Ik dacht dat er nog wel werd gecastreerd maar dan verdoofd.quote:Op donderdag 15 februari 2018 22:21 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Resultaat is hetzelfde, er wordt niet meer gecastreerd.
Ik vond het niet zo lekker ruiken maar het vlees ging in een enchilada, dus met saus, kaas, groente, etc. Dus ik dacht dat ik wel een hapje kon proberen. Het is echt de laatste keer geweest dat ik mezelf een zeur vind.quote:Op donderdag 15 februari 2018 22:22 schreef Molo het volgende:
Berengeur is écht écht écht heel erg vies ja. Net als bedorven mosselen zo'n moment dat je voorlopig geen nieuwe portie wilt proberen
Bij mij werkte dat zo dan iig
Ik dacht van niet. Maar kan mij vergissen.quote:Op donderdag 15 februari 2018 22:33 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik dacht dat er nog wel werd gecastreerd maar dan verdoofd.
Toen ik in het VU werkte, was het elke woensdag haringdag. Collega's deden er een moord voor en zaten zich al de hele ochtend te verheugen op de lunch met haring.quote:Op donderdag 15 februari 2018 22:25 schreef Isabeau het volgende:
Nou had ik laatst voor het eerst een haring waarbij ik plots al die woorden als 'tranig' en zo begreep
Wat zonde!quote:Op donderdag 15 februari 2018 22:37 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik vond het niet zo lekker ruiken maar het vlees ging in een enchilada, dus met saus, kaas, groente, etc. Dus ik dacht dat ik wel een hapje kon proberen. Het is echt de laatste keer geweest dat ik mezelf een zeur vind.
Het is gewoon echt niet te verbloemen. Dit was pulled pork die 8 uur op de bbq had gelegen daarna ingevroren was.
Niks haring...Kaatje doet niet aan harungquote:Op vrijdag 16 februari 2018 00:04 schreef borisz het volgende:
Haring moet je dan ook bij een kraam halen waar het voor je neus wordt schoongemaakt. Ofwel Kaatje, bekend van Goeiemoggel, of op de markt bij de Volendammert.
Morgen Vandaag trouwens eten bij Loetje On Ice in het Olympisch Stadion .
QFTquote:Op vrijdag 16 februari 2018 00:04 schreef borisz het volgende:
Haring moet je dan ook bij een kraam halen waar het voor je neus wordt schoongemaakt.
Boks. Ik doe t ook niet meer.. aan boord eens hele ranzige (diepvries) haring gekregen. En ook eens gebakken maatjesquote:Op vrijdag 16 februari 2018 00:24 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Niks haring...Kaatje doet niet aan harung
Brrr... versch versch versch!quote:Op vrijdag 16 februari 2018 07:30 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Boks. Ik doe t ook niet meer.. aan boord eens hele ranzige (diepvries) haring gekregen. En ook eens gebakken maatjes
Om een eeuwenoud gebruik nou cultuurverschil te noemen gaat ook wat ver, niet waar? . Er zijn veel landen om ons heen die ze ook gewoon eten.quote:Op vrijdag 16 februari 2018 07:55 schreef FranticDJ het volgende:
Naja de gebakken maatjes kan je ze niet kwalijk nemen.. cultuurverschil/niet weten hoe een product te gebruiken.
dat wij biefstuk rosé eten bijvoorbeeld is ook heel ongewoon.
Vind je? De Filipijnen is nu niet bepaald een land ‘om ons heen’ welke onze gebruiken deelt.quote:Op vrijdag 16 februari 2018 08:28 schreef Anthraxx het volgende:
[..]
Om een eeuwenoud gebruik nou cultuurverschil te noemen gaat ook wat ver, niet waar? . Er zijn veel landen om ons heen die ze ook gewoon eten.
Dan zet je dat er bij . Ik houd niet bij waar jou kok vandaan komt.quote:Op vrijdag 16 februari 2018 08:31 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Vind je? De Filipijnen is nu niet bepaald een land ‘om ons heen’ welke onze gebruiken deelt.
Vaak zat gemeldquote:Op vrijdag 16 februari 2018 08:32 schreef Anthraxx het volgende:
[..]
Dan zet je dat er bij . Ik houd niet bij waar jou kok vandaan komt.
Engelsen. JRoss kende wel haring, maar absoluut niet zoals wij dat eten en vroeg zich af waarom je niet gewoon haring kan kopen. Als een visje om te bakken.quote:Op vrijdag 16 februari 2018 08:28 schreef Anthraxx het volgende:
Om een eeuwenoud gebruik nou cultuurverschil te noemen gaat ook wat ver, niet waar? . Er zijn veel landen om ons heen die ze ook gewoon eten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |