel dus ik zal voor een full refund vragen, ook voor de kosten van het terugsturen.
Of heb jij nog een andere oplossing?
pi_177856711
Hallo

Ik heb een bestelling geplaatst met Priority Line. Het is nu al bijna 6 weken onderweg. Moet ik me zorgen maken of komt dit vaker voor?
pi_177860204
Hallo. Het volgende. Ik heb een notebook beateld en inmiddels gekregen. Voordat ik het bestelde heb ik tot 3 keer toe gevraagd welk versienummer dat notebook was.Er zijn nl 4 versies. Versie 4 heeft bv een betere mmc schijf en het bios unlocked daarom wilde ik die versie. Ik kreeg 3 keer het antwoord dat ik in de beschrijving op de site moet kijken. Daar staat geen versienummer bij alleen het type nummer Jumper Ezbook 3 Pro. Ik heb nota bene gezegd dat dit niet daar te vinden is en waarschijnlijk ook niet op de doos.... Daar zul je echt voor op het notebook moeten kijken of aan de verkoper vragen. Ook hierop weer hetzelfde antwoord dat ik op de site moest kijken EN dat mij werd verzekerd dat ik het laatste nieuwe model kreeg. Uiteindelijk toch maar besteld omdat ik op een forum las dat het laatste half jaar alleen nog maar versie 4 werd verzonden aan klanten die dit bevestigen op dat forum. Nou jammer dus... Ik kreeg versie 3! Dit heb ik nu aan GB kenbaar gemaakt in een ticket. Nu moet ik foto van verpakking maken en van notebook zelf. Daar staat nergens een versienummer zoals ik al eerder had aangegeven. Ik ben bang dat hun niet begrijpen wat ik bedoel. Ik denk dat hun het typenummer bedoelen... Maar daar vroeg ik niet om en dat klopt ook gewoon.... alleen het versienummer niet. Kun jij me helpen? Bestelnummer W1803071046475196
  CHI shopkeeper vrijdag 16 maart 2018 @ 20:41:11 #43
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177870693
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 07:37 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

17-35 werkdagen zou het duren voordat de power supply er is en dan moet ik hem nog zelf inbouwen ook. Dat vind ik onacceptabel dus ik zal voor een full refund vragen, ook voor de kosten van het terugsturen.
Of heb jij nog een andere oplossing?
Ik ga alsnog proberen iets te regelen om tot een mooie oplossing te komen, aangezien het zelf in elkaar zetten mij ook geen passende oplossing lijkt. Echter, Ik ben bang dat ik geen betere deal kan regelen dan dat er momenteel op tafel ligt. Maar ik ga kijken wat ik voor je kan doen en proberen iets te regelen.

quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:43 schreef LynnLinda het volgende:
Hallo

Ik heb een bestelling geplaatst met Priority Line. Het is nu al bijna 6 weken onderweg. Moet ik me zorgen maken of komt dit vaker voor?
Bij elke order is het natuurlijk anders, maar gemiddeld genomen zou het binnen die tijd wel al geleverd zijn mits het product op voorraad was bij bestelling. Zou je mij aub even je ordernummer en trackingcode kunnen geven? Dan ga ik even voor je kijken wat de status is en wat er precies aan de hand is.

quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 11:51 schreef PassieWater het volgende:
Hallo. Het volgende. Ik heb een notebook beateld en inmiddels gekregen. Voordat ik het bestelde heb ik tot 3 keer toe gevraagd welk versienummer dat notebook was.Er zijn nl 4 versies. Versie 4 heeft bv een betere mmc schijf en het bios unlocked daarom wilde ik die versie. Ik kreeg 3 keer het antwoord dat ik in de beschrijving op de site moet kijken. Daar staat geen versienummer bij alleen het type nummer Jumper Ezbook 3 Pro. Ik heb nota bene gezegd dat dit niet daar te vinden is en waarschijnlijk ook niet op de doos.... Daar zul je echt voor op het notebook moeten kijken of aan de verkoper vragen. Ook hierop weer hetzelfde antwoord dat ik op de site moest kijken EN dat mij werd verzekerd dat ik het laatste nieuwe model kreeg. Uiteindelijk toch maar besteld omdat ik op een forum las dat het laatste half jaar alleen nog maar versie 4 werd verzonden aan klanten die dit bevestigen op dat forum. Nou jammer dus... Ik kreeg versie 3! Dit heb ik nu aan GB kenbaar gemaakt in een ticket. Nu moet ik foto van verpakking maken en van notebook zelf. Daar staat nergens een versienummer zoals ik al eerder had aangegeven. Ik ben bang dat hun niet begrijpen wat ik bedoel. Ik denk dat hun het typenummer bedoelen... Maar daar vroeg ik niet om en dat klopt ook gewoon.... alleen het versienummer niet. Kun jij me helpen? Bestelnummer W1803071046475196
Het is natuurlijk erg vervelend om te horen dat het niet de versie is die jij besteld hoopte te hebben. Zou je mij aub tevens je ticketnummer kunnen doorsturen, aangezien je daar meerdere malen er naar gevraagd hebt en daar volgens jou werd verzekerd dat het de laatste versie is.Dan kan ik dit tevens even nakijken. Daarnaast ga ik dit probleem doorgeven aan mijn collega's op het hoofdkantoor en ga ik kijken wat er mogelijk is. Zodra ik dan meer weet laat ik je het weten.

[ Bericht 23% gewijzigd door Gearbest op 16-03-2018 21:07:05 ]
pi_177877193
quote:
Het is natuurlijk erg vervelend om te horen dat het niet de versie is die jij besteld hoopte te hebben. Zou je mij aub tevens je ticketnummer kunnen doorsturen, aangezien je daar meerdere malen er naar gevraagd hebt en daar volgens jou werd verzekerd dat het de laatste versie is.Dan kan ik dit tevens even nakijken. Daarnaast ga ik dit probleem doorgeven aan mijn collega's op het hoofdkantoor en ga ik kijken wat er mogelijk is. Zodra ik dan meer weet laat ik je het weten.

Ik heb die discussie over het versienummer waarin ik de verzekering kreeg dat het het laatste nieuwe model was via messenger gevoerd omdat ze via het ticket alleen bleven verwijzen naar de omschrijving op de site. Dat ik toch niet het laatste nieuwe model heb ontvangen staat in ticket nummer T18031602159. Moet ik je de messenger discussie ook sturen? Foto van messenger https://myalbum.com/album/ik3Z7WWOjhAK

[ Bericht 7% gewijzigd door PassieWater op 17-03-2018 08:46:47 ]
  CHI shopkeeper zaterdag 17 maart 2018 @ 17:36:47 #45
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177887429
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 08:40 schreef PassieWater het volgende:

[..]

Ik heb die discussie over het versienummer waarin ik de verzekering kreeg dat het het laatste nieuwe model was via messenger gevoerd omdat ze via het ticket alleen bleven verwijzen naar de omschrijving op de site. Dat ik toch niet het laatste nieuwe model heb ontvangen staat in ticket nummer T18031602159. Moet ik je de messenger discussie ook sturen? Foto van messenger https://myalbum.com/album/ik3Z7WWOjhAK
Bedankt voor de informatie. Ik ga deze doorgeven en je zal hier spoedig een bericht over ontvangen? Wat verwacht je zelf hiervan eigenlijk. Dan kan ik dat meenemen in het verhaal :)
pi_177899441
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 17:36 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Bedankt voor de informatie. Ik ga deze doorgeven en je zal hier spoedig een bericht over ontvangen? Wat verwacht je zelf hiervan eigenlijk. Dan kan ik dat meenemen in het verhaal :)
Ik wil over een maand of 2 nog een notebook aanschaffen. Dus een kleine refund zou wel op z'n plaats zijn. Anders kijk ik bij "de concurrentie". Hij is niet slecht dus terug sturen hoeft nou ook weer niet.
Alvast bedankt voor de bemiddeling.
  CHI shopkeeper zondag 18 maart 2018 @ 10:06:26 #47
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177900722
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 08:36 schreef PassieWater het volgende:

[..]

Ik wil over een maand of 2 nog een notebook aanschaffen. Dus een kleine refund zou wel op z'n plaats zijn. Anders kijk ik bij "de concurrentie". Hij is niet slecht dus terug sturen hoeft nou ook weer niet.
Alvast bedankt voor de bemiddeling.
Okť dan ga ik dat mee doorgeven. Ga kijken wat ik kan doen.
pi_177900809
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 20:41 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik ga alsnog proberen iets te regelen om tot een mooie oplossing te komen, aangezien het zelf in elkaar zetten mij ook geen passende oplossing lijkt. Echter, Ik ben bang dat ik geen betere deal kan regelen dan dat er momenteel op tafel ligt. Maar ik ga kijken wat ik voor je kan doen en proberen iets te regelen.

Is het je nog gelukt iets te regelen?:)
  CHI shopkeeper zondag 18 maart 2018 @ 11:38:12 #49
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177902732
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 10:10 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Is het je nog gelukt iets te regelen?:)
Nog niet, want door het tijdsverschil hadden mijn contactpersonen al weekend. Ik heb het wel al doorgegeven, maar ben nog in afwachting van antwoord :)
pi_177907414
Beste gearbest, onlangs heb ik een bestelling moeten annuleren aangezien ik dacht dat er douane kosten bij zouden komen (priority line gekozen). Dit aan de hand van informatie die ik later vond via de gearbest facebook, waarin wordt aangegeven dat ik via een speciale link moet kopen om import fees vergoed te krijgen.

Dus toen had ik maar meteen de bestelling geannuleerd, aangezien ik niet via een speciale link had besteld en dus bang was voor import kosten. Echter zie ik nu op fok dat jullie douanekosten sowieso zullen vergoeden als ik vanuit hong kong via priority line bestel op de site, dus zonder een speciaal aangemaakte link oid.
Nu weet ik dus niet wat ik moet geloven en zou graag wat duidelijkheid willen hierin. De bestelling die ik had gedaan was met een code die helaas inmiddels niet meer geldig is. Als het kan zou ik die graag door laten gaan, mits ik zeker weet dat de douane kosten vergoed worden.

[ Bericht 8% gewijzigd door foktopp op 18-03-2018 15:51:59 ]
  CHI shopkeeper zondag 18 maart 2018 @ 15:42:31 #51
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177908261
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:08 schreef foktopp het volgende:
Beste gearbest, onlangs heb ik een bestelling moeten annuleren aangezien ik dacht dat er douane kosten bij zouden komen (priority line gekozen). Dit aan de hand van informatie die ik later vond via de gearbest facebook, waarin wordt aangegeven dat ik via een speciale link moet kopen om import fees vergoed te krijgen:

Dus toen had ik maar meteen de bestelling geannuleerd, aangezien ik niet via een speciale link had besteld en dus bang was voor import kosten. Echter zie ik nu op fok dat jullie douanekosten sowieso zullen vergoeden als ik vanuit hong kong via priority line bestel op de site, dus zonder een speciaal aangemaakte link oid.
Nu weet ik dus niet wat ik moet geloven en zou graag wat duidelijkheid willen hierin. De bestelling die ik had gedaan was met een code die helaas inmiddels niet meer geldig is. Als het kan zou ik die graag door laten gaan, mits ik zeker weet dat de douane kosten vergoed worden.
Hallo Foktopp,
Zou je alstublieft de link naar die FB pagina kunnen weghalen om zo verwarring voor andere te voorkomen. Dat is namelijk niet de officiŽle Nederlandse FB pagina van GearBest. De actie die hun daar benoemen is geen echte actie. Doordat je besteld via hun link proberen zo extra inkomsten te genereren via de speciale link die je krijgt. De service die hun aanbieden is dus geen service te noemen.
Je krijgt je douanekosten vergoed als je een bestelling plaatst via Priority Line voor China of Hong Kong warenhuizen. Lees ook de beginpost in dit topic voor verdere informatie. Mocht je dus douanekosten krijgen via Priority Line dan zullen we deze vergoeden als je de factuur naar ons toestuurt. Mocht het nog niet duidelijk zijn laat het dan weten :) Hopelijk is het nu wel wat duidelijker.
Dit is onze Nederlandse FB pagina.

[ Bericht 2% gewijzigd door Gearbest op 18-03-2018 15:57:52 ]
pi_177908462
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:42 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Hallo Foktopp,
Zou je alstublieft de link naar die FB pagina kunnen weghalen om zo verwarring voor andere te voorkomen. Dat is namelijk niet de officiŽle Nederlandse FB pagina van GearBest. De actie die hun daar benoemen is geen echte actie. Doordat je besteld via hun link proberen zo extra inkomsten te genereren via de speciale link die je krijgt. De service die hun aanbieden is dus geen service te noemen.
Je krijgt je douanekosten vergoed als je een bestelling plaatst via Priority Line voor China of Hong Kong warenhuizen. Lees ook de beginpost in dit topic voor verdere informatie. Mocht je dus douanekosten krijgen via Priority Line dan zullen we deze vergoeden als je de factuur naar ons toestuurt. Mocht het nog niet duidelijk zijn laat het dan weten :) Hopelijk is het nu wel wat duidelijker.
Dit is onze Nederlandse FB pagina.
Beste Gearbest, bedankt voor de duidelijke informatie. Ik begrijp dat het dus hierbij om affiliates gaat die onterecht proberen te cashen door te zeggen dat gearbest alleen douanekosten vergoed via hun link. Ik zal de link weghalen.

Ik had inderdaad vanuit de hongkong warenhuis besteld via de priority line, maar toen ik werd gewezen op dit bericht was ik bang dat ik toch import kosten zou moeten betalen en heb toen maar de bestelling geannuleerd. Is het alsnog mogelijk om de bestelling door te laten gaan? Ik heb het bedrag nog niet teruggekregen.
  CHI shopkeeper zondag 18 maart 2018 @ 15:59:42 #53
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177908700
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:51 schreef foktopp het volgende:

[..]

Beste Gearbest, bedankt voor de duidelijke informatie. Ik begrijp dat het dus hierbij om affiliates gaat die onterecht proberen te cashen door te zeggen dat gearbest alleen douanekosten vergoed via hun link. Ik zal de link weghalen.

Ik had inderdaad vanuit de hongkong warenhuis besteld via de priority line, maar toen ik werd gewezen op dit bericht was ik bang dat ik toch import kosten zou moeten betalen en heb toen maar de bestelling geannuleerd. Is het alsnog mogelijk om de bestelling door te laten gaan? Ik heb het bedrag nog niet teruggekregen.
Sorry, was je vraag vergeten te beantwoorden.
Ik kan het proberen, maar kan niks garanderen. Ligt eraan hoever ze in het proces zitten van terugbetaling. Zou je voor mij het ordernummer + orderdatum kunnen geven? Dan ga ik dit direct doorgeven en dan kunnen ze er hopelijk morgen naar kijken.
pi_177908932
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 15:59 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Sorry, was je vraag vergeten te beantwoorden.
Ik kan het proberen, maar kan niks garanderen. Ligt eraan hoever ze in het proces zitten van terugbetaling. Zou je voor mij het ordernummer + orderdatum kunnen geven? Dan ga ik dit direct doorgeven en dan kunnen ze er hopelijk morgen naar kijken.
Hoi, ik heb de ordernummer + datum via een prive bericht naar je gestuurd. Alvast hartelijk dank! :)
  CHI shopkeeper zondag 18 maart 2018 @ 16:12:56 #55
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177909058
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:07 schreef foktopp het volgende:

[..]

Hoi, ik heb de ordernummer + datum via een prive bericht naar je gestuurd. Alvast hartelijk dank! :)
Ontvangen :)
pi_177940520
Ik heb in februari een tekentablet besteld van ugee via jullie site. In de omschrijving stond dat deze kwam met een pen, een penhouder, een hdmi kabel, een vga kabel, een adapter, een draad om de pen op te laden, etc. vandaag is het pakketje aangekomen. Het was verpakt in 2 dozen waarvan 1 doos opengescheurd was en alleen de tablet was aanwezig. kan je me helpen?
- Orderdatum: Feb 18, 2018 15:16:05 PM
- Product: UGEE UG - 2150 P50S Pen Digital Painting Drawing Tablet
- Ordernummer: W1802181516057380
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: verschillende accesoires niet aanwezig.
- Voorkeur: Resend
  CHI shopkeeper maandag 19 maart 2018 @ 20:55:07 #57
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177941701
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 20:09 schreef cpt_muller het volgende:
Ik heb in februari een tekentablet besteld van ugee via jullie site. In de omschrijving stond dat deze kwam met een pen, een penhouder, een hdmi kabel, een vga kabel, een adapter, een draad om de pen op te laden, etc. vandaag is het pakketje aangekomen. Het was verpakt in 2 dozen waarvan 1 doos opengescheurd was en alleen de tablet was aanwezig. kan je me helpen?
- Orderdatum: Feb 18, 2018 15:16:05 PM
- Product: UGEE UG - 2150 P50S Pen Digital Painting Drawing Tablet
- Ordernummer: W1802181516057380
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: verschillende accesoires niet aanwezig.
- Voorkeur: Resend
Ik ga dit reeds doorgeven aan mijn collega's en proberen dit probleem op te lossen. Zou je mij daarnaast via een persoonlijk bericht foto's als bewijsmateriaal willen sturen.
pi_177942194
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 20:55 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik ga dit reeds doorgeven aan mijn collega's en proberen dit probleem op te lossen. Zou je mij daarnaast via een persoonlijk bericht foto's als bewijsmateriaal willen sturen.
Blijkbaar is het een vereiste van fok dat je 10 reacties achterlaat ergens en 7 dagen een account hebt voor je een pb kan sturen. Ik heb dit account vandaag aangemaakt dus kan ik die fotos niet sturen. Is er een andere manier om de fotos bij u te krijgen
  CHI shopkeeper dinsdag 20 maart 2018 @ 01:10:18 #59
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177946961
quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 21:11 schreef cpt_muller het volgende:

[..]

Blijkbaar is het een vereiste van fok dat je 10 reacties achterlaat ergens en 7 dagen een account hebt voor je een pb kan sturen. Ik heb dit account vandaag aangemaakt dus kan ik die fotos niet sturen. Is er een andere manier om de fotos bij u te krijgen
Ik ga een ticket aan laten maken. Dan kan je via die weg foto's toevoegen :)
pi_177948765
quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 11:38 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Nog niet, want door het tijdsverschil hadden mijn contactpersonen al weekend. Ik heb het wel al doorgegeven, maar ben nog in afwachting van antwoord :)
Zijn je contactpersonen alweer aan het werk? :)
  CHI shopkeeper dinsdag 20 maart 2018 @ 12:25:45 #61
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177954256
quote:
0s.gif Op zondag 18 maart 2018 16:07 schreef foktopp het volgende:

[..]

Hoi, ik heb de ordernummer + datum via een prive bericht naar je gestuurd. Alvast hartelijk dank! :)
Helaas is het niet meer mogelijk om je bestelling alsnog door te laten gaan :(.

quote:
1s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 07:10 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Zijn je contactpersonen alweer aan het werk? :)
Ja en ik heb reactie terug gekregen. Je zou er ook al een ticket over ontvangen moeten hebben als het goed is.
Je mag kiezen tussen resend of refund. Je dient wel eerst de product terug naar GB te sturen. Als je kiest voor een resend. Dan krijg je een nieuwe toegestuurd en de verzendkosten vergoed. Als je kiest voor refund dan krijg je het geld terug. Dit is wat ik zo heb doorgekregen, maar in je ticket moet het duidelijker staan als het goed is.

quote:
1s.gif Op zondag 18 maart 2018 08:36 schreef PassieWater het volgende:

[..]

Ik wil over een maand of 2 nog een notebook aanschaffen. Dus een kleine refund zou wel op z'n plaats zijn. Anders kijk ik bij "de concurrentie". Hij is niet slecht dus terug sturen hoeft nou ook weer niet.
Alvast bedankt voor de bemiddeling.
Ik heb hier ook inmiddels antwoord van terug.
Je mag kiezen voor $60 giftcard of coupon refund krijgen voor je volgende aankoop (komt beide eigenlijk op zelfde neer). Wat is je voorkeur :)
Lijkt me wel een mooie oplossing eigenlijk.

quote:
0s.gif Op maandag 19 maart 2018 21:11 schreef cpt_muller het volgende:

[..]

Blijkbaar is het een vereiste van fok dat je 10 reacties achterlaat ergens en 7 dagen een account hebt voor je een pb kan sturen. Ik heb dit account vandaag aangemaakt dus kan ik die fotos niet sturen. Is er een andere manier om de fotos bij u te krijgen
Je zou inmiddels een ticket in je account hierover ontvangen moeten hebben.

[ Bericht 16% gewijzigd door Gearbest op 20-03-2018 12:33:02 ]
pi_177955699
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 12:25 schreef Gearbest het volgende:

Ik heb hier ook inmiddels antwoord van terug.
Je mag kiezen voor $60 giftcard of coupon refund krijgen voor je volgende aankoop (komt beide eigenlijk op zelfde neer). Wat is je voorkeur :)
Lijkt me wel een mooie oplossing eigenlijk.

Als ik die dan wel in 1 keer kan besteden bij de aankoop van een laptop en niet 6 keer 10 dollar verspreid over 6 bestellingen dan vind ik dat HEEL ERG SCHAPPELIJK !!!!! Coupon is dan een code die ik bij een laptop bestelling kan invoeren ? Dan graag dat. HEEL ERG BEDANKT.
Heb helaas uitgevonden dat er nog iets is dat NIET werkt bij mijn versie van de laptop. Ik kan een gekochte SSD M.2 NIET als opstartschijf gebruiken, alleen als opslag....dat ligt dus echt aan de biosversie.......zucht.
pi_177959844
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 12:25 schreef Gearbest het volgende:

Ja en ik heb reactie terug gekregen. Je zou er ook al een ticket over ontvangen moeten hebben als het goed is.
Je mag kiezen tussen resend of refund. Je dient wel eerst de product terug naar GB te sturen. Als je kiest voor een resend. Dan krijg je een nieuwe toegestuurd en de verzendkosten vergoed. Als je kiest voor refund dan krijg je het geld terug. Dit is wat ik zo heb doorgekregen, maar in je ticket moet het duidelijker staan als het goed is.

Thanks, een resend klinkt al een stuk beter. Heb helaas nog geen ticket ontvangen, het laatste bericht is van vrijdag. Wat is het beleid m.b.t. de accessoires die erbij zaten? Zo net mogelijk inpakken of hoeven de gebruikte/aangebroken spullen niet mee terug?

Nogmaals bedankt voor de hulp!
  CHI shopkeeper dinsdag 20 maart 2018 @ 17:23:39 #64
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177961284
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 13:33 schreef PassieWater het volgende:

[..]

Als ik die dan wel in 1 keer kan besteden bij de aankoop van een laptop en niet 6 keer 10 dollar verspreid over 6 bestellingen dan vind ik dat HEEL ERG SCHAPPELIJK !!!!! Coupon is dan een code die ik bij een laptop bestelling kan invoeren ? Dan graag dat. HEEL ERG BEDANKT.
Heb helaas uitgevonden dat er nog iets is dat NIET werkt bij mijn versie van de laptop. Ik kan een gekochte SSD M.2 NIET als opstartschijf gebruiken, alleen als opslag....dat ligt dus echt aan de biosversie.......zucht.
Oke dan ga ik dat doorgeven.

quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 16:17 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Thanks, een resend klinkt al een stuk beter. Heb helaas nog geen ticket ontvangen, het laatste bericht is van vrijdag. Wat is het beleid m.b.t. de accessoires die erbij zaten? Zo net mogelijk inpakken of hoeven de gebruikte/aangebroken spullen niet mee terug?

Nogmaals bedankt voor de hulp!
Heb je deze er apart bijbesteld of horen deze erbij. Als deze erbij horen zullen deze naar verwachting ook gewoon teruggestuurd moeten worden. Ik ga de resend doorgeven en melden dat je een ticket nog moet ontvangen.
pi_177961388
Bij mijn shipping information staat: Europe Railway Priority mail. Ik zie dit niet terug in de FP. Wat houdt dit in?
Neuj
  CHI shopkeeper dinsdag 20 maart 2018 @ 17:37:39 #66
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177961578
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 17:29 schreef HenkieSpankie het volgende:
Bij mijn shipping information staat: Europe Railway Priority mail. Ik zie dit niet terug in de FP. Wat houdt dit in?
Wat bedoel je er precies mee? De verzendmethode zelf of over een specifiek product?
Toevallig een step besteld?
pi_177965886
Hi,

Na altijd bij banggood te bestellen een een poging gewaagd bij gearbest :)

Betreft order W1803130350566060.. Op 13 Maart besteld.
DHL genomen om een snellere verzending te hebben maar valt me dit tegen...
Volgens mij is de dispatch date al 3x verschoven ondertussen.
Wat is nu het nut van een duurdere (en ik dacht snellere) verzending te nemen als ze je paketje zo lang ergens laten liggen voor ze het versturen?

Ik hoop dat mijn eerste duurdere bestelling bij gearbest niet de laatste gaat worden :S
  CHI shopkeeper dinsdag 20 maart 2018 @ 21:04:06 #68
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177967853
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 20:18 schreef Repelsteler het volgende:
Hi,

Na altijd bij banggood te bestellen een een poging gewaagd bij gearbest :)

Betreft order W1803130350566060.. Op 13 Maart besteld.
DHL genomen om een snellere verzending te hebben maar valt me dit tegen...
Volgens mij is de dispatch date al 3x verschoven ondertussen.
Wat is nu het nut van een duurdere (en ik dacht snellere) verzending te nemen als ze je paketje zo lang ergens laten liggen voor ze het versturen?

Ik hoop dat mijn eerste duurdere bestelling bij gearbest niet de laatste gaat worden :S
Dat is natuurlijk niet fijn om te horen. Heb je aub het trackingnummer voor mij? Dan ga ik even kijken wat er aan de hand is.
pi_177969040
[quote]0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 12:25 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Helaas is het niet meer mogelijk om je bestelling alsnog door te laten gaan :(.

Ah geeft niet, toch bedankt voor het uitzoeken! Ik zie dat er inmiddels een veel beter deal staat op gearbest voor deze laptop. Weliswaar 10euro duurder maar dan heb ik hem binnen 1 week ipv 4-5 weken!! Komt dat ff goed uit ;)
pi_177969161
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 21:04 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat is natuurlijk niet fijn om te horen. Heb je aub het trackingnummer voor mij? Dan ga ik even kijken wat er aan de hand is.
Het vermelde nummer is 8305322001. Maar buiten een paar 'niet zichtbare images' valt er bij de tracking niet veel te zien :)
pi_177971898
Heb een paar kleinere dingetjes besteld,
Weet niet waarom maar op de website stond een levertijd van 15-28 dagen (werkdagen misschien zelfs) maar het laatste robotje zelfs na 7 dagen al ontvangen dus dat is wel erg snel :)
pi_177977196
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 17:37 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Wat bedoel je er precies mee? De verzendmethode zelf of over een specifiek product?
Toevallig een step besteld?
De verzendmethode..
Nee een 3D printer :)
Neuj
pi_177977757
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 17:23 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Oke dan ga ik dat doorgeven.

Hoe kan ik dat zien als het geregeld is want nu denkt GB dat ik de laptop terug wil sturen.... Moet ik daar nog op antwoorden of beter dat jij het verder oppakt? Het gaat nog steeds om order W1803071046475196 en ticket T18031602159.
  CHI shopkeeper woensdag 21 maart 2018 @ 13:48:17 #74
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_177982610
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 21:34 schreef foktopp het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op dinsdag 20 maart 2018 12:25 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Helaas is het niet meer mogelijk om je bestelling alsnog door te laten gaan :(.

Ah geeft niet, toch bedankt voor het uitzoeken! Ik zie dat er inmiddels een veel beter deal staat op gearbest voor deze laptop. Weliswaar 10euro duurder maar dan heb ik hem binnen 1 week ipv 4-5 weken!! Komt dat ff goed uit ;)
Geen probleem, daar ben ik hier tenslotte voor. Nou wat een geluk, ideaal! Dat komt zeer zeker goed uit, alvast veel plezier ermee! *O*

quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 21:37 schreef Repelsteler het volgende:

[..]

Het vermelde nummer is 8305322001. Maar buiten een paar 'niet zichtbare images' valt er bij de tracking niet veel te zien :)
Bedankt! Ik ga hier snel achteraan en zodra ik meer over jouw order weet, laat ik je het direct weten, want met deze verzendmethode zou je normaalgesproken het pakket heel erg snel moeten ontvangen.

quote:
7s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 22:55 schreef TheNightIsFullOfTerrors het volgende:
Heb een paar kleinere dingetjes besteld,
Weet niet waarom maar op de website stond een levertijd van 15-28 dagen (werkdagen misschien zelfs) maar het laatste robotje zelfs na 7 dagen al ontvangen dus dat is wel erg snel :)
Deze levertijden zijn schattingen, maar het is fijn om te horen dat het pakketje binnen 7 dagen al is ontvangen. Veel plezier ermee! *O*

quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2018 09:06 schreef HenkieSpankie het volgende:

[..]

De verzendmethode..
Nee een 3D printer :)
Ahh oke, nu is het duidelijk :) Hier heb ik wat meer informatie voor je wat betreft deze verzendmethode en hoe het in zijn werk gaat:
Europe Railway Registered: Dit is een heel trage verzendmethode. Hierbij wordt je pakketje vervoerd per trein en komt dan aan in Polen. Nadat je pakketje in Polen is aangekomen zal je geen tracking updates meer krijgen. Je pakketje zal vanuit Polen naar Nederland/BelgiŽ verzonden worden. De verzending duurt in totaal ongeveer 6-7 weken.
De Tracking wordt gedaan door het postorderbedrijf waarmee je pakketje is verzonden. Wij hebben geen invloed wanneer deze de tracking updaten. Dit hebben wij dus niet in de hand.

quote:
1s.gif Op woensdag 21 maart 2018 09:38 schreef PassieWater het volgende:

[..]

Hoe kan ik dat zien als het geregeld is want nu denkt GB dat ik de laptop terug wil sturen.... Moet ik daar nog op antwoorden of beter dat jij het verder oppakt? Het gaat nog steeds om order W1803071046475196 en ticket T18031602159.
De coupon zal geregeld worden en voor nu hoef je even niet op het ticket te reageren, aangezien ik hier al achteraan ga voor je :P Zodra dit geregeld is, zal je een bericht ontvangen in jouw ticket. Houd me wel aub op de hoogte!

[ Bericht 16% gewijzigd door Gearbest op 21-03-2018 14:01:14 ]
pi_177983123
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 17:23 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Heb je deze er apart bijbesteld of horen deze erbij. Als deze erbij horen zullen deze naar verwachting ook gewoon teruggestuurd moeten worden. Ik ga de resend doorgeven en melden dat je een ticket nog moet ontvangen.
Het gaat om zaken die erbij horen, zoals een rolletje filament. Ik zal alles zo goed mogelijk weer inpakken zodra ik de verdere instructies heb gekregen.
pi_177987676
Hoi,

Als ik iets bestel via het G-W-4 of G-W-5 warehouse, heb ik dan kans op invoerkosten/douanekosten? Of niet?

Alvast bedankt!

PS. Het gaat om de Yeelight: https://www.gearbest.com/ceiling-lights/pp_596249.html?wid=89
pi_177988247
dubbel

[ Bericht 97% gewijzigd door bartje006 op 21-03-2018 18:02:06 (dubbele post) ]
pi_177989693
quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2018 17:43 schreef bartje006 het volgende:
Hoi,

Als ik iets bestel via het G-W-4 of G-W-5 warehouse, heb ik dan kans op invoerkosten/douanekosten? Of niet?

Alvast bedankt!

PS. Het gaat om de Yeelight: https://www.gearbest.com/ceiling-lights/pp_596249.html?wid=89
Nee.....is binnen Europa (Polen en Tsjechie)
  CHI shopkeeper donderdag 22 maart 2018 @ 01:06:57 #79
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178002167
quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2018 14:13 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Het gaat om zaken die erbij horen, zoals een rolletje filament. Ik zal alles zo goed mogelijk weer inpakken zodra ik de verdere instructies heb gekregen.
Ja, deze dienen ook mee gestuurd te worden. Je zou verdere instructies later via een ticket moeten ontvangen.

quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2018 17:43 schreef bartje006 het volgende:
Hoi,

Als ik iets bestel via het G-W-4 of G-W-5 warehouse, heb ik dan kans op invoerkosten/douanekosten? Of niet?

Alvast bedankt!

PS. Het gaat om de Yeelight: https://www.gearbest.com/ceiling-lights/pp_596249.html?wid=89
Er kunnen altijd douanekosten optreden, maar wij kunnen helaas geen garantie geven of deze wel of niet optreden bij ieders pakketje. Vandaar dat wij een tamelijk nieuw beleid hebben voor douanekostenvergoeding en wanneer je aan de vereisten voldoet dan kun je een vergoeding aanvragen wanneer er zich douanekosten voordoen (krijgt deze dus vergoed). Deze luidt als volgt:

Wanneer krijg ik de douanekosten terug?
- Als je toch douanekosten krijgt als je bestelling is verzonden uit een G-W warenhuis.

- Als je een order hebt geplaatst uit een China/Hong Kong warenhuis en je gekozen hebt voor de verzendmethode "Priority Line".
- Als je een order hebt geplaatst uit een China/Hong Kong warenhuis en je gekozen hebt voor de verzendmethode "Registered Air Mail". De voorwaarde is wel dat "Priority Line" NIET beschikbaar is voor dit product.
* Je dient altijd bewijs aan te leveren (factuur van de douanekosten) eer je de douanekosten vergoed krijgt. Echter, dit zou geen enkel probleem moeten zijn, aangezien je een dergelijk factuur automatisch krijgt wanneer je enige douanekosten betaald hebt. Let hier dus op en zorg dat je een factuur hiervan hebt.


Verder heb ik nog een leuke actie lopen!
Gebruik deze link van de Yeelight met coupon code: DYeelight
Dan kom je uit op een prijs van §55,53

quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 21:37 schreef Repelsteler het volgende:

[..]

Het vermelde nummer is 8305322001. Maar buiten een paar 'niet zichtbare images' valt er bij de tracking niet veel te zien :)
Na je melding heb ik er met mijn collega spoed achter gezet. Er zit nu vooruitgang in je order, want deze is inmiddels al aangemeld en onderweg. Ik verwacht zelf wel dat je douanekosten krijgt doordat je met DHL hebt besteld.

Dit zijn de laatste status meldingen.
2018-03-22 07:34
HONG KONG-HKG, Departed Facility in HONG KONG-HKG

2018-03-22 07:19
HONG KONG-HKG, Processed at HONG KONG-HKG

2018-03-22 03:22
HONG KONG-HKG, Arrived at Sort Facility HONG KONG-HKG

2018-03-21 23:57
HONG KONG-HKG, Shipment picked up

[ Bericht 33% gewijzigd door Gearbest op 22-03-2018 03:58:48 ]
pi_178004987
quote:
Na je melding heb ik er met mijn collega spoed achter gezet. Er zit nu vooruitgang in je order, want deze is inmiddels al aangemeld en onderweg. Ik verwacht zelf wel dat je douanekosten krijgt doordat je met DHL hebt besteld.

Dit zijn de laatste status meldingen.
2018-03-22 07:34
HONG KONG-HKG, Departed Facility in HONG KONG-HKG

2018-03-22 07:19
HONG KONG-HKG, Processed at HONG KONG-HKG

2018-03-22 03:22
HONG KONG-HKG, Arrived at Sort Facility HONG KONG-HKG

2018-03-21 23:57
HONG KONG-HKG, Shipment picked up
Bedankt ... heb net een aanvraag tot betaling van de douanekosten gekregen. Maar deze had ik al ingecalculeerd dus geen probleem ;)
pi_178006195
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 01:06 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ja, deze dienen ook mee gestuurd te worden. Je zou verdere instructies later via een ticket moeten ontvangen.

Thanks, heb net inderdaad via een ticket alle instructies gekregen om het naar een warehouse in Spanje terug te sturen. Maakt het nog uit via wie ik het pakket verstuur (dlh of postnl bijv.)?
  CHI shopkeeper donderdag 22 maart 2018 @ 10:04:08 #82
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178006418
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 08:12 schreef Repelsteler het volgende:

[..]

Bedankt ... heb net een aanvraag tot betaling van de douanekosten gekregen. Maar deze had ik al ingecalculeerd dus geen probleem ;)
Graag gedaan :)

quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 09:51 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Thanks, heb net inderdaad via een ticket alle instructies gekregen om het naar een warehouse in Spanje terug te sturen. Maakt het nog uit via wie ik het pakket verstuur (dlh of postnl bijv.)?
Super! Ik zou gewoon de goedkoopste pakken :)

quote:
1s.gif Op woensdag 21 maart 2018 09:38 schreef PassieWater het volgende:

[..]

Hoe kan ik dat zien als het geregeld is want nu denkt GB dat ik de laptop terug wil sturen.... Moet ik daar nog op antwoorden of beter dat jij het verder oppakt? Het gaat nog steeds om order W1803071046475196 en ticket T18031602159.
Bedrag wordt toegevoegd aan je GB Wallet :)
pi_178006614
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 10:04 schreef Gearbest het volgende:


Bedrag wordt toegevoegd aan je GB Wallet :)
Is inmiddels gebeurd :-)
Ik wil je HEEL HARTELIJK BEDANKEN voor je bemiddeling.
pi_178008015
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 10:04 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Graag gedaan :)

[..]

Super! Ik zou gewoon de goedkoopste pakken :)

[..]

Bedrag wordt toegevoegd aan je GB Wallet :)
Beste gearbest, ik heb de xiaomi laptop opnieuw gekocht uit een g-w warehouse. Echter krijg ik nu allemaal gezeik met credit card verification waarbij ik identiteitsdocumenten moet opsturen. Dit wil ik dus absoluut niet doen en heb daarom in de live chat aangegeven dat ik dit niet wilde. De live chat agent zei dat ik dan gewoon een credit card statement kon opsturen en dat het zo voldoende zou zijn (hier heb ik de chat transcript van als bewijs). Ik heb dit vervolgens aangegeven in de ticket en de statement geupload, nu krijg ik opeens een reactie die nergens op slaat en alsnog om hetzelfde vraagt.

Mijn vragen:
1. Is hier wat aan te doen, zodat de bestelling toch doorgaat zonder dat ik allerlei dingen moet uploaden?

2. Vraagt gearbest ook om verificatie bij paypal betalingen of alleen bij credit cards?

Alvast bedankt
pi_178008115
quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2018 13:48 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ahh oke, nu is het duidelijk :) Hier heb ik wat meer informatie voor je wat betreft deze verzendmethode en hoe het in zijn werk gaat:
Europe Railway Registered: Dit is een heel trage verzendmethode. Hierbij wordt je pakketje vervoerd per trein en komt dan aan in Polen. Nadat je pakketje in Polen is aangekomen zal je geen tracking updates meer krijgen. Je pakketje zal vanuit Polen naar Nederland/BelgiŽ verzonden worden. De verzending duurt in totaal ongeveer 6-7 weken.
De Tracking wordt gedaan door het postorderbedrijf waarmee je pakketje is verzonden. Wij hebben geen invloed wanneer deze de tracking updaten. Dit hebben wij dus niet in de hand.

Maar er staat in dezelfde verzendregel ook Priority..
Nu ben ik in de war :?
Neuj
  CHI shopkeeper donderdag 22 maart 2018 @ 11:35:49 #86
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178008330
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 11:20 schreef foktopp het volgende:

[..]

Beste gearbest, ik heb de xiaomi laptop opnieuw gekocht uit een g-w warehouse. Echter krijg ik nu allemaal gezeik met credit card verification waarbij ik identiteitsdocumenten moet opsturen. Dit wil ik dus absoluut niet doen en heb daarom in de live chat aangegeven dat ik dit niet wilde. De live chat agent zei dat ik dan gewoon een credit card statement kon opsturen en dat het zo voldoende zou zijn (hier heb ik de chat transcript van als bewijs). Ik heb dit vervolgens aangegeven in de ticket en de statement geupload, nu krijg ik opeens een reactie die nergens op slaat en alsnog om hetzelfde vraagt.

Mijn vragen:
1. Is hier wat aan te doen, zodat de bestelling toch doorgaat zonder dat ik allerlei dingen moet uploaden?

2. Vraagt gearbest ook om verificatie bij paypal betalingen of alleen bij credit cards?

Alvast bedankt
Bij grote aankoop bedragen wordt dit weleens gedaan om fraude te voorkomen. Bij creditcard weet ik dat het sws wel eens voorkomt. Ik meen zelf dat het ook af en toe voorkomt bij PayPal.

Heb je voor mij een ordernummer?

quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 11:25 schreef HenkieSpankie het volgende:

[..]

Maar er staat in dezelfde verzendregel ook Priority..
Nu ben ik in de war :?
Er staan geen Priority Line :). Zoals ik het zie zal het de verzendmethode zijn die ik hierboven heb beschreven.
Heb je voor mij een link naar de 3D printer dan kan ik eens kijken.

quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 10:13 schreef PassieWater het volgende:

[..]

Is inmiddels gebeurd :-)
Ik wil je HEEL HARTELIJK BEDANKEN voor je bemiddeling.
Graag gedaan.
pi_178008411
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 11:35 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Bij grote aankoop bedragen wordt dit weleens gedaan om fraude te voorkomen. Bij creditcard weet ik dat het sws wel eens voorkomt. Ik meen zelf dat het ook af en toe voorkomt bij PayPal.

Heb je voor mij een ordernummer?

[..]

Er staan geen Priority Line :). Zoals ik het zie zal het de verzendmethode zijn die ik hierboven heb beschreven.
Heb je voor mij een link naar de 3D printer dan kan ik eens kijken.

[..]

Graag gedaan.
laat maar

[ Bericht 2% gewijzigd door foktopp op 22-03-2018 13:32:29 ]
pi_178009735
hallo Gearbest shopkeeper

Enig idee waarom de Xiaomi xiaofang Smart 1080P WiFi IP Camera niet leverbaar is naar BelgiŽ?
https://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_620813.html?wid=21
Je kunt dat selecteren, maar op het moment dat je dan wilt afrekenen krijg je dit te lezen
Sorry, we cannot ship the selected item(s) to Belgium.
Vreemd....
pi_178010698


[ Bericht 99% gewijzigd door foktopp op 22-03-2018 13:32:45 ]
  CHI shopkeeper donderdag 22 maart 2018 @ 14:17:18 #90
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178011560
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 11:38 schreef foktopp het volgende:

[..]

laat maar
Oke :)

quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 12:40 schreef yezzer het volgende:
Xiaomi xiaofang Smar
Ik weet niet of het dit model is of niet.
Volgens mij waren er problemen met de werking van dit model voor bepaalde delen van Europa. Als ik me zoiets kan herinneren hebben mensen problemen gehad om deze werkend te krijgen. Dit is uiteindelijk niet gelukt en hebben we ze een refund gegeven.
pi_178038120
De vorige keer perfect geholpen hier. Maar nu toch weer een probleempje..

- Orderdatum: Jan 23, 2018 04:59:05 AM
- Product: XIAOMI Mi A1 4G Phablet 4GB RAM Global Version
- Ordernummer: WP1801230459053371
- Trackingnummer: RG965542994BE
- Verzendmethode: Bpost
- Probleem: Nog niet ontvangen
- Voorkeur: Refund

Bedankt alvast,

Stephan
  CHI shopkeeper zaterdag 24 maart 2018 @ 03:09:35 #92
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178050526
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 maart 2018 16:43 schreef StephanS1984 het volgende:
De vorige keer perfect geholpen hier. Maar nu toch weer een probleempje..

- Orderdatum: Jan 23, 2018 04:59:05 AM
- Product: XIAOMI Mi A1 4G Phablet 4GB RAM Global Version
- Ordernummer: WP1801230459053371
- Trackingnummer: RG965542994BE
- Verzendmethode: Bpost
- Probleem: Nog niet ontvangen
- Voorkeur: Refund

Bedankt alvast,

Stephan
Deze staat al heel lang op dezelfde status inderdaad. Ik ga deze doorgeven met de voorkeur tot een refund. Je zal hier spoedig een ticket over ontvangen in je account. Houd me op de hoogte hoe het is verlopen :)
pi_178091852
So tijdje geleden dat ik wat heb besteld, maar wil nu toch wel voor de smooth q gaan.
https://www.gearbest.com/gimbal/pp_620374.html?wid=89

Is G-W-5 echt uit de EU warehouse is?
Want in de comments lees ik
quote:
Yes, the G-W-5 warehouse is in Europe.
Unfortunately, we are unable to predict or avoid if there is Customs tax or other related duty fee.
Edit ik lees hetzelfde net in de eerste post :p Wordt blijkbaar vergoed als er toch douanekosten komen.
Ik heb echt heel lang niks besteld merk ik :@ :P
  CHI shopkeeper maandag 26 maart 2018 @ 08:44:25 #94
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178091933
quote:
0s.gif Op maandag 26 maart 2018 08:29 schreef Musta het volgende:
So tijdje geleden dat ik wat heb besteld, maar wil nu toch wel voor de smooth q gaan.
https://www.gearbest.com/gimbal/pp_620374.html?wid=89

Is G-W-5 echt uit de EU warehouse is?
Want in de comments lees ik

[..]

Edit ik lees hetzelfde net in de eerste post :p Wordt blijkbaar vergoed als er toch douanekosten komen.
Ik heb echt heel lang niks besteld merk ik :@ :P
De Zhiyun Smooth Q 3-axis Stabilization Gimbal is nu in de grote Flash Sale voor §82,07 inderdaad. Echt een hele mooie prijs.

Wat is een G-W warenhuis?
Dit zijn warenhuizen die speciaal voor EU klanten zijn opgezet. Het verschil is de snelle levertijd van ongeveer 7(werk)dagen en het uitlsuiten van douankosten. Dit ongeacht welke verzendingsmethode je kiest. Krijg je toch douanekosten dan zullen we deze terugbetalen.

Het is niet altijd zeker dat deze in de EU zijn, maar mocht je toch douanekosten krijgen dan vergoeden we deze volledig :)
pi_178120426
- Orderdatum: 22-03-2018
- Product: soocare x3
- Ordernummer:WP1803221635015337
- Tracking nummer: 102902853216
- Verzendmethode: GLS
- Probleem: verzending aangemaakt maar nog niet aangeleverd aan gls.
- Voorkeur: Status ervan..... resend.

Hoi ik zie al meer dan een week lang dat de bestelling niet is overgedragen aan gls, enkel een order aangemaakt is. Warehouse GW4 zou binnen een week thuis moeten zijn normaal.

Graag even meer informatie over de status ervan wanneer deze daadwerkelijk wordt verstuurd.

Groet,

Hanifi
  CHI shopkeeper dinsdag 27 maart 2018 @ 12:15:57 #96
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178120957
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 11:54 schreef hanifi het volgende:
- Orderdatum: 22-03-2018
- Product: soocare x3
- Ordernummer:WP1803221635015337
- Tracking nummer: 102902853216
- Verzendmethode: GLS
- Probleem: verzending aangemaakt maar nog niet aangeleverd aan gls.
- Voorkeur: Status ervan..... resend.

Hoi ik zie al meer dan een week lang dat de bestelling niet is overgedragen aan gls, enkel een order aangemaakt is. Warehouse GW4 zou binnen een week thuis moeten zijn normaal.

Graag even meer informatie over de status ervan wanneer deze daadwerkelijk wordt verstuurd.

Groet,

Hanifi
Hallo Hanfi,
Ik heb even gekeken en je order is verzonden op de 23e. Verzending vanuit een GW warenhuis duurt ongeveer 7 (werk)dagen. Op dit moment is vandaag pas de 3e (of 2e) werkdag doordat er nog een weekend tussen zat. Ik verwacht dat je pakketje spoedig bij je thuis bezorgd gaat worden. Je pakketje is wel al verzonden en is onderweg van het warenhuis naar het GLS punt. Nog even geduld dus :)
pi_178124331
Hallo Gearbest,

Ik heb 26 februari iets besteld en het is dezelfde dag nog verzonden, echter is de status na een maand nog steeds niet veranderd. Zou je misschien kunnen kijken?

Gaat om:

Order No.:W1802260513035393

Tracking Number: 1Z30W5786842798981

Alvast bedankt
  CHI shopkeeper woensdag 28 maart 2018 @ 04:21:42 #98
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178139229
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2018 14:39 schreef Preau. het volgende:
Hallo Gearbest,

Ik heb 26 februari iets besteld en het is dezelfde dag nog verzonden, echter is de status na een maand nog steeds niet veranderd. Zou je misschien kunnen kijken?

Gaat om:

Order No.:W1802260513035393

Tracking Number: 1Z30W5786842798981

Alvast bedankt
Hallo Preau,
Ik heb naar je order gekeken en navraag gedaan. De tracking bleek niet goed geupdate te zijn. Dit is nu wel weer in orde en alles is weer in orde.
Je pakketje is in ieder geval onderweg en heeft de volgende status inmiddels gekregen:

2018-03-28 03:31
Herne-Boernig, Germany, Arrival Scan

2018-03-27 20:54
Dahlwitz-Hoppegarten, Germany, Departure Scan

2018-03-27 17:00
Origin Scan

2018-03-15 04:14
Germany, Order Processed: Ready for UPS

Ik verwacht dus dat je pakketje snel bij je geleverd zal worden :)
pi_178144357
- Orderdatum:
29-03-2017
- Product:
198986302
- Ordernummer:
WW1703291547380146
- Tracking nummer (indien beschikbaar):
- Verzendmethode:
- Probleem:
Laptop adapter stopte er al gelijk mee, wel een nieuwe gekregen, maar de laptop zelf stopte met werken na drie maanden, eerst windows toets die ermee kapte, nu doet het hele toetsenbord en usb het niet meer en kan ik er niets meer mee. Ik heb video's en alles naar de support gestuurd maar die boden een lachwekkende 30 euro aan. Ik heb het een tijdje laten rusten omdat ik geen weg meer zag maar ik probeer het nog maals via deze weg want ik heb nu een baksteen van 150 euro...

- Voorkeur: Refund.
  CHI shopkeeper donderdag 29 maart 2018 @ 01:49:46 #100
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178162951
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2018 11:27 schreef Tunnelboormachine het volgende:
- Orderdatum:
29-03-2017
- Product:
198986302
- Ordernummer:
WW1703291547380146
- Tracking nummer (indien beschikbaar):
- Verzendmethode:
- Probleem:
Laptop adapter stopte er al gelijk mee, wel een nieuwe gekregen, maar de laptop zelf stopte met werken na drie maanden, eerst windows toets die ermee kapte, nu doet het hele toetsenbord en usb het niet meer en kan ik er niets meer mee. Ik heb video's en alles naar de support gestuurd maar die boden een lachwekkende 30 euro aan. Ik heb het een tijdje laten rusten omdat ik geen weg meer zag maar ik probeer het nog maals via deze weg want ik heb nu een baksteen van 150 euro...

- Voorkeur: Refund.
Hallo Tunnelboormachine,
Zeer vervelend om te horen natuurlijk en zeker het lange wachten nu heeft niet geholpen. Mede doordat je nu een hele tijd hebt laten rusten maakt het extra lastig aangezien het jaar zo goed als bijna voorbij is om te laten repareren. Ik zal wel alvast zeggen dat een volledige refund er nu zeker niet meer in zal zitten. Dit is ook onrealistisch een jaar na aankoop. De §30 is op dit moment nog niet verkeerd (denk ik zelf), maar ik ga kijken of je de laptop terug kan sturen voor reparatie. De kosten naar het reparatiecentrum zul je zelf moeten betalen en het terugsturen zullen wij voor onze rekening nemen. Ik ga in ieder geval kijken wat ik nog kan doen.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 11:53:02 #101
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_178190195
https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_690462.html?wid=21

Teclast Master T10 in de Flash Sale. Eergisteravond in mijn mandje gedaan voor § 165. De ochtend erna, nog steeds in de Flash Sale, wil ik hem bestellen. Bam, § 197,-.

Dat zijn geen geintjes hŤ. Voor § 165,- wil ik hem wel, maar dit vind ik toch wel zuur hoor om de prijs zonder aankondiging in een lopende actie in ťťn keer zo ver omhoog te gooien.

Edit: en nu is hij inmiddels § 207. Waar zijn jullie mee bezig?

[ Bericht 6% gewijzigd door BadderHaring op 30-03-2018 12:55:30 ]
pi_178191778
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:53 schreef BadderHaring het volgende:
https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_690462.html?wid=21

Teclast Master T10 in de Flash Sale. Eergisteravond in mijn mandje gedaan voor § 165. De ochtend erna, nog steeds in de Flash Sale, wil ik hem bestellen. Bam, § 197,-.

Dat zijn geen geintjes hŤ. Voor § 165,- wil ik hem wel, maar dit vind ik toch wel zuur hoor om de prijs zonder aankondiging in een lopende actie in ťťn keer zo ver omhoog te gooien.

Edit: en nu is hij inmiddels § 207. Waar zijn jullie mee bezig?
+1
Gelijkaardige scenario's ook al meegemaakt bij GB: als je iets ziet verschijnen aan een voor jou interessante (flash) prijs en die prijs bevalt, dan mag je meestal niet echt gaan twijfelen en direct toehappen. Want kort daarna kan het gebeuren dat de prijs gewijzigd wordt naar boven toe, ondanks dat de tijdelijke promo nog altijd niet gedaan is. Dit valt moeilijk te begrijpen en de Chinezen begrijpen niet dat ze zichzelf daardoor deels uit de markt prijzen, want dan ga je immers (terug) gaan zoeken bij de collega's.

Als je eens nagaat hoe de prijzen van bijvoorbeeld bepaalde Xiaomi Zigbee producten op enkele weken bij Gearbest zo'n jojo effect ondergaan hebben (de jojo hangt nu wel bovenaan qua prijsniveau in vergelijking met slechts enkele weken voordien), dan vraag je je inderdaad af wat er gaande is...
Alles startte hier weliswaar veelbelovend, maar helaas, na kort verloop van tijd zakt de pudding al stevig in elkaar... Jammer hee
  CHI shopkeeper vrijdag 30 maart 2018 @ 16:12:04 #103
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178195359
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:53 schreef BadderHaring het volgende:
https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_690462.html?wid=21

Teclast Master T10 in de Flash Sale. Eergisteravond in mijn mandje gedaan voor § 165. De ochtend erna, nog steeds in de Flash Sale, wil ik hem bestellen. Bam, § 197,-.

Dat zijn geen geintjes hŤ. Voor § 165,- wil ik hem wel, maar dit vind ik toch wel zuur hoor om de prijs zonder aankondiging in een lopende actie in ťťn keer zo ver omhoog te gooien.

Edit: en nu is hij inmiddels § 207. Waar zijn jullie mee bezig?
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:16 schreef yezzer het volgende:

[..]

+1
Gelijkaardige scenario's ook al meegemaakt bij GB: als je iets ziet verschijnen aan een voor jou interessante (flash) prijs en die prijs bevalt, dan mag je meestal niet echt gaan twijfelen en direct toehappen. Want kort daarna kan het gebeuren dat de prijs gewijzigd wordt naar boven toe, ondanks dat de tijdelijke promo nog altijd niet gedaan is. Dit valt moeilijk te begrijpen en de Chinezen begrijpen niet dat ze zichzelf daardoor deels uit de markt prijzen, want dan ga je immers (terug) gaan zoeken bij de collega's.

Als je eens nagaat hoe de prijzen van bijvoorbeeld bepaalde Xiaomi Zigbee producten op enkele weken bij Gearbest zo'n jojo effect ondergaan hebben (de jojo hangt nu wel bovenaan qua prijsniveau in vergelijking met slechts enkele weken voordien), dan vraag je je inderdaad af wat er gaande is...
Alles startte hier weliswaar veelbelovend, maar helaas, na kort verloop van tijd zakt de pudding al stevig in elkaar... Jammer hee
Ik zal eens een beetje uitleg geven over de flash sale, want er zijn dus wat misverstanden. Als er bijvoorbeeld een korting staat bij een product dan is er sprake van een flash sale. Het % korting maakt niet uit dus het is ook al een flash sale bij 1%, maar ook bij 60% korting. Elke flash sale heeft een bepaalde duur. Laten we het voorbeeld nemen van je hierboven benoemde Teclast Master T10.
Deze heb ik geplaatst op 22-03 met een prijs van §178,85. Deze prijs was van toepassing op 100 exemplaren of was geldig tot 29-03. Deze was dus eergisteren in de flash sale voor §178,85, maar gisteren dus niet meer. Als de flash sale voorbij is of het aantal stuks bereikt heeft gaat het automatisch over in de volgende flash sale die nog wel geldig is. Is dit niet het geval dan is de flash sale over en is de normale prijs van toepassing. Is er nog een flash sale actie geldig dan gaat die automatisch daar in over totdat deze ook weer voorbij is. Zo veranderen de prijzen steeds na bepaalde duur.
Dat er dus een jojo effect is op bepaalde producten is ook te verklaren hierdoor. De flash sale is voorbij of maximaal aantal stuks bereikt. De voorraad is gedaald en wordt weer aangevuld indien mogelijk. Dan is er kans dat er weer een nieuwe actie komt afhankelijk van de voorraad en van het succes van de vorige actie.
Zo geldt er eigenlijk wie het eerst komt wie het eerst maalt. Is de actie voorbij dan is het helaas wachten op de volgende actie :) Ik snap dat het vervelend kan zijn, maar een actie kan niet eeuwig een actie blijven. Dan is het namelijk geen actie meer.
Hetzelfde gebeurd gewoon bij Nederlandse webwinkels, maar soms wat duidelijker neergezet.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 18:00:58 #104
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_178197654
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 16:12 schreef Gearbest het volgende:

Hetzelfde gebeurd gewoon bij Nederlandse webwinkels, maar soms wat duidelijker neergezet.
Euh nee. Dat gebeurt niet. Bij een aangekondigde actie geldt een bepaalde prijs voor de duur van de actie (in een normale webwinkel). Dan verandert niet de prijs gedurende de actie, naarmate een artikel een succes blijkt. Dat is gewoon klanten naaien. Binnen een actieperiode de prijs overnight met § 35,- verhogen is gewoon bedrog, zeker omdat je het op de website nergens aangeeft. Je hebt een actie lopen en binnen de actie wijzigt de prijs steeds. Pure fraude.

Inmiddels is je Teclast T10 (stukken) duurder dan bij Banggood en Geekbuying (flashsale my ass :') ). Dus aan mij ga je hem niet meer verkopen, tenzij de prijs weer teruggaat naar waar ik hem voor in mijn winkelmandje gooide 3 dagen geleden.
  CHI shopkeeper vrijdag 30 maart 2018 @ 18:37:50 #105
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178198185
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 18:00 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Euh nee. Dat gebeurt niet. Bij een aangekondigde actie geldt een bepaalde prijs voor de duur van de actie (in een normale webwinkel). Dan verandert niet de prijs gedurende de actie, naarmate een artikel een succes blijkt. Dat is gewoon klanten naaien. Binnen een actieperiode de prijs overnight met § 35,- verhogen is gewoon bedrog, zeker omdat je het op de website nergens aangeeft. Je hebt een actie lopen en binnen de actie wijzigt de prijs steeds. Pure fraude.

Inmiddels is je Teclast T10 (stukken) duurder dan bij Banggood en Geekbuying (flashsale my ass :') ). Dus aan mij ga je hem niet meer verkopen, tenzij de prijs weer teruggaat naar waar ik hem voor in mijn winkelmandje gooide 3 dagen geleden.
Zoals ik al zei heeft elk product een bepaalde prijs en of de korting nu 1% of 60% is maakt niet uit voor het begrip flash sale. Dit doet alleen af aan het feit of het een goeie flash sale is of niet.
Hetzelfde gebeurd dus wel duidelijk bij een Nederlandse webwinkel. Deze kondigt de prijs ook aan voor een bepaalde periode (duur van de actie) of de wel bekende op=op acties (bepaald aantal stuk). Hierbij is de werking precies hetzelfde als onze flash sale actie. In dit geval bij 100 aankopen van het product vervalt deze (op=op) of de looptijd van deze bepaalde actie is verlopen (duur van de actie) De bepaalde flash sale heeft een actieduur en die was voor jou product tot de 29e of totdat de code 100x is gebruikt. Daarna gaat deze over in de actie die geldig is en dit is wel een verschil met de Nederlandse webwinkels, want die gaan in de meeste gevallen wel terug naar de oorspronkelijke prijs wat bij ons niet het geval is mocht er nog een actie geldig zijn. Dus dat de prijs stijgt met §35 tijdens de nacht is geen bedrog, maar einde van die bepaalde flash actie en was je helaas dus net te laat met bestellen. Net zoals net stond er een timer die aangaf dat de prijs van §207 nog een paar uur geldig was. Deze is inmiddels verstreken en de prijs is nu weer de originele prijs van §242. De timer bij het product geeft dus ook aan hoelang de actie nog geldig was. Hierbij maken we dit dus wel kenbaar....
Ik ga wel voor je kijken of we de prijs kunnen gaan verlagen mocht je hier nog interesse in hebben. Dezelfde prijs zal lastig worden, maar de prijs van Banggood of geekbuying moet denk ik wel lukken.
Hopelijk heeft deze en mijn vorige uitleg ook een beter beeld gegeven van de flash sale actie en de prijsverhoging van jou product. Ik denk dat het gewoon net een ongelukkig timing was dat je wilde gaan bestellen en de timer hebt gemist naast de prijs.

[ Bericht 3% gewijzigd door Gearbest op 30-03-2018 18:51:53 ]
  vrijdag 30 maart 2018 @ 18:57:19 #106
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_178198481
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 18:37 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Zoals ik al zei heeft elk product een bepaalde prijs en of de korting nu 1% of 60% is maakt niet uit voor het begrip flash sale. Dit doet alleen af aan het feit of het een goeie flash sale is of niet.
Hetzelfde gebeurd dus wel duidelijk bij een Nederlandse webwinkel. Deze kondigt de prijs ook aan voor een bepaalde periode (duur van de actie) of de wel bekende op=op acties (bepaald aantal stuk). Hierbij is de werking precies hetzelfde als onze flash sale actie. In dit geval bij 100 aankopen van het product vervalt deze (op=op) of de looptijd van deze bepaalde actie is verlopen (duur van de actie) De bepaalde flash sale heeft een actieduur en die was voor jou product tot de 29e of totdat de code 100x is gebruikt. Daarna gaat deze over in de actie die geldig is en dit is wel een verschil met de Nederlandse webwinkels, want die gaan in de meeste gevallen wel terug naar de oorspronkelijke prijs wat bij ons niet het geval is mocht er nog een actie geldig zijn. Dus dat de prijs stijgt met §35 tijdens de nacht is geen bedrog, maar einde van die bepaalde flash actie en was je helaas dus net te laat met bestellen. Net zoals net stond er een timer die aangaf dat de prijs van §207 nog een paar uur geldig was. Deze is inmiddels verstreken en de prijs is nu weer de originele prijs van §242. De timer bij het product geeft dus ook aan hoelang de actie nog geldig was. Hierbij maken we dit dus wel kenbaar....
Ik ga wel voor je kijken of we de prijs kunnen gaan verlagen mocht je hier nog interesse in hebben. Dezelfde prijs zal lastig worden, maar de prijs van Banggood of geekbuying moet denk ik wel lukken.
Hopelijk heeft deze en mijn vorige uitleg ook een beter beeld gegeven van de flash sale actie en de prijsverhoging van jou product. Ik denk dat het gewoon net een ongelukkig timing was dat je wilde gaan bestellen en de timer hebt gemist naast de prijs.
Je uitleg is prima en daar dank ik je voor. Maar ik weet 100% zeker dat de timer van de Flashdeal, toen ik hem voor § 165,- in mijn winkelmandje plaatste, nog langer liep dan tot de volgende ochtend.

Maar goed, ik hoop alsnog op een goede deal.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 20:05:40 #107
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_178199979
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 18:57 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Je uitleg is prima en daar dank ik je voor. Maar ik weet 100% zeker dat de timer van de Flashdeal, toen ik hem voor § 165,- in mijn winkelmandje plaatste, nog langer liep dan tot de volgende ochtend.

Maar goed, ik hoop alsnog op een goede deal.
Dan was hij dus waarschijnlijk ook nog gekoppeld aan een max aantal producten.
  CHI shopkeeper zaterdag 31 maart 2018 @ 10:53:58 #108
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178209595
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 18:57 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Je uitleg is prima en daar dank ik je voor. Maar ik weet 100% zeker dat de timer van de Flashdeal, toen ik hem voor § 165,- in mijn winkelmandje plaatste, nog langer liep dan tot de volgende ochtend.

Maar goed, ik hoop alsnog op een goede deal.
Ik heb helaas niet de prijs van §165 kunnen regelen, maar wel een flash sale van §179,29. Er zijn 50 stuks beschikbaar of een tijdlimiet van 1 dagen en 7 uur op dit moment.
  zaterdag 31 maart 2018 @ 11:36:05 #109
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_178210303
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 10:53 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik heb helaas niet de prijs van §165 kunnen regelen, maar wel een flash sale van §179,29. Er zijn 50 stuks beschikbaar of een tijdlimiet van 1 dagen en 7 uur op dit moment.
Dank voor de moeite!
  CHI shopkeeper zaterdag 31 maart 2018 @ 18:25:34 #110
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
  zaterdag 31 maart 2018 @ 20:34:26 #111
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_178219973
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:25 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Graag gedaan :)
En toch maar besteld.
  CHI shopkeeper zondag 1 april 2018 @ 03:51:42 #112
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178227318
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 20:34 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

En toch maar besteld.
Fijn om te horen. Mochten er nog vragen of problemen zijn dan weet je me hier te vinden :)
pi_178255625
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 01:49 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Hallo Tunnelboormachine,
Zeer vervelend om te horen natuurlijk en zeker het lange wachten nu heeft niet geholpen. Mede doordat je nu een hele tijd hebt laten rusten maakt het extra lastig aangezien het jaar zo goed als bijna voorbij is om te laten repareren. Ik zal wel alvast zeggen dat een volledige refund er nu zeker niet meer in zal zitten. Dit is ook onrealistisch een jaar na aankoop. De §30 is op dit moment nog niet verkeerd (denk ik zelf), maar ik ga kijken of je de laptop terug kan sturen voor reparatie. De kosten naar het reparatiecentrum zul je zelf moeten betalen en het terugsturen zullen wij voor onze rekening nemen. Ik ga in ieder geval kijken wat ik nog kan doen.
Ik heb een nieuw ticket aangemaakt, ik hoop dat er een redelijke vergoeding overeen kan worden gekomen want §30 voor een product van 200 dollar natuurlijjk in geen verhouding staat en zeker niet als dit gebrek al na 3 maanden optreedt...
  CHI shopkeeper maandag 2 april 2018 @ 14:48:03 #114
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178256905
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 13:47 schreef Tunnelboormachine het volgende:

[..]

Ik heb een nieuw ticket aangemaakt, ik hoop dat er een redelijke vergoeding overeen kan worden gekomen want §30 voor een product van 200 dollar natuurlijjk in geen verhouding staat en zeker niet als dit gebrek al na 3 maanden optreedt...
Hallo,
Ik heb je op 30-03 een PM gestuurd dat er een nieuw ticket naar je toegestuurd moet zijn. Een betere vergoeding zit er niet in vrees ik. Een bedrag van §30 op §150 vind ik zelf nog best redelijk na ruim een jaar naar aankoopdatum. Je product is immers niet 3 maanden maar al meer dan een jaar oud. Doordat je het al die tijd hebt laten liggen heb je het jezelf niet makkelijker gemaakt. Hierbij vervalt ook de normale garantie namelijk. Ik heb geprobeerd om te zorgen dat je het product terug mag sturen voor een gratis reparatie en daarover zou het nieuwe ticket ook over moeten gaan. Deze zou je dus op 30-03 ontvangen moeten hebben :)
pi_178260719
toch weer een keer proberen met GB,
Als ik een LeEco Le Pro3 Elite bestel bij Gearbest met Priority Line shipping ŗ EUR 1,60, zijn dan eventuele douane etc kosten afgevangen? Dus dat ze door GB vergoed worden, mocht het voorkomen?
  CHI shopkeeper maandag 2 april 2018 @ 18:06:10 #116
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178261326
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 17:38 schreef j0p3Y het volgende:
toch weer een keer proberen met GB,
Als ik een LeEco Le Pro3 Elite bestel bij Gearbest met Priority Line shipping ŗ EUR 1,60, zijn dan eventuele douane etc kosten afgevangen? Dus dat ze door GB vergoed worden, mocht het voorkomen?
Mocht je kiezen voor de LeEco Le Pro3 Elite in een HK warenhuis. Dan best bestellen via Priority Line (+§1,60). Mocht je dan toch douanekosten krijgen dan zullen we deze volledig terugbetalen als je factuur aan ons doorstuurt natuurlijk. Dus enkel bij Priority Line in dit geval.

Mocht je kiezen voor de LeEco Le Pro3 Elite in een GW warenhuis. Dan maakt de verzendmethode niks uit en zullen we de eventuele douanekosten ook volledig vergoeden.
pi_178262190
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 18:06 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Mocht je kiezen voor de LeEco Le Pro3 Elite in een HK warenhuis. Dan best bestellen via Priority Line (+§1,60). Mocht je dan toch douanekosten krijgen dan zullen we deze volledig terugbetalen als je factuur aan ons doorstuurt natuurlijk. Dus enkel bij Priority Line in dit geval.

Mocht je kiezen voor de LeEco Le Pro3 Elite in een GW warenhuis. Dan maakt de verzendmethode niks uit en zullen we de eventuele douanekosten ook volledig vergoeden.
Dank je voor de snelle reactie. Tja, op dit moment is het verschil met GW-warehous wel erg groot :-) Ik ga voor HK warehouse. Benieuwd naar de levertijd, we gaan het meemaken...
  CHI shopkeeper dinsdag 3 april 2018 @ 15:29:52 #118
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178279661
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 19:04 schreef j0p3Y het volgende:

[..]

Dank je voor de snelle reactie. Tja, op dit moment is het verschil met GW-warehous wel erg groot :-) Ik ga voor HK warehouse. Benieuwd naar de levertijd, we gaan het meemaken...
Ja verschil is wel groot inderdaad. Heel veel plezier alvast met je aankoop :)
pi_178297682
Ik heb ondertussen bevestiging via Track and Trace dat mijn 3dprinter is aangekomen op het retouradres in Spanje. Kun je aangeven hoe lang het verdere traject normaal gesproken duurt? Dan weet ik waar ik rekening mee moet houden en wanneer ik zelf aan de bel moet trekken :)
  CHI shopkeeper woensdag 4 april 2018 @ 11:13:06 #120
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178297859
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2018 11:02 schreef robbietobbie het volgende:
Ik heb ondertussen bevestiging via Track and Trace dat mijn 3dprinter is aangekomen op het retouradres in Spanje. Kun je aangeven hoe lang het verdere traject normaal gesproken duurt? Dan weet ik waar ik rekening mee moet houden en wanneer ik zelf aan de bel moet trekken :)
Dat is super om te horen. Dan verschilt meestal (ook tussen warenhuizen onderling) dus kan er niet veel over zeggen. Meestal zou je toch binnen een week wel bericht morgen ontvangen. Anders ook via het ticket zelf nog reageren dat je pakketje succesvol afgeleverd is (als ticket nog open staat).
pi_178298124
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2018 11:13 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat is super om te horen. Dan verschilt meestal (ook tussen warenhuizen onderling) dus kan er niet veel over zeggen. Meestal zou je toch binnen een week wel bericht morgen ontvangen. Anders ook via het ticket zelf nog reageren dat je pakketje succesvol afgeleverd is (als ticket nog open staat).
Bedankt, ticket stond nog open dus heb daar even gereageerd. Zag wel toevallig dat die printer niet meer op voorraad is in de EU warehouses, dat zou balen zijn :{
  CHI shopkeeper woensdag 4 april 2018 @ 11:32:06 #122
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178298266
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2018 11:25 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Bedankt, ticket stond nog open dus heb daar even gereageerd. Zag wel toevallig dat die printer niet meer op voorraad is in de EU warehouses, dat zou balen zijn :{
Hmm dat is een mindere. Dan zal die waarschijnlijk vanuit een ander warenhuis worden verzonden of je moet ervoor kiezen om te wachten (geen idee hoelang)....
Of ze moeten er al ene aan de kant hebben gezet. Dat gebeurd ook weleens.
pi_178307781
Beste gearbest,

Heb je even een PM bericht gestuurd,
Weet dat je alles afhandelt op basis van wie gepost heeft maar wil je toch even vragen hier spoedig naar te kijken aangezien een garantietermijn binnen een paar dagen misschien al vervalt vandaar.

Thanks alvast weer :)
  CHI shopkeeper donderdag 5 april 2018 @ 06:02:33 #124
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178317250
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2018 19:11 schreef TheNightIsFullOfTerrors het volgende:
Beste gearbest,

Heb je even een PM bericht gestuurd,
Weet dat je alles afhandelt op basis van wie gepost heeft maar wil je toch even vragen hier spoedig naar te kijken aangezien een garantietermijn binnen een paar dagen misschien al vervalt vandaar.

Thanks alvast weer :)
Ik ga er direct naar kijken en meteen doorgeven :)
Ik zal je ook een PM terug sturen.
pi_178321942
Hoi!

Ik heb een vraagje: bestaat er een afstandsbediening voor mijn smartphone? Ik heb een Oukitel U22 die ik vaak gebruik als MP3-speler tijdens het wandelen. Ik vind het niet zo handig om 'm uit m'n broekzak te moeten halen om een nummer over te slaan of het volume te veranderen. Bestaat daar iets voor?
  CHI shopkeeper donderdag 5 april 2018 @ 14:29:12 #126
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178323459
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 13:05 schreef qltel het volgende:
Hoi!

Ik heb een vraagje: bestaat er een afstandsbediening voor mijn smartphone? Ik heb een Oukitel U22 die ik vaak gebruik als MP3-speler tijdens het wandelen. Ik vind het niet zo handig om 'm uit m'n broekzak te moeten halen om een nummer over te slaan of het volume te veranderen. Bestaat daar iets voor?
Waarom gebruik je geen oordopjes die die functie hebben?
Ik heb even gekeken voor remote control, maar kan zo niks vinden om volume mee te regelen. Alleen maar voor selfie sticks :)
pi_178323469
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 13:05 schreef qltel het volgende:
Hoi!

Ik heb een vraagje: bestaat er een afstandsbediening voor mijn smartphone? Ik heb een Oukitel U22 die ik vaak gebruik als MP3-speler tijdens het wandelen. Ik vind het niet zo handig om 'm uit m'n broekzak te moeten halen om een nummer over te slaan of het volume te veranderen. Bestaat daar iets voor?
Wat dacht je van een smart watch? Die zijn er ook al vanaf heel weinig.
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
pi_178324963
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 14:29 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Waarom gebruik je geen oordopjes die die functie hebben?
Ik heb even gekeken voor remote control, maar kan zo niks vinden om volume mee te regelen. Alleen maar voor selfie sticks :)
Ik ben nogal erg gehecht aan de oordopjes die ik van jullie heb. Geen idee welke het zijn, maar ze zijn fantastisch. Klinken goed en blijven goed zitten.

Maar zijn die er dan ook met volume-controle en een knopje voor het volgende nummer?

quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 14:29 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Wat dacht je van een smart watch? Die zijn er ook al vanaf heel weinig.
Ook al geen idee van wat ik met zo'n ding kan. Ik ken de term, maar wat de mogelijkheden van zo'n ding zijn heb ik geen idee van. Maar kan ik daarmee het volume aanpassen en voor een ander nummer kiezen? Want dan zou dat, mits niet te duur, een optie zijn.
pi_178324999
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 15:43 schreef qltel het volgende:

[..]

Ik ben nogal erg gehecht aan de oordopjes die ik van jullie heb. Geen idee welke het zijn, maar ze zijn fantastisch. Klinken goed en blijven goed zitten.

Maar zijn die er dan ook met volume-controle en een knopje voor het volgende nummer?

[..]

Ook al geen idee van wat ik met zo'n ding kan. Ik ken de term, maar wat de mogelijkheden van zo'n ding zijn heb ik geen idee van. Maar kan ik daarmee het volume aanpassen en voor een ander nummer kiezen? Want dan zou dat, mits niet te duur, een optie zijn.
Ik heb dan zelf een iPhone en een Apple watch. Maar het is gewoon een soort mini computertje om je pols. Je kan er berichten mee lezen, kleine apps als weer etc gebruiken en dus ook je muziek mee besturen.

Je zal even moeten kijken wat je voor je muziek gebruikt en of het compatible is. Maar dat denk ik vaak wel. Ik zie ze al vanaf een paar euro, maar die zijn echt bagger.

Maar voor een paar tientjes heb je best leuke dingen volgens mij.

https://www.gearbest.com/(...)high2low&odr_value=2
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
  CHI shopkeeper vrijdag 6 april 2018 @ 16:11:30 #130
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178348527
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 15:45 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Ik heb dan zelf een iPhone en een Apple watch. Maar het is gewoon een soort mini computertje om je pols. Je kan er berichten mee lezen, kleine apps als weer etc gebruiken en dus ook je muziek mee besturen.

Je zal even moeten kijken wat je voor je muziek gebruikt en of het compatible is. Maar dat denk ik vaak wel. Ik zie ze al vanaf een paar euro, maar die zijn echt bagger.

Maar voor een paar tientjes heb je best leuke dingen volgens mij.

https://www.gearbest.com/(...)high2low&odr_value=2
Ja dan lijkt me de beste optie die Heatwave aangeeft eigenlijk. Ik zou zelf ook niet voor de goedkope modellen gaan :)
pi_178348704
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 april 2018 16:11 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ja dan lijkt me de beste optie die Heatwave aangeeft eigenlijk. Ik zou zelf ook niet voor de goedkope modellen gaan :)
Okee, ik ga eens kijken, bedankt voor de info!
  zaterdag 7 april 2018 @ 17:08:55 #132
236849 CrashO
Omelette du baguette
pi_178367331
Ik heb het verkeerde item ontvangen. Heb al (3 keer) geprobeerd een support ticket aan te maken, maar dat ding lijkt weekend te vieren want hij geeft steeds verschillende foutmeldingen in popups. ("error, try again", "already processing, please try again" etc). Dus kan het hier? :P

Het bestelnummer is W1803221446491517
Ik had deze besteld: https://www.gearbest.com/(...)ives/pp_1540644.html
Maar heb deze gekregen: https://www.gearbest.com/(...)nives/pp_618075.html

j1he2l1.jpg
  CHI shopkeeper zaterdag 7 april 2018 @ 17:35:56 #133
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178368075
quote:
99s.gif Op zaterdag 7 april 2018 17:08 schreef CrashO het volgende:
Ik heb het verkeerde item ontvangen. Heb al (3 keer) geprobeerd een support ticket aan te maken, maar dat ding lijkt weekend te vieren want hij geeft steeds verschillende foutmeldingen in popups. ("error, try again", "already processing, please try again" etc). Dus kan het hier? :P

Het bestelnummer is W1803221446491517
Ik had deze besteld: https://www.gearbest.com/(...)ives/pp_1540644.html
Maar heb deze gekregen: https://www.gearbest.com/(...)nives/pp_618075.html

[ afbeelding ]
Ja ik kan zelf ook al het hele weekend geen bestelling plaatsen...
Ja natuurlijk. Ik ga het direct doorgeven, want ik inderdaad het verkeerde mes als ik het zo al zie :)
Je zal spoedig een ticket ontvangen in je account hierover.
  zaterdag 7 april 2018 @ 22:20:08 #134
41809 Ouwesok
Leuke lamp overigens
pi_178375683
Ik zal de zoveelste zijn die het vraagt, maar wat is bij de Warehouse Options het verschil tussen al die G-W warehouses :?
Gotferdomme wat heb ik weer een last van een goed humeur
  CHI shopkeeper zondag 8 april 2018 @ 04:44:03 #135
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178379827
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 april 2018 22:20 schreef Ouwesok het volgende:
Ik zal de zoveelste zijn die het vraagt, maar wat is bij de Warehouse Options het verschil tussen al die G-W warehouses :?
Er bestaat voor jullie eigenlijk geen verschil. Elk nummer staat gewoon voor een bepaalde plaats van het desbetreffende warenhuis. Er is dus eigenlijk geen verschil, want douanekosten zullen volledig vergoed worden mocht je deze krijgen :)
pi_178380642
Kun jij mij helpen ik heb een account bij gearbest en nu heb ik een PC crash gehad en nu weet ik het Gmail email adres niet meer heb gearbest al gemaild maar ze maken een ticket aan kun jij mij gewoon het emailadres geven dat ik gebruik zal u mijn laatste order nummer geven deze kan ik zien via PayPal W1803261350034394 hopelijk kun jij mij helpen
  CHI shopkeeper zondag 8 april 2018 @ 16:04:00 #137
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178388238
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 09:19 schreef olenaar het volgende:
Kun jij mij helpen ik heb een account bij gearbest en nu heb ik een PC crash gehad en nu weet ik het Gmail email adres niet meer heb gearbest al gemaild maar ze maken een ticket aan kun jij mij gewoon het emailadres geven dat ik gebruik zal u mijn laatste order nummer geven deze kan ik zien via PayPal W1803261350034394 hopelijk kun jij mij helpen
Ik ga kijken wat ik voor je kan gaan doen :)
pi_178400844
Bedankt in ieder geval al
pi_178400848
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 16:04 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik ga kijken wat ik voor je kan gaan doen :)
Bedankt!!
pi_178406926
Oemassia het volgende:
Hallo

Ik weet niet of het hier kan of dat jullie mij kunnen helpen. Ik heb al de ilife v7s pro robot stofzuiger en sinds een paar dagen doet hij heel raar kan iemand mij vertellen wat ik moet doen. Op de site is het zo ingewikkeld om te vinden waar ik moet zijn als je een vraag heb hier over

Alvast bedankt


Wp1710311355350582
Shipping number 5986076942
Sku 179762502
02-11-2017

Nou hij doet precies zoals op die filmpjes op YouTube hij rijdt naar achteren en maakt rondjes en dan stopt ie. Ik heb alles nagekeken wat ze op een YouTube filmpje laten zien en dan kom ik niks vreemd tegen. Ik heb ook een filmpje ervan
  CHI shopkeeper maandag 9 april 2018 @ 16:19:05 #141
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178408958
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 14:25 schreef Oemassia het volgende:
Oemassia het volgende:
Hallo

Ik weet niet of het hier kan of dat jullie mij kunnen helpen. Ik heb al de ilife v7s pro robot stofzuiger en sinds een paar dagen doet hij heel raar kan iemand mij vertellen wat ik moet doen. Op de site is het zo ingewikkeld om te vinden waar ik moet zijn als je een vraag heb hier over

Alvast bedankt

Wp1710311355350582
Shipping number 5986076942
Sku 179762502
02-11-2017

Nou hij doet precies zoals op die filmpjes op YouTube hij rijdt naar achteren en maakt rondjes en dan stopt ie. Ik heb alles nagekeken wat ze op een YouTube filmpje laten zien en dan kom ik niks vreemd tegen. Ik heb ook een filmpje ervan
Hallo,
Zeer vervelen om te horen natuurlijk. Voor die tijd heeft hij altijd goed gewerkt? Het is dus pas sinds enkele dagen dat die dit gedrag vertoont. Is het een enkele keer of is het zo nu de hele tijd?
Hij stopt er dus ineens mee tijdens het schoonmaken? Staat het apparaat dan nog wel aan of is die uitgevallen? De batterij is nog vol of is die dan leeg? Als je een goede video hebt zou je de link kunnen geven, zodat ik deze kan gaan bekijken en eventueel door kan geven aan collega's.
pi_178411894
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 16:19 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Hallo,
Zeer vervelen om te horen natuurlijk. Voor die tijd heeft hij altijd goed gewerkt? Het is dus pas sinds enkele dagen dat die dit gedrag vertoont. Is het een enkele keer of is het zo nu de hele tijd?
Hij stopt er dus ineens mee tijdens het schoonmaken? Staat het apparaat dan nog wel aan of is die uitgevallen? De batterij is nog vol of is die dan leeg? Als je een goede video hebt zou je de link kunnen geven, zodat ik deze kan gaan bekijken en eventueel door kan geven aan collega's.
Sinds 3 dagen
Een enkele keer gaat ie dus wel voorruit ipv achteruit en dan vind ik hem niet de oude en dan begint ie weer te draaien en slaat ie op rood.
Batterij is vol. Laadt hem steeds namelijk op om hem te resetten dat zag ik op YouTube. Aan en uit knop twee keer aan een uit.

Ik heb video's ja

Ik was er ontzettend tevreden mee en deed ze werk goed. Het voelt echt alsof ik iets groot kwijt ben hoop snel op een oplossing

Mvg
Oemassia

Ps ik ga even uitzoeken hoe ik dat filmpje kan sturen ben daar geen kei in

[ Bericht 0% gewijzigd door Oemassia op 09-04-2018 19:43:20 ]
pi_178413566
Waar moet ik de filmpjes naar toe sturen
pi_178414045
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 20:05 schreef Oemassia het volgende:
Waar moet ik de filmpjes naar toe sturen
Het filmpje even op YouTube zetten en de link hier even delen is denk ik het makkelijkste.
pi_178414995
Gearbest heb je mijn probleem al opgelost?
pi_178417072
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 21:11 schreef olenaar het volgende:
Gearbest heb je mijn probleem al opgelost?
Thanx 👌
  CHI shopkeeper dinsdag 10 april 2018 @ 09:55:10 #148
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178421663
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 21:11 schreef olenaar het volgende:
Gearbest heb je mijn probleem al opgelost?
Rustig Rustig. Als ik het eerder wist laat ik het direct weten. Wel lastig door de privacy regels, maar ik heb het kunnen regelen. Ik heb je een PM bericht gestuurd met een gedeelte van je e-mail adres. Daarmee zou je voldoende moeten weten.

quote:
1s.gif Op maandag 9 april 2018 18:41 schreef Oemassia het volgende:

[..]

Sinds 3 dagen
Een enkele keer gaat ie dus wel voorruit ipv achteruit en dan vind ik hem niet de oude en dan begint ie weer te draaien en slaat ie op rood.
Batterij is vol. Laadt hem steeds namelijk op om hem te resetten dat zag ik op YouTube. Aan en uit knop twee keer aan een uit.

Ik heb video's ja

Ik was er ontzettend tevreden mee en deed ze werk goed. Het voelt echt alsof ik iets groot kwijt ben hoop snel op een oplossing

Mvg
Oemassia

Ps ik ga even uitzoeken hoe ik dat filmpje kan sturen ben daar geen kei in
Hmm ik ga dit doorsturen naar de technische dienst, want lijkt toch iets niet goed te zijn. Ik vermoed wel dat je de Ilife op moet gaan sturen voor reparatie.
Je zal hier spoedig een bericht over ontvangen.

quote:
99s.gif Op zaterdag 7 april 2018 17:08 schreef CrashO het volgende:
Ik heb het verkeerde item ontvangen. Heb al (3 keer) geprobeerd een support ticket aan te maken, maar dat ding lijkt weekend te vieren want hij geeft steeds verschillende foutmeldingen in popups. ("error, try again", "already processing, please try again" etc). Dus kan het hier? :P

Het bestelnummer is W1803221446491517
Ik had deze besteld: https://www.gearbest.com/(...)ives/pp_1540644.html
Maar heb deze gekregen: https://www.gearbest.com/(...)nives/pp_618075.html

[ afbeelding ]
Je zou inmiddels ook al een ticket hierover ontvangen moeten hebben.
pi_178422814
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 09:55 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Rustig Rustig. Als ik het eerder wist laat ik het direct weten. Wel lastig door de privacy regels, maar ik heb het kunnen regelen. Ik heb je een PM bericht gestuurd met een gedeelte van je e-mail adres. Daarmee zou je voldoende moeten weten.

[..]

Hmm ik ga dit doorsturen naar de technische dienst, want lijkt toch iets niet goed te zijn. Ik vermoed wel dat je de Ilife op moet gaan sturen voor reparatie.
Je zal hier spoedig een bericht over ontvangen.

[..]

Je zou inmiddels ook al een ticket hierover ontvangen moeten hebben.
Oke Dank je
pi_178428308
Hoi Gearbest, ik heb deze bestelling gedaan in een european warehouse, het is nog niet binnen en het trackingnummer geeft geen informatie. Het zou volgens Gearbest binnen 3 tot 10 werkdagen binnen moeten zijn. Zou je kunnen kijken hoe het met deze bestelling staat?

Alvast bedankt!

- Orderdatum: 27-3-2018
- Product: Robotic Vacuum Cleaner Supply Set for ILIFE V5 V5S Pro X5
- Ordernummer: W1803271059554538
- Tracking nummer (indien beschikbaar): OWEAA0035672591AAB
- Verzendmethode: Hungary Registered Mail RMAMUK
- Probleem: Nog niet ontvangen
- Voorkeur: Resend
  CHI shopkeeper dinsdag 10 april 2018 @ 17:56:02 #151
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178430325
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 16:09 schreef Supertzar het volgende:
Hoi Gearbest, ik heb deze bestelling gedaan in een european warehouse, het is nog niet binnen en het trackingnummer geeft geen informatie. Het zou volgens Gearbest binnen 3 tot 10 werkdagen binnen moeten zijn. Zou je kunnen kijken hoe het met deze bestelling staat?

Alvast bedankt!

- Orderdatum: 27-3-2018
- Product: Robotic Vacuum Cleaner Supply Set for ILIFE V5 V5S Pro X5
- Ordernummer: W1803271059554538
- Tracking nummer (indien beschikbaar): OWEAA0035672591AAB
- Verzendmethode: Hungary Registered Mail RMAMUK
- Probleem: Nog niet ontvangen
- Voorkeur: Resend
Dat is wel heel vreemd. Zou je een bij het dichtstbijzijnde postkantoor kunnen gaan kijken. Zou me niks verbazen als het daar klaar ligt. Mocht dit niet het geval zijn laat het me dan direct weten. Ik heb namelijk de volgende statussen gekregen:
Apr 02, 2018
01:59 pm
Shipment has arrived in destination country, will be delivered in upcoming days., Parcel Leaving Port
Parcel Leaving Port
Mar 30, 2018
11:57 am
Recieved in postal and under processing, Parcel Leaving Port
Parcel Leaving Port
Mar 29, 2018
10:30 am
United Kingdom, Received
Hayes Sorting Centre
Mar 28, 2018
12:29 pm
United Kingdom, Received
Birmingham Sorting Centre
Mar 27, 2018
05:13 pm
Parcel Data Received


quote:
1s.gif Op dinsdag 10 april 2018 11:08 schreef Oemassia het volgende:

[..]

Oke Dank je
Je zou inmiddels ook al een ticket moeten hebben in je account hierover :)
Dit kan je vinden door in te loggen op de website en vervolgens te gaan naar het het kopje My Tickets
pi_178430758
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 april 2018 17:56 schreef Gearbest het volgende:
Dat is wel heel vreemd. Zou je een bij het dichtstbijzijnde postkantoor kunnen gaan kijken. Zou me niks verbazen als het daar klaar ligt. Mocht dit niet het geval zijn laat het me dan direct weten. Ik heb namelijk de volgende statussen gekregen:
Apr 02, 2018
01:59 pm
Shipment has arrived in destination country, will be delivered in upcoming days., Parcel Leaving Port
Parcel Leaving Port
Mar 30, 2018
11:57 am
Recieved in postal and under processing, Parcel Leaving Port
Parcel Leaving Port
Mar 29, 2018
10:30 am
United Kingdom, Received
Hayes Sorting Centre
Mar 28, 2018
12:29 pm
United Kingdom, Received
Birmingham Sorting Centre
Mar 27, 2018
05:13 pm
Parcel Data Received
Hmm, apart, ik loop morgen wel even langs het dichtsbijzijnde postagentschap hier in de buurt. Als het daar niet ligt laat ik het je weten. Bedankt voor het kijken.
pi_178444169
[quote]1s.gif Op maandag 9 april 2018 22:34 schreef Oemassia het volgende:
pi_178444376
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 april 2018 17:56 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat is wel heel vreemd. Zou je een bij het dichtstbijzijnde postkantoor kunnen gaan kijken. Zou me niks verbazen als het daar klaar ligt. Mocht dit niet het geval zijn laat het me dan direct weten. Ik heb namelijk de volgende statussen gekregen:
Apr 02, 2018
01:59 pm
Shipment has arrived in destination country, will be delivered in upcoming days., Parcel Leaving Port
Parcel Leaving Port
Mar 30, 2018
11:57 am
Recieved in postal and under processing, Parcel Leaving Port
Parcel Leaving Port
Mar 29, 2018
10:30 am
United Kingdom, Received
Hayes Sorting Centre
Mar 28, 2018
12:29 pm
United Kingdom, Received
Birmingham Sorting Centre
Mar 27, 2018
05:13 pm
Parcel Data Received

[..]

Je zou inmiddels ook al een ticket moeten hebben in je account hierover :)
Dit kan je vinden door in te loggen op de website en vervolgens te gaan naar het het kopje My Tickets
Ik heb een email gekregen gisteren waar in staat dat ik mij in moet loggen. Dan zie ik geen ticket MAAR, een link waar ik weer alles in moet vullen EN een filmpje moet sturen is dat de bedoeling? Ik ben hier gewoon zo niet handig in en dan mijn engels🤦‍♀️
pi_178445941
- Orderdatum: 27-11-2017
- Product: Original Xiaomi Wifi Remote Control Outlet Power Strip CN Plug Powerful 6 Outlets
- Ordernummer: W1711270116092830
- Tracking nummer (indien beschikbaar): LVS1376360001744398
- Verzendmethode: Belgium Registered Mail
- Probleem: Nog niet ontvangen, waarschijnlijk misgelopen bij postkantoor en nooit een briefje ontvangen :(
- Voorkeur: Resend
pi_178448644
Pakje is vandaag geleverd, opgelost dus.
  CHI shopkeeper woensdag 11 april 2018 @ 16:53:13 #157
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178451084
quote:
7s.gif Op woensdag 11 april 2018 14:42 schreef Supertzar het volgende:
Pakje is vandaag geleverd, opgelost dus.
Ook echt geleverd of lag het bij het postkantoor. Deze heeft dan nog wel lang geduurd voor het laatste gedeelte.

quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 12:23 schreef knakworst het volgende:
- Orderdatum: 27-11-2017
- Product: Original Xiaomi Wifi Remote Control Outlet Power Strip CN Plug Powerful 6 Outlets
- Ordernummer: W1711270116092830
- Tracking nummer (indien beschikbaar): LVS1376360001744398
- Verzendmethode: Belgium Registered Mail
- Probleem: Nog niet ontvangen, waarschijnlijk misgelopen bij postkantoor en nooit een briefje ontvangen :(
- Voorkeur: Resend
Hallo,
Dat is zeer spijtig om te horen. Deze zou namelijk allang geleverd moeten zijn. Heb je al nagevraagd bij het dichtstbijzijnde postkantoor? Al gok ik dat die daar niet meer ligt.
De laatste status update die in het systeem staat is namelijk het volgende:
2017-12-18 10:15
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.


Ik ga deze in ieder geval wel doorgeven en je zal hier spoedig een mail of ticket over ontvangen in je account.

quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 10:57 schreef Oemassia het volgende:

[..]

Ik heb een email gekregen gisteren waar in staat dat ik mij in moet loggen. Dan zie ik geen ticket MAAR, een link waar ik weer alles in moet vullen EN een filmpje moet sturen is dat de bedoeling? Ik ben hier gewoon zo niet handig in en dan mijn engels🤦‍♀️
Ja dat zou kunnen inderdaad. De e-mail komt bij veel mensen in hun SPAM terecht en zien deze dan niet. Goed dat je deze wel ziet. Normaal zou je het ticket ook moeten zien door in te loggen op je account en dan gaan naar het kopje My Tickets. Je kan ook inderdaad direct gaan naar deze link en inloggen op je account. Jazeker. Het is namelijk de bedoeling dat je verhaal overeenkomt met wat ik al heb doorgeven samen met de video's ter bewijsvorming. Anders kan iedereen zeggen dat zijn apparaat kapot is :)
Dit is vrij normaal :) Je kan de links van YouTube gewoon in het ticket vermelden.
Je kan ook altijd gebruik maken van Google Translate :)
pi_178461786
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 16:53 schreef Gearbest het volgende:
Ook echt geleverd of lag het bij het postkantoor. Deze heeft dan nog wel lang geduurd voor het laatste gedeelte.
Thuisbezorgd, wel laat, maar beter laat dan nooit... ;)
pi_178463382
Ik heb zondag bericht gekregen dat mijn nieuwe printer maandag verstuurd zou worden en er binnen 3-5 werkdagen zou zijn :). Nu zie ik alleen op de tracking info geen updates vanaf zondag (na het aanmelden van de shipping). Enig idee wat aan de hand is?
Trackingnummer is CH164460603DE
  CHI shopkeeper donderdag 12 april 2018 @ 12:44:20 #160
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178467391
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2018 01:05 schreef Supertzar het volgende:

[..]

Thuisbezorgd, wel laat, maar beter laat dan nooit... ;)
Fijn om te horen dat die alsnog geleverd is :)

quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2018 06:56 schreef robbietobbie het volgende:
Ik heb zondag bericht gekregen dat mijn nieuwe printer maandag verstuurd zou worden en er binnen 3-5 werkdagen zou zijn :). Nu zie ik alleen op de tracking info geen updates vanaf zondag (na het aanmelden van de shipping). Enig idee wat aan de hand is?
Trackingnummer is CH164460603DE
Er is niks aan de hand, want je pakketje is al in Duitsland :)
Ik kan de volgende status in ons systeem zien:
do, 12.04.18 12:27 Neumark, Germany
De zending is in het pakketcentrum verwerkt.


Ik verwacht dus dat deze zeeeer snel geleverd gaat worden. Alvast heel veel plezier ermee en hopelijk nu geen mankementen met de printer :)
Laat even weten als je deze ontvangen hebt.
pi_178468243
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2018 12:44 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Fijn om te horen dat die alsnog geleverd is :)

[..]

Er is niks aan de hand, want je pakketje is al in Duitsland :)
Ik kan de volgende status in ons systeem zien:
do, 12.04.18 12:27 Neumark, Germany
De zending is in het pakketcentrum verwerkt.


Ik verwacht dus dat deze zeeeer snel geleverd gaat worden. Alvast heel veel plezier ermee en hopelijk nu geen mankementen met de printer :)
Laat even weten als je deze ontvangen hebt.
Thanks! Ik hoopte al dat de tracking informatie gewoon achterliep :). Ik meld me zeker nog even als het pakket er is.
  donderdag 12 april 2018 @ 16:05:55 #162
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_178470797
Ordernummer W1803311239285034
Besteldatum 1 April

Maar ik kan nog steeds geen tracking gegevens zien. Ik ben wel heel benieuwd waar hij ergens uithangt.
  CHI shopkeeper donderdag 12 april 2018 @ 16:27:44 #163
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178471120
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2018 16:05 schreef BadderHaring het volgende:
Ordernummer W1803311239285034
Besteldatum 1 April

Maar ik kan nog steeds geen tracking gegevens zien. Ik ben wel heel benieuwd waar hij ergens uithangt.
Heb je voor mij ook het trackingnummer? Je hebt wel al een shipped out bericht gekregen?
  donderdag 12 april 2018 @ 16:29:14 #164
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_178471154
quote:
1s.gif Op donderdag 12 april 2018 16:27 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Heb je voor mij ook het trackingnummer? Je hebt wel al een shipped out bericht gekregen?
Trackingnummer is 1736551016 volgens de Gearbest site. Shipout mail is van 1 april. Maar dat kan natuurlijk een grapje zijn...
  CHI shopkeeper donderdag 12 april 2018 @ 17:05:26 #165
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178471851
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2018 16:29 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Trackingnummer is 1736551016 volgens de Gearbest site. Shipout mail is van 1 april. Maar dat kan natuurlijk een grapje zijn...
hahah gelukkig voor jou is het geen grapje. Je pakketje is verzonden met Priority Line en je tracking code werkt wel degelijk :)
Ik heb in ons systeem de volgende statussen gekregen:
2018-04-05 18:56:00 Departed Hongkong Sorting Centre.
2018-04-02 00:00:04 Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2018-04-02 00:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre.
2018-04-01 03:10:00 Customer data received Southall


Dus je pakketje is vertrokken vanuit Hong Kong en onderweg.
  donderdag 12 april 2018 @ 17:10:06 #166
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_178471916
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2018 17:05 schreef Gearbest het volgende:

[..]

hahah gelukkig voor jou is het geen grapje. Je pakketje is verzonden met Priority Line en je tracking code werkt wel degelijk :)
Ik heb in ons systeem de volgende statussen gekregen:
2018-04-05 18:56:00 Departed Hongkong Sorting Centre.
2018-04-02 00:00:04 Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2018-04-02 00:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre.
2018-04-01 03:10:00 Customer data received Southall


Dus je pakketje is vertrokken vanuit Hong Kong en onderweg.
Top, dank je!

Waar kan ik dit soort trackingscodes invoeren? Want via de Gearbest website krijg ik alleen te zien dat er geen updates zijn.
  CHI shopkeeper donderdag 12 april 2018 @ 17:24:49 #167
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178472113
quote:
1s.gif Op donderdag 12 april 2018 17:10 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Top, dank je!

Waar kan ik dit soort trackingscodes invoeren? Want via de Gearbest website krijg ik alleen te zien dat er geen updates zijn.
Graag gedaan :)
DPD UK (priority Line) en 17Track werken het beste eigenlijk :)
  donderdag 12 april 2018 @ 19:59:12 #168
236849 CrashO
Omelette du baguette
pi_178475160
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 april 2018 17:35 schreef Gearbest het volgende:
Ja natuurlijk. Ik ga het direct doorgeven, want ik inderdaad het verkeerde mes als ik het zo al zie :)
Je zal spoedig een ticket ontvangen in je account hierover.
Thanks voor de hulp bij het maken van het ticket ^O^

Kan ik toevallig via hier ook wat realistischere support krijgen? :P De support op de website biedt me 2 fantastische opties (nadat ze aangaven dat de leverancier de verkeerde inventory naar het warehouse heeft verzonden).

Of ik krijg $5 terug op me paypal, of ik krijg $5,50 terug als GB krediet. Het mes die ik bestelde was $25 en het mes die ik gekregen heb (en niet wil) is $19.. dus ik mag kiezen tussen meer dan de verkoopprijs betalen voor een mes die ik niet wil, of meer dan de verkoopprijs betalen voor een mes die ik niet wil en daarna weer spenderen op GB. }:| Het ding terugsturen is geen geboden optie.

Oh, en uit coulance mag ik dan dat mes houden (voor een dollar meer dan de verkoopprijs) :X
quote:
In this case, as a gesture of good will, you can keep the item and do not need to return it to us.
quote:
Please note that these are all exceptional solutions and will be recorded in our system. Such solutions will not apply to future orders.
Dat moet toch beter kunnen?
  CHI shopkeeper vrijdag 13 april 2018 @ 03:29:22 #169
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178482358
quote:
99s.gif Op donderdag 12 april 2018 19:59 schreef CrashO het volgende:

[..]

Thanks voor de hulp bij het maken van het ticket ^O^

Kan ik toevallig via hier ook wat realistischere support krijgen? :P De support op de website biedt me 2 fantastische opties (nadat ze aangaven dat de leverancier de verkeerde inventory naar het warehouse heeft verzonden).

Of ik krijg $5 terug op me paypal, of ik krijg $5,50 terug als GB krediet. Het mes die ik bestelde was $25 en het mes die ik gekregen heb (en niet wil) is $19.. dus ik mag kiezen tussen meer dan de verkoopprijs betalen voor een mes die ik niet wil, of meer dan de verkoopprijs betalen voor een mes die ik niet wil en daarna weer spenderen op GB. }:| Het ding terugsturen is geen geboden optie.

Oh, en uit coulance mag ik dan dat mes houden (voor een dollar meer dan de verkoopprijs) :X

[..]


[..]

Dat moet toch beter kunnen?
Ik ga er direct werk van maken, want dat lijkt me niet helemaal de bedoeling zo. Dat moet veel beter kunnen naar mijn eigen mening. Ik ga dit doorgeven aan de hogere hand.

Update:
Zoals het er nu naar uit ziet ga je een volledige refund krijgen. Een resend is niet mogelijk doordat de leverancier dus een verkeerde batch heeft geleverd. We kunnen niet zeggen wanneer deze weer beschikbaar is.
Ik ben nog bezig of je het mes mag houden :)

[ Bericht 6% gewijzigd door Gearbest op 13-04-2018 05:10:15 ]
  vrijdag 13 april 2018 @ 07:11:08 #170
236849 CrashO
Omelette du baguette
pi_178483808
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 april 2018 03:29 schreef Gearbest het volgende:
Ik ga er direct werk van maken, want dat lijkt me niet helemaal de bedoeling zo. Dat moet veel beter kunnen naar mijn eigen mening. Ik ga dit doorgeven aan de hogere hand.
*O*
Het aankoopbedrag kwam zojuist volledig terug op mijn PayPal. Heel erg bedankt _O_ _O_

Of het mes nog terug moet hoor ik dan wel :P Ik vind terugsturen echt geen probleem, dat mes ligt nog in zijn ongeopende verpakking hier klaar omdat ik daar al op rekenende. Wel verwacht ik dan dat GB de verzendkosten op pakt :P
pi_178485552
Hallo,

Ik had graag eens nagevraagd hoe het met de verzending van mijn pakket gesteld is. Bestelling geplaatst op 19/03/2018, wat later verzonden met EU express maar nog altijd geen echte status op DPDUK.

Trackingnummer: 1709849035
Bestelnummer: W1803191404589604

Wanneer mag ik dit pakket verwachten?
pi_178489551
Hallo,

Ik heb hetzelfde aan de hand als de persoon hierboven ook bestelling geplaatst op 18/03/2018,
verzonden op 19/03/2018. Tracking status staat nog steeds op 19 Mar 2018 12:10 Southall Your parcel is on its way.

Order number: W1803181139298236
Tracking number: 1709487849

Is het mogelijk om deze trackingnummer in jullie systeem te volgen ?

Zie net vandaag dat het pakket aangekomen is in de UK. :)

[ Bericht 17% gewijzigd door chillram op 13-04-2018 21:03:45 ]
  CHI shopkeeper vrijdag 13 april 2018 @ 14:25:15 #173
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178490160
quote:
99s.gif Op vrijdag 13 april 2018 07:11 schreef CrashO het volgende:

[..]

*O*
Het aankoopbedrag kwam zojuist volledig terug op mijn PayPal. Heel erg bedankt _O_ _O_

Of het mes nog terug moet hoor ik dan wel :P Ik vind terugsturen echt geen probleem, dat mes ligt nog in zijn ongeopende verpakking hier klaar omdat ik daar al op rekenende. Wel verwacht ik dan dat GB de verzendkosten op pakt :P
Fijn om te horen dat dat al geregeld is. Tevens mag je het mes ook nog houden ook :)
Hopelijk is dan alles toch nog goed gekomen.

quote:
0s.gif Op vrijdag 13 april 2018 10:08 schreef Pskonejott2 het volgende:
Hallo,

Ik had graag eens nagevraagd hoe het met de verzending van mijn pakket gesteld is. Bestelling geplaatst op 19/03/2018, wat later verzonden met EU express maar nog altijd geen echte status op DPDUK.

Trackingnummer: 1709849035
Bestelnummer: W1803191404589604

Wanneer mag ik dit pakket verwachten?
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 april 2018 13:49 schreef chillram het volgende:
Hallo,

Ik heb hetzelfde aan de hand als de persoon hierboven ook bestelling geplaatst op 18/03/2018,
verzonden op 19/03/2018. Tracking status staat nog steeds op 19 Mar 2018 12:10 Southall Your parcel is on its way.

Order number: W1803181139298236
Tracking number: 1709487849

Is het mogelijk om deze trackingnummer in jullie systeem te volgen ?
Jullie pakketjes zijn nog onderweg. Ik verwacht dat jullie pakketjes snel zullen volgen. Jullie zullen nog wel even geduld moeten hebben. Zie hieronder de uitleg over Priority Line.
Hierbij word je pakketje vanuit het warenhuis verzonden naar de UK. In de UK zal het door de douane gaan en verder worden verzonden naar Nederland/BelgiŽ. De verzending vanaf het warenhuis naar de UK gebeurd door een ander transportbedrijf dan DPD. Je krijgt hierbij wel een tracking code. Deze zal bij DPD pas actief worden na ongeveer 4 weken. Dit is uiteraard een schatting. De tracking wordt dus actief op de DPD site wanneer je pakketje de UK heeft bereikt en door de douane is gekomen. Vanaf daar krijg je een gedetailleerde weergave van DPD en zal het 2-3 dagen duren voordat je deze in huis hebt.

quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 12:23 schreef knakworst het volgende:
- Orderdatum: 27-11-2017
- Product: Original Xiaomi Wifi Remote Control Outlet Power Strip CN Plug Powerful 6 Outlets
- Ordernummer: W1711270116092830
- Tracking nummer (indien beschikbaar): LVS1376360001744398
- Verzendmethode: Belgium Registered Mail
- Probleem: Nog niet ontvangen, waarschijnlijk misgelopen bij postkantoor en nooit een briefje ontvangen :(
- Voorkeur: Resend
Je zou inmiddels al een ticket moeten hebben ontvangen over de kwestie. Hopelijk is dit in orde. Mocht dit niet het geval zijn laat het me dan weten. Laat ook even weten wat eruit is gekomen.

[ Bericht 5% gewijzigd door Gearbest op 15-04-2018 06:51:10 ]
  CHI shopkeeper zondag 15 april 2018 @ 06:50:38 #174
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178522844
quote:
7s.gif Op vrijdag 13 april 2018 13:49 schreef chillram het volgende:
Hallo,

Ik heb hetzelfde aan de hand als de persoon hierboven ook bestelling geplaatst op 18/03/2018,
verzonden op 19/03/2018. Tracking status staat nog steeds op 19 Mar 2018 12:10 Southall Your parcel is on its way.

Order number: W1803181139298236
Tracking number: 1709487849

Is het mogelijk om deze trackingnummer in jullie systeem te volgen ?

Zie net vandaag dat het pakket aangekomen is in de UK. :)
Je pakketje zal snel bezorgd worden :)
Het is namelijk gisteren in de UK aangekomen. Je kan deze dus binnen enkele dagen (2-3 dagen) verwachten. Alvast heel veel plezier met je aankoop :)

quote:
0s.gif Op vrijdag 13 april 2018 10:08 schreef Pskonejott2 het volgende:
Hallo,

Ik had graag eens nagevraagd hoe het met de verzending van mijn pakket gesteld is. Bestelling geplaatst op 19/03/2018, wat later verzonden met EU express maar nog altijd geen echte status op DPDUK.

Trackingnummer: 1709849035
Bestelnummer: W1803191404589604

Wanneer mag ik dit pakket verwachten?
Voor jou geldt hetzelfde als bovenstaande. Over 2-3 dagen zal deze dus geleverd worden!
Heel veel plezier alvast met je aankoop!

quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2018 06:56 schreef robbietobbie het volgende:
Ik heb zondag bericht gekregen dat mijn nieuwe printer maandag verstuurd zou worden en er binnen 3-5 werkdagen zou zijn :). Nu zie ik alleen op de tracking info geen updates vanaf zondag (na het aanmelden van de shipping). Enig idee wat aan de hand is?
Trackingnummer is CH164460603DE
Ik denk dat deze maandag geleverd zal worden. Ik heb even gekeken en zie de volgende status:
2018-04-14 11:18
Netherlands, The shipment is being prepared for delivery in the delivery depot

2018-04-14 11:17
Netherlands, The shipment has been loaded onto the delivery vehicle

2018-04-13 09:45
Netherlands, The shipment has arrived in the destination country
pi_178525138
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 06:50 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik denk dat deze maandag geleverd zal worden. Ik heb even gekeken en zie de volgende status:
2018-04-14 11:18
Netherlands, The shipment is being prepared for delivery in the delivery depot

2018-04-14 11:17
Netherlands, The shipment has been loaded onto the delivery vehicle

2018-04-13 09:45
Netherlands, The shipment has arrived in the destination country
Daar ging ik ook vanuit maar hij is gister al aangekomen en loopt al! Ziet tot nu toe allemaal prima uit, alleen de meegeleverde sd-kaart is kapot.
  CHI shopkeeper zondag 15 april 2018 @ 10:28:38 #176
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178526685
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 09:35 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Daar ging ik ook vanuit maar hij is gister al aangekomen en loopt al! Ziet tot nu toe allemaal prima uit, alleen de meegeleverde sd-kaart is kapot.
Dat is super om te horen en ook dat deze printer nu wel werkt:) Alleen wel minder van die sd-kaart.
pi_178552880
Hallo,

Ik heb hier toch iets vreemd, auto adapter besteld en na een hele poos nog niets ontvangen.
Dit is het antwoord van GB :tracking UG369970158CN CNAM http://www.sky56.cn/english/track/index

Daar zie je:

Electronic information,receive--08-Mar-2018 04:38 AM

Small package Center, receive--08-Mar-2018 06:38 AM

Parcel centre,sealing--08-Mar-2018 09:38 AM

Small package Center, left--08-Mar-2018 11:11 AM

Exchange Bureau, have been exported to open--09-Mar-2018 07:11 PM

Exchange Bureau, have been exported directly--10-Mar-2018 01:14 PM

Transit Center,left hand navigation--10-Mar-2018 06:48 PM

BELGIUM, Arrived --22-Mar-2018 06:48 PM

BELGIUM, the transfer of customs-- 22-Mar-2018 10:28 PM

Heel extreem lang dat dit blijft liggen dan, wat normaal de volgende dag geleverd is als het in Brussel aankomt... Op de tracking van Bpost vind ik niets. Wat kan ik doen alvast bedankt
  CHI shopkeeper maandag 16 april 2018 @ 15:03:41 #178
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178554613
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 14:00 schreef geheimke het volgende:
Hallo,

Ik heb hier toch iets vreemd, auto adapter besteld en na een hele poos nog niets ontvangen.
Dit is het antwoord van GB :tracking UG369970158CN CNAM http://www.sky56.cn/english/track/index

Daar zie je:

Electronic information,receive--08-Mar-2018 04:38 AM

Small package Center, receive--08-Mar-2018 06:38 AM

Parcel centre,sealing--08-Mar-2018 09:38 AM

Small package Center, left--08-Mar-2018 11:11 AM

Exchange Bureau, have been exported to open--09-Mar-2018 07:11 PM

Exchange Bureau, have been exported directly--10-Mar-2018 01:14 PM

Transit Center,left hand navigation--10-Mar-2018 06:48 PM

BELGIUM, Arrived --22-Mar-2018 06:48 PM

BELGIUM, the transfer of customs-- 22-Mar-2018 10:28 PM

Heel extreem lang dat dit blijft liggen dan, wat normaal de volgende dag geleverd is als het in Brussel aankomt... Op de tracking van Bpost vind ik niets. Wat kan ik doen alvast bedankt
Het zou me niks verbazen als die op het dichtstbijzijnde postkantoor ligt of heeft gelegen. Soms hebben PostNL en BPost er een handje van om die op het postkantoor af te geven zonder briefje bij het adres in de bus te doen. Mocht die daar niet liggen laat het me dan weten. Hij zou normaal in ieder geval allang bezorgd moeten zijn. Zeker als deze als in BelgiŽ is.
Ook dan even het volledige lijstje invullen :)
Ik kan wel pas iets doen als deze na 60 dagen na orderdatum nog niet ontvangen hebt.
pi_178557177
Vraagje, ik heb in deze wedstrijd CHI / [Gearbest] WIN! Xiaomi 5X, een tablet of Xiaomi WIFI router! de router gewonnen. Mooi ding, maar de adapter die erbij zit heeft een vreemde stekker die vast voor een Chinees stopcontact is. Jullie hebben daar vast wel een verloop voor, kun je me daar een linkje van geven?
  CHI shopkeeper maandag 16 april 2018 @ 17:30:35 #180
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178557852
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 16:55 schreef qltel het volgende:
Vraagje, ik heb in deze wedstrijd CHI / [Gearbest] WIN! Xiaomi 5X, een tablet of Xiaomi WIFI router! de router gewonnen. Mooi ding, maar de adapter die erbij zit heeft een vreemde stekker die vast voor een Chinees stopcontact is. Jullie hebben daar vast wel een verloop voor, kun je me daar een linkje van geven?
Van harte gefeliciteerd met de prijs en fijn dat je deze al ontvangen hebt. Normaal gezien zouden ze toch een omvormer bij moeten stoppen. Hier is een linkje naar een omvormer en mocht je direct 5 stuks willen dan is dit wel zeker een leuke prijs.
pi_178558491
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 17:30 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Van harte gefeliciteerd met de prijs en fijn dat je deze al ontvangen hebt. Normaal gezien zouden ze toch een omvormer bij moeten stoppen. Hier is een linkje naar een omvormer en mocht je direct 5 stuks willen dan is dit wel zeker een leuke prijs.
Dat zijn ze dan vergeten.. Maar voor die 90 cent is dat ook niet echt een probleem.. :) Bedankt voor de snelle reactie, hij is besteld.
  CHI shopkeeper maandag 16 april 2018 @ 18:16:21 #182
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178558728
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 18:03 schreef qltel het volgende:

[..]

Dat zijn ze dan vergeten.. Maar voor die 90 cent is dat ook niet echt een probleem.. :) Bedankt voor de snelle reactie, hij is besteld.
Super en graag gedaan :) Komt denk ik doordat we de verzending direct met warenhuis geregeld hebben voor de Give-Aways.
pi_178573355
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 10:28 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat is super om te horen en ook dat deze printer nu wel werkt:) Alleen wel minder van die sd-kaart.
Ik heb wel de verzendkosten nog niet teruggekregen (§34). Hoe lang duurt dat normaal? Ik heb het bonnetje e.d. al doorgestuurd.
  CHI shopkeeper dinsdag 17 april 2018 @ 12:59:11 #184
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178575503
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 11:31 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Ik heb wel de verzendkosten nog niet teruggekregen (§34). Hoe lang duurt dat normaal? Ik heb het bonnetje e.d. al doorgestuurd.
Dat verschilt en hangt van je originele betalingsmethode af. Welke betalingsmethode heb je gebruikt? Heb je anders ook het ticketnummer dan kan ik doorgeven dat ze er even naar moeten kijken :)
pi_178575555
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 12:59 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat verschilt en hangt van je originele betalingsmethode af. Welke betalingsmethode heb je gebruikt? Heb je anders ook het ticketnummer dan kan ik doorgeven dat ze er even naar moeten kijken :)
Ik heb via Paypal betaald.
Thanks! Het gaat om ticket T18030900428, in ticket E180406001430 heb ik het bewijs gestuurd en kreeg ik bevestiging dat ze het in het eerste ticketnummer gingen verwerken.
  CHI shopkeeper dinsdag 17 april 2018 @ 13:03:14 #186
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178575595
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 13:01 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Ik heb via Paypal betaald.
Thanks! Het gaat om ticket T18030900428, in ticket E180406001430 heb ik het bewijs gestuurd en kreeg ik bevestiging dat ze het in het eerste ticketnummer gingen verwerken.
Oke dan laat ik er naar kijken. Via PayPal moet toch wel geregeld zijn binnen de 5 werkdagen. Ik ga het direct doorgeven en naar laten kijken :)
pi_178595486
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 13:03 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Oke dan laat ik er naar kijken. Via PayPal moet toch wel geregeld zijn binnen de 5 werkdagen. Ik ga het direct doorgeven en naar laten kijken :)
Ik kreeg net de refund binnen ^O^
  CHI shopkeeper woensdag 18 april 2018 @ 18:19:46 #188
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178604390
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 10:45 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Ik kreeg net de refund binnen ^O^
Graag gedaan en fijn dat het er al direct op staat :)
pi_178612030
hey hey,

ik heb eens een vraagje.
is er een mogelijkheid om te weten wanneer een artikel terug op stock komt.
het product waar ik naar kijk is de nieuwe creality3d cr10S printer.
https://www.gearbest.com/(...)p_779174.html?wid=37
deze staat al even "out of stock".

Mvg
Tom
  CHI shopkeeper donderdag 19 april 2018 @ 04:44:17 #190
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178614420
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 23:05 schreef Toendy het volgende:
hey hey,

ik heb eens een vraagje.
is er een mogelijkheid om te weten wanneer een artikel terug op stock komt.
het product waar ik naar kijk is de nieuwe creality3d cr10S printer.
https://www.gearbest.com/(...)p_779174.html?wid=37
deze staat al even "out of stock".

Mvg
Tom
Goeiemorgen,
Ik ga dit voor je navragen. Echter is het vaak lastig te zeggen wanneer deze weer op voorraad komen. De leveranciers geven niet altijd een duidelijk beeld.
pi_178641664
- Orderdatum: 26-03-2018
- Product: Xiaomi Redmi 5 Plus 4G Phablet Global Version
- Ordernummer: W1803261658592997
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 1720810868
- Verzendmethode: Priority Line
- Probleem: Telefoon ontvangen, maar touchscreen werkt helemaal niet.
- Voorkeur: Refund (Op ORIGINELE betaalmethode)

Ik heb al contact opgenomen met de Support op de Gearbest site, en deze komen met 3 oplossingen:

1. Terugsturen en het geld in mijn GB Wallet krijgen
2. Het artikel houden en 30$ terugkrijgen in mijn GB Wallet
3. Een vervangend artikel krijgen, maar dan moet ik 150$ verwerkingskosten betalen

Hier ben ik het niet mee eens. Het is niet mijn fout dat het touchscreen niet meer werkt. In de terms & conditions staat ook nergens dat je een refund alleen maar krijgt via je GB Wallet. Daarom zou ik het dan ook gepast vinden om de refund op de originele betaalmethode terug te krijgen, namelijk via PayPal, zeker omdat het niet mijn fout is dat het apparaat niet werkt.
  CHI shopkeeper zaterdag 21 april 2018 @ 05:04:36 #192
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178650350
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 april 2018 15:20 schreef Maxjek95 het volgende:
- Orderdatum: 26-03-2018
- Product: Xiaomi Redmi 5 Plus 4G Phablet Global Version
- Ordernummer: W1803261658592997
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 1720810868
- Verzendmethode: Priority Line
- Probleem: Telefoon ontvangen, maar touchscreen werkt helemaal niet.
- Voorkeur: Refund (Op ORIGINELE betaalmethode)

Ik heb al contact opgenomen met de Support op de Gearbest site, en deze komen met 3 oplossingen:

1. Terugsturen en het geld in mijn GB Wallet krijgen
2. Het artikel houden en 30$ terugkrijgen in mijn GB Wallet
3. Een vervangend artikel krijgen, maar dan moet ik 150$ verwerkingskosten betalen

Hier ben ik het niet mee eens. Het is niet mijn fout dat het touchscreen niet meer werkt. In de terms & conditions staat ook nergens dat je een refund alleen maar krijgt via je GB Wallet. Daarom zou ik het dan ook gepast vinden om de refund op de originele betaalmethode terug te krijgen, namelijk via PayPal, zeker omdat het niet mijn fout is dat het apparaat niet werkt.
Hallo Maxjek95 en welkom op het FOK forum,
Dat is inderdaad niet fijn als je touchscreen direct niet werkt. Het is inderdaad niet jouw fout dat het touchscreen niet werkt en zal waarschijnlijk een fabricagefout zijn (vermoed ik). Ik zou ook kunnen vragen om hetzelfde toestel op te sturen mits deze nog op voorraad is? Ik denk wel dat de telefoon terug gestuurd moet worden, maar dat zien we dan wel weer. Ik ga het in ieder geval doorgeven en ik ga proberen te regelen dat het teruggestort gaat worden op je PayPal account.
Heb je voor mij ook nog het ticketnummer en je had wel al video's van het niet werkende touchscreen doorgestuurd?
Dan een laatste nieuwsgierige vraag :) Hoe heb je ons gevonden?
pi_178651599
Betreft een supportverzoek van een ter reparatie aangeboden laptop Air 13 inch. Oorspronkelijke data:
- Orderdatum: 19-8-2017
- Product: Xiaomi Air 13 Notebook Fingerprint
- Ordernummer: W1708190343549752
- Tracking nummer : CC074933795NL (nummer van reparatiezending Nederland-Hongkong)
- Verzendmethode: PostNL, aangetekend pakketpost
- Probleem: naar verkeerde adres laten sturen
- Voorkeur: Dat Gearbest even logisch nadenkt en laptop gewoon even om de hoek ophaalt

Ik weet niet of u er wat aan kan doen maar ik heb met grote verbazing en weerstand de reacties van de klantenservice van GB tot me genomen, maar het lukt mij niet hen aan te zetten enge logica en praktisch handelen. Wat is het geval:
25 maart heb ik mijn laptop (tracknummer CC074933795NL) voor reparatie teruggestuurd naar Hongkong. Dat ging in overleg met GB en heb daarbij het adres gebruikt dat mij werd verstrekt. We zijn nu bijna een maand verder en ik wilde weten waarom die verzending nog steeds niet bleek aangekomen. GB melde me dat ze mij een adres in Hongkong hadden gegeven dat ze al verlaten hebben en dat de post het dus daar niet kon afleveren (raar verhaal maar dat moet ik dan maar aannemen). Ik moest van GB met PostNL regelen dat het adres veranderd zou worden naar hun nieuwe adres in Honkong. PostNL maakte me duidelijk dat zij dat niet meer onder controle hebben en dat de meest praktisch oplossing zou zijn dat GB contact zou opnemen met Honkong Post met de vraag naar een pick-up locatie waar GB dan het pakket zou kunnen ophalen. En dat komt me dan logisch over. Maar zoals uit ervaringen bleek was ook nu logica en GB onverenigbaar. En elk geval luidt tot tweemaal toe hun reactie op dat voorstel NEE (zonder toelichting). De enige optie die GB bedenken wil/kan is dat ik via PostNL regel dat het pakket eerst weer terug naar mijn adres gestuurd wordt zodat ik het daarna weer naar het juiste adres in Honkong kan sturen. Dat is in mijn perceptie niet alleen de wereld op z'n kop, maar daarmee haal ik ook mijn buitenlandse trip van 5-weken niet waarvoor ik die laptop dringend nodig heb (vertrek begin juni). Want snelheid van handelen en communiceren van GB, incl verzending, is standaard traag tot extreem traag. We zijn zo weer ergens in Augustus/September. De patstelling nu is dus dat GB niet op mijn suggestie wil ingaan om even Hong Post te vragen naar de pick-up locatie, en ik niet bereid ben om zonder meer in hun gekte mee te bewegen. Het pakket ligt immers ergens bij hun om de hoek. GB wil dat het pakket eerst teruggaat naar Nederland om het dan te sturen naar het juiste adres in Hongkong.

Mijn vraag is of het u lukt om de klantenservice van GB uit die gekte te laten ontsnappen? Zou fijn zijn om twee redenen: (a) ik hoef niet de stap te maken van logisch naar onlogisch handelen, (b) en mogelijk heb ik mijn laptop nog op tijd terug voor mijn trip naar het buitenland (begin juni).
  CHI shopkeeper zaterdag 21 april 2018 @ 10:46:17 #194
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178652868
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2018 07:30 schreef Erikplons het volgende:
mogelijk heb ik mijn laptop nog op tijd terug voor mijn trip naar het buitenland (begin juni).
Hallo Erikplons,
Het klopt inderdaad dat het adres verandert is. Het ophalen van een pick-up point is niet direct het probleem denk ik op het eerste moment, maar eerder wie het op gaat halen en wat gebeurd er verder mee. Ik weet niet of zomaar iedereen het pakketje op kan gaan halen. Er staat immers geen naam bij het verzendlabel.... Dat lijkt me meer het probleem te zijn met de registratie etc.
Ik ga tevens kijken wat ik kan gaan regelen en het doorgeven. Hopelijk lukt het en kan je laptop naar de reparatie. Ik ga mijn best doen, maar kan echt niks beloven of er iets over zeggen. Ook de eerste keer dat we zoiets meemaken :) Ik ga er in ieder geval achteraan en dit proberen op te lossen. Heb je ook nog het ticket nummer waar dit allemaal gezegd is?
pi_178654457
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2018 05:04 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Hallo Maxjek95 en welkom op het FOK forum,
Dat is inderdaad niet fijn als je touchscreen direct niet werkt. Het is inderdaad niet jouw fout dat het touchscreen niet werkt en zal waarschijnlijk een fabricagefout zijn (vermoed ik). Ik zou ook kunnen vragen om hetzelfde toestel op te sturen mits deze nog op voorraad is? Ik denk wel dat de telefoon terug gestuurd moet worden, maar dat zien we dan wel weer. Ik ga het in ieder geval doorgeven en ik ga proberen te regelen dat het teruggestort gaat worden op je PayPal account.
Heb je voor mij ook nog het ticketnummer en je had wel al video's van het niet werkende touchscreen doorgestuurd?
Dan een laatste nieuwsgierige vraag :) Hoe heb je ons gevonden?
Hallo, bedankt.
Het liefste heb ik mijn geld gewoon terug op PayPal.
Ticketnummer: T18041969407
Ik heb 2 video's in de ticket bijgevoegd van het niet werkende touchscreen.

Overigens heb ik in de ticket aangegeven dat ik het niet eens ben met de aangeboden oplossingen. Ik heb nu een antwoord gekregen waarin opnieuw excuses worden aangeboden, en er vervolgens wordt verteld hoe ik de telefoon terug moet sturen. Er is geen enkele aandacht besteed aan het terugstorten van het geld via PayPal.
Uiteraard zou ik eerst duidelijkheid willen voordat ik de telefoon terugstuur.

Ik heb jullie gevonden via Google.
  CHI shopkeeper zaterdag 21 april 2018 @ 14:54:42 #196
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178655553
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2018 13:19 schreef Maxjek95 het volgende:

[..]

Hallo, bedankt.
Het liefste heb ik mijn geld gewoon terug op PayPal.
Ticketnummer: T18041969407
Ik heb 2 video's in de ticket bijgevoegd van het niet werkende touchscreen.

Overigens heb ik in de ticket aangegeven dat ik het niet eens ben met de aangeboden oplossingen. Ik heb nu een antwoord gekregen waarin opnieuw excuses worden aangeboden, en er vervolgens wordt verteld hoe ik de telefoon terug moet sturen. Er is geen enkele aandacht besteed aan het terugstorten van het geld via PayPal.
Uiteraard zou ik eerst duidelijkheid willen voordat ik de telefoon terugstuur.

Ik heb jullie gevonden via Google.
Oke bedankt voor de informatie. Ik ga het dan allemaal doorgeven. Ja de telefoon moet wel terug vermoed ik en ik ga proberen te regelen dat er een refund gaat gebeuren op je PayPal account :)
Dit zal wel pas maandag/dinsdag zijn door het weekend. Mijn contactpersonen werken helaas niet altijd in het weekend :)
pi_178655594
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2018 14:54 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Oke bedankt voor de informatie. Ik ga het dan allemaal doorgeven. Ja de telefoon moet wel terug vermoed ik en ik ga proberen te regelen dat er een refund gaat gebeuren op je PayPal account :)
Dit zal wel pas maandag/dinsdag zijn door het weekend. Mijn contactpersonen werken helaas niet altijd in het weekend :)
Top, bedankt!
Hoe krijg ik hier bericht/bevestiging van?
En wat moet ik op dit moment doen? Of moet ik even afwachten tot maandag/dinsdag?
  CHI shopkeeper zaterdag 21 april 2018 @ 16:36:31 #198
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178656939
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2018 14:57 schreef Maxjek95 het volgende:

[..]

Top, bedankt!
Hoe krijg ik hier bericht/bevestiging van?
En wat moet ik op dit moment doen? Of moet ik even afwachten tot maandag/dinsdag?
Je krijgt hierover een mail en een ticket in je GB account over. Hierin zal dan duidelijk worden wat de oplossing is en over de retourzending die wel noodzakelijk is vermoed ik. Op dit moment kun je even niks doen totdat we meer weten :) Gewoon even afwachten zou ik zeggen. Ik laat het direct weten als ik feedback terug heb gekregen.
pi_178656995
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2018 16:36 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Je krijgt hierover een mail en een ticket in je GB account over. Hierin zal dan duidelijk worden wat de oplossing is en over de retourzending die wel noodzakelijk is vermoed ik. Op dit moment kun je even niks doen totdat we meer weten :) Gewoon even afwachten zou ik zeggen. Ik laat het direct weten als ik feedback terug heb gekregen.
Top, dan houd ik dit topic in de gaten, bedankt!
pi_178664802
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2018 10:46 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Hallo Erikplons,
Het klopt inderdaad dat het adres verandert is. Het ophalen van een pick-up point is niet direct het probleem denk ik op het eerste moment, maar eerder wie het op gaat halen en wat gebeurd er verder mee. Ik weet niet of zomaar iedereen het pakketje op kan gaan halen. Er staat immers geen naam bij het verzendlabel.... Dat lijkt me meer het probleem te zijn met de registratie etc.
Ik ga tevens kijken wat ik kan gaan regelen en het doorgeven. Hopelijk lukt het en kan je laptop naar de reparatie. Ik ga mijn best doen, maar kan echt niks beloven of er iets over zeggen. Ook de eerste keer dat we zoiets meemaken :) Ik ga er in ieder geval achteraan en dit proberen op te lossen. Heb je ook nog het ticket nummer waar dit allemaal gezegd is?
Hartelijk dank voor je inzet. Het ticketnummer is T18031704145
  CHI shopkeeper zondag 22 april 2018 @ 09:26:42 #201
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178668194
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2018 16:39 schreef Maxjek95 het volgende:

[..]

Top, dan houd ik dit topic in de gaten, bedankt!
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 00:00 schreef Erikplons het volgende:

[..]

Hartelijk dank voor je inzet. Het ticketnummer is T18031704145
Super en dankjewel. Ik laat direct weten als ik nieuws heb.
  maandag 23 april 2018 @ 00:56:11 #202
24329 KNAK
Hardship eh?
pi_178684992
Hai Gearbest

Voor het eerst een G-W-5 warehouse gebruikt wat volgens velen een weekje zou moeten duren..
Helaas ben ik nu de 2 weken voorbij..

order WA1804081709218687
track RC210057742DE <- heb geen tracking info betaald aangezien ik had verwacht dat het itt artikelen uit China supersnel zou gaan. Nu wel spijt van

Jij kan zeker niets zien hoe het zit?
Mai pben rai~!
  CHI shopkeeper maandag 23 april 2018 @ 06:21:43 #203
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178686754
quote:
0s.gif Op maandag 23 april 2018 00:56 schreef KNAK het volgende:
Hai Gearbest

Voor het eerst een G-W-5 warehouse gebruikt wat volgens velen een weekje zou moeten duren..
Helaas ben ik nu de 2 weken voorbij..

order WA1804081709218687
track RC210057742DE <- heb geen tracking info betaald aangezien ik had verwacht dat het itt artikelen uit China supersnel zou gaan. Nu wel spijt van

Jij kan zeker niets zien hoe het zit?
Ik ga het in ieder geval navragen. Echter staat er vaak 5-7 werkdagen. Dan kan het zijn dat je bv op donderdag besteld en er dan 2 weekenden tussen zitten als je pech hebt. Deze tellen dan niet mee met het aantal verzenddagen. Maar ik ga er in ieder geval achteraan. Normaal gezien zouden deze toch binnen een week in huis moeten zijn...
  CHI shopkeeper maandag 23 april 2018 @ 12:10:52 #204
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178690080
quote:
0s.gif Op maandag 23 april 2018 00:56 schreef KNAK het volgende:
Hai Gearbest

Voor het eerst een G-W-5 warehouse gebruikt wat volgens velen een weekje zou moeten duren..
Helaas ben ik nu de 2 weken voorbij..

order WA1804081709218687
track RC210057742DE <- heb geen tracking info betaald aangezien ik had verwacht dat het itt artikelen uit China supersnel zou gaan. Nu wel spijt van

Jij kan zeker niets zien hoe het zit?
Je zou hier inmiddels een ticket over ontvangen moeten hebben. Hopelijk met goed nieuws. Ik weet helaas niet de inhoud van het ticket.

quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2018 16:39 schreef Maxjek95 het volgende:

[..]

Top, dan houd ik dit topic in de gaten, bedankt!
Ik heb zojuist bericht teruggekregen en je zou hier ook een ticket over ontvangen moeten hebben of je gaat deze krijgen.
Je kan inderdaad de refund terugkrijgen op je PayPal account. Dit gaat dan ook geregeld worden als je het product terug gestuurd hebt en bij ons ontvangen is.
Daarnaast mag je kiezen om het product terug te sturen naar HK of spanje en deze wordt dan ook nog eens vergoed.
Het lijkt me zelf het makkelijkst om deze naar Spanje te sturen. Dit is het goedkoopst (scheelt ook voor ons) en tevens het snelst dus dan ook sneller je geld terug. Lijkt me zelf een hele mooie oplossing.

quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 00:00 schreef Erikplons het volgende:

[..]

Hartelijk dank voor je inzet. Het ticketnummer is T18031704145
Hier heb ik ook antwoord op terug. Helaas wel met minder nieuws en ook wel weer goed nieuws.
Dit probleem kan voorlopig niet opgelost worden. Wij kunnen er helaas ook niets meer aan doen als die eenmaal verzonden (retour) is. We mogen deze namens ons beleid niet afhalen bij een pick-up point. Met de redenen die ik de vorige keer al zei en waarschijnlijk ook omdat dit in het verleden fout is gegaan of misbruik van gemaakt is. Dus je pakketje moet helaas eerst terug naar NL gestuurd worden. Het goeie nieuws is dat je de volgende keer wel naar Spanje gestuurd kan worden ipv naar Hong Kong. Dat gaat wel sneller.Tevens zullen we alle verzendkosten vergoeden.
  maandag 23 april 2018 @ 15:38:19 #205
13864 dumb_8
call &HF37D
pi_178693843
@Gearbest:

Kan je eens (laten) controleren wat er met W1803270459455437 aan de hand is?

De DPD heeft dit eenmalig proberen af te leveren op mijn adres, maar toen was er niemand thuis. Het pakket is teruggegaan naar het depot van DPD en nu is het "kwijt". Ik heb al 7 keer naar de servicedesk van de DPD gebeld, en die vertellen pas de 7e keer dat ik -als ontvanger- geen onderzoek kan starten.

Heb ook al een ticket geopend bij gearbest T18042305038 maar daar komt een standaard response op.
  CHI shopkeeper maandag 23 april 2018 @ 16:31:00 #206
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178694795
quote:
0s.gif Op maandag 23 april 2018 15:38 schreef dumb_8 het volgende:
@Gearbest:

Kan je eens (laten) controleren wat er met W1803270459455437 aan de hand is?

De DPD heeft dit eenmalig proberen af te leveren op mijn adres, maar toen was er niemand thuis. Het pakket is teruggegaan naar het depot van DPD en nu is het "kwijt". Ik heb al 7 keer naar de servicedesk van de DPD gebeld, en die vertellen pas de 7e keer dat ik -als ontvanger- geen onderzoek kan starten.

Heb ook al een ticket geopend bij gearbest T18042305038 maar daar komt een standaard response op.
Dat kan ik zeker, maar dan heb ik nog wel je orderdatum en track & trace nummer nodig. Verder nog wat antwoorden op een aantal vragen.
Wel zeer vervelend dat het pakket ineens kwijt is bij de retourswerking. Zijn ze geen 2e keer aan de deur geweest en is het pakket niet afgeleverd bij een PDP pick up point in de buurt? Dat is meestal het geval waar het minstens 2 weken moet blijven liggen. Heeft DPD je zelf verteld dat het pakket kwijt is en heb je hier een mail over ontvangen?
Sorry voor de vragen, maar deze zijn erg handig als ik een procedure ga starten.
  maandag 23 april 2018 @ 16:50:38 #207
13864 dumb_8
call &HF37D
pi_178695106
quote:
0s.gif Op maandag 23 april 2018 16:31 schreef Gearbest het volgende:
ns kwijt is bij de retourswerking. Zijn ze geen 2e keer aan de deur geweest en is het pakket niet afgeleverd bij een PDP pick up poi
Ze zijn geen 2e keer langsgeweest, maar bij de eerste keer heb ik ook geen briefje gehad. Overigens wel gezien naderhand op mijn IP camera dat er ook echt een DPD medewerker is langsgeweest.

DPD pickup locatie heb ik geprobeerd, de helpdesk zei dat ze dat hadden ingevoerd, maar er is nooit wat gewijzigd in de track & trace. De DPD heeft alleen telefonisch gemeld dat het kwijt is, maar niet in die bewoordig. Ze zeiden iets dat het terug is op het depot en dat ze niet wisten waar het nu lag. De gingen een onderzoek starten volgens de ene medewerker maar de andere vertelde me weer dat dat ik dat niet kon. Beetje tegenstrijdige verhalen gehoord.

Orderdatum: Mar 27, 2018 11:59:45 AM, Track & Trace: 1720932812, DPD pakketnr: 15501720932812
  CHI shopkeeper maandag 23 april 2018 @ 17:26:04 #208
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178695746
quote:
0s.gif Op maandag 23 april 2018 16:50 schreef dumb_8 het volgende:

[..]

Ze zijn geen 2e keer langsgeweest, maar bij de eerste keer heb ik ook geen briefje gehad. Overigens wel gezien naderhand op mijn IP camera dat er ook echt een DPD medewerker is langsgeweest.

DPD pickup locatie heb ik geprobeerd, de helpdesk zei dat ze dat hadden ingevoerd, maar er is nooit wat gewijzigd in de track & trace. De DPD heeft alleen telefonisch gemeld dat het kwijt is, maar niet in die bewoordig. Ze zeiden iets dat het terug is op het depot en dat ze niet wisten waar het nu lag. De gingen een onderzoek starten volgens de ene medewerker maar de andere vertelde me weer dat dat ik dat niet kon. Beetje tegenstrijdige verhalen gehoord.

Orderdatum: Mar 27, 2018 11:59:45 AM, Track & Trace: 1720932812, DPD pakketnr: 15501720932812

Oke dat is wel heel merkwaardige zaak van DPD weer.... Ik ga kijken wat ik kan doen in dit geval. Zal wel even wat tijd gaan kosten vrees ik, want komen een hoop dingen bij kijken. Als ik meer weet laat ik het direct weten.
pi_178696606
quote:
Ik heb zojuist bericht teruggekregen en je zou hier ook een ticket over ontvangen moeten hebben of je gaat deze krijgen.
Je kan inderdaad de refund terugkrijgen op je PayPal account. Dit gaat dan ook geregeld worden als je het product terug gestuurd hebt en bij ons ontvangen is.
Daarnaast mag je kiezen om het product terug te sturen naar HK of spanje en deze wordt dan ook nog eens vergoed.
Het lijkt me zelf het makkelijkst om deze naar Spanje te sturen. Dit is het goedkoopst (scheelt ook voor ons) en tevens het snelst dus dan ook sneller je geld terug. Lijkt me zelf een hele mooie oplossing.
Bedankt voor de reactie!
Ik heb echter nog geen ticket ontvangen. In "My tickets" staat uitsluitend mijn eigen gemaakte ticket. Wel fijn dat ik het geld via PayPal terug kan krijgen.
Uiteraard kies ik ervoor om de telefoon terug te sturen naar Spanje. Waar kan ik dit aangeven?
  maandag 23 april 2018 @ 19:56:13 #210
13864 dumb_8
call &HF37D
pi_178698968
quote:
0s.gif Op maandag 23 april 2018 17:26 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Oke dat is wel heel merkwaardige zaak van DPD weer.... Ik ga kijken wat ik kan doen in dit geval. Zal wel even wat tijd gaan kosten vrees ik, want komen een hoop dingen bij kijken. Als ik meer weet laat ik het direct weten.
Fijn, bedankt alvast.
pi_178699641
[..]

Hier heb ik ook antwoord op terug. Helaas wel met minder nieuws en ook wel weer goed nieuws.
Dit probleem kan voorlopig niet opgelost worden. Wij kunnen er helaas ook niets meer aan doen als die eenmaal verzonden (retour) is. We mogen deze namens ons beleid niet afhalen bij een pick-up point. Met de redenen die ik de vorige keer al zei en waarschijnlijk ook omdat dit in het verleden fout is gegaan of misbruik van gemaakt is. Dus je pakketje moet helaas eerst terug naar NL gestuurd worden. Het goeie nieuws is dat je de volgende keer wel naar Spanje gestuurd kan worden ipv naar Hong Kong. Dat gaat wel sneller.Tevens zullen we alle verzendkosten vergoeden.
[/quote]

Dank voor uw acties. Voor alle duidelijkheid, mijn laptop is niet al retour richting Nederland; hij ligt gewoon nog ergens "om de hoek" bij GB. Ik heb vandaag nog geprobeerd via PostNL een adreswijziging door te voeren, maar dat konden ze niet buiten Europa. Ze vertelde me dat de retourzending wel 10-12 weken zou duren. Dan heb ik 'm dus 4 tot 5 maanden na initiŽle zending medio maart ongerepareerd weer terug in huis. En dan volgt daarna nog de procesgang voor reparatie in Spanje. Dan heb ik mogelijk ergens vanaf oktober weer een gerepareerde laptop terug. Boeiend! En dat allemaal omwille van een foutieve opgave van het adres door GB en diezelfde GB die niet bereid is de laptop gewoon een paar straten verder op te halen. Ik heb geen bericht van GB waaruit zou blijken dat ze dit een merkwaardige gang van zaken vinden. Het kan verkeren.
  dinsdag 24 april 2018 @ 01:03:23 #212
24329 KNAK
Hardship eh?
pi_178705486
quote:
0s.gif Op maandag 23 april 2018 12:10 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Je zou hier inmiddels een ticket over ontvangen moeten hebben. Hopelijk met goed nieuws. Ik weet helaas niet de inhoud van het ticket.

.
ticket ontvangen, inhoud is dat GB een navraag heeft gedaan/gaat doen en dat het resultaat daarvan over een week tot 10 dagen bekend zal worden gemaakt. Beetje een teleurstelling aangezien ik op basis van die euro-warehouse die bestelling heb geplaatst.. Helaas kan ik weinig anders doen dan wachten. Erg jammer.
Ik begin mij dan ook af te vragen of het uiteindelijk neerkomt op het helemaal niets ontvangen en naar mn centen te kunnen fluiten..

Ik hoop maar op een goede afloop
Mai pben rai~!
  CHI shopkeeper dinsdag 24 april 2018 @ 05:18:43 #213
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178706535
quote:
0s.gif Op maandag 23 april 2018 18:06 schreef Maxjek95 het volgende:

[..]

Bedankt voor de reactie!
Ik heb echter nog geen ticket ontvangen. In "My tickets" staat uitsluitend mijn eigen gemaakte ticket. Wel fijn dat ik het geld via PayPal terug kan krijgen.
Uiteraard kies ik ervoor om de telefoon terug te sturen naar Spanje. Waar kan ik dit aangeven?
Er zal een ticket naar je toe gestuurd worden met het adres in Spanje waar het naartoe gestuurd mag worden :)

quote:
0s.gif Op maandag 23 april 2018 19:56 schreef dumb_8 het volgende:

[..]

Fijn, bedankt alvast.
Inmiddels een terugkoppeling gekregen. We gaan een onderzoek hiernaar starten en dit duurt helaas 5-10 werkdagen. Ik begrijp dat het zeer vervelend is en wij betreuren dit zelf ook. Helaas ligt dit ook buiten onze macht waardoor we wel genoodzaakt zijn om een onderzoek te starten.

quote:
0s.gif Op maandag 23 april 2018 20:17 schreef Erikplons het volgende:
[..]

Hier heb ik ook antwoord op terug. Helaas wel met minder nieuws en ook wel weer goed nieuws.
Dit probleem kan voorlopig niet opgelost worden. Wij kunnen er helaas ook niets meer aan doen als die eenmaal verzonden (retour) is. We mogen deze namens ons beleid niet afhalen bij een pick-up point. Met de redenen die ik de vorige keer al zei en waarschijnlijk ook omdat dit in het verleden fout is gegaan of misbruik van gemaakt is. Dus je pakketje moet helaas eerst terug naar NL gestuurd worden. Het goeie nieuws is dat je de volgende keer wel naar Spanje gestuurd kan worden ipv naar Hong Kong. Dat gaat wel sneller.Tevens zullen we alle verzendkosten vergoeden.
Dank voor uw acties. Voor alle duidelijkheid, mijn laptop is niet al retour richting Nederland; hij ligt gewoon nog ergens "om de hoek" bij GB. Ik heb vandaag nog geprobeerd via PostNL een adreswijziging door te voeren, maar dat konden ze niet buiten Europa. Ze vertelde me dat de retourzending wel 10-12 weken zou duren. Dan heb ik 'm dus 4 tot 5 maanden na initiŽle zending medio maart ongerepareerd weer terug in huis. En dan volgt daarna nog de procesgang voor reparatie in Spanje. Dan heb ik mogelijk ergens vanaf oktober weer een gerepareerde laptop terug. Boeiend! En dat allemaal omwille van een foutieve opgave van het adres door GB en diezelfde GB die niet bereid is de laptop gewoon een paar straten verder op te halen. Ik heb geen bericht van GB waaruit zou blijken dat ze dit een merkwaardige gang van zaken vinden. Het kan verkeren.
[/quote]
Ik snap en begrijp je frustratie volkomen. We weten dat deze om "de hoek" zou liggen, maar helaas mogen we deze niet ophalen bij een pick-up point. Dit mede doordat er in het verleden dingen zijn gebeurd, zoals ophalen maar pakketje nooit bij GB brengen (lag er niet) en pakketje toch ineens kwijt. Nog aantal andere dingen ook en daardoor waren we wel genoodzaakt om het beleid aan te passen dat enkel pakketje aangenomen worden die naar ons nieuwe adres zijn gezonden. Ik begrijp dat dit ook lastig te begrijpen is, maar dit is een bescherming voor onszelf, maar ook voor jou pakketje.
Dit is dus inderdaad eigenlijk een normale gang van zaken. Normaal zou ook het juiste adres doorgegeven moeten worden en deze fout betreuren we dan ook dat de medewerker het oude adres heeft doorgegeven. Het pakketje zou ongeveer 14 dagen bij een Pick-Up point moeten liggen voordat het retour gaat. Daar zou het nu toch inmiddels bijna aan moeten zitten? Tevens vind ik het raar dat PostNL aangeeft niks te kunnen veranderen, zoals eerder retour zenden of adres aanpassen. Je hebt immers hun gekozen om de verzending te regelen en moeten toch nog invloed daarop hebben. Dat zei het uitbesteden heb jij niet in de hand. Dat is dan ook weer een ander punt helaas.
Ik kan dan ook niet meer doen dan dit helaas :(

quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 01:03 schreef KNAK het volgende:

[..]

ticket ontvangen, inhoud is dat GB een navraag heeft gedaan/gaat doen en dat het resultaat daarvan over een week tot 10 dagen bekend zal worden gemaakt. Beetje een teleurstelling aangezien ik op basis van die euro-warehouse die bestelling heb geplaatst.. Helaas kan ik weinig anders doen dan wachten. Erg jammer.
Ik begin mij dan ook af te vragen of het uiteindelijk neerkomt op het helemaal niets ontvangen en naar mn centen te kunnen fluiten..

Ik hoop maar op een goede afloop
Inderdaad gaat er een onderzoek gestart worden, omdat je pakketje ineens van de radar verdwenen zou zijn en dit gaat 5-10 werkdagen duren naar verwachting. Je hebt besteld met een reden uit een GW warenhuis en dan is het natuurlijk jammer als het niet goed gaat. Dit vinden wij natuurlijk ook zeer spijtig. Ik kan je in 1 ding geruststellen. Mocht het pakketje niet komen dan krijg je natuurlijk je geld terug. Daar zou ik me geen zorgen over maken, want dit gaan we zeker regelen. Zou ook gek zijn als je niks krijgt, maar wel geld weg. Dat kan natuurlijk niet en mag ook niet :)
pi_178707908
Ik ben mijn ww vergeten voor Gearbest en de 'forgot your password' optie werkt niet. Zowel in de App als op de website niet. Mijn mails naar [email protected] worden beantwoord met een ticket. Ik krijg vervolgens antwoord dat mijn ticket is geupdate (vermoedelijk met instructies). Maar om de inhoud te lezen moet je inloggen.... eh... Als ik dat meld, krijg ik weer een nieuw ticket en zo maar door.

E180423001011 en E180423001075 zijn daar voorbeelden van.

Hoe krijg ik mijn ww gereset ?
pi_178708100
Een vraagje; momenteel is er een laptop, de Lenovo Legion R720 in de aanbieding voor §737,85.

Ik wil deze laten verzenden via de Priority Line (EU Express), worden dan alle eventuele bijkomende kosten (zoals de 21% BTW) vergoed als het pakje ertussen uit gepikt wordt?

Jullie vergoeden de douanekosten, zit daar een limiet aan of betalen jullie alles terug (inclusief 21% BTW).

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn.
  CHI shopkeeper dinsdag 24 april 2018 @ 11:12:08 #216
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178710172
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 08:53 schreef figlio-del-commesso het volgende:
Ik ben mijn ww vergeten voor Gearbest en de 'forgot your password' optie werkt niet. Zowel in de App als op de website niet. Mijn mails naar [email protected] worden beantwoord met een ticket. Ik krijg vervolgens antwoord dat mijn ticket is geupdate (vermoedelijk met instructies). Maar om de inhoud te lezen moet je inloggen.... eh... Als ik dat meld, krijg ik weer een nieuw ticket en zo maar door.

E180423001011 en E180423001075 zijn daar voorbeelden van.

Hoe krijg ik mijn ww gereset ?
Oei dat is wel vervelend ja. Ik ga het direct doorgeven en kijken hoe we dit kunnen oplossen zonder gebruik te maken van tickets. De mails van tickets ontvang je wel gewoon in je mail? Heb je ook in de SPAM folder gekeken? Soms komen ze daarin terecht namelijk.

quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:08 schreef PangPulsar het volgende:
Een vraagje; momenteel is er een laptop, de Lenovo Legion R720 in de aanbieding voor §737,85.

Ik wil deze laten verzenden via de Priority Line (EU Express), worden dan alle eventuele bijkomende kosten (zoals de 21% BTW) vergoed als het pakje ertussen uit gepikt wordt?

Jullie vergoeden de douanekosten, zit daar een limiet aan of betalen jullie alles terug (inclusief 21% BTW).

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn.
Hallo PangPulsar,
Het gaat om deze laptop? Die heeft nu inderdaad een mooie prijs van §737,85 als je besteld vanuit een HK Warenhuis.
Je leest het inderdaad goed. We vergoeden de volledige douanekosten. De voorwaarde is wel dat je bij deze bestelling kiest voor de verzendmethode Priority Line (deze is gratis bij deze laptop :)). Mocht je dan douanekosten (dit omvat alles: administratieve kosten, invoerkosten, etc.) krijgen dan zul je deze eerst zelf moeten betalen. Daarbij krijg je ook een factuur van het Postbedrijf (in dit geval DPD). De factuur stuur je naar ons toe en wij zullen het volledige bedrag overmaken naar je originele betalingsmethode. Er zit dus geen limiet aan.
Hopelijk heb ik zo al je vragen beantwoord?
Gelieve via deze link te bestellen dan kunnen we vaker Give-Aways organiseren voor de FOK members.
pi_178710700
quote:
Oei dat is wel vervelend ja. Ik ga het direct doorgeven en kijken hoe we dit kunnen oplossen zonder gebruik te maken van tickets. De mails van tickets ontvang je wel gewoon in je mail? Heb je ook in de SPAM folder gekeken? Soms komen ze daarin terecht namelijk.
Ja, mails ontvang ik wel. In mijn SPAM folder zaten ze niet, daar had ik al gekeken. Thx
  CHI shopkeeper dinsdag 24 april 2018 @ 12:00:54 #218
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178711021
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 11:39 schreef figlio-del-commesso het volgende:

[..]

Ja, mails ontvang ik wel. In mijn SPAM folder zaten ze niet, daar had ik al gekeken. Thx
Zou je me via de PM je e-mail adres willen sturen van je account van Gearbest. Wel zo handig :)
pi_178717360
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 05:18 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Er zal een ticket naar je toe gestuurd worden met het adres in Spanje waar het naartoe gestuurd mag worden :)
Bedankt! Ik heb inmiddels een reactie gekregen op mijn reeds bestaande ticket.

Hierin staat inderdaad dat ik het geld op PayPal terugkrijg, zodra de telefoon aangekomen is.
Het adres staat ook erbij.
Kan ik nu bij PostNL gewoon een pakketzegel aanmaken en deze adresgegevens daarop vermelden?
Zo ja, moet dit een aangetekende pakketzegel zijn of niet?
En met track&trace is uiteraard goedkoper, maar ik neem aan dat dit met track&trace het beste is?
Verder moet men de pakketzegel betalen met IDEAL. Hoe wordt dit bedrag dan vergoedt/teruggestort?

Hoe kan ik de adresgegevens het beste invullen bij het maken van een pakketzegel bij PostNL? Op dit moment heb ik het zoals in de afbeelding hieronder, klopt dit?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
In de ticket staat nog een bijlage, de R.M.A. Als ik het goed begrijp moet ik deze uitprinten en in het pakketje erbij leggen, dus niet erop plakken?

Overigens valt me net in dat ik de telefoon niet kan uitzetten, aangezien het touchscreen niet werkt. Ik zal hem dus gewoon aan moeten laten wanneer ik hem terugstuur. Is dit een probleem?

Alvast bedankt.

[ Bericht 5% gewijzigd door Maxjek95 op 24-04-2018 18:55:58 ]
  CHI shopkeeper dinsdag 24 april 2018 @ 23:54:25 #220
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178725350
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 18:05 schreef Maxjek95 het volgende:

[..]

Bedankt! Ik heb inmiddels een reactie gekregen op mijn reeds bestaande ticket.

Hierin staat inderdaad dat ik het geld op PayPal terugkrijg, zodra de telefoon aangekomen is.
Het adres staat ook erbij.
Kan ik nu bij PostNL gewoon een pakketzegel aanmaken en deze adresgegevens daarop vermelden?
Zo ja, moet dit een aangetekende pakketzegel zijn of niet?
En met track&trace is uiteraard goedkoper, maar ik neem aan dat dit met track&trace het beste is?
Verder moet men de pakketzegel betalen met IDEAL. Hoe wordt dit bedrag dan vergoedt/teruggestort?

Hoe kan ik de adresgegevens het beste invullen bij het maken van een pakketzegel bij PostNL? Op dit moment heb ik het zoals in de afbeelding hieronder, klopt dit?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
In de ticket staat nog een bijlage, de R.M.A. Als ik het goed begrijp moet ik deze uitprinten en in het pakketje erbij leggen, dus niet erop plakken?

Overigens valt me net in dat ik de telefoon niet kan uitzetten, aangezien het touchscreen niet werkt. Ik zal hem dus gewoon aan moeten laten wanneer ik hem terugstuur. Is dit een probleem?

Alvast bedankt.
Super :)
Je kan deze inderdaad aanmaken bij PostNL.
Ik zou zelf wel kiezen voor aangetekend verzenden met Track&Trace. Je moet voor jezelf afwegen of je het nog wilt laten verzekeren of niet, maar dat is een eigen keuze.
Je kan inderdaad gewoon betalen met IDeal. Je krijgt hier dan ook een bonnetje of factuur van. Deze dien je dan in het ticket door te geven (foto of pdf) en dan zal het geld overgemaakt worden naar de betalingsmanier die jij gebruikt hebt voor je bestelling op GB.
Voor de RMA zou ik deze zeker in de doos stoppen, maar zelf zou deze ook op de doos plakken.
Je kan de telefoon gewoon aan laten staan. Dit is geen probleem, want die valt vanzelf uit als de batterij op is :)

Hopelijk heb ik je vragen zo kunnen beantwoorden.
pi_178727932
[quote]0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 05:18 schreef Gearbest het volgende:

Ik snap en begrijp je frustratie volkomen. We weten dat deze om "de hoek" zou liggen, maar helaas mogen we deze niet ophalen bij een pick-up point. Dit mede doordat er in het verleden dingen zijn gebeurd, zoals ophalen maar pakketje nooit bij GB brengen (lag er niet) en pakketje toch ineens kwijt. Nog aantal andere dingen ook en daardoor waren we wel genoodzaakt om het beleid aan te passen dat enkel pakketje aangenomen worden die naar ons nieuwe adres zijn gezonden. Ik begrijp dat dit ook lastig te begrijpen is, maar dit is een bescherming voor onszelf, maar ook voor jou pakketje.
Dit is dus inderdaad eigenlijk een normale gang van zaken. Normaal zou ook het juiste adres doorgegeven moeten worden en deze fout betreuren we dan ook dat de medewerker het oude adres heeft doorgegeven. Het pakketje zou ongeveer 14 dagen bij een Pick-Up point moeten liggen voordat het retour gaat. Daar zou het nu toch inmiddels bijna aan moeten zitten? Tevens vind ik het raar dat PostNL aangeeft niks te kunnen veranderen, zoals eerder retour zenden of adres aanpassen. Je hebt immers hun gekozen om de verzending te regelen en moeten toch nog invloed daarop hebben. Dat zei het uitbesteden heb jij niet in de hand. Dat is dan ook weer een ander punt helaas.
Ik kan dan ook niet meer doen dan dit helaas :(

[..]

Dank voor uw pogingen om mij met tekst en uitleg wat troost te bieden vanwege mijn wat Kafkaiaanse ervaringen met de klantenservice Gearbest. Hoe dan ook, onder aan de streep doet GB dus niets aan mijn probleem dat GB heeft veroorzaakt. En kennelijk moet ik begrijpen dat dat in dit geval "normaal" is en zelfs het beste om te voorkomen dat mijn laptop definitief kwijt raakt. Is moeilijk!
Maar het is niet anders. Laatste nieuws is dat in elk geval, na drie pogingen, PostNL wel in actie is gekomen door het starten van een zgn. "onderzoek". Wat dat inhoudt en waar dat toe leidt is niet geheel duidelijk, maar wel is duidelijk dat ik deze kwestie zich nog maanden voorttrekt. Ik wil u nogmaals danken en u hiermee niet langer lastig vallen.
pi_178728036
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 07:51 schreef Erikplons het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op dinsdag 24 april 2018 05:18 schreef Gearbest het volgende:

Ik snap en begrijp je frustratie volkomen. We weten dat deze om "de hoek" zou liggen, maar helaas mogen we deze niet ophalen bij een pick-up point. Dit mede doordat er in het verleden dingen zijn gebeurd, zoals ophalen maar pakketje nooit bij GB brengen (lag er niet) en pakketje toch ineens kwijt. Nog aantal andere dingen ook en daardoor waren we wel genoodzaakt om het beleid aan te passen dat enkel pakketje aangenomen worden die naar ons nieuwe adres zijn gezonden. Ik begrijp dat dit ook lastig te begrijpen is, maar dit is een bescherming voor onszelf, maar ook voor jou pakketje.
Dit is dus inderdaad eigenlijk een normale gang van zaken. Normaal zou ook het juiste adres doorgegeven moeten worden en deze fout betreuren we dan ook dat de medewerker het oude adres heeft doorgegeven. Het pakketje zou ongeveer 14 dagen bij een Pick-Up point moeten liggen voordat het retour gaat. Daar zou het nu toch inmiddels bijna aan moeten zitten? Tevens vind ik het raar dat PostNL aangeeft niks te kunnen veranderen, zoals eerder retour zenden of adres aanpassen. Je hebt immers hun gekozen om de verzending te regelen en moeten toch nog invloed daarop hebben. Dat zei het uitbesteden heb jij niet in de hand. Dat is dan ook weer een ander punt helaas.
Ik kan dan ook niet meer doen dan dit helaas :(

[..]

Dank voor uw pogingen om mij met tekst en uitleg wat troost te bieden vanwege mijn wat Kafkaiaanse ervaringen met de klantenservice Gearbest. Hoe dan ook, onder aan de streep doet GB dus niets aan mijn probleem dat GB heeft veroorzaakt. En kennelijk moet ik begrijpen dat dat in dit geval "normaal" is en zelfs het beste om te voorkomen dat mijn laptop definitief kwijt raakt. Is moeilijk!
Maar het is niet anders. Laatste nieuws is dat in elk geval, na drie pogingen, PostNL wel in actie is gekomen door het starten van een zgn. "onderzoek". Wat dat inhoudt en waar dat toe leidt is niet geheel duidelijk, maar wel is duidelijk dat ik deze kwestie zich nog maanden voorttrekt. Ik wil u nogmaals danken en u hiermee niet langer lastig vallen.
Het zou wel fijn zijn als u ons hier ook kort op de hoogte kan houden over hoe e.e.a. nu gaat aflopen en uiteindelijk opgelost gaat worden. Ik denk dat ik niet de enige ben die dit met gepaste interesse volgt.
pi_178730520
Ik weet dat ik nog niet aan de termijn zit, maar ik ben niet gewend om zo lang op GB pakketjes te wachten.

Deze (W1803291147268174) is bijna 'n maand onderweg. Er zal weinig opzitten dan wachten, maar ik dacht ik meld 't toch even :)
"If you're not a manc, you're a wank"
pi_178731250
Hoi Gearbest, kan je eens nakijken waar m'n jas ergens is? Het is heel wat kouder deze week :)

- Orderdatum: Mar 19, 2018 20:58:47 PM
- Product: https://www.gearbest.com/(...)482.html?wid=1433363
- Ordernummer: W1803191458478301
- Tracking nummer (indien beschikbaar): NR15214953739223
- Verzendmethode: Netherlands Post Unregistered
- Probleem: Nog niets ontvangen
- Voorkeur: Resend

Alvast bedankt!
pi_178732358
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 11:23 schreef Eric_Cantona het volgende:
Ik weet dat ik nog niet aan de termijn zit, maar ik ben niet gewend om zo lang op GB pakketjes te wachten.

Deze (W1803291147268174) is bijna 'n maand onderweg. Er zal weinig opzitten dan wachten, maar ik dacht ik meld 't toch even :)
Ja hoor, net op dat moment valt 't pakketje op de deurmat :D
"If you're not a manc, you're a wank"
pi_178736959
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 08:14 schreef Horsemen het volgende:

[..]

Het zou wel fijn zijn als u ons hier ook kort op de hoogte kan houden over hoe e.e.a. nu gaat aflopen en uiteindelijk opgelost gaat worden. Ik denk dat ik niet de enige ben die dit met gepaste interesse volgt.
Doe ik
pi_178737038
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 23:54 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Super :)
Je kan deze inderdaad aanmaken bij PostNL.
Ik zou zelf wel kiezen voor aangetekend verzenden met Track&Trace. Je moet voor jezelf afwegen of je het nog wilt laten verzekeren of niet, maar dat is een eigen keuze.
Je kan inderdaad gewoon betalen met IDeal. Je krijgt hier dan ook een bonnetje of factuur van. Deze dien je dan in het ticket door te geven (foto of pdf) en dan zal het geld overgemaakt worden naar de betalingsmanier die jij gebruikt hebt voor je bestelling op GB.
Voor de RMA zou ik deze zeker in de doos stoppen, maar zelf zou deze ook op de doos plakken.
Je kan de telefoon gewoon aan laten staan. Dit is geen probleem, want die valt vanzelf uit als de batterij op is :)

Hopelijk heb ik je vragen zo kunnen beantwoorden.
Bedankt,

Klopt het zoals ik de gegevens heb ingevuld bij het label van PostNL?

2cicn4i.png
  CHI shopkeeper woensdag 25 april 2018 @ 20:37:17 #228
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178740323
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 11:39 schreef figlio-del-commesso het volgende:

[..]

Ja, mails ontvang ik wel. In mijn SPAM folder zaten ze niet, daar had ik al gekeken. Thx
Ik heb je een PM gestuurd. Dan zou het opgelost moeten zijn :)

quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 07:51 schreef Erikplons het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op dinsdag 24 april 2018 05:18 schreef Gearbest het volgende:

Ik snap en begrijp je frustratie volkomen. We weten dat deze om "de hoek" zou liggen, maar helaas mogen we deze niet ophalen bij een pick-up point. Dit mede doordat er in het verleden dingen zijn gebeurd, zoals ophalen maar pakketje nooit bij GB brengen (lag er niet) en pakketje toch ineens kwijt. Nog aantal andere dingen ook en daardoor waren we wel genoodzaakt om het beleid aan te passen dat enkel pakketje aangenomen worden die naar ons nieuwe adres zijn gezonden. Ik begrijp dat dit ook lastig te begrijpen is, maar dit is een bescherming voor onszelf, maar ook voor jou pakketje.
Dit is dus inderdaad eigenlijk een normale gang van zaken. Normaal zou ook het juiste adres doorgegeven moeten worden en deze fout betreuren we dan ook dat de medewerker het oude adres heeft doorgegeven. Het pakketje zou ongeveer 14 dagen bij een Pick-Up point moeten liggen voordat het retour gaat. Daar zou het nu toch inmiddels bijna aan moeten zitten? Tevens vind ik het raar dat PostNL aangeeft niks te kunnen veranderen, zoals eerder retour zenden of adres aanpassen. Je hebt immers hun gekozen om de verzending te regelen en moeten toch nog invloed daarop hebben. Dat zei het uitbesteden heb jij niet in de hand. Dat is dan ook weer een ander punt helaas.
Ik kan dan ook niet meer doen dan dit helaas :(

[..]

Dank voor uw pogingen om mij met tekst en uitleg wat troost te bieden vanwege mijn wat Kafkaiaanse ervaringen met de klantenservice Gearbest. Hoe dan ook, onder aan de streep doet GB dus niets aan mijn probleem dat GB heeft veroorzaakt. En kennelijk moet ik begrijpen dat dat in dit geval "normaal" is en zelfs het beste om te voorkomen dat mijn laptop definitief kwijt raakt. Is moeilijk!
Maar het is niet anders. Laatste nieuws is dat in elk geval, na drie pogingen, PostNL wel in actie is gekomen door het starten van een zgn. "onderzoek". Wat dat inhoudt en waar dat toe leidt is niet geheel duidelijk, maar wel is duidelijk dat ik deze kwestie zich nog maanden voorttrekt. Ik wil u nogmaals danken en u hiermee niet langer lastig vallen.
Ik snap dat het moeilijk te bevatten is en zoals ik eerder zei doen we onderaan de streep wel wat. We zullen de kosten vergoeden van de verzending. Tevens kan je het naar Spanje sturen in plaats van naar China. Dit scheelt ook weer tijd (ook met de terugzending). Zo hopen we de verloren tijd toch nog wat goed te maken en ook de kosten te vergoeden.
Meer kunnen we helaas niet doen nee en dat lijkt me ook logisch naar aanleiding van mijn uitleg. Het is ook een bescherming van onszelf. We hebben nu niet voor niets een beleid en als we daar ťťn keer van afwijken dan gebeurd het vaker. Dan heeft beleid ook geen nut/functie meer. Ik wil niet zeggen dat je pakketje anders kwijt wordt, maar ook ineens klachten gekregen van de mensen zelf van dit is niet mijn product of ineens beschadigd etc. Je kan het soms zo gek niet bedenken....
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 11:23 schreef Eric_Cantona het volgende:
Ik weet dat ik nog niet aan de termijn zit, maar ik ben niet gewend om zo lang op GB pakketjes te wachten.

Deze (W1803291147268174) is bijna 'n maand onderweg. Er zal weinig opzitten dan wachten, maar ik dacht ik meld 't toch even :)
Ik ben ook wel echt nieuwsgierig naar de uitkomst van PostNL. Hou ons zeker op de hoogte en als je pakketje terug is dan gaan we direct weer regelen voor Spanje.
Nogmaals onze excuses voor het verkeerde adres.
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 08:14 schreef Horsemen het volgende:

[..]

Het zou wel fijn zijn als u ons hier ook kort op de hoogte kan houden over hoe e.e.a. nu gaat aflopen en uiteindelijk opgelost gaat worden. Ik denk dat ik niet de enige ben die dit met gepaste interesse volgt.
De oplossing is er eigenlijk al. Verzendkosten vergoed en kan het naar Spanje sturen als zijn pakketje terug is :)

quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 11:23 schreef Eric_Cantona het volgende:
Ik weet dat ik nog niet aan de termijn zit, maar ik ben niet gewend om zo lang op GB pakketjes te wachten.

Deze (W1803291147268174) is bijna 'n maand onderweg. Er zal weinig opzitten dan wachten, maar ik dacht ik meld 't toch even :)
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 13:41 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

Ja hoor, net op dat moment valt 't pakketje op de deurmat :D
Zul je altijd zien natuurlijk. Fijn dat je het in ieder geval ontvangen hebt :)

quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 12:21 schreef aanvaardhet het volgende:
Hoi Gearbest, kan je eens nakijken waar m'n jas ergens is? Het is heel wat kouder deze week :)

- Orderdatum: Mar 19, 2018 20:58:47 PM
- Product: https://www.gearbest.com/(...)482.html?wid=1433363
- Ordernummer: W1803191458478301
- Tracking nummer (indien beschikbaar): NR15214953739223
- Verzendmethode: Netherlands Post Unregistered
- Probleem: Nog niets ontvangen
- Voorkeur: Resend

Alvast bedankt!
Het weer is zeker kouder en dan heb je wel een jas nodig inderdaad. Ik ga dit voor je nakijken en of we dit kunnen zien. Je hebt volgens mij voor unregistered gekozen.
Laatste update is als volgt.
03.04.2018 BELGIUM, the transfer of customs
Lijkt er dus op alsof het nog bij de douane ligt. Weet niet of het tegengehouden wordt of dat het doorkomt.

quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 18:09 schreef Maxjek95 het volgende:

[..]

Bedankt,

Klopt het zoals ik de gegevens heb ingevuld bij het label van PostNL?

[ afbeelding ]
Ik denk dat het wel klopt, maar geen huisnummer? Als dit de gegevens zijn die je hebt gekregen dan moet het wel kloppen verder :)
pi_178740407
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 20:37 schreef Gearbest het volgende:

Ik denk dat het wel klopt, maar geen huisnummer? Als dit de gegevens zijn die je hebt gekregen dan moet het wel kloppen verder :)
Nou dit staat zo in de ticket vermeld.
Vandaar dat ik het zo gekopieŽrd heb en geplakt heb bij "Straat".

Ik durf het nummer "9" niet eruit te halen en bij "Huisnummer" te plaatsen, want dalijk klopt het adres misschien niet meer?
Vandaar dat ik dit even hier vraag. Wat lijkt u het beste?
  CHI shopkeeper woensdag 25 april 2018 @ 21:14:02 #230
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178741444
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 20:41 schreef Maxjek95 het volgende:

[..]

Nou dit staat zo in de ticket vermeld.
Vandaar dat ik het zo gekopieŽrd heb en geplakt heb bij "Straat".

Ik durf het nummer "9" niet eruit te halen en bij "Huisnummer" te plaatsen, want dalijk klopt het adres misschien niet meer?
Vandaar dat ik dit even hier vraag. Wat lijkt u het beste?
Ik zou het gewoon zo laten. Lijkt me wel duidelijk en bedrijfsnaam staat er ook bij.
pi_178743736
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 20:37 schreef Gearbest het volgende:

De oplossing is er eigenlijk al. Verzendkosten vergoed en kan het naar Spanje sturen als zijn pakketje terug is :)
Opgelost is het volgens mij als hij tzt gerepareerd terug is bij de klant, al dan niet met een een extraatje voor de klant voor het (extra) maanden lang wachten. Maar misschien gaat het sneller, ik ben benieuwd.
  CHI shopkeeper donderdag 26 april 2018 @ 00:03:50 #232
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178746042
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:31 schreef Horsemen het volgende:

[..]

Opgelost is het volgens mij als hij tzt gerepareerd terug is bij de klant, al dan niet met een een extraatje voor de klant voor het (extra) maanden lang wachten. Maar misschien gaat het sneller, ik ben benieuwd.
Dat is waar, maar de oplossing is er al. Moet alleen nog uitgevoerd worden. De kosten voor de verzending worden vergoed die normaal voor eigen rekening zouden zijn en de reparatie wordt in Spanje gedaan in plaats van China. Daar is de reparatietijd al korter dan China. Meer zal ik niet kunnen regelen helaas. Bij een reparatie moet je altijd wachten op het product. De enige vergissing is dat een medewerker het oude adres heeft doorgegeven. Een cruciale fout desalniettemin. We zullen het allemaal zien en niet te ver op de zaken vooruit lopen :)
Ik doe mijn best in ieder geval :)
pi_178758242
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 21:14 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik zou het gewoon zo laten. Lijkt me wel duidelijk en bedrijfsnaam staat er ook bij.
Bedankt.
Heb het pakketje net afgegeven bij een PostNL punt.

De verzendkosten waren §13,-. Ik heb het track&trace nummer en de tracking link in de ticket geplaatst.

Wanneer en hoe krijg ik deze verzendkosten teruggestort?
  CHI shopkeeper donderdag 26 april 2018 @ 19:35:15 #234
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178758328
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:30 schreef Maxjek95 het volgende:

[..]

Bedankt.
Heb het pakketje net afgegeven bij een PostNL punt.

De verzendkosten waren §13,-. Ik heb het track&trace nummer en de tracking link in de ticket geplaatst.

Wanneer en hoe krijg ik deze verzendkosten teruggestort?
Super. Gelieve ook het bonnetje uploaden naar het ticket. Dan zullen ze dit uitbetalen. Dit is afhankelijk van de betaalmethode die je gebruikt hebt, maar zal wel een aantal dagen duren.
pi_178758366
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:35 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Super. Gelieve ook het bonnetje uploaden naar het ticket. Dan zullen ze dit uitbetalen. Dit is afhankelijk van de betaalmethode die je gebruikt hebt, maar zal wel een aantal dagen duren.
Ik heb geen bonnetje gekregen. Ik heb alleen de verzendlabel gekregen waarop staat dat dit §13 kostte. Verder heb ik bij het betalen via IDEAL (Rabobank) een bevestiging laten sturen naar mijn e-mail. Wellicht kan ik deze er nog bij geven?
  CHI shopkeeper donderdag 26 april 2018 @ 21:09:38 #236
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178760596
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:37 schreef Maxjek95 het volgende:

[..]

Ik heb geen bonnetje gekregen. Ik heb alleen de verzendlabel gekregen waarop staat dat dit §13 kostte. Verder heb ik bij het betalen via IDEAL (Rabobank) een bevestiging laten sturen naar mijn e-mail. Wellicht kan ik deze er nog bij geven?
Dat is natuurlijk ook in orde. Gewoon beide meesturen in het ticket :)
  dinsdag 1 mei 2018 @ 09:29:34 #237
13864 dumb_8
call &HF37D
pi_178855938
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 05:18 schreef Gearbest het volgende:
Inmiddels een terugkoppeling gekregen. We gaan een onderzoek hiernaar starten en dit duurt helaas 5-10 werkdagen. Ik begrijp dat het zeer vervelend is en wij betreuren dit zelf ook. Helaas ligt dit ook buiten onze macht waardoor we wel genoodzaakt zijn om een onderzoek te starten.
Ik heb vandaag maar weer gevraagd hoe het met het onderzoek stond wat gearbest zelf zegt gestart te hebben op 4-4. Zeggen ze nu dat ik moet wachten tot de 27e totdat ik iets kan vragen. Beetje flauw dat ze dan zeggen dat ze een onderzoek starten terwijl ze eigenlijk niks doen

Ik neem aan dat jij ook nog niks meer weet?
  CHI shopkeeper woensdag 2 mei 2018 @ 12:00:24 #238
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178887710
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 09:29 schreef dumb_8 het volgende:

[..]

Ik heb vandaag maar weer gevraagd hoe het met het onderzoek stond wat gearbest zelf zegt gestart te hebben op 4-4. Zeggen ze nu dat ik moet wachten tot de 27e totdat ik iets kan vragen. Beetje flauw dat ze dan zeggen dat ze een onderzoek starten terwijl ze eigenlijk niks doen

Ik neem aan dat jij ook nog niks meer weet?
Ze hebben mij gezegd dat het onderzoek van start is gegaan op 24/25-04. Er zijn dan net 5 werkdagen voorbij, zoals ik eerder zei zal dit ongeveer 5-10 werkdagen duren. Ik zal wel eens gaan navragen of er toch al een update is.
pi_178901760
Hoi,

Ik heb een probleem met een pakketje dat al bijna 2 maanden geleden verzonden is maar niet door mij is ontvangen. Ook staat de tracking al anderhalve maand stil.

Ik ben gewend dat Gearbest na 45-60 dagen met een oplossing komt, maar deze keer willen ze me 90 dagen laten wachten. Hebben jullie deze ervaring ook? Is dit een wijziging in hun support voorwaarden misschien?
  CHI shopkeeper donderdag 3 mei 2018 @ 12:18:07 #240
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178910956
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 09:29 schreef dumb_8 het volgende:

[..]

Ik heb vandaag maar weer gevraagd hoe het met het onderzoek stond wat gearbest zelf zegt gestart te hebben op 4-4. Zeggen ze nu dat ik moet wachten tot de 27e totdat ik iets kan vragen. Beetje flauw dat ze dan zeggen dat ze een onderzoek starten terwijl ze eigenlijk niks doen

Ik neem aan dat jij ook nog niks meer weet?
Ik heb bericht terug gekregen dat DPD nog steeds niet weet waar het pakketje gebleven is...
Ik kan voor je een resend klaarzetten die op 27 mei verzonden zal worden. Helaas kan ik er niet voor zorgen dat dit versneld wordt... Gelieve dit even te laten weten dan ga ik ervoor zorgen dat de resend op 27 mei verzonden gaat worden?

quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 21:54 schreef eddepetfokt het volgende:
Hoi,

Ik heb een probleem met een pakketje dat al bijna 2 maanden geleden verzonden is maar niet door mij is ontvangen. Ook staat de tracking al anderhalve maand stil.

Ik ben gewend dat Gearbest na 45-60 dagen met een oplossing komt, maar deze keer willen ze me 90 dagen laten wachten. Hebben jullie deze ervaring ook? Is dit een wijziging in hun support voorwaarden misschien?
Het beleid is niet aangepast en dit is ook niet netjes. Na 60 dagen regel ik een resend voor je. Ik heb deze nu ook meerdere keren aangekaart dus mijn contactpersoon is ervan op de hoogte :). Ook heb ik al aangegeven dat we dan de resend willen met je originele gekozen verzendmethode en niet deze die nu is gebruikt....
pi_178911778
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 12:18 schreef Gearbest het volgende:

[..]


[..]

Het beleid is niet aangepast en dit is ook niet netjes. Na 60 dagen regel ik een resend voor je. Ik heb deze nu ook meerdere keren aangekaart dus mijn contactpersoon is ervan op de hoogte :). Ook heb ik al aangegeven dat we dan de resend willen met je originele gekozen verzendmethode en niet deze die nu is gebruikt....
Dank je wel voor de moeite en ook bedankt voor je dm. Ik hoop dat het snel opgelost is.
pi_178920478
- Orderdatum: 26-04-2018
- Product: Vaporesso Revenger X 220W TC Kit with NRG Tank - RED
- Ordernummer: 18042600925012086509
- Tracking nummer (indien beschikbaar): -
- Verzendmethode: week ik niet meer
- Probleem: de transactie duurde veel te lang, hierdoor werd mijn bestelling geannuleerd terwijl het bedrag al af is gehaald van mijn rekening.
- Voorkeur: graag wil ik hier voor een refund.

mocht u het bewijs nodig hebben, hier zijn een paar afbeeldingen van mijn transactie.

http://i66.tinypic.com/23jw5g.jpg

http://i65.tinypic.com/atm52g.jpg

http://i67.tinypic.com/2kqxoz.jpg

[ Bericht 22% gewijzigd door ThaiT.20819 op 03-05-2018 20:05:46 (afbeelding werke te niet) ]
  CHI shopkeeper donderdag 3 mei 2018 @ 20:59:23 #243
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178921605
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 12:52 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Dank je wel voor de moeite en ook bedankt voor je dm. Ik hoop dat het snel opgelost is.
Ik ook :)

quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 20:04 schreef ThaiT.20819 het volgende:
- Orderdatum: 26-04-2018
- Product: Vaporesso Revenger X 220W TC Kit with NRG Tank - RED
- Ordernummer: 18042600925012086509
- Tracking nummer (indien beschikbaar): -
- Verzendmethode: week ik niet meer
- Probleem: de transactie duurde veel te lang, hierdoor werd mijn bestelling geannuleerd terwijl het bedrag al af is gehaald van mijn rekening.
- Voorkeur: graag wil ik hier voor een refund.

mocht u het bewijs nodig hebben, hier zijn een paar afbeeldingen van mijn transactie.

http://i66.tinypic.com/23jw5g.jpg

http://i65.tinypic.com/atm52g.jpg

http://i67.tinypic.com/2kqxoz.jpg
Oke ik ga het doorgeven en ga proberen te regelen dat het geld terug op je PayPal. Je al hier snel een ticket over ontvangen.
pi_178922704
Hoi @Gearbest,

Heb even geleden een telefoon gekocht (doet het super!). En ik heb hem laten vallen, glas kapot etc. Nu had ik een verzekering afgesloten en hij ligt nu in het reparatiecentrum. Er wordt nu gevraagd om een bestelbevestiging waar ook de IMEI in staat. Deze kan ik nergens vinden, kan jij wat voor me regelen?

Ordernummer is W1709141017327706.

Alvast bedankt,
Louis
  vrijdag 4 mei 2018 @ 11:21:49 #245
13864 dumb_8
call &HF37D
pi_178930919
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 12:18 schreef Gearbest het volgende:
Ik heb bericht terug gekregen dat DPD nog steeds niet weet waar het pakketje gebleven is...
Ik kan voor je een resend klaarzetten die op 27 mei verzonden zal worden. Helaas kan ik er niet voor zorgen dat dit versneld wordt... Gelieve dit even te laten weten dan ga ik ervoor zorgen dat de resend op 27 mei verzonden gaat worden?
Ik neem aan dat een resend betekend dat er een 2e exemplaar opgestuurd gaat worden? In dat geval ben ik akkoord.
  CHI shopkeeper vrijdag 4 mei 2018 @ 12:00:40 #246
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178931528
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 20:04 schreef ThaiT.20819 het volgende:
- Orderdatum: 26-04-2018
- Product: Vaporesso Revenger X 220W TC Kit with NRG Tank - RED
- Ordernummer: 18042600925012086509
- Tracking nummer (indien beschikbaar): -
- Verzendmethode: week ik niet meer
- Probleem: de transactie duurde veel te lang, hierdoor werd mijn bestelling geannuleerd terwijl het bedrag al af is gehaald van mijn rekening.
- Voorkeur: graag wil ik hier voor een refund.

mocht u het bewijs nodig hebben, hier zijn een paar afbeeldingen van mijn transactie.

http://i66.tinypic.com/23jw5g.jpg

http://i65.tinypic.com/atm52g.jpg

http://i67.tinypic.com/2kqxoz.jpg
Ik heb zojuist doorgekregen dat het ordernummer niet klopt. Kan je even nakijken of het ordernummer correct is?
Zou je ook de transactie ID van PayPal via een PM willen sturen :)

quote:
0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 11:21 schreef dumb_8 het volgende:

[..]

Ik neem aan dat een resend betekend dat er een 2e exemplaar opgestuurd gaat worden? In dat geval ben ik akkoord.
Ja dan gaat een nieuw exemplaar opgestuurd worden :)
Dan ga ik dat vast klaarzetten.

quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 21:37 schreef louis-lau het volgende:
Hoi @Gearbest,

Heb even geleden een telefoon gekocht (doet het super!). En ik heb hem laten vallen, glas kapot etc. Nu had ik een verzekering afgesloten en hij ligt nu in het reparatiecentrum. Er wordt nu gevraagd om een bestelbevestiging waar ook de IMEI in staat. Deze kan ik nergens vinden, kan jij wat voor me regelen?

Ordernummer is W1709141017327706.

Alvast bedankt,
Louis
Fijn om te horen dat je tevreden bent over het toestel. Wel heel jammer dat je deze hebt laten vallen. Normaal staat het IMEI nummer niet in de bestelbevestiging. Zou je mij het IMEI nummer via een PM willen sturen dan ga ik vragen of ze deze in de factuur kunnen zetten. Ik weet niet of het mogelijk is, maar ga het vragen.
  vrijdag 4 mei 2018 @ 13:14:15 #247
13864 dumb_8
call &HF37D
pi_178932977
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 12:00 schreef Gearbest het volgende:
Ja dan gaat een nieuw exemplaar opgestuurd worden :)
Dan ga ik dat vast klaarzetten.
Thanks. Laten we hopen dat het nu wel netjes afgeleverd wordt door de DPD.
pi_178938903
[quote]0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 12:00 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik heb zojuist doorgekregen dat het ordernummer niet klopt. Kan je even nakijken of het ordernummer correct is?
Zou je ook de transactie ID van PayPal via een PM willen sturen :)

wat betreft mijn order nummer
Order No: 18042600925012086509


ik ben hier nieuw en ik weet niet hoe ik een PM moet sturen.

[ Bericht 2% gewijzigd door ThaiT.20819 op 04-05-2018 21:10:17 ]
pi_178940454
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 20:04 schreef ThaiT.20819 het volgende:
- Orderdatum: 26-04-2018
- Product: Vaporesso Revenger X 220W TC Kit with NRG Tank - RED
- Ordernummer: 18042600925012086509
- Tracking nummer (indien beschikbaar): -
- Verzendmethode: week ik niet meer
- Probleem: de transactie duurde veel te lang, hierdoor werd mijn bestelling geannuleerd terwijl het bedrag al af is gehaald van mijn rekening.
- Voorkeur: graag wil ik hier voor een refund.

mocht u het bewijs nodig hebben, hier zijn een paar afbeeldingen van mijn transactie.

http://i66.tinypic.com/23jw5g.jpg

http://i65.tinypic.com/atm52g.jpg

http://i67.tinypic.com/2kqxoz.jpg
ik kan helaas geen PM sturen omdat ik pas 2 dagen een account heb.

maar wat betreft paypal ID en Ordernummer:
Order No: 18042600925012086509 ( het product is al geannuleerd dus het kan zijn dat het niet meer in het systeem zit)

[ Bericht 1% gewijzigd door ThaiT.20819 op 04-05-2018 21:10:01 ]
  CHI shopkeeper vrijdag 4 mei 2018 @ 20:56:56 #250
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178942559
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 19:16 schreef ThaiT.20819 het volgende:

[..]

ik kan helaas geen PM sturen omdat ik pas 2 dagen een account heb.

maar wat betreft paypal ID en Ordernummer:
Order No: 18042600925012086509 ( het product is al geannuleerd dus het kan zijn dat het niet meer in het systeem zit)
Zou je er anders een screenshot van maken?
Je PayPal Transactie ID is niet je PayPal login! Beste is deze gegevens te verwijderen in je vorige berichten omwille van je eigen privacy redenen!

Je krijgt je Transactie ID als volgt.
Je logt in op je PayPal account. Je klikt op de betaling en onder Transactiereferentie zie je een nummer staan. Zou je dit nummer kunnen geven?
pi_178943101
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 20:56 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Zou je er anders een screenshot van maken?
Je PayPal Transactie ID is niet je PayPal login! Beste is deze gegevens te verwijderen in je vorige berichten omwille van je eigen privacy redenen!

Je krijgt je Transactie ID als volgt.
Je logt in op je PayPal account. Je klikt op de betaling en onder Transactiereferentie zie je een nummer staan. Zou je dit nummer kunnen geven?
ja, zal ik doen.
wat betreft order nummer: wrdtl1.jpg
en de Transactiereferentie: 7ET958765L981622P
pi_178955422
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 21:09 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat is natuurlijk ook in orde. Gewoon beide meesturen in het ticket :)
Het pakketje is gisteren om 10.32 aangekomen volgens de tracking site van PostNL. Wanneer kan ik de refund verwachten?
Tevens heb in de verzendkosten ook nog niet teruggekregen
  CHI shopkeeper zaterdag 5 mei 2018 @ 20:08:56 #253
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178957903
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 21:22 schreef ThaiT.20819 het volgende:

[..]

ja, zal ik doen.
wat betreft order nummer: [ afbeelding ]
en de Transactiereferentie: 7ET958765L981622P
Ik heb doorgekregen dat je PayPal account niet geverifieerd is. Hierdoor kan de betaling van onze kant uit niet voltooid worden en blijft op "Pending" staan. Het beste is om contact met PayPal op te nemen om de transactie te annuleren.

quote:
1s.gif Op zaterdag 5 mei 2018 17:12 schreef Maxjek95 het volgende:

[..]

Het pakketje is gisteren om 10.32 aangekomen volgens de tracking site van PostNL. Wanneer kan ik de refund verwachten?
Tevens heb in de verzendkosten ook nog niet teruggekregen
De refund kan wel een meer als een week duren. Eerst moet er nog verschillende controles zijn. Pakketje met RMA nummer, product controle en meer dingen. Dan is het tevens nog afhankelijk van je gebruikte betalingsmethode. PayPal is het snelst qua verwerking.
Voor de verzendkosten heb je de factuur in het ticket gestuurd? Kan je anders het ticket nummer geven dan ga ik erachteraan :)
pi_178974348
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 mei 2018 20:08 schreef Gearbest het volgende:

De refund kan wel een meer als een week duren. Eerst moet er nog verschillende controles zijn. Pakketje met RMA nummer, product controle en meer dingen. Dan is het tevens nog afhankelijk van je gebruikte betalingsmethode. PayPal is het snelst qua verwerking.
Voor de verzendkosten heb je de factuur in het ticket gestuurd? Kan je anders het ticket nummer geven dan ga ik erachteraan :)
T18041969407
  CHI shopkeeper maandag 7 mei 2018 @ 10:23:54 #255
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178984816
quote:
0s.gif Op zondag 6 mei 2018 18:55 schreef Maxjek95 het volgende:

[..]

T18041969407
Oke dan ga ik het doorgeven :)
pi_178990279
quote:
0s.gif Op maandag 7 mei 2018 10:23 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Oke dan ga ik het doorgeven :)
In het PayPal conflict werd mij verteld dat ik het conflict moet sluiten en er vervolgens voor een terugbetaling wordt gezorgd. Onderaan staat: "Dit probleem als opgelost markeren". Als ik echter hierop klik, krijg ik de melding: "Als dit probleem eenmaal is gemarkeerd als opgelost, kunnen er voor deze transactie geen verdere problemen meer worden ingediend. Als u nog bezig bent om met de verkoper tot een oplossing te komen, moet u dit probleem pas markeren als opgelost als alle terugbetalingen, retourneringen of vervangingen zijn voltooid.".

Als ik dit goed begrijp, kan het bedrag dan niet worden terugbetaald?
Of wordt het geld 'gewoon' aan mij betaald en kan ik het probleem dus gewoon als opgelost markeren?
  CHI shopkeeper maandag 7 mei 2018 @ 15:30:52 #257
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178991020
quote:
0s.gif Op maandag 7 mei 2018 15:08 schreef Maxjek95 het volgende:

[..]

In het PayPal conflict werd mij verteld dat ik het conflict moet sluiten en er vervolgens voor een terugbetaling wordt gezorgd. Onderaan staat: "Dit probleem als opgelost markeren". Als ik echter hierop klik, krijg ik de melding: "Als dit probleem eenmaal is gemarkeerd als opgelost, kunnen er voor deze transactie geen verdere problemen meer worden ingediend. Als u nog bezig bent om met de verkoper tot een oplossing te komen, moet u dit probleem pas markeren als opgelost als alle terugbetalingen, retourneringen of vervangingen zijn voltooid.".

Als ik dit goed begrijp, kan het bedrag dan niet worden terugbetaald?
Of wordt het geld 'gewoon' aan mij betaald en kan ik het probleem dus gewoon als opgelost markeren?
Je hebt een PayPal conflict aangemaakt en niks hiervan gemeld naar mij toe.... Dat is niet zo heel slim en ik heb ook doorgekregen dat dit de reden is waarom er geen terugbetaling kan plaatsvinden.
Ik weet niet wanneer je een PayPal conflict hebt aangemaakt, maar dit moet je normaal doen als laatste redmiddel (enkel reŽle winkans als je pakketje niet bezorgd is)......
Doordat er een conflict loopt kan er geen enkele terugbetaling plaatsvinden. Theoretisch zou je immers via een terugbetaling geld terug krijgen en dan eventueel nog via het conflict. Je moet dus eerst het conflict sluiten. Dan kan ik weer alles opnieuw in gang zetten. Wel weer dubbel werk trouwens. Als je het conflict open laat staan kan ik niks meer doen en zul je het zelf op moeten lossen. Gelieve laten weten of je het conflict open/gesloten laat en of het gesloten is.
pi_178991201
quote:
0s.gif Op maandag 7 mei 2018 15:30 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Je hebt een PayPal conflict aangemaakt en niks hiervan gemeld naar mij toe.... Dat is niet zo heel slim en ik heb ook doorgekregen dat dit de reden is waarom er geen terugbetaling kan plaatsvinden.
Ik weet niet wanneer je een PayPal conflict hebt aangemaakt, maar dit moet je normaal doen als laatste redmiddel (enkel reŽle winkans als je pakketje niet bezorgd is)......
Doordat er een conflict loopt kan er geen enkele terugbetaling plaatsvinden. Theoretisch zou je immers via een terugbetaling geld terug krijgen en dan eventueel nog via het conflict. Je moet dus eerst het conflict sluiten. Dan kan ik weer alles opnieuw in gang zetten. Wel weer dubbel werk trouwens. Als je het conflict open laat staan kan ik niks meer doen en zul je het zelf op moeten lossen. Gelieve laten weten of je het conflict open/gesloten laat en of het gesloten is.
PayPal conflict is gesloten
  CHI shopkeeper maandag 7 mei 2018 @ 17:45:07 #259
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_178994449
quote:
0s.gif Op maandag 7 mei 2018 15:36 schreef Maxjek95 het volgende:

[..]

PayPal conflict is gesloten
Oke dan ga ik het opnieuw doorgeven :)
pi_178994817
quote:
0s.gif Op maandag 7 mei 2018 17:45 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Oke dan ga ik het opnieuw doorgeven :)
Bedankt! Dan wacht ik even af :)
  CHI shopkeeper dinsdag 8 mei 2018 @ 10:59:35 #261
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179008764
quote:
0s.gif Op maandag 7 mei 2018 18:07 schreef Maxjek95 het volgende:

[..]

Bedankt! Dan wacht ik even af :)
Binnen 48 uur zou het verwerkt moeten zijn als het goed is :)
Laat even weten of het dan ontvangen is.
pi_179013943
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 21:22 schreef ThaiT.20819 het volgende:

[..]

ja, zal ik doen.
wat betreft order nummer: [ afbeelding ]
en de Transactiereferentie: 7ET958765L981622P
ik kwam zojuist achter dat de betaling al