KlachtDat je als bekende tv kok een iets dan gemiddelde prijs mag vragen voor je producten kan een ieder inkomen maar vervolgens je prijs zo opschroeven alsof je een Michellinster chef bent is gewoon van de gekke, helemaal als je Imperium aan het afbrokkelen is zoals dus onlangs met Jamie Oliver die dus in Rotterdam sinds kort een diner heeft geopend en die ik bezocht.
Los van het gegeven dat het erg lijkt op een ouderwetse Amerikaanse 50's diner in opzet (met wat moderne aankleding) is het eten gewoon alledaags. Vlees,ribs en hamburgers. What's new. Dus namen we een cocholade milkshake die prima was, niet bijzonder maar oke. Maar dan de prijs: ¤ 7,00!
Dit is Rotterdam, een werkstad en niet Amsterdam, dus welke rechtvaardiging is er om deze belachelijke prijs te vragen alsof een Jamie Oliver milkshake zoveel lekkerder smaakt omdat "Jamie Oliver" de naam is, en het dus bijzonder zou zijn.
Wat zij mijn "held" Marco Pierre White ook al weer over die slissende kok?
"Jamie Oliver is not a real cook,."
[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 17-02-2018 18:21:00 ]