Goed nieuws, het is makkelijk en snel:quote:Op donderdag 8 februari 2018 00:28 schreef FANN het volgende:
[..]
Hoe maak je zo'n met op de huid gebakken makreelfilet?
zit er lekker uit, ik moet meer vis eten zegt de dokter
Jij eet om 8:48 vis?quote:Op donderdag 8 februari 2018 08:48 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Goed nieuws, het is makkelijk en snel:
Zo nodig droogdeppen, beetje zout aan beide kanten.
Pan op hoog vuur, als die heet is een beetje olijfolie er in, filet met de huid naar beneden in de pan. Met een spatel tegen de pan aanduwen, maar niet heen en weer bewegen.
Na 2 minuten het vuur uitzetten, de filet omdraaien en nog twee minuten laten gaan.
Klaar!
Zo heb je dus in 4 minuten een heerlijk makreelfiletje :-D
[ afbeelding ]
Jaloers is. .quote:Op donderdag 8 februari 2018 11:33 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
Opnieuw die heerlijke Gamba's met schil van weleer in een spicy saus met kousenband en witte rijst.
Tis tenslotte donderdagmiddag(bijna)
Ik kan de kaascashews aanraden.quote:Op donderdag 8 februari 2018 13:20 schreef Karzai het volgende:
ik heb nog een vvv bon misschien maar eens wat voer mee halen bij de hema
vanavond ovenschotel met spitskool gehakt paprika en kaas
Waarom krijg je in dat soort tenten altijd rijst voor een weeshuis?quote:Op donderdag 8 februari 2018 11:33 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
Opnieuw die heerlijke Gamba's met schil van weleer in een spicy saus met kousenband en witte rijst.
Tis tenslotte donderdagmiddag(bijna)
Omdat Iwaniusquote:Op donderdag 8 februari 2018 17:57 schreef Ferdii het volgende:
[..]
Waarom krijg je in dat soort tenten altijd rijst voor een weeshuis?
Kost geen drol en dan lijkt het wat hè.quote:Op donderdag 8 februari 2018 17:57 schreef Ferdii het volgende:
[..]
Waarom krijg je in dat soort tenten altijd rijst voor een weeshuis?
Omdat in dat soort "tenten" men je met een volle maag wil zien vertrekken en men geen zunige 'Hollandse"quote:Op donderdag 8 februari 2018 17:57 schreef Ferdii het volgende:
Waarom krijg je in dat soort tenten altijd rijst voor een weeshuis?
3 happen lekker eten en daarna nog 3 kwart bord droge rijst? no thanks zelfde als bij de lokale chinees, bak baby pang oid is zo leeg, bak rijst had een kwart kunnen zijn van een normale bakquote:Op donderdag 8 februari 2018 19:27 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Omdat in dat soort "tenten" men je met een volle maag wil zien vertrekken en men geen zunige 'Hollandse"
afgemeten porties serveert.
Avondeten
[ afbeelding ]
Yup.maar weer eens op herhaling met deze combo ( buikspek/grote sui kau thong soep/licht gefrituurde gamba's met kop en staart
in Sichuanese stijl) bij mijn lievelings Sichuanese keuken nabij de Kruiskade.
Raar ik eet meestal 3 dagen van Chinees afhaalquote:Op donderdag 8 februari 2018 19:36 schreef Ferdii het volgende:
[..]
3 happen lekker eten en daarna nog 3 kwart bord droge rijst? no thanks zelfde als bij de lokale chinees, bak baby pang oid is zo leeg, bak rijst had een kwart kunnen zijn van een normale bak
Nooit in Argentinië geweest Daar is het heel normaal om bij een voor-, hoofd- of vooral nagerecht te zeggen: "Para compartir", om te delen De meeste mensen vergeten ook nooit meer hun eerste keer dat ze ergens een kop koffie met "een stukje taart" bestellen hierquote:Op donderdag 8 februari 2018 20:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik ken geen zuinige Hollandse porties eerlijk gezegd. We staan niet bekend om kleine porties. Juist niet vind ik.
Nou, ik wel. Zat eigenlijk. Ik noem dat "afgemeten en afgewogen" porties die zo zijn samengesteld dat de winstmarge altijd klopt voor de uitbater, gewoon omdat hij dat normaal vindt en zo wil handelen. En dat is voor mij altijd te weinig, sowieso voor goede eters en kerels van formaat.quote:Op donderdag 8 februari 2018 20:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik ken geen zuinige Hollandse porties eerlijk gezegd. We staan niet bekend om kleine porties. Juist niet vind ik.
Nu n kop thee. Nwe afhaaltent waar ik mn wokmaaltijdje had is top
Dat ís toch ook normaal? Dat je winst wilt maken op de dingen die je verkoopt? Verkoopprijs minus kosten is marge. Lijkt me handiger dat je dat ook per gerecht berekend ipv 1 keer per jaar kijken wat er op de bankrekening is bijgekomen.quote:Op vrijdag 9 februari 2018 08:58 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Nou, ik wel. Zat eigenlijk. Ik noem dat "afgemeten en afgewogen" porties die zo zijn samengesteld dat de winstmarge altijd klopt voor de uitbater, gewoon omdat hij dat normaal vindt en zo wil handelen.
het werd wat anders.quote:Op vrijdag 9 februari 2018 10:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Breaker, thee en dropjes.
Vanmiddag een boss burger menu van KFC met maïskolf
Latte met cognac??bah.. Waarom niet gewoon espresso met VSOP hennessy of Remi Martin?quote:Op vrijdag 9 februari 2018 14:22 schreef Iwanius het volgende:
Vrijdagmiddagacclimatisering
[ afbeelding ]
Heerlijke sigaar i.c.m.fijne cognac en "Koffie Verkeerd". Tis tenslotte nog steeds vrijdagmiddag.
Ik drink meestal XO's als dat er is, gewoon omdat ik die het fijnst/zachtst van smaak vind. En Hennessy XO is 1 van mijn favorieten.quote:Op vrijdag 9 februari 2018 17:28 schreef Kopstoot het volgende:
Omdat dat niet zo’n beste cognacs zijn. Als Iwanius het over een goede cognac heeft drinkt hij hopelijk geen Hennesy of Rémy Martin.
Waar laat je het allemaal?quote:Op vrijdag 9 februari 2018 19:32 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik drink meestal XO's als dat er is, gewoon omdat ik die het fijnst/zachtst van smaak vind. En Hennessy XO is 1 van mijn favorieten.
Avondeten (geweest)
[ afbeelding ]
Heerlijk Thais weer. Ossenhaas met pepers en basilicum, frisje/Thais biertje
en casave chips met een pindasausje.
Daarna acclimatiseren met bubbels want tis tenslotte vrijdagavond.
Da's geen straf!quote:Op vrijdag 9 februari 2018 19:32 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik drink meestal XO's als dat er is, gewoon omdat ik die het fijnst/zachtst van smaak vind. En Hennessy XO is 1 van mijn favorieten.
Avondeten (geweest)
[ afbeelding ]
Heerlijk Thais weer. Ossenhaas met pepers en basilicum, frisje/Thais biertje
en casave chips met een pindasausje.
Daarna acclimatiseren met bubbels want tis tenslotte vrijdagavond.
XO’s zijn zeker lekker, vind van Hennessy mwah, maar beter dan hun vsop ja. Drink zelf vaak de kleinere huizen, vaak ook betaalbaarder. Bijv. Peyrot XO of hun heritage, van 50 jaar oud, bizar lekker spul.quote:Op vrijdag 9 februari 2018 19:32 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik drink meestal XO's als dat er is, gewoon omdat ik die het fijnst/zachtst van smaak vind. En Hennessy XO is 1 van mijn favorieten.
Avondeten (geweest)
[ afbeelding ]
Heerlijk Thais weer. Ossenhaas met pepers en basilicum, frisje/Thais biertje
en casave chips met een pindasausje.
Daarna acclimatiseren met bubbels want tis tenslotte vrijdagavond.
Dank je wel!quote:Op donderdag 8 februari 2018 08:48 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Goed nieuws, het is makkelijk en snel:
Zo nodig droogdeppen, beetje zout aan beide kanten.
Pan op hoog vuur, als die heet is een beetje olijfolie er in, filet met de huid naar beneden in de pan. Met een spatel tegen de pan aanduwen, maar niet heen en weer bewegen.
Na 2 minuten het vuur uitzetten, de filet omdraaien en nog twee minuten laten gaan.
Klaar!
Zo heb je dus in 4 minuten een heerlijk makreelfiletje :-D
[ afbeelding ]
Zware lunch. Hoeveel weeg jij trouwens?quote:Op vrijdag 9 februari 2018 11:38 schreef Iwanius het volgende:
(vroege = 30 min geleden) lunch
[ afbeelding ]
Heerlijke Gamba's met en spicy saus i.c.m kousenband en gebakken rijst.
Aansluitend
[ afbeelding ]
Whisky, watertje en sigaartje. Laat de sneeuw maar komen die voorspelt is. Tis tenslotte vrijdag.
hier ook !quote:
Lekker! Wordt ook weer eens een keer tijd voor mij om te maken.quote:
Wat zit jij nou weer te drinken , 7 up met?quote:Op zondag 11 februari 2018 22:43 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
Cantonees genieten.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Midden-Oosten style acclimatiseren. Tis tenslotte zondagavond.
Is dat weer wat nieuws?quote:
quote:Op zondag 11 februari 2018 19:50 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ottolenghi weekend
[ afbeelding ]
Allemaal uit zijn boek: Jeruzalem
Volgens mij niet. Is de gezondere variant van die vette hap na het stappen:quote:
Oh, gadver, dat lijkt me nog viezer dan een kapsalon.quote:Op maandag 12 februari 2018 07:57 schreef cofi het volgende:
[..]
Volgens mij niet. Is de gezondere variant van die vette hap na het stappen:
http://www.smulweb.nl/recepten/1440808/Kipsalon
Ooh lekkerrrr!quote:Op maandag 12 februari 2018 14:31 schreef Hexx. het volgende:
Vanavond verse spinazie en grote garnalen met rijst. Kan niet wachten!
Ohhh lang niet gegeten, top tip.quote:
quote:Op maandag 12 februari 2018 17:00 schreef Karzai het volgende:
vanavond kapucijners met spek en picalilly
Artisjok! Blaadjes pellen, dippen in het dipje en het vruchtvlees eraf schrapen met je tanden. Gezond en lekker.quote:
Aha!quote:Op maandag 12 februari 2018 17:01 schreef Perrin het volgende:
[..]
Artisjok! Blaadjes pellen, dippen in het dipje en het vruchtvlees eraf schrapen met je tanden. Gezond en lekker.
Foto´s? Recept? Wij aten gisteravond ook empanadas, niet zelf gemaakt (hoewel mijn vrouw dat verdomd goed kan) maar bij een empanadaszaakje gehaald. Dat is hier net zo gewoon als een shoarmazaak in NL, ter vergelijking. Probleem is dat wij te ver uit het centrum wonen en ze dus niet bezorgen, haal ik ze met de auto en laat tijdens het wachten één van de honden even uit.quote:Op maandag 12 februari 2018 09:32 schreef Hexx. het volgende:
Kip empanadas die ik gisteren zelf heb gemaakt.
Ik heb er niet aan gedacht om foto's te maken.quote:Op maandag 12 februari 2018 18:37 schreef flipsen het volgende:
[..]
Foto´s? Recept? Wij aten gisteravond ook empanadas, niet zelf gemaakt (hoewel mijn vrouw dat verdomd goed kan) maar bij een empanadaszaakje gehaald. Dat is hier net zo gewoon als een shoarmazaak in NL, ter vergelijking. Probleem is dat wij te ver uit het centrum wonen en ze dus niet bezorgen, haal ik ze met de auto en laat tijdens het wachten één van de honden even uit.
Keuze hier is natuurlijk enorm, we hadden... ehm... Ham&kaas, Provolone, Vlees pikant (right, wat ze hier pikant durven noemen), Vlees van het mes (ofwel: geen gehakt maar stukjes vlees) en... hm, vergeet er eentje... Nee, kan er niet opkomen. Zojuist de laatste 4 opgewarmd
Dat acclimatiseren met sigaar mag ook niet meer:quote:Op dinsdag 13 februari 2018 16:57 schreef Iwanius het volgende:
Vanmiddag heerlijk geacclimatiseerd in alle dinsdagmiddag rust.[/sub]
oh....... ziet er lekker uitquote:Op dinsdag 13 februari 2018 19:49 schreef realAIVD het volgende:
Kip(pendij) en groenten curry met zilvervliesrijst, mango chutney en brinjal pickle.
[ afbeelding ]
pomm's?quote:Op dinsdag 13 februari 2018 18:55 schreef hemarookworst het volgende:
Patatje bij mijn favoriete patatbakker in Rotterdam (niet Bram)
Pomm's is ook lekker, maar doelde op Robby's snackkar bij station Dijkzigtquote:
Ik snap dat echt niet... vegetarische kip. En in NL haal je die dan bij de vegetarische slager Hoe gek wil je het hebben? Prima dat mensen vegetarisch zijn, maar ga het dan geen kip of biefstuk of weet ik het noemen. Ik kocht vroeger ook wel eens vegetarische balletjes bij de AH. Maar die heetten toen ook gewoon vegetarische balletjes, niet "vegetarische gehaktballen"quote:
zo dies vroeg open!quote:
Veel Hollandser gaat 't niet wordenquote:Op woensdag 14 februari 2018 18:48 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat heb ik net lekker gegeten!
Hutspot met peen en ui van de boer, stevig spek van de slager en gehaktballen
En krijg nog een prak met ballen mee voor in m'n vriezer
Ik ken eerlijk gezegd geen eten waarbij ik mijn handen niet gebruik bij het opeten.quote:Op woensdag 14 februari 2018 08:00 schreef manny het volgende:
Eten waarbij je je handen moet gebruiken bij het opeten vind ik altijd wel "gezellig" (niet helemaal het goed woord, maar kan geen beter woord bedenken)
Je weet niet half hoe lekker dat is ........quote:Op woensdag 14 februari 2018 02:17 schreef flipsen het volgende:
[..]
Ik snap dat echt niet... vegetarische kip. En in NL haal je die dan bij de vegetarische slager Hoe gek wil je het hebben? Prima dat mensen vegetarisch zijn, maar ga het dan geen kip of biefstuk of weet ik het noemen. Ik kocht vroeger ook wel eens vegetarische balletjes bij de AH. Maar die heetten toen ook gewoon vegetarische balletjes, niet "vegetarische gehaktballen"
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op woensdag 14 februari 2018 19:15 schreef FANN het volgende:
[..]
Je weet niet half hoe lekker dat is ........
Ik heb net Aardappels, Spinazie gegeten. ja, ja..... mét een Vegetarische braadworst
en die zijn Goodbite en die kan je bij de Jumbo kopen.........
Toevallig.................. voor je spoiler ...SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Enne Toeval Bestaat Niet ....
True storyquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Cool toch?
Daarom was ik er even niet.........
quote:Op woensdag 14 februari 2018 19:24 schreef FANN het volgende:
[..]
True story
Ik lag 3 maanden in het VUmc.......... ik had een bacterie op mijn Hartklep, dus ik moest een
nieuwe hebben
Open Hartoperatie en al........
Ik heb er een mooi litteken van overgehouden, het zag er eerst niet uit maar je ziet nu
alleen nog maar een streepjeWow Fann Ben blij dat je er weer bent.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Cool toch?
Daarom was ik er even niet.........
OT: wij eten de pastinaak-aardappelgratin met steak die we gisteren zouden eten. Ik had verkeerd getimed gisteren dus toen aten we pasta met zalm en asperges.Spoilers!
quote:Op woensdag 14 februari 2018 19:24 schreef FANN het volgende:
[..]
True story
Ik lag 3 maanden in het VUmc.......... ik had een bacterie op mijn Hartklep, dus ik moest een
nieuwe hebben
Open Hartoperatie en al........
Ik heb er een mooi litteken van overgehouden, het zag er eerst niet uit maar je ziet nu
alleen nog maar een streepjeSjeez .... 3x gekeken en nog steeds sjeez .... poeh ....SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Cool toch?
Daarom was ik er even niet.........
Maar wel haske cool
quote:Op woensdag 14 februari 2018 19:24 schreef FANN het volgende:
[..]
True story
Ik lag 3 maanden in het VUmc.......... ik had een bacterie op mijn Hartklep, dus ik moest een
nieuwe hebben
Open Hartoperatie en al........
Ik heb er een mooi litteken van overgehouden, het zag er eerst niet uit maar je ziet nu
alleen nog maar een streepjeHoly fuckadoly Da´s wel stoer natuurlijk (achteraf dan he).SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Cool toch?
Daarom was ik er even niet.........Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
quote:Op woensdag 14 februari 2018 19:24 schreef FANN het volgende:
[..]
True story
Ik lag 3 maanden in het VUmc.......... ik had een bacterie op mijn Hartklep, dus ik moest een
nieuwe hebben
Open Hartoperatie en al........
Ik heb er een mooi litteken van overgehouden, het zag er eerst niet uit maar je ziet nu
alleen nog maar een streepjeJeetje Fann.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Cool toch?
Daarom was ik er even niet.........
Wat een toestanden.
Maar gelukkig hebben ze je goed kunnen helpen.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
quote:Op woensdag 14 februari 2018 19:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wow Fann Ben blij dat je er weer bent.
OT: wij eten de pastinaak-aardappelgratin met steak die we gisteren zouden eten. Ik had verkeerd getimed gisteren dus toen aten we pasta met zalm en asperges.
quote:Op woensdag 14 februari 2018 19:46 schreef maily het volgende:
[..]
Sjeez .... 3x gekeken en nog steeds sjeez .... poeh ....
Maar wel haske cool
quote:Op woensdag 14 februari 2018 20:08 schreef flipsen het volgende:
[..]
Holy fuckadoly Da´s wel stoer natuurlijk (achteraf dan he).
Dank jullie wel!quote:Op woensdag 14 februari 2018 20:26 schreef golfer het volgende:
[..]
Jeetje Fann.
Wat een toestanden.
Maar gelukkig hebben ze je goed kunnen helpen.
Booh! Flinke steak met veel lekkere champignonsquote:Op woensdag 14 februari 2018 20:45 schreef Atak het volgende:
Prime ribeye en champignons in roomsaus.
[ afbeelding ]
Ja kan gebeurenquote:Op woensdag 14 februari 2018 22:24 schreef FutureFairytale het volgende:
Jemig Fann!!!
Zo fijn dat het nu nog maar een streepje is zeg en dat je weer lekker kunt eten.
Moest wel hardop lachen om je (bio) runderklep verhaal i.c.m. je overtuigd vegetarisme
Nu kopje thee met een paaskoekje.
quote:Op woensdag 14 februari 2018 22:46 schreef FANN het volgende:
Alpro Sojadrink choco anders ga ik nog loeien
Het idee van ontbijt op bed is toch dat je je bed niet uit hoeft? Daar moet iemand anders voor zorgen Wel lekker trouwens, zo´n ontbijtje wil ik ook wel op bedquote:Op donderdag 15 februari 2018 09:07 schreef mascara-klodder het volgende:
Oh wow, Fann! Wat heftig zeg. Fijn dat ze je hebben kunnen helpen
Ik had mezelf vanochtend ontbijt op bed gemaakt: gekookt eitje, beschuitje met jam, boterham met kaas, thee en jus d’orange
Kan ook jaquote:Op donderdag 15 februari 2018 11:57 schreef flipsen het volgende:
[..]
Het idee van ontbijt op bed is toch dat je je bed niet uit hoeft? Daar moet iemand anders voor zorgen Wel lekker trouwens, zo´n ontbijtje wil ik ook wel op bed
quote:Op donderdag 15 februari 2018 17:26 schreef golfer het volgende:
Nu: een plakje worst met truffel van Brandt&Levie:
[ afbeelding ]
Lekker.quote:Op donderdag 15 februari 2018 17:26 schreef golfer het volgende:
Nu: een plakje worst met truffel van Brandt&Levie:
Straks geroosterde waspeen uit de oven en gebakken sliptongen.
Wat is het geworden? En wat had je? Hoop dat je een leuke en lekkere avond hebt gehad.quote:Op donderdag 15 februari 2018 16:44 schreef uniekhoorn het volgende:
Gulden draak brewmaster 2017
Straks of pizza, wok, vd Valk
Halve kip voor mij en boerenschitzel voor hem met garnituren en werkelijk appelmoes met kers. Was erg lekker, heel erg lekkerquote:Op donderdag 15 februari 2018 20:51 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat is het geworden? En wat had je? Hoop dat je een leuke en lekkere avond hebt gehad.
Ik heb nu thee en een spritskoekje.
Straks wat chili rijstcrackers.
Staat veel druk op die knoopjes.quote:Op donderdag 15 februari 2018 20:19 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
Thais is de naam en de welbekende Ossenhaas met pepers en basilicum.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Met nog een tufje "kerst" gewoon een lekker biertje i.c.m.een sigaartje. Tis
tenslotte donderdagavond waar vanavond de tv zenders het allemaal over de
falende Sven Kramer zullen hebben..
quote:
Dank je wel!quote:Op donderdag 15 februari 2018 09:07 schreef mascara-klodder het volgende:
Oh wow, Fann! Wat heftig zeg. Fijn dat ze je hebben kunnen helpen
Ik had mezelf vanochtend ontbijt op bed gemaakt: gekookt eitje, beschuitje met jam, boterham met kaas, thee en jus d’orange
Och och och. Lekkere friet, goede biefstuk, beetje mayo.quote:
Ben je gezien door bekenden?quote:Op vrijdag 16 februari 2018 07:39 schreef manny het volgende:
Ik heb gisteren trouwens de "walk of shame" gedaan in de supermarkt en vier diepvries pizza's in het wagentje geknald. Die gaan vanavond de oven in.
via en schijnbeweging naar het vriesvak, en ik had al andere artikelen klaarliggen om er snel overheen te gooien.quote:
Sommige mensen eten om te leven, maar deze man leeft om te etenquote:Op vrijdag 16 februari 2018 09:47 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
Maar weer eens deze aloude combo op deze zonnige vrijdagmorgen .
quote:Op vrijdag 16 februari 2018 13:28 schreef Montelly het volgende:
Lunch
Het is tenslotte vrijdag
[ afbeelding ]
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 16-02-2018 13:47:39 ]
Lekker van de Bram?quote:Op vrijdag 16 februari 2018 13:28 schreef Montelly het volgende:
Lunch
Het is tenslotte vrijdag
[ afbeelding ]
quote:Op vrijdag 16 februari 2018 18:47 schreef LPFAN het volgende:
Straks als ik terug ben van mijn werk, kaasburger met uienringen en bietjes.
Ook lekkerquote:Op vrijdag 16 februari 2018 19:30 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik had net nasi met kip, garnalen en gebakken ei.
geen foto's voor het nasi topic?quote:Op vrijdag 16 februari 2018 19:30 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Cynthia
Ik had net nasi met kip, garnalen en gebakken ei.
de enige echtequote:
Heerlijk!quote:Op zondag 18 februari 2018 12:15 schreef minilot het volgende:
Laat ontbijt: noedels uit een zakje ('duck flavor') met een gehakte bosui, sriracha en een spiegelei met druipende dooier.
O, mjam! Veel plezier!quote:Op zondag 18 februari 2018 12:31 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heerlijk!
Mijn late ontbijt/lunch wordt ook noedels maar dan in een echt Japans tentje die ramen als lunch serveert. Voor de eerste keer erheen maar heel goede recensies dus ben zeer benieuwd.
quote:Op zondag 18 februari 2018 12:31 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heerlijk!
Mijn late ontbijt/lunch wordt ook noedels maar dan in een echt Japans tentje die ramen als lunch serveert. Voor de eerste keer erheen maar heel goede recensies dus ben zeer benieuwd.
Jeetje, vanavond ook een flinke maaltijd? Kom jij niet aan van al dat eten?quote:Op zondag 18 februari 2018 12:05 schreef Iwanius het volgende:
Middag
[ afbeelding ]
Prima weertje voor een aloud harinkje,30 min geleden, om daarna echt te gaan lunchen.
nl.
[ afbeelding ]
Maar weer eens deze aloude mixed bowl met o.a. veel Pekingeend.Heerlijk, tis tenslotte zondagmiddag.
quote:Op zondag 18 februari 2018 13:55 schreef uniekhoorn het volgende:
Ik heb mij heerlijk volgevreten op een bbq wedstrijd o de Weissensee. Lekker man!
2 Soorten gedeeld. Een op shoyu basis met cha siu en pittige prei.quote:
Zolang je maar flink wandelt, in beweging blijft, geen tussendoortjes doet zoals zovelen dan valt het aankomen erg mee.quote:Op zondag 18 februari 2018 12:53 schreef Montelly het volgende:
Jeetje, vanavond ook een flinke maaltijd? Kom jij niet aan van al dat eten?
oooh zo lekker! Wat hadden jullie?quote:Op zondag 18 februari 2018 20:05 schreef Duveldrinker het volgende:
Wij heb gezondigd bij de KFC nu vies vol.
Variety bucket voor mij en zoonlief. Hebben nog over..was best veel voor 14 euro ofzo.quote:Op zondag 18 februari 2018 20:20 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
oooh zo lekker! Wat hadden jullie?
welke tent is dat?quote:Op zondag 18 februari 2018 12:31 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heerlijk!
Mijn late ontbijt/lunch wordt ook noedels maar dan in een echt Japans tentje die ramen als lunch serveert. Voor de eerste keer erheen maar heel goede recensies dus ben zeer benieuwd.
gezellig en het eten zal vast lekker zijnquote:Op zondag 18 februari 2018 20:32 schreef flipsen het volgende:
Nu mijn schoonvader er niet meer is heb ik maar eens voor de zondagse asado gezorgd. Wel wat anders dan hij, nu geen ingewanden en lappen vlees maar voornamelijk chorizo parillera worstjes, een Morcilla (bloedworst) en groentetjes. En verder een salade van komkommer, gele paprika, winterwortel, kaas, walnoten met een lekkere dressing. Oh ja, met zelfgeplante bieslook en zelfgeplante rozemarijn Geen duidelijke foto van het eten, wel van de tafel
[ afbeelding ]
Goeie vraag, ben ik ook wle benieuwd naar eigenlijk. Als het in Rotterdam is, dan denk ik Iwanius bij Hinoki Rotterdam.quote:
Of takumi, daar heb je ook een verslagje geschreven kan ik mij herinneren.quote:Op maandag 19 februari 2018 18:16 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Goeie vraag, ben ik ook wle benieuwd naar eigenlijk. Als het in Rotterdam is, dan denk ik Iwanius bij Hinoki Rotterdam.
[b]
Soort van nasi!quote:Op maandag 19 februari 2018 18:33 schreef flipsen het volgende:
[ afbeelding ]
Was wel weer toe aan wat groente, dus rode ui en teen knoflook fruiten, scheut ketjam manis erbij die iemand voor me had meegenomen (hier niet te krijgen), halve paprika die over was erbij, kip bakken, boontjes en rijst koken en afgieten, alles bij elkaar flikkeren en gaan met die banaan (die er uiteraard niet in zat, want banaan = vies).
Dat was het originele idee, want ik dacht dat ik nog een zakje nasi kruiden had liggen (ook door iemand meegenomen). Maar dat bleek mix voor satehsaus te zijn en die maak ik liever zelfquote:
Je had zo ook je eigen nasimix, hoor. Uien en knoflook frituren, maggiblokjes, zout en (soms een klein beetje suiker), ketjap manis, zwarte peper. Dat is de basissmaak al.quote:Op maandag 19 februari 2018 20:20 schreef flipsen het volgende:
[..]
Dat was het originele idee, want ik dacht dat ik nog een zakje nasi kruiden had liggen (ook door iemand meegenomen). Maar dat bleek mix voor satehsaus te zijn en die maak ik liever zelf
Nee, was in Haarlem, las ik elders.quote:Op maandag 19 februari 2018 18:16 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Goeie vraag, ben ik ook wle benieuwd naar eigenlijk. Als het in Rotterdam is, dan denk ik Iwanius bij Hinoki Rotterdam.
Die moet ik even onthouden, denk ik, als Japans-eten-liefhebber.quote:
Vandaar SnoepTomaatje en niet SoepTomaatjequote:Op dinsdag 20 februari 2018 12:17 schreef SnoepTomaatje het volgende:
Ontbeten met Turkse wilde brandnetelsoep.
Niet echt mijn ding, soep op de vroege morhen1.
!quote:Op dinsdag 20 februari 2018 12:29 schreef flipsen het volgende:
[..]
Vandaar SnoepTomaatje en niet SoepTomaatje
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |