abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 11:59:51 #1
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_177199519


quote:
Erland Galjaard stopt na 21 jaar bij RTL. De programmamaker laat weten dat hij per 1 mei aanstaande begint aan een creative sabbatical om zich te richten op eigen projecten op het gebied van onder andere drama, gezondheid en muziek. Wat zijn volgende stap zal zijn is nog niet duidelijk.

De 50-jarige programmamaker vertelt dat het TV-vak het mooiste is wat er is, maar nu klaar is om zonder de hectiek te leven. “De afwisseling, de creativiteit, de vakmensen waar ik dagelijks mee te maken heb en de impact die het maakt zijn ongeëvenaard. Daar staat een grote verantwoordelijkheid tegenover die soms alles beheerst", zegt Erland. "Na 21 jaar wil ik ontdekken wat er gebeurt als ik uit die hectiek stap en m’n creativiteit op andere vlakken inzet. Ik ga voor de verandering eens van RTL genieten alleen als kijker.”

Wie de opvolger zal zijn van Erland is nog niet duidelijk. RTL-baas Sven Sauvé vertelt dat hij niemand kent met een RTL-hart als Erland. “Hij is een vakman en naast onze persoonlijke band, waardeer ik hem om zijn scherpe inzichten en creativiteit. Hij weet ook als geen ander belangrijke, vaak ook maatschappelijke, thema’s te vertalen naar programma’s en series met een heel eigen signatuur", zegt Sauvé. "Hij heeft een grote rol gespeeld bij de ontwikkeling van RTL en heeft veel betekend voor tv in Nederland. Hij laat een sterke zendergroep achter met een ervaren team. Dat geeft ons tijd om een waardige opvolger te vinden."

Programmaeindbaas Erland Galjaard vertrekt bij RTL. Dit lijkt me een goede stap voor de zenders van RTL. De zenders stralen momenteel nou niet echt uit van mij maken voor ons plezier TV. Heel veel van hetzelfde. Geen vernieuwing. Tijd dat een nieuwe programmabaas RTL een frisse smoel kan geven. :s)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  donderdag 15 februari 2018 @ 12:01:55 #2
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_177199607
*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*

Kan Erland nu full time gaan snuiven :P

quote:
Na 21 jaar wil ik ontdekken wat er gebeurt als ik uit die hectiek stap en m’n creativiteit op andere vlakken inzet.”
:') :') _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-
Nee lul je kijkcijfers zijn gewoon kut, en je Humberto moet ook weg :7
pi_177199660
Oh en nog wat Erland, als je nu weer naar Ibiza gaat, stop dan niet al je snuif poeder in de slip van Wendy, want daar is de douane daar en hier nu ook achter ;)

Voor de rest :W :W veel plezier op Ibiza en we gaan je missen :+ :N
Als je daar wil blijven, ik zeg doen :7
pi_177199695
Creative sabbatical :') Denk dat Henk de stratenmaker daar ook wel een keer aan toe is.
pi_177200260
quote:
6s.gif Op donderdag 15 februari 2018 12:04 schreef ikweethetookniet het volgende:
Oh en nog wat Erland, als je nu weer naar Ibiza gaat, stop dan niet al je snuif poeder in de slip van Wendy, want daar is de douane daar en hier nu ook achter ;)

Voor de rest :W :W veel plezier op Ibiza en we gaan je missen :+ :N
Als je daar wil blijven, ik zeg doen :7
slipje van Wendy :9~
Heb verdikkeme net gedoucht, kan ik weer.
5 Ferrari's op videoband!
pi_177201122
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 11:59 schreef borisz het volgende:
Tijd dat een nieuwe programmabaas RTL een frisse smoel kan geven. :s)
Nee, joh. Daar is het al veel te laat voor. RTL is deaud. Net zoals SBS en de andere zenders!
pi_177201315
*sniff sniff* Vaarwel!
pi_177204179
Hij is dus ontslagen door RTL.

Nu moet Wendy van dijk op eigen kracht baantjes zoeken.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  donderdag 15 februari 2018 @ 14:14:54 #10
230450 ShevaJB
Rock beat tempo 155
pi_177204320
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 12:06 schreef Pizzakoppo het volgende:
Creative sabbatical :') Denk dat Henk de stratenmaker daar ook wel een keer aan toe is.
Dan doet Henk dat toch.
[b]Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet
[/b]
[b]Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:[/b]
Eindbaas ^O^
pi_177204441
Wat een hoop loos gelul weer :')
pi_177204981
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:17 schreef LurkJeRot het volgende:
Wat een hoop loos gelul weer :')
En dat terwijl kampioen loos gelul Galbak net weg is :P _O-
pi_177205474
Zwerfhond.
pi_177205629
Vertrek van Galjaard komt niks te vroeg

Galjaards opvolger mag gaan puinruimen, met de beperkte financiële middelen die er nog zijn

Eindelijk! Eindelijk lijkt er iets te gaan gebeuren bij RTL, nu Erland Galjaard vertrekt als programmadirecteur. En dat is geen seconde te vroeg.

Eerlijk is eerlijk: Galjaard kan heus iets. Hij heeft RTL ongekend succesvol gemaakt en gehouden. Maar als je er al zo lang zit, is het bijna onvermijdelijk dat de sleet erop komt, word je te makkelijk. Helemaal als je je doof houdt voor kritiek van de kijker :D , ontkent dat de kijkcijfers teruglopen, gewoon Ruben Nicolai wéér twee programma’s laat presenteren op één avond en koppig weigert toe te geven dat bepaalde gezichten of formules zijn uitgewerkt.

En inmiddels zo arrogant bent om te denken dat de domme kijker alles wel pikt, zelfs ongekende RTL-propaganda in Boulevard en Late Night waar ze in Noord-Korea nog een puntje aan kunnen zuigen. :D De kijker kunt belazeren door Gordon drie weken een toneelstukje te laten opvoeren in de media dat hij zogenaamd getrouwd is. Terwijl zo de geloofwaardigheid van een hele zender en dus ook bijvoorbeeld RTL Nieuws in het geding is. En als dan ook nog je grootste realityster een zelfmoordpoging doet omdat haar leven in duigen ligt, ja, dan wordt het hoog tijd om te gaan.

Galjaards opvolger mag gaan puinruimen, met de beperkte financiële middelen die er nog zijn. Want ook financieel gaat het al een tijdje niet goed daar :D . Het is niet uit weelde dat ze herhalingen van Een dubbeltje op zijn kant en buitenlandse aankopen als Buurman wat doet u nu? uitzenden. Die scoren ook niet, waardoor advertentie-inkomsten nog harder teruglopen.

Het wordt nog lastig voor die opvolger waar te beginnen. Het vertrouwen van de kijker moet hersteld. De bezem grondig door RTL Late Night , maar ook door Boulevard. Fatima Moreira de Melo opvoeren als sportdeskundige terwijl ze in een leuk jurkje louter Wikipedia-feitjes oplepelt, is gewoon een belediging voor wat de rubriek onder Albert Verlinde ooit was en kan zijn. Investeren in frisse gezichten en frisse formats.

Maar eigenlijk is het heel simpel. Ga gewoon weer doen waar je voor op aarde bent: eerlijke programma’s maken voor een groot publiek dat na een dag hard werken vermaakt wil worden.

https://www.ad.nl/show/ve(...)s-te-vroeg~a96ffed2/

Sow koekoek _O_ _O_ _O_
Rechtse directe voor Galbak *O* *O* *O*
pi_177206806
Tijd voor zijn dj-carrière :+
Hopelijk minder Wendy op tv.
SOONY
  donderdag 15 februari 2018 @ 16:15:23 #16
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_177207772
Vies inteeltwereldje :r
pi_177207944
Halbe for president w/ :P
Somebody that I used to know
pi_177208925
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:11 schreef superniger het volgende:
Hij is dus ontslagen door RTL.

Nu moet Wendy van dijk op eigen kracht baantjes zoeken.
:D :Y en het is niet alleen afgelopen voor haar als "vrouw van de almachtige..." maar nu staan natuurlijk ook al die hielenlikkers en vrienden van Wendy en Erland hun contracten op de tocht want nu is het gedaan met elkaar format's toe te schuiven als " vriendje van ..."

Dus einde:

Chantal Janzen
RTL Boulevard kliek
Humberto Tan
etc..

*O* *O* *O*
pi_177209345
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:18 schreef Iwanius het volgende:

[..]

:D :Y en het is niet alleen afgelopen voor haar als "vrouw van de almachtige..." maar nu staan natuurlijk ook al die hielenlikkers en vrienden van Wendy en Erland hun contracten op de tocht want nu is het gedaan met elkaar format's toe te schuiven als " vriendje van ..."

Dus einde:

Chantal Janzen
RTL Boulevard kliek
Humberto Tan
etc..

*O* *O* *O*
Nou, Chantal liet de Mol jr. in haar slipje terwijl ze een relatie had en heeft jarenlang kerstavond bij haar toenmalige baas (vd Ende) gevierd. Ik denk dat zij wel wat maniertjes en methodes kent om de volgende RTL baas er toe te bewegen haar weer wat leuke timeslots toe te schuiven.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 18:02:05 #20
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_177209738
quote:
Vertrek Erland Galjaard en heroriëntatie 'staan los van elkaar', maar het kan RTL wel van pas komen.

De Nederlandse RTL-top heeft eind vorig jaar een ‘strategic review’ afgerond: een strategische heroriëntatie die binnenkort moet leiden tot duidelijkheid over de toekomst van het mediabedrijf, dat de laatste jaren moet dealen met veranderend mediagedrag van de consument. Dat is ook de kern van de review: welke keuzes maakt RTL om die consument goed te volgen? De uitkomst van de review zal niet al te lang meer op zich laten wachten.

Het vandaag aangekondigde vertrek van Erland Galjaard als algemeen programmadirecteur staat er los van, benadrukt communicatiemanager Kim Koppenol. Maar het zal voor RTL niet op een slecht moment komen. Galjaard zette het afgelopen decennium RTL en vlaggenschip RTL4 naar zijn hand en werd regelmatig geprezen om zijn ‘Midas touch’ als het ging om zenders bouwen. RTL4 was lange tijd marktleider. Maar sinds 2015 is het gestaag achteruit gegaan met de zender en kwam er ook meer kritiek op Galjaard.

Geen flinke terugval...
Volgens cijfers van media-inkoper MAGNA (IPG Mediabrands) is de primaire doelgroep voor RTL4 boodschappers 25-54 jaar. Dan valt op dat de gemiddelde kijkdichtheid van de verschillende tijdvakken op vlaggenschip RTL4 behoorlijk is teruglopen – vooral in prime time. Maar, zegt Jeroen Bakker van MAGNA: 'Met dat verschijnsel - teruglopende kijktijd en dus lagere kijkdichtheden - heeft de gehele markt te maken in de afgelopen jaren.' Volgens hem heeft RTL daarom niet te kampen gehad met een flinke terugval.

...wel te weinig vernieuwing
Begin 2014 zei Galjaard in een interview met Adformatie niet te geloven dat de traditionele tv-kijker wegloopt. ‘Nee. Een veel gebruikte uitdrukking is: “As long as there are couches there will be TV”. Daar zit een enorme waarheid in, want juist dat sociale aspect van tv is enorm.’

Dat geldt zeker nog voor ‘The Voice of Holland’, wat jong en oud graag nog live kijken, maar de andere formats van RTL4 – met name het door Galjaard geïntroduceerde hulp-tv – zijn minder in trek. De afgelopen jaren is Galjaard misschien wat op zijn lauweren gaan rusten, is de kritiek. Er was en is te weinig vernieuwing.

Slechte film
Mindshare-baas Ruud de Langen is al langer kritisch op RTL. In een column in Adformatie schreef hij vorig jaar dat de tv-zenders van RTL behoefte hebben aan een frisse wind. ‘Bijna 300 jaar. Dat is opgeteld zo’n beetje de leeftijd van de RTL-directie. Dat is een gemiddelde leeftijd van rond de vijftig. De meest succesvolle mediabedrijven zijn internationaal en hebben de jonge generatie mede aan het roer staan. Met als lichtend voorbeeld natuurlijk Mark Zuckerberg (33), oprichter en leider van Facebook.’

De Langen zegt nu na het nieuws over het aangekondigde vertrek van de programmabaas: ‘RTL en ook de andere van oudsher traditionele partijen zitten met z’n allen in een bijzonder slechte film, waarbij hun kijkers massaal vertrekken naar de digitale domeinen. Het is jammer dat partijen als RTL en de verantwoordelijken zich niet veel eerder en meer hebben opengesteld voor nieuwe competenties. De ervaring van Galjaard op lineaire televisie gecombineerd met de nieuwe makers van vandaag uit de online kanalen had tot betere resultaten kunnen leiden.’

Spagaat
Toch is RTL aan de achterkant wél vernieuwend met platforms als Videoland, de MCN's en op commercieel gebied SpotX, maar televisie levert nog altijd de meeste omzet op en daar stokt het momenteel.

Dat is een beetje de spagaat waarin RTL zit: tv is nog steeds de spil. Maar er is een grote overhead in de tv-tak, televisieproducties zijn relatief prijzig en de contracten met de ‘gezichten’ van de zenders zijn duur. Ga je bij teruglopende reclameomzet en kijkers investeren in tv, of ga je het heel anders doen?

RTL presenteerde zich vorig jaar aan de markt als een uitgever die de traditionele kijkcijfers minder belangrijk vindt en het verhogen van RTL-tijd over alle platforms als het nieuw streven heeft. Jeroen Bakker van MAGNA was daar toen kritisch over: ‘Als je groot wilt blijven in lokale content dan tellen deze volumes nog steeds keihard mee. Daarnaast zijn de andere RTL-platforms vooralsnog zeer afhankelijk van verworven populariteit op tv.’

Jaarcijfers
De laatst bekende cijfers van RTL Nederland geven geen vrolijk beeld. in de eerste drie kwartalen van 2017 was er een omzetdaling van bijna 5 procent en nam de winst af met maar liefst 23,3 procent. De jaarcijfers volgen op 7 maart.

Wat de uitkomst van de strategische review ook is, de vorig jaar aangetreden CEO Sven Sauvé en zijn team staan voor een lastige taak om RTL om te vormen en de zendercontent te vernieuwen in een teruglopende tv-markt.
https://www.adformatie.nl(...)itWmkrBXNV25d24W49MY
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 16 februari 2018 @ 11:29:49 #21
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_177226603
De geruchten gaan nu ook dat 20% van het personeel bij RTL zou moeten vertrekken.

http://www.mediacourant.n(...)ocent-personeel-weg/

De gifbeker is duidelijk nog niet leeg.

quote:
Het vertrek van Erland Galjaard bij RTL is mogelijk een voorbode op iets veel groters dat gaat komen. Vakblad Adformatie onthult dat de Nederlandse RTL-top eind vorig jaar een ‘strategic review’ heeft afgerond. “Een strategische heroriëntatie die binnenkort moet leiden tot duidelijkheid over de toekomst van het mediabedrijf“, meldt ze. Volgens vaksite Spreekbuis wordt het pijnlijk: “Al langer gaan er geruchten dat RTL Nederland dit jaar ruim 20 procent van haar personeel gaat ontslaan.“

Adformatie wijst erop dat RTL de laatste jaren moet dealen met veranderend mediagedrag van de consument. “Dat is ook de kern van de review: welke keuzes maakt RTL om die consument goed te volgen? De uitkomst van de review zal niet al te lang meer op zich laten wachten.”

Volgens RTL staat het vertrek van Erland Galjaard, een echte oudemedia-man, los van deze heroriëntatie. “Maar het zal voor RTL niet op een slecht moment komen.”

Daarmee doelt Adformatie op het feit dat RTL te weinig vernieuwt onder leiding van Galjaard. Ruud de Langen van mediabureau Mindshare noemt de RTL-directie bejaard: “Bijna 300 jaar. Dat is opgeteld zo’n beetje de leeftijd van de RTL-directie.”

Ook De Langen vreest voor een massa-ontslag. “RTL en ook de andere van oudsher traditionele partijen zitten met z’n allen in een bijzonder slechte film, waarbij hun kijkers massaal vertrekken naar de digitale domeinen.”

De Telegraaf verwacht eveneens een enorme reorganisatie bij RTL. “RTL heeft nog een reorganisatie voor de boeg, terwijl de voormalige SBS-zenders de pijn al genomen hebben. In John de Mol – uitgerekend de hofleverancier van RTL – hebben die bovendien een nieuwe eigenaar met diepe zakken.”
pi_177226654
Ruben Nicolai vertrekt dan hopelijk ook.
SOONY
  vrijdag 16 februari 2018 @ 11:38:40 #23
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_177226807
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 11:31 schreef DKUp het volgende:
Ruben Nicolai vertrekt dan hopelijk ook.
Begin eens met Humberto :7 *O* *O*
  vrijdag 16 februari 2018 @ 11:39:24 #24
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_177226829
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 11:31 schreef DKUp het volgende:
Ruben Nicolai vertrekt dan hopelijk ook.
Die kan ik nog wel hebben. Hij kan wat flauw zijn, maar ik kan bij de tv-generatie onder de veertig (edit: hij blijkt al 42 - dat wist ik niet) maar weinig anderen bedenken die in de toekomst eventueel TVOH en dergelijke zouden kunnen dragen. De wat jongere generatie is vooral goed in infotainment en Streetlab-achtige dingen.

Het zijn eerder types als Nikki Plessen (keer op keer weer in RTL Boulevard) waarvan ik hoop dat ze bij die 20 % zitten. :')
pi_177226901
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 11:39 schreef Eightyone het volgende:

[..]

Die kan ik nog wel hebben. Hij kan wat flauw zijn, maar ik kan bij de tv-generatie onder de veertig (edit: hij blijkt al 42 - dat wist ik niet) maar weinig anderen bedenken die in de toekomst eventueel TVOH en dergelijke zouden kunnen dragen.

Het zijn eerder types als Nikki Plessen (keer op keer weer in RTL Boulevard) waarvan ik hoop dat ze bij die 20 % zitten. :')
Ze mogen 90% van al die RTL Boulevard figuren de laan uit sturen :P
Wendy is leuk meegenomen ;)
SOONY
  vrijdag 16 februari 2018 @ 11:43:02 #26
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_177226935
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 11:41 schreef DKUp het volgende:

[..]

Ze mogen 90% van al die RTL Boulevard figuren de laan uit sturen :P
Beau, Ruben en Bridget mogen blijven. Edit: Luuk ook, die was ik vergeten. Ik lijk een van de weinigen die er een zwak voor heeft. :')

Maar er is wel een hele rij aan 'specialisten' die ze voor betere versies in zouden kunnen ruilen - en Miljuschka die in het weekend weleens de boel aan elkaar lult. Shelly vond ik wel leuk, maar die zit er niet meer. Marieke líjkt leuk, maar heeft vermoedelijk scherpe elleboogjes waar ze goed mee kan werken.

[ Bericht 2% gewijzigd door Eightyone op 16-02-2018 11:48:50 ]
pi_177227186
Ik vraag me altijd af wat zo'n programmadirecteur nou precies moet doen de hele dag. Je bepaald zo'n beetje wat er uitgezonden wordt en daarna is het toch vooral afwachten wat de kijkcijfers zijn.

Je gooit de slecht bekeken zooi er vervolgens uit en voegt nog een extra kut quiz toe met Linda de Mol en de cijfers zijn weer gered.
٩๏̯͡๏)۶
  vrijdag 16 februari 2018 @ 11:51:36 #28
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_177227231
Die quiz met Linda moet wel een van de saaiste concepten zijn die er de laatste tien jaar bedacht is.

Een lange rij met vragen, en dat is het dan. Geen enkele spanning. Maar zet Linda er neer, en men kijkt er gewoon naar.
pi_177233061
Toch wel knap van hem, op het hoogtepunt stoppen.
pi_177233080
Hopelijk stoppen ze met die incestueuze kut programma’s.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  † In Memoriam † vrijdag 16 februari 2018 @ 17:56:28 #31
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_177236180
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 11:31 schreef DKUp het volgende:
Ruben Nicolai vertrekt dan hopelijk ook.
En laat hem Jeroen van Koningsbrugge en andere ex-lama's ook meteen meenemen naar de uitgang. Die humor kennen we nu wel.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_177236204
quote:
99s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 17:56 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

En laat hem Jeroen van Koningsbrugge en andere ex-lama's ook meteen meenemen naar de uitgang. Die humor kennen we nu wel.
Graag _O_
SOONY
pi_177236740
Die engerd Nicolette Kluijver mag ook exit stage right wat mij betreft.
  vrijdag 16 februari 2018 @ 22:00:54 #34
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_177242004
Die heeft recent een 3-jarig contract getekend.

Daar ben je dus nog niet vanaf.
pi_177244202
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:18 schreef Iwanius het volgende:

[..]

:D :Y en het is niet alleen afgelopen voor haar als "vrouw van de almachtige..." maar nu staan natuurlijk ook al die hielenlikkers en vrienden van Wendy en Erland hun contracten op de tocht want nu is het gedaan met elkaar format's toe te schuiven als " vriendje van ..."

Dus einde:

Chantal Janzen
RTL Boulevard kliek
Humberto Tan
etc..

*O* *O* *O*
Je weet er wel veel vanaf, keek je vaak RTL of zo?
  † In Memoriam † zaterdag 17 februari 2018 @ 00:29:29 #36
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_177245374
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 23:36 schreef MCH het volgende:

[..]

Je weet er wel veel vanaf, keek je vaak RTL of zo?
Pfff, als je 3 BN-ers weet op te noemen ben je een kenner? Hoe lang lig je onder die tegel? :o
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_177267977
Het werd hoogtijd voor verandering, veel te veel dezelfde gezichten die niet meer leuk zijn.

Jeroen van Koningsbrugge draait al bijna 10 jaar op dezelfde grappen en gezichtsuitdrukkingen. Nicolette Kluiver is nog steeds een bar slechte presentatrice, en degene die wel goed waren, zoals Ruben Nicolai en Chantal Janzen, zijn zodanig uitgemolken dat er niets meer aan is.

Doe ook wat aan de styling. Iedereen die daar wordt aangenomen eindigt als een onherkenbare Hollywood Barbie of Ken.
pi_177269734
Sowieso meer Anna Nooshin en Marieke Elsinga.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_177269837
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 11:50 schreef Ronaldsen het volgende:
Ik vraag me altijd af wat zo'n programmadirecteur nou precies moet doen de hele dag. Je bepaald zo'n beetje wat er uitgezonden wordt en daarna is het toch vooral afwachten wat de kijkcijfers zijn.

Je gooit de slecht bekeken zooi er vervolgens uit en voegt nog een extra kut quiz toe met Linda de Mol en de cijfers zijn weer gered.
goede vraag inderdaad!
pi_177270634
Wat dat betreft doet Jan Slagter het stukken beter ^O^
Somebody that I used to know
  zondag 18 februari 2018 @ 09:28:31 #41
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_177270754
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 18:36 schreef ja_okay_whatever het volgende:
Die engerd Nicolette Kluijver mag ook exit stage right wat mij betreft.
Ja graag👍
pi_177296105
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:11 schreef superniger het volgende:
Hij is dus ontslagen door RTL.

Nu moet Wendy van dijk op eigen kracht baantjes zoeken.
Hopelijk zien we die nooit meer terug. Nare en neppe vrouw.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  maandag 19 februari 2018 @ 13:20:10 #43
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_177297587
Tv doet rare dingen met mensen. Een jaar of 20 geleden leek Wendy best leuk.
pi_177300110
Die vrouw heeft als enige een vijfjarig contract bedongen, dus daar zitten we nog 2 jaar aan vast.

Tsja, sinds die vrouw geen stereotype Aziaat of Surinaamse mag blackfacen zit er weinig leuks aan de meid
  maandag 19 februari 2018 @ 15:59:13 #45
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_177301794
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 14:40 schreef Wuwwa het volgende:
Die vrouw heeft als enige een vijfjarig contract bedongen, dus daar zitten we nog 2 jaar aan vast........
Drugsdealer hoeft zich dus geen zorgen te maken, :+
  † In Memoriam † maandag 19 februari 2018 @ 16:03:15 #46
230491 Zith
pls tip
pi_177301890
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 14:40 schreef Wuwwa het volgende:
Die vrouw heeft als enige een vijfjarig contract bedongen, dus daar zitten we nog 2 jaar aan vast.
Dat koop je af.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  † In Memoriam † maandag 19 februari 2018 @ 16:03:42 #47
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_177301903
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 14:40 schreef Wuwwa het volgende:
Tsja, sinds die vrouw geen stereotype Aziaat of Surinaamse mag blackfacen zit er weinig leuks aan de meid
Zou íemand, met de meeste zintuigen nog min of meer werkend, de laatste 10 jaar nog hebben kunnen glimlachen om Ushi/Dushi? :?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_177301916
Is dit het 'directeurtje' waar ze het bij VI altijd over hebben?
  † In Memoriam † maandag 19 februari 2018 @ 16:04:46 #49
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_177301936
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 16:04 schreef HarveySpecter het volgende:
Is dit het 'directeurtje' waar ze het bij VI altijd over hebben?
Nee, die is van RTL7. Naam ff kwijt.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_177301996
Marco Louwerens
SOONY
  Spellchecker maandag 19 februari 2018 @ 16:12:57 #51
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_177302154
Is er al een poll waar je je exitvoorkeuren kunt invullen? :P
pi_177302543
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 16:12 schreef maily het volgende:
Is er al een poll waar je je exitvoorkeuren kunt invullen? :P
Exit maily aub
pi_177322495
quote:
99s.gif Op maandag 19 februari 2018 16:04 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Nee, die is van RTL7. Naam ff kwijt.
Die neemt geloof ik wel de taken van Erland waar/over.
't Echte en 't ware!
  † In Memoriam † dinsdag 20 februari 2018 @ 22:08:25 #54
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_177332442
Ik zie net een aankondiging voor een niemandallig gezondheidskwisje met....jawel, Ruben én Wendy!
Dan wil je als omroep toch alleen maar helemaal kapot!? 8)7
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')