abonnement Unibet Coolblue
pi_177437437


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
Lambo of Rekt
pi_177437485
tvp
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177437737
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 13:24 schreef revpolen het volgende:

[..]

Nog niet heel spannend... hup ADO!!!!

Ok nieuws uit het ziekenhuis, haat de goeie kant op! :) momenteel zijn ze gelukkig van de baarmoeder afgebleven dus ondanks de zakking ben ik een zeer blij man!
Klasse! Hopelijk komt het helemaal goed voor jullie.

En ja Ajax mag wel verliezen.
pi_177438311
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 13:52 schreef crpytoshill het volgende:
tvp
:')
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177438369
pi_177438385
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 14:20 schreef alilami het volgende:

[..]

:')
:B
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177438414
feyenoord goal machen
pi_177438428
Ajax _O-
pi_177438524
1 PSV 24 wed 62 pnt
2 Ajax 24 wed 57 pnt

Ajax 85 EOY
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177438617
voetbal :')
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  zondag 25 februari 2018 @ 14:32:20 #11
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177438691
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 14:29 schreef crpytoshill het volgende:
voetbal :')
Wat een waardeloze wedstrijd. Gelukkig had ik die fragrance nog om me op de been te houden.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177438700
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 14:29 schreef crpytoshill het volgende:
voetbal :')
brood en spelen voor het tokkievolk :R
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177438773
quote:
6s.gif Op zondag 25 februari 2018 14:32 schreef alilami het volgende:

[..]

brood en spelen voor het tokkievolk :R
niet alleen vh tokkievolk.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  zondag 25 februari 2018 @ 14:36:24 #14
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177438776
quote:
6s.gif Op zondag 25 februari 2018 14:32 schreef alilami het volgende:

[..]

brood en spelen voor het tokkievolk :R
Ik kom op een andere manier aan mijn vezels. Vrouwtje komt net een bord met gele kiwi's en blauwe bessen brengen. Ik mag er zijn, ik verwacht veel van mezelf. Ik.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177438994
quote:
15s.gif Op zondag 25 februari 2018 14:36 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Ik kom op een andere manier aan mijn vezels. Vrouwtje komt net een bord met gele kiwi's en blauwe bessen brengen. Ik mag er zijn, ik verwacht veel van mezelf. Ik.

:{²
Als je vezels wilt, blijft het beste gewoon iets te eten wat de volledige graankorrel gebruikt.
pi_177439097
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 14:26 schreef alilami het volgende:
1 PSV 24 wed 62 pnt
2 Ajax 24 wed 57 pnt

Ajax 85 EOY
valt me nog mee, ik dacht max 12 aan het begin van het seizoen :D
pi_177439180
quote:
15s.gif Op zondag 25 februari 2018 14:36 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Ik kom op een andere manier aan mijn vezels. Vrouwtje komt net een bord met gele kiwi's en blauwe bessen brengen. Ik mag er zijn, ik verwacht veel van mezelf. Ik.

:{²
Ik wil je graag wel van wat warme eiwitten in je ronde opening voorzien hoor. Lekker veenbesje erbij, wat walnoten en honing. Moet jij eens zien hoe snel je de olijfolie erbij pakt. Jij.

:')14.gif
pi_177439446
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 14:55 schreef Predator38 het volgende:

[..]

valt me nog mee, ik dacht max 12 aan het begin van het seizoen :D
Max 12 meer is het niet waard jongen
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177439463
VEN gaat er vandoor...

Had ik nou toch maar bijgekocht :(
pi_177439465
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 15:12 schreef TwztId het volgende:
VEN gaat er vandoor...

Had ik nou toch maar bijgekocht :(
12 max, dus het kan nog.
Lambo of Rekt
pi_177439523
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 15:12 schreef EggsTC het volgende:

[..]

12 max, dus het kan nog.
Neuh bedankt, die fout heb ik te vaak gemaakt :)
pi_177439589
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 15:16 schreef Predator38 het volgende:

[..]

1 keer.....in de FOMO kopen net na een nieuws bericht......heel fijn op 7.33 en daarna ging alles down.

( inmiddels wel weer goed gemaakt door bij te kopen ....)
Ik geloof dat ik deze kocht op 1,5usd ofzo, ven, weet het niet meer zeker, in december
Lambo of Rekt
pi_177439604
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 15:12 schreef TwztId het volgende:
VEN gaat er vandoor...

Beetje overdreven dit vind je niet? :P
pi_177439698
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 15:17 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Beetje overdreven dit vind je niet? :P
Brengt het topic weer tot leven ;)
pi_177439721
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 15:21 schreef TwztId het volgende:

[..]

Brengt het topic weer tot leven ;)
Nee, dat gebeurt pas zodra we weer dik int groen staan overal.
Lambo of Rekt
pi_177440418
Wil nog VEN bijkopen maar wacht nog op het goede moment.
Koning.
pi_177440433
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 15:53 schreef tha_dark het volgende:
Wil nog VEN bijkopen maar wacht nog op het goede moment.
Wat is je prijs waar je gaat kopen dan
Lambo of Rekt
  zondag 25 februari 2018 @ 15:54:27 #28
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177440434
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 15:00 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Ik wil je graag wel van wat warme eiwitten in je ronde opening voorzien hoor. Lekker veenbesje erbij, wat walnoten en honing. Moet jij eens zien hoe snel je de olijfolie erbij pakt. Jij.

:')[ afbeelding ]
Ik was even in slaap gevallen. Noem het een middagdutje. Noem het je brein regeneraten.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177440465
quote:
15s.gif Op zondag 25 februari 2018 15:54 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Ik was even in slaap gevallen. Noem het een middagdutje. Noem het je brein regeneraten.

:{²
Je dukaatjes een frisse start gunnen ^O^

:{9
Lambo of Rekt
  zondag 25 februari 2018 @ 15:57:35 #30
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177440480
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 15:56 schreef Predator38 het volgende:

[..]

en nog steeds poep posten.......hoe krijg je het voor elkaar
Dat komt door DRM. Die blijft maar stijgen.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177440505
BICCONNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEC
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177440545
boom!
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177440569
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 15:53 schreef tha_dark het volgende:
Wil nog VEN bijkopen maar wacht nog op het goede moment.
Heb een buy order staan op 0,0054 ETH ( ~$4,50 )

Denk dat ie nog wel tot daar gaat zakken, hoop het in ieder geval :')
pi_177440573


lower highs en lower lows. gaat voorlopig nog wel ff omlaag. goedkoop kopen straks *O*
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  zondag 25 februari 2018 @ 16:04:25 #35
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177440613
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:01 schreef Predator38 het volgende:

[..]

Nope :*
Jongens, neem een theelepel pure eucalyptus honing tot je. Wordt je lief en bonafide van.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177440634
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:00 schreef Predator38 het volgende:

[..]

Thnx man....maar ik zei al dat jij lekker moest opflikkeren idioot ^O^
quote:
10s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:00 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Jij ook tering mongool.
;(
Lambo of Rekt
pi_177440639
Heb een buyorder VEN op 12,01 USD
pi_177440649
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:06 schreef Jed1Gam het volgende:
Heb een buyorder VEN op 12,01 USD
lekker veilig ^O^
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177440679
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:06 schreef Jed1Gam het volgende:
Heb een buyorder VEN op 12,01 USD
ik een sell order op 11.99 :D
pi_177440686
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:09 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ik een sell order op 11.99 :D
_O-
Lambo of Rekt
pi_177440743
Mooi op naar de 8500 met btc
pi_177440753
Morgen al?
pi_177440775
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:14 schreef Dwaalboy het volgende:
Mooi op naar de 8500 met btc
ik hoop euro -O-
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177440821
Nope dollar mattie
  zondag 25 februari 2018 @ 16:22:19 #45
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177440894
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:19 schreef Dwaalboy het volgende:
Nope dollar mattie
Jongens, jongens toch. Een stukje kalfsvlees aan de spies op een grill. Vergezeld van wat tuna salade. Daar draait het toch allemaal om.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  † In Memoriam † zondag 25 februari 2018 @ 16:23:39 #46
230491 Zith
pls tip
pi_177440937
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:19 schreef Dwaalboy het volgende:
Nope dollar mattie
DELET THIS
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177440989
Hmmm krijg ook trek...
Wacht nog ff tot btc verder daalt, ga ik er een pizza voor halen
pi_177441029
Joooo
Vakman pur sang
pi_177441057
YOOOOOOOOOOOOO
Lambo of Rekt
pi_177441102
Heyheyheeeeeey
Vakman pur sang
pi_177441110
WASSUUU WASSUUU WASSUUUUPPPPPPP
  zondag 25 februari 2018 @ 16:32:05 #52
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177441141
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:25 schreef Dwaalboy het volgende:
Hmmm krijg ook trek...
Wacht nog ff tot btc verder daalt, ga ik er een pizza voor halen
Ga je een pizza bestellen of ga je er een ambachtelijk maken? Ik vind dat je het laatste verdiend. Je mag er zijn.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177441204
Ja denk ook dat ik dat ga doen..
Thnx
pi_177441211
quote:
15s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:32 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Je mag er zijn.

:{²
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zondag 25 februari 2018 @ 16:36:17 #55
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177441255
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:34 schreef Dwaalboy het volgende:
Ja denk ook dat ik dat ga doen..
Thnx
Verse mushrooms, biologische tomatosauce, wat basilicum, teentje knoflook, beentje tuna. HMMM

Jason.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177441343
Wat zijn mushrooms Banshee?

Is je Nederlands op ofzo?

Je moeder.
pi_177441370
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:39 schreef Weissmania het volgende:
Wat zijn mushrooms Banshee?

Is je Nederlands op ofzo?

Je moeder.
Jonge
Lambo of Rekt
  zondag 25 februari 2018 @ 16:41:06 #58
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177441386
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:39 schreef Weissmania het volgende:
Wat zijn mushrooms Banshee?
Champignons, maar dat geeft je pizza minder cachet.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177441398
Ik klap jullie allemaal met olijfolie.

Romig.
pi_177441416
quote:
15s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:32 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Ga je een pizza bestellen of ga je er een ambachtelijk maken? Ik vind dat je het laatste verdiend. Je mag er zijn.

:{²
Ik ga straks zelf een pizza maken.

Zeer volwassen.
  zondag 25 februari 2018 @ 16:42:09 #61
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177441427
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:41 schreef Weissmania het volgende:
Ik klap jullie allemaal met olijfolie.
Is me al vaker opgevallen, je hebt veel verstand van de elementen. Mooi om te zien.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177441578
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:41 schreef Weissmania het volgende:
Ik klap jullie allemaal met olijfolie.

Romig.
Jonge
Lambo of Rekt
pi_177441898
Je moet niet te emotioneel omgaan met voedsel. Het is slechts brandstof.
Bewaar je testosteron voor het uit elkaar trekken van je vrouw(en)..
Vakman pur sang
pi_177441930
emotrading is het lekkerst
Lambo of Rekt
pi_177441938
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:56 schreef Lospedrosa het volgende:
Je moet niet te emotioneel omgaan met voedsel. Het is slechts brandstof.
Bewaar je testosteron voor het uit elkaar trekken van je vrouw(en)..
Te laat man. Ik heb zojuist 2000 kcal aan Californische pistachenoten verorberd.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zondag 25 februari 2018 @ 17:00:26 #66
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177441994
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:58 schreef alilami het volgende:

[..]

Te laat man. Ik heb zojuist 2000 kcal aan Californische pistachenoten verorberd.
Zo! Weet je hoe ruw je daar van kan worden. Geen vrouw in buurt hoop ik.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177441998
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:58 schreef alilami het volgende:

[..]

Te laat man. Ik heb zojuist 2000 kcal aan Californische pistachenoten verorberd.
Hoeveel kcal is 1 ripple
Lambo of Rekt
pi_177442017
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:00 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Hoeveel kcal is 1 ripple
0
pi_177442047
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 16:58 schreef alilami het volgende:

[..]

Te laat man. Ik heb zojuist 2000 kcal aan Californische pistachenoten verorberd.
Tijd voor een darmspoeling.

Intens.

:{
pi_177442093
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:02 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Tijd voor een darmspoeling.

Intens.

:{
Nog nooit gedaan :?

In Nederland worden darmspoelingen (colonhydrotherapie, CHT) door minstens 100 alternatieve behandelaars aangeboden. Een darmspoeling zou ontgiftend werken en een verbazingwekkend aantal ziekten zou ermee kunnen worden behandeld. Elk bewijs hiervoor ontbreekt.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177442102
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:02 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Tijd voor een darmspoeling.

Intens.

:{
Geen probleem kerel.

Jason.

:{7893453
Lambo of Rekt
pi_177442272
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177442313
Lambo of Rekt
pi_177442325
quote:
10s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:12 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Die gele O+
necrofiel? 9.gif
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177442341
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:13 schreef alilami het volgende:

[..]

necrofiel? [ afbeelding ]
Racisme, ban.
Lambo of Rekt
pi_177442353
quote:
14s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:14 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Racisme, ban.
banaanvraag = ban
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177442370
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:15 schreef alilami het volgende:

[..]

banaanvraag [ afbeelding ] = ban
Was een typo...
Lambo of Rekt
pi_177442385
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177442421
Kut topic geworden.
Dank aan allen. :D
pi_177442432
al n tijdje
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177442482
jason
Lambo of Rekt
  zondag 25 februari 2018 @ 17:24:31 #82
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177442503
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:23 schreef EggsTC het volgende:
jason
Ik ben zo een paar uurtjes weg. Kun je me een rapportage dm-en gedurende mijn afwezigheid?

Thanks.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177442535
quote:
15s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:24 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Ik ben zo een paar uurtjes weg. Kun je me een rapportage dm-en gedurende mijn afwezigheid?

Thanks.

:{²
jason
Lambo of Rekt
pi_177442602
quote:
15s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:24 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Ik ben zo een paar uurtjes weg.
Tijd voor een avonddutje :? slapen, eten, over eten posten, slapen, eten, over eten posten

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177442611
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:29 schreef alilami het volgende:

[..]

Tijd voor een avonddutje :? slapen, eten, over eten posten, slapen, eten, over eten posten

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
ff een pizza'tje shoarma, met jason
Lambo of Rekt
pi_177442684
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:30 schreef EggsTC het volgende:

[..]

ff een pizza'tje shoarma, met jason
is jason zijn onzichtbare vriendje :?
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zondag 25 februari 2018 @ 17:35:29 #87
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_177442732
Eerst maar eens een paar pasteitjes klaarmaken zodat ik die straks kan verorberen terwijl ik met mijn romige dukaten speel.

Random woord: baksteen.

):O 2
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_177442875
Ok jason is weg.
Het mag weer gezellig worden en er kan weer over crypto gepost worden.
Ik trap wel af:
Universaaaaaajaaahaaaaa
Vakman pur sang
pi_177442897
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:43 schreef Lospedrosa het volgende:
Ok jason is weg.
Het mag weer gezellig worden en er kan weer over crypto gepost worden.
Ik trap wel af:
Universaaaaaajaaahaaaaa
Ja, son
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177442920
Niet meer zo gezellig hier? ;(

Jammer. Al mijn coins gaan slecht :D
pi_177442934
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:46 schreef bamibij het volgende:
Niet meer zo gezellig hier? ;(
= buy buy buy signal

zodra het topic binnen een uur volgeluld is = sell sell sell
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177442935
Werkelijk om te kotsen die koers
pi_177443012
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:47 schreef Manzonderschouders het volgende:
Werkelijk om te kotsen die koers
Ven staat lekker hoor in SAT. Maar heb toevallig gister nog een behoorlijke partij bitcoin gekocht en twijfel wat ermee te doen? Eerst maar even laten staan, stijgt wel weer >10K $
Vakman pur sang
pi_177443061
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:51 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ven staat lekker hoor in SAT. Maar heb toevallig gister nog een behoorlijke partij bitcoin gekocht en twijfel wat ermee te doen? Eerst maar even laten staan, stijgt wel weer >10K $
VEN houdt zich goed. Hoop op een pump morgen. Verwacht ik eigenlijk ook wel
pi_177443185
I FCKING OTA + V FCKING W
12 usd incoming
pi_177443269
Hoppa
pi_177443715
Lsk bijkopen, inkakken = bijpakken! Buy the dip, angsthazen!
  zondag 25 februari 2018 @ 18:37:39 #98
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177443907
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 17:59 schreef Jed1Gam het volgende:
I FCKING OTA + V FCKING W
12 usd incoming
IOTA, wat een drama ;(

https://shitcoin.com/iota(...)y-occur-e45b1ed9dd6b
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177443985
quote:
shitcoin dus
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177444042
quote:
Fud incoming
pi_177444090
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 18:45 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Fud incoming
[ afbeelding ]
en terecht
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177444193


gr gr Klaas

edit: shit, verkeerde account
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177444275
Is het al maandag? Want jullie weten wat er dan gaat gebeuren.
pi_177444300
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 18:57 schreef BakkenKappen het volgende:
Is het al maandag? Want jullie weten wat er dan gaat gebeuren.
wat dan
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177444306
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 18:58 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

wat dan
Waves week.
Lambo of Rekt
pi_177444325
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 18:57 schreef BakkenKappen het volgende:
Is het al maandag? Want jullie weten wat er dan gaat gebeuren.
Nieuwe werkdag ? Aangezien ik nog steeds niet independently financially independently ben wowowoow wasu wasup.
pi_177444345
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 18:58 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

wat dan
Koersgeweld, man man man. Pompen als nooit tevoren. Dukaten bouncen harder dan ik in de club bounce.

Waarom heeft geen van de Universa shills hier dit gepost trouwens?

Vladimir Putin Says Russia Needs Blockchain, Cannot be Late in the Race
pi_177444400
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 19:01 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Waarom heeft geen van de Universa shills hier dit gepost trouwens?

Vladimir Putin Says Russia Needs Blockchain, Cannot be Late in the Race
Tja.. kan inderdaad misschien wel is gunstig uitpakken, maarja niet alleen Universa is Russisch..
pi_177444409
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 19:01 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Koersgeweld, man man man. Pompen als nooit tevoren. Dukaten bouncen harder dan ik in de club bounce.

Waarom heeft geen van de Universa shills hier dit gepost trouwens?

Vladimir Putin Says Russia Needs Blockchain, Cannot be Late in the Race
Putincoin-pomp incoming.
Universaboys worden omgelegd, en Vitalik zijn unicorn wordt afgepakt.
geen concurrentie voor deze baas :7
pi_177444411
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 19:04 schreef TwztId het volgende:

[..]

Tja.. kan inderdaad misschien wel is gunstig uitpakken, maarja niet alleen Universa is Russisch..
Het werd hier wel vaker als argument aangehaald waarom het interessant was :P
pi_177444417
VEN naar de maan
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177444489
Bitcoin in halve week $2.000 minder waard
AMSTERDAM - De koers van de bitcoin is binnen vier dagen met $2.000 gedaald. Na een opleving eerder vandaag koerst de cryptomunt weer onder $10.000.
https://www.telegraaf.nl/(...)k-2-000-minder-waard

SELL SELL SELL
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177444551
Zo kunnen sluwe cryptohandelaren ‘gratis’ geld verdienen met de bitcoin
Slimme cryptohandelaren kunnen min of meer ‘gratis’ geld verdienen.

Volgens gegevens van de site coinmarketcap.com is de prijs van de bitcoin in Zuid-Korea hoger dan op de Amerikaanse markten. De koers van de bitcoin staat ruim op 11.300 per munt op Upbit en Bithumb, de twee belangrijkste Zuid-Koreaanse beurzen. Dat is meer dan 10 procent hoger dan de prijs op GDAX, de Amerikaanse cryptobeurs van het bedrijf Coinbase.
https://www.businessinsid(...)enen-met-de-bitcoin/

:')
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177444605
Beroemde investeerder: ‘Bitcoin is een van de meest briljante scams ooit’
De Amerikaan Paul Singer schrijft de technologie af als pure fraude: “Wanneer de geschiedenisboeken worden geschreven, zullen cryptocurrencies waarschijnlijk beschreven worden als een van de meest briljante scams ooit.” Dat zei Singer in een memo naar zijn cliënten, in januari.

Daar blijft het echter niet bij. Volgens hem zijn de digitale munten “niet slechts een bubbel. Het is niet alleen fraude. Het is wellicht de uiterste limiet, de ultieme expressie, van de neiging van mensen om zich vast te klampen aan ether en de hoop, om het vervolgens niet meer los te laten.” Oftewel, we storten ons blind op lege lucht.
https://www.want.nl/bitcoin-scam-mening/

:') :')
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177444653
Twee Nederlandse broers willen met blockchain de namaakindustrie aanpakken – en daarvoor ¤ 33 miljoen ophalen met een cryptomunt
Zondag 25 februari lanceert de Amsterdamse startup Seal zijn ICO. Met het uitgeven van een eigen cryptomunt hoopt CEO Bart Verschoor 33 miljoen euro op te halen om zijn idee te verwezenlijken: de echtheid van producten garanderen.
https://www.businessinsid(...)munt-bart-verschoor/

:') :') :')
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177444719
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 19:17 schreef alilami het volgende:
Twee Nederlandse broers willen met blockchain de namaakindustrie aanpakken – en daarvoor ¤ 33 miljoen ophalen met een cryptomunt
Zondag 25 februari lanceert de Amsterdamse startup Seal zijn ICO. Met het uitgeven van een eigen cryptomunt hoopt CEO Bart Verschoor 33 miljoen euro op te halen om zijn idee te verwezenlijken: de echtheid van producten garanderen.
https://www.businessinsid(...)munt-bart-verschoor/

:') :') :')
Nederlandse VEN jongen!
pi_177444769
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 18:57 schreef BakkenKappen het volgende:
Is het al maandag? Want jullie weten wat er dan gaat gebeuren.
Werken. ;(

Lage koersen :r
pi_177445008
Vakantie
pi_177445165
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 19:17 schreef alilami het volgende:
Twee Nederlandse broers willen met blockchain de namaakindustrie aanpakken – en daarvoor ¤ 33 miljoen ophalen met een cryptomunt
Zondag 25 februari lanceert de Amsterdamse startup Seal zijn ICO. Met het uitgeven van een eigen cryptomunt hoopt CEO Bart Verschoor 33 miljoen euro op te halen om zijn idee te verwezenlijken: de echtheid van producten garanderen.
https://www.businessinsid(...)munt-bart-verschoor/

:') :') :')
De cryptobroers!
pi_177445199
Iemand hier had het laatst toch over dat seal? :P
pi_177445220
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 19:14 schreef alilami het volgende:
Beroemde investeerder: ‘Bitcoin is een van de meest briljante scams ooit’
De Amerikaan Paul Singer schrijft de technologie af als pure fraude: “Wanneer de geschiedenisboeken worden geschreven, zullen cryptocurrencies waarschijnlijk beschreven worden als een van de meest briljante scams ooit.” Dat zei Singer in een memo naar zijn cliënten, in januari.

Daar blijft het echter niet bij. Volgens hem zijn de digitale munten “niet slechts een bubbel. Het is niet alleen fraude. Het is wellicht de uiterste limiet, de ultieme expressie, van de neiging van mensen om zich vast te klampen aan ether en de hoop, om het vervolgens niet meer los te laten.” Oftewel, we storten ons blind op lege lucht.
https://www.want.nl/bitcoin-scam-mening/

:') :')
Grappig gebruik van “ether” in deze context.
pi_177445238
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 19:37 schreef BakkenKappen het volgende:
Iemand hier had het laatst toch over dat seal? :P
Ja, partnership met A. Damski, een echte killer.
pi_177445255
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 19:37 schreef BakkenKappen het volgende:
Iemand hier had het laatst toch over dat seal? :P
Ja, pnxsinned (deed er geheimzinnig over).
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177445413
Zijn er nog mensen met tips voor documentaires of videos mbt altcoins, blockchain etc?

Zie ze graag tegemoet :)
pi_177445550
Ik zoek een bitcoingirl:


Join me.
Ik wacht op al jullie pm's.
pi_177445590
quote:
10s.gif Op zondag 25 februari 2018 19:50 schreef pnxsinned het volgende:
Ik zoek een bitcoingirl:


Join me.
Ik wacht op al jullie pm's.
Bitty Joel _O_
pi_177445662

rofl.
Hij's die bitcoin parody gek
Ik vind zn stem wel waan :D

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-02-2018 19:55:20 ]
pi_177445682
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 19:14 schreef alilami het volgende:
Beroemde investeerder: ‘Bitcoin is een van de meest briljante scams ooit’
De Amerikaan Paul Singer schrijft de technologie af als pure fraude: “Wanneer de geschiedenisboeken worden geschreven, zullen cryptocurrencies waarschijnlijk beschreven worden als een van de meest briljante scams ooit.” Dat zei Singer in een memo naar zijn cliënten, in januari.

Daar blijft het echter niet bij. Volgens hem zijn de digitale munten “niet slechts een bubbel. Het is niet alleen fraude. Het is wellicht de uiterste limiet, de ultieme expressie, van de neiging van mensen om zich vast te klampen aan ether en de hoop, om het vervolgens niet meer los te laten.” Oftewel, we storten ons blind op lege lucht.
https://www.want.nl/bitcoin-scam-mening/

:') :')
Niet de meest achterlijke man.
Zit een kern van waarheid in zijn verhaal. Behalve dat blockchain wel zeker toekomst heeft en nuttig is. He’s Just too old for this shit
Vakman pur sang
pi_177445705
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 19:55 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Niet de meest achterlijke man.
Zit een kern van waarheid in zijn verhaal. Behalve dat blockchain wel zeker toekomst heeft en nuttig is. He’s Just too old for this shit
Een retard wat de boot gemist heeft.
Amper serieus te nemen.
  zondag 25 februari 2018 @ 19:58:32 #130
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177445744
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177445887
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 19:55 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Niet de meest achterlijke man.
Zit een kern van waarheid in zijn verhaal. Behalve dat blockchain wel zeker toekomst heeft en nuttig is. He’s Just too old for this shit
niet achterlijk, wel corrupt ;)
pi_177446186
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177446199
quote:
nee shitcoin !
pi_177446280
quote:
Andreas gaat hard :7
  zondag 25 februari 2018 @ 20:21:46 #135
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_177446321
Nog maar wat VEN en lisk Bij gekocht 😎 beide goedkoop en denk dat er leuke week aankomt...
lang leven geld wat ik van mijn vorige vakantie terug kreeg ivm vertraging :P
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_177446328
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:20 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Andreas gaat hard :7
mede mogelijk gemaakt door vigen98
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177446349
quote:
10s.gif Op zondag 25 februari 2018 19:57 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Een retard wat de boot gemist heeft.
Amper serieus te nemen.
Het is wel erg kortzichtig om iedereen die kritiek heeft weg te zetten als "want heeft de boot gemist".
pi_177446484
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:22 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Het is wel erg kortzichtig om iedereen die kritiek heeft weg te zetten als "want heeft de boot gemist".
niet de boot gemist want die kerel is rijk zat, maar wel andere grote belangen.
zijn clienten zien dat rendement ook van de bitcoin en van zijn hedge fund .....waar ze miljoenen in hebben zitten
pi_177446495
quote:
10s.gif Op zondag 25 februari 2018 19:57 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Een retard wat de boot gemist heeft.
Amper serieus te nemen.
De man is persoonlijk goed voor 2,3 miljard! Dat haal je niet met retard beleggen.
“Fortune magazine described him as one of the "smartest and toughest money managers" in the hedge fund industry”

Corrupt? Ongetwijfeld.
Vakman pur sang
pi_177446505
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:22 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Het is wel erg kortzichtig om iedereen die kritiek heeft weg te zetten als "want heeft de boot gemist".
Sommige blijven achter
pi_177446527
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:29 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Sommige blijven achter
[ afbeelding ]
Aha dat zijn IOTA beleggers? 😂
Vakman pur sang
pi_177446532
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:28 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

De man is persoonlijk goed voor 2,3 miljard! Dat haal je niet met retard beleggen.
“Fortune magazine described him as one of the "smartest and toughest money managers" in the hedge fund industry”

Corrupt? Ongetwijfeld.
check zijn wikipedia, peruvian debt en nog wat vage dingen in Congo in het begin van zijn carriere, yeah right :D :P
pi_177446534
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 19:01 schreef BakkenKappen het volgende:

Koersgeweld, man man man. Pompen als nooit tevoren. Dukaten bouncen harder dan ik in de club bounce.

Je kan een UNIVERSA HARDWARE WALLET kopen!!
Er is een Nederlanse Universa Twitter account!!
Ome Alex is de hele wereld over gevlogen afgelopen week11!!1

Minstens 2 dollar EOY
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177446559
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:30 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Je kan een UNIVERSA HARDWARE WALLET kopen!!
Er is een Nederlanse Universa Twitter account!!
Ome Alex is de hele wereld over gevlogen afgelopen week11!!1

Minstens 2 dollar EOY
koers -20% deze week _O-
pi_177446618
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:30 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Aha dat zijn IOTA beleggers? 😂
Ik heb mijn eigen vervoer geregeld, gesponserd door de nieuwe partner.

pi_177446657
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:30 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Je kan een UNIVERSA HARDWARE WALLET kopen!!
Er is een Nederlanse Universa Twitter account!!
Ome Alex is de hele wereld over gevlogen afgelopen week11!!1

Minstens 2 dollar EOY
aardig aan de prijs 0.25ETH voor de hardware wallet !
pi_177446669
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:21 schreef revpolen het volgende:
Nog maar wat VEN en lisk Bij gekocht 😎 beide goedkoop en denk dat er leuke week aankomt...
lang leven geld wat ik van mijn vorige vakantie terug kreeg ivm vertraging :P
LISK staat op 20 dollar nu ongeveer. Het hoogtepunt ervan is 35 geweest bij mijn weten?

Misschien dat ik ook nog maar bij koop.
pi_177446707
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:34 schreef Predator38 het volgende:

[..]

aardig aan de prijs 0.25ETH voor de hardware wallet !
Naast dat dat natuurlijk waar is, was het ook een beetje ironisch bedoeld he. Ik ga ook niet hodlen voor een week, in ETH is die maar 10% gedaald. Anyway, ik ben wel fan. Hele cryptomarkt is een beetje kut gewoon nu. Mijn tijd op fora is ook flink gekelderd, even niet naar kijken. Waarschuw me maar als het Waves maand is
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177446777
Waar is mijn bitcoin girllll
pi_177446835
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:30 schreef Predator38 het volgende:

[..]

koers -20% deze week _O-
Alles is -20%
pi_177446861
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:41 schreef MaGNeT het volgende:
Alles is -20%
tuurlijk, dat snap ik wel .... :D
pi_177446889
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177446903
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:42 schreef Predator38 het volgende:

[..]

tuurlijk, dat snap ik wel .... :D
Uhu.

Zelfs buiten is het -20
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 februari 2018 @ 20:49:23 #155
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177447041
Nog iemand bl3p code over? :)
  † In Memoriam † zondag 25 februari 2018 @ 20:50:19 #156
230491 Zith
pls tip
pi_177447065
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:49 schreef Kyran het volgende:
Nog iemand bl3p code over? :)
Ik ook eentje :'(
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177447128
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:37 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Naast dat dat natuurlijk waar is, was het ook een beetje ironisch bedoeld he. Ik ga ook niet hodlen voor een week, in ETH is die maar 10% gedaald. Anyway, ik ben wel fan. Hele cryptomarkt is een beetje kut gewoon nu. Mijn tijd op fora is ook flink gekelderd, even niet naar kijken. Waarschuw me maar als het Waves maand is
quote:
10s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:40 schreef pnxsinned het volgende:
Waar is mijn bitcoin girllll
www.kinky.nl
pi_177447495
Nocoiners :')

Weer gedroomd over nocoiners. Crypto is slecht voor mn slaap

:')14.gif
pi_177447520
Maandag pompdag; tot dan!
pi_177447560
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:49 schreef Kyran het volgende:
Nog iemand bl3p code over? :)
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:50 schreef Zith het volgende:

[..]

Ik ook eentje :'(
mot eerst voor 10k euro besteden voordat ik kan uitnodigen....
dat gaat lang duren...
pi_177447573
Toekomstige Ripple-kopers gespot. Koop nu, profiteer later.

[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177447831
quote:
10s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:14 schreef alilami het volgende:
Toekomstige Ripple-kopers gespot. Koop nu, profiteer later.

zijn er nu geen kopers van ripple dan?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177447885
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:27 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

zijn er nu geen kopers van ripple dan?
eerst was het een paar miljard per dag, nu volume 24h ($359.126.000)
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177447925
Nog mensen die wat verwachten van ltc deze week?
pi_177447965
crypto gaat dood, de hype is weg, geen mega winsten meer.......
geen henk en ingrids meer
pi_177447994
we gaan weer omhoog _O_?
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177448043
Ik zie toch wel groen bij veel altcoins ondanks dat Bitcoin weer een stuk lager staat dan van de week, dat heb ik al even niet gezien dacht ik
pi_177448057
Ja wat is groen...
pi_177448066
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:35 schreef Dwaalboy het volgende:
Ja wat is groen...
Gras!
pi_177448074
Tenzij het geel is dan is het geel.
pi_177448090
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:32 schreef Predator38 het volgende:
crypto gaat dood, de hype is weg, geen mega winsten meer.......
geen henk en ingrids meer
Gewoon 3 jaar wachten en dan gaat het x20. Dat was met bitcoin ook zo na 2014 (of 2013). Allen op 1u 's middag op 17 december 1x 20k geweest, nu maar 7800 euro

Het is niet voor niets dat lange-termijn beleggers meer rendement halen; als je nu in een redelijk safe coin investeert met toepassing (zoals ETH en LTC, ook BTC) ga je wel stabieler rentement zien, die crashen niet zo hard ipv 20k naar 6k, of zoals eth van 1400 (?) naar 900 en LTC van 371 naar 217 (alles euro's)

Je kan het nu ook verkopen, dat is verder niet erg, maar als je het kan missen zou ik deze shit voor 5+ jaar laten staan

[ Bericht 3% gewijzigd door Nappeklapperapper op 25-02-2018 21:48:08 ]
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177448112
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:37 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Gewoon 3 jaar wachten en dan gaat het x20. Dat was met bitcoin ook zo na 2014 (of 2013).

Het is niet voor niets dat lange-termijn beleggers meer rendement halen; als je nu in een redelijk safe coin investeert met toepassing (zoals ETH en LTC) ga je wel stabieler rentement zien, die crashen niet zo hard ipv 20k naar 6k, of zoals eth van 1400 (?) naar 900 en LTC van 371 naar 217 (alles euro's)

Je kan het nu ook verkopen, dat is verder niet erg, maar als je het kan missen zou ik deze shit voor 5+ jaar laten staan
beter verkopen dan (als je winst hebt) anders heb je kans dat je geld jaren lang vast zit.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177448113
De buren hebben ook groen gras... prachtig mooi geschoren
pi_177448122
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:38 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

beter verkopen dan (als je winst hebt) anders heb je kans dat je geld jaren lang vast zit.
op de bank staat je geld ook jaren lang vast.....tegen 0.3% _O-
pi_177448127
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:39 schreef Predator38 het volgende:

[..]

op de bank staat je geld ook jaren lang vast.....tegen 0.3% _O-
andere beleggingen die stijgen
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177448258
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:39 schreef Predator38 het volgende:

[..]

op de bank staat je geld ook jaren lang vast.....tegen 0.3% _O-
Spaarrekening :') als je echt van je geld af wil
pi_177448289
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:38 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

beter verkopen dan (als je winst hebt) anders heb je kans dat je geld jaren lang vast zit.
Als ik het niet nodig heb nu, waarom zou ik dat doen? Ik kan prima rond komen met mijn salaris, daarom is het ook lange termijn
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177448290
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:47 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Spaarrekening :') als je echt van je geld af wil
_O- _O- _O-
pi_177448296
Of t nou groen of rood wordt, morgen weer lekker koersen iig.
pi_177448308
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:49 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Als ik het niet nodig heb nu, waarom zou ik dat doen? Ik kan prima rond komen met mijn salaris, daarom is het ook lange termijn
ik liep maar wat te trollen....maar het is wel dat de hype er nu vanaf is :)
en veel angst veroorzaak bij henk en ingrid vorige maand
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 februari 2018 @ 21:50:44 #181
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177448336
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:49 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ik liep maar wat te trollen....maar het is wel dat de hype er nu vanaf is :)
en veel angst veroorzaak bij henk en ingrid vorige maand
Die hype is zo weer terug als BTC straks weer richting 20k gaat hoor.
pi_177448341
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:47 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Spaarrekening :') als je echt van je geld af wil
Je hebt al negatief rendement, maar mensen begrijpen dat niet. Je sparrekening geeft max 0,05% (ING, een van de grootste spaarbanken in NL), inflatie is 1,39 procent in 2017

Dan maak je dus verlies :')
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177448376
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:50 schreef Kyran het volgende:

[..]

Die hype is zo weer terug als BTC straks weer richting 20k gaat hoor.
of moet die hype komen om naar 20k te gaan?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177448399
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:51 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Je hebt al negatief rendement, maar mensen begrijpen dat niet. Je sparrekening geeft max 0,05% (ING, een van de grootste spaarbanken in NL), inflatie is 1,39 procent in 2017

Dan maak je dus verlies :')
de inflatie gaat vast nog wel wat stijgen....1% verlies per jaar
zeg dat je 50k hebt staan, "verlies" ( 5k minder koopkracht iig ) je ff 5k om het 10 jaar bij een bank te stallen, exclusief de mogelijke vermogens drendement belasting
pi_177448446
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:53 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

of moet die hype komen om naar 20k te gaan?
De hype was vorige keer vooral daarna
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 februari 2018 @ 21:58:13 #186
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177448498
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:53 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

of moet die hype komen om naar 20k te gaan?
Combinatie, denk dat de hype al komt als we rond 14/15k zitten en dan beetje hype om naar 20k+ te gaan
pi_177448602
is er geen KYC voor een pre sale van een token ?!?!?!
of is dat alleen maar bij de ICO zelf ?
pi_177448661
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:54 schreef Predator38 het volgende:

[..]

de inflatie gaat vast nog wel wat stijgen....1% verlies per jaar
zeg dat je 50k hebt staan, "verlies" ( 5k minder koopkracht iig ) je ff 5k om het 10 jaar bij een bank te stallen, exclusief de mogelijke vermogens drendement belasting
Nee je netto verlies is 1,34 procent , dus 50k*0,9866^10 = 6310 euro in 10 jaar. Plus inderdaad nog vermogensbelasting, dan is het dus nog minder winstgevend :')

Nu besef ik me pas hoe een slecht idee sparen is
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177448684
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:04 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Nee je netto verlies is 1,34 procent , dus 50k*1,9866^10 = 6310 euro in 10 jaar. Plus inderdaad nog vermogensbelasting, dan is het dus nog minder winstgevend :')

Nu besef ik me pas hoe een slecht idee sparen is
morgen toch maar nog wat crypto kopen want wat is dat kut inderdaad
pi_177448827
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:04 schreef Predator38 het volgende:

[..]

morgen toch maar nog wat crypto kopen want wat is dat kut inderdaad
Voor Crypto was het elke maand 200 -> spaarrekening.

Nu is het 200 -> crypto
pi_177448879
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:04 schreef Predator38 het volgende:

[..]

morgen toch maar nog wat crypto kopen want wat is dat kut inderdaad
Heb geen zin om het precies te berekenen, daar moet je accountant voor zijn en dat ben ik niet

volgens mij 7k in 10 jaar.

dan gooi je 7k weg in 10 jaar door te sparen. Jeetje

[ Bericht 26% gewijzigd door Nappeklapperapper op 25-02-2018 22:24:29 ]
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177448912
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:12 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Heb geen zin om het precies te berekenen, daar moet je accountant voor zijn en dat ben ik niet (volgens mij is het iets van over je bedrag kan je 3% rendement halen, dus 1500euro, daar pakken we 1/3e van. Dan moet je dus nog 500 van af staan. Sommetje ziet er dan zo uit:

(weet niet of ik het goed heb berekend, volgens mij wel)

[ link | afbeelding ]
upload image

dan gooi je 17k weg in 10 jaar door te sparen. Jeetje
Je rekent het verkeerd uit :P
En niet zon beetje ook _O-
pi_177449049
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:58 schreef Kyran het volgende:

[..]

Combinatie, denk dat de hype al komt als we rond 14/15k zitten en dan beetje hype om naar 20k+ te gaan
Dit denk ik ook ja, ergens in Q3 van dit jaar
  zondag 25 februari 2018 @ 22:18:44 #194
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177449079
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:47 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Spaarrekening :') als je echt van je geld af wil
Dit ja.

Ik heb verschillende van zulke producten gehad over de afgelopen decennia, 10, 15 en 20 jaar duur, zogenaamde "spaarconstructies" (spaarrekening, spaardeposito, whatever).

Einde van de rit en na omrekening naar de euro bleef er minder dan het initieel ingelegde bedrag over. En daar moesten dan nog de kosten vanaf voor het opnemen van het geld (plusminus vijftig tot zeventig euro).

Echt een topproduct om van je geld af te komen, en elke bank heeft/had ze.

Een oude sok was letterlijk winstgevender geweest.
pi_177449129
quote:
2s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:18 schreef Het_Peenvarken het volgende:

[..]

Dit ja.

Ik heb verschillende van zulke producten gehad over de afgelopen decennia, 10, 15 en 20 jaar duur, zogenaamde "spaarconstructies" (spaarrekening, spaardeposito, whatever).

Einde van de rit en na omrekening naar de euro bleef er minder dan het initieel ingelegde bedrag over. En daar moesten dan nog de kosten vanaf voor het opnemen van het geld (plusminus vijftig tot zeventig euro).

Echt een topproduct om van je geld af te komen, en elke bank heeft/had ze.

Een oude sok was letterlijk winstgevender geweest.
ik ben ook aardig genaaid met zulke woekerpolissen, gelukkig nooit een hypotheek afgesloten met zoiets, en ja je bent er zelf bij maar ze hielden die beheers kosten anders wel aardig verborgen, en dan krijg je wel een schade vergoeding maar dat was echt een lachertje

de banken hebben miljarden verdiend met die geintjes
  zondag 25 februari 2018 @ 22:21:53 #196
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177449146
Eigenlijk wordt de zorgplicht van banken al decennia niet meer gehandhaaft.

En als het dan zo erg wordt dat er daadwerkelijk handtekeningen vervalst worden etc, dan wordt er gesproken van een cultuurprobleem... naja, ander onderwerp.
pi_177449175
  zondag 25 februari 2018 @ 22:23:07 #198
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177449177
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:21 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ik ben ook aardig genaaid met zulke woekerpolissen, gelukkig nooit een hypotheek afgesloten met zoiets, en ja je bent er zelf bij maar ze hielden die beheers kosten anders wel aardig verborgen, en dan krijg je wel een schade vergoeding maar dat was echt een lachertje
Eentje heb ik er zelfs van m'n oma gehad. Die had wat spaarcentjes opzij gezet voor haar kleinkinderen, bij de bank waar ze nota bene zelf d'r hele leven voor heeft gewerkt.

Om te janken eigenlijk 8)7
  zondag 25 februari 2018 @ 22:24:19 #199
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177449201
Ik moet zeggen dat ik er vandaag waarschijnlijk zelf ook in zou trappen, als ik dit niet al meerdere keren had meegemaakt :P

In die zin was het een hele goede investering van grootmoeders.
pi_177449214
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:23 schreef Het_Peenvarken het volgende:

[..]

Eentje heb ik er zelfs van m'n oma gehad. Die had wat spaarcentjes opzij gezet voor haar kleinkinderen, bij de bank waar ze nota bene zelf d'r hele leven voor heeft gewerkt.

Om te janken eigenlijk 8)7
zijn de grootste criminelen die er bestaan en ze mogen vrolijk doorgaan met de hele bonus cultuur, de overheden en de banken zijn 2 handen op 1 buik.

fuck de burgers....en dat is deze week ook wel gebleken met het afschaffen van de referendum wet.
pi_177449216
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177449222
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:24 schreef Het_Peenvarken het volgende:
Ik moet zeggen dat ik er vandaag waarschijnlijk zelf ook in zou trappen, als ik dit niet al meerdere keren had meegemaakt :P

In die zin was het een hele goede investering van grootmoeders.
het waren aardig goede oplichters ja
pi_177449228
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:54 schreef Predator38 het volgende:

[..]

de inflatie gaat vast nog wel wat stijgen....1% verlies per jaar
zeg dat je 50k hebt staan, "verlies" ( 5k minder koopkracht iig ) je ff 5k om het 10 jaar bij een bank te stallen, exclusief de mogelijke vermogens drendement belasting
Bij 50K betaal je alleen wat belasting over 20K, want tot 30K heb je vrijstelling.

Dit niet weten :’)
Mensen met spaarbedragen onder de 100K :’)_!
pi_177449253
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:25 schreef ROADRUNN3R het volgende:

[..]

Bij 50K betaal je alleen wat belasting over 20K, want tot 30K heb je vrijstelling.

Dit niet weten :’)
Mensen met spaarbedragen onder de 100K :’)_!
25k tog?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177449260
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:25 schreef ROADRUNN3R het volgende:

[..]

Bij 50K betaal je alleen wat belasting over 20K, want tot 30K heb je vrijstelling.

Dit niet weten :’)
Mensen met spaarbedragen onder de 100K :’)_!
boven de 100k ben je pas een mannetje ???? yeah right
  zondag 25 februari 2018 @ 22:28:01 #206
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177449273
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:25 schreef Predator38 het volgende:

[..]

het waren aardig goede oplichters ja
Daarom. Gewoon zelf altijd kijken en proberen in te haken wanneer je in wil stappen omdat je dan je dukaten kunt ophalen i.v.m. de winst die je vergroot om door te pakken en zo ook je gewenste artikelen kunt aanschaffen als je goed boert want dat is nodig en zal blijken deze week als er genoeg geduld wordt opgebracht door alle gebruikers en investeerders van cryptocurrencies. in het bijzonder en handel in het algemeen.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  zondag 25 februari 2018 @ 22:29:12 #207
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177449298
quote:
Sven moet eigenlijk net iets meer van dit soort gesprekken houden, ipv anderen te interviewen over geld etc in het algemeen. Dit is zo'n onderbelicht onderwerp (hypotheekfraude), en de minister van wonen Stef Blok heeft duidelijk zijn best gedaan om dat zo te laten.
pi_177449299
Je druk maken om belasting is onvolwassen. Je mag er zijn. Spoel je darmen met kokosroom uit Oezbekistan bij twijfel.

Linda.

:{
pi_177449319
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:27 schreef Predator38 het volgende:

[..]

boven de 100k ben je pas een mannetje ???? yeah right
Je gaat toch niet over crypto lullen als je niet minimaal 100K achter de hand hebt? Dan kun je beter loonslaaf blijven.
pi_177449368
Wordt het weer een avondje wie heeft de grootste? :P
  zondag 25 februari 2018 @ 22:32:04 #211
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177449387
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:29 schreef Weissmania het volgende:
Je druk maken om belasting is onvolwassen. Je mag er zijn. Spoel je darmen met kokosroom uit Oezbekistan bij twijfel.

Linda.

:{
Dat is zo, maar als je dat als standaard gaat nemen kan je letterlijk alles gaan afschaffen. Er is altijd wel een plaats waar het slechter gaat.
pi_177449389
60 k met fiscaal partner, stelletje lonely rukkers :')
  zondag 25 februari 2018 @ 22:33:02 #213
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177449405
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:32 schreef Klaphark het volgende:
60 k met fiscaal partner, stelletje lonely rukkers :')
Zo. Mooi salaris? Wat doe je voor werk?

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 februari 2018 @ 22:33:09 #214
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177449410
quote:
14s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:31 schreef SMS303 het volgende:
Wordt het weer een avondje wie heeft de grootste? :P
pi_177449434
We zijn er voor elkaar. Warmte. Affectie als een Jood.

:{
  zondag 25 februari 2018 @ 22:34:57 #216
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177449457
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:29 schreef ROADRUNN3R het volgende:

[..]

Je gaat toch niet over crypto lullen als je niet minimaal 100K achter de hand hebt? Dan kun je beter loonslaaf blijven.
Vind ik zo ontzettend Hebreeuws om arrogant te doen over fast cash. :N

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177449459
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:29 schreef ROADRUNN3R het volgende:

[..]

Je gaat toch niet over crypto lullen als je niet minimaal 100K achter de hand hebt? Dan kun je beter loonslaaf blijven.
wat een complete bullshit _O-
pi_177449464
quote:
14s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:31 schreef SMS303 het volgende:
Wordt het weer een avondje wie heeft de grootste? :P
_O- _O- _O-
pi_177449483
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:32 schreef Klaphark het volgende:
60 k met fiscaal partner, stelletje lonely rukkers :')
Als je het zo goed voor elkaar hebt heb je toch geen bevestiging van ''lonely rukkers'' nodig? Flikker dan op ipv hier de boel te verkloten. Doei!
  zondag 25 februari 2018 @ 22:36:28 #220
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177449503
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:31 schreef Dwaalboy het volgende:
Nog mensen die wat verwachten van ltc deze week?
Vind dat maar een gevaarlijke munt sinds de muntenmaker zelf al zijn LTC van de hand heeft gedaan.

Sinds zijn commentaar op LCC vind ik LTC an sich alleen maar vreemder worden. Waarom is die munt nog iets waard?
pi_177449510
quote:
15s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:33 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Zo. Mooi salaris? Wat doe je voor werk?

:{²
De belastingvrije voet, jij slangentong.
pi_177449531
Ik preek alleen maar liefde. Spreek als smeerkaas, beste mensen.

:{
pi_177449546
quote:
15s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:34 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Vind ik zo ontzettend Hebreeuws om arrogant te doen over fast cash. :N

:{²
Ik doe gewoon wat iedereen doet met BTC: kopen op 9K en weer wegflikkeren op 12K.
  zondag 25 februari 2018 @ 22:38:11 #224
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177449548
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:36 schreef Klaphark het volgende:

[..]

De belastingvrije voet, jij slangentong.
Ik begrijp niet zo goed wat je wilt zeggen man.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177449561
ik snap echt niet dat sommigen hier menen beter te zijn of meer man omdat ze wat meer geld dan een ander hebben, hebben ze iets te compenseren ofzo ????

trieste figuren :r
pi_177449565
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:35 schreef bamibij het volgende:

[..]

Als je het zo goed voor elkaar hebt heb je toch geen bevestiging van ''lonely rukkers'' nodig? Flikker dan op ipv hier de boel te verkloten. Doei!
:') Slimmerd.
pi_177449585
quote:
15s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:38 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Ik begrijp niet zo goed wat je wilt zeggen man.

:{²
je mag 60k spaargeld hebben zonder dat je vermogensbelasting moet betalen, maar dan moet je geen lonely rukker zijn, zei hij
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zondag 25 februari 2018 @ 22:40:14 #228
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177449603
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:38 schreef Predator38 het volgende:
ik snap echt niet dat sommigen hier menen beter te zijn of meer man omdat ze wat meer geld dan een ander hebben, hebben ze iets te compenseren ofzo ????

trieste figuren :r
Je spreekt hier een waarheid als een koe. Helemaal mee eens!! En als ik het toch over koeien heb, kalfsvlees is uitermate geschikt voor op de grill. Pepertje er bij en onnozele blik en je bent weer helemaal het heertje.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177449678
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:39 schreef alilami het volgende:

[..]

je mag 60k spaargeld hebben zonder dat je vermogensbelasting moet betalen, maar dan moet je geen lonely rukker zijn, zei hij
Dat. Geen 25 of 30k dus wat hier werd geopperd, mits partner.
  zondag 25 februari 2018 @ 22:43:42 #230
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177449683
hij staat nu al een kwartier zo

pi_177449707
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:29 schreef Weissmania het volgende:
Je druk maken om belasting is onvolwassen. Je mag er zijn. Spoel je darmen met kokosroom uit Oezbekistan bij twijfel.

Linda.

:{
:')
pi_177449730
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:43 schreef Klaphark het volgende:

[..]

Dat. Geen 25 of 30k dus wat hier werd geopperd, mits partner.
of als je over spaargeld + schulden beschikt :P
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177449778
ik sta 180k in de min .......nu ben ik helemaal niks in deze wereld :'( -O-
en ik zit nog in crypto ook :@
pi_177449793
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:45 schreef alilami het volgende:

[..]

of als je over spaargeld + schulden beschikt :P
Je studielening in crypto steken kan wat dat betreft mooi oplopen. :D
pi_177449844
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:47 schreef Predator38 het volgende:
ik sta 180k in de min .......nu ben ik helemaal niks in deze wereld :'( -O-
en ik zit nog in crypto ook :@
Praten over K’s terwijl je naar de LIDL moet :')
pi_177449851
H up h up...

Mooi kan goed slapen straks
pi_177449875
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:50 schreef ROADRUNN3R het volgende:

[..]

Praten over K’s terwijl je naar de LIDL moet :')
oh kut.....ik doe nog boodschappen bij de Jumbo ook.
pi_177449907
Waves
pi_177449922
Zo, ook maar wat CPC gekocht. Gaat nooit meer dan 12$ worden, maar daar doe ik het voor!
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  zondag 25 februari 2018 @ 22:55:22 #240
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177449953
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:50 schreef ROADRUNN3R het volgende:

[..]

Praten over K’s terwijl je naar de LIDL moet :')
Ben je arrogant of doe je arrogant? Zo ja, wat heb je vandaag gegeten?

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177449985
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:25 schreef ROADRUNN3R het volgende:

[..]

Bij 50K betaal je alleen wat belasting over 20K, want tot 30K heb je vrijstelling.

Dit niet weten :’)
Mensen met spaarbedragen onder de 100K :’)_!
In 6 cijfers praten :') kut pauper dat je er bent.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177450027
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:57 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

In 6 cijfers praten :') kut pauper dat je er bent.
Droppie is back _O- en hoe
pi_177450104
Nu nog snel in de ltc stappen...

Word mooi
  zondag 25 februari 2018 @ 23:03:42 #244
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177450116
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 februari 2018 @ 23:04:05 #245
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177450123
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:57 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

In 6 cijfers praten :') kut pauper dat je er bent.
_O-
pi_177450143
Bitgrail _O_
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 februari 2018 @ 23:05:19 #247
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177450144
quote:
Beetje stom bericht om eerlijk te zijn.

3 cryptocurrencies could still double? Alles kan double, kan er zo 10 opnoemen waarvan ik verwacht dat ze nog x5 gaan.

Niks tegen Nano hoor, maar gewoon meer over het berichtje zelf.
pi_177450149
quote:
Uiteraard Ethereum, spreekt eigenlijk ook voor zich.

#Shill
  zondag 25 februari 2018 @ 23:06:35 #249
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177450164
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:05 schreef Kyran het volgende:

[..]

Beetje stom bericht om eerlijk te zijn.

3 cryptocurrencies could still double? Alles kan double, kan er zo 10 opnoemen waarvan ik verwacht dat ze nog x5 gaan.

Niks tegen Nano hoor, maar gewoon meer over het berichtje zelf.
Het blijft natuurlijk ook gewoon Yahoo Finance...
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177450175
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:05 schreef Kyran het volgende:

[..]

Beetje stom bericht om eerlijk te zijn.

3 cryptocurrencies could still double? Alles kan double, kan er zo 10 opnoemen waarvan ik verwacht dat ze nog x5 gaan.

Niks tegen Nano hoor, maar gewoon meer over het berichtje zelf.
10 stuks die x5 gaan? :P

Dat is wel heel optimistisch.
  zondag 25 februari 2018 @ 23:07:23 #251
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177450176
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:05 schreef Jed1Gam het volgende:
Bitgrail _O_
Mijn oma is dood gegaan aan Bitgrail ;(

Ga je nu ook Mt. Gox _O_ plaatsen als mensen het over Bitcoin hebben? :P

Of Mintpal/Cryptsy als het over altcoins gaat.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177450182
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:07 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

10 stuks die x5 gaan? :P

Dat is wel heel optimistisch.
niet echt, zijn er nog genoeg.....
pi_177450188
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:08 schreef Predator38 het volgende:

[..]

niet echt, zijn er nog genoeg.....
Kom maar op met namen en rugnummers dan.
pi_177450195
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:09 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Kom maar op met namen en rugnummers dan.
UNIVERSAAAAAAAJAAAAAA
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177450196
quote:
7s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:07 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Mijn oma is dood gegaan aan Bitgrail ;(

Ga je nu ook Mt. Gox _O_ plaatsen als mensen het over Bitcoin hebben? :P

Of Mintpal/Cryptsy als het over altcoins gaat.
Ethereum, DAO _O_

In een iets andere categorie, maar wel hetzelfde idee als wat jij hier schetst denk ik.
pi_177450198
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:09 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Kom maar op met namen en rugnummers dan.
ik verklap er 1.....

UNIVERSAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAA

P.S DROPPIE JIJ WAS SNEL 1!!!!
pi_177450201
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:09 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

UNIVERSAAAAAAAJAAAAAA
En dat is 1. Genoteerd!

VEN zal zo ook wel voorbij komen.
pi_177450213
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:10 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

En dat is 1. Genoteerd!

VEN zal zo ook wel voorbij komen.
VEN wordt maximaa....

ach laat ook maar :')
pi_177450217
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:10 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

En dat is 1. Genoteerd!

VEN zal zo ook wel voorbij komen.
VEN ook nog ja....maar niet dit jaar.....dit jaar max 12
pi_177450219
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:09 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ik verklap er 1.....

UNIVERSAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAA

P.S DROPPIE JIJ WAS SNEL 1!!!!
I know right, zit er bovenop. Net zoals mijn NIEUWE GOUDEN VOCHTIGE CPC DUKATEN OP MIJN CHEST, LEKKER ER BOVENOP!
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177450230
WTC, Neblio, Apex, cpchain, FUN, ICX
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 februari 2018 @ 23:12:40 #262
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177450241
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:07 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

10 stuks die x5 gaan? :P

Dat is wel heel optimistisch.
Nou ok, beetje overdreven misschien.

UTN, VEN, ICX zijn bijvoorbeeld 3 die ik zo even kan bedenken die ik wel x5 zie gaan.

ENJ, LSK, DRG, NANO, NEBL, OMG, PART, WTC zijn er een paar die ik wel x3 zie gaan met kans op x5.

Natuurlijk onder voorbehoud dat markt normaal doet en groei laat zien :D

Edit: MAN en CPC ook kanshebbers op x3. FUN misschien als ze opschieten dit jaar, maar anders volgend jaar.
pi_177450245
quote:
7s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:07 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Mijn oma is dood gegaan aan Bitgrail ;(

Ga je nu ook Mt. Gox _O_ plaatsen als mensen het over Bitcoin hebben? :P

Of Mintpal/Cryptsy als het over altcoins gaat.
2014 belde.

Btc is en blijft king
pi_177450247
De tering, zit al een uur te wachten op een mailtje van kucoin voor mijn withdrawal. De flikkers.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177450255
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:12 schreef JeSuisDroppie het volgende:
De tering, zit al een uur te wachten op een mailtje van kucoin voor mijn withdrawal. De flikkers.
Kun je die niet opnieuw laten verzenden?
pi_177450260
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:12 schreef JeSuisDroppie het volgende:
De tering, zit al een uur te wachten op een mailtje van kucoin voor mijn withdrawal. De flikkers.
VEN verkocht ?
pi_177450268
BTC zie ik ook nog wel ooit x5 doen.....vanaf nu
ETH natuurlijk dan ook
pi_177450270
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:12 schreef Kyran het volgende:
dat markt normaal doet en groei laat zien :D
x5 is niet normaal :P

Alhoewel je natuurlijk geen termijn gaf dus theoretisch kunnen we heeel lang wachten voor je toch gelijk hebt :D
pi_177450277
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:14 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

x5 is niet normaal :P

Alhoewel je natuurlijk geen termijn gaf dus theoretisch kunnen we heeel lang wachten voor je toch gelijk hebt :D
Remind us in 5 years ! O-)
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 februari 2018 @ 23:15:21 #270
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177450280
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:14 schreef Predator38 het volgende:
BTC zie ik ook nog wel ooit x5 doen.....vanaf nu
1.000.000 toch? dus minstens x100 nog volgens ome Mcafee :D volgend 2-3 jaar :D
pi_177450304
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:15 schreef Kyran het volgende:

[..]

1.000.000 toch? dus minstens x100 nog volgens ome Mcafee :D volgend 2-3 jaar :D
dan gaat alles bijna x 100, geen gezeik iedereen rijk als je HODL !!!!!
ik denk eerder dat Mcafee zijn lul op gaat eten dan dat gebeurd ( dat is een belofte van hem zelf )
pi_177450311
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:15 schreef Predator38 het volgende:

[..]

Remind us in 5 years ! O-)
Ja ik verwacht niet nog zon gek jaar als vorig jaar :P

Misschien ergens in 2019 ofzo wel, maar ik zat meer aan een termijn van 12 maanden te denken.
pi_177450318
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:13 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Kun je die niet opnieuw laten verzenden?
Al 12 keer gedaan.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator / Redactie Sport zondag 25 februari 2018 @ 23:17:30 #274
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177450319
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:14 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

x5 is niet normaal :P

Alhoewel je natuurlijk geen termijn gaf dus theoretisch kunnen we heeel lang wachten voor je toch gelijk hebt :D
2 jaar max, sommige van dat lijstje dit jaar nog

Als totale MC vanaf nu nog x2 zou gaan (dit jaar) wat echt niet heel maf is en in mijn ogen erg conservatief geschat dan ben je er al bijna. Enige wat er dan nog moet gebeuren is dat er geld uit shitcoins naar fatsoenlijke coins gaat vloeien en dat is een kwestie van tijd.

Totale MC dit jaar x2, volgend jaar x2 en je zit al op 400% groei, dus lijstje maken en posten met 3 coins die nog x2 kunnen gaan is eigenlijk best lachwekkend :P
pi_177450330
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:13 schreef Predator38 het volgende:

[..]

VEN verkocht ?
Ja alles, shitcoin, doet niks, rebranding event is kut, alles naar de tering. Optyfen met die kutcoin.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177450346
quote:
6s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:18 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ja alles, shitcoin, doet niks, rebranding event is kut, alles naar de tering. Optyfen met die kutcoin.
:* :* :*
pi_177451102
Niet 4 villas in Belize hebben terwijl je ondertussen hier post dat je je insmeert met Albert Heijn olijfolie

:')14.gif
pi_177451209
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:29 schreef Weissmania het volgende:
Je druk maken om belasting is onvolwassen. Je mag er zijn. Spoel je darmen met kokosroom uit Oezbekistan bij twijfel.

Linda.

:{
Nice.
  maandag 26 februari 2018 @ 00:06:51 #279
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177451304
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 23:56 schreef kthxbye het volgende:
Niet 4 villas in Belize hebben terwijl je ondertussen hier post dat je je insmeert met Albert Heijn olijfolie

:')[ afbeelding ]
Prachtig interview met Paul Geerts:

http://stripspeciaalzaak.be/Interviews/RR-12-Paul-Geerts.pdf

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  maandag 26 februari 2018 @ 00:08:33 #280
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177451328
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:25 schreef Predator38 het volgende:

[..]

het waren aardig goede oplichters ja
Weet je wie ook goede oplichters waren?
pi_177451350
quote:
0s.gif Op maandag 26 februari 2018 00:08 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Weet je wie ook goede oplichters waren?
De nazi’s?!
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  maandag 26 februari 2018 @ 00:19:13 #282
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
  maandag 26 februari 2018 @ 00:23:10 #283
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_177451474
VEN is shit
  maandag 26 februari 2018 @ 00:25:09 #284
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177451496
quote:
0s.gif Op maandag 26 februari 2018 00:23 schreef betyar het volgende:
VEN is shit
morgen maan
  maandag 26 februari 2018 @ 00:25:17 #285
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177451497
ik ga slapen
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  maandag 26 februari 2018 @ 00:25:33 #286
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177451500
quote:
15s.gif Op maandag 26 februari 2018 00:25 schreef BansheeBoy het volgende:
ik ga slapen
truste boi
pi_177451534
quote:
0s.gif Op maandag 26 februari 2018 00:23 schreef betyar het volgende:
VEN is shit
VEN is the next amazon......nog ff 10 jaar geduld :D
  maandag 26 februari 2018 @ 00:37:02 #288
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177451606
quote:
0s.gif Op maandag 26 februari 2018 00:29 schreef Predator38 het volgende:

[..]

VEN is the next amazon......nog ff 10 jaar geduld :D
max $12 eoy
pi_177451634
quote:
0s.gif Op maandag 26 februari 2018 00:37 schreef leolinedance het volgende:

[..]

max $12 eoy
$24 eo(next)y
$36 .....etc etc etc
pi_177451639
Mensen met minder dan 1 miljoen vermogen. Paupers. :') :') :')

Val ik zelf helaas ook nog onder.
pi_177451642
quote:
1s.gif Op maandag 26 februari 2018 00:10 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

De nazi’s?!
_O- _O- _O-
  maandag 26 februari 2018 @ 00:43:47 #292
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177451673
quote:
0s.gif Op maandag 26 februari 2018 00:39 schreef Predator38 het volgende:

[..]

$24 eo(next)y
$36 .....etc etc etc
Kan inderdaad niet anders.
pi_177451676
Vandaag een dagje zonder crypto. Heerlijk. :D
pi_177451681
Nee, ik ben niet naar de huishoudsbeurs geweest. :')
  maandag 26 februari 2018 @ 00:45:05 #295
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177451683
quote:
0s.gif Op maandag 26 februari 2018 00:43 schreef BadVlad het volgende:
Vandaag een dagje zonder crypto. Heerlijk. :D
Wallets uitgecasht?
pi_177451691
quote:
0s.gif Op maandag 26 februari 2018 00:45 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Wallets uitgecasht?
Ik ben naar Feyenoord - PSV geweest en daarna uit ellende maar wezen zuipen. :+
  maandag 26 februari 2018 @ 00:46:28 #297
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177451693
quote:
0s.gif Op maandag 26 februari 2018 00:46 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ik ben naar Feyenoord - PSV geweest en daarna uit ellende maar wezen zuipen. :+
Topmatch _O_
pi_177451704
quote:
0s.gif Op maandag 26 februari 2018 00:46 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Topmatch _O_
pi_177451743
Een paar dagen geleden postte iemand hier over digixdao(dgd).
Prijs was toen 292 dollar en is nu 411 dollar.
Wat gebeurt hier dan?
  maandag 26 februari 2018 @ 01:02:01 #300
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177451769
Het stijgt
  maandag 26 februari 2018 @ 01:02:12 #301
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177451770
Broer
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')