Oh, dat krijg je ervan als je van gedachte veranderd en denkt "Die! Nee, die! Nee, die!!!quote:Op zondag 18 februari 2018 14:51 schreef Molo het volgende:
Die bokkepootjes macarons in de OP kloppen niet helemaal
En lekker, guacamole, lang niet op!
Dat klinkt (en ziet er) geweldig uit!quote:Op zondag 18 februari 2018 13:31 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Geroosterd brood met Guacamole
Het zwarte zout heeft een nog typischer smaak. Heb je die ook in de kast?quote:Op zondag 18 februari 2018 19:04 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Dat klinkt (en ziet er) geweldig uit!
Ik had wel eens van chaat masala gehoord, maar had blijkbaar geen idee wat het was....weer wat geleerd.
En laat ik nou een bakje amchoor in de kast hebben staan waar ik nooit wat mee doe.
Die chaat masala gaat dus aankomende week gemaakt worden, voor over de avocado en ook om over fruit uit te proberen, goeie tip, ben erg benieuwd!
Nee, maar gezien de beschreven eiergeur (lol), ga ik het eerst maar even zonder proberen!quote:Op zondag 18 februari 2018 20:05 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Het zwarte zout heeft een nog typischer smaak. Heb je die ook in de kast?
quote:Op maandag 19 februari 2018 18:39 schreef vinnypassy het volgende:
Vind je dat ook zo bevredigend, je mise-en-place mooi verzorgen? Ik heb gisteren weer bolognese gemaakt, ik word dan altijd alleen al vrolijk van de brunoise van wortel, ui en selderij.
Never! Dat is dus NUL bevredigend.quote:Op maandag 19 februari 2018 22:21 schreef MissGiraffe het volgende:
[..]
Gewoon alles in de hakmachine.
Het snijden alleen al; ik word er zen van ....quote:Op maandag 19 februari 2018 18:39 schreef vinnypassy het volgende:
Vind je dat ook zo bevredigend, je mise-en-place mooi verzorgen? Ik heb gisteren weer bolognese gemaakt, ik word dan altijd alleen al vrolijk van de brunoise van wortel, ui en selderij.
Ik herken dat welquote:Op zondag 18 maart 2018 15:02 schreef RobinOok het volgende:
Ik ben zo in mijn nopjes met mijn nieuwe foto van/voor garam masala.
Kennen jullie dat, dat je iets gemaakt hebt en steeds even moet kijken.
[ link | afbeelding ]
Vooral het vorkje vind ik briljant.
Sorry, moest het even kwijt....
Mooiquote:Op zondag 18 maart 2018 15:02 schreef RobinOok het volgende:
Ik ben zo in mijn nopjes met mijn nieuwe foto van/voor garam masala.
Kennen jullie dat, dat je iets gemaakt hebt en steeds even moet kijken.
[ link | afbeelding ]
Vooral het vorkje vind ik briljant.
Sorry, moest het even kwijt....
Verder moest dit topic gewoon weer even omhoog.
Kookt er niemand meer? Of wachten we op de lange dagen?
Tegen wie heb je het?quote:Op dinsdag 3 april 2018 23:13 schreef Jinkx het volgende:
Wauw! Dat ziet er heel smakelijk uit. Zou je dit ook koud kunnen eten?
Ik noteer 'm om eens te maken.
Tegen jou: ik was vergeten te quoten.quote:
Over die paddenstoelen? Mij lijken afgekoelde paddenstoelen niet zo lekker, maar het zal niet oneetbaar zijn. Waarom zou je ze koud willen eten?quote:
Dat is wel een heeeeeel beschaafd damespotje kaasfondue!!!quote:
Je bent de foto vergeten.quote:Op donderdag 5 april 2018 21:46 schreef Mip1988 het volgende:
Kimchi-omelet op een bolletje en met wat rijst on the side
Ik heb alleen deze, maar ik had in de pan nog wel iets meer. Het was wel voldoende, maar ik had wel veel te veel om te dippen. Ook nog krieltjes en worteltjes.quote:Op donderdag 5 april 2018 21:27 schreef RobinOok het volgende:
Dat is wel een heeeeeel beschaafd damespotje kaasfondue!!!
Ik denk dat je in het verkeerde topic zit, mop euh mip.quote:
Wat is deze? Hipsterfood? Volgende keer een foto maken van je etenquote:Op donderdag 5 april 2018 21:56 schreef Mip1988 het volgende:
niet gemaakt :p
Oja ennnnn.. Een bolletje met dit vreemde product :
[ afbeelding ] had ik een keertje als uitprobeersel gratis gehad bij de AH.
Zou het niemand aanbevelen. Was niet smeris maar echt smullen is anders
Dat is vegetarische pulled pork. Gemaakt van onrijp jackfruit aka nangka.quote:Op donderdag 5 april 2018 22:01 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Wat is deze? Hipsterfood? Volgende keer een foto maken van je eten
ja het was eigenlijk puur voor de foto, er kwam nog stokbrood enzo bij hoorquote:Op zondag 6 mei 2018 15:12 schreef RobinOok het volgende:
Lief bordje pasta! En de kaas vind ik een beetje aandoenlijk, zo met die cashews en 3 melbatoastjes.
Ziet er lekker uit, realAIVD, maar ik mis toch wat vlees als kip of blokjes tahoe, van mijn part een sateetje. Rijst of lontong ook wel. Dit is wel heel karig. Of was er meer maar mocht dat niet op de foto?quote:Op dinsdag 8 mei 2018 19:51 schreef realAIVD het volgende:
Groentendag, met dank aan de zon:
geblancheerde haricots verts, wortel en taugé, met komkommer, pittige satésaus, gebakken uitjes en een rood pepertje
[ afbeelding ]
Morgen nog zo'n dag
Ga t binnenkort makenquote:Op zondag 13 mei 2018 16:02 schreef RobinOok het volgende:
Ik maakte tijdje terug empal pedis: drooggebakken, pittig gekruid rundvlees en toen vroeg men hier om het recept.
Bij deze, hij staat online: Empal Pedis.
Kind kan de was doen, easypeasy, zoals zoveel Indische gerechten.
[ link | afbeelding ]
Ik hoor graag hoe het ging. Toen mijn lief het maakte zag het er zo uit :quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |