abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_177522131
quote:
Geer herkent zich 'totaal niet' in boek Goor

Gerard Joling is de volgende bekende Nederlander die afstand neemt van de biografie van Gordon. De zanger zegt zich helemaal niet te herkennen in het woensdag verschenen boek. "Ik weet hier en daar echt niet wat ik léés. Zoveel verdraaiingen, zoveel verwijten, zoveel verwijten aan mijn adres waar ik me helemaal niet in herken", zegt 'Geer' in De Telegraaf. "Ik kan alleen maar zeggen: waarom doe je dit, Gordon? Wie doe je hier nou een plezier mee, behalve je bankrekening?"

Gordon heeft het in zijn biografie meermaals over Gerard. Zo zou de zanger Gordons kledingstijl, visagist, stylist en kledinglijn hebben overgenomen. Gerard spreekt die beweringen tegen, maar "moet er ook wel weer vreselijk om lachen hoor, als ik het allemaal lees". "Het steekt me wel dat hij me ergens een ouwe viezerik noemt. Weet je, eigenlijk zit hij met dat boek gewoon in een hele grote spiegel te kijken. Wat hij zegt over een ander, gaat eigenlijk over hemzelf!"

Gerard bevestigt dat hij vooraf door Gordon op de hoogte is gebracht over de komst van het boek. "Maar nu ik het zo teruglees, dan denk ik: ik had toch liever gezien dat hij me even had verteld wat hij precies ging schrijven. Dan had ik kunnen zegen: nou, dit en dit vind ik niet zo leuk en als dat erin zou komen, Gordon, dat klopt ook helemaal niet."

De zanger en presentator deelt in het artikel ook een paar sneren uit aan zijn 'valse stiefzuster'. Zo zegt Gerard dat Gordon hem een geldwolf vindt, "maar ik doe gewoon geen gekke dingen". "Ik hoef geen coke te kopen, ik woon niet overdreven en ik hoef niet elke week een vriendje een horloge cadeau te doen."
pi_177522516
Dat scheelt idd bakken met geld :P
pi_177522582
quote:
Zus Gordon huilt uit bij Koos van Shownieuws

0301_Heuckeroth.jpg

Koos van Plateringen, de gezapige verslaggever van Shownieuws, is gisteren met een doos Kleenex onder zijn arm langsgegaan bij Lydia Heuckeroth, de zus van Gordon. En het bleef niet lang droog. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Gordon heeft woensdag zijn eigen biografie uitgebracht, maar dat lijkt inmiddels meer de biografie van een fantast te zijn. Zijn zus Lydia sluit zich nu aan bij de lange rij van mensen die benadrukken dat er vele verzinsels in het boek staan.
Lydia is zo boos over alles wat er in het boek staat, dat ze Shownieuws direct vroeg om Koos langs te sturen. “Lydia heeft ons vanochtend zelf gebeld. Ze was heel erg overstuur“, legt de showkenner uit.

Gordon schrijft in het boek dat hij in zijn jeugd gedurende een langere periode is misbruikt en denkt zeker te weten dat zijn broers en zussen ook zijn misbruikt. Bovendien verwijt hij zijn zus 250 euro te hebben gestolen uit de portemonnee van hun moeder toen ze net was overleden én dat zij haar dagboek heeft gestolen.

Het misbruikverhaal doet Lydia enorm veel pijn. “Daar word ik heel emotioneel van. ‘Sommigen willen er niet over praten, maar ik weet bijna zeker dat het ons allemaal is overkomen’, zegt hij. Wie is hij om dat neer te zetten in het boek, zonder ons te vragen of het ons wel is overkomen? Het is niet waar.”

“Hij denkt wel meer. Het hele denken over de familie wat hij schrijft is 70 procent gelogen. Dat doet zeer. Je zet mijn ouders neer als een stuk vuil. Dat raakt je gewoon. Het is vreselijk. Je kunt toch niet zo met je familie omgaan en het zomaar in zo’n boek zetten? Dat doe je niet.”

En hoe zit het dan met dat dagboekje? “Hij vermoedt in het boek dat ik dat rode dagboekje van mijn moeder heb gestolen en dat een van mijn zusters de portemonnee van mama heeft leeggehaald. Misschien is hij het zelf wel geweest. Mijn broer is een leugenaar. Ik ben er klaar mee. Ik wil dat de waarheid verteld wordt en geen boek vol met leugens.”

Volgens Gordon is hun gezin uit elkaar gevallen toen hij bekend werd. Lydia denkt daar anders over. “Naarmate hij drugs is gaan gebruiken is zijn leven denk ik ontspoord. Het is niet meer mijn broertje dat ik vroeger had.”

“Ik vind dat mijn broer narcistische trekken heeft. We zijn met z’n achten en wij zouden met hem allemaal ruzie hebben gemaakt? Hij heeft met óns ruzie gemaakt. Niet andersom.”

Koos interviewde Lydia bij haar advocaat. Ze gaat namelijk een rechtszaak tegen haar broer aanspannen. Ze heeft hetzelfde advocatenkantoor gekozen als Gordons ‘nepvriend’ Kevin, die een kort geding tegen hem heeft aangespannen. Dat kort geding dient in april.
pi_177522596
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 08:33 schreef Rianne84 het volgende:

[..]

Het begint er een beetje op te lijken dat met dit boek Gordon het laatste krediet bij het grote publiek heeft verspeeld. Daar zal hij alleen nog maar zuurder van worden.

Gerard doet inderdaad weinig gekke dingen. Zo'n beetje de meest conservatieve artiest als het op financiën aankomst. Voor een 'lachwekkende' volkszanger heeft hij een bizar vermogen.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_177522616
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 09:19 schreef Rockefellow het volgende:

[..]

Het begint er een beetje op te lijken dat met dit boek Gordon het laatste krediet bij het grote publiek heeft verspeeld. Daar zal hij alleen nog maar zuurder van worden.

Gerard doet inderdaad weinig gekke dingen. Zo'n beetje de meest conservatieve artiest als het op financiën aankomst. Voor een 'lachwekkende' volkszanger heeft hij een bizar vermogen.
Lees op zijn FB pagina, alle fans zijn het helemaal met hem eens
Wem die Scheisse bis zum Hals steht, sollte den Kopf nicht hängen lassen
pi_177522688
quote:
1s.gif Op donderdag 1 maart 2018 09:18 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Wat een t*ringzooi, dat hele gebeuren. :')
pi_177522816
quote:
17s.gif Op woensdag 28 februari 2018 21:39 schreef sly-nl het volgende:

[..]

Noek!

Wtf, "begint wel" en "dat had ik nooit zo" :P Full-time gluiperd al zolang als het op de buis komt / personificatie van het kwaad en erger/ valse hund/ gemene blik/ 19 pagina's in dsm 5; at least/ waf waf/ etc.

En dat had jij gemist? Geloof ik niet o|O
Sly! Oude relnicht. O+

Nou, ik vond em wel ietwat dominant en vals maar niet ziekelijk. Dus ja, ik heb dat gemist maar bij DGK was ik ook altijd spuit elf als het ging om sicko's spotten dus het lag in de lijn van de verwachting dat ik dit ook niet doorhad. Ben gewoon geen lampie. Soit!

Heb het boek besteld. Voor de wetenschap. :9
Go hard or go home
pi_177522972
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 09:20 schreef maryen65 het volgende:

[..]

Lees op zijn FB pagina, alle fans zijn het helemaal met hem eens
Dat is niet het grote publiek.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_177523255
Hilarisch
pi_177523801
Op zijn insta schrijft hij dat hij de hele strontkar weer over zich heen heeft gekregen. Groot slachtoffer dat hij is. Hij is niet goed hoor. Hij schrijft een boek, flikkert half bekend NL voor de bus en zijn familie erbij maar hij krijgt het allemaal over zich heen. #liefdeoverwintalles

En dan reageren allerlei José's en Marjanne's dat zij ook een kutleven hebben gehad en daarom staan zij achter hem. Maar Marjanne vergeet even dat zij in een achterwijk woont met een pute shag en hij in z'n villa met een lade vol coke maar gottegot wat levelen ze lekker.

Het is de Jolanda uit Epe maar dan in de vorm van een zure middelbare homo zonder poedel.
Go hard or go home
  donderdag 1 maart 2018 @ 11:19:40 #186
7446 Pippi
Crazy cat woman
pi_177524234
quote:
0s.gif Op woensdag 28 februari 2018 22:15 schreef Mrmime het volgende:
Sneue Gordon. Is die automobilist eigenlijk ooit gepakt die hem aanreed op dat Griekse eiland?
Aangezien Gordon graag van alles aan elkaar liegt en bedriegt denk ik dat dat ongeluk op het Griekse eiland helemaal niet heeft plaatsgevonden. Gordon zal wel uit het stapelbed van een Griekse adonis zijn geflikkerd en daardoor een schouderblessure hebben opgelopen. :')
  donderdag 1 maart 2018 @ 11:40:23 #187
7446 Pippi
Crazy cat woman
pi_177524594
Fake nieuws: Gordon verzint leip drugsverhaal in biografie
Bla bla bla... (voorstukje)...
Één verhaaltje trok echter vooral onze aandacht:

“Verder heb ik één keer een tv-optreden afgezegd. Ik zou met LA The Voices optreden in een programma van Myrna Goossen. Op woensdagmiddag.
De avond ervoor had ik een paar gasten over de vloer gehad. Heel lekkere jongens. Ze wilden een feestje met mij en ondanks dat het dinsdagavond was, had ik zoiets van: eventjes kan wel. (…) Dat feestje liep helemaal uit de klauwen. Die gasten gingen op een gegeven moment zelfs aan de ghb. (…)
Op een gegeven moment ben ik tijdens een helder moment wakker geworden. Was het half elf ’s ochtends. Ik lag in bed, dat was me blijkbaar gelukt, dus ik ging naar beneden. Aan de keukentafel zaten drie gasten rechtop te slapen, met de kin op hun borst. Helemaal in coma. Ik dacht: nou, lekker, die zijn dood, heb ik weer. De vierde zag ik niet, maar die vond ik even later onder mijn auto, voor de deur, op de oprit. In z’n blote bast, in de kou.
Precies op dat moment ging de bel. LA The Voices stond voor de deur en die jongens zien die halfnaakte gozer onder mijn auto liggen. (…) Ik kon niet optreden natuurlijk. Zij zijn met z’n vieren naar Myrna gegaan, hebben haar verteld dat ik ziek was.“

Oké. Dit is gewoon een goed verhaal. Het stuk waarin Gordon ongevraagd ghb in zijn drankje kreeg (strafbaar feit?) hebben we nog weggelaten want anders was er helemaal geen reden om het hele artikel van HP/De Tijd te lezen. Jammer alleen dat er geen zak van klopt.

De enige keer dat LA The Voices voor een program van Myrna Goossen is uitgenodigd was namelijk op dinsdag 21 december 2010 bij KoffieMax, een vrolijke middagshow waar Gordon natuurlijk geen nee tegen kon zeggen, helemaal naar de getver of niet.
Daarom was ie ook gewoon aanwezig.
pi_177525000
quote:
1s.gif Op donderdag 1 maart 2018 06:12 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

ik doe helemaal niks
als je goed gelezen of geluisterd hebt naar de versie van gordon dan zegt hij dat
of het echt waar is of niet weten alleen john en gordon, maar hier in SHO gaan we natuurlijk uit van t meest sleazy scenario
want dit is SHO, where you're guilty until proven innocent! :s)
en zo is dat :7
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_177525331
Ben benieuwd hoeveel programma's Gordon overhoudt nu erland weg gaat
pi_177525843
quote:
Gordon heeft het voor elkaar: werkelijk iedereen is boos
donderdag 01 maart 2018 | 07:38
Deel
Het is zanger Gordon gelukt, iedereen is kwaad op hem. In zijn biografie volgen de onthullingen elkaar in rap tempo op maar daar zijn de betrokkenen op zijn zachtst gezegd niet blij mee.

Zus Lydia is volgens De Telegraaf van plan Gordon aan te klagen. Haar broer schrijft als kind seksueel te zijn misbruikt, hij denkt dat al zijn broers en zussen hetzelfde is overkomen. 'Wie is hij om dat neer te zetten in dat boek, zonder ons te vragen of het ons wel is overkomen.'

Aan het sterfbed van hun moeder zou ook van alles gebeurd zijn, schrijft Gordon. Het dagboek van moeder Marie zou zijn gestolen, evenals een portemonnee met 250 euro. 'Misschien heeft hij dat zelf wel gedaan, want mijn broer is een pathologische leugenaar', zegt Lydia tegen de krant. 'Ik ben er even klaar mee, ik wil gewoon dat de waarheid verteld wordt. En niet een boek vol met leugens.'

Lijst met boze mensen
De lijst met boze mensen blijft ondertussen maar groeien en groeien. Liedjesschrijver John Ewbank is boos over het verhaal dat hij samen met Gordon op de bank heeft gemasturbeerd terwijl de twee porno op hadden staan. Bold & the Beautiful-ster Jef Trachta wordt beschuldigd door Gordon dat hij hem geslagen zou hebben.

Met René Froger komt het niet goed, 'hij schenkt thuis nog zuurdere wijn dan hij van zichzelf al is'. Albert Verlinde, John de Mol, Jeroen van der Boom, Winston Gerschtanowitz, Erland Galjaard en zelfs 'zuster' Gerard Joling moet het ontgelden.
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 12:16 schreef Rianne84 het volgende:
Ben benieuwd hoeveel programma's Gordon overhoudt nu erland weg gaat
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  donderdag 1 maart 2018 @ 12:45:46 #191
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177525859
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 10:50 schreef Noek het volgende:
Op zijn insta schrijft hij dat hij de hele strontkar weer over zich heen heeft gekregen. Groot slachtoffer dat hij is. Hij is niet goed hoor. Hij schrijft een boek, flikkert half bekend NL voor de bus en zijn familie erbij maar hij krijgt het allemaal over zich heen. #liefdeoverwintalles

En dan reageren allerlei José's en Marjanne's dat zij ook een kutleven hebben gehad en daarom staan zij achter hem. Maar Marjanne vergeet even dat zij in een achterwijk woont met een pute shag en hij in z'n villa met een lade vol coke maar gottegot wat levelen ze lekker.

Het is de Jolanda uit Epe maar dan in de vorm van een zure middelbare homo zonder poedel.
:D _O-
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  donderdag 1 maart 2018 @ 12:46:48 #192
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177525881
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 12:16 schreef Rianne84 het volgende:
Ben benieuwd hoeveel programma's Gordon overhoudt nu erland weg gaat
Misschien dat hij dat al weet en daarom een andere manier van inkomsten zoekt; zie hier Het Boek :')
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_177525972
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 12:46 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Misschien dat hij dat al weet en daarom een andere manier van inkomsten zoekt; zie hier Het Boek :')
Welke hebben we nu gehad? Paay al en nog eentje toch?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  donderdag 1 maart 2018 @ 12:59:00 #194
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177526088
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 12:52 schreef Ole het volgende:

[..]

Welke hebben we nu gehad? Paay al en nog eentje toch?
Nu ben ik meestal niet zo vergeetachtig, maar ik moet echt even goed nadenken _O- Paay weet ik, maar verder?
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  donderdag 1 maart 2018 @ 13:00:13 #195
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_177526114
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 12:59 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Nu ben ik meestal niet zo vergeetachtig, maar ik moet echt even goed nadenken _O- Paay weet ik, maar verder?
Champagne valt het je dan in?
  donderdag 1 maart 2018 @ 13:01:08 #196
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_177526126
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 11:40 schreef Pippi het volgende:
Fake nieuws: Gordon verzint leip drugsverhaal in biografie
Bla bla bla... (voorstukje)...
Één verhaaltje trok echter vooral onze aandacht:

“Verder heb ik één keer een tv-optreden afgezegd. Ik zou met LA The Voices optreden in een programma van Myrna Goossen. Op woensdagmiddag.
De avond ervoor had ik een paar gasten over de vloer gehad. Heel lekkere jongens. Ze wilden een feestje met mij en ondanks dat het dinsdagavond was, had ik zoiets van: eventjes kan wel. (…) Dat feestje liep helemaal uit de klauwen. Die gasten gingen op een gegeven moment zelfs aan de ghb. (…)
Op een gegeven moment ben ik tijdens een helder moment wakker geworden. Was het half elf ’s ochtends. Ik lag in bed, dat was me blijkbaar gelukt, dus ik ging naar beneden. Aan de keukentafel zaten drie gasten rechtop te slapen, met de kin op hun borst. Helemaal in coma. Ik dacht: nou, lekker, die zijn dood, heb ik weer. De vierde zag ik niet, maar die vond ik even later onder mijn auto, voor de deur, op de oprit. In z’n blote bast, in de kou.
Precies op dat moment ging de bel. LA The Voices stond voor de deur en die jongens zien die halfnaakte gozer onder mijn auto liggen. (…) Ik kon niet optreden natuurlijk. Zij zijn met z’n vieren naar Myrna gegaan, hebben haar verteld dat ik ziek was.“

Oké. Dit is gewoon een goed verhaal. Het stuk waarin Gordon ongevraagd ghb in zijn drankje kreeg (strafbaar feit?) hebben we nog weggelaten want anders was er helemaal geen reden om het hele artikel van HP/De Tijd te lezen. Jammer alleen dat er geen zak van klopt.

De enige keer dat LA The Voices voor een program van Myrna Goossen is uitgenodigd was namelijk op dinsdag 21 december 2010 bij KoffieMax, een vrolijke middagshow waar Gordon natuurlijk geen nee tegen kon zeggen, helemaal naar de getver of niet.
Daarom was ie ook gewoon aanwezig.
Volgens mij was het 21 december 2010 iig wel gruwelijk koud, sneeuw enzo ook, want wij hebben ons een paar dagen eerder voor de verjaardag van mijn zusje afgemeld, want met een baby van 2½ week oud het halve land door door de sneeuw gaan rijden zagen we niet zo zitten.

Dit is ook gelijk de enige reden waarom ik dat weet, anders had ik geen flauw idee gehad :')
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 1 maart 2018 @ 13:06:08 #197
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177526215
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 13:00 schreef john2406 het volgende:

[..]

Champagne valt het je dan in?
Er rinkelt geen belletje. Volgens mij heb ik maar 1 boek gelezen.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  donderdag 1 maart 2018 @ 13:06:57 #198
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_177526228
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 13:06 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Er rinkelt geen belletje. Volgens mij heb ik maar 1 boek gelezen.
O een boek bedoel je, dat had ik niet door sorry.
pi_177526259
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 13:01 schreef Leandra het volgende:

[..]

Volgens mij was het 21 december 2010 iig wel gruwelijk koud, sneeuw enzo ook, want wij hebben ons een paar dagen eerder voor de verjaardag van mijn zusje afgemeld, want met een baby van 2½ week oud het halve land door door de sneeuw gaan rijden zagen we niet zo zitten.

Dit is ook gelijk de enige reden waarom ik dat weet, anders had ik geen flauw idee gehad :')
https://nos.nl/video/2068(...)1-december-2010.html

21 december 2010 is trouwens ook geen woensdag, dus misschien heeft Gordon het over een andere keer.
  donderdag 1 maart 2018 @ 13:09:08 #200
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_177526270
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 12:52 schreef Ole het volgende:

[..]

Welke hebben we nu gehad? Paay al en nog eentje toch?
Qua kettingboeken?
Die van die dochter van Vanessa Conny ook toch?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')