Eenvoudig zelf te makenquote:Op dinsdag 13 februari 2018 20:49 schreef Symphonic het volgende:
http://www.calorielijst.nl/product/?calorie=3697
Lijkt niet meer te bestaan
Waarschijnlijk wel idd. Maar ik ben specifiek op zoek naar dat kant-en-klare potje van Calve/Remia want die was zo godsgruwelijk lekker.quote:Op woensdag 14 februari 2018 18:20 schreef Spanky78 het volgende:
Is dit niet gewoon stroganoffsaus? Met champignons, paprika, ui,wodka. demi glacé en wat je verder lekker vind eventueel augurk of kappertjes.
Probeer dit eens. Kan niet anders dan lekkerder worden dan calve. Alleen demi glace moet je wel vinden. Zelf maken is het beste maar heel veel werk. Kopen is iets minder, maar alsnog veel beter dan een potje van calve of remia.quote:Op donderdag 15 februari 2018 12:58 schreef PIETR het volgende:
[..]
Waarschijnlijk wel idd. Maar ik ben specifiek op zoek naar dat kant-en-klare potje van Calve/Remia want die was zo godsgruwelijk lekker.
Uit de beschrijving haal ik dat demi glace niet veel meer is dan een sterke bouillon met een roux.quote:Op donderdag 15 februari 2018 14:26 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Probeer dit eens. Kan niet anders dan lekkerder worden dan calve. Alleen demi glace moet je wel vinden. Zelf maken is het beste maar heel veel werk. Kopen is iets minder, maar alsnog veel beter dan een potje van calve of remia.
Nee, demi glace is espagnole met fond Of goede bouillon. Die espagnole is best veel werk.quote:Op donderdag 15 februari 2018 18:54 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Uit de beschrijving haal ik dat demi glace niet veel meer is dan een sterke bouillon met een roux.
Ik los een bouillonblokje op in wat water en bind het licht met allesbinder. Ook gebonden bouillon.
Mijn Stroganoffsaus smaakt er niet minder om. Nog geen klachten gehad.
Filmpje Stroganoffsaus
Ik laat alleen de champignons weg.
Ben ik niet zo van.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |