Ja, het is ook maar een klein stukje niet heel erg zoute.quote:Op dinsdag 13 februari 2018 21:45 schreef Joezi het volgende:
boullion blokje lijkt niet nodig, al zout genoeg van de ansjo, kapper en olijf
Eten ze jouw recept in Italië? ja hoorquote:Op dinsdag 13 februari 2018 21:47 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Nah, volgens mij eten ze die saus in Italië ook vrij nat.
Ik doe nooit citroen erdoor, dus ook geen azijn.quote:Op dinsdag 13 februari 2018 21:47 schreef Joezi het volgende:
Had ook wat witte wijn azijn ipv citroen
Doe ik er ook nooit door.quote:Op dinsdag 13 februari 2018 21:47 schreef Joezi het volgende:
De kaneel proefde ik niet terug, moet dat?!
Putanesca is een standaard saus. Hoerensaus van restjes.quote:Op dinsdag 13 februari 2018 21:48 schreef Joezi het volgende:
[..]
Eten ze jouw recept in Italië? ja hoor
bij vis hoort citroenquote:Op dinsdag 13 februari 2018 21:48 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Ik doe nooit citroen erdoor, dus ook geen azijn.
Joezi is kok geweest, toch?quote:Op dinsdag 13 februari 2018 22:05 schreef Voxs het volgende:
Citroen. in zo'n recept. vervangen door azijn zou ik ook niet zo snel doen.
Pannini grill koningquote:
Maar een klein scheutje, zuurtje toevoegen doe je om smaken er beter uit te laten komenquote:Op dinsdag 13 februari 2018 22:05 schreef Voxs het volgende:
Citroen. in zo'n recept. vervangen door azijn zou ik ook niet zo snel doen.
Als pieperjasserquote:Op dinsdag 13 februari 2018 22:12 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Ja dat en hij werkte in een zaak van Ratelband, dacht ik.
Citroen is zo anders van smaak..en tomaten zijn al wat zurig. Ik zou het niet durven, maar geloof best als het wel goed kan.quote:Op dinsdag 13 februari 2018 22:12 schreef Joezi het volgende:
[..]
Maar een klein scheutje, zuurtje toevoegen doe je om smaken er beter uit te laten komen
ik heb geen vrees, ik kan zo een citroen weghappen zonder traanquote:Op dinsdag 13 februari 2018 22:14 schreef Voxs het volgende:
[..]
Als pieperjasser
[..]
Citroen is zo anders van smaak..en tomaten zijn al wat zurig. Ik zou het niet durven, maar geloof best als het wel goed kan.
Koude kant noemde we dat in het eetcafequote:Op dinsdag 13 februari 2018 22:19 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Souschef noemen ze dat, toch?
Voor de misère an placequote:Op dinsdag 13 februari 2018 22:19 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Souschef noemen ze dat, toch?
Een hele?quote:Op dinsdag 13 februari 2018 22:20 schreef Joezi het volgende:
[..]
ik heb geen vrees, ik kan zo een citroen weghappen zonder traan
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |