Mooiquote:Op zaterdag 17 maart 2018 19:42 schreef Maghrebijnse het volgende:
Deze olijflepels besteld.
[ afbeelding ]
Zodat als je een pot olijven op tafel zet je een mooie, decoratieve lepel hebt?quote:Op zaterdag 17 maart 2018 19:42 schreef Maghrebijnse het volgende:
Deze olijflepels besteld.
[ afbeelding ]
Twee ...quote:Op zaterdag 17 maart 2018 20:40 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Zodat als je een pot olijven op tafel zet je een mooie, decoratieve lepel hebt?
Nee, handig als neolijven wil opscheppen.quote:Op zaterdag 17 maart 2018 20:40 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Zodat als je een pot olijven op tafel zet je een mooie, decoratieve lepel hebt?
Dit maakt het niet duidelijker.quote:Op zaterdag 17 maart 2018 20:46 schreef Maghrebijnse het volgende:
[..]
Nee, handig als neolijven wil opscheppen.
Olijven opscheppen, my dear.quote:Op zaterdag 17 maart 2018 20:48 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dit maakt het niet duidelijker.
Ziet er raar uit.quote:Op zaterdag 17 maart 2018 23:52 schreef SiGNe het volgende:
[ afbeelding ]
Casa di Mama ham-champignon met wat extra chorizo en kaasblokjes.
Die pizzasteen werkt goed in elk geval
Alleen kwam er wat veel olie uit de chorizo, volgende keer eerst even op laag vuur de olie eruit bakken en daarna pas op de pizza doen.
De hoogte. De rand.quote:
Ah ja, da's onderdeel van de pizza, het deeg is weliswaar bevroren maar wel vers.quote:
Ja, teveel olie uit de chorizo gekomen en die kaasblokjes had ik nog liggen.quote:Op zondag 18 maart 2018 00:04 schreef Molo het volgende:
Waarom kaasblokjes?
Vette bende vooral, en rare korst. Maar goed, diepvriespizza dus tsja
ik geloof dat je dan een grote diepvries moet hebben, om die bak erin te zetten.quote:Op donderdag 29 maart 2018 21:21 schreef ASSpirine het volgende:
Ik zoek een ijsmachine. Ben alleen nog niet zeker welke merk, prijs kwaliteit. Wil max 100 euro aan uitgeven.
Iemand ervaringen?
Er zijn dus twee soorten. Een soort waarbij je een ding eerst 24 uur in de vriezer moet zetten (die heb ik, bevalt prima voor de 2 x pet jaar dat ik ijs maak. En kost zo'n 2 tientjes) en een soort waarbij dat niet hoeft. Die is duurder en handig als je graag vaak ijs maakt. Pietverdriet is daar fan van.quote:Op donderdag 29 maart 2018 21:54 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ik geloof dat je dan een grote diepvries moet hebben, om die bak erin te zetten.
Neem een Philips met vriesaccuquote:Op donderdag 29 maart 2018 21:21 schreef ASSpirine het volgende:
Ik zoek een ijsmachine. Ben alleen nog niet zeker welke merk, prijs kwaliteit. Wil max 100 euro aan uitgeven.
Iemand ervaringen?
Ik zoek degene met een koelelement. Beter aan de prijs en voldoet voor de sporadische gebruik ervan.quote:Op donderdag 29 maart 2018 22:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Er zijn dus twee soorten. Een soort waarbij je een ding eerst 24 uur in de vriezer moet zetten (die heb ik, bevalt prima voor de 2 x pet jaar dat ik ijs maak. En kost zo'n 2 tientjes) en een soort waarbij dat niet hoeft. Die is duurder en handig als je graag vaak ijs maakt. Pietverdriet is daar fan van.
Contradictio in terminis.quote:Op donderdag 29 maart 2018 22:28 schreef ASSpirine het volgende:
[..]
Ik zoek degene met een koelelement. Beter aan de prijs en voldoet voor de sporadische gebruik ervan.
Volgens mij heb ik er nog 1 staan, mag je voor doosje chocolade of zo ophalen, interesse?quote:Op donderdag 29 maart 2018 22:28 schreef ASSpirine het volgende:
[..]
Ik zoek degene met een koelelement. Beter aan de prijs en voldoet voor de sporadische gebruik ervan.
edit...ik had er een maar die is blijkbaar niet meer compleetquote:Op donderdag 29 maart 2018 22:44 schreef foodlover het volgende:
[..]
Volgens mij heb ik er nog 1 staan, mag je voor doosje chocolade of zo ophalen, interesse?
Uhuhquote:Op donderdag 29 maart 2018 23:07 schreef RobinOok het volgende:
Oh, wacht, met "beter aan de prijs" bedoel je niet dat je liever wat meer betaalt. Maar dat je liever een lage prijs betaalt. Pfff.
quote:Op donderdag 29 maart 2018 22:44 schreef foodlover het volgende:
[..]
Volgens mij heb ik er nog 1 staan, mag je voor doosje chocolade of zo ophalen, interesse?
Waar wonen beide personen?quote:Op vrijdag 30 maart 2018 07:26 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
ik heb er een en die mag zelfs zonder chocola weg
Ik kom amper in Amsterdam, jammer.quote:Op vrijdag 30 maart 2018 08:06 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Ooohhh, ik woon in Amsterdam dus dat is wel heel erg uit de richting en mijne is een goedkoop ding merk Ariete
Den Haag.quote:Op vrijdag 30 maart 2018 07:55 schreef ASSpirine het volgende:
[..]
[..]
Waar wonen beide personen?
Woon zelf in België, maar ik kom wel vaak in Eindhoven.
Ruilhandel is wel interessant
En welke ijsmachine hebben jullie?
Ik heb ook die eerste. Inderdaad voor als je een enkele keer ijs maakt. Heb ik thuis. Zo'n andere met koelinstallatie is wel beter, geeft ook een beter resultaat in principe.quote:Op donderdag 29 maart 2018 22:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Er zijn dus twee soorten. Een soort waarbij je een ding eerst 24 uur in de vriezer moet zetten (die heb ik, bevalt prima voor de 2 x pet jaar dat ik ijs maak. En kost zo'n 2 tientjes) en een soort waarbij dat niet hoeft. Die is duurder en handig als je graag vaak ijs maakt. Pietverdriet is daar fan van.
Het vuur aansteken.quote:Op vrijdag 6 april 2018 11:40 schreef Fretwork het volgende:
[ afbeelding ]
Twijfel waarmee ik dit weekend ga beginnen... Iemand nog tips voor beginners?
Ik wilde eigenlijk koud vuur gebruikenquote:
Gefeliciteerd, daar ga je een hoop plezier van beleven.quote:Op vrijdag 6 april 2018 11:40 schreef Fretwork het volgende:
[ afbeelding ]
Dit gekregen
Twijfel waarmee ik dit weekend ga beginnen... Iemand nog tips voor beginners?
Thanks! Pulled Pork gaat nu iets te lang duren (terrasjesweer enzo) maar een paar uur met spareribs bezig lijkt me mooi. Zat ook nog te denken aan een hammetje om mee te beginnen.quote:Op vrijdag 6 april 2018 12:07 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Gefeliciteerd, daar ga je een hoop plezier van beleven.
Pulled pork of spareribs. Kan je niet verpesten, leert je om de kamado op de juiste temperatuur te houden en geduldig te zijn
Wij gaan o.a. morgen voor burgers en zondag voor varkensknie.
Et voila, een gekickt BBQ topic CUL / BBQ Topic #6 Het belooft een mooie zomer te worden
Welke diameter heb je? Ik kwijl ook nog altijd een beetje als ik die dingen zie. Maarja, student enzo.quote:Op vrijdag 6 april 2018 11:40 schreef Fretwork het volgende:
[ afbeelding ]
Dit gekregen
Twijfel waarmee ik dit weekend ga beginnen... Iemand nog tips voor beginners?
yummie, spareribs 16 uur op 95 gradenquote:Op vrijdag 6 april 2018 11:40 schreef Fretwork het volgende:
[ afbeelding ]
Dit gekregen
Twijfel waarmee ik dit weekend ga beginnen... Iemand nog tips voor beginners?
Kost?quote:Op zaterdag 7 april 2018 06:41 schreef NutKees het volgende:
Aangezien ik toch wel regelmatig semi-bulk inkopen doe bij Sligro/Hanos heb ik me een half jaar geleden deze gekocht:
[ afbeelding ]
Eigenlijk totaal onmisbaar als je een grote vriezer hebt. Wat ben ik blij met dit ding zeg!
Volgens mij heb ik iets van 6 tientjes betaald, maar dit was een aanbieding in Duitsland (ik woon vlak aan de grens). Echter, de folie is niet goedkoop. En het werkt alleen maar met die speciale vacuum-zakken. Wat je wel met andere verpakkingen en zakken kan doen is ze enkel sealen, wat ook verrekte handig is.quote:Op zaterdag 7 april 2018 06:49 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Kost?
Een vriend van me zoekt er nog een, die heeft ook zo'n Anova ding (look alike)
13 inch, dus voor echt grote stukken niet handig. Maar voor ons is dat echt een prima formaat.quote:Op vrijdag 6 april 2018 17:42 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Welke diameter heb je? Ik kwijl ook nog altijd een beetje als ik die dingen zie. Maarja, student enzo.
Ik zou inderdaad ook graag spareribs enzo makkelijk kunnen doen, voor meerdere personen. Maar veel plezier! Post maar hoe de 1e keer is gegaan.quote:Op zaterdag 7 april 2018 13:00 schreef Fretwork het volgende:
[..]
13 inch, dus voor echt grote stukken niet handig. Maar voor ons is dat echt een prima formaat.
Het is vrij lastig om de temperatuur goed te krijgen , maar wel lekker zenquote:Op zaterdag 7 april 2018 13:55 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Ik zou inderdaad ook graag spareribs enzo makkelijk kunnen doen, voor meerdere personen. Maar veel plezier! Post maar hoe de 1e keer is gegaan.
Graag gedaanquote:Op zaterdag 7 april 2018 22:21 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb een hebbeding besteld. Later meer daarover.
Iets dat ik al jaaaaaaren wil, maar eigenlijk te onzinnig is, maar fuck it, van mij nu.
*teaser*
En het volgende dat lonkt is nu die kamado. En bedankt, SiGNe.
Daar ga ik ook vanuit. Hopelijk een pekingeendje. Hoewel, misschien zelfs dat niet. Ik morgen eens meten....quote:Op zaterdag 7 april 2018 23:25 schreef SiGNe het volgende:
Och, je kan er een hele kip onder kwijt lijkt me maar groter kan dan weer niet.
Max 2 personen denk ik.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |