uniekhoornwaniusquote:Op donderdag 1 maart 2018 14:59 schreef uniekhoorn het volgende:
[ afbeelding ]
Zag het vandaag bij toeval deze nieuwe "pizza" joint zodat er nu binnen een straal van de Meent pak'm beet 4-5 pizza gerelateerde zaken zijn gevestigd.
Avondeten
[ afbeelding ]
Yup..dinsdag en dus weer Gamba tijd met kousenband en een pittige saus
en witte rijst. Op de achtergrond sambal en een frisje.
quote:
Inderdaadquote:Op vrijdag 2 maart 2018 17:11 schreef Karzai het volgende:
[..]
ik had vanmiddag ook een frikandel heb je nodig met die kou
Lekkerbekkie en een Westmalle op zaterdagochtend.quote:Op zaterdag 3 maart 2018 11:08 schreef Iwanius het volgende:
(vroege) Lunch
[ afbeelding ]
Maar weer eens dit heerlijk lekkerbekje met dit weer.
Opvolgend
[ afbeelding ]
En met dit weer maar weer eens bijpraten met een goede vrind onderwijl acclimatiserend. Tis tenslotte zaterdagochtend.
Lijkt wel tonijn.quote:Op zaterdag 3 maart 2018 12:12 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Geroosterde boterham met rillettes en sriracha (die met gele dop, dus gembersmaak)
Ik zet net een foto neer!quote:
ik zie het ja, varkensvlees?quote:Op zaterdag 3 maart 2018 15:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik zet net een foto neer!
Maar goed, normaal gesproken, in Frankrijk scheppen/snijden ze een plak uit een grote pot. Net als pate.
Ja, eigenlijk altijd wel met varken. Ook in de rillettes van konijn of eend gebruiken ze het vet van het varken om het smeuig te maken.quote:Op zaterdag 3 maart 2018 15:15 schreef Karzai het volgende:
meestal varkensvlees en gevogelte of konijn en tonijn of zalm, naja weer wat geleerd kende het niet
Lijkt wel dinges. Bah.quote:Op zaterdag 3 maart 2018 14:44 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, op die foto wel he?
Maar in/uit de verpakking ziet het er zo uit:
[ afbeelding ]
Zult? Dat was mijn associatiequote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |