abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_177149544
Syrië
syrian_flag_with_coat_of_arms_by_death_to_the_swines-d5gq0ms.jpg20zuzcw.jpgMercyCorps_SyriaCrisisMap_0215.jpg
Syrië is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesië demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syrië. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syrië bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syrië, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syrië
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syrië heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syrië opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordanië, Libië, VAE, Saudi-Arabië en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syrië met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
1450px-Syrian_Civil_War_map.svg.pngRood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syrië

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.
WO-AT312_TIMELI_G_20140808161505.jpg
Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syrië bestaat.
BuwMxd-IQAAxVOF.jpg
Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten
article-2674736-1F46221200000578-100_634x381.jpg
Kaart van de huidige militaire situatie
Iraq_war_map.pngPaars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul
1600px-Battle_of_Mosul_%282016–2017%29.svg.png

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyriërs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creëren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
pi_177149572
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 12:36 schreef polderturk het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
erdo weet precies waar het turkse publiek van smult, de uitdrukking "osmanli tokadi" is zoiets.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177149665
Even over onderstaande video. Je ziet dat de Turken een kleine bom hebben gebruikt om de schuilplaats te vernietigen zodat er niet te veel schade aan de omgeving zal zijn. Ze hebben ook bommen als JDAM's in hun inventaris. Daarmee hadden ze een gigantische krater geslagen.

YPG/PKK terroristen worden door een drone gefilmd terwijl ze vanuit bewoond gebied naar burgers schieten. Ze brengen dus burgers in gevaar.
De YPG/PKK terroristen gaan vervolgens snel met de auto naar een schuilplaats
De schuilplaats wordt vervolgens door de Turkse luchtmacht vernietigd.

https://twitter.com/anadoluajansi/status/963357609347702784
pi_177149801
Hier dropt Turkije een JDAM. Zoals je ziet is die veel krachtiger.


Dit is waarschijnlijk een Amerikaanse JDAM

DVTwhb_WkAAM5q0.jpg
pi_177152020
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 12:47 schreef polderturk het volgende:
Even over onderstaande video. Je ziet dat de Turken een kleine bom hebben gebruikt om de schuilplaats te vernietigen zodat er niet te veel schade aan de omgeving zal zijn. Ze hebben ook bommen als JDAM's in hun inventaris. Daarmee hadden ze een gigantische krater geslagen.

YPG/PKK terroristen worden door een drone gefilmd terwijl ze vanuit bewoond gebied naar burgers schieten. Ze brengen dus burgers in gevaar.
De YPG/PKK terroristen gaan vervolgens snel met de auto naar een schuilplaats
De schuilplaats wordt vervolgens door de Turkse luchtmacht vernietigd.

https://twitter.com/anadoluajansi/status/963357609347702784
En waarom maken de Russen geen gebruik van precisiebombardementen in plaats van dat ze gigantische bommen in woonwijken droppen?
pi_177152092
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:08 schreef polderturk het volgende:

[..]

En waarom maken de Russen geen gebruik van precisiebombardementen in plaats van dat ze gigantische bommen in woonwijken droppen?
is goedkoper lijkt me en je zaait meteen terreur onder de bewoners/strijders, dat heeft ook zo zijn voordelen oa om een gebied te ontruimen zodat je minimaal onnodig stadsoorlog hoeft te voeren.

overigens weet ik niet hoeveel "slimme bommen" de russen hebben in hun arsenaal
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177152291
Goed artikel:

Instead Of Turning East, Turkey is Going it Alone

quote:
Since Recep Tayyip Erdogan’s Justice and Development Party (AKP) came to power in late 2002, there’s been talk about the West “losing Turkey.” Now, amidst mutual recrimination and the frightening possibility of direct U.S.-Turkish military confrontation in northern Syria, Washington’s worst fears about Turkish foreign policy seem dangerously close to being realized.

And yet something strange seems to have happened. For the last 15 years, the risk of “losing Turkey” was usually linked to the idea of Turkey “turning East.” The fear was that the AKP would shift Turkey’s orientation from West to East, with new allies like Iran and Syria replacing America and Europe. What happened instead was that Turkey turned against the West without necessarily having anywhere else to turn. Today, as Turkey threatens the U.S. military in northern Syria, relations with Tehran and Damascus, not to mention Moscow, remain tense.

In other words, the West is in real danger of losing Turkey, but this has not resulted from, or been accompanied by, improved relations between Turkey and any of its Eastern neighbors. If anything, it was the failure of Turkey’s sequential turns East, both before and after the Arab Spring, that set the stage for its current rift with the West. Unfortunately, this unexpected situation does not offer Washington much cause for relief. Turkey’s willingness to take on America in the absence of other potential allies suggests how difficult the current crisis could be to overcome.

In the 2000s, Turkey, under the guidance of the AKP’s then-foreign policy guru Ahmet Davutoglu, worked to improve relations with its Middle Eastern neighbors. At the time, supporters of this approach, including those outside the AKP, argued that Turkey’s new regional relationships need not come at the expense of older allies. On the contrary, they claimed better ties with the Middle East would improve Turkey’s economy and regional prestige, thereby making it a more appealing partner for, say, the European Union. In Syria, for example, Turkish rhetoric emphasized that Turkey could act as a big brother helping to coax Assad, still viewed by many as a potential reformer, into the Western world. And with Turkish businessmen making money in Syria while Turkish diplomats sought to negotiate a Syrian-Israeli peace deal, it seemed for a spell as if Turkey was successfully embracing its cliché of being a bridge between East and West.

But when the so-called Arab Spring began, it forced a recalibration of Turkish policy by disrupting Turkey’s profitable relationships with a number of regional strongmen. Ankara initially opposed NATO intervention in Libya, where Turkish businesses had 15 billion dollars’ worth of outstanding contracts. And after protests broke out in Syria, Davutoglu first went to Damascus, where he encouraged Assad to pursue a more moderate path. Quickly, though, with uprisings gaining momentum across the region, Ankara concluded that they were likely to succeed and that supporting them could be a source of expanded regional influence.

As a result, in the early years of the Arab Spring the United States and Turkey were, broadly speaking, on the same side. If Ankara was considerably more enthusiastic about the Islamist character of these popular uprisings, there was nonetheless a shared hope that in Tunisia, Egypt, Libya, and Syria some form of self-government would replace autocracy. When these hopes were dashed, however, the differences between American and Turkish goals came to the fore.

In 2013, for example, when the Egyptian military ousted an elected Muslim Brotherhood government, Washington took it in stride. Whatever reservations the Obama administration may have had, it was prepared to work with General Abdel Fattah el-Sisi, to this end even maintaining the official fiction that he had not come to power in a coup. Erdogan, by contrast, stood by the Brotherhood, adopting the movement’s Rabia symbol as his own while relations with Sisi soured. Whether principled, obstinate, or a mix of the two, Erdogan’s approach put him at odds not only with Washington but also Saudi Arabia and the United Arab Emirates, setting the stage for Turkey’s isolation in the region.

At the same time, setbacks in Syria’s civil war were also exacerbating the same fissures. While both Washington and Ankara supported the anti-Assad opposition, they differed considerably in the lengths they were prepared to go in that support. Turkey became frustrated after coming to expect, rightly or wrongly, that the United States would intervene directly in the summer of 2013. U.S. policymakers, for their part, became alarmed at Turkey’s willingness to back the most radical elements of the opposition, with Turkish support for al-Nusra — an arm of al-Qaeda — becoming a festering wound in the bilateral relationship.

These tensions ultimately grew into the strategic rift tearing the United States and Turkey apart today. In 2014, ISIL emerged as Washington’s primary concern in Syria, pushing the goal of toppling Assad further into the background. For Erdogan, by contrast, the focus was still Assad (and, increasingly, the Kurdish nationalist movement). As a result, when the United States proposed a series of joint operations narrowly targeting ISIL in northern Syria, Turkey countered with more sweeping proposals, arguing that a lasting solution to the threat posed by ISIL required regime change in Damascus.

The consequences of this impasse are now clear. Like its predecessor, the Trump administration embraced a Syrian Kurdish force called the People’s Protection Units (YPG) as its preferred partner against ISIL. Ankara, by contrast, following four decades of conflict with Kurdish separatists, identified the YPG — an arm of the PKK — as its primary security threat. As a result, Erdogan reoriented its Syria policy toward countering the YPG, and now the United States and Turkey are engaged in a dangerous game of chicken in northern Syria. Erdogan, for his part, is demanding that U.S. soldiers evacuate the YPG-held territory of Manbij in anticipation of a Turkish attack. U.S. officials, in turn, have refused, saying that the special operation forces there “will be able to defend themselves.”

And yet while Syria has driven the United States and Turkey apart, it has also stubbornly prevented improved relations with other regional powers. Erdogan has repeatedly signaled his willingness, however grudging, to accept Assad’s victory. But despite pictures of Erdogan, Putin and Iranian President Hassan Rouhani smiling together at Sochi, a negotiated settlement remains out of reach. Neither Russia nor Iran — both of whom Turkish politicians sometimes tout as potential replacements for the United States — seem terribly eager to accommodate Turkish interests. In recent weeks, a de-escalation agreement covering the territory of Idlib has broken down, pitting Turkey and its proxies and the regime and its backers. Amidst allegations that Turkey has renewed its support for rebel groups in Idlib, Turkish military convoys entering the territory were attacked and Turkey has shelled regime targets there. After rebels downed a Russian plane, Russia temporarily cut off Turkish access to Syrian airspace, showing its ability to undermine Turkey’s campaign against the YPG in Afrin at will. At the same time, reports emerged that Iran was providing the YPG forces with direct assistance, suggesting Turkey had succeeded however briefly in bringing Washington and Tehran together behind its enemy.

Meanwhile, with Syria dominating Turkish foreign policy, many other Middle Eastern states still remain skeptical of Turkish influence in the region. Turkish policymakers once used “Neo-Ottomanism” as a positive term for their attempt to capitalize on historic and religious ties with the Muslim world. Now, it appears more often in the rhetoric of Middle Eastern writers and politicians condemning what they see as Turkish imperial interference. In a recent spat between Turkey and the United Arab Emirates, the Emirati Foreign Minister accused the Ottomans of plundering sacred relics from Medina during World War I. Erdogan, in response, accused the Arabs of betrayal for siding with the British against their Ottoman co-religionists. More substantially, Turkey’s support for Qatar, as well as Islamist factions in Libya, has inflamed tensions with Saudi Arabia, Egypt and the United Arab Emirates. In Iraq, by turn, Ankara improved its strained relations with Baghdad by firmly opposing a Kurdish bid for independence last fall. But disagreements still remain, while Turkish relations with the Kurdistan Regional Government, which had once been quite close, have yet to fully recover.

So what does this mean for the United States? Will Turkey’s strained relations with its neighbors help save its fraying ties with the West? Not necessarily.

Debates about Turkey’s “turn east” over the past decade often focused on whether this policy was part of a coherent Islamist agenda or simply a pragmatic response to Turkey’s evolving economic and geopolitical circumstances. But in retrospect this framing failed to address the role of anti-American or anti-Western sentiment as a factor in itself. Both Turkey’s pre- and post-2011 Syria policies, befriending Assad and trying to overthrow him, could have been pragmatic policies pursued in cooperation with Turkey’s Western partners. And yet both approaches, for different reasons, were also compatible with an underlying hostility toward the West.

What makes the current situation alarming is that anti-Western hostility, which extends far beyond Erdogan’s base, now appears to be driving policy independent of pragmatic or specifically Islamist concerns. Erdogan, for example, is now courting U.S. sanctions by purchasing S-400 air defense systems from Moscow. His decision appears motivated in part by a genuine belief that he needs them for self-protection following a 2016 coup attempt that he, like a majority of his citizens, believes was orchestrated by the United States. By comparison, Ankara’s anger over U.S. support for the YPG makes much more sense. But it has been dangerously inflamed by a climate of rampant nationalism. Most recently, Meral Aksener, a nationalist politician who has emerged as a potential challenger to Erdogan, called for Turkish forces to move east and attack territories where American soldiers are present.

Only against this backdrop is it possible to imagine a worst-case scenario where, say, direct fighting between U.S. and Turkish troops pushes both sides toward a decisive rupture that each hopes to avoid. Were this to happen, Ankara would face hard decisions about whether to try to pragmatically patch things up or embrace an unequal and unrewarding relationship with an unsympathetic power like Russia. It remains to be seen whether Ankara’s lack of other options will be enough to save the U.S.-Turkish alliance.
https://warontherocks.com/2018/02/turkey/
pi_177152509
Daarom moet deze man aan de macht komen. Grootste concurrent van Erdogan.

24h6o1.jpgvia Imgflip Meme Generator
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
pi_177152551
Nee.
Meral Aksener moet aan de macht komen.

HUF-y9pq.jpg
pi_177152670
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:30 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Daarom moet deze man aan de macht komen. Grootste concurrent van Erdogan.

[ link | afbeelding ]via Imgflip Meme Generator
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:33 schreef polderturk het volgende:
Nee.
Meral Aksener moet aan de macht komen.

[ afbeelding ]
als dat onderzoek die ik hier postte gisteren een goede indicatie is, zal alleen de AKP en CHP de 10% barriere beslechten, wat zal impliceren dat de wereld nog niet van die erdo af is, overigens vinden turken volgens datzelfde onderzoek, dat turkije niet nummer 1 is, was een beetje teleurgesteld toen ik dat las ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177152782
De PKK/YPG terroristen raken het gebouw aan de rand van de weg, 10 meter verderop.

_O- _O- _O-

https://twitter.com/Acemal71/status/963405438011232256
pi_177152859
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:30 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Daarom moet deze man aan de macht komen. Grootste concurrent van Erdogan.

[ link | afbeelding ]via Imgflip Meme Generator
Gaat nooit winnen, want Aleviet.
pi_177153070
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:47 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Gaat nooit winnen, want Koerdische-Aleviet.
Fixed that for ya. :7
pi_177153110
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:42 schreef Slayage het volgende:
When Hussain Fedayee was killed
Hij doet z'n naam wel eer aan.
pi_177153128
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:33 schreef polderturk het volgende:
Nee.
Meral Aksener moet aan de macht komen.

[ afbeelding ]
Meh. Nog weer zo'n 1-dimensionale ultra-nationalist die niet verder komt dan patriottisch gezever.

Het is allemaal zo pover in Turkije met opkomende politieke talenten. Het ontbreekt ze allen aan charisma of charme.
pi_177153200
Muharrem İnce of Metin Feyzioğlu zouden wel goede alternatieven zijn voor kandidatuur, alleen denkt CHP om de een of andere reden 'Fuck jou' :')
pi_177153267
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

is goedkoper lijkt me en je zaait meteen terreur onder de bewoners/strijders, dat heeft ook zo zijn voordelen oa om een gebied te ontruimen zodat je minimaal onnodig stadsoorlog hoeft te voeren.

overigens weet ik niet hoeveel "slimme bommen" de russen hebben in hun arsenaal
Bullshit, de Russen bombarderen precies zoals de VS en anderen dat ook doen. Allepo is een goed voorbeeld, gebied onder rebellen was zo goed als leeg van burgers en zeker waar de frontlinie is. De reden waarom het zo breed werd uitgemeten is omdat ze voornamelijk bunker busters gebruikten om tunnels van die ratten te vernietigen. Dit was de sterkte van die rebellen en deed ze het onderspit delven.
pi_177153272
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:58 schreef Stabiel het volgende:

Het is allemaal zo pover in Turkije met opkomende politieke talenten. Het ontbreekt ze allen aan charisma of charme.
jij beglijp wat dat betekent?

GettyImages-122594571-1-1160x736_zpswrql0xed.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177153376
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:03 schreef KommandantMark het volgende:

[..]

de Russen bombarderen precies zoals de VS
uhu
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177153384
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

jij beglijp wat dat betekent?

[ link | afbeelding ]
Erdogan is niet charismatisch. Wellicht voor zijn bekrompen achterban, maar bij de meest mensen roept hij walging en aversie op. Hij is bij uitstek het prototype Turk: dictatoriaal, bot, 1-dimensionaal, zelfingenomen, humorloos, gebrek aan zelfspot, geen incasseringsvermogen, irrationeel, arrogant, etc.
pi_177153403
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:08 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Erdogan is niet charismatisch. Wellicht voor zijn bekrompen achterban, maar bij de meest mensen roept hij walging en aversie op. Hij is bij uitstek het prototype Turk: dictatoriaal, bot, 1-dimensionaal, zelfingenomen, humorloos, gebrek aan zelfspot, geen incasseringsvermogen, irrationeel, arrogant, etc.
Kijk eens wat die irrationele persoon heeft bereikt!
pi_177153407
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

uhu
Russen gebruiken de SVP-24 een computer die in de vliegtuigen zelf zit. Korte uitleg op je puberale reactie.

The SVP-24 is a system that turns unguided conventional bombs into precision-guided weapons, similar to the U.S. Joint Direct Attack Munition (JDAM). But whereas the JDAM is a guidance kit attached to an iron bomb, Russia's SVP-24 attaches the guidance kit to the bomber itself.

"What this system does is that it constantly compares the position of the aircraft and the target (using the GLONASS satellite navigation system),"
pi_177153448
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:09 schreef _--_ het volgende:

[..]

Kijk eens wat die irrationele persoon heeft bereikt!
Een de facto Koerdisch autonoom gebied in Syrië.

Bedankt Erdo.

JElaDUn.jpg
pi_177153461
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:11 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Een de facto Koerdisch autonoom gebied in Syrië.

Bedankt Erdo.

[ afbeelding ]
:')
pi_177153668
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177153742
de amerikaanse involvement werd drastisch verminderd nadat raqqa viel en de olievelden bij deir werden overgenomen van isis, maar nee turkije leidt af, uhu

AFP twitterde op dinsdag 13-02-2018 om 14:48:58 #BREAKING Turkey's Syria operation has 'detracted' from war on IS group: Tillerson reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 15:24:24 #29
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177153764
Amerika doet zelf niks meer aan de oorlog tegen ISIS, Tillerson moet z’n hypocriete gezeik voor zich houden...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177153795
kijk deze gast dan met zijn paraplu :')

Acemal71 twitterde op dinsdag 13-02-2018 om 14:22:20 #FSA and TSK soldiers targeting #Pkk affiliated #YPG terrorists who are in Arshli village.TSK leapard 2A4 tank is firing on #YPG terrorists.#OperationOliveBranch #Afrinon map : https://t.co/oESAadEHnq https://t.co/FtqnH1gvhQ reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177153810
De VS houdt bewust nog IS-enclaves in het oosten van het land in stand om zijn aanwezigheid te rechtvaardigen. Wat dat betreft hebben de Turken wel een punt.
pi_177153890
Damascus warns Israel of 'more surprises' in Syria

quote:
(Reuters) - Israel will face "more surprises" should it again attack Syrian territory, Damascus said on Tuesday, after Syria's air defenses shot down an advanced Israeli warplane during the fiercest flare-up between the old foes in 36 years.

The F-16 jet was hit over northern Israel on Saturday as it returned from a raid on a Syrian position blamed for launching an Iranian-made drone across the border. Iran is supporting President Bashar al-Assad in Syria’s near seven-year civil war.

"Have full confidence the aggressor will be greatly surprised, because it thought this war - this war of attrition Syria has been exposed to for years - had made it incapable of confronting attacks," Assistant Foreign Minister Ayman Sussan said.

"God willing, they will see more surprises whenever they try to attack Syria," Sussan said during a Damascus news conference.
https://mobile.reuters.co(...)tter_impression=true
pi_177153926
jaren lang schouder aan schouder met het regime relatief veilig vertoeven in aleppo stad en uiteindelijk sterven na ingezet te worden als tool van het regime.

sayed_ridha twitterde op dinsdag 13-02-2018 om 14:33:47 The ceremony of condolence in the Sheikh Maqsood neighbourhood of Aleppo for 3 fighters from YPG martyred in Afrin. reageer retweet
die linker heeft vette connecties denk ik :P

21615232_2.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 15:35:48 #35
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177153961
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:26 schreef Stabiel het volgende:
De VS houdt bewust nog IS-enclaves in het oosten van het land in stand om zijn aanwezigheid te rechtvaardigen. Wat dat betreft hebben de Turken wel een punt.
En de Russen ook. Lavrov zei vandaag nog dat de VS de territoriale integriteit van Syrië ondermijnt met dat kolonialisme in het oosten en bij Tanf. #yankeesout
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 15:36:41 #36
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177153977
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:33 schreef Slayage het volgende:
jaren lang schouder aan schouder met het regime relatief veilig vertoeven in aleppo stad en uiteindelijk sterven na ingezet te worden als tool van het regime.

sayed_ridha twitterde op dinsdag 13-02-2018 om 14:33:47 The ceremony of condolence in the Sheikh Maqsood neighbourhood of Aleppo for 3 fighters from YPG martyred in Afrin. reageer retweet
die linker heeft vette connecties denk ik :P

[ afbeelding ]
DV60damU0AEktVV.jpg
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_177154013
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:35 schreef Szura het volgende:

[..]

En de Russen ook. Lavrov zei vandaag nog dat de VS de territoriale integriteit van Syrië ondermijnt met dat kolonialisme in het oosten en bij Tanf. #yankeesout
Olie kunnen ze goed ruiken.
pi_177154028
nusra being nusra

FSAPlatform twitterde op dinsdag 13-02-2018 om 14:38:32 #Breaking || Rural #HomsLarge numbers of people in Rastan city take to the street demanding the departure of Al-Nusra merecenaries after they assassinated one of the city's dignitaries https://t.co/7XfDJXuXVx reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177154063
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 15:45:42 #40
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177154152
quote:
Overal ter wereld zitten Amerikaanse militairen, in het Midden-Oosten te over en rondom
Iran, tot illegaliteit aan toe, maar het is Iran dat een grote bedreiging is :').

#yankeesout
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177154170
Iran heeft nucleaire wapens. Laten we het volk uitmoorden.

Some days later

Laat maar het was een vergissing.
pi_177154399
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:09 schreef _--_ het volgende:

[..]

Kijk eens wat die irrationele persoon heeft bereikt!
Ja dankzij grotendeels van de Turken buiten Turkije.
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_177154416
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:01 schreef HSG het volgende:

[..]

Ja dankzij grotendeels van de Turken buiten Turkije.
})
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177154518
als ik me niet vergis is dit voor het eerst dat turkse soldaten actief gaan meedoen met een stadsoorlog in syrie

QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 13-02-2018 om 15:29:27 #AfrinOp: #OliveBranch forces reached outskirts of strategic town of #Jindires. 100s of #TSK troops specialized in urban warfare reached #Afrin region few hours ago. https://t.co/obowMDNtg8 reageer retweet
Acemal71 twitterde op dinsdag 13-02-2018 om 15:35:35 More Turkish tanks are going to #Afrin including M60T Firat tanks (they have F?rat(Euphrates) modernization) and tank recovery vehicles.#OperationOliveBranch M60T F?rat tanklar?m?z Afrin'de görev almak için s?n?ra geldi. https://t.co/mNrfBg0PjZ reageer retweet
wat zijn deze dingen?

InkedDV7B_IdWkAE1X0C_LI_zpstlmi1owp.jpg

[ Bericht 18% gewijzigd door Slayage op 13-02-2018 16:13:46 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177154659
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

})
En grotendeels van Turken in Turkije walgt van hem.
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_177154684
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:13 schreef HSG het volgende:

[..]

En grotendeels van Turken in Turkije walgt van hem.
GettyImages-122594571-1-1160x736_zpswrql0xed.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177154688
Zouden ze vandaag aanvallen of morgen?
pi_177154704
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:14 schreef _--_ het volgende:
Zouden ze vandaag aanvallen of morgen?
wanneer het tijd is? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177154740
het ziet er naar uit dat deir voorlopig gezellig warm blijft :P

LucasFoxNews twitterde op dinsdag 13-02-2018 om 16:04:51 UPDATE: U.S. MQ-9 Reaper drone destroyed Russian-made T-72 tank in E Syria Sat on same say Iranian drone shot down over Israel. Tank came from “same hostile forces” which attacked US special ops troops and allied Syrian fighters late last week, officials say https://t.co/OMKmzvABiy reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177158040
quote:
In the first military clash between US and Russian forces in Syria, more than 200 Russian “mercenaries” are reported killed, scores more injured. US military sources first reported that 100 Russian “advisers” were killed and dozens injured in a US attack on Syrian and allied pro-Iranian forces on Feb. 8. By Tuesday, Feb. 13, those figures had doubled.
Van Debka.

Dat is wel mooi flink, vermits het waar is.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 18:28:03 #52
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177158071
quote:
Alle ontwikkelde Turkse Turken die ik heb ontmoet waren anti Erdogan. Vind ik toch wel opvallend. Je kan het gewoon niet goed praten dat je op deze man stemt.

En een goed spreker? Die man schreeuwt bij zijn speeches _O- Typisch voorbeeld van een volksmenner.
pi_177158811
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 18:28 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Alle ontwikkelde Turkse Turken die ik heb ontmoet waren anti Erdogan. Vind ik toch wel opvallend. Je kan het gewoon niet goed praten dat je op deze man stemt.

En een goed spreker? Die man schreeuwt bij zijn speeches _O- Typisch voorbeeld van een volksmenner.
dan heb jij de alleen maar de 50% die hem uitkotst gesproken :P

stemverheffing is koeltoer evenals volksmennerij zijn :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177158828
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 18:28 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Alle ontwikkelde Turkse Turken die ik heb ontmoet waren anti Erdogan. Vind ik toch wel opvallend. Je kan het gewoon niet goed praten dat je op deze man stemt.

En een goed spreker? Die man schreeuwt bij zijn speeches _O- Typisch voorbeeld van een volksmenner.
De ontwikkelde Turken zijn schaars en hier op het forum al helemaal afwezig. Nederland heeft het laagste van het laagste uit Anatolië binnengehaald.
pi_177159243
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177159587
gaan ze ook naar afrin vanuit idlib?

QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 13-02-2018 om 19:03:47 A symbol: road between Rebel-held #Idlib province & #Afrin region being opened by Faylaq Sham, part of #OliveBranch forces. Atmah-Deir Balut. https://t.co/lY5BT9M2kA https://t.co/kkrjXhPc23 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177163302
Ik heb medelijden met Erdem Gül en Can Dündar ;( Opgepakt worden vanwege het aantonen van wapensmokkel van de Turkse staat naar Al-Qaida en nu doet Turkije het gewoon open en bloot en zit er eentje nog vast ;(
pi_177164843
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 21:03 schreef BEFEM het volgende:
Ik heb medelijden met Erdem Gül en Can Dündar ;( Opgepakt worden vanwege het aantonen van wapensmokkel van de Turkse staat naar Al-Qaida en nu doet Turkije het gewoon open en bloot en zit er eentje nog vast ;(
;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 22:09:40 #59
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177165884
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 21:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

;(
Geniet je ervan dat ze vast zitten ofzo?
pi_177167854
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 18:28 schreef Richestorags het volgende:

[..].

En een goed spreker? Die man schreeuwt bij zijn speeches _O- Typisch voorbeeld van een volksmenner.
Dat deed Hitler ook.
Ik ben HSG-Bomber niet.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 23:09:08 #61
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177167958
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:43 schreef polderturk het volgende:
De PKK/YPG terroristen raken het gebouw aan de rand van de weg, 10 meter verderop.

_O- _O- _O-

https://twitter.com/Acemal71/status/963405438011232256
Dat krijg je als Amerika daar elke loslopende terroristische randdebiel wapens geeft.

[ Bericht 0% gewijzigd door TeenWolf op 13-02-2018 23:14:42 ]
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  dinsdag 13 februari 2018 @ 23:15:34 #62
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177168109
Netanyahu krijgt een arrestatiebevel? :D
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 23:16:53 #63
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177168139
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 23:05 schreef HSG het volgende:

[..]

Dat deed Hitler ook.
Klopt. Nou is Erdogan geen Hitler maar wel een dictator natuurlijk.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 23:20:43 #64
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177168212
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_177168352
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 23:15 schreef vigen98 het volgende:
Netanyahu krijgt een arrestatiebevel? :D
De enige staat in de regio met een behoorlijk functionerende onafhankelijke justitie.
Goed bezig :D
  woensdag 14 februari 2018 @ 00:23:15 #66
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177169057
Het werd al gezegd dat Amerika voor elke vrachtwagen aan wapens voor de ypg/pkk gejat Syrisch oliegeld van de ypg/pkk krijgt.... en als dan ook nog een paar linkse kneusjes in het Duits parlement met een ypg/pkk sjaaltje gaan zitten dan vertelt Petr Bystron ze even de waarheid.

Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177169206
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 23:05 schreef HSG het volgende:

[..]

Dat deed Hitler ook.
Mensen in het MO zijn een beetje blijven hangen in 1934. Ze houden van "sterke" leiders.
pi_177169460
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 00:44 schreef Peunage het volgende:
Mensen in het MO zijn een beetje blijven hangen in 1934. Ze houden van "sterke" leiders.
1934 is zo Europees. Mensen uit het MO houden van sterke leiders sinds Nebuchadnezzar, 605 voor Christus.
  woensdag 14 februari 2018 @ 07:46:21 #69
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177170988
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 00:44 schreef Peunage het volgende:

[..]

Mensen in het MO zijn een beetje blijven hangen in 1934. Ze houden van "sterke" leiders.
Je zou zeggen dat de gang naar het Westen toch wat beschaving bijbrengt. Maar nee, ook hier stemt zelfs de derde generatie nog op "sterke" leiders fascistische dictators.
pi_177172310
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 22:09 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Geniet je ervan dat ze vast zitten ofzo?
;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177172384
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 00:23 schreef TeenWolf het volgende:
Het werd al gezegd dat Amerika voor elke vrachtwagen aan wapens voor de ypg/pkk gejat Syrisch oliegeld van de ypg/pkk krijgt.... en als dan ook nog een paar linkse kneusjes in het Duits parlement met een ypg/pkk sjaaltje gaan zitten dan vertelt Petr Bystron ze even de waarheid.

Hear, hear. Ze zie de marxistische symboliek en revolutionaire taalgebruik van de Pkk en denken, oh die zien net als ons, dus die steunen wij, heel sneu eigenlijk. Net als al die mensen die zijn gevallen voor hun marketing waardoor het lijkt alsof zij hemel op aarde zullen creëren in Syrië. Uiteraard was het wel een uitgelezen kans om zich af te kunnen zetten tegen *links".
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177172406
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 07:46 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Je zou zeggen dat de gang naar het Westen toch wat beschaving bijbrengt. Maar nee, ook hier stemt zelfs de derde generatie nog op "sterke" leiders fascistische dictators.
Turkije is nog niet zo ver om zich te scharen achter een type als Rutte.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177172852
quote:
10s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

Turkije is nog niet zo ver om zich te scharen achter een type als Rutte.
Nee het is daar zelfs erger.
Ik ben HSG-Bomber niet.
  woensdag 14 februari 2018 @ 10:43:27 #74
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177173109
quote:
10s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

Turkije is nog niet zo ver om zich te scharen achter een type als Rutte.
Nou is Rutte net zo goed niet geloofwaardig meer. Als er zes mensen onder jou opstappen wegens schandalen moet je daar ook lering uit trekken. En hij wist echt wel wat Zijlstra deed.
pi_177177836
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:27 schreef HSG het volgende:

[..]

Nee het is daar zelfs erger.
Rutte is een passende leider voor de Nederlandse cultuur net als dat erdo dat is voor de Turkse. Daarom zijn ook zo succesvol ondanks dat ze zo lang in office zitten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177177866
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:43 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nou is Rutte net zo goed niet geloofwaardig meer. Als er zes mensen onder jou opstappen wegens schandalen moet je daar ook lering uit trekken. En hij wist echt wel wat Zijlstra deed.
Hoewel ik nooit op de VVD zou stemmen, vind ik Rutte zeker geen verkeerde premier. Van mij mag hij voorlopig nog wel blijven zitten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 14 februari 2018 @ 14:23:52 #77
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177178588
quote:
10s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:54 schreef Slayage het volgende:

[..]

Hoewel ik nooit op de VVD zou stemmen, vind ik Rutte zeker geen verkeerde premier. Van mij mag hij voorlopig nog wel blijven zitten.
Hij is best een prima verbinder en kan ook internationaal best wel ons land vertegenwoordigen omdat hij likeable is. Maar de VVD wordt zo onderhand wel echt een corrupte regentenpartij.
pi_177178817
Ik vind Rutte ook een goede premier.
pi_177178880
Weet trouwens niet of de video hieronder echt is.

Vreemde manier om YPG/PKK terroristen te begraven.

https://twitter.com/newws_breaking1/status/963734740820987905
pi_177178984
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:40 schreef polderturk het volgende:
Weet trouwens niet of de video hieronder echt is.

Vreemde manier om YPG/PKK terroristen te begraven.

https://twitter.com/newws_breaking1/status/963734740820987905
wel zo makkelijk, hoef je geen handschoenen aan te trekken
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177179022
na de CIA een paar weken terug een draai heeft gemaakt met het labelen van de YPG als een onderdeel van de PKK, nu ook deze instantie. vraag me af waar het naartoe zal leiden.

Charles_Lister twitterde op woensdag 14-02-2018 om 13:35:39 U.S. Director of National Intelligence labels the #PYD/#YPG as "the Syrian militia of the Kurdistan Workers’ Party (#PKK). Intel community seemingly shifting its public assessment of our ally in #Syria.https://t.co/UFYhS9Qf51 https://t.co/zJwpfjl3DC reageer retweet
bbc arabisch durft, op de front linie bij de ontvangende partij

Acemal71 twitterde op woensdag 14-02-2018 om 14:15:21 BBC Arapça ekibi Cinderes bölgesine girmis.Bombard?man yap?ld?g?ndan bahsediyor.https://t.co/2OdlNaTla5 reageer retweet
hoewel het vanuit HDP perspectief heel natuurlijk is dat ze juichen om de resultaten van de YPG in syrie is het niet verstandig om dit expliciet zo te benoemen, om kans te maken om de 10% verkiezingsdrempel te beslechten komend jaar. ze hebben immers ook stemmen van mainstream turken nodig om in het parlement te komen.

"The reasonable thing to do is to find a solution through dialogue, and the only possible solution is through agreement. Turkey needs to tolerate the achievements of Kurds in Syria," she told Reuters in an interview late on Tuesday.

[ Bericht 33% gewijzigd door Slayage op 14-02-2018 15:27:41 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177179484
kennelijk is de russische involvement on the ground behoorlijk hush hush

NeilPHauer twitterde op woensdag 14-02-2018 om 12:22:21 Long interview with spouse of Wagner fighter killed in Feb 7 battle, and with Cossack leader in their town. Spouse: "Where they were sent, why? They even did not have protection, like pigs sent to slaughter!"https://t.co/bzo7xBKkdo https://t.co/p7I7vdall7 reageer retweet
NeilPHauer twitterde op woensdag 14-02-2018 om 12:25:28 Info on dead Wagner is leaking back to the public in Russia. It was these sorts of large-scale unannounced deaths in Ukraine in 2014 that proved very difficult for Kremlin. Now, they're happening a month before Russian elections.Meanwhile, Putin has withdrawn from public. reageer retweet
NeilPHauer twitterde op woensdag 14-02-2018 om 12:36:21 Cossack ataman: "the bodies are sent to Saint Petersburg," which is also where hundreds of other dead and wounded Wagner have reportedly been sent. "There is a difference between what is being said to us, and what people are telling us first-hand." https://t.co/3KeaUb08ug reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177179907
wel graag ophoesten...

DailySabah twitterde op woensdag 14-02-2018 om 11:35:31 LIVE — FM Çavuşoğlu: Turkey will provide $5B in loans and investments for the reconstruction of Iraq https://t.co/Q61V49TuiW reageer retweet
SaadAbedine twitterde op woensdag 14-02-2018 om 13:14:38 #UAE Minister of State Anwar Gargash tweeted that the “UAE will support the rebuilding of #Iraq with $500 million and a $5.5 billion investment in the private sector for the Al Rasheed base & Umm Qasr port”.https://t.co/wuT14NMQtk https://t.co/ALKfBcYILA reageer retweet
SaadAbedine twitterde op woensdag 14-02-2018 om 13:13:51 FM @MBA_AlThani_ said #Qatar would provide a package of loans & investment to #Iraq worth $1 billion to focus on infrastructure projects. https://t.co/9FLbZRnAk7 reageer retweet
SaadAbedine twitterde op woensdag 14-02-2018 om 14:01:51 Britain said it would grant #Iraq export credit of up to $1 billion per year for a decade. https://t.co/DyMH9aC5C5 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177181791
Goede lessen van Machiavelli voor het Turkse leger, de Islamitische Staat en de Baath-partij:

quote:
For always, no matter how powerful one's armies, in order to enter a country one needs the goodwill of the inhabitants.
- Machiavelli

The prince can always avoid hatred if he abstains from the property of his subjects and citizens and from their women.
- Machiavelli

But above all a prince must abstain from the property of others; because men sooner forget the death of their father than the loss of their patrimony.
- Machiavelli
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_177182911
Klinkt streng... https://nos.nl/artikel/22(...)-inval-in-syrie.html

quote:
Nederland wil tekst en uitleg van Turkije over het 'Olijftak'-offensief van Turkije in de Syrische provincie Afrin. Minister Bijleveld heeft zowel bij de vergadering van de anti-IS-landen in Rome als vandaag bij de NAVO-bijeenkomst van de ministers van Defensie in Brussel gezegd dat Nederland zich grote zorgen maakt.
Erdo zal ons wel weer nazis noemen ....
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  woensdag 14 februari 2018 @ 18:09:28 #87
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177183027
quote:
dit soort shite, alsof het een mening is :')

quote:
Turkije vindt dat de Koerdische militie YPG, die gesteund worden door de Amerikanen, een terroristische organisatie is, omdat nauw wordt samengewerkt met de Turks-Koerdische beweging PKK.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177183058
quote:
10s.gif Op woensdag 14 februari 2018 18:13 schreef Slayage het volgende:
[..]
dit soort shite, alsof het een mening is :')
[..]
Vrijheid strijders, terroristen, ieder gebruikt het hoe het hun uitkomt.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177183068
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 18:09 schreef Szura het volgende:

[..]

Lekker man :')
#yankeesout
zou toch wat wezen dat er een machtstrijd gaande is aan het amerikaanse front over het wel of niet overdragen van die gebieden en dat die skirmish laatst het resultaat was van een mix up :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177183070
quote:
10s.gif Op woensdag 14 februari 2018 18:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit soort shite, alsof het een mening is :')

[..]

Vandaag heeft nog een Amerikaans inlichtingenbureau toegegeven dat de YPG de Syrische tak is van de PKK.
  woensdag 14 februari 2018 @ 18:17:27 #92
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177183100
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 18:15 schreef polderturk het volgende:

[..]

Vandaag heeft nog een Amerikaans inlichtingenbureau toegegeven dat de YPG de Syrische tak is van de PKK.
Ze moeten toch wat om te proberen Erdolfje rustig te houden en ondertussen vrolijk door te gaan met Koerden steunen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177183121
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 18:15 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Vrijheid strijders, terroristen, ieder gebruikt het hoe het hun uitkomt.
true dat!

ik bedoel dna ook dat het geen mening is dat YPG dezelfde organisatie is als de PKK, maar een feit.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177183163
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 18:17 schreef Szura het volgende:

[..]

Ze moeten toch wat om te proberen Erdolfje rustig te houden en ondertussen vrolijk door te gaan met Koerden steunen.
ik heb idd ook zon vermoeden dat ze de turken proberen te pleasen met dit soort niets zeggende dingetjes. uiteindelijk gaat het erom dat je ze in het veld backt of niet, vooralsnog lijkt daar geen verandering in te komen, tenzij conoco straks opeens door de amerikanen vogelvrij wordt verklaard en de assadisten mogen binnentrekken en de ypg als dank weer een no fly zone boven afrin krijgt tegn de turken
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177191520
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:08 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Erdogan is niet charismatisch. Wellicht voor zijn bekrompen achterban, maar bij de meest mensen roept hij walging en aversie op. Hij is bij uitstek het prototype Turk: dictatoriaal, bot, 1-dimensionaal, zelfingenomen, humorloos, gebrek aan zelfspot, geen incasseringsvermogen, irrationeel, arrogant, etc.
Velen noemen hem een slechte leider maar dat maakt hem nog geen slechte politicus. De wijze waarop je het prototype Turk beschrijft laat echter zien dat het je niet zo zeer om Erdogan gaat maar om het Turkse volk.

[ Bericht 0% gewijzigd door up7 op 15-02-2018 00:59:26 ]
pi_177191548
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 23:05 schreef HSG het volgende:

[..]

Dat deed Hitler ook.
Hitler had ook een hond, en een echtgenoot, en twee benen. :')
pi_177191613
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 23:16 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Klopt. Nou is Erdogan geen Hitler maar wel een dictator natuurlijk.
Rutte zou het niet redden in de Turkse politiek maar om dan meteen maar te stellen dat Turkije een dictatuur is lijkt mij wat overtrokken. De dictatoriale krachten in onze democratieën hebben we alleen wat beter geïnstitutionaliseerd. Wat minder zichtbaar, wat dat betreft loopt Turkije nog wat achter.
pi_177192013
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:08 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Erdogan is niet charismatisch. Wellicht voor zijn bekrompen achterban, maar bij de meest mensen roept hij walging en aversie op. Hij is bij uitstek het prototype Turk: dictatoriaal, bot, 1-dimensionaal, zelfingenomen, humorloos, gebrek aan zelfspot, geen incasseringsvermogen, irrationeel, arrogant, etc.
Wat een walgelijk figuur ben jij.
pi_177193115
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:08 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Erdogan is niet charismatisch. Wellicht voor zijn bekrompen achterban, maar bij de meest mensen roept hij walging en aversie op. Hij is bij uitstek het prototype Turk: dictatoriaal, bot, 1-dimensionaal, zelfingenomen, humorloos, gebrek aan zelfspot, geen incasseringsvermogen, irrationeel, arrogant, etc.
Ach, kindje toch. Getraumatiseerd door een Turk?
  donderdag 15 februari 2018 @ 07:43:36 #101
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177195216
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 23:38 schreef up7 het volgende:

[..]

Rutte zou het niet redden in de Turkse politiek maar om dan meteen maar te stellen dat Turkije een dictatuur is lijkt mij wat overtrokken. De dictatoriale krachten in onze democratieën hebben we alleen wat beter geïnstitutionaliseerd. Wat minder zichtbaar, wat dat betreft loopt Turkije nog wat achter.
Overtrokken dat Turkije een dictatuur is? Alle checklistst voor een dictatuur zijn er:
-Willekeurig opsluiten van grote groepen mensen met vage aanklachten ("terreurpropaganda", "berichten over staatsgeheimen")
-Het volk ophitsen tegen zelfverklaarde vijanden (Gülen, de YPG, de EU, Amerika)
-Constant dreigen met militaire acties
-Erdogan kan veel langer dan de gebruikelijke termijn aanblijven als president
-Extreem nationalistische retoriek, teruggaan naar het glorieuze verleden (ene Mussolini deed dit ook constant)
-Oppakken en intimideren van oppositie

Het feit dat Turkije ook zo laag scoort op de persvrijheid index zegt natuurlijk genoeg. Plaats 155, dichtbij algemeen erkende democratieën zoals Bahrein, Wit-Rusland, Syrië, Singapore en Noord-Korea.

https://rsf.org/en/ranking

[ Bericht 2% gewijzigd door Richestorags op 15-02-2018 07:57:59 ]
pi_177195222
Jullie bevestigen nu wel zijn punten, he?
  donderdag 15 februari 2018 @ 07:46:45 #103
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177195248
quote:
9s.gif Op donderdag 15 februari 2018 07:44 schreef TheJanitor het volgende:
Jullie bevestigen nu wel zijn punten, he?
Zonder het zelf door te hebben.
pi_177195428
Ik zou pulp kunnen maken van het lijstje van Richestorages en benadrukken hoe slecht geïnformeerd hij is over Turkije of simpelweg gewoon niet nauw volgt - wat op hetzelfde neer komt -, helaas moet ik nu werken.
pi_177195578
quote:
9s.gif Op donderdag 15 februari 2018 08:02 schreef Triggershot het volgende:
Ik zou pulp kunnen maken van het lijstje van Richestorages en benadrukken hoe slecht geïnformeerd hij is over Turkije of simpelweg gewoon niet nauw volgt - wat op hetzelfde neer komt -, helaas moet ik nu werken.
Dat zegt Erdogan ook altijd.
pi_177195580
quote:
9s.gif Op donderdag 15 februari 2018 08:02 schreef Triggershot het volgende:
Ik zou pulp kunnen maken van het lijstje van Richestorages en benadrukken hoe slecht geïnformeerd hij is over Turkije of simpelweg gewoon niet nauw volgt - wat op hetzelfde neer komt -, helaas moet ik nu werken.
Welk lijstje had Richestorags gemaakt dan?
  donderdag 15 februari 2018 @ 08:22:37 #107
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177195639
quote:
9s.gif Op donderdag 15 februari 2018 08:02 schreef Triggershot het volgende:
Ik zou pulp kunnen maken van het lijstje van Richestorages en benadrukken hoe slecht geïnformeerd hij is over Turkije of simpelweg gewoon niet nauw volgt - wat op hetzelfde neer komt -, helaas moet ik nu werken.
Grappig genoeg zijn alleen "Turken" mijn tegenstander hierin. De consensus in de meeste landen is dat Erdogan een dictator is. En veel Turken zelf delen die consensus. If it quacks like a duck...
  donderdag 15 februari 2018 @ 08:23:17 #108
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177195642
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 08:18 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Welk lijstje had Richestorags gemaakt dan?
Paar posts boven je.
pi_177195730
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 08:22 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Grappig genoeg zijn alleen "Turken" mijn tegenstander hierin. De consensus in de meeste landen is dat Erdogan een dictator is. En veel Turken zelf delen die consensus. If it quacks like a duck...
Dan moet je mij toch echt verwijzen naar de woordvoerders van "de meeste landen". Doorgaans gaan de meeste landen nml niet zo ver als Turkije/Erdogan dictatuur te noemen. Dat zijn doorgaans relnichten en hobbyisten die denken Turkije te kennen, maar ben benieuwd waar je mee komt.

Jouw probleem lijkt er vooral op dat jij alles wat een snavel en veren heeft ziet als een eend.

[ Bericht 5% gewijzigd door Triggershot op 15-02-2018 08:42:20 ]
  donderdag 15 februari 2018 @ 08:41:28 #110
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177195844
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 08:31 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dan moet je mij toch echt verwijzen naar de woordvoerders van "de meeste landen". Doorgaans gaan de meeste landen nml niet zo ver als Turkije/Erdogan dictatuur te noemen. Dat zijn doorgaans relnichten en hobbyisten die denken Turkije te kennen, maar ben benieuwd waar je mee komt.
Vanwege geopolitieke redenen noemt men hem natuurlijk niet openlijk een dictator. De nog een gradatie ergere dictatuur Saudi-Arabië wordt toch ook altijd met fluwelen handschoenen aangepakt? Wereldwijde media noemen hem echter vaak genoeg een dictator.
pi_177195923
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 08:41 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Vanwege geopolitieke redenen noemt men hem natuurlijk niet openlijk een dictator. De nog een gradatie ergere dictatuur Saudi-Arabië wordt toch ook altijd met fluwelen handschoenen aangepakt? Wereldwijde media noemen hem echter vaak genoeg een dictator.
Je draait er om heen. Je zegt dat de meeste landen Erdogan / Turkije dictatoriaal noemt. Niet media, maar landen zei je. Ik kan ook genoeg media uit uitgerekend dictatoriale landen citeren van media en kranten die echt weten hoe het is om onder een dictatuur te leven - itt mensen die uit het westen maar iets roepen - die Erdogan prijzen om zijn gematigde houding en de vrijheden in Turkije. Ik vraag je enkel te onderbouwen wat je zei. Welke landen zijn dat, daar dat het volgens jou de meeste zijn is het vast niet moeilijk om ze even te benoemen.
  donderdag 15 februari 2018 @ 08:49:59 #112
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177195966
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 08:31 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dan moet je mij toch echt verwijzen naar de woordvoerders van "de meeste landen". Doorgaans gaan de meeste landen nml niet zo ver als Turkije/Erdogan dictatuur te noemen. Dat zijn doorgaans relnichten en hobbyisten die denken Turkije te kennen, maar ben benieuwd waar je mee komt.

Jouw probleem lijkt er vooral op dat jij alles wat een snavel en veren heeft ziet als een eend.
Waarom zijn er Turken die hem een dictator noemen? Op internet kan je het lezen, als je met Turken in het echte leven praat hoor je het.

Nou hoor ik genoeg dingen over Rutte, maar buiten Facebook gekkies heb ik nog nooit iemand die een volzin kan schrijven / uitspreken Rutte een dictator horen noemen.

Als je het mij kan uitleggen hoor ik het graag.
pi_177195973
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 08:23 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Paar posts boven je.
Oh :D Dom van me.
  donderdag 15 februari 2018 @ 08:50:50 #114
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177195978
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 08:47 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Je draait er om heen. Je zegt dat de meeste landen Erdogan / Turkije dictatoriaal noemt. Niet media, maar landen zei je. Ik kan ook genoeg media uit uitgerekend dictatoriale landen citeren van media en kranten die echt weten hoe het is om onder een dictatuur te leven - itt mensen die uit het westen maar iets roepen - die Erdogan prijzen om zijn gematigde houding en de vrijheden in Turkije. Ik vraag je enkel te onderbouwen wat je zei. Welke landen zijn dat, daar dat het volgens jou de meeste zijn is het vast niet moeilijk om ze even te benoemen.
Ik zei de consensus in de meeste landen is. Jij maakt ervan dat ik het daarmee over volksvertegenwoordigers heb.
pi_177196022
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 08:49 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Waarom zijn er Turken die hem een dictator noemen? Op internet kan je het lezen, als je met Turken in het echte leven praat hoor je het.

Nou hoor ik genoeg dingen over Rutte, maar buiten Facebook gekkies heb ik nog nooit iemand die een volzin kan schrijven / uitspreken Rutte een dictator horen noemen.

Als je het mij kan uitleggen hoor ik het graag.
Je bent dus niet bereid om mijn vraag te beantwoorden door je post te onderbouwen? Je afkomst kan mij werkelijk waar niets boeien of je nu een Surinamer bent of Marsmannetje maakt mij niet uit. Ik reageer op de claim dat Turkije onder Erdogan een dictatuur is. Dat had ik ook gedaan als jij een Turk zou zijn.

Ik mag toch echt hopen for your sake dat je niet gaat zeggen dat de meeste Turken die je in het dagelijkse leven zou kunnen spreken Erdogan een dictator zouden noemen. Rutte noem ik verder geen dictator heb daar dus verder geen boodschap aan, ook niet aan idioten die dat wel doen.
pi_177196044
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 08:50 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik zei de consensus in de meeste landen is. Jij maakt ervan dat ik het daarmee over volksvertegenwoordigers heb.
Ik heb het nergens over volksvertegenwoordigers gehad. Je woordvoerder mag wmb ook de leider van de grootste peilingsbureau van de meeste landen zijn. Voel je op je gemak in je onderbouwing.
  donderdag 15 februari 2018 @ 09:03:41 #117
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177196120
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 08:55 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Je bent dus niet bereid om mijn vraag te beantwoorden door je post te onderbouwen? Je afkomst kan mij werkelijk waar niets boeien of je nu een Surinamer bent of Marsmannetje maakt mij niet uit. Ik reageer op de claim dat Turkije onder Erdogan een dictatuur is. Dat had ik ook gedaan als jij een Turk zou zijn.

Ik mag toch echt hopen for your sake dat je niet gaat zeggen dat de meeste Turken die je in het dagelijkse leven zou kunnen spreken Erdogan een dictator zouden noemen. Rutte noem ik verder geen dictator heb daar dus verder geen boodschap aan, ook niet aan idioten die dat wel doen.
Ik zou bijna denken dat je op de payroll staat.
pi_177196143
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 09:03 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik zou bijna denken dat je op de payroll staat.
was dat maar dik zakcentje zou dat opleveren.
  donderdag 15 februari 2018 @ 09:10:01 #119
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_177196202
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 08:55 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Je bent dus niet bereid om mijn vraag te beantwoorden door je post te onderbouwen? Je afkomst kan mij werkelijk waar niets boeien of je nu een Surinamer bent of Marsmannetje maakt mij niet uit. Ik reageer op de claim dat Turkije onder Erdogan een dictatuur is. Dat had ik ook gedaan als jij een Turk zou zijn.

Ik mag toch echt hopen for your sake dat je niet gaat zeggen dat de meeste Turken die je in het dagelijkse leven zou kunnen spreken Erdogan een dictator zouden noemen. Rutte noem ik verder geen dictator heb daar dus verder geen boodschap aan, ook niet aan idioten die dat wel doen.
Wat niet wegneemt dat Erdogan de trekjes van een dictator heeft. En dat Turken daar anders over denken is logisch. Ze voelen zich niet als Nederlanders en zijn loyaal aan Erdogan en Turkije. Uitzonderingen daargelaten.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidõ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
pi_177196880
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 23:32 schreef up7 het volgende:

De wijze waarop je het prototype Turk beschrijft laat echter zien dat het je niet zo zeer om Erdogan gaat maar om het Turkse volk.
no shit...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177196902
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 02:27 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Ach, kindje toch. Getraumatiseerd door een Turk?
dat er veel pijn aanwezig is, is duidelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177197020
en weer on topic

het mysterie van vorige week lijkt dus opgelost: ordinaire hebzucht dus...

NeilPHauer twitterde op woensdag 14-02-2018 om 19:06:22 Kommersant: Wagner assault on Kurdish/US positions in NE Syria was "unsanctioned by Russian high command" and an attempt by "local big businessmen supporting Bashar Assad" to seize YPG-held oil/gas fields. h/t @Ayei_Eloheichem https://t.co/0brvpE6iYh reageer retweet
NeilPHauer twitterde op woensdag 14-02-2018 om 19:08:03 Incredible implications here. Russia's own mercenaries are acting independently of Russian armed forces command. Not only can Russia not control regime/Iranian-led forces, it can't control its own contractors. Unprecedented and deeply disturbing. reageer retweet
overigens moesten de russen nog meer doden incasseren

Fifteen Russian security staff killed in Syria explosion

The incident at a weapons depot follows the reported deaths of scores of Russian mercenaries in a US-led coalition attack last week

Fifteen Russians employed in Syria by a private security company have been killed after an explosion rocked an arms depot at their base in the country, according to a monitoring group.

The incident happened at the company’s weapons storage facility at Tabiya Jazira in the northeastern province of Deir Ezzor, said the British-based Syrian Observatory for Human Rights.

Observatory directory Rami Abdel Rahman said the company in question was in charge of “protecting the oil and gas fields controlled by the Syrian regime”.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177197102
Wat een hellhole... Zijn alle mensen met oorlogsdrang naar Syrië getrokken ofzo. Het lijken wel hooligans die afgesproken hebben bij Beverwijk af te spreken om een partijtje te knokken. Kom we verzamelen in Syrie; Rusland, VS, Turkije, Iran, groepjes huurlingen en dan nog allerlei smaken islamitische haatgroepen met wat steun van SA en af en toe een bommetje van Israël.... Wat een idioterie.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177197407
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 09:49 schreef truthortruth het volgende:
Wat een hellhole... Zijn alle mensen met oorlogsdrang naar Syrië getrokken ofzo. Het lijken wel hooligans die afgesproken hebben bij Beverwijk af te spreken om een partijtje te knokken. Kom we verzamelen in Syrie; Rusland, VS, Turkije, Iran, groepjes huurlingen en dan nog allerlei smaken islamitische haatgroepen met wat steun van SA en af en toe een bommetje van Israël.... Wat een idioterie.
het einde is nabij! :7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177197576
wie herkent deze drone?

ehli_sam twitterde op donderdag 15-02-2018 om 09:47:53 #FSA Fighters Brigade/Liwa Rejal al-Harb shot down a YPG drone near Bulbul township in Northern #Afrin. https://t.co/jpl3DvDVxP reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177198222
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 10:13 schreef Slayage het volgende:
wie herkent deze drone?

ehli_sam twitterde op donderdag 15-02-2018 om 09:47:53 #FSA Fighters Brigade/Liwa Rejal al-Harb shot down a YPG drone near Bulbul township in Northern #Afrin. https://t.co/jpl3DvDVxP reageer retweet
Volgens mij een hobby ding; SkyWalker X8 .
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177198576
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 09:49 schreef truthortruth het volgende:
Wat een hellhole... Zijn alle mensen met oorlogsdrang naar Syrië getrokken ofzo. Het lijken wel hooligans die afgesproken hebben bij Beverwijk af te spreken om een partijtje te knokken. Kom we verzamelen in Syrie; Rusland, VS, Turkije, Iran, groepjes huurlingen en dan nog allerlei smaken islamitische haatgroepen met wat steun van SA en af en toe een bommetje van Israël.... Wat een idioterie.
Goed voor de innovatie en de islamificatie van W-Europa.
pi_177198621
quote:
7s.gif Op donderdag 15 februari 2018 11:12 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Goed voor de innovatie en de islamificatie van W-Europa.
Allahu Akbar! _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177198690
quote:
7s.gif Op donderdag 15 februari 2018 11:12 schreef WammesWaggel het volgende:
Goed voor de innovatie en de islamificatie van W-Europa.
Daar zal het idd om gaan :?
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177198731
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 11:19 schreef truthortruth het volgende:

Daar zal het idd om gaan :?
het is een complot tussen de wapenindustrie en de mohammedanen })
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177198744
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 11:21 schreef Slayage het volgende:
het is een complot tussen de wapenindustrie en de mohammedanen })
Daar heb je toch geen complot voor nodig :D
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177198895
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 11:22 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Daar heb je toch geen complot voor nodig :D
masochisme is de moslim niet vreemd iig :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177199761
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 23:34 schreef up7 het volgende:

[..]

Hitler had ook een hond, en een echtgenoot, en twee benen. :')
En moordde andere volkeren uit.
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_177200620
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 12:08 schreef HSG het volgende:

[..]

En moordde andere volkeren uit.
Jouw held Assad heeft 1000 keer zoveel mensen vermoord als Erdogan. 80% van alle burgers die in Syrie gedood zijn, zijn door jouw genocidale held Assad vermoord.

Erdogan is een walgelijk figuur, maar hij heeft geen volkeren uitgemoord.
pi_177200755
De VS heeft aan Turkije voorgesteld dat de YPG de PKK gaat aanvallen.

Hoe is dat mogelijk? Ze behoren tot dezelfde organisatie.

Zou het acceptabel zijn voor Turkije als de YPG afstand neemt van de PKK? Als alle connecties worden verbroken? Als de YPG alle PKK en Öcalan afbeeldingen uit zijn gebouwen haalt en in de ban doet? Als de YPG Turkse waarnemers toelaat? Als de YPG echt actief de PKK gaat bestrijden?

PKK-PYD-KURDISH-PARTIES.jpg
pi_177200788
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 12:42 schreef polderturk het volgende:
De VS heeft aan Turkije voorgesteld dat de YPG de PKK gaat aanvallen.

?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 februari 2018 @ 12:45:33 #138
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_177200873
Hopelijl valt turkije gewoon gebieden met Amerikanen aan. Kunnen ze meteen de navo uit worden gekicked
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_177200917
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 12:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

?
Turkije heeft voorgesteld om de YPG uit de SDF te halen. De VS heeft voorgesteld de YPG de PKK te laten aanvallen.

http://www.hurriyet.com.t(...)ni-acikladi-40742933
pi_177201091
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 12:47 schreef polderturk het volgende:

[..]

Turkije heeft voorgesteld om de YPG uit de SDF te halen. De VS heeft voorgesteld de YPG de PKK te laten aanvallen.

http://www.hurriyet.com.t(...)ni-acikladi-40742933
badumtsss
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177201130
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 12:39 schreef polderturk het volgende:

[..]

Jouw held Assad heeft 1000 keer zoveel mensen vermoord als Erdogan. 80% van alle burgers die in Syrie gedood zijn, zijn door jouw genocidale held Assad vermoord.

Erdogan is een walgelijk figuur, maar hij heeft geen volkeren uitgemoord.
Dus na 40 jaar Assad clan in Syrie besluiten ze ineens burgers te vermoorden? Syrie is geen Hollywood blockbuster film of de retoriek van een VS gezant in de UN.

Bashar verdedigt een seculier bolwerk tegen een middeleeuws ideologie gesteund door de USA, Saudis en Turkije.

Hij dient voor zijn rol tot president voor het leven benoemd te worden, de verdediger van de Levant, vernietiger van het kwaad en maarschalk van het Oosten.

[ Bericht 2% gewijzigd door KommandantMark op 15-02-2018 12:59:02 ]
pi_177201322
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 12:53 schreef KommandantMark het volgende:

[..]

Dus na 40 jaar Assad clan in Syrie besluiten ze ineens burgers te vermoorden?

Bashar verdedigd een seculier bolwerk tegen een middeleeuws ideologie gesteund door de USA, Saudis en Turkije.

Hij dient voor zijn rol tot president voor het leven benoemd te worden, de verdediger van de Levant, vernietiger van het kwaad en maarschalk van het Oosten.
Ik vind de oorlog tegen Assad verkeerd. De oppositie in Syrie had nooit bewapend moeten worden. Dan was er nu niks aan de hand geweest. De actie van de VS, Turkije en de Arabische landen is dan ook verwerpelijk.

Assad heeft echter voortdurend woonwijken gebombardeerd met barrelbommen. Later heeft hij samen met Rusland de bewoonde wijken gebombardeerd. Hij heeft moedwillig burgers op grote schaal vermoord. Hij heeft meer dan 4 keer zoveel burgerslachtoffers gemaakt als alle andere strijdende partijen bij elkaar in Syrie. Hij is een massamoordende genocidale maniak.
pi_177201746
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 12:59 schreef polderturk het volgende:

[..]

Assad heeft echter voortdurend woonwijken gebombardeerd met barrelbommen. Later heeft hij samen met Rusland de bewoonde wijken gebombardeerd. Hij heeft moedwillig burgers op grote schaal vermoord. Hij heeft meer dan 4 keer zoveel burgerslachtoffers gemaakt als alle andere strijdende partijen bij elkaar in Syrie. Hij is een massamoordende genocidale maniak.
Wat is er toch met die barrelbommen waar iedereen over begint. Dit is pure propaganda. Barrelbom is gewoon een gravitatie bom. Een mortiergranaar, artillerie en gewone vliegtuigbom zijn gravitatiebommen en worden in oorlog in 90% gevallen gebruikt.

Woonwijken zijn leeg en burgers gevlucht, hoe wil je anders middeleeuwse ratten naar de hel bombarderen? Aleppo vol met ziekenhuizen en burgers, Raqqa hoorde je niemand over of probeerden het op alle manieren goed te praten.

Burgerslachtoffers worden door de media gepropageerd en de tegenpartij is altijd erger dan eigen zijde.
pi_177202547
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 13:12 schreef KommandantMark het volgende:

[..]

Wat is er toch met die barrelbommen waar iedereen over begint. Dit is pure propaganda. Barrelbom is gewoon een gravitatie bom. Een mortiergranaar, artillerie en gewone vliegtuigbom zijn gravitatiebommen en worden in oorlog in 90% gevallen gebruikt.

Woonwijken zijn leeg en burgers gevlucht, hoe wil je anders middeleeuwse ratten naar de hel bombarderen? Aleppo vol met ziekenhuizen en burgers, Raqqa hoorde je niemand over of probeerden het op alle manieren goed te praten.

Burgerslachtoffers worden door de media gepropageerd en de tegenpartij is altijd erger dan eigen zijde.
Volgens de meeste bronnen heeft Assad 80% van alle burgerslachtoffers gemaakt in heel Syrie.
Heb jij die bommen gezien die Rusland en Assad droppen? Die blazen halve woonwijken weg. Hoe je het went of keert, Assad is een oorlogsmisdadiger. Hij heeft bewust burgers gedood om de bevolking schrik aan te jagen.

Dit is hoe je burgerslachtoffers minimaliseert. Met een drone volg je een militair doelwit totdat die zijn thuisbasis heeft bereik. Vervolgens blaas je ALLEEN de basis op met een precisiebom.

  donderdag 15 februari 2018 @ 13:37:52 #145
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177202732
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 13:34 schreef polderturk het volgende:

[..]

Volgens de meeste bronnen heeft Assad 80% van alle burgerslachtoffers gemaakt in heel Syrie.
Heb jij die bommen gezien die Rusland en Assad droppen? Die blazen halve woonwijken weg. Hoe je het went of keert, Assad is een oorlogsmisdadiger. Hij heeft bewust burgers gedood om de bevolking schrik aan te jagen.

Dit is hoe je burgerslachtoffers minimaliseert. Met een drone volg je een militair doelwit totdat die zijn thuisbasis heeft bereik. Vervolgens blaas je ALLEEN de basis op met een precisiebom.

Turkije heeft genoeg burgerslachtoffers in Afrin gemaakt en ook in Koerdische gebieden in Turkije. In Cizre zijn ze buitensporig tekeer gegaan.
pi_177203007
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 13:37 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Turkije heeft genoeg burgerslachtoffers in Afrin gemaakt en ook in Koerdische gebieden in Turkije. In Cizre zijn ze buitensporig tekeer gegaan.
Turkije heeft minder dan 1% van de burgers gedood die Assad heeft gedood. Van alle strijdende partijen heeft Turkije de minste burgerslachtoffers gemaakt.

De YPG/PKK produceert ook een hoop fakenews.

DUUR2skWsAElusX.jpg

DUUR2shXkAAOgNg.jpg
pi_177203334
In Nusaybin, Cizre etc hebben Turkse special forces huis voor huis gevochten tegen de PKK. De luchtmacht heeft daar geen woonwijken platgegooid.

Zoals je in de video hebt kunnen zien heeft de Turkse luchtmacht gelimiteerd geweld gebruikt.

Zie deze video. In deze video klagen de Koerden dat ze in de steden door de PKK gegijzeld zijn tegen het Turkse leger en dat ze tunnels tussen huizen hebben gemaakt door het vernielen van muren. Ze leggen de schuld bij de vernielingen bij de PKK. Ze vallen een HDP politicus aan. Een van de aanvallers zegt zelf op de HDP gestemd te hebben, maar zegt daar nu spijt van te hebben.

  donderdag 15 februari 2018 @ 14:13:15 #148
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177204259
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 13:49 schreef polderturk het volgende:
In Nusaybin, Cizre etc hebben Turkse special forces huis voor huis gevochten tegen de PKK. De luchtmacht heeft daar geen woonwijken platgegooid.

Zoals je in de video hebt kunnen zien heeft de Turkse luchtmacht gelimiteerd geweld gebruikt.

Zie deze video. In deze video klagen de Koerden dat ze in de steden door de PKK gegijzeld zijn tegen het Turkse leger en dat ze tunnels tussen huizen hebben gemaakt door het vernielen van muren. Ze leggen de schuld bij de vernielingen bij de PKK. Ze vallen een HDP politicus aan. Een van de aanvallers zegt zelf op de HDP gestemd te hebben, maar zegt daar nu spijt van te hebben.

Ik heb ook beelden gezien waar het Turkse leger burgers met een witte vlag afknalt daar.

Van de SAA zijn genoeg oorlogsmisdaden gedocumenteerd. Maar waarom doe je nu net alsof het Turkse leger heilig is?
pi_177204376
quote:
Turkije heeft er niets te zoeken en zeker niet te bombarderen. Als ze mee hadden gedaan IS te verdrijven had je nog een punt gehad. Nu gebruiken ze leftovers van IS om Koerden aan gevallen en maken ze de strijd tegen IS alleen maar moeilijker. Feitelijk sta je met je steun aan Turkije in Syrië, steun aan IS te geven.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177204455
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:13 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik heb ook beelden gezien waar het Turkse leger burgers met een witte vlag afknalt daar.
Laat het maar zien, anders is het fakenews. Ik heb wel beelden gezien van Turkse soldaten die PKK ers executeerden.
Er zitten natuurlijk verkeerde types tussen.
Het Turkse leger doet zijn best burgerslachtofferd te vermijden. Er zijn 9 Turkse militairen omgekomen in Afrin omdat de PKK'ers een burgerschild gebruikten. Zoals ik heb gezegd hebben Turken minder dan 1% van de burgerslachtoffers gemaakt in Syrie en Assad meer dan 80%.
pi_177204624
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:16 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Turkije heeft er niets te zoeken en zeker niet te bombarderen. Als ze mee hadden gedaan IS te verdrijven had je nog een punt gehad. Nu gebruiken ze leftovers van IS om Koerden aan gevallen en maken ze de strijd tegen IS alleen maar moeilijker. Feitelijk sta je met je steun aan Turkije in Syrië, steun aan IS te geven.
Turkije is een van de weinige landen in de wereld die een grondoffensief is gestart tegen de IS. Turkije heeft meer dan 3000 IS terroristen gedood in Syrie. Turkije heeft de VS aangeboden om samen de Raqqa campagne te doen. De VS weigerde dit. De YPG is de Syrische tak van de PKK. Een YPG/PKK zelfmoordterroriste die 38 mensen had gedood in Turkije was opgeleid door de YPG in Syrie. Haar posters hangen nu in YPG gebied.
  donderdag 15 februari 2018 @ 14:24:29 #152
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177204646
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:18 schreef polderturk het volgende:

[..]

Laat het maar zien, anders is het fakenews. Ik heb wel beelden gezien van Turkse soldaten die PKK ers executeerden.
Er zitten natuurlijk verkeerde types tussen.
Het Turkse leger doet zijn best burgerslachtofferd te vermijden. Er zijn 9 Turkse militairen omgekomen in Afrin omdat de PKK'ers een burgerschild gebruikten. Zoals ik heb gezegd hebben Turken minder dan 1% van de burgerslachtoffers gemaakt in Syrie en Assad meer dan 80%.
pi_177204815
quote:
dit was wel een mooie pers moment voor PKK media, heel mooi uitgespeeld.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 februari 2018 @ 14:30:51 #154
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177204856
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit was wel een mooie pers moment voor PKK media, heel mooi uitgespeeld.
Het is maar wat je mooi noemt.
pi_177204882
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit was wel een mooie pers moment voor PKK media, heel mooi uitgespeeld.
Was dit niet gestaged ofzo?
Zoals ik zei heeft Turkije 1000x minder burgers gedood dan Assad
pi_177204910
ik lees net dat het vandaag overigens 20 jaar terug is dat de israelisch ocalan hadden overhandigd aan de turken :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177205010
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:31 schreef polderturk het volgende:

Was dit niet gestaged ofzo?
tuurlijk was het gestaged. "burgers die met witte vlaggen gewonde burgers proberen te redden en de duivelse turken die zomaar op hun schieten". goed scenario wel.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 februari 2018 @ 14:40:12 #158
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177205223
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

tuurlijk was het gestaged. "burgers die met witte vlaggen gewonde burgers proberen te redden en de duivelse turken die zomaar op hun schieten". goed scenario wel.
Indoctrinatie level oneindig. Je ziet een stel bejaarden daar lopen man. Hoe kan dat gestaged zijn?
pi_177205281
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:40 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Indoctrinatie level oneindig. Je ziet een stel bejaarden daar lopen man. Hoe kan dat gestaged zijn?
bejaarden kunnen niet in staat zijn om mee te doen met een theaterstuk?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 februari 2018 @ 14:47:44 #160
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177205484
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

bejaarden kunnen niet in staat zijn om mee te doen met een theaterstuk?
Net zo'n theaterstuk als de Balkangenocide, Armeense genocide, Griekse genocide?
pi_177205497
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:31 schreef polderturk het volgende:

[..]

Was dit niet gestaged ofzo?
Zoals ik zei heeft Turkije 1000x minder burgers gedood dan Assad
Dit komt omdat Turkije niet is aangevallen door landen die sinds 2011 de middeleewse barbaren van het duivelscult steunen.

Nee Turkije maakte deel uit van die landen als doorvoerland van barbaren en wapens.
pi_177205596
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:32 schreef Slayage het volgende:
ik lees net dat het vandaag overigens 20 jaar terug is dat de israelisch ocalan hadden overhandigd aan de turken :P
En dat op de geboortegrond van Obama.
Ooit ga ik ook op safari in Kenia :@
pi_177205622
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:47 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Net zo'n theaterstuk als de Balkangenocide, Armeense genocide, Griekse genocide?
:D

als we toch off topic gaan, kunnen we net zo goed hebben over die russische curling chick

5a82f56415e9f9448d686644.jpg

maar nee dit stuk verdient zeker een oscar, ik zeg niet dat het geen burgers waren en dat er niet geschoten is op hen, maar dat het mooi gestaged is :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177205639
quote:
17s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:51 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

En dat op de geboortegrond van Obama.
Ooit ga ik ook op safari in Kenia :@
ik dacht dat zijn pa in afrika was geboren :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 februari 2018 @ 14:53:26 #165
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_177205659
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:52 schreef Slayage het volgende:

[..]

:D

als we toch off topic gaan, kunnen we net zo goed hebben over die russische curling chick

[ afbeelding ]

maar nee dit stuk verdient zeker een oscar, ik zeg niet dat het geen burgers waren en dat er niet geschoten is op hen, maar dat het mooi gestaged is :Y
;)
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  donderdag 15 februari 2018 @ 14:58:07 #166
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177205824
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:52 schreef Slayage het volgende:

[..]

:D

als we toch off topic gaan, kunnen we net zo goed hebben over die russische curling chick

[ afbeelding ]

maar nee dit stuk verdient zeker een oscar, ik zeg niet dat het geen burgers waren en dat er niet geschoten is op hen, maar dat het mooi gestaged is :Y
Mooie chick. Hoe weet je dat het gestaged is? Turkse staatsmedia?

Ik denk trouwens dat de PKK tot dit soort dingen in staat is. Hamas bedient zich van dezelfde zieke tactieken.
pi_177206007
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:47 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Net zo'n theaterstuk als de Balkangenocide, Armeense genocide, Griekse genocide?
Hitler zelf heeft gezegd dat hij op het idee van de holocaust is gebracht door de genocide op Armenen door Turken.
pi_177206168
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:05 schreef KommandantMark het volgende:

[..]

Hitler zelf heeft gezegd dat hij op het idee van de holocaust is gebracht door de genocide op Armenen door Turken.
Toch lijkt wat hij heeft gedaan meer op de Britten vs. de Boeren.
  donderdag 15 februari 2018 @ 15:17:47 #169
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177206287
quote:
7s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:11 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Toch lijkt wat hij heeft gedaan meer op de Britten vs. de Boeren.
Daar was hij ook door gemotiveerd.
pi_177206482
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:58 schreef Richestorags het volgende:

Mooie chick. Hoe weet je dat het gestaged is? Turkse staatsmedia?

Ik denk trouwens dat de PKK tot dit soort dingen in staat is. Hamas bedient zich van dezelfde zieke tactieken.
de hele set up klopt gewoon niet.

in die periode was het leger bezig met acties in verschillende steden en wat ze dan vaak toepassen is dat gebieden tot een militaire zone wordt uitgeroepen waardoor je oa niet de straat op mag soms tussen bepaalde tijdstippen ook. mocht je in die periode straat opgaan loop je in het ergste geval dat je overhoop wordt geschoten. ik vermoed dat deze scene ook geschoten is in zo'n periode. kijk maar hoe de straten erbij liggen, helemaal uitgestorven. niemand op straat muv deze mensen.
ik geloof best dat er op ze is geschoten, maar ze wisten precies wat er aan zat te komen. en ik bedoel er is een gewonde/zieke en dan gaan ze met ik weet niet hoeveel mensen de straat op, inclusief cameras, ik zou zeggen probeer het zo incognito mogelijk te doen en niet met zo veel bombarie, waardoor je gegarandeerd aandacht zal trekken, maar dat zou natuurlijk minder effect hebben vwb de exposure.

het mooiste stuk vond ik die shot met dat "bloed" dat zo mooi stroomde over het asfalt. zoals ik zei oscar waardig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177206594
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:05 schreef KommandantMark het volgende:

[..]

Hitler zelf heeft gezegd dat hij op het idee van de holocaust is gebracht door de genocide op Armenen door Turken.
de vermeende hitler citaat "wie herinnert zich nog de armenen?"
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177206613
quote:
7s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:11 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Toch lijkt wat hij heeft gedaan meer op de Britten vs. de Boeren.
watskebeurt tussen hen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177206674
weer een BBQ aanstaande?

Hammurabi_News twitterde op donderdag 15-02-2018 om 15:05:01 US troops mobilize to CONOCO fields after receiving information about imminent attack by #Iranian-backed militias. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177206771
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:05 schreef KommandantMark het volgende:

[..]

Hitler zelf heeft gezegd dat hij op het idee van de holocaust is gebracht door de genocide op Armenen door Turken.
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:47 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Net zo'n theaterstuk als de Balkangenocide, Armeense genocide, Griekse genocide?
Ik wil dat we het on-topic houden. Maar laat ik dan als reactie dit nog schrijven:

De westerse versie ontkend dat er een Armeense opstand was waarbij op grote schaal Turken en Koerden zijn vermoord. De westerse versie begint altijd met 'het begon met de executie van 200 Armeense intellectuelen'. Ton Zwaan zegt dat er geen Armeense opstand van betekenis was. Het programma bloedbroeders zegt dat er een zeer kleine Armeense opstand was. Pertinente onzin. Eigenlijk ontkent de westerse versie hiermee de waarheid.

Lees het volgende stuk uit het Nederlands Handelsblad van 1920. De schrijver was volgens de krant zeer betrouwbaar. Een Fransicaner monnik had het volgende gezegd:

Ik heb mijn rapporten van missies, uitgezonden door mijn orde in Beyazıt, Van, Erzurum, Erzincan; uit de rapporten weet ik, dat in 1915 toen de oorlog met Rusland begon, het de Armeniers waren, die achter het Turkse leger de revolutie aanwakkarden en de Turksche dorpen en nederzettingen ontvolkten en met den grond gelijk maakten. De verdere gebeurtenissen, die daarna in Turkije voorvielen, waren alleen de gevolgen van deze eerste vijandelijke houding der Armeniers.

Uit hetzelfde artikel uit het Nederlands Handelsblad van 1920. De krant geeft aan dat de schrijver van het artikel zeer betrouwbaar is.

Toen waren de Armeensche verwachtingen nog hoog gespannen. Hun plannen reikten ver, omspanden het geheele Turksche rijk. En zij hoopten dat zij met den erfvijand zouden kunnen afrekenen tot den laatsten man, de laatste vrouw, het laatste kind. Ik heb in Erzincan ruines gezien, waar honderden lijken van gewurgde Turken lagen tusschen de puinhoopen. Ik heb licht laten schijnen in putten, die vol lijken waren. Ik heb met eigen ogen gezien, dat graven open gemakt werden, waarin mannen-en vrouwenlijken overelkaar lagen, bij honderden. Wie hadden dit gedaan? Die overwinnende Armeniers.

Zoals je kan zien wilden de Armeniers volgens de westerse schrijver van dit artikel de Turken tot de laatste man, de laatste man en het laatste kind uitroeien. De westerse versie ontkent dat er een grote Armeense opstand was. Volgens het programma bloedbroeders was er een zeer beperkte opstand. Het is oneerlijk om dit niet in de westerse versie te vermelden. De westerse versie begint met 'De Armeense genocide begon met de executie van 200 intellectuelen'.

Hier het hele artikel uit 1920:

http://www.agindepers.nl/kwestie/AH-25-5-1920.html


Kapitein Emory Niles en Mr Arthur Surtherland waren Amerikanen die de opdracht hadden gekregen van de VS regering om de situatie in Oost-Anatolie te onderzoeken. Hun rapport zou als basis dienen voor het verlenen van hulp aan Armeniers door het American Committee for Near East Relief. Het volgende is een citaat uit hun rapport:

In the entire region from Bitlis through Van to Bayezit we were informed that the damage and destruction had been done by the Armenians, who, after the Russians retired, remained in occupation of the country and who, when the Turkish army advanced, destroyed everything belonging to the Musulmans. Moreover, the Armenians are accused of having committed murder, rape arson and horrible atrocities of every description upon the Musulman population. At first we were most incredulous of these stories, but we finally came to believe them, since the testimony was absolutely unanimous and was corroborated by material evidence. For instance, the only quarters left at all intact in the cities of Bitlis and Van are the Armenian quarters, as was evidenced by churches and inscriptions on the houses, while the Musulman quarters were completely destroyed. Villages said to have been Armenian were still standing whereas Musulman villages were completely destroyed.

http://louisville.edu/a-s/history/turks/Niles_and_Sutherland.pdf

Westerse historici BLIJVEN ontkennen dat er een grote opstand was. Dit is niet meer houdbaar.

Uit het rapport van Niles en Sutherland:

Population
City of Bitlis

Musulman
before war: 30,000
August 1919: 4,000

Houses intact
City of Bitlis

Musulman
before war: 6.500
August 1919: -

Zoals je kan zien zijn alle huizen in moslimwijken vernietigd door de Armeniers. Moslimwijken zijn o.a. te herkennen aan de moskeeen en islamitische symbolen.
Laten we nu naar de stad en provincie Van kijken

Population
Vilayet of Van (provincie Van)

Musulman
before war: 301,000
August 1919: 150,000

Population
City of Van

Musulman
before war: 43,000
August 1919: 5,000

Houses intact
City of Van

Musulman
before war: 3,400
August 1919: 3

En dit is alleen Bitlis en Van. De Armeniers hadden dus flink huis gehouden. Het is niet waar dat Armeense bendes niks hadden gedaan of maar heel weinig hadden gedaan. Ze hebben op grote schaal vermoord. De versie die de westerlingen aan Turkije proberen op te dringen spreekt alleen over de Armeense slachtoffers. Nooit over de Turkse slachtoffers. Laat ze dan ook maar een genocide op Turken door Armeniërs erkennen. Dit zouden ze doen als ze eerlijk zouden zijn.

[ Bericht 1% gewijzigd door polderturk op 15-02-2018 15:41:55 ]
pi_177206793
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 00:44 schreef Peunage het volgende:

[..]

Mensen in het MO zijn een beetje blijven hangen in 1934. Ze houden van "sterke" leiders.
Houden van zwakke leiders is toch wat vreemd.
pi_177206844
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:36 schreef polderturk het volgende:

Ik wil dat we het on-topic houden. Maar laat ik dan als reactie dit nog schrijven:

maak er een topic over, zorgt alleen voor vervuiling :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177206859
white helmets terroristen hard aan het werk om de puinzooi van assadisten op te ruimen.

assad of we verbranden het land _O_

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 15-02-2018 om 15:23:35 E. #Damascus: a child extracted alive after #SyAF airstrike collasped his house in town of #Duma. https://t.co/W84cuhfV4K https://t.co/s2rjSAMFap reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 februari 2018 @ 15:44:23 #178
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177206965
Die oorlog in Ghouta is gekkenwerk, zoveel verliezen en onschuldige slachtoffers voor telkens een paar straten winst
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177206973
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:40 schreef Slayage het volgende:
white helmets terroristen hard aan het werk om de puinzooi van assadisten op te ruimen.

assad of we verbranden het land _O_

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 15-02-2018 om 15:23:35 E. #Damascus: a child extracted alive after #SyAF airstrike collasped his house in town of #Duma. https://t.co/W84cuhfV4K https://t.co/s2rjSAMFap reageer retweet
Dat is allemaal westerse propaganda van Julian Roepke. Zulke dingen doet Assad niet.
pi_177207000
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:44 schreef Szura het volgende:
Die oorlog in Ghouta is gekkenwerk, zoveel verliezen en onschuldige slachtoffers voor telkens een paar straten winst
de tijgers zijn die kant op toch? misschien een grote operatie daar aanstaande om een einde te maken aan alle ellende?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177207049
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:44 schreef polderturk het volgende:

[..]

Dat is allemaal westerse propaganda van Julian Roepke. Zulke dingen doet Assad niet.
het pijnlijke is dat het zo "normaal" is, dat het niet eens "nieuws" meer is. wat wil je ook met een conflict dat nu zijn 8ste jaar ingaat.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 februari 2018 @ 15:51:28 #182
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177207175
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:45 schreef Slayage het volgende:

[..]

de tijgers zijn die kant op toch? misschien een grote operatie daar aanstaande om een einde te maken aan alle ellende?
Zolang al die smokkelroutes er nog zijn, Al Qaeda dat niet wil meewerken aan deals en blijft aanvallen, zal er nergens een einde aan komen.

Geen idee met hoeveel Tigers ze komen, maar je moet wel met een erg grote overmacht komen en ze in de hoek dwingen om ze op de bus naar het rattenhol Idlib te krijgen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177207222
quote:
Dit was een duidelijke provocatie, met een duidelijk doel. Slachtofferschap op de agenda.
pi_177207271
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:51 schreef Szura het volgende:

[..]

Zolang al die smokkelroutes er nog zijn, Al Qaeda dat niet wil meewerken aan deals en blijft aanvallen, zal er nergens een einde aan komen.

Geen idee met hoeveel Tigers ze komen, maar je moet wel met een erg grote overmacht komen en ze in de hoek dwingen om ze op de bus naar het rattenhol Idlib te krijgen.
isis is uitgeschakeld, idlib zal er voorlopig geen grote operatie komen zuidelijk front slaapt al jaren. ideaal moment om de ghouta op te doeken. het zal pijnlijk worden, maar waar moeten ze anders ingezet worden?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 februari 2018 @ 15:59:01 #185
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177207367
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

watskebeurt tussen hen?
De boeren zijn door de Britten in de kampen gestopt en uitgehongerd danwel vermoord. De boeren zijn nazaten van de Nederlanders die in oorlog raakten met de Britten toen de Britten geheel Zuid-Afrika onder controle wilden krijgen en boerse provincies waaronder Transvaal binnenvielen.
pi_177207386
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:23 schreef polderturk het volgende:
[..]
Turkije is een van de weinige landen in de wereld die een grondoffensief is gestart tegen de IS. Turkije heeft meer dan 3000 IS terroristen gedood in Syrie. Turkije heeft de VS aangeboden om samen de Raqqa campagne te doen. De VS weigerde dit. De YPG is de Syrische tak van de PKK. Een YPG/PKK zelfmoordterroriste die 38 mensen had gedood in Turkije was opgeleid door de YPG in Syrie. Haar posters hangen nu in YPG gebied.
Turkije is ook 1 van de weinige landen die IS actief heeft gesteund. Turkije als tegenstander van IS afschilderen is een gotspe en alleen voor de bühne.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  donderdag 15 februari 2018 @ 16:03:18 #187
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177207494
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:44 schreef polderturk het volgende:

[..]

Dat is allemaal westerse propaganda van Julian Roepke. Zulke dingen doet Assad niet.
Maar wat is de oplossing daar? Uiteraard is dit onacceptabel, maar AQ daar laten zitten die niet weg wil is ook onacceptabel. Wat zou jij voorstellen? Ik vind het een duivels dilemma. In feite is AQ net zo schuldig aan die slachtoffers als de SAA, omdat ze weigeren weg te gaan.
pi_177207537
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:59 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Turkije is ook 1 van de weinige landen die IS actief heeft gesteund. Turkije als tegenstander van IS afschilderen is een gotspe en alleen voor de bühne.
Turkije heeft 3000 IS terroristen gedood en 5000 IS leden gearresteerd. Hoeveel IS terroristen heeft Nederland gedood? Hoeveel IS terroristen heeft Belgie gedood? Frankrijk? Groot Brittanie? Turkije heeft meer IS terroristen gedood dat alle Europese landen bij elkaar. IS strijders konden vanuit Europa naar Turkije reizen en Syrie binnentrekken. Dit komt doordat de grens tussen Turkije en Syrie zo lek als een mandje was. Turkije heeft net een muur van 911 kilometer gebouwd om de lekken te dichten. Bekijk de video.

  donderdag 15 februari 2018 @ 16:05:47 #189
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177207555
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:05 schreef polderturk het volgende:

[..]

Turkije heeft 3000 IS terroristen gedood en 5000 IS leden gearresteerd. IS strijders konden vanuit Europa naar Turkije reizen en Syrie binnentrekken. Dit komt doordat de grens tussen Turkije en Syrie zo lek als een mandje was. Turkije heeft net een muur van 911 kilometer gebouwd om de lekken te dichten. Bekijk de video.

Ja bravo dat ze na al die jaren tot inkeer kwamen _O_ :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 15 februari 2018 @ 16:12:30 #190
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177207713
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:05 schreef polderturk het volgende:

[..]

Turkije heeft 3000 IS terroristen gedood en 5000 IS leden gearresteerd. Hoeveel IS terroristen heeft Nederland gedood? Hoeveel IS terroristen heeft Belgie gedood? Frankrijk? Groot Brittanie? Turkije heeft meer IS terroristen gedood dat alle Europese landen bij elkaar. IS strijders konden vanuit Europa naar Turkije reizen en Syrie binnentrekken. Dit komt doordat de grens tussen Turkije en Syrie zo lek als een mandje was. Turkije heeft net een muur van 911 kilometer gebouwd om de lekken te dichten. Bekijk de video.

Nadat IS eerst vanuit Turkije Kobane mocht binnenvallen, ze jarenlang de GRENSOVERGANG met Jarabulus open hebben gehouden en ze in Turkije werden verpleegd in ziekenhuizen en stonden te chillen met grenswachten...

De Europese landen grenzen niet aan Syrië en hebben daarom geen rol in Syrië, met uitzondering van Engeland. Zij hebben immers voor de chaos in Irak gezorgd, die tot de totstandkoming van IS leidde.
pi_177208017
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:12 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nadat IS eerst vanuit Turkije Kobane mocht binnenvallen, ze jarenlang de GRENSOVERGANG met Jarabulus open hebben gehouden en ze in Turkije werden verpleegd in ziekenhuizen en stonden te chillen met grenswachten...

De Europese landen grenzen niet aan Syrië en hebben daarom geen rol in Syrië, met uitzondering van Engeland. Zij hebben immers voor de chaos in Irak gezorgd, die tot de totstandkoming van IS leidde.
Turkije (en dan bedoel ik vooral Erdogan) is ook heel dom geweest. Door samen met de VS en de Golfstaten de oppositie in Syrie te steunen kon IS in het machtsvacuüm springen en groeien. Toen Kobani dreigde te vallen heeft Turkije wel KRG strijders over zijn land richting Kobane geleid. Turkije had gelijk een groot offensief moeten beginnen tegen IS. Misschien dat Erdogan vrees had voor de Gulenisten in het leger. Nadat die uit het leger gezuiverd waren na de coup, was Turkije snel Syrie binnen getrokken.
pi_177208092
Ik hoop dat ik niet overkom als een complotgekkie, maar het lijkt allemaal op een spel.

- De VS, Turkije en de golfstaten steunen de oppositie om Assad te verzwakken
- Dit geef IS de ruimte om te groeien
- Terwijl Assad en de oppositie elkaar bestrijden kan de VS de YPG helpen tegen IS en zijn macht daar vergroten
- De YPG is erg blij met de steun van de VS en wil graag dat ze er blijven

Nu heeft de VS een vaste basis in Syrie.

Zijn er mensen die mijn mening delen?
pi_177208254
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:05 schreef polderturk het volgende:
Turkije heeft 3000 IS terroristen gedood en 5000 IS leden gearresteerd. Hoeveel IS terroristen heeft Nederland gedood? Hoeveel IS terroristen heeft Belgie gedood? Frankrijk? Groot Brittanie? Turkije heeft meer IS terroristen gedood dat alle Europese landen bij elkaar. IS strijders konden vanuit Europa naar Turkije reizen en Syrie binnentrekken. Dit komt doordat de grens tussen Turkije en Syrie zo lek als een mandje was. Turkije heeft net een muur van 911 kilometer gebouwd om de lekken te dichten. Bekijk de video.
Erdo zag het gewoon wel zitten als IS Syrie overnam, had voor hem een prima kans geweest om van de Koerden daar af te komen en gezellig wat soennitische bondgenoten over de grens te hebben. Maar goed, extreem Turks nationalisme, geen nuance mogelijk.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  donderdag 15 februari 2018 @ 17:00:19 #194
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177208631
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:34 schreef polderturk het volgende:
Ik hoop dat ik niet overkom als een complotgekkie, maar het lijkt allemaal op een spel.

- De VS, Turkije en de golfstaten steunen de oppositie om Assad te verzwakken
- Dit geef IS de ruimte om te groeien
- Terwijl Assad en de oppositie elkaar bestrijden kan de VS de YPG helpen tegen IS en zijn macht daar vergroten
- De YPG is erg blij met de steun van de VS en wil graag dat ze er blijven

Nu heeft de VS een vaste basis in Syrie.

Zijn er mensen die mijn mening delen?
De VS wilde vanaf 2007 al Assad verzwakken door met name in Oost Syrië de Soennieten tegen hem in opstand te laten komen.

Ik denk alleen niet dat de strategie van begin af aan is geweest om de YPG te steunen. IS werd pas aangepakt toen ze echt helemaal loco gingen op de Yazidi's en toen ze Kobani in dreigden te nemen en hetzelfde zouden doen. Als IS zich iets meer had ingehouden waren ze gewoon nog aan de macht.
pi_177209023
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:00 schreef Richestorags het volgende:

IS werd pas aangepakt toen ze echt helemaal loco gingen op de Yazidi's en toen ze Kobani in dreigden te nemen en hetzelfde zouden doen. Als IS zich iets meer had ingehouden waren ze gewoon nog aan de macht.
Daar lijkt het wel op idd. Het ging mis toen ze de gehele wereld de oorlog verklaarden en helemaal los gingen op met name minderheden. Dat onderwerp ligt namelijk gevoelig. De internationale gemeenschap kon niet meer de andere kant op kijken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177209133
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:05 schreef polderturk het volgende:

[..]

Turkije heeft 3000 IS terroristen gedood en 5000 IS leden gearresteerd. Hoeveel IS terroristen heeft Nederland gedood? Hoeveel IS terroristen heeft Belgie gedood? Frankrijk? Groot Brittanie? Turkije heeft meer IS terroristen gedood dat alle Europese landen bij elkaar. IS strijders konden vanuit Europa naar Turkije reizen en Syrie binnentrekken. Dit komt doordat de grens tussen Turkije en Syrie zo lek als een mandje was. Turkije heeft net een muur van 911 kilometer gebouwd om de lekken te dichten. Bekijk de video.

Toerkai noemer 1 doorvoerland ISers en wapens.
pi_177209156
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:34 schreef polderturk het volgende:
Ik hoop dat ik niet overkom als een complotgekkie, maar het lijkt allemaal op een spel.

- De VS, Turkije en de golfstaten steunen de oppositie om Assad te verzwakken
- Dit geef IS de ruimte om te groeien
- Terwijl Assad en de oppositie elkaar bestrijden kan de VS de YPG helpen tegen IS en zijn macht daar vergroten
- De YPG is erg blij met de steun van de VS en wil graag dat ze er blijven

Nu heeft de VS een vaste basis in Syrie.

Zijn er mensen die mijn mening delen?
Dat de VS overal graag voet aan de grond wil hebben is een gegeven, maar dat er doelbewust door Isis te gebruiken men de Pkk ging backen is simpelweg niet een correcte observatie. De Amerikanen hebben heel veel geïnvesteerd in de rebellen, maar die bleken door interne verdeeldheid niet stabiel genoeg om all in backing voor te geven. Vanuit Amerikaanse POV natuurlijk. En uiteindelijk diep in het conflict deed zich een kans voor on de samenwerking aan te gaan met een organisatie waar ze voorheen in Syrië niet mee hebben samengewerkt en de rest van het verhaal kennen we wel.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177209315
_O- _O- _O-

putintintin1 twitterde op donderdag 15-02-2018 om 16:34:25 #Syria RT reporter in #Efrin asks #YPG\#SDF why he is wearing civilian clothes he answered:to protect myslef from Turkish shelling, Turkish army shells anyone wearing uniform even in civilian areas #OliveBranch #Turkey https://t.co/jAgUHTYoiS reageer retweet
Israel's Deepening Involvement with Syria's Rebels

As it becomes clear that Bashar al-Assad has stabilized his rule over the ruins of Syria, outside powers are stepping up their intervention in the country in an effort to shape an outcome that will secure their interests. Israel, which has remained relatively less involved than other actors, is now faced with regional rivals - Iran and its proxies - that have never been more powerful and emboldened. Israel is left to defend its interests with targeted airstrikes and by supporting ragtag rebel militias in southern Syria whose interests partially align with those of the Jewish state.

Interviews I have conducted with dozens of rebels, activists and civilians in southern Syria indicate growing Israeli involvement there. Israel's increased entanglement stems from a growing realization that Russia and the United States are unwilling or unable to deal with Iran's growing clout in Syria. However, this deeper involvement has created expectations among civilians and rebels in southern Syria of open-ended Israeli support, an expectation Israel is unlikely to meet. The predicament for Jerusalem illustrates the dangers of relying on American power to secure national interests in an era of U.S. retrenchment and disengagement from the global arena.


[ Bericht 29% gewijzigd door Slayage op 15-02-2018 18:01:31 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177209962
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:36 schreef polderturk het volgende:

[..]

[..]

Er waren ook Joodse partisanen in WOII. Is de geschiedschrijving van de Shoah nu ook oneerlijk?
pi_177210238
Kennelijk hebben de assadisten een deal om alsnog de toco te komen overnemen in afrin :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 februari 2018 @ 18:35:37 #201
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177210292
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:32 schreef Slayage het volgende:
Kennelijk hebben de assadisten een deal om alsnog de toco te komen overnemen in afrin :p
Bron?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177210469
Mayadeen las ik
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 februari 2018 @ 18:46:52 #203
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177210540
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:43 schreef Slayage het volgende:
Mayadeen las ik
Meh :P
Niet zo betrouwbaar
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177210604
Ah okay, ik vind het wel een goede deal eigenlijk nog steeds. Ik bedoel ze zullen ongetwijfeld relatief lang stand kunnen houden tegen de Turken, maar dit zal een enorme tol eisen. En aan het einde heeft afrin linksom of rechtsom de soevereiniteit verloren. Imo is het niet meer dan een Ego trip dat ze niet in zijn gegaan op de deal met de assadisten. Terugtrekken van de grenzen en afrin stad blijven. Een beetje ingekapseld als in Sheikh maqsud.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 februari 2018 @ 18:56:14 #205
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177210701
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:51 schreef Slayage het volgende:
Ah okay, ik vind het wel een goede deal eigenlijk nog steeds. Ik bedoel ze zullen ongetwijfeld relatief lang stand kunnen houden tegen de Turken, maar dit zal een enorme tol eisen. En aan het einde heeft afrin linksom of rechtsom de soevereiniteit verloren. Imo is het niet meer dan een Ego trip dat ze niet in zijn gegaan op de deal met de assadisten. Terugtrekken van de grenzen en afrin stad blijven. Een beetje ingekapseld als in Sheikh maqsud.
Ja ik hoop dat het waar is, kan Turkije ook weer oprotten uit dat stuk Syrië met bondgenoten van Al Qaeda.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177210979
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:56 schreef Szura het volgende:

[..]

Ja ik hoop dat het waar is, kan Turkije ook weer oprotten uit dat stuk Syrië met bondgenoten van Al Qaeda.
Vraag me af hoe de Turken het gaan spinnen dan :p

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 15-02-2018 om 18:38:05 Not the 1st time such claim is made by this Hezbollah outlet. But consistent & recurrent reports about deployment of pro-Assad forces in #Afrin suggest it will happen, how & when yet unclear. https://t.co/FNnfcZKuzb reageer retweet


[ Bericht 50% gewijzigd door Slayage op 15-02-2018 19:49:41 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177212935
Collage met 280 dode YPG terroristen. Inmiddels is er een veel grotere collage in omloop.


DVeXnhpVwAAsd-X.jpg
pi_177213470
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 07:43 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Overtrokken dat Turkije een dictatuur is? Alle checklistst voor een dictatuur zijn er:
-Willekeurig opsluiten van grote groepen mensen met vage aanklachten ("terreurpropaganda", "berichten over staatsgeheimen")
Kunnen wij dat goed genoeg inschatten dan?
quote:
-Het volk ophitsen tegen zelfverklaarde vijanden (Gülen, de YPG, de EU, Amerika)
Zijn die vijanden dan denkbeeldig?
quote:
-Constant dreigen met militaire acties
Als dat al zo is, is dat dan kenmerkend voor een dictatuur? :? De VS lijkt mij toch haast model te staan voor een democratie maar dat stopt hen niet om niet alleen te dreigen maar ook daadwerkelijk militaire acties door te voeren.
quote:
-Erdogan kan veel langer dan de gebruikelijke termijn aanblijven als president
Dat is toch met een volksraadpleging gegaan? Daarbij heeft een Turkse president vermoedelijk nog altijd minder macht dan een president naar Amerikaans model.
quote:
-Extreem nationalistische retoriek, teruggaan naar het glorieuze verleden (ene Mussolini deed dit ook constant)
Je kan wel verwijzen naar Mussolini maar Balkenende had het ook over de VOC-mentaliteit. Dat heeft natuurlijk niets te maken met onze "glorieuze" gouden eeuw. Trump heeft het over het opnieuw groot maken van de VS.
quote:
-Oppakken en intimideren van oppositie
Zou daar geen goede redenen achter kunnen zitten? Bezorgd zijn is prima maar de Turkse inlichtingen worden wel heel makkelijk opzij geschoven terwijl informatie van de Amerikanen voor zoete koek wordt geslikt. Alsof zij niet moedwillig "alternatieve feiten" hebben verspreid.
quote:
Het feit dat Turkije ook zo laag scoort op de persvrijheid index zegt natuurlijk genoeg. Plaats 155, dichtbij algemeen erkende democratieën zoals Bahrein, Wit-Rusland, Syrië, Singapore en Noord-Korea.
https://rsf.org/en/ranking
Het kan beter maar laten we ook niet doen alsof de Turkse pers in een vacuüm opereert. Je bent niet louter op de Turkse pers aangewezen en de buitenlandse inmenging en middelen in Turkije hebben ook een dubieus karakter. Dat werd met name duidelijk tijdens de coupe. Erg frappant hoe gemakkelijk we hier over de coupe heen lijken te kijken. Alsof dat maar een onschuldig incident was en dat de Turkse regering nu onderhand maar normaal moet doen.

Het is net zoiets als de Amerikanen die roepen dat de Turkse operatie in Noord Syrië beperkt van duur moet zijn terwijl de Amerikanen zelf al jarenlang tienduizenden km's ver in verschillende delen van de wereld militair actief zijn.

Ik geloof verder niet zo in die persvrijheidscores. Als Russische media onder druk van de Amerikaanse van Facebook, Google en Youtube worden geweerd en soms zelfs worden verbannen onder het mom van "nepnieuws" dan vraag ik mij af waarom dat niet kon bij een Fox News, CNN of MSNBC.

http://tass.com/world/724135
https://www.rt.com/usa/40(...)igence-social-media/
https://news.vice.com/en_(...)ik-in-search-results
pi_177213638
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:28 schreef KommandantMark het volgende:

[..]

Toerkai noemer 1 doorvoerland ISers en wapens.
Met regie van de VS, niet waar?
pi_177214157
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:36 schreef polderturk het volgende:

[..]
Dat er vele burgers, Armeense en Turkse omgekomen zijn lijkt mij duidelijk maar dat de Armenen en Grieken een twijfelachtige rol hebben gespeeld samen met de Italianen, Fransen en Britten laat het volgende plaatje zien.
Treaty_of_S%C3%A8vres_map_partitioning_Anatolia.png
pi_177214444
Ackward situatie als de SAA in Afrin komt.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_177214765
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:00 schreef Mathemaat het volgende:
Ackward situatie als de SAA in Afrin komt.
Awkward is een understatement :p de meeste Turken en Koerden gaan dan denken, what just happened? :{ Assadisten gaan denken })
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177214813
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:52 schreef up7 het volgende:

[..
[ afbeelding ]
Ik was bijna Italiaan :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177215253
Hier een collage met 415 dode PKK terroristen

https://twitter.com/Hakik(...)209063578943488?s=20
pi_177215335
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:23 schreef polderturk het volgende:
Hier een collage met 415 dode PKK terroristen

https://twitter.com/Hakik(...)209063578943488?s=20
Vrijheidsstrijders.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_177215661
quote:
18s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:26 schreef Perrin het volgende:

[..]

Vrijheidsstrijders.
Kanonnenvoer
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 februari 2018 @ 21:37:15 #217
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177215712
Heb je dat zelf in elkaar geknutseld? :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177216340
Erdoğan en Tillerson (de Amerikaanse minister van BuZa) hebben zojuist een vergadering van 3 uur en 15 minuten gevoerd. Tijdens de vergadering waren alleen Erdoğan, Tillerson en de Turkse BuZa Çavuşoğlu aanwezig - zelfs de tolken mochten niet aanwezig zijn.

Volgens de Turkse zijde verliep de vergadering 'positief en productief'.

Naast de Amerikaanse minister van BuZa overlegden ook de Amerikaanse minister van Defensie (Mattis) en de nationale veiligheidsadviseur (McMaster) in de afgelopen paar dagen met hun Turkse collega's.
pi_177217440
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 12:39 schreef polderturk het volgende:

[..]

Jouw held Assad heeft 1000 keer zoveel mensen vermoord als Erdogan. 80% van alle burgers die in Syrie gedood zijn, zijn door jouw genocidale held Assad vermoord.

Erdogan is een walgelijk figuur, maar hij heeft geen volkeren uitgemoord.
Volgens welke bronnen? Men zei ook dat Gadaffi (hopelijk goed gespeld) een massamoordenaar was terwijl dat niet zo was.

Erdogan is nog maar net begonnen.
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_177217473
Bla bla is makkelijk te verkopen. Tillerson heeft de Turken niks te bieden, aangezien hij niet aan de knoppen zit in Syrië.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 15 februari 2018 @ 23:38:30 #221
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177218906
77hx.png

Zeer recent.

Asaf Ronel, World News editor van de Israëlische krant Haaretz was op bezoek bij Adnan Oktar. O.a. Syrie werd er besproken.Ook vragen over de vrouwen in het programma, waar de laatste tijd veel om te doen was.

Met Engelse ondertitels.

Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  vrijdag 16 februari 2018 @ 00:06:38 #222
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177219431
@Slayage, deal is off blijkbaar omdat de Koerden de wapens niet willen inleveren

https://mobile.almasdarne(...)roposal-enter-afrin/

Wel slim, al die Koerden naar Afrin laten gaan met hun wapens, ze daarna laten inleveren en straks tegenover een verzwakte Koerdische strijdmacht in het oosten staan en dan aanvallen maar _O- :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 16 februari 2018 @ 00:13:25 #223
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177219498
Ruzie op chat (PALTALK) tussen een Turk (naam Reyiz, degene die praat) en een PKK'er (naam Fako, degene op beeld in dat venstertje).

De scheldwoorden zijn ondertiteld. Luister en huiver . :D :D :D :D _O- _O- _O- _O- _O-[ Bericht 0% gewijzigd door TeenWolf op 16-02-2018 00:24:29 ]
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177219760
YPG terrorist geeft toe dat Turken geen civiele doelen aanvallen


https://twitter.com/EbherBaler/status/964188416756895745
pi_177219794
PKK journalist laat fakenews fotos zien aan premier Yildirim in Duitsland.

https://twitter.com/JulianRoepcke/status/964248983534227458
  vrijdag 16 februari 2018 @ 00:59:32 #226
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177219870
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177220609
Voor zover de berichtgeving wbt het Turkse standpunt :P
  vrijdag 16 februari 2018 @ 07:55:10 #228
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177222854
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 00:48 schreef polderturk het volgende:
YPG terrorist geeft toe dat Turken geen civiele doelen aanvallen

https://twitter.com/EbherBaler/status/964188416756895745
Een hele stad gesloopt maar oké.

pi_177223233
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 07:55 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Een hele stad gesloopt maar oké.

Bedankt voor de bevestiging. Geen lijken te zien.
  vrijdag 16 februari 2018 @ 08:33:49 #230
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177223257
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 08:31 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Bedankt voor de bevestiging. Geen lijken te zien.
Ziekenhuis filmpjes en filmpjes waar slachtoffers onder het puin worden gehaald zijn er genoeg. Of denk je dat Turkije artillerie en bommen heeft ontwikkeld die locken op een YPG patch op een uniform?
  vrijdag 16 februari 2018 @ 08:35:34 #231
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177223278
De Armeense genocide gaat wellicht worden erkend.
pi_177223283
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 08:33 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ziekenhuis filmpjes en filmpjes waar slachtoffers onder het puin worden gehaald zijn er genoeg. Of denk je dat Turkije artillerie en bommen heeft ontwikkeld die locken op een YPG patch op een uniform?
Liefelijke propaganda geloven. :r :')
pi_177224141
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 00:06 schreef Szura het volgende:
@Slayage, deal is off blijkbaar omdat de Koerden de wapens niet willen inleveren

https://mobile.almasdarne(...)roposal-enter-afrin/

Wel slim, al die Koerden naar Afrin laten gaan met hun wapens, ze daarna laten inleveren en straks tegenover een verzwakte Koerdische strijdmacht in het oosten staan en dan aanvallen maar _O- :').
:D ! het zijn net verwende kut kinderen :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177224184
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:23 schreef polderturk het volgende:
Hier een collage met 415 dode PKK terroristen

https://twitter.com/Hakik(...)209063578943488?s=20
Het is maar waar je blij van wordt...
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177224198
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177224295
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 08:31 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Bedankt voor de bevestiging. Geen lijken te zien.
die liggen onder het puin, geen white helmets daar heh ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177224342
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 08:33 schreef Richestorags het volgende:

Of denk je dat Turkije artillerie en bommen heeft ontwikkeld die locken op een YPG patch op een uniform?
die slimme artillerie en bommen hebben geen nut, omdat de ypg hun uniformen kennelijk hebbeen uitgetrokken zoals aangegeven door henzelf :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177225921
BarzanSadiq twitterde op vrijdag 16-02-2018 om 09:44:30 #YPG to welcome #Syrian army to protect the city against #Turkish comperhensive attack - #YPG official reageer retweet
quote:
Tanks in aantocht!
quote:
Welke vlag moet ik heisen?!!
C6obySwWsAA1-3p.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177230225
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 12:51 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Wel ongeloofwaardig dat dit geheel buiten het Kremlin om is gegaan, maar je wil natuurlijk geen Russische publiek e opinie die schreeuwt om wraak.
Het is een PMC, dus wat de Kremlin hiermee te maken heeft is mij onduidelijk.

Zoveel doden door een bombardement lijkt mij onwaarschijnlijk en heeft veel weg van fakenews, megalomane headlines. Druk leggen op Russische publieke opinie.
pi_177231291
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 13:25 schreef KommandantMark het volgende:

[..]

Het is een PMC, dus wat de Kremlin hiermee te maken heeft is mij onduidelijk.
Je kunt ervan uitgaan dat de Russische PMC in Syrië onder leiding van de Russische MoD opereert. Net zoals in Oekraïne. Dat ze alles ontkennen komt omdat een PMC juist een land zoals Rusland in staat stelt om 'plausible deniability' te claimen wanneer het fout gaat.

quote:
plausible deniability

A condition in which a subject can safely and believeably deny knowledge of any particular truth that may exist because the subject is deliberately made unaware of said truth so as to benefit or shield the subject from any responsibility associated through the knowledge of such truth.

The CIA black ops division undertakes dangerous and usually what would be considered illegal missions that are not officially sanctioned by the US administration so that the administration, which usually benefits from such missions, can safely dissavow any knowledge of them in the event of their publically uncovered success or failure. The administration is in the position of plausible deniability towards the CIA's actions.
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=plausible deniability

[ Bericht 39% gewijzigd door Stabiel op 16-02-2018 14:08:24 ]
pi_177231389
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:34 schreef polderturk het volgende:
Ik hoop dat ik niet overkom als een complotgekkie, maar het lijkt allemaal op een spel.

- De VS, Turkije en de golfstaten steunen de oppositie om Assad te verzwakken
- Dit geef IS de ruimte om te groeien
- Terwijl Assad en de oppositie elkaar bestrijden kan de VS de YPG helpen tegen IS en zijn macht daar vergroten
- De YPG is erg blij met de steun van de VS en wil graag dat ze er blijven

Nu heeft de VS een vaste basis in Syrie.

Zijn er mensen die mijn mening delen?
Assad te verzwakken is nooit het doel an sich geweest. Het ging allemaal om Iran, Iran en Iran. Vandaar dat Iran bevestigde dat de Golfstaten in het begin van het conflict Assad een deal hadden voorgeschoteld waarin ze hem zouden steunen en de rebellen zouden laten vallen als hij maar Iran wilde opgeven.
pi_177231833
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 12:51 schreef WammesWaggel het volgende:

Wel ongeloofwaardig dat dit geheel buiten het Kremlin om is gegaan, maar je wil natuurlijk geen Russische publiek e opinie die schreeuwt om wraak.
daarom is het imo juist aannemelijk dat het buiten het kremlin om is gegaan, anders zou het impliceren dat de russen hun manschappen willens en wetens de dood in heeft gejaagd, waarom zouden ze? wat hebben ze te winnen? klinkt niet plausibel.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177232001
Het wordt met elke dag meer en meer Game of Thrones in Syrië
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_177232073
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 14:29 schreef Mathemaat het volgende:
Het wordt met elke dag meer en meer Game of Thrones in Syrië
alleen zonder de incest :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177232172
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 14:33 schreef Slayage het volgende:
alleen zonder de incest :P
Sure?
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177232233
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 14:38 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Sure?
i know nothing!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177233367
oud vid uit 2015 van een syrische oma die isis lui op hun plaatst zet. profetische woorden achteraf bekeken.


misschien kan betsy udink de nederlandse politici, die kennelijk flabbergasted zijn omtrent de operatie, vertellen waarom de turken hun operatie uitvoeren in afrin. een stuk uit 2016.

Hou Syrische Koerden in toom in ruil voor Turkse steun

We hebben de Koerden nodig om IS murw te slaan en Turkije om de Syrische vluchtelingen tegen te houden. Zie hier het dilemma voor het Westen.

Onbedoelde gevolgen. Elke oorlog heeft ze. Een waarschijnlijk niet bedoeld gevolg van Nederlandse deelname aan de oorlog tegen IS kan de stichting van een PKK-staat in het noorden van Syrië zijn. We gaan namelijk steunen op de Koerden van het semi-rijkje Rojave: 'Richting waarin de zon ondergaat' oftewel West-Koerdistan. De daar heersende Democratische Unie Partij (PYD) en haar gewapende tak, de Veiligheidscomités (YPD), zijn PKK. De PKK is de Koerdische guerrillabeweging die in Turkije in oorlog is met de staat. Bij ons staat de PKK op de lijst van verboden terroristische organisaties. De PYD/YPD niet.

Er is geen verschil tussen de PKK en de PYD/YPD. De Syrische tak is voortgekomen uit de PKK en wordt militair aangevoerd door het hoge commando in de PKK-schuilplaats in het Qandil-gebergte op het punt waar Iran, Irak en Turkije samenkomen. In de huidige oorlog in Zuidoost-Turkije gijzelt de PKK, net als het leger en de politiemacht, onschuldige burgers. In deze stadsguerrilla zet de PKK kinderen van 15 jaar in en beweert dat de tieners spontaan de wapens hebben gegrepen. Maar daar waar de PKK heerst, is geen ruimte voor spontaniteit of eigen initiatief.

Verblind door onze angst voor aanslagen door radicale moslims zien we niet dat de PKK en de PYD totalitaire organisaties zijn. We zien alleen wat we willen zien: dat het feminisme en het secularisme van de Apoïsten een garantie zouden zijn voor de bescherming van de mensenrechten. We hopen dat we hen door middel van 'goede gesprekken' verder af zullen houden van etnische zuiveringen waaraan zij zich eerder in een aantal door hen veroverde Arabische en Turkmeense dorpen in Syrië schuldig hebben gemaakt.[ Bericht 34% gewijzigd door Slayage op 16-02-2018 15:48:51 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177233593
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 07:55 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Een hele stad gesloopt maar oké.

Turken zijn geen westerlingen dus zij mogen andermans steden kapotschieten.
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_177233874
Hypocritic Oath

How WHO and other international agencies aid Assad’s war against Syria’s civilians.
............
In an Al Jazeera interview on Jan. 8, WHO’s Syria director, Elizabeth Hoff, defended this state of affairs, saying, “As far as WHO is concerned, we have done everything in our power to try to assist with the medical evacuation.” What she didn’t address is why WHO keeps asking for hundreds of millions of dollars for medical supplies that demonstrably do not go to those who need it most in Eastern Ghouta and instead benefit NGOs run by Assad’s family and friends. By continuing to subsidize the Syrian military as it targets civilians and imposes deadly sieges, WHO is relieving the regime of the burden to purchase these items itself.

The effect is to give the government more funds to purchase the bombs used to target hospitals and other civilian institutions.

A similar subsidy comes from U.N. operations in Damascus. At Syria’s insistence, the U.N. distributes the bulk of its billions of dollars of aid through Damascus. There is no evidence that these funds are distributed to those in greatest need.

The U.N. justifies this state of affairs on something akin to a trickle-down theory — that some people will eventually get something. But that claim ignores the role of this aid in enabling the Syrian government to continue to pursue its war crimes. Meanwhile, the people in greatest need — who should be WHO’s priority — continue to be killed in airstrikes or are left to die due to the deliberate denial of food and medical aid that WHO is enabling.

Four and a half years into the Assad regime’s siege warfare, U.N. agencies have failed to address the fundamental question of whether, by subsidizing these atrocities, their operations in Damascus are doing more harm than good.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177233968
resultaat van de erdo tillerson meeting, bla-bla-bl-bla

21616745_0.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177234172
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 15:36 schreef Slayage het volgende:
oud vid uit 2015 van een syrische oma die isis lui op hun plaatst zet. profetische woorden achteraf bekeken.


misschien kan betsy udink de nederlandse politici, die kennelijk flabbergasted zijn omtrent de operatie, vertellen waarom de turken hun operatie uitvoeren in afrin. een stuk uit 2016.

Hou Syrische Koerden in toom in ruil voor Turkse steun

We hebben de Koerden nodig om IS murw te slaan en Turkije om de Syrische vluchtelingen tegen te houden. Zie hier het dilemma voor het Westen.

Onbedoelde gevolgen. Elke oorlog heeft ze. Een waarschijnlijk niet bedoeld gevolg van Nederlandse deelname aan de oorlog tegen IS kan de stichting van een PKK-staat in het noorden van Syrië zijn. We gaan namelijk steunen op de Koerden van het semi-rijkje Rojave: 'Richting waarin de zon ondergaat' oftewel West-Koerdistan. De daar heersende Democratische Unie Partij (PYD) en haar gewapende tak, de Veiligheidscomités (YPD), zijn PKK. De PKK is de Koerdische guerrillabeweging die in Turkije in oorlog is met de staat. Bij ons staat de PKK op de lijst van verboden terroristische organisaties. De PYD/YPD niet.

Er is geen verschil tussen de PKK en de PYD/YPD. De Syrische tak is voortgekomen uit de PKK en wordt militair aangevoerd door het hoge commando in de PKK-schuilplaats in het Qandil-gebergte op het punt waar Iran, Irak en Turkije samenkomen. In de huidige oorlog in Zuidoost-Turkije gijzelt de PKK, net als het leger en de politiemacht, onschuldige burgers. In deze stadsguerrilla zet de PKK kinderen van 15 jaar in en beweert dat de tieners spontaan de wapens hebben gegrepen. Maar daar waar de PKK heerst, is geen ruimte voor spontaniteit of eigen initiatief.

Verblind door onze angst voor aanslagen door radicale moslims zien we niet dat de PKK en de PYD totalitaire organisaties zijn. We zien alleen wat we willen zien: dat het feminisme en het secularisme van de Apoïsten een garantie zouden zijn voor de bescherming van de mensenrechten. We hopen dat we hen door middel van 'goede gesprekken' verder af zullen houden van etnische zuiveringen waaraan zij zich eerder in een aantal door hen veroverde Arabische en Turkmeense dorpen in Syrië schuldig hebben gemaakt.


Die in t filmpie waren niet van IS maar van 't Al Nusra front.
  vrijdag 16 februari 2018 @ 17:47:48 #254
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177236068
@Slayage

@ejmalrai
The #Afrin deal is almost done. One more point still pending the Afrin administration's approval. Will write about it in details tomorrow via @AlraiMediaGroup and my blog.

With the #Afrin deal coming to a near end, the #Kurds is al-Hasaka may no longer be fit as "best #USA partners" in #Syria. However, the #USA occupation forces will find another partner to stay in the Levant, the most important presence for these forces +

Because #USA protects an #ISIS enclave in north-east #Syria, #ISIS becomes a necessary element to justify the #USA presence and to wave it in the face of #Iraq . US is pushing #NATO into #Iraq so the US won't look alone in Mesopotamia and the Levant.

As the #USA insists in occupying #Syria and in staying in #Iraq, their forceful presence will be a negative element in PM Haidar Abadi's electoral campaign. #Iran won't accept NATO's presence in #Iraq and #Syria (USA).

News from #Iraq that @NATO has the intention to build a military base in #Iraq. If PM Haidar Abadi allowed it, it is going to be a very hot elections. That per se could be enough to wipe away all of Abadi's achievements (ISIS, Kurds).

[ Bericht 71% gewijzigd door Szura op 16-02-2018 18:00:28 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 16 februari 2018 @ 19:58:36 #255
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177238493
@IvanSidorenko1
#Syria #Aleppo Reports by Syrian Reporters including Hussien Mortada that #SAA #SyrianArmy #SyrianArabArmy Forces have entered #Afrin #Efrin #Efrîn #EFRÎN
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 16 februari 2018 @ 23:34:33 #256
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177244165
Dictatuur Turkije heeft zojuist zes journalisten levenslang gegeven :'(
pi_177244352
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 23:34 schreef Richestorags het volgende:
Dictatuur Turkije heeft zojuist zes journalisten levenslang gegeven :'(
Start er een topic over! :9
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177250798
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177252704
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 11:31 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Hun een koppie kleiner maken zou het beste zijn voor iedereen.

En ik zou hun niet bepaald tata's noemen...
Voor Syriërs zijn het tata's, dat is belangrijker dan hoe jij ze zou noemen.
pi_177253017
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 16:08 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Die in t filmpie waren niet van IS maar van 't Al Nusra front.
Hoe schofterig ze ook tegen haar doen. Wat een ratten zijn het toch...
pi_177253052
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 07:55 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Een hele stad gesloopt maar oké.

Dat heb je meestal met bombardementen. Of geloof jij dat de Amerikanen wel subtiel tewerk gaan?
pi_177253579
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 16:08 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Die in t filmpie waren niet van IS maar van 't Al Nusra front.
Fout, ze gebruiken een Daesh-slogan.
pi_177253632
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 12:47 schreef up7 het volgende:

[..]

Voor Syriërs zijn het tata's, dat is belangrijker dan hoe jij ze zou noemen.
Voor Syriers zullen het vast tatas zijn, slayage is alleen geen Syriër naar mijn weten dus ik weet niet waar je op doelt.
pi_177253671
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 15:36 schreef Slayage het volgende:
oud vid uit 2015 van een syrische oma die isis lui op hun plaatst zet. profetische woorden achteraf bekeken.

Ze haalt dan ook Koran-teksten naar voren die helaas aan dovemansoren gericht zijn. Al zullen het nu vast dodemansoren zijn.
pi_177253784
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 13:21 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Voor Syriers zullen het vast tatas zijn, slayage is alleen geen Syriër naar mijn weten dus ik weet niet waar je op doelt.
Tata betekent Nederlander en dat is wat ze in Syrië zien. Of Slayage nu Nederlander, Tata of kaaskop gebruikt veranderd daar niets aan.
pi_177253962
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 13:27 schreef up7 het volgende:

[..]

Tata betekent Nederlander en dat is wat ze in Syrië zien. Of Slayage nu Nederlander, Tata of kaaskop gebruikt veranderd daar niets aan.
Ik weet wat het betekent. Vanuit Nederlands standpunt (Slayage) zou ik ze alleen geen tata noemen.

Maar laten we het ontopic houden.
  zaterdag 17 februari 2018 @ 13:32:46 #268
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177253971
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 13:00 schreef Rangono het volgende:

[..]

Dat heb je meestal met bombardementen. Of geloof jij dat de Amerikanen wel subtiel tewerk gaan?
Dat is juist mijn punt. Ik weet dat Amerikanen ook niet subtiel te werk gaan, net als Russen. De claim dat Turkije in haar strijd zo goed als geen burgerslachtoffers maakt is dan ook debiel en gaat uit van een soort niet bestaande Turkse superioriteit. Als je met artillerie en vliegtuigen bombardeert maak je altijd burgerslachtoffers.
pi_177254126
YPG'ers zijn weer iemand aan het martellen. Hij heeft civiele kleding aan dus volgens de logica van de YPG'ers zal hij wel een burger zijn.

https://twitter.com/huseyinbozan/status/964798585429741569
  zaterdag 17 februari 2018 @ 13:42:43 #270
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177254220
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 13:38 schreef polderturk het volgende:
YPG'ers zijn weer iemand aan het martellen. Hij heeft civiele kleding aan dus volgens de logica van de YPG'ers zal hij wel een burger zijn.

https://twitter.com/huseyinbozan/status/964798585429741569
Niet goed natuurlijk, maar wat is je punt? Elke kant heeft dit soort filmpjes.
pi_177254234
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 13:32 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dat is juist mijn punt. Ik weet dat Amerikanen ook niet subtiel te werk gaan, net als Russen. De claim dat Turkije in haar strijd zo goed als geen burgerslachtoffers maakt is dan ook debiel en gaat uit van een soort niet bestaande Turkse superioriteit. Als je met artillerie en vliegtuigen bombardeert maak je altijd burgerslachtoffers.
Het is alleen zo angstvallig stil als Amerikanen burgerslachtoffers maken maar als een YPG-vechter zijn teen stoot dan struikelen politici over elkaar heen om de Turkse regering te wijzen op terughoudendheid.
pi_177254648
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 13:43 schreef up7 het volgende:

[..]

Het is alleen zo angstvallig stil als Amerikanen burgerslachtoffers maken maar als een YPG-vechter zijn teen stoot dan struikelen politici over elkaar heen om de Turkse regering te wijzen op terughoudendheid.
https://nos.nl/artikel/22(...)gerslachtoffers.html

https://nos.nl/artikel/22(...)ementen-in-irak.html

https://www.nrc.nl/nieuws(...)ie-tegen-is-a1581613

https://www.nrc.nl/nieuws(...)boven-syrie-a1558831

https://decorrespondent.n(...)52011787586-00406107

https://www.trouw.nl/home(...)ntwoorden~ae0bc89d4/

Eerste pagina google, stil zeg...
pi_177255192
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 13:27 schreef up7 het volgende:

[..]

Tata betekent Nederlander en dat is wat ze in Syrië zien. Of Slayage nu Nederlander, Tata of kaaskop gebruikt veranderd daar niets aan.
Het zijn naast Nederlander ook vaak genoeg een Marokkaans of Turks staatsburger en lijken daar qua uiterlijk ook het meest op.
Opzich logisch om hun in die regio als zij daar namens de islam komen om te vechten niet in de eerste plaats te zien als Nederlander.
pi_177255199
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 13:42 schreef Richestorags het volgende:
Niet goed natuurlijk, maar wat is je punt? Elke kant heeft dit soort filmpjes.
Daarbij weet je ook totaal niet of dit in scene is gezet, wat makkelijk kan en continu gedaan wordt. Daarom is het ook zo'n onzin om aan die onzinnige propaganda filmpjes/linkjes mee te doen. Dan is het gewoon subjectief kiezen wat je wel en niet voor waarheid aanneemt.

Maar goed, Polderturk weet dondersgoed dat Turkije met deze aanval fout zit en probeert aan alle macht met dit soort propaganda middeltjes toch een gelijk te halen. Slachtoffer van extreem nationalisme.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  zaterdag 17 februari 2018 @ 14:26:11 #275
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177255214
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 13:43 schreef up7 het volgende:

[..]

Het is alleen zo angstvallig stil als Amerikanen burgerslachtoffers maken maar als een YPG-vechter zijn teen stoot dan struikelen politici over elkaar heen om de Turkse regering te wijzen op terughoudendheid.
Bij wie is het angstvallig stil? Niemand in dit topic is echt pro Amerika. Dat waarheidsontkennende zie je dan ook alleen bij mensen die door nationalisme gedreven zijn.
pi_177255260
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 16:08 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Die in t filmpie waren niet van IS maar van 't Al Nusra front.
Hoe weet je dat? Zowel IS als al-Nusra gebruiken het filmpje voor de eigen propaganda en zeggen dat het om de tegenpartij gaat. Terwijl wat die vrouw zegt van toepassing is op elke groep daar (inclusief Assad).

Zelf denk ik, en dat is slechts een sterke vermoeden, dat het IS-leden zijn, omdat ze op een gegeven moment een bekende IS-leus gebruiken.
  zaterdag 17 februari 2018 @ 14:29:22 #277
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177255309
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 14:25 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Daarbij weet je ook totaal niet of dit in scene is gezet, wat makkelijk kan en continu gedaan wordt. Daarom is het ook zo'n onzin om aan die onzinnige propaganda filmpjes/linkjes mee te doen. Dan is het gewoon subjectief kiezen wat je wel en niet voor waarheid aanneemt.

Maar goed, Polderturk weet dondersgoed dat Turkije met deze aanval fout zit en probeert aan alle macht met dit soort propaganda middeltjes toch een gelijk te halen. Slachtoffer van extreem nationalisme.
Klopt, het ontmenselijken van de vijand om extreme actie tegen hen intern recht te kunnen breien. Daar maken overigens alle fascistische regimes, zoals dat van Erdogan, gebruik van. Nou ben ik wel blij dat Polderturk die fascist niet steunt, ik ben wel teleurgesteld over zijn ongezonde eenzijdige nationalisme. Hier hoort ook het ontkennen van de Armeense genocide bij.
pi_177255433
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 14:27 schreef TobiasThomas het volgende:

[..]

Zelf denk ik, en dat is slechts een sterke vermoeden, dat het IS-leden zijn, omdat ze op een gegeven moment een bekende IS-leus gebruiken.
Ik denk dat het FSA'ers zijn die IS-leden nadoen.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_177256037
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 14:26 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Bij wie is het angstvallig stil? Niemand in dit topic is echt pro Amerika. Dat waarheidsontkennende zie je dan ook alleen bij mensen die door nationalisme gedreven zijn.
Ik ben meer geïnteresseerd in wat er buiten dit topic gebeurd, real world effecten. Politici kunnen wel roepen dat ze tegen de Irak-oorlog waren om zich vrij te waren van blaam maar als ze vervolgens haast cordiaal zijn met politici die voor de oorlog waren lijkt het mij wat moeilijk om je zonden op die manier weg te wassen.

Ik heb nu vooral een déjà vu naar Aleppo en Mosul waar onze media met een andere maat lijkt te meten en daarbij vergeleken wordt Turkije verhoudingsgewijs absurd hard aangepakt. Dat lijkt mij toch met meer te maken te hebben dan alleen het conflict zelf.
pi_177256157
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 14:27 schreef TobiasThomas het volgende:

[..]

Hoe weet je dat? Zowel IS als al-Nusra gebruiken het filmpje voor de eigen propaganda en zeggen dat het om de tegenpartij gaat. Terwijl wat die vrouw zegt van toepassing is op elke groep daar (inclusief Assad).

Zelf denk ik, en dat is slechts een sterke vermoeden, dat het IS-leden zijn, omdat ze op een gegeven moment een bekende IS-leus gebruiken.
Ze verafschuwt hun staat, zover ik weet is in 2015 Daesh de enige die daadwerkelijk een staat heeft uitgeroepen en dat ook kon waar maken.
pi_177256170
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 14:53 schreef up7 het volgende:
Ik ben meer geïnteresseerd in wat er buiten dit topic gebeurd, real world effecten. Politici kunnen wel roepen dat ze tegen de Irak-oorlog waren om zich vrij te waren van blaam maar als ze vervolgens haast cordiaal zijn met politici die voor de oorlog waren lijkt het mij wat moeilijk om je zonden op die manier weg te wassen.

Ik heb nu vooral een déjà vu naar Aleppo en Mosul waar onze media met een andere maat lijkt te meten en daarbij vergeleken wordt Turkije verhoudingsgewijs absurd hard aangepakt. Dat lijkt mij toch met meer te maken te hebben dan alleen het conflict zelf.
Turkije wordt helemaal niet hard aangepakt, er is veel kritiek maar geen consequenties. Terwijl als je naar de actie kijkt is die van een enorm laag niveau. Had de YPG daadwerkelijk vanuit Syrië aangevallen dan hadden ze alle recht gehad. Echter ze hebben gewacht totdat de YPG de zware klussen in Syrie geklaard heeft en vervolgens wilden ze er nog even overheen walsen, een enorme laffe actie. Dan nog de duale verhouding met IS maakt het helemaal (l)af.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177256295
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 14:58 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Turkije wordt helemaal niet hard aangepakt, er is veel kritiek maar geen consequenties
Het gaat jou nog niet hard genoeg maar dat betekent niet dat ze relatief niet harder worden aangepakt voor hun ingrepen dan met name de VS of zelfs Rusland, Iran en Assad. Althans in onze media.

Dat Israël wel eens ingrijpt bij een groeiende Iraanse invloed en de VS Assad en Russische huurlingen bijtijds aanvalt staat daar los van.
pi_177256913
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 14:33 schreef alilami het volgende:

[..]

Ik denk dat het FSA'ers zijn die IS-leden nadoen.
Kan, maar het is niet alleen die leus, die oude vrouw gebruikt op een gegeven moment zelf ook de term 'dawla' (dawlatkum, "jullie staat"). IS is de enige groep die zich als 'staat' presenteert.
Maar misschien is die vrouw ook een FSA'er die een toneelstukje opvoert, doet niets af aan haar boodschap: het zijn allemaal ezels (al die groepen, inclusief Assad) en ze zijn allemaal verkeerd bezig.
  zaterdag 17 februari 2018 @ 16:24:38 #284
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177257625
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 14:53 schreef up7 het volgende:

[..]

Ik ben meer geïnteresseerd in wat er buiten dit topic gebeurd, real world effecten. Politici kunnen wel roepen dat ze tegen de Irak-oorlog waren om zich vrij te waren van blaam maar als ze vervolgens haast cordiaal zijn met politici die voor de oorlog waren lijkt het mij wat moeilijk om je zonden op die manier weg te wassen.

Ik heb nu vooral een déjà vu naar Aleppo en Mosul waar onze media met een andere maat lijkt te meten en daarbij vergeleken wordt Turkije verhoudingsgewijs absurd hard aangepakt. Dat lijkt mij toch met meer te maken te hebben dan alleen het conflict zelf.
Wordt Turkije door onze media aangepakt dan? En waar heeft het mee te maken als het zo zou zijn?
pi_177257642
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 16:24 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wordt Turkije door onze media aangepakt dan? En waar heeft het mee te maken als het zo zou zijn?
Dat vraag ik me ook af. Ik denk niet dat ze daar allemaal even open over zullen zijn.
  zaterdag 17 februari 2018 @ 16:26:46 #286
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177257652
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 16:25 schreef up7 het volgende:

[..]

Dat vraag ik me ook af. Ik denk niet dat ze daar allemaal even open over zullen zijn.
Ik vraag me af of het bestaat. Onze media zijn eerder zwaar anti-Russisch dan anti-Turks.
pi_177257958
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 16:26 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik vraag me af of het bestaat. Onze media zijn eerder zwaar anti-Russisch dan anti-Turks.
Neem de Russische, Turkse en West Europese (staats)media door en je vind veel antwoorden. Trouwens op het moment dat Russische en Turkse belangen op bepaalde vlakken meer met elkaar overeenstemmen, vooral door het handelen van de NAVO in het Midden Oosten, kan je door uitgesproken anti-Russisch te zijn ook anti-Turks zijn en vice versa.
  zaterdag 17 februari 2018 @ 16:54:41 #288
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177258142
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 16:44 schreef up7 het volgende:

[..]

Neem de Russische, Turkse en West Europese (staats)media door en je vind veel antwoorden. Trouwens op het moment dat Russische en Turkse belangen op bepaalde vlakken meer met elkaar overeenstemmen, vooral door het handelen van de NAVO in het Midden Oosten, kan je door uitgesproken anti-Russisch te zijn ook anti-Turks zijn en vice versa.
Turkenhaat bestaat meer in de ogen van Turken dan dat het echt bestaat.
pi_177258202
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 16:54 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Turkenhaat bestaat meer in de ogen van Turken dan dat het echt bestaat.
Een vreemde stelling. Waarop baseer je dat?

Russenhaat bestaat meer in de ogen van Russen dan dat het echt bestaat? Kan je uitleggen waarom dit niet opgaat maar jouw stellingname wel werkt?

[ Bericht 6% gewijzigd door up7 op 17-02-2018 17:06:34 ]
  zaterdag 17 februari 2018 @ 17:09:29 #290
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177258347
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 16:59 schreef up7 het volgende:

[..]

Een vreemde stelling. Waarop baseer je dat?

Russenhaat bestaat meer in de ogen van Russen dan dat het echt bestaat?
Weinig mensen in het Westen haten Russen echt, er is wel veel wantrouwen tegenover Rusland. Al vanuit de tijd van de Koude Oorlog. Daarnaast is het wantrouwen meer gericht tegenover de Russische staat dan tegen Russen als groep. Wel jammer dat een "progressieveling" als Alexander Penthouse Pechtold dan met zulke schandalige uitspraken komt natuurlijk.

Dat Turkenhaat slechts zeer beperkt bestaat is evident. Als Turkenhaat in Nederland een wijdverspreid fenomeen was geweest hadden Turken hier niet veilig kunnen leven met alle uitstekende mogelijkheden die ze geboden krijgen. Op individueel niveau bestaat er uiteraard racisme, wantrouwen richting migranten en wantrouwen richting moslims. Maar dat staat niet gelijk aan Turkenhaat. Hoe vaak heeft dat specifiek met een Turk an sich te maken en is er sprake van Turkenhaat of überhaupt haat?

Is het feit dat Nederlanders of Chinezen niet met Turksen mogen trouwen Nederlander of Chinezenhaat? Is het feit dat er geen niet-Turken in kebabzaken werken haat aan andere volken? Zeg het maar.
pi_177258615
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 17:09 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Weinig mensen in het Westen haten Russen echt, er is wel veel wantrouwen tegenover Rusland. Al vanuit de tijd van de Koude Oorlog. Daarnaast is het wantrouwen meer gericht tegenover de Russische staat dan tegen Russen als groep. Wel jammer dat een "progressieveling" als Alexander Penthouse Pechtold dan met zulke schandalige uitspraken komt natuurlijk.
Als we hier 500.000 Russen hadden wonen zouden we dan niet anders tegenover de Russen staan?
quote:
Dat Turkenhaat slechts zeer beperkt bestaat is evident. Als Turkenhaat in Nederland een wijdverspreid fenomeen was geweest hadden Turken hier niet veilig kunnen leven met alle uitstekende mogelijkheden die ze geboden krijgen. Op individueel niveau bestaat er uiteraard racisme, wantrouwen richting migranten en wantrouwen richting moslims. Maar dat staat niet gelijk aan Turkenhaat. Hoe vaak heeft dat specifiek met een Turk an sich te maken en is er sprake van Turkenhaat of überhaupt haat?
Je miskent het belang van het individueel niveau maar of je verder gelijk hebt doet niet af aan de rol van de media die handelingen van de een anders behandeld dan een ander. De motivatie daarachter zal wel verschillend van aard zijn.
quote:
Is het feit dat Nederlanders of Chinezen niet met Turksen mogen trouwen Nederlander of Chinezenhaat? Is het feit dat er geen niet-Turken in kebabzaken werken haat aan andere volken? Zeg het maar.
Van wie mogen Nederlanders en Chinezen niet trouwen met Turken? Als het om Turkse moslims gaat dan is het wel nodig dat ze moslim zijn maar dat heeft niets met een haat voor Chinezen of Nederlanders te maken.

Ik denk ook niet dat niet-Turken worden geweerd bij kebabzaken mits men de vaardigheden bezit en willen werken voor het geld dat wordt geboden.

[ Bericht 0% gewijzigd door up7 op 17-02-2018 17:54:37 ]
  zaterdag 17 februari 2018 @ 18:03:44 #292
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177259302
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 17:29 schreef up7 het volgende:

[..]

Als we hier 500.000 Russen hadden wonen zouden we dan niet anders tegenover de Russen staan?
Ik denk het niet. Er wonen hier ook aanzienlijk wat ex Joegoslaven en Polen die goed hun leven leiden.

quote:
Je miskent het belang van het individueel niveau maar of je verder gelijk hebt doet niet af aan de rol van de media die handelingen van de een anders behandeld dan een ander. De motivatie daarachter zal wel verschillend van aard zijn.
Wat is het belang van het individueel niveau dan?

Je moet iets specifieker zijn over de media. Waaruit blijkt Turkenhaat?

quote:
Van wie mogen Nederlanders en Chinezen niet trouwen met Turken?
Familiedruk en/of eigen overtuiging. Turken scoren zeer laag op de diversiteitsladder.

quote:
Als het om Turkse moslims gaat dan is het wel nodig dat ze moslim zijn maar dat heeft niets met een haat voor Chinezen of Nederlanders te maken.
Met haat voor niet moslims dan? Ik probeer je de gaten in je verhaal te laten zien, want jij zal dit ongetwijfeld niet als haat zien. Net zoals Turkenhaat niet bestaat.

quote:
Ik denk ook niet dat niet-Turken worden geweerd bij kebabzaken mits men de vaardigheden bezit en willen werken voor het geld dat wordt geboden.
Dus is er geen haat. Net als dat andersom Turkenhaat ook niet bestaat.