https://www.bbcgoodfood.c(...)d-ricotta-cannelloniquote:Op zaterdag 24 februari 2018 20:18 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat gaan wij morgen eten. Wat is je recept?
Wat is dat laatste?quote:Op zaterdag 24 februari 2018 20:59 schreef z80 het volgende:
En avond eten was bij een Thai in Hilversum. Als soep "Tom Yam Kai" en als hoofd "Plamuk pad kraprauw"
Niet helemaal gelijk gegaard zo te zien en idd is anders snijden lekkerder. Maar ziet er wel uit als een lekker stuk vlees!quote:Op zaterdag 24 februari 2018 20:36 schreef fietsie het volgende:
Was gezellige kinderverjaardag.
En mijn broer had wat lekkers mee voor het avondeten, wat we in de steenoven hebben bereid:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Gebakken Inktvis met chili knoflook citroengras en wat andere groene meuk.quote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:05 schreef Molo het volgende:
[..]
Wat is dat laatste?
Thais, lekker zeg, te lang niet op. Restaurant hier is weg omdat vrouwtje overwerkt was door de drukte
Lekkerquote:Op zaterdag 24 februari 2018 20:36 schreef fietsie het volgende:
Was gezellige kinderverjaardag.
En mijn broer had wat lekkers mee voor het avondeten, wat we in de steenoven hebben bereid:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Waarom niet?quote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:04 schreef Lot_1 het volgende:
[..]
https://www.bbcgoodfood.c(...)d-ricotta-cannelloni
De saus had ik wat anders. Geen suiker en rodewijnazijn
Ziet er goed uit. Ik heb alleen geen mascarpone in huis. Maar ik heb toch trek in bechamel dus dat wordt het sowieso.quote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:04 schreef Lot_1 het volgende:
[..]
https://www.bbcgoodfood.c(...)d-ricotta-cannelloni
De saus had ik wat anders. Geen suiker en rodewijnazijn, wel ontbijtspek. En vrij lang laten stoven.
quote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:07 schreef z80 het volgende:
[..]
Gebakken Inktvis met chili knoflook citroengras en wat andere groene meuk.
Oh, eensch! Ik zou dat niet afslaan.quote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:06 schreef Molo het volgende:
[..]
Maar ziet er wel uit als een lekker stuk vlees!
Is hoekje; 1 snee verderop staat mes weer haaks op de draad.quote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:06 schreef Molo het volgende:
[..]
Niet helemaal gelijk gegaard zo te zien en idd is anders snijden lekkerder. Maar ziet er wel uit als een lekker stuk vlees!
Wat zonde!quote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:10 schreef fietsie het volgende:
[..]
Is hoekje; 1 snee verderop staat mes weer haaks op de draad.
Oorzaak van de ongelijke garing is dat de klapjosti die het vlees meebracht het gister uit de diepvries -in de auto- had gelegd met de gedachte: "Dat ontdooit vannacht wel".
Dus vanaf 12:00 moest ik het nog met hulp van water ontdooid zien te krijgen; vlees was dus niet op kamertemp toen ie de oven in moest.
Ja kerntemp was na rusten 55 graden.quote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:11 schreef Molo het volgende:
[..]
Wat zonde!
Wel goed warm van binnen uiteindelijk?
Ligt dat aan je rookkanaal of willen ze sowieso geen Kamine meer in de Heimat?quote:Op zaterdag 24 februari 2018 20:59 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Uiteraard gesloten, open mag sowieso niet meer van de schoorsteenveger
WinterBBQ is ook leuk hoorquote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:12 schreef Molo het volgende:
Zin in iets meer warmte buiten. Door Koos klaargemaakte entrecotes van de BBQ
Ja. Wel een voorkeur voor octopus. Maar alle inktvisachtige staan op de favorieten lijst.quote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:10 schreef Molo het volgende:
[..]
Lekker! Jij bent ook gek op inktvis hè? Hoor je er vaak over
quote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:13 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ja kerntemp was na rusten 55 graden.
Picanha van een islamitische slager ergens in de buurt van Krimpen...
Was goed vlees, heb mn broertje gevraagd of ie er wat van in zijn vriezer voor me wil leggen
Maar 't blijft een klapjosti natuurlijkquote:
Ja, maar als hij dan bezig is laat hij steevast de deur open staan naar de tuin en dan zit ik, slappe dwarrel die ik ben, kou te lijdenquote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:14 schreef fietsie het volgende:
[..]
WinterBBQ is ook leuk hoor
Hier stond de oostenwind vol op mijn steenoven hokje, dus iedereen die kwam kijken / stoken kroop dicht bij het vuur
Snap ik, hier ookquote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:14 schreef z80 het volgende:
[..]
Ja. Wel een voorkeur voor octopus. Maar alle inktvisachtige staan op de favorieten lijst.
Regelsquote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:13 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ligt dat aan je rookkanaal of willen ze sowieso geen Kamine meer in de Heimat?
Die hype snap ik niet, smaakt alleen maar zoet, mehquote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:19 schreef fietsie het volgende:
Red Velvet taartje van Dudok was overigens prima "reservetaart" voor toen de Minion kindertaart op was
Zoet? Neuh vond ik wel meevallen.quote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:40 schreef Molo het volgende:
[..]
Die hype snap ik niet, smaakt alleen maar zoet, meh
Die Minion taart van de Appie is lekker begreep ik laatst. Dat valt me dan weer mee
Ik dacht dat Red Velvet iets bijzonders was. Tot ik door had dat het gewoon een shitload aan rode kleurstof wasquote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:40 schreef Molo het volgende:
Die hype snap ik niet, smaakt alleen maar zoet, meh
Die Minion taart van de Appie is lekker begreep ik laatst. Dat valt me dan weer mee
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |