uniekhoornwaniusquote:Op donderdag 1 maart 2018 14:59 schreef uniekhoorn het volgende:
[ afbeelding ]
Zag het vandaag bij toeval deze nieuwe "pizza" joint zodat er nu binnen een straal van de Meent pak'm beet 4-5 pizza gerelateerde zaken zijn gevestigd.
Avondeten
[ afbeelding ]
Yup..dinsdag en dus weer Gamba tijd met kousenband en een pittige saus
en witte rijst. Op de achtergrond sambal en een frisje.
quote:
Inderdaadquote:Op vrijdag 2 maart 2018 17:11 schreef Karzai het volgende:
[..]
ik had vanmiddag ook een frikandel heb je nodig met die kou
Lekkerbekkie en een Westmalle op zaterdagochtend.quote:Op zaterdag 3 maart 2018 11:08 schreef Iwanius het volgende:
(vroege) Lunch
[ afbeelding ]
Maar weer eens dit heerlijk lekkerbekje met dit weer.
Opvolgend
[ afbeelding ]
En met dit weer maar weer eens bijpraten met een goede vrind onderwijl acclimatiserend. Tis tenslotte zaterdagochtend.
Lijkt wel tonijn.quote:Op zaterdag 3 maart 2018 12:12 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Geroosterde boterham met rillettes en sriracha (die met gele dop, dus gembersmaak)
Ik zet net een foto neer!quote:
ik zie het ja, varkensvlees?quote:Op zaterdag 3 maart 2018 15:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik zet net een foto neer!
Maar goed, normaal gesproken, in Frankrijk scheppen/snijden ze een plak uit een grote pot. Net als pate.
Ja, eigenlijk altijd wel met varken. Ook in de rillettes van konijn of eend gebruiken ze het vet van het varken om het smeuig te maken.quote:Op zaterdag 3 maart 2018 15:15 schreef Karzai het volgende:
meestal varkensvlees en gevogelte of konijn en tonijn of zalm, naja weer wat geleerd kende het niet
Lijkt wel dinges. Bah.quote:Op zaterdag 3 maart 2018 14:44 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, op die foto wel he?
Maar in/uit de verpakking ziet het er zo uit:
[ afbeelding ]
Zult? Dat was mijn associatiequote:
Die was het ook ja. Van appie.quote:Op zaterdag 3 maart 2018 17:00 schreef golfer het volgende:
Ik koop onze rilette vaak gewoon bij de AH:
[ afbeelding ]
Hoe laat kan ik aanschuiven?quote:
ik woon in noorwegen. maar mocht je daar ook wonen (en dan in de buurt van Kragerø): om 12 uur trekken we met ski's, hond, bbq spullen, vlees en andere meuk richting bos. Daar ontmoeten we wat andere dorpsbewoners bij een jachthutje..quote:
Niet verkeerdquote:Op zondag 4 maart 2018 08:21 schreef manny het volgende:
[..]
ik woon in noorwegen. maar mocht je daar ook wonen (en dan in de buurt van Kragerø): om 12 uur trekken we met ski's, hond, bbq spullen, vlees en andere meuk richting bos. Daar ontmoeten we wat andere dorpsbewoners bij een jachthutje..
Noorwegen en het is hier in Delft al zo koudquote:Op zondag 4 maart 2018 08:21 schreef manny het volgende:
[..]
ik woon in noorwegen. maar mocht je daar ook wonen (en dan in de buurt van Kragerø): om 12 uur trekken we met ski's, hond, bbq spullen, vlees en andere meuk richting bos. Daar ontmoeten we wat andere dorpsbewoners bij een jachthutje..
Ook al vallen de mussen hier weer van het dak, een kom snert daar kan je me zelfs ´s nachts voor wakker maken Zeker met een plak roggebrood met katenspek ernaastquote:Op zondag 4 maart 2018 11:09 schreef Iwanius het volgende:
Morgen (bijna middag)
[ afbeelding ]
Zondag pre-lunch hapje. Altijd lekker zo een basis voor het 'echte' werk later.
Daar heb ik vorige week meer over gelezen. Smakelijk!quote:Op zondag 4 maart 2018 14:31 schreef golfer het volgende:
Straks:
Zelgemaakte Joodse kibbesoeb met matzeballen.
Smaakte ook weer eens.quote:Op zondag 4 maart 2018 11:36 schreef flipsen het volgende:
Ook al vallen de mussen hier weer van het dak, een kom snert daar kan je me zelfs ´s nachts voor wakker maken Zeker met een plak roggebrood met katenspek ernaast
Oooh, dat doe ik zo regelmatig... Echt zo heerlijk en zo vreselijk makkelijk. NOMquote:Op zondag 4 maart 2018 18:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
Hele Provencaalse kip met in dezelfde schaal aardappels, pompoen, erwten, ui en knof
Schijnt de eerste keer te zijn geweest dat ze er daar eentje van verkocht hebben.quote:Op zondag 4 maart 2018 23:13 schreef LPFAN het volgende:
Als avondeten een hot sandwich veggie deluxe gehad van Domino's.
quote:Op zondag 4 maart 2018 23:38 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Schijnt de eerste keer te zijn geweest dat ze er daar eentje van verkocht hebben.
Hahaquote:Op zondag 4 maart 2018 23:38 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Schijnt de eerste keer te zijn geweest dat ze er daar eentje van verkocht hebben.
Bovenstaande foto's staan weer scheef (naar links gedraaid) Voor de rest:quote:Op maandag 5 maart 2018 10:19 schreef Maikuuul het volgende:
Terug in Hong Kong met fatsoenlijk wifi.
Genoten van Macau, deze eggtarts als desert genomen in The Sands
Na het inchecken in mijn hostel met Bo heerlijk lokaal gegeten in Hongkong.
L: haar gerecht porkskin & beef
R: porkbelly met porkballs+paksoy in soya.
Is dat je chick op de laatste foto? Dat doe je goed, ouwe. Ik had het kunnen weten.. vrouwen zijn onder indruk van je grote bruine sigaretten.quote:Op maandag 5 maart 2018 17:14 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Bovenstaande foto's staan weer scheef (naar links gedraaid) Voor de rest:
(vroege) Avondeten
[ afbeelding ]
Tis maandag, dus opnieuw op de Gamba toer, spicy style.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Frisje i.c.m. een sigaartje alvorens we verder trekken.
Wat doe je voor speciaals met je stamp?quote:Op maandag 5 maart 2018 20:02 schreef RobinOok het volgende:
Boerenkoolstamp. Niet weer, maar nog. Want het kwam er alsmaar niet van.
Ook vandaag wilde ik eigenlijk niet, maar mijn lief was streng.
Dus gemaakt en fuck, wat was het lekker. Ik kan echt lekkere boerenkoolstamp maken.
Nasi met sparerib-restjes, interessant ideequote:Op maandag 5 maart 2018 21:05 schreef maily het volgende:
Nasi; rijst met uitje, knofje, prei, omelet in stukjes, vlees van een paar overgebleven spareribs, trassi, pindakaas en sojasaus (uit een containertje ).
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |