Goitske | woensdag 28 februari 2018 @ 14:31 |
[ Bericht 44% gewijzigd door Goitske op 28-02-2018 15:17:12 ] | |
Goitske | woensdag 28 februari 2018 @ 14:32 |
Mijn wachten is beloond Het babiole messenblok wat ik heb gewonnen kwam na bijna 2 weken binnen | |
BasEnAad | woensdag 28 februari 2018 @ 14:37 |
De link in de OP werkt niet meer | |
uniekhoorn | woensdag 28 februari 2018 @ 15:10 |
Wat een gave prijs, waarmee heb je dat gewonnen. 152 euro , nice! | |
Goitske | woensdag 28 februari 2018 @ 15:16 |
Instagram actie van sabatier en Laura's bakery samen. Beide pagina's volgen en zeggen waarom jij ze nodig hebt. Mijn antwoord was heel simpel na bijna 18 jaar samenwonen zijn mijn messen aan vervanging toe Ik had niet eens gekeken hoe duur die messen waren tot ik ze gewonnen had | |
Lucky_Strike | woensdag 28 februari 2018 @ 15:19 |
Whoops, verkeerde topic. [ Bericht 91% gewijzigd door Lucky_Strike op 28-02-2018 15:38:38 ] | |
Goitske | dinsdag 6 maart 2018 @ 18:39 |
Yess deegroller is binnen met schijfjes om hoogte in te stellen Hij is van AliExpress. Het lijkt goed maar nog niet getest als er druk op komt met rollen. Morgen maar ff testen | |
Sorella | dinsdag 6 maart 2018 @ 20:11 |
Ik ben benieuwd of het echt zo makkelijk is als dat het lijkt. | |
maily | dinsdag 6 maart 2018 @ 20:13 |
O ben benieuwd! | |
Goitske | dinsdag 6 maart 2018 @ 20:20 |
Ik laat het weten! 2017 Nieuwe 43*3.5 cm Grote veiligheid non-stick verstelbare massief hout Regenboog Deegroller Bakken Fondant Cake Pastry Roller RES859 http://s.aliexpress.com/fEjmM3EJ?fromSns=Kopiëren naar klembord (from AliExpress Android) Dit is hem trouwens. Prijs is ook prima en met anderhalve week in Nederland | |
Molleman | woensdag 7 maart 2018 @ 11:37 |
Microplane mandoline en Leifheit pizzasteen/baksteen | |
Goitske | donderdag 8 maart 2018 @ 18:43 |
Ooh die pizzasteen | |
Goitske | vrijdag 9 maart 2018 @ 11:06 |
Bij de action vandaag pizza stenen gevonden uit de Jamie Oliver serie (staan bij de bbq artikelen, met dan aan Puala voor de tip) Ik heb er gelijk een paar meegenomen als het bevalt kan ik altijd tzt een dikkere kopen. Prijs maar 7.95 | |
RobinOok | vrijdag 9 maart 2018 @ 11:12 |
Al gewoon leuk als serveerschijf te gebruiken. Kijken of ik vandaag langs een Action kom. | |
Goitske | vrijdag 9 maart 2018 @ 11:25 |
vond ik ook. Heb er 4 gekocht kan er meerdere gelijk in mijn oven of buitenkeuken hebben | |
maily | vrijdag 9 maart 2018 @ 11:40 |
Die mok ok hen .... dank voor de tip!! | |
Helsinki | vrijdag 9 maart 2018 @ 12:19 |
Oh gaaf . Ik ga straks ook maar even langs de Action. | |
maily | vrijdag 9 maart 2018 @ 13:40 |
Ik heb 'm!! Binnenkort eens uitproberen 😊 | |
Goitske | vrijdag 9 maart 2018 @ 15:19 |
| |
nogeenoudebekende | vrijdag 9 maart 2018 @ 15:26 |
Nooit je vaatwasser zo open laten staan, als je in gedachten bent kan je er vies over vallen. . | |
Goitske | vrijdag 9 maart 2018 @ 15:29 |
weet ik, slechte gewoonte van mij doet idd pijn er tegen aan lopen | |
SiGNe | vrijdag 9 maart 2018 @ 18:08 |
Kwam vandag nog langs de action maar zie je bericht nu pas, anders had ik er ook wel een meegenomen, altijd handig. | |
Helsinki | vrijdag 9 maart 2018 @ 18:10 |
Hier ook gelukt! Lagen er nog drie. Ik nam er twee mee . | |
Spanky78 | vrijdag 9 maart 2018 @ 18:59 |
Ja, dat werkt super. Ik heb 2 vierkante stenen die precies naast elkaar in de oven passen, zo kan ik onze oven precies vol zetten.... 2 pizza's van 40x60. Beste manier om pizza's in een gewone over te maken! Je zult er blij mee zijn denk ik.... Wel vooraf goed warm maken.... Werkt ook goed voor brood wat korst moet kriigen trouwens! | |
Pietverdriet | vrijdag 9 maart 2018 @ 19:01 |
Jep, heb er ook een mooie in liggen, de pizza’s zijn veel beter geworden. Mijne is 3 cm dik | |
Spanky78 | vrijdag 9 maart 2018 @ 19:03 |
Een wereld van verschil. Ik verwarm nu eerst de oven zo heet mogelijk voor met stenen. En dan de grill voluit aan. Pizza erin. En jawel, van die mooie blazen die je alleen krijgt als je deeg snel genoeg warmte krijgt. Mijn stenen zijn van Lidl, niet heel dik, maar ze houden genoeg warmte vast. | |
Pietverdriet | vrijdag 9 maart 2018 @ 19:07 |
Je bakt de pizza onderde grill? | |
Goitske | vrijdag 9 maart 2018 @ 19:07 |
Ik ben ook super blij. De plus heeft een actie dat je kunt sparen voor Weber artikelen en dan iets bij betalen. Dus voor de pizzasteen was 7.95 bij betalen maar heb 80 zegels per steen nodig! Dus Puala zei opeens ga maar naar de action daar liggen ze van Jamie Oliver voor dezelfde prijs. Ik was al een tijd op zoek! Heb hier ook de pizza bijbel liggen wil er echt mee aan de slag gaan. Heb een zoon die lactose intolerant is dus even een diepvriespizza is heel lastig, bestellen kost je een fortuin en nu kan ik voor hun een simpele pizza maken en voor ons wat lekkers erbij | |
Spanky78 | vrijdag 9 maart 2018 @ 19:10 |
Ja. Oven loeiheet maken. En dan grill vol aan. Enige manier om zo snel hitte in die pizza te knallen met mijn oventje. Omdat die steen dan de onderkant goed snel gaart en van bovenaf de grill krijg je iets dat in ieder geval in mijn oven het best lukt. | |
mascara-klodder | vrijdag 9 maart 2018 @ 19:56 |
Morgen dan ook maar naar de Action Vanmiddag een 6-pits fornuis met oven van SMEG gekocht. Daar kan ik ook wel een paar pizza’s in kwijt | |
RobinOok | vrijdag 9 maart 2018 @ 20:17 |
Ze hadden ook een hamburgervormpje met stamper van Jamie. Maar met ribbels, dat leek mij niks. Na de Action ging ik ook nog naar het Kookpunt en daar verkochten ze net zoiets, voor 5 keer zoveel en toen had ik spijt. Wat ook een overweging was om hem níet te kopen was dat ik niet zeker wist dat ik niet toch al eens zo'n ding gekocht heb. #teamdement Maar wel de pizzasteen dus! En een spiraalbrander om koud te roken. (Bij het kookpunt, niet Action) | |
Goitske | vrijdag 9 maart 2018 @ 20:41 |
Ik heb een hanburgerding van (durf het bijna niet te zeggen) Tupperware. Ooit heb ik mij laten overtuigen om naar een Tupperware party te gaan. Ik moet zeggen hij werkt echt fijn en maakt ook makkelijk schoon Ik heb die bij de action niet gezien. Had een 3 jarige bij mij die het zat was | |
RobinOok | vrijdag 9 maart 2018 @ 20:53 |
Tupperware én blauw. Da's een no-go hier. Gelukkig, er moet toch iets op de onzinnige wenslijst blijven. | |
Goitske | vrijdag 9 maart 2018 @ 21:00 |
haha kleur zal mij een zorg zijn. Ding overleeft het hier wel in de keuken want ik heb hem echt al zeker 15 jaar | |
Myraela | vrijdag 9 maart 2018 @ 21:14 |
Ik heb m'n hamburgerpers juist weggegooid omdat ik minder nutteloze troep in m'n keuken wil. | |
Goitske | vrijdag 9 maart 2018 @ 21:52 |
ik gebruik hem opzich toch wel. Heb wel veel meuk de keuken uit gegooid | |
emmyemmy2 | zondag 11 maart 2018 @ 14:38 |
derLudolf | zondag 11 maart 2018 @ 14:41 |
Rip Rembrandt #neverforget | |
nogeenoudebekende | zondag 11 maart 2018 @ 14:42 |
Ik snap de haat op Tupperware nooit zo. Ze hebben vaak best handige dingen en het gaat letterlijk je hele leven mee. | |
derLudolf | zondag 11 maart 2018 @ 14:42 |
Je kunt hamburgers toch ook prima in je handen vormen? | |
Goitske | zondag 11 maart 2018 @ 14:51 |
ja gezien de prijs begrijp ik de haat wel en ben echt een x weggevlucht van een party wat een hel. Wist je dat dekseltje x dezelfde maat heeft als dekseltje n? Nee en dat wil ik zo houden ook Ohja het is niet bestand tegen een beagle... De hond heeft al een paar bakjes kapot gevreten | |
Pietverdriet | zondag 11 maart 2018 @ 15:14 |
Ja, maar een hamburgerpers is erg gemakkelijk Heb deze | |
RobinOok | zondag 11 maart 2018 @ 15:21 |
Ziet er precies uit als die van Jamie. Maar waarom zitten er van die ribbels in? | |
#ANONIEM | zondag 11 maart 2018 @ 15:29 |
Of snijden, als je Heston Blumenthal's werkwijze volgt. | |
nogeenoudebekende | zondag 11 maart 2018 @ 15:29 |
Dan bak je een groter oppervlak. | |
Pietverdriet | zondag 11 maart 2018 @ 15:29 |
Vermoed dat ie dan egaler bruint omdat er geen luchtbel onder zit | |
nogeenoudebekende | zondag 11 maart 2018 @ 15:30 |
Oh ja die parties ben ik nooit geweest moet ik eerlijk bekennen. En liever een bakje dan het bankstel. . | |
Spanky78 | zondag 11 maart 2018 @ 16:11 |
Yes, dan is hij lekker los. Maar je moet dan wel veel.burgers maken... | |
anndb | zondag 11 maart 2018 @ 16:57 |
Ik vries de rest gewoon in als ik heston zijn recept gebruik. Vind als ik dan toch al bezig ben met de vleesmolen en zo dan handiger om gelijk meer te maken en ze in te vrienden. Net zoals de broodjes. | |
realAIVD | woensdag 14 maart 2018 @ 09:19 |
Ondanks dat ik prima in staat ben rijst te koken op het gasstel, toch overstag gegaan en een rijstkoker aangeschaft. Nu één keer gebruikt, voordeel: makkelijk en de rijst was erg lekker. nadeel: staat wel in de weg op het aanrecht. Al met al behoorlijk positief, de smaak is toch het belangrijkst! En dan zou je er ook nog gewoon voedsel in kunnen stomen...grappig. | |
THEFXR | woensdag 14 maart 2018 @ 12:52 |
mag ik weten hoeveel gram rijst je er in kookt? | |
mascara-klodder | woensdag 14 maart 2018 @ 16:50 |
Deze staat nu op mijn aarecht A dream came true. Deze 6-pitter van SMEG Deze mega-ruime koelvriescombinatie van Bosch wordt samen met het fornuis maandag geleverd. Eindelijk na 7 weken weer een koelkast [ Bericht 54% gewijzigd door mascara-klodder op 14-03-2018 17:02:31 ] | |
Goitske | woensdag 14 maart 2018 @ 17:07 |
| |
golfer | woensdag 14 maart 2018 @ 17:39 |
Het schip met geld is eindelijk binnen gevaren? Mooie spulletjes hoor! | |
mascara-klodder | woensdag 14 maart 2018 @ 17:54 |
Als ik dan toch helemaal opnieuw begin dan gelijk goed ook Ook helemaal happy met zoiets simpels als een pedaalemmer. Ik neem nog een maatje groter erbij en dan die voor het restafval en deze voor groente/fruitafval Is dus een rode Brabantia [ Bericht 7% gewijzigd door mascara-klodder op 14-03-2018 18:13:05 ] | |
mascara-klodder | woensdag 14 maart 2018 @ 18:00 |
Zuchtttttt waarom lukt t net wel en nu niet. Heb ik steeds | |
SiGNe | woensdag 14 maart 2018 @ 18:05 |
Die Smeg is erg fijn, ik heb er een 4 pitter van (iets ander modelletje ook, analoog klokje bijv) Ik zou wel aanraden om er een oventhermometer in te doen want hier wordt de oven warmer dan ie aangeeft. En er staat bijv. wel op dat ie max 250 graden kan maar als ik dat dan hier met de thermometer meet slaat ie uit naa 280 graden, behoorlijk verschil dus. Maar goed, extra temperatuur is voor sommige gerechten wel fijn en je kan 'm altijd wat minder warm instellen. Heb hier overigens nu ook de Jamie Oliver Pizzasteen van de Action gekocht, is eigenlijk voor op de BBQ zie ik mar in de oven zal ie het ook vast prima doen. Binnenkort even een bolletje deeg scoren bij de pizzeria hier, lekker makkelijk en 't is een echte Italiaanse pizzeria dus ik ga thuis echt geen beter deeg maken dan die gasten. | |
mascara-klodder | woensdag 14 maart 2018 @ 18:12 |
Tnx, wist het al. Heb me zeer goed laten informeren ook. Peetouders hebben nagenoeg dezelfde alleen 5-pits. En ik wist dat ik vanmiddag iets bij de Action vergeten was | |
realAIVD | woensdag 14 maart 2018 @ 21:25 |
Zeker, ik heb er nu 200 gram rijst in gekookt (er kan 800 gram tegelijk in volgens het boekje). Het is trouwens deze: Inventum rijstkoker RK140ZW ongeveer 35 euro. | |
Kaatje1 | donderdag 15 maart 2018 @ 10:04 |
Wauw, jij gaat maandag vast op een stoel in de keuken zitten en alleen maar kijken en genieten | |
THEFXR | donderdag 15 maart 2018 @ 14:36 |
dat gasfornuis is echt een kunstwerk | |
RobinOok | donderdag 15 maart 2018 @ 15:15 |
Ik ging maandag nog even naar de Action om die pedaalemmer van 20 euro mee te nemen en heb toen toch dat hamburgerding meegenomen. Uit pure hebzucht. | |
RobinOok | donderdag 15 maart 2018 @ 15:15 |
Mooi! Ik moet nog een nieuwe, maar ik twijfel.. | |
maily | donderdag 15 maart 2018 @ 17:05 |
5 cm doorsnee, om kruiden mee te laten trekken in de soep. | |
RobinOok | donderdag 15 maart 2018 @ 18:11 |
Heb ik! Één keer gebruikt. | |
SiGNe | donderdag 15 maart 2018 @ 18:20 |
Ik gebruik er vaak de netjes van de knoflook en ui (AH verpakt ze per 2) voor. Moet je alleen wel opletten dat ze met een nietje zijn dicht gemaakt en niet zijn dicht gesmolten want anders smelt 't gewoon weer open en drijven je kruiden door je soep/saus. Ik prop er meestal italiaanse kruiden in, even dichtknopen en dan in de bolognese saus meegaren. | |
maily | donderdag 15 maart 2018 @ 18:32 |
Wij nog niet Eh ...... | |
RobinOok | donderdag 15 maart 2018 @ 18:39 |
Ja, gadver, tweedehands uiennetjes die er niet voor bedoeld zijn. | |
maily | donderdag 15 maart 2018 @ 18:45 |
En plastic wat niet geschikt is voor zulke hoge temperaturen .... | |
SiGNe | donderdag 15 maart 2018 @ 18:48 |
Hmmm.. nooit zo bij stil gestaan eigenlijk, vond 't wel handig | |
JeSuisDroppie | donderdag 15 maart 2018 @ 18:49 |
Lekker plastic nassen. | |
maily | donderdag 15 maart 2018 @ 18:50 |
Dat snap ik wel, maar om ze bij het koken te gebruiken .... ik zou het niet doen | |
SiGNe | donderdag 15 maart 2018 @ 18:56 |
Ik ga opzoek naar een betere oplossing. Gelukkig kook ik die bolognese niet zo heel veel en ben ik ook de enige waarvoor ik meestal kook dus anderen hebben er niets van gemerkt gelukkig | |
maily | donderdag 15 maart 2018 @ 18:57 |
Thee-ei dat ik gekocht heb was nog geen 10 euro .... | |
RobinOok | donderdag 15 maart 2018 @ 19:52 |
Een theeëi is veel kleiner. | |
Pietverdriet | donderdag 15 maart 2018 @ 19:55 |
Hier ook | |
Spanky78 | donderdag 15 maart 2018 @ 19:59 |
Ik siliconen opbindtouwtjes dat werkt top voor bouquet Garni. | |
SiGNe | donderdag 15 maart 2018 @ 20:18 |
Daar heb ik dan weer slagerstouw voor... | |
Spanky78 | donderdag 15 maart 2018 @ 20:20 |
Dit is herbruikbaar slagerstouw. Ooit gekregen voor een verjaardag. Werkt prima. | |
#ANONIEM | donderdag 15 maart 2018 @ 20:29 |
Ik dacht dat ik beter mijn eigen kip gehakt kan maken sinds de supermarkten in de buurt bijna nooit kip gehakt hebben. Maar ik weet het niet te gebruiken... Het lukt maar niet.... | |
RobinOok | donderdag 15 maart 2018 @ 20:55 |
Zet je hem wel goed in elkaar? | |
Phone8 | donderdag 15 maart 2018 @ 20:57 |
Wat doet die niet dan? | |
#ANONIEM | donderdag 15 maart 2018 @ 20:59 |
Volgens mij wel. Ik zal er morgen weer naar kijken. Het vlees komt er niet uit. Het blijft in het gaatje. Hoe ik ook draai. | |
Pietverdriet | donderdag 15 maart 2018 @ 21:04 |
Hoeveel vlees doe je er in? | |
#ANONIEM | donderdag 15 maart 2018 @ 21:10 |
Vol. En dan druk ik het steeds met de steel van een pollepel. De molen draait wel, maar het vlees blijft gewoon zo. | |
RobinOok | donderdag 15 maart 2018 @ 21:12 |
Ik gok erop dat je de mesjes er verkeerdom in hebt. Of dat je de verkeerde kant op draait. Ik hoef nooit iets aan te duwen. Gewoon vlees er aan de boven in blokjes in, draaien, beetje aandrukken dat ie pakt en doordraaien. En dan komt het er na een paar keer draaien voor als gehakt uit. | |
#ANONIEM | donderdag 15 maart 2018 @ 21:13 |
Hopelijk is dat het. Anders heb ik een miskoop gedaan. Zal er morgen zeker naar kijken. | |
maily | donderdag 15 maart 2018 @ 22:40 |
Mijnes niet | |
RobinOok | donderdag 15 maart 2018 @ 22:54 |
*niks gezegd* | |
maily | donderdag 15 maart 2018 @ 23:07 |
| |
mascara-klodder | vrijdag 16 maart 2018 @ 10:30 |
Ik denk dat ik eerst even snel een potje janken ga van geluk, heb nog nooit zoiets moois gehad En daarna koken want ik heb 6 eters 's avonds SiGNe: net een oventhermometer besteld Mijn bakvormen ben ik inmiddels ook al tegengekomen tevens met een hele voorraad aan bloem, suiker, gist, bakpoeder enz dus volgende week eindelijk weer bakken | |
SiGNe | vrijdag 16 maart 2018 @ 15:30 |
En vergeet de pizzasteen niet Ik ken het overigens, toen de mijne binnenkwam heb ik ook eerst even lang naar de brandende pitten gekeken M'n vorige fornuis was een inbouwgasstel dat ikzelf in een stuk plank heb gebouwd, ding was ¤50, stelde ook niet veel voor dus die Smeg was een flink grote stap voorwaarts. Ben er nog steeds erg blij mee. Eerste dat ik maakte in de oven was een no-knead brood, dat maakte ik eerst nooit omdat m'n combimagnetron daar niet goed genoeg voor was. Prachtig brood was dat geworden.. was een erg goede oven-test wat dat betreft. Pizza komt er ook echt veel beter uit, Casa di mama pizza's zijn ook een goed ijkpunt. Zonder goede oven komen die namelijk nooit geheel gaar uit de oven. Heb nu nog dat de deeg in het midden nog wat slapjes is, pizzasteen zou dat moeten verhelpen. En binnenkort dus eens een rauwe bol pizzadeeg kopen bij de pizzeria, als je 't vriendelijk vraagt verkopen ze die ook wel voor de prijs van een Margharita. Maar goed, hier hebben ze erg goed deeg dus 't is de kosten wel waard. Heb je er thuis ook geen zooi van | |
maily | vrijdag 16 maart 2018 @ 15:43 |
Die pizzasteen van de Action nu 2 keer gebruikt. De pizza komt er iets beter uit dan "gewoon" uit de oven maar niet zoals het zou moeten volgens andere gebruikers. (Zelfbelegpizza's van de AH). We gaan binnenkort nogeens proberen en dan zelf het deeg maken. | |
Pietverdriet | vrijdag 16 maart 2018 @ 16:42 |
Hoe heet stook je de oven? | |
maily | vrijdag 16 maart 2018 @ 16:49 |
300 gr. Celcius ..... warmer gaatie niet .... | |
SiGNe | vrijdag 16 maart 2018 @ 19:58 |
Is die bodem al voorgebakken? Dan is 't namelijk niet meer dan opwarmen wat er nog moet gebeuren, hoeft niet meer te garen. Als 't deeg echt vers is dan gist 't nog door in de oven en dan krijg je die mooie luchtbellen. Steen verwarm je ook voor? | |
maily | vrijdag 16 maart 2018 @ 20:02 |
Steen gaat in de oven, en daarna gaat de oven pas aan. Bodem is idd al voorgebakken .... We gaan volgende keer zelf deeg maken .... | |
MisterMaster | vrijdag 16 maart 2018 @ 20:04 |
maily | vrijdag 16 maart 2018 @ 20:50 |
| |
#ANONIEM | zaterdag 17 maart 2018 @ 19:42 |
Deze olijflepels besteld. | |
#ANONIEM | zaterdag 17 maart 2018 @ 19:58 |
Mooi | |
RobinOok | zaterdag 17 maart 2018 @ 20:40 |
Zodat als je een pot olijven op tafel zet je een mooie, decoratieve lepel hebt? | |
maily | zaterdag 17 maart 2018 @ 20:42 |
Twee ... | |
#ANONIEM | zaterdag 17 maart 2018 @ 20:46 |
Nee, handig als neolijven wil opscheppen. | |
Lucky_Strike | zaterdag 17 maart 2018 @ 20:48 |
Dit maakt het niet duidelijker. | |
#ANONIEM | zaterdag 17 maart 2018 @ 20:49 |
Olijven opscheppen, my dear. | |
SiGNe | zaterdag 17 maart 2018 @ 23:52 |
Casa di Mama ham-champignon met wat extra chorizo en kaasblokjes. Die pizzasteen werkt goed in elk geval Alleen kwam er wat veel olie uit de chorizo, volgende keer eerst even op laag vuur de olie eruit bakken en daarna pas op de pizza doen. | |
RobinOok | zondag 18 maart 2018 @ 00:01 |
Ziet er raar uit. | |
SiGNe | zondag 18 maart 2018 @ 00:04 |
Wat is er raar aan? | |
Molo | zondag 18 maart 2018 @ 00:04 |
Waarom kaasblokjes? Vette bende vooral, en rare korst. Maar goed, diepvriespizza dus tsja | |
RobinOok | zondag 18 maart 2018 @ 00:05 |
De hoogte. De rand. | |
SiGNe | zondag 18 maart 2018 @ 00:17 |
Ah ja, da's onderdeel van de pizza, het deeg is weliswaar bevroren maar wel vers. Als je het zou ontdooien kan je het ook uit elkaar rekken of indrukken en bij het garen in de oven rijst het ook. 't wordt een soort panpizza zonder pan. Toegegeven, een Napolitaanse stijl pizza is lekkerder.. dunne bodem.. Ja, teveel olie uit de chorizo gekomen en die kaasblokjes had ik nog liggen. Vind ik ook wel lekker, wat extra kaas op de pizza. | |
THEFXR | donderdag 22 maart 2018 @ 23:48 |
zwaarder dan ik dacht, groot handvat . | |
ASSpirine | donderdag 29 maart 2018 @ 21:21 |
Ik zoek een ijsmachine. Ben alleen nog niet zeker welke merk, prijs kwaliteit. Wil max 100 euro aan uitgeven. Iemand ervaringen? | |
THEFXR | donderdag 29 maart 2018 @ 21:54 |
ik geloof dat je dan een grote diepvries moet hebben, om die bak erin te zetten. | |
RobinOok | donderdag 29 maart 2018 @ 22:13 |
Er zijn dus twee soorten. Een soort waarbij je een ding eerst 24 uur in de vriezer moet zetten (die heb ik, bevalt prima voor de 2 x pet jaar dat ik ijs maak. En kost zo'n 2 tientjes) en een soort waarbij dat niet hoeft. Die is duurder en handig als je graag vaak ijs maakt. Pietverdriet is daar fan van. | |
Pietverdriet | donderdag 29 maart 2018 @ 22:27 |
Neem een Philips met vriesaccu Zijn erg goed. https://www.philips.nl/c-p/HR2304_70/ijsmachine Goedkope van 2 tientjes zijn waardeloos | |
ASSpirine | donderdag 29 maart 2018 @ 22:28 |
Ik zoek degene met een koelelement. Beter aan de prijs en voldoet voor de sporadische gebruik ervan. | |
RobinOok | donderdag 29 maart 2018 @ 22:35 |
Contradictio in terminis. Als je zo'n invriesding neemt doet prijs er niet toe. De mijne kostte 15 euro en voldoet prima. Ik snap gewoon niet waarom een invriesding meer zou moeten kosten. Wat wordt die daar beter van? Dat een accu-ding duurder is, dat snap ik wel. Of die dan beter is, ja, kan ik me ook nog voorstellen. En ook dat een duurdere beter is dan een goedkope. Maar als je een invriesding wilt, nee. Dan zie ik geen voordeel in een duurder model. | |
foodlover | donderdag 29 maart 2018 @ 22:44 |
Volgens mij heb ik er nog 1 staan, mag je voor doosje chocolade of zo ophalen, interesse? | |
RobinOok | donderdag 29 maart 2018 @ 23:07 |
Oh, wacht, met "beter aan de prijs" bedoel je niet dat je liever wat meer betaalt. Maar dat je liever een lage prijs betaalt. Pfff. | |
HaverMoutKoekje | vrijdag 30 maart 2018 @ 07:26 |
edit...ik had er een maar die is blijkbaar niet meer compleet [ Bericht 12% gewijzigd door HaverMoutKoekje op 30-03-2018 11:15:45 ] | |
ASSpirine | vrijdag 30 maart 2018 @ 07:52 |
Uhuh Was dat verkeerd gebruikt? Kan hoor... | |
ASSpirine | vrijdag 30 maart 2018 @ 07:55 |
Waar wonen beide personen? Woon zelf in België, maar ik kom wel vaak in Eindhoven. Ruilhandel is wel interessant En welke ijsmachine hebben jullie? | |
HaverMoutKoekje | vrijdag 30 maart 2018 @ 08:06 |
Ooohhh, ik woon in Amsterdam dus dat is wel heel erg uit de richting en mijne is een goedkoop ding merk Ariete | |
ASSpirine | vrijdag 30 maart 2018 @ 08:35 |
Ik kom amper in Amsterdam, jammer. | |
Goitske | zaterdag 31 maart 2018 @ 08:22 |
Ik heb een invriesding als ijsmachine die bij mijn Bosch keukenmachine hoort. Zat erbij toen ik hem kocht 1x gebruikt staat nu stof te vangen. Niet mijn ding. | |
foodlover | zaterdag 31 maart 2018 @ 18:53 |
Den Haag. Bij interesse kijk ik ff well merk, model het ook al weet is. | |
Spanky78 | zaterdag 31 maart 2018 @ 19:13 |
Ik heb ook die eerste. Inderdaad voor als je een enkele keer ijs maakt. Heb ik thuis. Zo'n andere met koelinstallatie is wel beter, geeft ook een beter resultaat in principe. Betere machines zijn al snel professioneel spul. Een kleine ijsmachine zoals de ijssalon heeft staan, of nog mooier spul. | |
Fretwork | vrijdag 6 april 2018 @ 11:40 |
Dit gekregen Twijfel waarmee ik dit weekend ga beginnen... Iemand nog tips voor beginners? | |
golfer | vrijdag 6 april 2018 @ 11:43 |
Het vuur aansteken. | |
Fretwork | vrijdag 6 april 2018 @ 11:47 |
Ik wilde eigenlijk koud vuur gebruiken | |
Lucky_Strike | vrijdag 6 april 2018 @ 12:07 |
Gefeliciteerd, daar ga je een hoop plezier van beleven. Pulled pork of spareribs. Kan je niet verpesten, leert je om de kamado op de juiste temperatuur te houden en geduldig te zijn Wij gaan o.a. morgen voor burgers en zondag voor varkensknie. Et voila, een gekickt BBQ topic CUL / BBQ Topic #6 Het belooft een mooie zomer te worden [ Bericht 10% gewijzigd door Lucky_Strike op 06-04-2018 12:12:48 ] | |
Fretwork | vrijdag 6 april 2018 @ 13:13 |
Thanks! Pulled Pork gaat nu iets te lang duren (terrasjesweer enzo) maar een paar uur met spareribs bezig lijkt me mooi. Zat ook nog te denken aan een hammetje om mee te beginnen. | |
Queenshore | vrijdag 6 april 2018 @ 17:42 |
Welke diameter heb je? Ik kwijl ook nog altijd een beetje als ik die dingen zie. Maarja, student enzo. | |
THEFXR | vrijdag 6 april 2018 @ 17:46 |
yummie, spareribs 16 uur op 95 graden | |
SiGNe | vrijdag 6 april 2018 @ 20:01 |
Voor degenen die er ook een willen: https://www.lidl.nl/nl/Acties.htm?articleId=4921 | |
maily | vrijdag 6 april 2018 @ 20:11 |
| |
Goitske | vrijdag 6 april 2018 @ 20:28 |
Vandaag een hele simpele electrische citruspers bij de Lidl gekocht voor 5 euro. De mijne was al een paar jaar kapot.... | |
NutKees | zaterdag 7 april 2018 @ 06:41 |
Aangezien ik toch wel regelmatig semi-bulk inkopen doe bij Sligro/Hanos heb ik me een half jaar geleden deze gekocht: Eigenlijk totaal onmisbaar als je een grote vriezer hebt. Wat ben ik blij met dit ding zeg! | |
SiGNe | zaterdag 7 april 2018 @ 06:49 |
Kost? Een vriend van me zoekt er nog een, die heeft ook zo'n Anova ding (look alike) | |
NutKees | zaterdag 7 april 2018 @ 06:54 |
Volgens mij heb ik iets van 6 tientjes betaald, maar dit was een aanbieding in Duitsland (ik woon vlak aan de grens). Echter, de folie is niet goedkoop. En het werkt alleen maar met die speciale vacuum-zakken. Wat je wel met andere verpakkingen en zakken kan doen is ze enkel sealen, wat ook verrekte handig is. | |
Fretwork | zaterdag 7 april 2018 @ 13:00 |
13 inch, dus voor echt grote stukken niet handig. Maar voor ons is dat echt een prima formaat. | |
Queenshore | zaterdag 7 april 2018 @ 13:55 |
Ik zou inderdaad ook graag spareribs enzo makkelijk kunnen doen, voor meerdere personen. Maar veel plezier! Post maar hoe de 1e keer is gegaan. | |
Fretwork | zaterdag 7 april 2018 @ 19:21 |
Het is vrij lastig om de temperatuur goed te krijgen , maar wel lekker zen | |
RobinOok | zaterdag 7 april 2018 @ 22:21 |
Ik heb een hebbeding besteld. Later meer daarover. Iets dat ik al jaaaaaaren wil, maar eigenlijk te onzinnig is, maar fuck it, van mij nu. *teaser* En het volgende dat lonkt is nu die kamado. En bedankt, SiGNe. | |
SiGNe | zaterdag 7 april 2018 @ 22:39 |
Graag gedaan Ik wil 'm ook wel maar moet even wachten tot m'n vakantiegeld tot ik weer iets mag kopen van mezelf en tegen die tijd is ie vast niet meer te koop. En ik heb opzich ook een prima BBQvat van Herman den Blijker en die heb ik vorig jaar ook niet aangestoken. | |
Vanyel | zaterdag 7 april 2018 @ 23:03 |
Ik zit vooral te twijfelen of ie niet veel te klein is om een beetje leuk te zijn. 27 cm klinkt niet groot. L_S, doe eens een profi mening? | |
SiGNe | zaterdag 7 april 2018 @ 23:25 |
Och, je kan er een hele kip onder kwijt lijkt me maar groter kan dan weer niet. Max 2 personen denk ik. | |
RobinOok | zaterdag 7 april 2018 @ 23:30 |
Daar ga ik ook vanuit. Hopelijk een pekingeendje. Hoewel, misschien zelfs dat niet. Ik morgen eens meten.... | |
SiGNe | zaterdag 7 april 2018 @ 23:31 |
Pekingeend is wel wat groter dan een kip, gaat denk ik krap worden. Of je zou 'm hangend moeten garen. Volgens mij hadden ze bij Jamie;s food fight een keer een oven voor pekingeend gemaakt, even zoeken... | |
Lucky_Strike | zaterdag 7 april 2018 @ 23:38 |
Ik wist helemaal niet dat het om een mini kamado ging. Op zo'n mini kan je nauwelijks iets kwijt. Een kippetje, meer niet. Dan past er dus verder niets meer op. Een barbarie of pekingeend kan je vergeten. Ze zijn ook moeilijk op temperatuur te houden want er kunnen geen grote stukken houtskool in. En je bent vrij snel door je kolen heen, spareribs of pulled pork gaat denk ik niet lukken zonder bijvullen. Die kleine van ons is al 3 jaar niet gebruikt terwijl de middenformaat Bastard bijna wekelijks aanstaat. | |
SiGNe | zaterdag 7 april 2018 @ 23:51 |
http://www.channel4.com/m(...)k-roaster-guide2.pdf | |
ASSpirine | donderdag 26 april 2018 @ 10:50 |
Heb ondertussen een 2de handse ijsmachine gekocht, Cuisinart ICE40BCE voor 45 euro . Kan hiermee tegelijkertijd 2 verschillende smaken maken. Heb al een eerste batch gemaakt. Vanille Roomijs aan de ene kant en Vanille Gelato aan de andere. Wou eens proberen of ik het verschil merk tussen "gewone" ijs en gelato, helaas is de gelato mislukt omdat ik te enthousiast (voornamelijk ongeduldig) was om het uit te testen. De Gelato mix was verre van voldoende afgekoeld, waardoor de gelato maar niet "hard" werd. De vanille roomijs smaakte iig voortreffelijk. Vanavond een 2e poging voor gelato. Vanille & Matcha, hopen dat dit wel gaat lukken. Alleen zie ik alweer door de bomen het bos niet. Tig recepten online te vinden voor roomijs en gelato. Allemaal verschillend, maar vooral bij gelato merk ik grote verschillen. De ene recept zegt alleen maar volle melk, de andere een combi met room. Soms wel of geen ei erbij, soms maizena erbij. Als de gelato niet naar mijn smaak is, dan maar andere recepten proberen achteraf. Roomijs recept: 2 cup room 1 cup volle melk 1/2 cup suiker 5 ei dooiers snufje zout (1 tl vanille extract) Gelato recept: 1 cup room 2 cup volle melk 3/4 cup suiker 4 ei dooiers snufje zout (1 tl vanille extract) (3 el matcha poeder) | |
Myraela | donderdag 26 april 2018 @ 11:07 |
Is het al binnen, ik ben benieuwd. | |
RobinOok | donderdag 26 april 2018 @ 13:22 |
Ja, maar nog niet uitgeprobeerd. Hopelijk dit weekend. Dan vertel ik meer. We houden het spannend. | |
InTrePidIvity | donderdag 3 mei 2018 @ 16:09 |
Spannend is het zeker! | |
SiGNe | donderdag 3 mei 2018 @ 19:36 |
OK, niet helemaal een keukenspeeltje maar m'n buro staat half in de keuken dus ik hoef maar achterom te kijken en ik kan de recepten die ik kook zo op m'n monitor zien. Gewonnen bij een Facebookactie van Gigabyte! | |
Gripper | dinsdag 7 augustus 2018 @ 11:28 |
Omdat zelfs de mooiste messen niet altijd scherp blijven, en ik mn Global setje precies een jaar had op mn verjaardag, mezelf vorige week een kadootje gegeven Nu nog leren om ermee te slijpen... | |
InTrePidIvity | dinsdag 7 augustus 2018 @ 11:33 |
Nog steeds spannend? | |
RobinOok | dinsdag 7 augustus 2018 @ 11:48 |
Ja, sorry. | |
Queenshore | dinsdag 7 augustus 2018 @ 12:22 |
Mooi setje. Verrassend eenvoudig om ermee te slijpen, zou eerst even op youtube kijken. | |
SiGNe | dinsdag 7 augustus 2018 @ 13:59 |
Oeffen eerst met wat minder goede messen. Die clipjes heb ik ook ooit eens gekocht (helaas kwijtgeraakt) en dat werkt opzich goed maar ze zijn wel gemaakt voor Global messen. Zelf heb ik Zwilling en die zijn onder een andere hoek geslepen. En het is ook vooral als indicatie want de punt van je mes moet je onder een iets andere hoek slijpen. Ben nu zelf een messenslijper aan het bouwen waarmee je heel simpel onder een constante hoek kan slijpen. (deze is niet door mij gemaakt maar wil ik na gaan bouwen.) | |
Spanky78 | dinsdag 7 augustus 2018 @ 14:04 |
| |
SiGNe | dinsdag 7 augustus 2018 @ 14:07 |
Ben verhuisd, is dus eigenlijk geen keukenspeeltje meer.. | |
Spanky78 | dinsdag 7 augustus 2018 @ 14:11 |
Toch grappig. Enneh, zo'n slijper kun je voor niet te veel kopen online. Maar als je van knutselen houdt natuurlijk mooi projectje. Ikzelf zou zoiets dus kopen | |
SiGNe | dinsdag 7 augustus 2018 @ 14:25 |
had op ebay inderdaad ook al een diy kit gezien die me wel interessant leek. Moet je dan nog wel op een plank schroeven maar verder zit alles erbij. Dus ik denk dat dat dan m'n nieuwe keukenspeeltje wordt. | |
THEFXR | dinsdag 7 augustus 2018 @ 15:38 |
die staan voor 25 op aliexpress | |
SiGNe | dinsdag 7 augustus 2018 @ 17:13 |
Op Amazon zelfs voor 20 maar dan komen er nog verzendkosten bij, kom je totaal op ¤25,90.. Besteld in elk geval, volgende week in huis als 't goed is Ga ik nog wel een adapter maken zodat ik m'n eigen slijpstenen er op kan doen, die hebben een hogere grit (2000-5000 en 3000-8000) 240-800 heb ik ook nog maar dan kan ik net zo goed de bijgeleverde slijpstenen gebruiken. | |
Lucky_Strike | woensdag 7 november 2018 @ 08:27 |
Kickje voor MK | |
mascara-klodder | woensdag 7 november 2018 @ 08:53 |
Ik ben even helemaal losgegaan En deze wordt vandaag bezorgd. Lang over getwijfeld aangezien ik een 6-pits fornuis met oven heb en nog een normale oven. Dus genoeg ruimte/mogelijkheden om dingen te laten sudderen. Dus ben erg benieuwd hoe vaak ik ‘m zal gebruiken | |
Kaatje1 | woensdag 7 november 2018 @ 09:02 |
Niet in het rood? | |
mascara-klodder | woensdag 7 november 2018 @ 09:10 |
Hahaha nieteens. Ook eigenlijk niet naar gekeken. Vond deze erg mooi en 3,5 liter lijkt me ook een prima formaatje. | |
mascara-klodder | woensdag 7 november 2018 @ 09:12 |
Ah! Nu weet ik gelijk wat ik vandaag als eerste ga doen: mijn pannenkast eens ordenen | |
Myraela | woensdag 7 november 2018 @ 09:50 |
Oeh, ik wil eigenlijk ook eindelijk eens een slowcooker. Maar dat roep ik al meer dan een jaar, en uiteindelijk koop ik hem elke keer net niet. | |
loveli | woensdag 7 november 2018 @ 09:52 |
Makro heeft vanaf vandaag een zwarte of witte kitchenaid 5k45 voor 350 euro in de aanbieding. | |
InTrePidIvity | woensdag 7 november 2018 @ 09:55 |
En nu? | |
realAIVD | woensdag 7 november 2018 @ 10:19 |
Hier hetzelfde, alleen van de week besloten om hem dit keer net wél te kopen! Sinds gisteren binnen en sinds vanochtend staat ie aan (3,5 liter met een binnenpan die op het gasfornuis kan) tot dusver ben ik tevreden, maar vooral benieuwd naar het eindresultaat natuurlijk! Waar ik het apparaat uiteindelijk moet laten weet ik nog niet, maar dat is van later zorg... Wat dat betreft heeft mascara-klodder veel meer te doen dan ik, haha, wat een mooie spulletjes allemaal!! | |
mascara-klodder | woensdag 7 november 2018 @ 11:35 |
Nice realAIVD Heb ‘m ook aangeschaft trouwens omdat ik heel erg van draadjesvlees/stoofpotjes hou maar mijn gezondheid laat ietwat te wensen over helaas. Nu kan ik gewoon een middagdutje doen terwijl het apparaat zijn werk doet. Gemotiveerd door dit topic en alle mooie spullen die ik erbij heb....ga ik nu aan mijn keuken en gang beginnen. Alle kastjes leegtrekken en opnieuw herindelen Staat nu dus zo (gang is verlengde van mijn keuken geworden) en de kastjes met voorraad zijn 1 grote puinhoop, niet meer zo geordend als hoe het was. | |
Kaatje1 | woensdag 7 november 2018 @ 21:04 |
Al een paar weken in huis. Het heet een yoghurt maker, maar eigenlijk is het een hangop/labne maker. Ik heb nu 4 verschillende yoghurts gebruikt en de griekse 10% vet geeft tot nu toe het beste resultaat. | |
realAIVD | woensdag 7 november 2018 @ 21:12 |
Wat gaaf (ik heb er even wat info bij gezocht van het interweb https://www.kookwinkel.nl(...)-5-cm-kunststof-rood ...werkt dus eigenlijk heel simpel!) Even kijken of ik ergens nog kastruimte kan huren, haha | |
Kaatje1 | woensdag 7 november 2018 @ 21:40 |
Het is maar een klein ding hoor. Past een liter yoghurt in. Af en toe even het vocht eruit gieten. Ik had het 24 uur laten staan en kan er bijna labne balletjes van maken. | |
realAIVD | woensdag 7 november 2018 @ 21:53 |
Het klinkt echt ge-wel-dig! Ik had dit nog nooit gezien ben je zelf ook nog steeds blij met de aanschaf? | |
Kaatje1 | woensdag 7 november 2018 @ 22:27 |
Net een paar toastjes ermee besmeerd, wat zatar erop en wat extra grof zout (was vergeten zout erdoor te doen voordat de yoghurt in het ding ging). Heul lekker. En dit is ook veel makkelijker schoon te maken dan die kaasdoeken. Daar blijft altijd wel geur aan hangen en yoghurt met bouillon (uit de slowcooker ) smaakt niet echt lekker. | |
realAIVD | woensdag 7 november 2018 @ 22:36 |
Dank voor de geweldige review.....ik ga nu letterlijk m'n (labneh-loze) avond uitzitten, haha en dit gaat op de wish-list, super leuk! | |
vinnypassy | donderdag 8 november 2018 @ 09:11 |
Dat is interessant zeg. Ik ga eens kijken wat voor leuks je daar allemaal mee kunt doen. :-) | |
Lucky_Strike | donderdag 8 november 2018 @ 12:18 |
Ik zag die yoghurtmakers veel in Engeland. Ik heb me echt in moeten houden, het klinkt echt leuk. | |
Kaatje1 | donderdag 8 november 2018 @ 16:14 |
Dit is volgens mij geen echt yoghurtmaker maar een hangop/labne maker. En omdat hij afgesloten is, gaat niet de hele koelkast naar yoghurt ruiken, je kunt de hangop/labne er ook in bewaren en voor mij (met zere handen) scheelt het enorm in het uitspoelen van kaasdoek wat nu niet meer hoeft. | |
Vanyel | donderdag 8 november 2018 @ 18:28 |
Echt? Ik hang altijd gewoon een zeef in een bak. Hydrofiel erin, kaas erin en in de koeling. Zelfde resultaat. Kan kaasdoek niet in de wasmachine? | |
Kaatje1 | donderdag 8 november 2018 @ 20:18 |
Nee, tenzij je zonder wasmiddel wast. Kan natuurlijk wel, maar ik proef het terug in bouillon. En ik vind dat de koelkast gaat stinken naar yoghurt | |
Pietverdriet | donderdag 8 november 2018 @ 20:21 |
Ik gebruik gewoon edelstalen schalen als ik yoghurt wil maken, nooit gesnapt waarom je een yoghurtmaker moet aanschaffen. Ik kook aspergers en mosselen ook gewoon in een pan en koop daar ook geen speciale pan voor. | |
Kaatje1 | donderdag 8 november 2018 @ 20:24 |
Ik maak van yoghurt (welke ik koop) hangop of labne. Dat staat minimaal 24 uur in de koelkast (niet een enorme). Dit ding sluit hermetisch af dus geen stank in de koelkast. | |
Pietverdriet | donderdag 8 november 2018 @ 20:29 |
Ik gebruik plasticfolie als ik wat lucht dicht wil afsluiten. | |
Kaatje1 | donderdag 8 november 2018 @ 20:44 |
Dat kan, ik heb deze gekocht (en ben er blij mee) | |
Pietverdriet | donderdag 8 november 2018 @ 20:45 |
Dat is prima | |
Vanyel | donderdag 8 november 2018 @ 21:16 |
Dat probleem heb ik niet met mijn hydrofiele luiers. Misschien omdat ik ipv wasverzachter azijn gebruik. | |
Kaatje1 | donderdag 8 november 2018 @ 21:40 |
ik gebruik, als ik kaasdoeken was, ook geen wasverzachter maar ik proefde dan toch wasmiddel (en dat van mij geurt nauwelijks). Nu dit ding. Wel zo makkelijk. | |
Lienekien | donderdag 8 november 2018 @ 22:42 |
Aah, je hebt hem! Ik moet hem ook maar weer eens gebruiken. | |
Kaatje1 | vrijdag 9 november 2018 @ 17:33 |
Yep. En ik wist niet meer wie de tip gaf, maar dat was jij dus. Dank hiervoor, ben er heel blij mee. | |
Lucky_Strike | zondag 25 november 2018 @ 18:47 |
Doen jullie je Microplane raspen in de vaatwasser? Ik vind ze nogal ellendig om met de hand af te wassen. | |
golfer | zondag 25 november 2018 @ 18:48 |
Nee, ik was ze voorzichtig met de hand af. | |
Lucky_Strike | zondag 25 november 2018 @ 18:49 |
Vooral de blokrasp is ellendig afwassen, de handrasp gaat nog wel. | |
Leintjeuh | zondag 25 november 2018 @ 19:05 |
Hier gaat de blokrasp gewoon de vaatwasser in. Als ie vreselijk bot wordt, wat nog niet het geval is, koop ik een nieuwe. | |
Lucky_Strike | zondag 25 november 2018 @ 19:07 |
Ik denk dat ik dat risico ook ga nemen. | |
Queenshore | zondag 25 november 2018 @ 19:32 |
Nee alle raspen behalve Microplane. Vind het te zonde. | |
Goitske | zondag 25 november 2018 @ 19:48 |
Wauw! Wat een verzameling. Enige wat bij mij blijft staan is de waterkoker en keukenmachine Mijn keuken heeft sowieso weer een opruimronde nodig | |
Underdoggy | zondag 25 november 2018 @ 20:36 |
Yes - gaat hier al tijden goed, juist met de hand gaat moeilijker / richt je meer schade aan | |
Thinkk-Pinkk | maandag 26 november 2018 @ 22:07 |
Mijn man verraste mij vandaag met mijn allergrootste keuken wens. Een keukenmachine en het is de aeg ultramix 4000 | |
Kaatje1 | maandag 26 november 2018 @ 22:47 |
Da’s een hele leuke verrassing | |
Thinkk-Pinkk | maandag 26 november 2018 @ 23:12 |
Ja echt he en dat vlak voor de kerst. Super handig. | |
maily | maandag 26 november 2018 @ 23:14 |
| |
Prego | maandag 3 december 2018 @ 17:23 |
ik ben zo blij als een kind, hij staat nu als ornament in de keuken zodat ik er iedere keer goed naar kan kijken morgen iets lekkers ermee klaarmaken | |
vinnypassy | maandag 3 december 2018 @ 18:10 |
Haha, heel goed. Wij hebben onze gele braadpan (wel van BK) ook standaard op de kookplaat staan. Staat leuk, scheelt gesjouw naar de voorraadkast en brengt wat meer kleur in huis. | |
Thinkk-Pinkk | maandag 3 december 2018 @ 18:20 |
Oh die pannen zijn echt veel plezier ermee. | |
Kaatje1 | maandag 3 december 2018 @ 18:38 |
Hoe bevalt de keukenmachine? Al veel gemaakt? | |
Thinkk-Pinkk | maandag 3 december 2018 @ 19:02 |
Hij bevalt goed. Na de kruidnoten en worstenbroodjes niet meer. Want naast een verbouwing ben ik ook nog eens geveld door de griep haha | |
Kaatje1 | maandag 3 december 2018 @ 19:09 |
Oef, sterkte (helende bouillon kan je er helaas niet mee maken ) | |
douche-eendje | maandag 3 december 2018 @ 20:09 |
Naast het boek een lame (mesje om brood mee te snijden voor het de oven in gaat) en een rijsdoek voor brood. Superfijn Lame net voor het eerst gebruikt, superscherp inderdaad en je merkt echt zoveel verschil met een gewoon mes | |
HaverMoutKoekje | maandag 3 december 2018 @ 20:27 |
Kardamombullar | |
douche-eendje | maandag 3 december 2018 @ 20:54 |
Ja Ik ga dik worden van dat boek joh. | |
Mip1988 | woensdag 26 december 2018 @ 09:32 |
Kerstcadeautje Heel erg blij mee! | |
Pietverdriet | woensdag 26 december 2018 @ 09:47 |
Zag bij de Makro in de restposten afdeling verschillende hulpstukken daarvoor voor weinig, oa een gehaktmolen | |
Thinkk-Pinkk | woensdag 26 december 2018 @ 10:12 |
Oh dat zal er volgende week wel niet meer liggen waarschijnlijk. Ga er eens naar kijken. Bedankt voor de tip | |
Pietverdriet | woensdag 26 december 2018 @ 10:53 |
Makro in Duiven btw. Zal er volgende week nog wel liggen, vrijwel niemand heeft de bijpassende machine. | |
Myraela | woensdag 26 december 2018 @ 17:21 |
Nieuw in de familie. Heel blij mee. Zit ook nog een bakje met mixer bij waar je de houder op kunt zetten, makkelijk voor pesto's enzo. En een maatbeker. En hij voelt goed zwaar aan. | |
Thinkk-Pinkk | woensdag 26 december 2018 @ 17:23 |
Zal eens bij de makro in Eindhoven kijken. | |
fotostarter | woensdag 26 december 2018 @ 18:43 |
Dat zijn leuke spulletjes | |
Thinkk-Pinkk | woensdag 26 december 2018 @ 19:07 |
Mooie uitgebreide set | |
SiGNe | woensdag 26 december 2018 @ 22:18 |
Mooi opbergsysteem ook, meestal liggen alle onderdelen los in de keukenla en bewaar je de originele doos ook niet om het in op te bergen. Dan is dit toch een stuk makkelijker. | |
InTrePidIvity | donderdag 27 december 2018 @ 15:31 |
Na jarenlang verlekkerd te hebben gekeken naar de (voor mij) allermooiste (maar onverantwoordbaar dure) KitchenAid mixer, mocht ik ‘m tot m’n grote verrassing vandaag uitpakken als verjaardagscadeau Wat een prachtig apparaat Vulkaanzwart | |
Lucky_Strike | donderdag 27 december 2018 @ 15:53 |
Prachtig. En gefeliciteerd | |
Goitske | donderdag 27 december 2018 @ 16:00 |
oooh wauw! Die wil ik ook als ik later groot ben! Ik ben ook heel blij met mijn Bosch dus hoop dat die het nog heel lang doet | |
Thinkk-Pinkk | donderdag 27 december 2018 @ 16:02 |
Whoei veel plezier | |
maily | donderdag 27 december 2018 @ 16:12 |
Wow!! En gefeliciteerd | |
Prego | donderdag 27 december 2018 @ 17:48 |
heel mooi! | |
mascara-klodder | donderdag 27 december 2018 @ 18:05 |
Wat een mooie en fijne spullen zijn er weer aangeschaft/gekregen hier | |
InTrePidIvity | vrijdag 28 december 2018 @ 14:52 |
Bedankt nog | |
maily | vrijdag 11 januari 2019 @ 16:22 |
Een bedruipspuit. Balpen erbij om de grootte te laten zien | |
Kaatje1 | zaterdag 12 januari 2019 @ 12:56 |
Precisieweegschaal gekocht. Mijn normale weegschaal gaat prima boven de 5 gram maar dit is wel een fijn cadeautje voor mezelf. | |
Lucky_Strike | zaterdag 12 januari 2019 @ 13:02 |
Wat een enorm ding | |
maily | zaterdag 12 januari 2019 @ 13:09 |
Ja Maar wel fijn om boven een warme pan te gebruiken, beetje afstand enzo | |
Sorella | zaterdag 12 januari 2019 @ 15:59 |
O notitie voor mij zelf ff de fabrikant aanschrijven voor een nieuw bakje,(kan niet tegen citroenrasp) maar voor de rest heerlijk weegschaaltje | |
Kaatje1 | zaterdag 12 januari 2019 @ 16:24 |
Goede tip! | |
Bzzzzt | zaterdag 12 januari 2019 @ 16:56 |
Ik heb deze Bekijk Princess 492967 - Vacumeermachine op: https://www.bol.com/nl/p/(...)lshare_pdp_iphoneapp En deze Bekijk Springlane Sous -Vide Circulator "Henry" op: https://www.bol.com/nl/p/(...)lshare_pdp_iphoneapp Gisteren binnen gekregen.. straks een sous vide entrecote bereiden! | |
Kaatje1 | zaterdag 12 januari 2019 @ 17:00 |
Vacumeer wil ik ook nog altijd hebben, tenminste, een goed werkende. Heb er ooit een gehad en die werkte niet echt goed. Laat je weten hoe deze het doet? | |
Bzzzzt | zaterdag 12 januari 2019 @ 17:04 |
dit is mijn eerste vacumeermachine, en ik vind dat hij het prima doet, heb alleen geen materiaal om mee te vergelijken.. Je kan hem altijd nog 30 dagen uittesten als je via mijn link besteld. | |
Kaatje1 | zaterdag 12 januari 2019 @ 17:05 |
Dat kan ik altijd nog doen ja, goed idee. Mijn oude sealde niet goed en vacumeerde ook niet echt fijn. | |
derLudolf | zaterdag 12 januari 2019 @ 17:08 |
Ik heb die kleur ook. Erg mooi vind ik. | |
Pietverdriet | zaterdag 12 januari 2019 @ 18:05 |
Deze net besteld | |
Kaatje1 | zaterdag 12 januari 2019 @ 18:17 |
Wat een schattig bakje zit erbij | |
vinnypassy | zaterdag 12 januari 2019 @ 20:08 |
Ik heb dezelfde volgens mij, paar jaar terug gekregen voor mijn verjaardag. Heel erg blij mee! Ik vacumeer het liefst zoveel mogelijk omdat ik het zo'n heerlijk speeltje vind. Pas echter voor het eerst problemen gehad met vacumeren en sealen bij een grotere hoeveelheid in 1 zak, maar bij dezelfde hoeveelheid en ander stuk plastic ging het wel goed. Het is geen toprestaurantkwaliteit, maar voor thuis echt prima. Dus veel plezier ermee. :-) | |
Goitske | zaterdag 12 januari 2019 @ 22:21 |
weegschaaltje voor kleine gewichten? Die heb ik via AliExpress besteld ivm gist afwegen | |
Pietverdriet | zaterdag 12 januari 2019 @ 22:22 |
Milligrammen idd | |
Queenshore | zaterdag 12 januari 2019 @ 22:43 |
Ideaal zo'n ding. Gebruik hem voor gist bij deeg met lange rijstijd. Guargom, specerijen etc. | |
Spanky78 | zaterdag 12 januari 2019 @ 22:57 |
Handig voor je research chemicaliën. | |
Pietverdriet | zaterdag 12 januari 2019 @ 23:22 |
Jep | |
fathank | maandag 14 januari 2019 @ 19:24 |
Deze vandaag gekregen in 28cm uitvoering | |
Goitske | maandag 14 januari 2019 @ 19:39 |
ja die heb ik uiteindelijk bij AliExpress gekocht. Werkt perfect! Maar deze is mooier | |
Pietverdriet | maandag 14 januari 2019 @ 20:17 |
Hij wordt morgen bezorgd, laat wel weten hoe goed hij is | |
Prego | maandag 14 januari 2019 @ 20:35 |
Heerlijke pannen! | |
anti-loper | dinsdag 29 januari 2019 @ 16:01 |
Kan iemand een goede stoofpan aanraden? Wil beginnen met stoofpotjes maken | |
Myraela | dinsdag 29 januari 2019 @ 16:12 |
Le Creuset pannen. Ik hou ervan. | |
anti-loper | dinsdag 29 januari 2019 @ 16:14 |
Oh ja die zie ik vaak op foto's. Zijn wel erg prijzig tho. Misschien iets in een lagere prijsklasse? | |
Friday12 | dinsdag 29 januari 2019 @ 17:47 |
Ik heb deze die is een stuk goedkoper https://www.bol.com/nl/p/(...)DQg.1.3.ProductTitle edit: voor de 24cm dus 200e goedkoper | |
FANN | maandag 4 februari 2019 @ 04:49 |
dat scheelt een stuk | |
Lienekien | maandag 4 februari 2019 @ 06:14 |
Een beschadigd exemplaar. | |
FANN | maandag 4 februari 2019 @ 06:23 |
Oh... dat had ik niet gezien! | |
SiGNe | maandag 4 februari 2019 @ 15:58 |
Dan neem je een blauw-groene, zelfde prijs maar geen vermelding van beschadiging of sporen van gebruik: https://www.bol.com/nl/p/(...)d%3D9200000057998233 | |
golfer | maandag 4 februari 2019 @ 16:03 |
Kon natuurlijk niet ontbreken in de keuken, dus bij Dille & Kamille deze 2 gekocht: en | |
Lienekien | maandag 4 februari 2019 @ 16:06 |
De beschadigde is toch wel goedkoper. | |
Gripper | maandag 4 februari 2019 @ 16:06 |
Ik heb me toch ook een diepte investering gedaan zaterdag! Opmaakringen gekocht van 7 en 5 cm. Mooi hoog, om ook torentjes van het een of ander te kunnen maken. | |
fathank | maandag 4 februari 2019 @ 16:10 |
Staub. | |
Pietverdriet | maandag 4 februari 2019 @ 16:38 |
Een microplane werkt veel beter dan zo een zester | |
SiGNe | maandag 4 februari 2019 @ 17:35 |
oh ja,, 35 om 53 euro.. ik had 't in eerste instantie niet gezien | |
Deshain | zaterdag 9 februari 2019 @ 19:43 |
Ben voor een nieuwe staafmixer een beetje uit de bocht gevlogen. Voor de Bamix M200 Grill & Chill gegaan. Kan weer járen vooruit. | |
Pietverdriet | zaterdag 9 februari 2019 @ 19:50 |
| |
Goitske | zaterdag 9 februari 2019 @ 20:25 |
kookt hij ook voor je en doet hij alles zelf? Ik heb gewoon een van Phillips al jaaaaren | |
realAIVD | woensdag 13 februari 2019 @ 17:17 |
Zat er al even over te denken, maar vandaag zag ik dat ik spullen achterin een keukenkastje had staan die best weg kunnen, dus dan past het!!! NIEUW: Tefal Snack Collection | |
Goitske | woensdag 13 februari 2019 @ 17:18 |
| |
FranticDJ | woensdag 13 februari 2019 @ 17:21 |
je wordt Verdrietenberg? Heb er zelf ook een voor worst | |
FranticDJ | woensdag 13 februari 2019 @ 17:22 |
m'n ma heeft zo'n old school tefal Al zolang ik me kan herinneren. Daar komen nog steeds de beste wafels ever ooit uit. | |
Pietverdriet | woensdag 13 februari 2019 @ 17:30 |
Verdrietenberg? | |
FranticDJ | woensdag 13 februari 2019 @ 17:37 |
Breaking Bad | |
Pietverdriet | woensdag 13 februari 2019 @ 17:53 |
Snap ik hem nog niet? Duh, Heisenberg Kwartje valt In slow motion | |
realAIVD | woensdag 13 februari 2019 @ 18:34 |
't was me inderdaad om het wafelijzer te doen, had ik nog niet, maar deze komt met 4 verschillende platen, dus de keuze was simpel. En nu ga ik allerlei zooi in het wafelijzer gooien, behalve gewoon wafelbeslag waarschijnlijk | |
FranticDJ | woensdag 13 februari 2019 @ 19:05 |
Wat ga je ermee cooken? | |
Pietverdriet | woensdag 13 februari 2019 @ 19:12 |
Reden dat ik het kocht is in eerste instantie het afwegen van de epilepsie medicatie van prinsesje presilla, die we aan het afbouwen zijn omdat een van de medicamenten alleen humaan toegelaten is en er uit gaat (of eigenlijk al is, formeel) Dit moet geleidelijke telkens minder dus vandaar afwegen. Verder weeg ik er allerlei e-nummers mee af | |
Goitske | woensdag 13 februari 2019 @ 21:31 |
ik vooral gist en zout | |
golfer | zaterdag 16 februari 2019 @ 14:16 |
Elke week sjouwen met ca. 12 plastic flessen is voorbij, want deze is gearriveerd: | |
Molo | zaterdag 16 februari 2019 @ 15:01 |
Die hadden wij ook in 1995 | |
golfer | zaterdag 16 februari 2019 @ 15:21 |
Knap, want deze bestaat sinds 2015. | |
maily | zaterdag 16 februari 2019 @ 15:30 |
Wat heeft voor jou de doorslag gegeven? Het sjouwen? Het gemak? De smaak? #gewoon nieuwsgierig. | |
golfer | zaterdag 16 februari 2019 @ 15:31 |
Het sjouwen en vooral het milieu. | |
maily | zaterdag 16 februari 2019 @ 15:35 |
Hoezo het milieu? -edit- Ah de flessen ..... | |
golfer | zaterdag 16 februari 2019 @ 15:36 |
Je bespaart al die plastic flessen met mineraal/bruiswater. | |
Prego | zaterdag 16 februari 2019 @ 16:33 |
ik loop al maanden zo niet jaren na te denken om zo’n ding aan te schaffen. Ik ben alleen bang dat dat ding na een paar weken stof gaat happen. Leuk in ieder geval, ik lees graag je bevindingen binnenkort | |
maily | zaterdag 16 februari 2019 @ 16:35 |
Daar ben ik ook benieuwd naar. En in het bijzonder naar de colasmaak, en het gewone bruiswater, wij drinken veel lichtbruisend bronwater, kun je de hoeveelheid prik ook doseren? | |
Prego | zaterdag 16 februari 2019 @ 16:37 |
dat vraag ik me ook af | |
maily | zaterdag 16 februari 2019 @ 16:48 |
Gezien de belangstelling misschien een apart topic openen hiervoor? | |
golfer | zaterdag 16 februari 2019 @ 16:55 |
Yups. Van licht bruisend tot extra bruisend. | |
golfer | zaterdag 16 februari 2019 @ 17:01 |
Ik weet niet hoeveel Fok!-users zo'n apparaat hebben om daarmee ervaringen te kunnen uitwisselen. |