abonnement Unibet Coolblue
pi_177104259
> Politie onderzoekt dood man in Rotterdam

Een man is zondagochtend vroeg in Rotterdam dood gevonden op de Claes de Vrieselaan. Hij was vanuit een hoger gelegen woning naar beneden gevallen. De politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf.



De politie werd even voor 03.00 uur gebeld door een getuige, omdat een man met een hoofdwond op de straat lag. Eenmaal ter plaatse vonden agenten de overleden man.

In het appartement was nog een man. Hij is aangehouden om zijn verhaal te horen op het bureau. De Forensische Opsporing heeft sporenonderzoek verricht in de woning. [Telegraaf]

> Arrestatie na vondst dode man in Rotterdam

Op de hoek van de Rochussenstraat en de Claes de Vrieselaan in Rotterdam-Middelland is in de nacht van zaterdag op zondag een dode man gevonden.

De politie onderzoekt of hij uit een woning op de derde etage is gevallen. Een balkondeur is uit de sponning gegaan en beneden lag huisraad.

Een andere man die in de woning aanwezig was is aangehouden en voor verhoor meegenomen. Rechercheurs doen sporenonderzoek om te achterhalen wat er precies is voorgevallen. Het onderzoek was aan het einde van de ochtend nog steeds bezig.


https://www.rijnmond.nl/n(...)ode-man-in-Rotterdam
´
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')