Nou, binnenkort maar weer eens maken.quote:
Boringquote:Op zaterdag 24 februari 2018 19:51 schreef derLudolf het volgende:
Doe mij maar gewoon solanum tuberosum
Ik heb nog wel wat eierkolen voor je.quote:Op zaterdag 24 februari 2018 19:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Net 200 kilo bruinkolenbikets gehaald, ik kom de kou wel door. Spaart erg veel op de gasrekening
Dat gaan wij morgen eten. Wat is je recept?quote:Op zaterdag 24 februari 2018 20:09 schreef Lot_1 het volgende:
Ik heb canneloni gevuld met spinazie en ricotta in tomatensaus op
Voor een gesloten kachel? Of ga je de huit vol met fijnstof blazen.quote:Op zaterdag 24 februari 2018 19:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Net 200 kilo bruinkolenbikets gehaald, ik kom de kou wel door. Spaart erg veel op de gasrekening
Uiteraard gesloten, open mag sowieso niet meer van de schoorsteenvegerquote:Op zaterdag 24 februari 2018 20:55 schreef z80 het volgende:
[..]
Voor een gesloten kachel? Of ga je de huit vol met fijnstof blazen.
Hier draait de verwarming voornamelijk om bepaalde ruimtes met water boven het vriespunt te houden. Zon op de ramen zoals vandaag zorgt voor genoeg warmte in de woonkamer.
Verse lucht komt via een aparte aansluiting de kachel binnen? Zo ja dan ben je een van de weinige.quote:Op zaterdag 24 februari 2018 20:59 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Uiteraard gesloten, open mag sowieso niet meer van de schoorsteenveger
Italianen klagen per definitie als ze Italiaans eten krijgen dat niet door hun moeder is klaargemaakt. Dat zegt dus niks.quote:Op zaterdag 24 februari 2018 19:xx schreef derLudolf het volgende:
Ja. Het is een voorgerecht, klagen de Italiaanse deelnemers
Van buiten via de kelderquote:Op zaterdag 24 februari 2018 21:00 schreef z80 het volgende:
[..]
Verse lucht komt via een aparte aansluiting de kachel binnen? Zo ja dan ben je een van de weinige.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |