Unox gadverdamme. Haal ze dan bij de Aldi die zijn lekkerquote:Op zaterdag 10 maart 2018 19:51 schreef RobinOok het volgende:
Zuurkool met worst. Gewoon van Unox, maar ongewoon met zwarte en chilipeper. Is goedgekeurd hier.
Ik was niet bij de Aldi.quote:Op zaterdag 10 maart 2018 20:00 schreef Soury het volgende:
[..]
Unox gadverdamme. Haal ze dan bij de Aldi die zijn lekker
que? witte bonen in tomatensaus, engels ontbijtje?quote:Op zondag 11 maart 2018 10:16 schreef Molo het volgende:
Koffie en de witte bonen in tomatensaus staan warm te worden
Waarom niet gewoon piccalilly?quote:Op zondag 11 maart 2018 18:07 schreef uniekhoorn het volgende:
Het is al op...
Boerenkool met hema rookworst en knapperig gebakken spekjes. Daarbij natuurlijk mosterd, augurk, zilveruien en azijn
Hou ons op de hoogte.quote:Op zondag 11 maart 2018 18:53 schreef Metalfrost het volgende:
Ik ga zo op een erg onconventionele manier, soep maken.
Ik denk dat het er zo uit komt te zien:quote:Op zondag 11 maart 2018 18:56 schreef maily het volgende:
[..]
Hou ons op de hoogte.
Wij hadden nasi met gehaktballetjes, pindasaus, augurkjes en kroepoek.
Ik zou beginnen met die gehaktballetjesquote:Op zondag 11 maart 2018 18:59 schreef Metalfrost het volgende:
[..]
Ik denk dat het er zo uit komt te zien:
- 1,5 liter water in een pan laten koken
- bouillon erbij doen
- macaronimaantjes plat stampen, flinke hand vol (want geen vermicelli in huis)
- gehakt kruiden, kneden, balletjes van maken, erin gooien
- als gehakt wat klaar is, groente erbij
- 15-20 min op half vuur laten pruttelen
eet smakelijk
Dat vind ik nou net helemaal niks Moet het allemaal apart kunnen proeven.quote:
Misschien ook eens op zoek gaan naar Chinese aubergines, die hebben een dunnere schil.quote:Op maandag 12 maart 2018 01:38 schreef flipsen het volgende:
Oei, heb ik nou opeens de smaak te pakken van de aubergine, nadat ik erachter ben gekomen dat het de schil is die ik niet te pruimen vind?
Proost!quote:Op maandag 12 maart 2018 10:22 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
Zonnetje, bubbels en sigaartje. Tis tenslotte maandagmorgen.
Ja, ik vond het lekker. Ga ik zeker nog eens maken!quote:
Heb je wel eens zwezerik op? Daar lijkt het verdacht veel op.quote:Op maandag 12 maart 2018 14:29 schreef Myraela het volgende:
Alles ziet er lekker uit met saus zo, maar was het dat ook?
Nee, viel best mee. Heb je wel eens boter onder de borsthuid van een kip willen smeren? Nou, zoals je daar een beetje frot met een vinger om het vel los te krijgen, zo doe je dat met die bal ook. Sneetje en dan vinger erin en de bal aaien. :-)quote:Op maandag 12 maart 2018 14:50 schreef Molo het volgende:
Zou het best proberen, want zwezerik is lekker
Is dat pellen lastig?
Jammer dat je geen proef tv/internet hebt (zonder de calorieen natuurlijk) want dat had ik wel willen proberenquote:Op maandag 12 maart 2018 14:23 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Nuggets. Met kewpie en ]okonomiyakisaus
Dat lijkt me de hel! Alles kunnen eten wat je voorbij ziet komen!quote:Op maandag 12 maart 2018 15:33 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Jammer dat je geen proef tv/internet hebt
Nee fantastisch! Waarom lijkt je dat niks?quote:Op maandag 12 maart 2018 16:58 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat lijkt me de hel! Alles kunnen eten wat je voorbij ziet komen!
quote:Op maandag 12 maart 2018 17:57 schreef Maghrebijnse het volgende:
Soep staat net klaar! Harrira it is. Mijn lievelingssoep.
Dan eet ik 24/7... Of nou, niet als ik slaap...quote:Op maandag 12 maart 2018 20:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Nee fantastisch! Waarom lijkt je dat niks?
Al die gerechten van bv Masterchef of MKR kunnen proeven
Klinkt als een mooi levenquote:Op maandag 12 maart 2018 20:05 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dan eet ik 24/7... Of nou, niet als ik slaap...
Boterkots Niet echt mijn favoriete smaak dus Hier na een paar chips met "Serrano ham" smaak. Na 10 chips was ik misselijk, goed spulquote:Op maandag 12 maart 2018 23:06 schreef mascara-klodder het volgende:
Thee en wat blokjes butterscotch chocolade
Aromat ... doe ik ook altijd op mijn zachtgekookt eitje ...quote:Op dinsdag 13 maart 2018 08:59 schreef Somberling het volgende:
Drie eieren gekookt, brood erbij en Aromat.
Ik vind het heerlijk. Had vorige week pas weer gekocht, had het al jaren niet in huis.quote:Op dinsdag 13 maart 2018 09:13 schreef maily het volgende:
[..]
Aromat ... doe ik ook altijd op mijn zachtgekookt eitje ...
Haha smaken verschillen Had het zeker al 10 jaar niet gegeten.quote:Op dinsdag 13 maart 2018 01:15 schreef flipsen het volgende:
[..]
Boterkots Niet echt mijn favoriete smaak dus Hier na een paar chips met "Serrano ham" smaak. Na 10 chips was ik misselijk, goed spul
Dat zijn dus geen truffelaardappelen, schat.quote:Op dinsdag 13 maart 2018 21:54 schreef realAIVD het volgende:
Bij de Turkse groenteboer verkochten ze zoete truffelaardappels,
dus nu zit ik paarse zoete aardappelfriet uit de oven te eten.
Nee, mijn Turkse groentenboer verkoopt ze als "zoete truffelaardappels"...maar die verkopen adjuma's ook glashard als madame jeanettes.quote:Op dinsdag 13 maart 2018 22:12 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat zijn dus geen truffelaardappelen, schat.
Deze?quote:Op dinsdag 13 maart 2018 22:16 schreef realAIVD het volgende:
Hoe dan ook, ik heb een stel paarse zoete aardappels
Nee, deze:quote:
Kliekjes?quote:Op woensdag 14 maart 2018 08:58 schreef Somberling het volgende:
Koffie, water, Sertraline, vitamine B1 (thiamine), vitamine D. En om de 10 minuten een sjekkie om die vieze smaak uit mijn mond te krijgen.
Gisteravond boerenkool gemaakt met spekjes, uitjes, jus en HEMA rookworst. Vanavond staat er precies hetzelfde op het menu.
quote:Op woensdag 14 maart 2018 09:01 schreef Somberling het volgende:
[..]
Had grote pan gemaakt. Ik probeer altijd zo min mogelijk eten weg te gooien.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |