abonnement Unibet Coolblue
pi_177361697
Uitgerekende data:

5 maart: Songeur (meisje)
11 maart: D.U.M.A.N. (jongen)
15 maart: Little Miss Naughty
30 maart: DonnaRush (meisje)
31 maart: Mabawa. (meisje)

03 april: Karstman
29 april: Malteser
29 april: Sethiwe
29 april: annegirly27 (jongen)

2 mei: Elleska
7 mei: Philomijn (jongen)
9 mei: L0t..
11 mei: DorothyGale
13 mei: ***VitaBella*** (meisje)
17 mei: Jagartrut

3 juni: DagenNachtdromer (meisje)
8 juni: Jentin
10 juni: Aure (jongen)

16 juli: coccinelle
25 juli: IsabellaMariaAnna
28 juli: Wolken (jongen)

2 augustus: Fien10 (jongen)
3 augustus: Nouk84 (jongen)
6 augustus: Spees_Eend
8 augustus: noa11
25 augustus: ***Cassandra87*** (tweeling)
26 augustus: silliegirl (meisje)

11 september: Loj
14 september: Helsinki
16 september: Feyre
19 september: elamanilo
19 september: lunapuella
29 september: Peacefulll

6 oktober: Priemgirl

***-----------------***vermeldingen zijn (a.s.) officiële fokbaby's (een fokbaby is een baby geboren uit een relatie waar man en vrouw elkaar hebben leren kennen op/door FOK).

Voor wijzigingen graag even een quote of DM.

[ Bericht 1% gewijzigd door SQ op 25-02-2018 10:42:40 ]
pi_177361721
Waren er nog aanpassingen in de OP?
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 donderdag 22 februari 2018 @ 08:50:18 #3
269689 crew  Viv
pi_177362023
Gefeliciteerd, Peace!

Helsinki, mooie doeken! Kijk anders eens naar tweedehandsdoeken. Ik heb een tweedehands Yaro Atomium aangeschaft. Daarnaast hebben we ook een draagzak voor man en een kinderwagen. Wil eerst zeker zijn van het feit dat ik voldoende ga dragen in een doek voordat ik eventueel een dure aanschaf. :)

Waah, nummer 3! :) 4, eigenlijk. Hoe gaat het met je, CassE? ;) En de rest van de LLM’s? :) O+
Protège moi de mes désirs.
pi_177363900
Goeie echo voor Peace *O*

Hopelijk blijven je waardes nu goed Philomijn!

En plek 4 al :o of nou ja, 5. Wat gaat dat hard!
Ik ben vandaag ook precies 37 weken, goed moment om eens de babykleertjes te gaan uitsorteren en wassen :+
Op dinsdag 9 november 2010 17:06 schreef DevilsWhore het volgende:
hehehe, LMN is raarder dan ik :D
pi_177363913
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2018 10:32 schreef Little_Miss_Naughty het volgende:
Goeie echo voor Peace *O*

Hopelijk blijven je waardes nu goed Philomijn!

En plek 4 al :o of nou ja, 5. Wat gaat dat hard!

Ik ben vandaag ook precies 37 weken, goed moment om eens de babykleertjes te gaan uitsorteren en wassen :+
Oh shit, ik kom na jou! :D :D
pi_177364065
Nou ik verwacht wel weer een week over tijd te gaan. Ben bang dat jullie me straks allemaal voorbij gaan haha! Gaat hard he. Het is ook al bijna maart O+

Ben ook benieuwd naar Kim en CassE! En hoe voel jij je Duman?

Nog spannend afspraken/echo’s vandaag?

Mijn man werkt een dagje thuis vandaag, ik mocht uitslapen O+ dat was wel even fijn! Merk dat ik baby laatste 2 dagen wat minder voel. Minder krachtig ook. Had ik volgens mij bij vorige zwangerschap ook maar vind het niet fijn.
pi_177364479
Jongens, hulde aan de Emesafene. _O_ Ik voel me nog niet 100 procent, maar kan inmiddels wel weer redelijk functioneren. Vandaag zelfs eindelijk weer ontbeten met brood ipv crackertjes! *O*
pi_177364731
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2018 11:06 schreef lunapuella het volgende:
Jongens, hulde aan de Emesafene. _O_ Ik voel me nog niet 100 procent, maar kan inmiddels wel weer redelijk functioneren. Vandaag zelfs eindelijk weer ontbeten met brood ipv crackertjes! *O*
*O* Wat fijn!

Peace een goeie echo *O*

Spannend Songeur! Ga je voor een controle?

Ik ben er nog hoor! Met m’n grote baby lekker warm nog in mijn buik O+ Heb ‘t net niet gered om op m’n dertigste twee kinderen te hebben, vandaag word ik 31! Ik vind m’n verjaardag normaal onwijs leuk, maar deze keer kan ‘ie me gestolen worden :@ Ik ben veel meer bezig met bewust nog even met z’n drietjes zijn en nog even van mijn buik te genieten en O+ Zo’n dag dus.
Make your own kind of music.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 22 februari 2018 @ 11:21:01 #10
74056 crew  ToT
pi_177364743
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2018 11:06 schreef lunapuella het volgende:
Jongens, hulde aan de Emesafene. _O_ Ik voel me nog niet 100 procent, maar kan inmiddels wel weer redelijk functioneren. Vandaag zelfs eindelijk weer ontbeten met brood ipv crackertjes! *O*
Met de grootste moeite heb ik dat ook kunnen krijgen voor mijn vriendin. De huisarts weigerde eerst iets voor te schrijven: "Ze is zwanger, DUS is er niets voor haar. Ga maar naar de apotheek of drogist voor wat zelfhulpmiddeltjes."
Hoop gedoe, de apotheek wilde niks meegeven en verwees ons terug naar de huisarts die nog STEEDS niets wilde voorschrijven, maar de verloskundige kwam uiteindelijk met de naam van dit middel en nam contact op met de huisarts. (Ze zei overigens dat er nog wel meer middeltjes waren en inmiddels heb ik ook wel meer gevonden met Google, waaronder het middel Primperan waar ik zelf overigens zwaar allergisch voor ben.)
Even later belde ik de huisarts op en de assistente zei hoogst verbaasd dat 1 van haar collega's ook zwanger was en ook medicatie tegen misselijkheid had. Ze snapte NIET waarom de arts het niet voor mijn vriendin wilde voorschrijven!

Later belde de huisarts mij op en zei dat Emesafene echt een verschrikkelijk slecht middel was voor zwangere vrouwen. "Ik zal de bijwerkingen maar niet opnoemen, maar ze zijn echt slecht!"
Ik zei: "Wat huiduitslag op de handen en voeten en eventueel vermoeidheid. Ik heb het op Google opgezocht. De misselijkheid is een stuk erger voor haar!"
Hij: "Nee, nee, nee! Niet alleen vermoeidheid en uitslag; zwangere vrouwen in hun eerste trimester kunnen er HALLUCINATIES van krijgen! En ze kunnen er enorm chagrijnig van worden! Heel chagrijnig, maar vooral die HALLUCINATIES bij vrouwen in het eerste trimester kunnen echt HEEL ERG zijn!" En die hallucinaties waren dus de reden waarom hij dat middel in de eerste instantie niet voor mijn vriendin wilde voorschrijven.

Ik vertelde hem dat ik hier geen zak van geloofde en hij gaf aan dat hij het middel toch maar voorgeschreven had en dat we het konden ophalen.
1 minuut later belde hij me terug en zei dat hij verkeerd gekeken had; die hallucinaties en stemmingsveranderingen kreeg je alleen als je een week lang de hoogste dosering nam, en gewoon 2 per dag was gewoon veilig.

W T F ? ! ?

Wij zijn nieuw hier in deze omgeving en kennen deze arts verder niet, maar hebben al wel behoorlijke klachten over hem gehoord. Ik denk niet dat ik zijn beoordelingen snel 100% ga vertrouwen en zal in het vervolg zeer zeker googlen bij klachten voordat we naar hem toe gaan, ÉN nadat we er geweest zijn om te kijken of het wel klopt wat hij gezegd heeft.

[ Bericht 3% gewijzigd door ToT op 22-02-2018 11:42:25 ]
pi_177365335
Klinkt als tijd om over te stappen op een andere arts ToT... En wat een verschil kan er zijn. Ik belde de assistente en die regelde het meteen voor me, kon het dezelfde middag ophalen en heb de arts zelfs niet eens hoeven spreken.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 22 februari 2018 @ 12:17:27 #12
74056 crew  ToT
pi_177365822
quote:
0s.gif Op donderdag 22 februari 2018 11:57 schreef lunapuella het volgende:
Klinkt als tijd om over te stappen op een andere arts ToT... En wat een verschil kan er zijn. Ik belde de assistente en die regelde het meteen voor me, kon het dezelfde middag ophalen en heb de arts zelfs niet eens hoeven spreken.
Ja ik heb al een bemiddelaar gebeld maar die zei dat de artsen hier een onderlinge afspraak hadden; je moet minstens een half jaar bij een arts zitten voor je mag overstappen. -O-

Ik heb mijn vriendin hier jankend van de ellende op de bank zien liggen. Een stuk of 7x per dag overgeven waarbij ze soms echt in ademnood kwam was echt geen uitzondering. -O-
Ik heb die arts echt zitten vervloeken dat hij niets wilde voorschrijven! (Het weekend ging er ook nog eens overheen.)

Verder heb ik ook wel meer klachten over die arts te horen gekregen hier in de buurt, maar de bemiddelaar weet nergens van.

[ Bericht 4% gewijzigd door ToT op 22-02-2018 12:30:17 ]
  donderdag 22 februari 2018 @ 13:08:05 #13
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_177367369
Philo, yay voor goede waarden! Dat is fijn om te horen. Ik ben gisteren geprikt, zou ik vandaag al naar de huisarts kunnen bellen? Morgen zou de uitslag er sowieso al zijn. (Ben totaaaaal niet ongeduldig hoor, echt niet :'))

Duman, yes! Ik heb die eerste doek via MP van iemand overgenomen. Kon me toch niet inhouden en had zo'n rotdag dat ik vond dat ik mezelf wel mocht trakteren :+. Mocht ik het niks vinden, dan denk ik dat ik hem voor dat geld ook wel weer kwijt kan raken.

CassE, van harte gefeliciteerd :*.

ToT, pfff. Wat sneu voor haar ook. Zouden ze geen uitzondering maken als je de situatie voorlegt? En anders zou ik een klacht indienen, denk ik.

Emesafene heeft mij echt goed geholpen toen het nog een stuk heftiger was. Nu is de misselijkheid minder aanwezig. Ik geef nog maar 1 keer per dag over ipv 5 - 6 keer. Neem het nu ook niet meer in eigenlijk (dit is prima te doen, en als ik lichte maaltijden eet en op tijd(!) eet gaat het nóg beter).

Ik had vanmorgen een teamvergadering. Was niet zo heel leuk. Vorige week donderdag had ik mijn notificaties uitgezet op de telefoon. Vaste vrije dag en had de termijnecho die niet lukte, daarna bloed geprikt en zo'n rotdag dat ik er ook niet meer aan heb gedacht om die meldingen aan te zetten. Pas na het eten keek ik en zag ik dat ze mij hadden gevraagd of ik die avond een dienst kon draaien. Ik meteen een app gestuurd en het was opgelost.

Nu werd ik daar wel een beetje op aangevallen tijdens de vergadering: dat ik altijd om het uur op mijn telefoon kijk (huh? Bovendien werk ik nauwelijks samen met deze collega, dus waar haalt ze dit vandaan?) en dat deze collega baalde dat ik dan niet eens antwoord heb gegeven. Ben hiervoor altijd goed bereikbaar geweest en reageer vrijwel onmiddellijk als ik benaderd word dus dat viel niet goed bij me -O-. Ik dacht echt dat ik in huilen uit zou barsten, maar heb in plaats daarvan uitgesproken dat ik het erg jammer en eigenlijk heel lullig vind dat er zoiets tegen me wordt gezegd terwijl ik in het verleden altijd klaar heb gestaan om bij te springen indien nodig. Ze had me ook niet gebeld... als het heel dringend is verwacht ik een telefoontje. Daar kwam als weerwoord op terug dat ze mij niet wakker wilde bellen om 10:00 :'). Oké dan.

[ Bericht 36% gewijzigd door Helsinki op 22-02-2018 13:13:47 ]
  Spellchecker donderdag 22 februari 2018 @ 13:08:54 #14
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_177367397
quote:
2s.gif Op donderdag 22 februari 2018 12:17 schreef ToT het volgende:

[..]

Ja ik heb al een bemiddelaar gebeld maar die zei dat de artsen hier een onderlinge afspraak hadden; je moet minstens een half jaar bij een arts zitten voor je mag overstappen. -O-

Ik heb mijn vriendin hier jankend van de ellende op de bank zien liggen. Een stuk of 7x per dag overgeven waarbij ze soms echt in ademnood kwam was echt geen uitzondering. -O-
Ik heb die arts echt zitten vervloeken dat hij niets wilde voorschrijven! (Het weekend ging er ook nog eens overheen.)

Verder heb ik ook wel meer klachten over die arts te horen gekregen hier in de buurt, maar de bemiddelaar weet nergens van.
Accupunctuur een optie?
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 22 februari 2018 @ 13:10:18 #15
74056 crew  ToT
pi_177367434
quote:
1s.gif Op donderdag 22 februari 2018 13:08 schreef maily het volgende:

[..]

Accupunctuur een optie?
Helpt dat? :@

Anyway, ik denk niet dat mijn vriendin dat aandurft. :@
pi_177367946
Feli CassE!! Lekker cocoonen met je gezin. Prima manier om je verjaardag te vieren. O+

Songeur dat klinkt als een heerlijk begin van de dag! En het is bijna weekend O+

Sillie huiswerk is een groot woord. Ik denk dat ik er in totaal 5 min mee bezig was ;) Nadenken over de vraag wat je mee wil nemen van je eigen opvoeding en wat niet, in de opvoeding van je eigen kind. Dit keer overigens een best confronterende vraag vond ik op het gebied wat je niet mee wil geven. Wat je wel mee wil geven was wel fijn om over na te denken. De vorige x hebben we als huiswerk nagedacht over de verdeling van de opvoeding, bijv wie voedt, wie doet doktersafspraken etc

Hier ook slechte ervaringen met krijgen van Emafasene. Eerst huisarts, die wilde er niet aan omdat ik niet overgaf. Ja nee 24 uur per dag kotsmisselijk is leuk :( Ik wilde gewoon kunnen functioneren op m’n werk. Ziekenhuis (ben via fertiliteitstraject zwanger geworden) schreef het vervolgens zonder problemen uit. Overigens hielp het bij mij voor geen meter _O- Dus ben blij dat het bij jou helpt luna!! En bij jouw vriendin ToT!

Helsinki je kunt het altijd even proberen :) Mijn nuchtere waarden waren goed, maar die na het glucosedrankje niet. Vandaar nu het prikken. Maar de waarden zijn goed en vanochtend zei de verloskundige dat Flip gemeten met de hand prima aanvoelde qua grootte en het ook niet voelde alsof ik teveel vruchtwater had. Dus, ik ga dit station passeren vind ik.
Dit, dat, alles.
  donderdag 22 februari 2018 @ 14:02:27 #17
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_177368418
Gebeld: 4,7 nuchtere waarde :). Prima, zei ze.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 donderdag 22 februari 2018 @ 14:09:56 #18
269689 crew  Viv
pi_177368528
quote:
2s.gif Op donderdag 22 februari 2018 12:17 schreef ToT het volgende:
Ja ik heb al een bemiddelaar gebeld maar die zei dat de artsen hier een onderlinge afspraak hadden; je moet minstens een half jaar bij een arts zitten voor je mag overstappen. -O-
Wat een onzin, je mag de behandelovereenkomst met je huisarts op ieder moment opzeggen (als je niks krijgt voorgeschreven omdat zwanger lijkt mij dat een prima moment) en dan kun je je gewoon als nieuwe patiënt elders melden.
  Spellchecker donderdag 22 februari 2018 @ 14:47:14 #19
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_177369326
quote:
2s.gif Op donderdag 22 februari 2018 13:10 schreef ToT het volgende:

[..]

Helpt dat? :@

Anyway, ik denk niet dat mijn vriendin dat aandurft. :@
Bij mijn kennis wel.
pi_177369642
Ik kom even ongenegeerd binnenstormen.......
vandaag de 20 weken echo gehad, alles zag er goed uit! Opgelucht en blij, we hebben de afgelopen jaren bij naasten gezien wat een slechte 20 weken echo inhoudt dus was toch even spannend.

En we krijgen een meisje!
B wil perse een jongen dus die was best teleurgesteld. Dat komt vast wel goed.... :+

Ik stuiter weer naar buiten, door eerst B een week ziek en nu mijn vrouw sinds maandag griep, loop ik enorm achter op mijn werk. :@
  Moderator donderdag 22 februari 2018 @ 15:06:22 #21
382129 crew  Donna
pi_177369744
Wat naar zeg dat jullie zulke stomme ervaringen hebben met de huisarts en emesafene. Ik had bij m'n eerste zwangerschap primperan, dat hielp niet echt. Bij deze zwangerschap hing ik met 5 weken alweer aan de telefoon en kreeg ik toch weer primperan. Toen dat niet voldoende hielp na een week kreeg ik emesafene erbij en later heb ik de primperan weggelaten. Was allemaal zo gepiept via de assistente (de huisarts moest het uiteraard wel goedkeuren/voorschrijven) en helemaal geen probleem.
  Moderator donderdag 22 februari 2018 @ 15:06:35 #22
382129 crew  Donna
pi_177369751
Fijn nieuws Exode!
pi_177371081
Exode, wat fijn! *O*

Oké, ik had dus wat buikpijn. Al een tijdje. Klein plekje net boven mijn navel. Niet super pijnlijk, wel wat oncomfortabel. Dinsdag besproken met de gyn, zij gevoeld, geëchood enz. Navelbreuk. Weer een vakje aangekruist op de bingokaart. So far so good.
Maar hé, wil er iemand even tegen mijn baby zeggen dat die navelbreuk an sich al gevoelig genoeg is en extra duwtjes in die regio niet perse noodzakelijk zijn? Naar mij wil hij/zij vooralsnog niet echt luisteren.

[ Bericht 0% gewijzigd door Malteser op 22-02-2018 21:59:07 ]
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 22 februari 2018 @ 17:07:50 #24
74056 crew  ToT
pi_177371722
quote:
1s.gif Op donderdag 22 februari 2018 14:09 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Wat een onzin, je mag de behandelovereenkomst met je huisarts op ieder moment opzeggen (als je niks krijgt voorgeschreven omdat zwanger lijkt mij dat een prima moment) en dan kun je je gewoon als nieuwe patiënt elders melden.
Ik kreeg het idd ook al via de DM te horen! :Y

Overigens was ik nog vergeten te vermelden dat die vent hier laatst door iemand ook een "enge islamist" genoemd werd.
Zolang iemands geloof geen invloed heeft op wat hij met zijn patiënten doet boeit het me verder niet zo wat voor religie iemand heeft, maar aangezien ik gelezen heb dat conservatieve moslims weg moeten blijven van "praktijken en innovatie" die het lijden van een zwangere vrouw kunnen verlichten, heb ik wel zo m'n twijfels.
Voorlopig hou ik het wel gewoon op onkunde dat die vent blijkbaar geen enkel medicijn tegen zwangerschap kende terwijl 1 van zijn assistentes die zwanger is wel gewoon wat slikt en een andere assistente ook gewoon van medicatie voor zwangerschapsmisselijkheid af wist, maar het blijft wel in m'n achterhoofd hangen...
pi_177371806
quote:
2s.gif Op donderdag 22 februari 2018 17:07 schreef ToT het volgende:

[..]

Ik kreeg het idd ook al via de DM te horen! :Y

Overigens was ik nog vergeten te vermelden dat die vent hier laatst door iemand ook een "enge islamist" genoemd werd.
Zolang iemands geloof geen invloed heeft op wat hij met zijn patiënten doet boeit het me verder niet zo wat voor religie iemand heeft, maar aangezien ik gelezen heb dat conservatieve moslims weg moeten blijven van "praktijken en innovatie" die het lijden van een zwangere vrouw kunnen verlichten, heb ik wel zo m'n twijfels.
Voorlopig hou ik het wel gewoon op onkunde dat die vent blijkbaar geen enkel medicijn tegen zwangerschap kende terwijl 1 van zijn assistentes die zwanger is wel gewoon wat slikt en een andere assistente ook gewoon van medicatie voor zwangerschapsmisselijkheid af wist, maar het blijft wel in m'n achterhoofd hangen...
Hoe ver is ze dan?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')