abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_177619250
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 10:10 schreef Burdie het volgende:
Ik kom me hier even voor een half jaartje afmelden, Kuiken is afgelopen vrijdag toegetreden tot het wonderlijke rijk der kleuters O+. Ik heb niet heel veel meegepost de afgelopen tijd, maar wel genoten van jullie verhalen O+.
In november meld ik me wel weer met Guppy ;).
gefeliciteerd met je kleuter!
Schudden voor gebruik
pi_177619277
quote:
1s.gif Op maandag 5 maart 2018 12:24 schreef Razztwizzle het volgende:
Gefeliciteerd Burdie :* !

Ik kom me vandaag melden met peuter nummer 2 :o omg, twee peuters! Ik zag pinqs post; alles gaat hier goed hoor! Afgezien van de epische Griep die ons plaagt, maar dat is bijzaak. Weinig tijd om te posten want nieuwe baan en die twee peuters, dus ;) .

Tas is zo leuk nu, vol temperament en een heleboel NEE maar ook altijd alles delend met z’n zus, mij met alles willen helpen en vooral heel veel grapjes O+ .

En ook voor het eerst enigszins bewust jarig. “Ikke supesoot mama, ikke TIEN! ZES! ACH! ZES! VIE!” :D .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
2 peuters _O_

super cute zijn ik ben groot tellen O+
Schudden voor gebruik
pi_177619741
Ik vind twee peuters wel een gaziljoen keer gemakkelijker dan een peuter en een baby. OK, ze meppen elkaar met de hamertjetikhamer en ze proberen elkaar te overtreffen in “Nee, VIES” aan tafel. Maar ze kunnen ook eindelijk enigszins harmonieus in de tuin rommelen en TV kijken. Ik kon laatst zelfs een heel hoofdstuk in m’n boek lezen tijdens een aflevering Timmytijd :o . Ik had me wel in de keuken verstopt want ik was aan het koken :+ , maar toch.
pi_177623455
registreer om deze reclame te verbergen
Burdie gefeliciteerd!!

En razz ook! Jeetje ook alweer twee jaar. Klinkt berhaupt allemaal pittig :@ maar heerlijk van het even kunnen lezen!

Wij weer een dag in onderbroek enmorgen was ik ook van plan
Vijf/zes vieze omderbroeken, waarvan twee of drie met poep :r ik ben hier niet voor gemaakt
Eerste bleef ik geduldig.daarna helaas niet meer.
Vandaag zo genoten bij zwemles. Onder water was het thema en helemaal zijn ding. Hij deed goed mee en vond het allemaal zo knap. Zelfs op de rug zeester zijn ging en ook even los! :D
<a href="http://s1175.photobucket.com/user/HilmoFOK/library/Maat%2074%20jongens?sort=3&page=1" rel="nofollow" target="_blank">Mijn verkoop pagina kleertjes jongens</a>
pi_177623759
Burdie, gefeliciteerd! En tot snel met Guppy.

Razz, gefeliciteerd met Tas! Sommige zwangerschappen etc blijven me meer bij dan anderen en die van Tas is er zo een. Ik vind het zo tof om te zien dat hij nu gewoon een gezonde jongen van 2 jaar oud is!
Draagzak kopen of huren?
www.babydragen.eu
pi_177624772
Als je zoveel ongelukjes hebt Hilmo, is hij er dan wel klaar voor? Of gaat het normaal wel vaker goed? Zoveel poeponderbroeken zou ik ook niet blij van worden :@ . Ik vind een keer een misser niet zo erg, maar als A een terugval heeft qua zindelijkheid krijgt ze een gewoon een luierbroekje aan. Ik zet haar dan wel elk half uur even op de WC, meestal is ze na een week wel weer waar ze was.

Tas wil wel a l t i j d ‘OOK PASSE! METTE PIERTJE!’ maar tot nu toe is het nog nooit in het potje beland. Meestal belandt het ergens in een straal van 3 meter er omheen, vooral omdat hij er na 2 miliseconden alweer genoeg van heeft. “Kaaaa! Doosjoele!”. En dan in je blote billen door de kamer rennen. Lekker dude :') .
pi_177625364
registreer om deze reclame te verbergen
Ik heb pas over vier maanden (aaaa) een peuter maar ik las even mee, en over zindelijkheid, echt, als je iets langer wacht kan het wellicht letterlijk met nul gedoe. Ik zou echt geen 6 onderbroeken per dag doen, eerlijk gezegd. Het is natuurlijk maar net wat je doel is en of je het echt zsm wil, maar ik kan iedereen de relaxte tactiek aanraden, ook voor het ‘s nachts zindelijk worden.
  maandag 5 maart 2018 @ 19:14:38 #133
460295 Budabuddumbam
What does the fox say?
pi_177626380
ik ben er ook zo makkelijk in, ik ga er pas iets mee doen als het echt moet (ivm school of ze het zeker weten kunnen of het heel graag willen).
Ik stap eerst over op minder goed absorberende luiers, zodat ze zich meer bewust zijn van nat en bah.

Dan gewoon ieder uur op de wc zetten 1 of 2 ongelukjes per dag en binnen een week zindelijk.
In de nacht ook vanzelf. ik koop oefen onderbroekjes zodat het wat opvangt maar wel een onderbroekje idee is. En tot nu toe waren ze alle drie in een week zindelijk.
Ook in de nacht komt dan gewoon vanzelf aanwaaien.

Ik vind het echt een race waar ik niet aan mee doe. :D
  maandag 5 maart 2018 @ 19:32:45 #134
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_177626785
Ik weiger ook 6 keer per dag te verschonen hoor. F weigert op de wc of het potje te gaan. Nou, dan niet hoor. Ik ga geen krijsend kind dwingen, dat werkt toch niet. Het komt vanzelf wel, hij is pas 2,5.

En wat de nacht betreft. Mijn kleuter was vrij snel s nachts zindelijk (toen ie dat eenmaal overdag ook was met net 4 jaar dus) maar de dochter van een vriendin is met 6 pas nt s nachts droog, terwijl ze met nog geen twee jaar al overdag zindelijk was. Waarom die haast met nachtzindelijkheid? Een luierbroekje aan doen (en in de ochtend uit) is toch niet zo'n moeite? En een stuk minder gedoe dan een paar keer per week in de nacht een bed verschonen en beddengoed wassen.
pi_177626928
Ik dacht ook dat nachtzindelijkheid iets is dat je gewoon constateerde. Iets van: “Oh, de luiers zijn steeds droog ‘s ochtends. Tof!”. Kun je daar ook op trainen? Elke avond laat een kind op de WC zetten ofzo? A loopt leeg zodra ze slaapt. Dat gebeurt al bij een dutje op de bank, dus dat zal nog wel even duren gok ik.
  maandag 5 maart 2018 @ 19:43:14 #136
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_177626978
Bij kleuter ging het idd zo Razz. Oh, al 3 weken droge luiers. Zullen we het eens zonder proberen J? Antwoord: NEE. Week later nog eens gevraagd. Toen wilde ie wel. Sindsdien misschien 5 ongelukjes gehad in een jaar, en dan steeds als ie f heel moe was (en dus niet wakker werd), of niet lekker in zn vel zat (nieuwe, spannende dingen op school). Plassen voor het slapengaan is wel nog altijd verplicht hier, en dan moet ie ook altijd.

Maar goed, ik ben dus die moeder die te lui is voor zindelijkheidstraining en elk half uur op de wc zetten. Komt vanzelf denk ik dan. Vooralsnog heb ik goede hoop dat F iets sneller gaat zijn dan J. Grote broer is namelijk stoer, en in alles doet ie m na :D O+
  maandag 5 maart 2018 @ 19:44:54 #137
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_177627004
Mijn dochter is al een tijd overdag zindelijk, maar nachtzindelijkheid zie ik nog echt niet aankomen, ze plast zveel 's nachts.. Ik zou ook niet weten hoe ik dat moet stimuleren. Mijn zoon was gewoon meteen ook s nachts droog (bleek uit de luiers) maar die dronk ook een stuk minder. Dochter heeft een rietjesbeker water in haar bed staan en daar drinkt ze vrij veel uit.

Was het ook niet iets met een hormoon dat aangemaakt moet worden om nachtzindelijk te kunnen worden? En dat de leeftijd waarop dat hormoon wordt aangemaakt bij ieder kind verschilt?
pi_177627246
Wij hebben ook op Sjaak gewacht, qua zindelijkheid. We hebben hem steeds de keuze gegeven bij het verschonen of hij op het potje wilde zitten voordat hij een schone luier aan kreeg. Dat deed hij eigenlijk steeds vaker, tot hij dat altijd deed. Toen zijn we gaan vragen of hij nog een schone luier aan wilde, vooral omdat de luiers steeds vaker droog waren. Op een gegeven moment zei hij "nee" en toen was het goed. Hij is nu een maand zindelijk overdag, met misschien 2 ongelukjes per week, maar dat is meestal omdat hij zijn broek niet op tijd naar beneden krijgt. Ook dagjes uit met de trein/auto doet hij perfect, ik vind het echt zo knap van hem!
Allemaal op zijn eigen tempo en op zijn enige manier.
Draagzak kopen of huren?
www.babydragen.eu
pi_177627602
Ik ben niet aan het trainen, maar we hebben wel een potje en brilverkleiner in huis. Ik vraag regelmatig of S. er op wil en dan plast hij eigenlijk altijd.
Daarna een sticker plakken. Tegenwoordig vraagt hij zelf weleens of we een sticker gaan plakken en dan pakt hij zelf het potje.
Dit vind ik prima en ik wacht wel tot de volgende stap komt. Misschien van de zomer, als hij op vakantie lekker 2 weken in zijn blote billen loopt :)

Gefeliciteerd Burdie! :*

Hoi Tas :W wat een peuter is het ook al zeg O+ Ik heb over 1,5 jaar ook 2 peuters, fijn om wat geruststelling te lezen, ik vind het best spannend :')

S. heeft vandaag een stoel bekladderd met pen :X en het was nog papa’s schuld ook.
Papa: ‘Zullen we zo gaan tekenen?’
S.: ‘Ja!’
Papa gaat eerst nog andere dingen doen voordat er getekend kan gaan worden. S. vindt ondertussen een pen.
S.: ‘Papa, KIJK’ *)
En toen kwam ik terug van het werk en vroeg aan S. wat er met de stoel gebeurd was.
S.: ‘Gekleurd, mama!’ :Y
Mja...
Schuurmiddel heeft niets gedaan, iemand tips?
  maandag 5 maart 2018 @ 20:17:01 #140
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_177627640
Alcohol als het pen is :) . Wattenstaafje en aanstippen. Heeft bij de deken toen gewerkt, maar of dat na schuurmiddel mog een optie is weet ik niet:
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_177627652
Die witte wondersponsjes van de Action ^O^
Draagzak kopen of huren?
www.babydragen.eu
  maandag 5 maart 2018 @ 20:45:28 #142
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_177628402
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 20:17 schreef MevrouwCactus het volgende:
Die witte wondersponsjes van de Action ^O^
Dit!
KuikenGuppy
pi_177628612
quote:
1s.gif Op maandag 5 maart 2018 13:35 schreef Razztwizzle het volgende:
Ik vind twee peuters wel een gaziljoen keer gemakkelijker dan een peuter en een baby. OK, ze meppen elkaar met de hamertjetikhamer en ze proberen elkaar te overtreffen in “Nee, VIES” aan tafel. Maar ze kunnen ook eindelijk enigszins harmonieus in de tuin rommelen en TV kijken. Ik kon laatst zelfs een heel hoofdstuk in m’n boek lezen tijdens een aflevering Timmytijd :o . Ik had me wel in de keuken verstopt want ik was aan het koken :+ , maar toch.
Deze post geeft mij hoop. Thnx
pi_177628619
Thanks :* ik ga morgen even aan de slag :D
En anders zal ik (helaas helaas ;) ) op zoek moeten naar 2 andere leuke stoeltjes. We hebben 4 grijze stoffen stoelen en 2 witte nep-leren. En de witte is dus bekladderd.
  maandag 5 maart 2018 @ 21:09:29 #145
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_177628980
Razz gefeliciteerd met je peuter. Tas gewoon alweer 2 :o

Ik heb echt geen idee meer hoe O. Zindelijk is geworden :@ volgens mij wilde ze zelf heel graag op het potje en was ze in een paar dagen zindelijk. Al gaat het de laatste paar dagen minder goed, ze heeft regelmatig ongelukjes en naar mijn idee is er weinig veranderd behalve dat ze wel heel moe is de laatste weken -O- hoop dat het zonnetje en wat warmte mijn meisje goed doet en ze wat minder moe is.

Oh en snachts word er hier ook veel geplast (in luier) maar ze drinkt ook altijd het halve bad leeg s avonds :')
pi_177629670
Ik vond die lente-dag van vandaag zo fijn O+ Die winter heeft lang genoeg geduurd. Sjaak wilde al gelijk zonder jas naar buiten, want hij vond het lekker warm “en nu is het toch lente, mama?”
Draagzak kopen of huren?
www.babydragen.eu
  maandag 5 maart 2018 @ 21:36:43 #147
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_177629690
Welkom grote Tas! *O*
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_177635931
Ja dat is de vraag wel ja of hij er klaar voor is. Droog is hij eigenlijk nooit. Hij is al wel richting 3,5. Met 2 ook geprobeerd ooit maar toen snel gestopt dat had totaal geen zin.
Zoveel omderbroeken hadden we niet eerder vies gehad. Hij gaf het vandaag wel aan dat hij moest plassen toen ik zei dat ik naar de wc moest! Dus mooi sticker geplakt.

Die ervaringen van binnen een week zindelijk zijn hier totaal niet van toepassing, vaak genoeg een week geprobeerd. Vandaag zelf ziek dus ik heb geen puf om te oefenen. Die taktiek van razz ookmaar proberen, van Luierbroek aan en dan elk uur ofzo plassen. Nou ja vandaag maar niet.

Die warme dag was wel heerlijk zeg O+
<a href="http://s1175.photobucket.com/user/HilmoFOK/library/Maat%2074%20jongens?sort=3&page=1" rel="nofollow" target="_blank">Mijn verkoop pagina kleertjes jongens</a>
  dinsdag 6 maart 2018 @ 09:32:10 #149
302812 Little_Miss_Naughty
naughty by nature
pi_177636279
Hilmo zoals je het beschrijft herken ik best wel wat mbt hoe het hier ging met de zindelijkheid. Soms leek het alsof ze het door had, maar gewoon geen zin erin had om haar spel te onderbreken. Om frustratie te voorkomen zijn we er toen mee gestopt, en een tijdje later weer geprobeerd. Uiteindelijk was ze hier toen ook binnen een week helemaal droog.
Als hij er nog niet aan toe is, zou ik gewoon nog even wachten. Je kunt er volgens mij beter te lang mee wachten dan te vroeg mee beginnen :Y
Op dinsdag 9 november 2010 17:06 schreef DevilsWhore het volgende:
hehehe, LMN is raarder dan ik :D
  dinsdag 6 maart 2018 @ 14:17:45 #150
101840 Rijstebuiltje
De allerliefste dat ben jij!
pi_177641216
Ah, nieuwe aanwasch :)
Welkom Razz met Tas..

Wij zijn hier in de fase: over 2.5 week hebben we hier een kleuter in huis.. Wow!

Ze heeft sinds afgelopen zaterdag een bril, waar ze heel trots mee is, vrijdagochtend gaat ze wennen in groep 1 en vandaag hebben we de 4 jaars afspraak bij het CB gehad. Ze meet nu 103.5 cm en 15.2 kilo, dat is bijna 10cm :o en +2.3 kilo in een jaar erbij. We mochten trots zijn en dat zijn we ook, zeker met de situatie van haar papa, dealen we nog dagelijks, hij speelt graag mee in haar tentje, soms gaat hij mee naar de glijbaan met speelhuis in het park, samen kleuren ze de mooiste tekeningen en knutselen ze veel..

De prik was eventjes jammeren maar gehuild heeft ze zeker niet. O+
[url="http://lb1f.lilypie.com/uNDDp2.png]Trotse mama, van het liefste meisje[/url]
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')