abonnement Unibet Coolblue
pi_177211401
Tsjong ik heb het juist andersom. Ik heb aardig wat tegenwind gehad en veel grote verliezen ervaren.

En ik ben er juist 'lui' van geworden. De vergankelijkheid van leven en 'succes' heeft mij doen inzien dat ik op het moment wil leven. En leven betekend dan voor mij zo min mogelijk verplichtingen of discipline naar triviale zaken toe.

Koester je situatie, maar ja dat zal wel pas lukken wanneer je het niet meer hebt.
pi_177217503
quote:
18s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:23 schreef Faux. het volgende:
Ga je nog reageren TS of hebben we dit allemaal voor jan lul getypt
Ik ben best veel aan t lezen en denken, maar thanks voor jullie reacties. Ik denk er nog ff over na maar ik denk er nu wel minder over dan eerst, maar dat is altijd zo met ideeen. Reality always kicks in.

quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:10 schreef KimJong-un het volgende:
Om je vraag te beantwoorden, ja hoor dat kan. Meld je aan als militair, bij voorkeur Luchtmobiele Brigade of Korps Mariniers en zeg niet wat je echte intentie is. Doe de AMOL of Mariniersopleiding. Haal je baret en verlaat de dienst weer. Die opleidingen duren een aantal maanden.
https://werkenbijdefensie.nl/kennismakingsdagen-luchtmobiel

Je kunt ook de kennismakingsdagen doen. Dan krijg je een beter beeld. Mijn verwachting is dat je dag twee huilend naar huis gaat. De grap is namelijk dat die drill-sergeant van je af wil. Die wil overblijven met een groep harde gasten die gemotiveerd zijn en jawel: discipline hebben. Het grote verschil tussen jou en die Rus is dat hij geen keuze had. Daar wordt je hard van ja.
Hmmm, goed punt. Ik zal toch even kijken, thanks!
“Advertising is based on one thing, happiness. Happiness is the smell of a new car. It’s a billboard on the side of the road that screams reassurance that whatever you are doing is okay. You are okay.”
-Don Draper
pi_177234638
Lekker verkracht worden tijdens basic training, echt cool jah :') en die oefeningen in buitenland zijn een groot zuipfestijn.

Begin eerst eens met een ochtendkrant voor discipline :P
pi_177238880
:')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')