abonnement Unibet Coolblue
  zondag 4 februari 2018 @ 12:05:14 #1
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176945075
Syrië

Syrië is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesië demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syrië. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syrië bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syrië, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syrië
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syrië heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syrië opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordanië, Libië, VAE, Saudi-Arabië en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syrië met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syrië

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syrië bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul


Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyriërs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creëren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176948774
Afrin offensive: seven Turkish soldiers die in Syria

Losses mark the highest toll in one day for the Turkish military in Operation Olive Branch

Seven Turkish soldiers have been killed in an offensive against Kurdish militia in Syria, including five who died in a single attack on a tank, Turkey’s army has said.

The losses marked the highest toll in one day for the Turkish military in Operation Olive Branch, launched on 20 January against the Syrian Kurdish People’s Protection Units (YPG) militia, seen by Ankara as a terrorist group.

The assault on the tank on Saturday, details of which were not disclosed, was also the single deadliest attack on the Turkish military of the offensive so far.

The clashes brought the number of Turkish troops killed so far in the operation to 14.
https://www.theguardian.c(...)rs-tank-attack-syria
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176948814
Isis ‘far from finished’ as jihadi fighters regroup in Syria

Isis is regrouping in Syria despite being driven from its strongholds as the jihadi force exploits rivalries between its foes in an attempt to stage a comeback, Syrian opposition and regime fighters say.

But just months after the last big Isis strongholds were retaken in Syria, and Russia and Iran declared the jihadis had been defeated, rising tensions and new territorial ambitions among the international forces have shifted the focus away from the remaining Isis pockets. A Turkish offensive in north-west Syria against US-backed Kurdish militias that successfully fought Isis is adding to the tension.

“Isis is far from finished — and there is probably a willingness on many sides to leave its remainder alone so it can attack their enemies for them,” one Syrian opposition figure said.
https://www.ft.com/content/c7c5fb38-05a4-11e8-9650-9c0ad2d7c5b5
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176948967
Turkije viesmad?



quote:
Jac Holmes: Funeral for British fighter killed in Syria
Fighters from around the world who battled the Islamic State (IS) group gathered in Dorset for the funeral of a 24-year-old Briton killed in Syria.

Former IT consultant Jac Holmes first left his home to join Kurdish forces in 2015. He died in Raqqa in October.

The ceremony in Wimborne was also attended by hundreds of Kurdish people who had travelled in minibuses from across the UK to pay their respects.

His mother, Angie Blannin, had previously described her son as a hero.

Mr Holmes, who was from Bournemouth and had no prior military training, became a sniper with Kurdish militia the YPG and was one of the longest-serving foreign volunteers in the fight against IS.

His coffin was carried into the service by members of the Kurdish community, and dressed with flowers in the colours of the YPG.

There was standing room only as speeches and tributes were made, including an address by the YPG's general commander Nuri Mahmud.

Speaking over Skype from Syria, he said: "If Jac Holmes and his comrades did not fight against IS to defeat them, eventually IS would have the power to attack elsewhere in the world."

At the scene: Emma Vardy, BBC News
Former YPG fighters were reunited in a remarkable gathering at a Dorset community centre.

Those from the US, Europe and even Australia made the journey. Many had not seen each other since being in combat in Syria.

They shared war stories and fond memories of Jac Holmes.

Many have faced arrest and police investigation but, in their eyes, their commitment to the Kurdish cause outweighs the risks.

Following the service, his coffin was taken to Poole Crematorium where friends and family paid their final respects.

Spanish fighter Arges Artiaga, who fought alongside Mr Holmes and was with him when he died, told the BBC: "I had to say goodbye to my friend, my brother."

Hanna Bohman, a fighter from Canada, added: "I flew over because Jac was one of the original volunteers to join the YPG. I had to come."

A memorial ceremony for Mr Holmes and fellow Briton Oliver Hall, of Gosport in Hampshire, had previously been held in Syria.

Both of their bodies were repatriated in January.
http://www.bbc.com/news/uk-england-dorset-42912022
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176966802
gaan ze weer...

BarzanSadiq twitterde op maandag 05-02-2018 om 09:07:22 A #Turkish military convoy is on its way to #Syria's al-Eis in southern #Aleppo. The convoy will form a sixth observation position, part of de-escalation zones agreement in northwestern #Syria. https://t.co/96mFd1ogtJ reageer retweet
BarzanSadiq twitterde op maandag 05-02-2018 om 11:00:31 #BREAKINGThere are ongoing negotiations to end the #Turkish military operation in #Afrin, #Syria - #Iranian MFA reageer retweet
BarzanSadiq twitterde op maandag 05-02-2018 om 11:05:47 #Turkey must respect #Syrian sovereignty and review external policies -#Iranian MFA reageer retweet


[ Bericht 45% gewijzigd door Slayage op 05-02-2018 11:20:27 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176969672
de russen hebben kennelijk de recalcitrante assadisten tot de orde geroepen. na het incident afgelopen week.

QalaatAlMudiq twitterde op maandag 05-02-2018 om 11:57:13 #Pt. Al-Eis is a strategic location: seized back by Rebels on 1st April 2016 its hill overlooks large parts of S. #Aleppo countryside occupied by #IRGC-linked forces. https://t.co/sqkdNC2fjf https://t.co/dRfbIM6eUh reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 05-02-2018 om 12:41:39 S. #Aleppo: Turkish Army started works to set-up base in Al-Eis (hill visible in background). #TSK brought there at least as many vehicles than a week ago. https://t.co/6LgKY2oLUf https://t.co/oh12VRRk5q reageer retweet
long read

Operation Olive Branch: A Political Military Assessment

[ Bericht 2% gewijzigd door Slayage op 05-02-2018 14:25:17 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 5 februari 2018 @ 14:24:51 #7
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176970773

Doei ISIS
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_176970944
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 14:24 schreef Szura het volgende:

Doei ISIS
de samenwerking was fijn! ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176972557
leuke observatie :P

muratates74 twitterde op maandag 05-02-2018 om 02:10:53 NATO once founded with one main reason which was to fight the communist 'aggression'. Turkey joined NATO in 52'. Nowadays we see the 'founders' of NATO are allied w / a Communist Marxist terrorist group who promote and execute suicide bombings. Ironic... https://t.co/TtWrXzhyhM reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176972719
Turkije is niet meer de Turkije van 1953. Amerika is niet meer de Amerika van de Koude Oorlog.
pi_176972793
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 15:47 schreef Slayage het volgende:
leuke observatie :P

muratates74 twitterde op maandag 05-02-2018 om 02:10:53 NATO once founded with one main reason which was to fight the communist 'aggression'. Turkey joined NATO in 52'. Nowadays we see the 'founders' of NATO are allied w / a Communist Marxist terrorist group who promote and execute suicide bombings. Ironic... https://t.co/TtWrXzhyhM reageer retweet
[ afbeelding ]
  maandag 5 februari 2018 @ 16:00:38 #12
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176972934
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 15:53 schreef Stabiel het volgende:
Turkije is niet meer de Turkije van 1953. Amerika is niet meer de Amerika van de Koude Oorlog.
En de NAVO is allang niet meer de NAVO van de Koude Oorlog
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_176973002
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 15:47 schreef Slayage het volgende:
leuke observatie :P

muratates74 twitterde op maandag 05-02-2018 om 02:10:53 NATO once founded with one main reason which was to fight the communist 'aggression'. Turkey joined NATO in 52'. Nowadays we see the 'founders' of NATO are allied w / a Communist Marxist terrorist group who promote and execute suicide bombings. Ironic... https://t.co/TtWrXzhyhM reageer retweet
[ afbeelding ]
Eerst samen met politieke islam tegen communisme, en nu samen met communisme tegen politieke islam.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  maandag 5 februari 2018 @ 16:56:03 #14
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_176974359
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 16:03 schreef alilami het volgende:

[..]

Eerst samen met politieke islam tegen communisme, en nu samen met communisme tegen politieke islam.
Dat zeggen ze, maar als ze hun ware doel hebben bereikt drukken ze hun amerikaanse pik wel in die ypg/pkk pionnetjes.(Net zoals ze met Saddam en Osama hadden gedaan)
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_176974617
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 16:56 schreef TeenWolf het volgende:
Dat zeggen ze, maar als ze hun ware doel hebben bereikt drukken ze hun amerikaanse pik wel in die ypg/pkk pionnetjes.(Net zoals ze met Saddam en Osama hadden gedaan)
Of wellicht laten ze Turkije wel vallen nu het land geen 'nut' meer heeft en bestuurd wordt door een megalomane Islamist. Dat ze gewoon zonder schaamte de YPG blijven steunen en kijken hoe de Turken loze dreigementen blijven uitten.
pi_176974633
Volgens deze tweet executeert een YPG terrorist een ongewapende burger. Video inbegrepen. Is wel schokkend. Paar dagen terug waren mensen geschokt van de beelden van een PKK terrorist die gemutileerd zou zijn.

huseyinbozan twitterde op maandag 05-02-2018 om 15:24:45 YPG/PKK'lı Cakdar kod adlı terörist Zahid Abdullah #DeirEzzor'un Bahra bölgesinde bir sivili kurşuna dizerek vahşice katletti. #TeroristYPG https://t.co/xTlKve5Dz2 reageer retweet
  maandag 5 februari 2018 @ 17:36:24 #17
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_176975144
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 17:09 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Of wellicht laten ze Turkije wel vallen nu het land geen 'nut' meer heeft en bestuurd wordt door een megalomane Islamist. Dat ze gewoon zonder schaamte de YPG blijven steunen en kijken hoe de Turken loze dreigementen blijven uitten.
nope
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_176975473
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 17:36 schreef TeenWolf het volgende:
nope
Waarom laten ze de YPG niet vallen dan nu IS nagenoeg is verslagen?
  maandag 5 februari 2018 @ 17:59:12 #19
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176975555
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 17:54 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Waarom laten ze de YPG niet vallen dan nu IS nagenoeg is verslagen?
Ypg is een terroristische organisatie.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 5 februari 2018 @ 18:13:09 #20
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_176975853
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 17:54 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Waarom laten ze de YPG niet vallen dan nu IS nagenoeg is verslagen?
Waarom lieten ze Osama destijds niet vallen?

Waarom lieten ze Saddam destijds niet vallen?

Waarom lieten ze Taliban destijds niet vallen?

ALLE (terroristische) organisaties/personen hebben een 'houdbaarheidsdatum'.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  maandag 5 februari 2018 @ 18:19:00 #21
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176975963

Nu moet NAVO iran binnenvallen?
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 5 februari 2018 @ 18:21:19 #22
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176976009
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:19 schreef _--_ het volgende:
[ afbeelding ]
Nu moet NAVO iran binnenvallen?
Wat, omdat Turkije zich in een ander land in een oorlog heeft gemengd? :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 5 februari 2018 @ 18:23:57 #23
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176976054
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:21 schreef Szura het volgende:

[..]

Wat, omdat Turkije zich in een ander land in een oorlog heeft gemengd? :')
Ja want Turkije valt Iran aan. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 5 februari 2018 @ 18:25:22 #24
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176976082
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:23 schreef _--_ het volgende:

[..]

Ja want Turkije valt Iran aan. :')
Wat heeft dat ermee te maken :').
Die Turken zoeken het maar uit met hun unilaterale optreden daar, heeft de NAVO geen reet mee te maken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_176976105
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:23 schreef _--_ het volgende:

[..]

Ja want Turkije valt Iran aan. :')
Turkije wordt niet in eigen land aangevallen toch? Dus geen zaak voor dr NAVO
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  maandag 5 februari 2018 @ 18:33:50 #26
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176976253
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:26 schreef marsan het volgende:

[..]

Turkije wordt niet in eigen land aangevallen toch? Dus geen zaak voor dr NAVO
Jawel. Met raketten
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176976359
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:33 schreef _--_ het volgende:

[..]

Jawel. Met raketten
Dat kon ik niet uit het bericht halen.
Maar dan nog is turkije de agressor in deze en hoeft de NAVO niets te doen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_176976411
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:13 schreef TeenWolf het volgende:
Waarom lieten ze Osama destijds niet vallen?

Waarom lieten ze Saddam destijds niet vallen?

Waarom lieten ze Taliban destijds niet vallen?

ALLE (terroristische) organisaties/personen hebben een 'houdbaarheidsdatum'.
Je geeft geen antwoord op mijn vraag. Het ziet er naar uit dat de VS de YPG blijft steunen ondanks dat Turkije moord en brand schreeuwt. Turkije is zo zwak dat het nog steeds in een samenwerkingsverbond zit met het land dat haar aartsvijand aan haar grensgebied zonder blikken of blozen steunt. Incirlik is nog steeds beschikbaar voor de Amerikanen. Turkije lijkt nauwelijks nog enige waarde voor de Yanks te hebben.
  maandag 5 februari 2018 @ 18:42:59 #29
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176976412
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:40 schreef marsan het volgende:

[..]

Dat kon ik niet uit het bericht halen.
Maar dan nog is turkije de agressor in deze en hoeft de NAVO niets te doen.
Nee, iran is de agressor. Turkije heeft de Iranezen niets aan gedaan.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 5 februari 2018 @ 18:43:14 #30
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176976415
overigens dit. :D
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176976441
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 17:59 schreef _--_ het volgende:

[..]

Ypg is een terroristische organisatie.
Dat vindt niemand buiten de Turken. En de hele wereld geeft geen neuk om hoe Turkije er tegen aan kijkt.

[ Bericht 0% gewijzigd door Stabiel op 05-02-2018 18:50:08 ]
pi_176976469
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:42 schreef _--_ het volgende:

[..]

Nee, iran is de agressor. Turkije heeft de Iranezen niets aan gedaan.
tukije zit toch ongevraagd in een vreemd land.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  maandag 5 februari 2018 @ 18:49:38 #33
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176976521
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:44 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Dat vind niemand buiten de Turken. En de hele wereld geeft geen neuk om hoe Turkije er tegen aan kijkt.
Nope, de VS erkent de YPG als tak van de PKK. Beter je onderzoek doen voortaan.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 5 februari 2018 @ 18:50:02 #34
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176976527
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:46 schreef marsan het volgende:

[..]

tukije zit toch ongevraagd in een vreemd land.
En Iran heeft daar het volgende mee te maken?
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 5 februari 2018 @ 18:50:52 #35
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176976547
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:50 schreef _--_ het volgende:

[..]

En Iran heeft daar het volgende mee te maken?
Dat zijn de vragen helemaal niet, jij komt met een domme vraag over de NAVO en die heeft helemaal niks met dat gekloot tussen een Turks konvooi in een vreemd land en Iraanse milities in een vreemd land te maken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_176976559
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:50 schreef _--_ het volgende:

[..]

En Iran heeft daar het volgende mee te maken?
Kom je uit een ei? Wat dat toch met al die bekrompen Anatoliërs hier.
pi_176976575
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:49 schreef _--_ het volgende:

[..]

Nope, de VS erkent de YPG als tak van de PKK. Beter je onderzoek doen voortaan.
Nee. Wellicht moet jij beter je onderzoek doen.
pi_176976580
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:50 schreef _--_ het volgende:

[..]

En Iran heeft daar het volgende mee te maken?
Genoeg om blijkbaar een paar raketten te laten vallen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  maandag 5 februari 2018 @ 18:52:18 #39
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176976583
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:51 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Kom je uit een ei? Wat dat toch met al die bekrompen Anatoliërs hier.
Zo vermoeiend is dat, elke keer als Turkije mee gaat doen komen er een paar van die nitwits naar dit topic gerend.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 5 februari 2018 @ 18:53:58 #40
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176976617
Ik heb het erover wat een factor kan zijn dat Iraanse milities als rede zien om een raket af te vuren richting Turkije.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176976638
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:53 schreef _--_ het volgende:
Ik heb het erover wat een factor kan zijn dat Iraanse milities als rede zien om een raket af te vuren richting Turkije.
T boeit de NAVO iig geen reet.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  maandag 5 februari 2018 @ 18:55:38 #42
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176976645
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:53 schreef _--_ het volgende:
Ik heb het erover wat een factor kan zijn dat Iraanse milities als rede zien om een raket af te vuren richting Turkije.
Nee jij begint over de totaal irrelevante NAVO
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 5 februari 2018 @ 18:57:13 #43
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176976681
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:55 schreef Szura het volgende:

[..]

Nee jij begint over de totaal irrelevante NAVO
Omdat ik Iran als agressor zie. Ik zie geen factor dat de aanval van Iran terecht maakt. Daarom heb ik het over NAVO. Draai niet steeds om worden heen. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176976684
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:53 schreef _--_ het volgende:
Ik heb het erover wat een factor kan zijn dat Iraanse milities als rede zien om een raket af te vuren richting Turkije.
Er is geen raket richting Turkije afgevuurd.
  maandag 5 februari 2018 @ 18:57:33 #45
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_176976688
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:55 schreef Szura het volgende:

[..]

Nee jij begint over de totaal irrelevante NAVO
Ja maar Gulen, PKK en Deep State.
  maandag 5 februari 2018 @ 18:58:32 #46
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176976706
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:51 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Nee. Wellicht moet jij beter je onderzoek doen.
_O- _O-
quote:
Sinds kort beschouwt de Central Intelligence Agency de Democratische Uniepartij (PYD) als Syrische tak van de PKK.[3] De YPG is de gewapende tak van de PYD.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Olijftak
_O- _O-
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176976711
quote:
13s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:57 schreef _--_ het volgende:

[..]

Omdat ik Iran als agressor zie. Ik zie geen factor dat de aanval van Iran terecht maakt. Daarom heb ik het over NAVO. Draai niet steeds om worden heen. :')
Maar het boeit de NAVO wss niet heel veel wie jij als agressor ziet.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_176976722
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:46 schreef marsan het volgende:

[..]

tukije zit toch ongevraagd in een vreemd land.
Misschien wel op uitnodiging van de Turkemenen en de lokale islamitische fundamentalistische luitjes?
pi_176976744
quote:
7s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:59 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Misschien wel op uitnodiging van de Turkemenen en de lokale islamitische fundamentalistische luitjes?
Die hebben alleen geen recht om buitenlandse mogendheden uit te nodigen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  maandag 5 februari 2018 @ 19:00:49 #50
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176976750
quote:
13s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:57 schreef _--_ het volgende:

[..]

Omdat ik Iran als agressor zie. Ik zie geen factor dat de aanval van Iran terecht maakt. Daarom heb ik het over NAVO. Draai niet steeds om worden heen. :')
Het boeit geen ruk wie de agressor is, domme pleeborstel. Wat heeft de NAVO of het inroepen van Artikel 5 ermee te maken dat een Turks konvooi in een vreemd land slaags raakt met Iraanse milities in een vreemd land? Geen reet.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 5 februari 2018 @ 19:01:28 #51
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176976759
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:57 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ja maar Gulen, PKK en Deep State.
Domme Erdo-wolven...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 5 februari 2018 @ 19:02:03 #52
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176976774
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:00 schreef Szura het volgende:

[..]

Het boeit geen ruk wie de agressor is, domme pleeborstel. Wat heeft de NAVO of het inroepen van Artikel 5 ermee te maken dat een Turks konvooi in een vreemd land slaags raakt met Iraanse milities in een vreemd land? Geen reet.
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:01 schreef Szura het volgende:

[..]

Domme Erdo-wolven...
https://www.scientias.nl/zelfbeheersing-kun-je-leren-drie-tips/
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 5 februari 2018 @ 19:02:56 #53
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176976789
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:51 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Nee. Wellicht moet jij beter je onderzoek doen.
naast wikipedia heb ik dit ook als bron

Zoals ik al zei, doe eens beter onderzoek.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 5 februari 2018 @ 19:03:17 #54
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176976794
quote:
Lezen en inlezen kun je ook leren, ipv dit topic te vervuilen met een berg nonsens.

Als Iran uit het niets met een lading straaljagers bombardementen uitvoert op Ankara, dan mag je terugkomen om het te hebben over de NAVO en Artikel 5.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 5 februari 2018 @ 19:03:39 #55
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_176976801
De SAA gaat gewoon volgas op Al-Eis toch?
Say what?
pi_176976838
quote:
Zo onwetend. De CIA bepaalt niet wie de VS wel of niet als terroristische organisatie beschouwt. Dat doet het Congress of Witte Huis. En gezien het feit dat noch de Treasury Departement of State Departement de YPG als terroristische organisatie classificeert, is dat schattige wikipedia-link van je niets meer dan een farce .

Maar neem gerust een kijk:

https://www.state.gov/j/ct/rls/other/des/123085.htm

Ik ben in ieder geval klaar met het reageren op Turkse fanboys die niet weten waar ze het over hebben.
  maandag 5 februari 2018 @ 19:08:03 #57
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176976900
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:05 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Zo onwetend. De CIA bepaalt niet wie de VS wel of niet als terroristische organisatie beschouwt. Dat doet het Congress of Witte Huis. En gezien het feit dat noch de Treasury Departement of State Departement de YPG als terroristische organisatie classificeert, is dat schattige wikipedia-link van je niets meer dan een farce .

Maar neem gerust een kijk:

https://www.state.gov/j/ct/rls/other/des/123085.htm

Ik ben in ieder geval klaar met het reageren op bekrompen nitwits die niet weten waar ze het over hebben.
laatste stribbels. Het feit blijft dat de YPG banden heeft met PKK. Dat ook nog eens door de CIA, een staatsorganisatie. Hopelijk kom je uit je ontkenningsfase.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176976901
quote:
Nu weet ik wat jouw gebruikersnaam is op Wikipedia. Zelf Wikipedia aanpassen en daarna Wikipedia als bron gebruiken op FOK! GEZAKT. ;)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:TheMuurtje
"Deze gebruiker zit in de 4e klas van het Gymnasium."

"In een bewerking door TheMuurtje wordt aangegeven dat Turkije de YPG als PKK-tak ziet"
https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg:Operatie_Olijftak
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  maandag 5 februari 2018 @ 19:08:25 #59
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_176976908
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:42 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Je geeft geen antwoord op mijn vraag. Het ziet er naar uit dat de VS de YPG blijft steunen ondanks dat Turkije moord en brand schreeuwt. Turkije is zo zwak dat het nog steeds in een samenwerkingsverbond zit met het land dat haar aartsvijand aan haar grensgebied zonder blikken of blozen steunt. Incirlik is nog steeds beschikbaar voor de Amerikanen. Turkije lijkt nauwelijks nog enige waarde voor de Yanks te hebben.
Wat is er in hemelsnaam zooooo belangrijk aan Amerika en of wat voor waarde de yanks aan je zouden moeten hechten..

Wellicht heeft Amerika de terroristensteuner meer aan de waarde die landen als Micronesië nog steeds aan hun hechten of volkjes die nog steeds a la jaren '80 '90 in de vieze plannetjes van Amerika trappen zoals de Koerden.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  maandag 5 februari 2018 @ 19:08:44 #60
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176976916
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:08 schreef alilami het volgende:

[..]

Nu weet ik wat jouw gebruikersnaam is op Wikipedia. Zelf Wikipedia aanpassen en daarna Wikipedia als bron gebruiken op FOK! GEZAKT. ;)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:TheMuurtje
"Deze gebruiker zit in de 4e klas van het Gymnasium."

"In een bewerking door TheMuurtje wordt aangegeven dat Turkije de YPG als PKK-tak ziet"
https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg:Operatie_Olijftak
:D

Wel weer klaar met dat domme figuur
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 5 februari 2018 @ 19:09:14 #61
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176976927
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:08 schreef alilami het volgende:

[..]

Nu weet ik wat jouw gebruikersnaam is op Wikipedia. Zelf Wikipedia aanpassen en daarna Wikipedia als bron gebruiken op FOK! GEZAKT. ;)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:TheMuurtje
"Deze gebruiker zit in de 4e klas van het Gymnasium."

"In een bewerking door TheMuurtje wordt aangegeven dat Turkije de YPG als PKK-tak ziet"
https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg:Operatie_Olijftak
Maatje van me, ik heb gewoon de referentie toegevoegd dat alles wat daar staat bevestigd, het zijn dus niet mijn woorden. Wel goed geprobeerd. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176976939
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:00 schreef marsan het volgende:

[..]

Die hebben alleen geen recht om buitenlandse mogendheden uit te nodigen.
Might makes right blijkt maar weer.
  maandag 5 februari 2018 @ 19:10:02 #63
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176976955
Wel mijn Wikipedia uitpluizen maar niet de referentie lezen. TipTop
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176976986
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:08 schreef alilami het volgende:

[..]

Nu weet ik wat jouw gebruikersnaam is op Wikipedia. Zelf Wikipedia aanpassen en daarna Wikipedia als bron gebruiken op FOK! GEZAKT. ;)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:TheMuurtje
"Deze gebruiker zit in de 4e klas van het Gymnasium."

"In een bewerking door TheMuurtje wordt aangegeven dat Turkije de YPG als PKK-tak ziet"
https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg:Operatie_Olijftak
Lol
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_176976998
Haha, domme Turk die zijn kostbare tijd verspilt aan het editten van Wikipedia-pagina's om vervolgens de toegevoegde informatie als argument te gebruiken in een online-discussie. _O-
  maandag 5 februari 2018 @ 19:13:25 #66
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_176977013
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:08 schreef alilami het volgende:

[..]

Nu weet ik wat jouw gebruikersnaam is op Wikipedia. Zelf Wikipedia aanpassen en daarna Wikipedia als bron gebruiken op FOK! GEZAKT. ;)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:TheMuurtje
"Deze gebruiker zit in de 4e klas van het Gymnasium."

"In een bewerking door TheMuurtje wordt aangegeven dat Turkije de YPG als PKK-tak ziet"
https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg:Operatie_Olijftak
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_176977026
De commentaren op YouTube op filmpjes met een relatie met Turkije zijn ook altijd kostelijk :')
  maandag 5 februari 2018 @ 19:16:04 #68
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_176977083
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:12 schreef Stabiel het volgende:
Haha, domme Turk die zijn kostbare tijd verspilt aan het editten van Wikipedia-pagina's om vervolgens de toegevoegde informatie als argument te gebruiken in een online-discussie. _O-
wat is jouw superieure afkomst dan meneer de 'domme Turk' zeggert.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  maandag 5 februari 2018 @ 19:17:04 #69
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176977099
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:12 schreef Stabiel het volgende:
Haha, domme Turk die zijn kostbare tijd verspilt aan het editten van Wikipedia-pagina's om vervolgens de toegevoegde informatie als argument te gebruiken in een online-discussie. _O-
Hoop niet dat zijn niveau exemplarisch is voor gymnasium-4...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 5 februari 2018 @ 19:18:38 #70
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176977132
Een bekend verschijnsel wordt hier weer naar boven gehaald. Wanneer een persoon op een bepaald punt onderuit lijkt te zijn gehaald veranderd de focus van de groep met een andere mening naar dat punt en wordt de context genegeerd. Ik heb meerdere malen gemeld dat het artikel vol met referenties staat die mijn toegevoegde waarde aan het artikel bevestigen. Toch is het volgens jullie grappig dat ik Wikipedia als bron gebruik.

quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:12 schreef Stabiel het volgende:
Haha, domme Turk die zijn kostbare tijd verspilt aan het editten van Wikipedia-pagina's om vervolgens de toegevoegde informatie als argument te gebruiken in een online-discussie. _O-
Overigens vind ik deze post juist zeer dom. Dat ik mijn eigen toegevoegde informatie als argument gebruik hoeft geen probleem te zijn omdat deze ondersteund worden door ook weer door mij toegevoegde referenties. Dat wordt natuurlijk door jou genegeerd omdat je me onderuit wilt halen. Ik heb in ieder geval wel zelf onderzoek gedaan, dat kan van jou niet gezegd worden.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 5 februari 2018 @ 19:21:08 #71
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176977186
Stereotype van sommige mensen is weer zo mooi bewezen, ik kan er wel om lachen. :D
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176977189
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:17 schreef Szura het volgende:
Hoop niet dat zijn niveau exemplarisch is voor gymnasium-4...
Meer exemplarisch voor zijn Anatolische afkomst ben ik bang. Zelfs op universitair niveau konden de Turken die ik tegenkwam niet van hun blind nationalisme afkomen.
  maandag 5 februari 2018 @ 19:21:40 #73
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176977195
:')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176977251
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:18 schreef _--_ het volgende:
Overigens vind ik deze post juist zeer dom. Dat ik mijn eigen toegevoegde informatie als argument gebruik hoeft geen probleem te zijn omdat deze ondersteund worden door ook weer door mij toegevoegde referenties. Dat wordt natuurlijk door jou genegeerd omdat je me onderuit wilt halen. Ik heb in ieder geval wel zelf onderzoek gedaan, dat kan van jou niet gezegd worden.
Punt is dat je totaal niet weet waar je het over hebt. Je hebt geen onderzoek gedaan. Je hebt een stuk informatie gebruikt zonder het in haar context te plaatsen.

Alle officieel erkende terroristische organisaties (FTO's) worden door de VS publiekelijk genoemd. Die lijst kun je hier terugvinden:

https://www.state.gov/j/ct/rls/other/des/123085.htm

De YPG wordt zodoende niet genoemd als terroristische organisatie. Vandaar dat Amerikaanse commandanten de organisatie gewoon nog als hun bondgenoot zien.

Terug naar school.
  maandag 5 februari 2018 @ 19:27:01 #75
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176977308
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:24 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Punt is dat je totaal niet weet waar je het over hebt. Je hebt geen onderzoek gedaan. Je hebt een stuk informatie gebruikt zonder het in haar context te plaatsen.

Alle officieel erkende terroristische organisaties (FTO's) worden door de VS publiekelijk genoemd. Die lijst kun je hier terugvinden:

https://www.state.gov/j/ct/rls/other/des/123085.htm

Terug naar school.
Ik eis van jou dat je die kinderachtige commentaar terugtrekt, namelijk "domme turk". Het is namelijk ongefundeerd en alleen maar gebaseerd op een Wikipedia-edit dat nog eens klopt ook.

Daarnaast boeit mij dat Officiële gedoe niet. Een staatsorgaan erkent het als tak van een terroristische organisatie en dat moet wat mij betreft genoeg zeggen. En je hebt die video nog niet bekeken of wel. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176977383
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:27 schreef _--_ het volgende:

[..]

Ik eis van jou dat je die kinderachtige commentaar terugtrekt, namelijk "domme turk". Het is namelijk ongefundeerd en alleen maar gebaseerd op een Wikipedia-edit dat nog eens klopt ook.

Daarnaast boeit mij dat Officiële gedoe niet. Een staatsorgaan erkent het als tak van een terroristische organisatie en dat moet wat mij betreft genoeg zeggen. En je hebt die video nog niet bekeken of wel. :')
Maar het gaat niet om wat jij vindt wat genoeg is.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_176977388
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:27 schreef _--_ het volgende:
Ik eis van jou dat je die kinderachtige commentaar terugtrekt, namelijk "domme turk". Het is namelijk ongefundeerd en alleen maar gebaseerd op een Wikipedia-edit dat nog eens klopt ook.
Je kunt eisen wat je wilt. Ik neem niets terug.

quote:
Daarnaast boeit mij dat officiële gedoe niet.
Dat was ons al bekend. Domme Turk weer niet wat officieel inhoudt, en maakt daarom feitelijk onjuiste claims.
  maandag 5 februari 2018 @ 19:32:03 #78
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_176977415
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:21 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Meer exemplarisch voor zijn Anatolische afkomst ben ik bang. Zelfs op universitair niveau konden de Turken die ik tegenkwam niet van hun blind nationalisme afkomen.
Zo waar.
  maandag 5 februari 2018 @ 19:33:03 #79
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176977426
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:29 schreef marsan het volgende:

[..]

Maar het gaat niet om wat jij vindt wat genoeg is.
Het gaat er vooral niet om dat de staat het officieel maakt. Officieel is maar een woord. Dat het door de minister van defensie, CIA en een aantal senatoren wordt erkend met woorden is meer, maar dan ook, meer dan genoeg. Dat wat het officieel maakt is hierbij irrelevant.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 5 februari 2018 @ 19:34:08 #80
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176977439
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:30 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Je kunt eisen wat je wilt. Ik neem niets terug.

[..]

Dat was ons al bekend. Domme Turk weer niet wat officieel inhoudt, en maakt daarom feitelijk onjuiste claims.
Meneertje zei paar posts terug dat hij zou stoppen om op mijn posts te reageren. Dat doet meneertje zo te zien toch niet. Aangezien ik nu constateer dat jouw niveau begint te dalen stop ik wel. Kun jij lekker uitrusten.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176977445
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:33 schreef _--_ het volgende:

[..]

Het gaat er vooral niet om dat de staat het officieel maakt. Officieel is maar een woord. Dat het door de minister van defensie, CIA en een aantal senatoren wordt erkend met woorden is meer, maar dan ook, meer dan genoeg. Dat wat het officieel maakt is hierbij irrelevant.
Officieel is een woord, maar iets officieels maken of vastleggen heeft iets meer betekenis en waarde.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_176977458
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:33 schreef _--_ het volgende:
Het gaat er vooral niet om dat de staat het officieel maakt. Officieel is maar een woord. Dat het door de minister van defensie, CIA en een aantal senatoren wordt erkend met woorden is meer, maar dan ook, meer dan genoeg. Dat wat het officieel maakt is hierbij irrelevant.
_O- _O- _O-
  maandag 5 februari 2018 @ 19:35:22 #83
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176977459
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:34 schreef marsan het volgende:

[..]

Officieel is een woord, maar iets officieels maken of vastleggen heeft iets meer betekenis en waarde.
Officieel is een status. De video die ik heb gepost heeft zoveel meer waarde.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176977477
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:33 schreef _--_ het volgende:

[..]

Het gaat er vooral niet om dat de staat het officieel maakt. Officieel is maar een woord. Dat het door de minister van defensie, CIA en een aantal senatoren wordt erkend met woorden is meer, maar dan ook, meer dan genoeg. Dat wat het officieel maakt is hierbij irrelevant.
Zo werkt het niet. Amerika erkent de YPG niet als een terroristengroep anders hadden ze wel op dat lijstje gestaan.
pi_176977483
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:35 schreef _--_ het volgende:

[..]

Officieel is een status. De video die ik heb gepost heeft zoveel meer waarde.
Het woord officieel is een woord. De betekenis van iets offcieels maken heeft een status.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  maandag 5 februari 2018 @ 19:36:37 #86
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176977490
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:36 schreef marsan het volgende:

[..]

Het woord officieel is een woord. De betekenis van iets offcieels maken heeft een status.
Maar geen waarde.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  maandag 5 februari 2018 @ 19:37:06 #87
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176977499
Ik vond ‘domme Turk’ wel aardig accuraat
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_176977506
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:36 schreef _--_ het volgende:
Maar geen waarde.
Alleen daden hebben waarde. En de realiteit is dat Amerikaanse troepen en commandanten de YPG nog steeds op de grond blijven steunen. :W
  maandag 5 februari 2018 @ 19:37:53 #89
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176977513
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:35 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Zo werkt het niet. Amerika erkent de YPG niet als een terroristengroep anders hadden ze wel op dat lijstje gestaan.
De minister van defensie wel en dat toont hypocrisie van de hoogste plank.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176977527
Is dat gymnasium niveau? _O- Op het havo deden ze in elk geval wat meer moeite :P
pi_176977531
Na een paar jaar dacht ik weer even te kijken hoe het er aan toe gaat in dit topic, Atak is is _--_ ? Man man man wat een logica weer..
Leugenachtige wolven: Op vrijdag 15 januari 2016 01:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens berichten heeft het Turkse leger bombardementen uitgevoerd op Noord-Aleppo
12 jets vanuit Diyarbakir.
pi_176977542
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:37 schreef _--_ het volgende:

[..]

De minister van defensie wel en dat toont hypocrisie van de hoogste plank.
De minister kan zoveel zeggen wat hij wil, feit is dat de YPG officieel geen terroristische groepering is. De minister bepaalt niet wie een terrorist is. Dat doet het congres inderdaad :)

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 05-02-2018 19:39:55 ]
pi_176977553
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:36 schreef _--_ het volgende:

[..]

Maar geen waarde.
De status van iets nadat het op een officiele lijst is gezet, geeft het waarde.
Iig meer waarde dan jouw mening.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  maandag 5 februari 2018 @ 19:40:01 #94
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176977566
Zoals mijn geschiedenis leraar zegt: "Bij oude mensen/volwassenen is de mening over de actualiteit en daarvoor vastgeroest, een discussie met die mensen heeft geen zin."
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176977568
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:37 schreef _--_ het volgende:

[..]

De minister van defensie wel en dat toont hypocrisie van de hoogste plank.
Dat toont toch juist aan aan wat Stabiel zegt? de VS geven geen enkele dönersnipper om wat Turkije zoal vindt.
Leugenachtige wolven: Op vrijdag 15 januari 2016 01:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens berichten heeft het Turkse leger bombardementen uitgevoerd op Noord-Aleppo
12 jets vanuit Diyarbakir.
pi_176977586
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:40 schreef _--_ het volgende:
Zoals mijn geschiedenis leraar zegt: "Bij oude mensen/volwassenen is de mening over de actualiteit en daarvoor vastgeroest, een discussie met die mensen heeft geen zin."
Dus hij zet zichzelf al gelijk buitenspel? Verklaart wel jouw redeneringsvermogens..
Leugenachtige wolven: Op vrijdag 15 januari 2016 01:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens berichten heeft het Turkse leger bombardementen uitgevoerd op Noord-Aleppo
12 jets vanuit Diyarbakir.
pi_176977587
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:37 schreef _--_ het volgende:

[..]

De minister van defensie wel en dat toont hypocrisie van de hoogste plank.
Dat zei die minister niet. Hij zei dat tot op zekere hoogte een link tussen beide organisaties is. Een link maakt de YPG nog steeds geen terroristische organisatie. Als dat wel het geval was geweest, dan had de VS het wel op de FTO-lijst gezet.
pi_176977589
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:40 schreef _--_ het volgende:
Zoals mijn geschiedenis leraar zegt: "Bij oude mensen/volwassenen is de mening over de actualiteit en daarvoor vastgeroest, een discussie met die mensen heeft geen zin."
Heeft hij dat officieel gezegd?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_176977613
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:41 schreef marsan het volgende:

[..]

Heeft hij dat officieel gezegd?
Zo ja dan boeit het me niet, zo niet dan telt het niet :D Hij zet zichzelf schaakmat _O-
pi_176977713
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 16:03 schreef alilami het volgende:

[..]

Eerst samen met politieke islam tegen communisme, en nu samen met communisme tegen politieke islam.

quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:19 schreef _--_ het volgende:
[ afbeelding ]

wat een zooitje...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 5 februari 2018 @ 19:47:19 #101
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176977725
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:41 schreef marsan het volgende:

[..]

Heeft hij dat officieel gezegd?
:D _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_176977748
quote:
7s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:09 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Might makes right blijkt maar weer.
sws
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176977873
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:40 schreef _--_ het volgende:
Zoals mijn geschiedenis leraar zegt: "Bij oude mensen/volwassenen is de mening over de actualiteit en daarvoor vastgeroest, een discussie met die mensen heeft geen zin."
Is dat anders bij jonge Turkse dames en heren?
pi_176978020
quote:
7s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:52 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Is dat anders bij jonge Turkse dames en heren?
Als je bijna alleen maar omgaat met abi's en abla's, bijna alleen maar Turks nieuws leest en lid bent van dutchturks.nl kan het haast niet anders dat Türkije hemel en aarde ineen is.
Leugenachtige wolven: Op vrijdag 15 januari 2016 01:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens berichten heeft het Turkse leger bombardementen uitgevoerd op Noord-Aleppo
12 jets vanuit Diyarbakir.
pi_176978100
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:40 schreef _--_ het volgende:
Zoals mijn geschiedenis leraar zegt: "Bij oude mensen/volwassenen is de mening over de actualiteit en daarvoor vastgeroest, een discussie met die mensen heeft geen zin."
deed me denken aan een citaat van een zen meester



the beginner (kind) is open, nieuwsgierig, flexibel. the expert (volwassene) weet precies hoe de vork in de steel zit, heeft geen enkele behoefte aan groei en is mentaal een roestbak.

daarom zen mind beginners mind ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 5 februari 2018 @ 20:03:24 #106
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176978125
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

deed me denken aan een citaat van een zen meester

[ afbeelding ]

the beginner (kind) is open, nieuwsgierig, flexibel. the expert (volwassene) weet precies hoe de vork in de steel zit, heeft geen enkele behoefte aan groei en is mentaal een roestbak.

daarom zen mind beginners mind ;)
Over het flexibele had hij het ook over inderdaad. Goeie quote!
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176978235
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

deed me denken aan een citaat van een zen meester

[ afbeelding ]

the beginner (kind) is open, nieuwsgierig, flexibel. the expert (volwassene) weet precies hoe de vork in de steel zit, heeft geen enkele behoefte aan groei en is mentaal een roestbak.

daarom zen mind beginners mind ;)
Die zen-meester is overduidelijk nooit in aanraking met Turken geweest. In de mind van een Turk is slechts één possibility: Turkije altijd nummer 1.

Voor elk gezegde of wijsheid vormen de Turken de uitzondering.
pi_176978266
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:08 schreef Stabiel het volgende:

In de mind van een Turk is slechts één possibility: Turkije altijd nummer 1.

SWS
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176978269
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:08 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Die zen-meester is overduidelijk nooit in aanraking met Turken geweest. In de mind van een Turk is slechts één possibility: Turkije altijd nummer 1.

Voor elk gezegde of wijsheid vormen de Turken de uitzondering.
Hear hear, confirmation bias a la turca, ontkracht iets het Turkse standpunt? Per definitie fake of onbestaanbaar.
Leugenachtige wolven: Op vrijdag 15 januari 2016 01:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens berichten heeft het Turkse leger bombardementen uitgevoerd op Noord-Aleppo
12 jets vanuit Diyarbakir.
pi_176978276
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176978291
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:10 schreef primakov het volgende:

[..]

Hear hear, confirmation bias a la turca, ontkracht iets het Turkse standpunt? Per definitie fake of onbestaanbaar.
jij begrijp!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176978306
Mooi voorbeeld zie ik nu: mutilatie van die YPJ strijdster: komt door een bom :') dat er gewoon een filmpje is waar haar borsten nog niet door de matties van de Turken afgesneden is zal natuurlijk fake zijn.
Leugenachtige wolven: Op vrijdag 15 januari 2016 01:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens berichten heeft het Turkse leger bombardementen uitgevoerd op Noord-Aleppo
12 jets vanuit Diyarbakir.
  maandag 5 februari 2018 @ 20:12:32 #113
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176978324
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:10 schreef primakov het volgende:

[..]

Hear hear, confirmation bias a la turca, ontkracht iets het Turkse standpunt? Per definitie fake of onbestaanbaar.
Iemand met een tegenovergestelde mening wijzen op confirmation bias duidt meestal op information bias. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176978327
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

jij begrijp!
Doe jij toch ook wel eens arkadash ;) jij weet het echter wat minder dom te verpakken/
Leugenachtige wolven: Op vrijdag 15 januari 2016 01:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens berichten heeft het Turkse leger bombardementen uitgevoerd op Noord-Aleppo
12 jets vanuit Diyarbakir.
pi_176978351
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:12 schreef _--_ het volgende:

[..]

Iemand met een tegenovergestelde mening wijzen op confirmation bias duidt meestal op information bias. :')
Jij en je signature.....
Leugenachtige wolven: Op vrijdag 15 januari 2016 01:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens berichten heeft het Turkse leger bombardementen uitgevoerd op Noord-Aleppo
12 jets vanuit Diyarbakir.
pi_176978415
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:12 schreef _--_ het volgende:

[..]

Iemand met een tegenovergestelde mening wijzen op confirmation bias duidt meestal op information bias. :')
Jij kan wel weer elders gaan spelen.
pi_176978503
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:12 schreef primakov het volgende:

Doe jij toch ook wel eens arkadash ;) jij weet het echter wat minder dom te verpakken/
nee sorry, broer, mijn posts zal je niet makkelijk in een hokje kunnen stoppen. tenzij je de racistische "turk dus per definitie dom" frame gebruikt zoals sommigen hier :*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176978548
zijn ze gestopt met elkaar bestoken bij al eis? zie geen meldingen meer.

AymanDas1 twitterde op maandag 05-02-2018 om 19:36:48 According to Abdullah Al-Ali "Head of Al-Eiss local council", the Turkish Officers which are stationed in the village will not intervene in the civil affairs and administration. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176978683
Mijn voorspelling: over 10 jaar is de YPG/Koerdische autonome regio in Syrië nog steeds een trouwe bondgenoot van de VS en de EU, veilig onder een Navo no-fly zone en met geavanceerde training en materiaal. Turkijë is dan volledig losgeraakt van de EU en Navo, en moddert in z'n uppie wat aan in hun uithoekje van het Midden-Oosten.

Zonder hordes vluchtelingen om als menselijke pionnetjes tegen Europa te gebruiken, en met Azraq airbase in Jordanië als alternatief voor Incirlik, heeft Turkijë niemand meer wat te bieden. En zonder Navo-technologie is hun legertje dienstplichtige boeren geen cent waard (denk maar niet dat Rusland Turkijë gaat helpen, die gebruiken Turkijë alleen om de Navo mee op te stoken). Terug in je hok, daarbinnen mag je zo hard blaffen als je maar wilt.
pi_176978700
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:19 schreef Slayage het volgende:

[..]

nee sorry, broer, mijn posts zal je niet makkelijk in een hokje kunnen stoppen. tenzij je de racistische "turk dus per definitie dom" frame gebruikt zoals sommigen hier :*
Turken zijn geen ras, racistisch is dat dus niet. Maar nee, 't is weer een tijdje geleden dat ik hier heb gepost maar jij leek ook niet altijd even vatbaar voor ontlastende bewijzen/argumenten. En qua visie op het Turkije-PKK conflict vond ik je juist makkelijk in het standaard Turkse hokje te plaatsen. Maar dit allemaal terzijde.

Berichten dat er weer een Turkse tank is geraakt door de YPG, iemand een betrouwbare indicatie van de verliezen over en weer?
Leugenachtige wolven: Op vrijdag 15 januari 2016 01:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens berichten heeft het Turkse leger bombardementen uitgevoerd op Noord-Aleppo
12 jets vanuit Diyarbakir.
  maandag 5 februari 2018 @ 20:29:42 #122
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176978775
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:27 schreef primakov het volgende:

[..]

Turken zijn geen ras, racistisch is dat dus niet. Maar nee, 't is weer een tijdje geleden dat ik hier heb gepost maar jij leek ook niet altijd even vatbaar voor ontlastende bewijzen/argumenten. En qua visie op het Turkije-PKK conflict vond ik je juist makkelijk in het standaard Turkse hokje te plaatsen. Maar dit allemaal terzijde.

Berichten dat er weer een Turkse tank is geraakt door de YPG, iemand een betrouwbare indicatie van de verliezen over en weer?
Waarom ga je met ons om alsof we minderheden zijn? Ja dat zijn we ook, maar jij doet het zo expliciet. Dat wij een bepaalde ideologie aanhangen betekent niet dat dat de foute is. Ieder zijn eigen mening en daar hoef je niet steeds naar te wijzen.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176978860
Ik weet niet in hoeverre je beseft dat je je op een forum begeeft, dé plek om juist anderen hun mening te betwisten/bekritiseren. En sinds wanneer ken ik jou dat ik met je omga? Ken ik jou in het echt?
Leugenachtige wolven: Op vrijdag 15 januari 2016 01:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens berichten heeft het Turkse leger bombardementen uitgevoerd op Noord-Aleppo
12 jets vanuit Diyarbakir.
pi_176978908
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:27 schreef primakov het volgende:

[..]

Turken zijn geen ras, racistisch is dat dus niet.
hier ben ik gestopt met lezen O+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176978970
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:21 schreef Slayage het volgende:
zijn ze gestopt met elkaar bestoken bij al eis? zie geen meldingen meer.

AymanDas1 twitterde op maandag 05-02-2018 om 19:36:48 According to Abdullah Al-Ali "Head of Al-Eiss local council", the Turkish Officers which are stationed in the village will not intervene in the civil affairs and administration. reageer retweet
IvanSidorenko1 twitterde op maandag 05-02-2018 om 18:22:23 #Syria #Aleppo #SouthernAleppo Reports of Iranian Militias targeting Turkish Armed Forces looks like Iran is still not happy with the Russian & Turkish Deals. Iran isn’t calling the shots anymore so they should just stand down and not fuck up Russian Diplomatic Deals. reageer retweet
Corrigeer me als ik het mis heb, maar Rusland schijnt dus te hebben bepaald dat in het kader van de deëscalatiezones Turkije het gebied ten Westen van de weg tussen Hama en Halep zou controleren, en Iran het gebied ten Oosten van die weg. Omdat Al-Eiss ten Oosten van die weg valt, zouden de Iraniërs boos zijn. Klopt dit een beetje?
  maandag 5 februari 2018 @ 20:35:32 #127
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176978978
quote:
Volgens het Internationaal Verdrag inzake de uitbanning van alle vormen van rassendiscriminatie betekent raciale discriminatie "elke vorm van onderscheid, uitsluiting, beperking of voorkeur op grond van ras, huidskleur, afkomst of nationale of etnische afstamming die ten doel heeft de erkenning, het genot of de uitoefening, op voet van gelijkheid, van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden op politiek, economisch, sociaal of cultureel gebied, of op andere terreinen van het openbare leven, teniet te doen of aan te tasten, dan wel de tenietdoening of aantasting daarvan ten gevolge heeft."[2]

De laatste definitie maakt dus geen onderscheid tussen discriminatie op grond van ras of etniciteit. Het onderscheid tussen beide begrippen blijkt ook voor antropologen een onderwerp van debat. Ook de Britse wet verstaat bijvoorbeeld onder raciale groep "elke groep mensen gedefinieerd op grond van ras, huidskleur of nationaliteit (inclusief burgerschap), of etnische of nationale afkomst".
https://nl.wikipedia.org/wiki/Racisme

HeT iS gEeN rAs DuS oOk NiEt RaCiStIsCh. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176979064
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

hier ben ik gestopt met lezen O+
Mooi, dan ben je toch in het Turkse hokje qua confirmation bias te stoppen

quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:35 schreef _--_ het volgende:

[..]

https://nl.wikipedia.org/wiki/Racisme

HeT iS gEeN rAs DuS oOk NiEt RaCiStIsCh. :')
discriminatie
Britse wet
Leugenachtige wolven: Op vrijdag 15 januari 2016 01:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens berichten heeft het Turkse leger bombardementen uitgevoerd op Noord-Aleppo
12 jets vanuit Diyarbakir.
pi_176979088
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:35 schreef Bilge het volgende:

[..]

IvanSidorenko1 twitterde op maandag 05-02-2018 om 18:22:23 #Syria #Aleppo #SouthernAleppo Reports of Iranian Militias targeting Turkish Armed Forces looks like Iran is still not happy with the Russian & Turkish Deals. Iran isn’t calling the shots anymore so they should just stand down and not fuck up Russian Diplomatic Deals. reageer retweet
Corrigeer me als ik het mis heb, maar Rusland schijnt dus te hebben bepaald dat in het kader van de deëscalatiezones Turkije het gebied ten Westen van de weg tussen Hama en Halep zou controleren, en Iran het gebied ten Oosten van die weg. Omdat Al-Eiss ten Oosten van die weg valt, zouden de Iraniërs boos zijn. Klopt dit een beetje?
wat de russen prcs. willen waar exact de grens ligt weten we niet maar deze map, is volgens mij enigszins de insteek.

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 5 februari 2018 @ 20:39:42 #130
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176979097
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:38 schreef primakov het volgende:

[..]

Mooi, dan ben je toch in het Turkse hokje qua confirmation bias te stoppen

[..]

discriminatie
Britse wet
Hou aub op. Ik krijg weer een lachbui. _O- Lees de bron zorgvuldig.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176979160
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:39 schreef _--_ het volgende:

[..]

Hou aub op. Ik krijg weer een lachbui. _O- Lees de bron zorgvuldig.
Wikipedia, jij en bronnen :')
Leugenachtige wolven: Op vrijdag 15 januari 2016 01:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens berichten heeft het Turkse leger bombardementen uitgevoerd op Noord-Aleppo
12 jets vanuit Diyarbakir.
pi_176979171
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:35 schreef _--_ het volgende:

[..]

https://nl.wikipedia.org/wiki/Racisme

HeT iS gEeN rAs DuS oOk NiEt RaCiStIsCh. :')
een beetje zoals de PVV tokkie volk dat zegt moslims zijn geen ras dus als ik hen discrimineer is het geen racisme, maar nu stop ik met de geneuzel :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 5 februari 2018 @ 20:43:25 #133
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176979201


Fresh from Murica
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176979251
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat de russen prcs. willen waar exact de grens ligt weten we niet maar deze map, is volgens mij enigszins de insteek.

[ afbeelding ]
Onder wiens gezag hoort Al-Eis volgens deze map te vallen? Mijn Arabisch iswat roestig.
pi_176979342
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:44 schreef Bilge het volgende:

[..]

Onder wiens gezag hoort Al-Eis volgens deze map te vallen? Mijn Arabisch iswat roestig.
blauwe (russische) gebied net ten oosten van saraqib
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176979495
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:43 schreef _--_ het volgende:
[ afbeelding ]

Fresh from Murica
het regime is goed bezig. wat de amerikanen doen weten we niet, hebben we nooit geweten ook, omdat ze het zelf ook niet weten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 5 februari 2018 @ 20:54:02 #137
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176979525
Gewoon Tabqa aanvallen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_176979535
kwam deze zojuist tegen. paar dagen oud, maar veel zeggend if true.

IvanSidorenko1 twitterde op zondag 04-02-2018 om 03:54:29 #Syria #Idlib On January 24th A #Tiger_Forces Commander Explains How After securing Abu Duhur Town & Airport all military operations towards Idlib will be Halted in order to be directed somewhere else. The Fate of Idlib Governorate remains in hands of Astana or Geneva https://t.co/kcNOtCSHNX reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 5 februari 2018 @ 20:55:10 #139
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176979558
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:54 schreef Slayage het volgende:
kwam deze zojuist tegen. paar dagen oud, maar veel zeggend if true.

IvanSidorenko1 twitterde op zondag 04-02-2018 om 03:54:29 #Syria #Idlib On January 24th A #Tiger_Forces Commander Explains How After securing Abu Duhur Town & Airport all military operations towards Idlib will be Halted in order to be directed somewhere else. The Fate of Idlib Governorate remains in hands of Astana or Geneva https://t.co/kcNOtCSHNX reageer retweet
Zegt nog niet zoveel, prioriteit is kennelijk nu die ISIS-pocket
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_176979564
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:54 schreef Szura het volgende:
Gewoon Tabqa aanvallen
mag jij doen met een potje RISK :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176979593
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:55 schreef Szura het volgende:

[..]

Zegt nog niet zoveel, prioriteit is kennelijk nu die ISIS-pocket
fate of idlib remains in the hands of astana is veel zeggend, maar zoals ik zei, als het waar is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 5 februari 2018 @ 20:57:27 #142
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176979617
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

mag jij doen met een potje RISK :P
Dat vind ik echt een vreselijk saai spel
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_176979659
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:57 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat vind ik echt een vreselijk saai spel
goeiste bordspel ooit broer! :7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176979937
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

blauwe (russische) gebied net ten oosten van saraqib
Waarom vallen de Iraniërs dan Turkse troepen aan, als Al-Eis niet onder Iraans gezag zou komen te vallen? En welke kaarten kan Iran uitspelen tegen Rusland? 1 Russisch vliegtuig dat 'per ongeluk' Iraanse troepen bombardeert, en einde oefening lijkt mij..
  maandag 5 februari 2018 @ 22:05:08 #146
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_176981598
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_176981633
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 21:10 schreef Bilge het volgende:

Waarom vallen de Iraniërs dan Turkse troepen aan, als Al-Eis niet onder Iraans gezag zou komen te vallen? En welke kaarten kan Iran uitspelen tegen Rusland? 1 Russisch vliegtuig dat 'per ongeluk' Iraanse troepen bombardeert, en einde oefening lijkt mij..
tja de sjia extremisten ruiken sunni extremisten bloed, dan is het moeilijk om je in te houden, lijkt me. de iraniers hebben de russen vooral internationaal hard nodig net als baath in syrie, eigenlijk kunnen ze niet om de russen heen en moeten ze vooral ja en amen zeggen, alleen betekent dat niet dat ze alles leuk vinden wat de russen doen, dan doen ze een beetje recalcitrant en moeten ze tot de orde geroepen worden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176981692
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 21:10 schreef Bilge het volgende:
1 Russisch vliegtuig dat 'per ongeluk' Iraanse troepen bombardeert, en einde oefening lijkt mij..
:')
pi_176981896
de tatas hebben begrip voor de turkse afrin op, maar ondersteunen in deirezzor wel dezelfde organisatie die de turkse bommen incasseert in afrin, amerikaanse logica je weetz of is het syrische logica? :P

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 5 februari 2018 @ 22:18:23 #150
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_176982014
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 22:14 schreef Slayage het volgende:
de tatas hebben begrip voor de turkse afrin op, maar ondersteunen in deirezzor wel dezelfde organisatie die de turkse bommen incasseert in afrin, amerikaanse logica je weetz of is het syrische logica? :P

[ afbeelding ]
Ze moeten Amerika toch nalopen? Stel dat Amerika opeens stopt met ypg/pkk te steunen en zegt dat ze een terroristische organisatie in die regio zijn dan zal je de tata kont 180 graden HUP zien draaien.
Het gaat om wat Amerika zegt en doet, daar is de politiek van Nederland op gebaseerd.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_176982181
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 22:18 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ze moeten Amerika toch nalopen? Stel dat Amerika opeens stopt met ypg/pkk te steunen en zegt dat ze een terroristische organisatie in die regio zijn dan zal je de tata kont 180 graden HUP zien draaien.
Het gaat om wat Amerika zegt en doet, daar is de politiek van Nederland op gebaseerd.
Turkse reacties, ik kan hier zo blij van worden.
pi_176982206
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 22:24 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Turkse reacties, ik kan hier zo blij van worden.
racist!!!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176982392
Kan je niet voorstellen dat Iran blij is dat ze niet naar Foua kunnen.
  maandag 5 februari 2018 @ 22:48:02 #154
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_176982775
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 22:24 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Turkse reacties, ik kan hier zo blij van worden.
Wammes jij bent toch ook een Turk?
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_176982994
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 22:48 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Wammes jij bent toch ook een Turk?
Circassier x Hollander = Wammes.
Circassiers hebben geen vrienden, zelfs geen bergen. :P
Wel mutsen, heule warme mutsen.
  maandag 5 februari 2018 @ 23:00:09 #156
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_176983095
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 22:56 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Circassier x Hollander = Wammes.
Circassiers hebben geen vrienden, zelfs geen bergen. :P
Wel mutsen, heule warme mutsen.
Cerkez aha! :)

Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_176983900
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 22:56 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Circassier x Hollander = Wammes.
Circassiers hebben geen vrienden, zelfs geen bergen. :P
Wel mutsen, heule warme mutsen.
De Circassiers die ik ken zijn dol op Turkije en voelen zich Turks.
pi_176984531
EHSANI22 twitterde op maandag 05-02-2018 om 23:40:18 Reports that #SyrianArmy has moved Anti-Aircraft units/systems to both Aleppo and Idlib. This is clearly a signal to the Turkish Air Force and is independent of what the Russians may or may not have agreed with Ankara. reageer retweet
pi_176985177
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 19:08 schreef alilami het volgende:

[..]

Nu weet ik wat jouw gebruikersnaam is op Wikipedia. Zelf Wikipedia aanpassen en daarna Wikipedia als bron gebruiken op FOK! GEZAKT. ;)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:TheMuurtje
"Deze gebruiker zit in de 4e klas van het Gymnasium."

"In een bewerking door TheMuurtje wordt aangegeven dat Turkije de YPG als PKK-tak ziet"
https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg:Operatie_Olijftak
_O-
  dinsdag 6 februari 2018 @ 07:41:25 #160
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_176985482
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 22:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

tja de sjia extremisten ruiken sunni extremisten bloed, dan is het moeilijk om je in te houden, lijkt me. de iraniers hebben de russen vooral internationaal hard nodig net als baath in syrie, eigenlijk kunnen ze niet om de russen heen en moeten ze vooral ja en amen zeggen, alleen betekent dat niet dat ze alles leuk vinden wat de russen doen, dan doen ze een beetje recalcitrant en moeten ze tot de orde geroepen worden.
Ze bombarderen een partij die illegaal het land is binnengetrokken.... Heeft weinig met extremisme te maken.
  dinsdag 6 februari 2018 @ 07:45:21 #161
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_176985518
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 22:14 schreef Slayage het volgende:
de tatas hebben begrip voor de turkse afrin op, maar ondersteunen in deirezzor wel dezelfde organisatie die de turkse bommen incasseert in afrin, amerikaanse logica je weetz of is het syrische logica? :P

[ afbeelding ]
Ik zou Turkije steunen als ze tegen IS vechten, maar er begrip voor hebben als de SAA ze het land uit trapt (als ze dat zouden kunnen). Het is niet vreemd om een partij te steunen afhankelijk van de context.
pi_176986419
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 07:41 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ze bombarderen een partij die illegaal het land is binnengetrokken.... Heeft weinig met extremisme te maken.
Is de Amerikaanse coalitie ook mbt de bombardementen op IS en paar duizend militairen op de grond bij het SDF. Allen zaken die de Syrische soevereiniteit schenden, waar het Syrische regime tegen is noch toestemming voor is gevraagd, alleen geoorloofd is in het kader van terreurbestrijding.

Je zou het ook correct vinden als SAA of Iraanse milities of de Russen de coalitie of Yanks ten oosten van de Eufraat uit de lucht knallen? Omdat ze soevereiniteit schenden van Syrie.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  dinsdag 6 februari 2018 @ 10:10:38 #163
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_176987476
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 08:58 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Is de Amerikaanse coalitie ook mbt de bombardementen op IS en paar duizend militairen op de grond bij het SDF. Allen zaken die de Syrische soevereiniteit schenden, waar het Syrische regime tegen is noch toestemming voor is gevraagd, alleen geoorloofd is in het kader van terreurbestrijding.

Je zou het ook correct vinden als SAA of Iraanse milities of de Russen de coalitie of Yanks ten oosten van de Eufraat uit de lucht knallen? Omdat ze soevereiniteit schenden van Syrie.
Uiteraard. Wat heeft Amerika te zoeken in Syrië?
pi_176987623
quote:
10s.gif Op maandag 5 februari 2018 20:43 schreef _--_ het volgende:
[ afbeelding ]

Fresh from Murica
Wow, personenauto's. Heeft Amerika chevy's gestuurd?
pi_176988246
de anti VS retoriek van erdo op volle toeren

DailySabah twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 10:49:07 LIVE — President Erdoğan: Why does the US continue to send weapons to northern Syria even after Daesh has been cleared? Why are you still here, why do these [weapons] still arrive? You must have calculations against Turkey, Iran or maybe Russiahttps://t.co/MeDoqbXrfn https://t.co/zdHlG5Y00U reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176988309
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 10:57 schreef Slayage het volgende:
de anti VS retoriek van erdo op volle toeren

DailySabah twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 10:49:07 LIVE — President Erdoğan: Why does the US continue to send weapons to northern Syria even after Daesh has been cleared? Why are you still here, why do these [weapons] still arrive? You must have calculations against Turkey, Iran or maybe Russiahttps://t.co/MeDoqbXrfn https://t.co/zdHlG5Y00U reageer retweet
Misschien om een langdurige bondgenoot niet te laten vallen tegen een nieuwe aggressor? Gekke Erdo.
pi_176988532
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 10:22 schreef TheJanitor het volgende:

Wow, personenauto's. Heeft Amerika chevy's gestuurd?
de anti VS retoriek in de turkse media/politiek is huge momenteel. hoewel amerika altijd wel negatief is bekeken door turken wordt het sinds dat de amerikanen een alliantie zijn aangegaan met de PKK en de uitval van de coup wel heel erg bond gemaakt. ik betrap de turken in mijn omgeving dat ze zich heel erg laten leiden hierdoor.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176988584
je ziet hier geen tegenstrijdigheid?

quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 07:45 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik zou Turkije steunen als ze tegen IS vechten, maar er begrip voor hebben als de SAA ze het land uit trapt (als ze dat zouden kunnen). Het is niet vreemd om een partij te steunen afhankelijk van de context.
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 10:10 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Uiteraard. Wat heeft Amerika te zoeken in Syrië?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 6 februari 2018 @ 11:21:27 #169
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_176988609
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 10:57 schreef Slayage het volgende:
de anti VS retoriek van erdo op volle toeren

DailySabah twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 10:49:07 LIVE — President Erdoğan: Why does the US continue to send weapons to northern Syria even after Daesh has been cleared? Why are you still here, why do these [weapons] still arrive? You must have calculations against Turkey, Iran or maybe Russiahttps://t.co/MeDoqbXrfn https://t.co/zdHlG5Y00U reageer retweet
Erdo mag wel even naar zichzelf kijken. Net weer berichten dat het Turkse leger gewoon doodrustig in Al Qaeda gebied bivakkeert bij Al-Eis.
  dinsdag 6 februari 2018 @ 11:23:35 #170
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_176988633
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 11:20 schreef Slayage het volgende:
je ziet hier geen tegenstrijdigheid?

[..]


[..]

Nee hoor. Ik steun Turkije zolang ze tegen IS vechten maar zou de SAA steunen als die wil dat Turkije vertrekt.
pi_176988749
hier reageer je op mijn alliantie post van de amerikanen met de PKK en geeft aan dat de samenwerking logisch is.

quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 07:45 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik zou Turkije steunen als ze tegen IS vechten, maar er begrip voor hebben als de SAA ze het land uit trapt (als ze dat zouden kunnen). Het is niet vreemd om een partij te steunen afhankelijk van de context.
en hier zeg je

wat heeft amerika in syrie te zoeken?

quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 10:10 schreef Richestorags het volgende:

Uiteraard. Wat heeft Amerika te zoeken in Syrië?
je ziet daar geen tegenstrijdigheid?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 6 februari 2018 @ 11:38:49 #172
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176988932
Slayage, jij praat wel heel vaak sarcastisch, soms snap ik je posts niet eens. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176989030
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 11:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

de anti VS retoriek in de turkse media/politiek is huge momenteel. hoewel amerika altijd wel negatief is bekeken door turken wordt het sinds dat de amerikanen een alliantie zijn aangegaan met de PKK en de uitval van de coup wel heel erg bond gemaakt. ik betrap de turken in mijn omgeving dat ze zich heel erg laten leiden hierdoor.
Maar denk jij bijvoorbeeld ook dat Amerika YPG steunt (alleen) om Turkije dwars te zitten? Ik bedoel, ik zie daar de logica niet van in. Lijkt meer op een onbedoeld side-effect.
pi_176989096
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 10:10 schreef Richestorags het volgende:
Uiteraard. Wat heeft Amerika te zoeken in Syrië?
IS bevechten is het argument. En alle Westerse overheden gaan daarin mee, ten koste van Syrische soevereiniteit.

PKK is voor Turken hun IS. Nemen dezelfde maatregelen. En daarom kan Zijlstra het moeilijk veroordelen. Tenzij hij glashard wil beweren dat YPG niets met PKK heeft te makn....wat onmogelijk is.

Overigens is soevereiniteit niet heilig. Als Syrie niets kan of wil doen aan IS of YPG dan doen de overheden het zelf wel op Syrisch grondgebied.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_176989194
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 10:57 schreef Slayage het volgende:
de anti VS retoriek van erdo op volle toeren

DailySabah twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 10:49:07 LIVE — President Erdoğan: Why does the US continue to send weapons to northern Syria even after Daesh has been cleared? Why are you still here, why do these [weapons] still arrive? You must have calculations against Turkey, Iran or maybe Russiahttps://t.co/MeDoqbXrfn https://t.co/zdHlG5Y00U reageer retweet
Maar hij heeft wel gelijk hier. US heeft gezegd dat steunen van YPG ook is om "iraanse invloed" in te dammen. Plus aangegeven dat niet enkel voor korte termijn is: langere aanwezigheid en dus na IS ook.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_176989658
Verdeel en heers. Wat mij betreft mogen de Koerden ook hun eigen land, zodat zij niet hoeven te lijden onder Turkse, Syrische, Iraakse en Iraanse dictaturen. Het zou naast Israël een prachtig ontwikkeld land kunnen worden waar ieder volk in vrijheid kan leven onder de wet..
  dinsdag 6 februari 2018 @ 13:18:16 #177
343757 BorisDeLul
Komt hier niet meer
pi_176990576
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 11:21 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Erdo mag wel even naar zichzelf kijken. Net weer berichten dat het Turkse leger gewoon doodrustig in Al Qaeda gebied bivakkeert bij Al-Eis.
Huh? Zelfkritiek? Dat is iets voor mietjes. Je weet toch.
pi_176993675
Sinds die Russische Su-25 is neergeschoten zijn er geen Turkse drones en gevechtsvliegtuigen meer gespot boven Afrin. Lijkt erop dat ze voorlopig geen toestemming hebben van de Russen om boven het gebied te vliegen. Wellicht heeft het ook te maken met het bericht dat Syrië haar luchtdoelraketten in Aleppo en Idlib heeft gestationeerd.
  dinsdag 6 februari 2018 @ 16:40:13 #179
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176994375

Ze hadden de Turken al maanden van te voren verwacht dus. Heeft niets geholpen zo te zien. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176994794
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 00:28 schreef Stabiel het volgende:
EHSANI22 twitterde op maandag 05-02-2018 om 23:40:18 Reports that #SyrianArmy has moved Anti-Aircraft units/systems to both Aleppo and Idlib. This is clearly a signal to the Turkish Air Force and is independent of what the Russians may or may not have agreed with Ankara. reageer retweet
Interessant. Doet me denken aan het volgende artikel in Pravdareport:
Iran becomes a major problem
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 16:05 schreef Stabiel het volgende:
Sinds die Russische Su-25 is neergeschoten zijn er geen Turkse drones en gevechtsvliegtuigen meer gespot boven Afrin. Lijkt erop dat ze voorlopig geen toestemming hebben van de Russen om boven het gebied te vliegen. Wellicht heeft het ook te maken met het bericht dat Syrië haar luchtdoelraketten in Aleppo en Idlib heeft gestationeerd.
Wat is jouw bron? Turkse bronnen melden dat het luchtverkeer open is:
ragipsoylu twitterde op maandag 05-02-2018 om 00:59:22 Turkish military statement dated Sunday 10:00am, says Turkish airforce destroyed 5 targets today during the Operation Olive Branch. So if Russians really restricted airspace, this definitely didn’t happen in the morning reageer retweet
ragipsoylu twitterde op maandag 05-02-2018 om 17:47:38 Turkish Deputy PM says Turkey is still using Afrin airspace following the reports that alleged Russia had closed it to Turkish jets reageer retweet
pi_176994926
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 11:43 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Maar denk jij bijvoorbeeld ook dat Amerika YPG steunt (alleen) om Turkije dwars te zitten? Ik bedoel, ik zie daar de logica niet van in. Lijkt meer op een onbedoeld side-effect.
Ik zie die logica wel.

De VS is een supermacht, en wil dat ook graag blijven. De definitie van een supermacht is in essentie een land dat zijn wil kan opleggen aan anderen dmv dwang, beloning of overtuiging. Mbt Turkije, Irak, Syrië en Iran wordt dwang toegepast. Het dwangmiddel is (o.a.) het creëren van instabiliteit door minderheden in deze landen jegens het centrale gezag op te hitsen, en te voorzien van geld, wapens en training. Hierdoor verspillen deze landen hun schaarse goederen aan interne problemen, waardoor ze minder kracht overhouden om externe druk te weerstaan.

De VS is militair gezien krachtig genoeg om Syrië, Irak, Iran en Turkije zelf direct aan te vallen, maar het is veel goedkoper (in termen van geld en soldatenlevens) om een minderheid op te hitsen.

Dit verzwakken van de centrale machthebber en het versterken van de minderheden begon al in 1990 met de Golfoorlog. Toen werd niet alleen het centrale gezag in Irak verzwakt, maar ook een no-fly zone ingesteld over Noord-Irak, die zelfs na het einde van de oorlog tot en met 2003 in kracht bleef. Hierdoor konden de Koerden een autonoom bestuur ontwikkelen. In 2003 werd het Iraakse centrale gezag verder verzwakt en de autonome Koerdische regio verder versterkt. Nu gebeurt hetzelfde in Syrië. Ben benieuwd wie na Irak en Syrië aan de beurt is om 'democratie' te ontvangen.

Overigens zagen we bij het gefaalde onafhankelijkheidsreferendum in Noord-Irak dat de VS niet almachtig is. Een samenwerking tussen lokale landen is in staat gebleken om de plannen van de supermacht te dwarsbomen. Bovendien is het Amerikaanse volk oorlogsmoe, waardoor een direct ingrijpen er vermoedelijk ook niet in zit.

De supermacht zal waarschijnlijk nooit willen toestaan dat de opgehitste minderheid haar droom van een onafhankelijke staat in Irak, Syrië, Iran en Turkije met toegang tot de Middellandse Zee volledig waarmaakt, omdat dan de opgehitste minderheid zelf te machtig wordt en niet langer als kanonnenvoer zal willen dienen, maar de wensen van de supermacht zal kunnen weigeren. Verdeel en heers, zoals Odaiba aangaf.
pi_176995687
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 16:56 schreef Bilge het volgende:
Wat is jouw bron? Turkse bronnen melden dat het luchtverkeer open is:
Omdat er geen luchtverkeer- aanvallen boven Afrin worden gemeld en Turkse drones het gebied niet meer overvliegen.

CivilWarMap twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 08:42:09 There were no Turkish airstrikes in #Afrin according to contacts since the downing of the Russian jet in #Idlib reageer retweet
CivilWarMap twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 15:36:06 Turkish UAVs are still not entering Syrian airspace https://t.co/1dM0zBYDYV reageer retweet




[ Bericht 25% gewijzigd door Stabiel op 06-02-2018 18:37:45 ]
pi_176996839
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 17:54 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Omdat er geen luchtverkeer- aanvallen boven Afrin worden gemeld en Turkse drones het gebied niet meer overvliegen.

CivilWarMap twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 08:42:09 There were no Turkish airstrikes in #Afrin according to contacts since the downing of the Russian jet in #Idlib reageer retweet
CivilWarMap twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 15:36:06 Turkish UAVs are still not entering Syrian airspace https://t.co/1dM0zBYDYV reageer retweet
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
De website Flightradar registreert en toont vliegbewegingen voor zover het vliegende object ADS-B, MLAT en/of FLARM-signalen uitzendt. Militaire vliegtuigen kunnen deze signalen meestal niet uitzenden, en als ze dat wel kunnen zullen ze het uitzetten om de vijand niet wijzer te maken dan hij al is.

Zie voor details: https://www.flightradar24.com/how-it-works
pi_176997009
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 18:57 schreef Bilge het volgende:
De website Flightradar registreert en toont vliegbewegingen voor zover het vliegende object ADS-B, MLAT en/of FLARM-signalen uitzendt. Militaire vliegtuigen kunnen deze signalen meestal niet uitzenden, en als ze dat wel kunnen zullen ze het uitzetten om de vijand niet wijzer te maken dan hij al is.

Zie voor details: https://www.flightradar24.com/how-it-works
Je zegt niets nieuws.

Maar als je de operatie al langer volgt dan wist je dat tot voor kort (voor het neerschieten van die Russische Su-25) Turkse drones gewoon te zien waren op Flightradar wanneer ze boven Afrin vlogen. En zoals ik ook meldde, er zijn geen luchtaanvallen meer gerapporteerd sinds het incident.
pi_176997623
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 19:05 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Je zegt niets nieuws.

Maar als je de operatie al langer volgt dan wist je dat tot voor kort (voor het neerschieten van die Russische Su-25) Turkse drones gewoon te zien waren op Flightradar wanneer ze boven Afrin vlogen. En zoals ik ook meldde, er zijn geen luchtaanvallen meer gerapporteerd sinds het incident.
Dat Turkse drones in het verleden wel op Flightradar te zien waren, kan een tactische zet zijn geweest om vijanden te misleiden of om dreigementen kracht bij te zetten. Dat wil niet zeggen dat je destijds alle vliegbewegingen van Turkse militaire vliegtuigen zag. Dat je nu geen Turkse vliegbewegingen ziet, kan wederom een tactische zet zijn, zodat de vijand denkt dat je geen toegang tot de luchtruimte hebt en daardoor nonchalanter wordt, meer risico neemt en hierdoor meer slachtoffers maakt. Oorlog is list en bedrog. :P

Uav's kunnen ook 'slechts' info vergaren. Uit de afwezigheid van luchtaanvallen kun je niet concluderen dat drones afwezig waren.

Tot slot: het Turkse leger meldt dat het op 4 en op 5 februari luchtaanvallen heeft uitgevoerd. Wellicht heeft jouw bron deze niet opgemerkt?
pi_176997749
ragipsoylu twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 14:18:27 Russian Defense Ministry confirms that Turkey arranged the transportation of Russian pilot’s body from Idlib to Russia reageer retweet
pi_176997909
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 19:31 schreef Bilge het volgende:
Dat Turkse drones in het verleden wel op Flightradar te zien waren, kan een tactische zet zijn geweest om vijanden te misleiden of om dreigementen kracht bij te zetten. Dat wil niet zeggen dat je destijds alle vliegbewegingen van Turkse militaire vliegtuigen zag. Dat je nu geen Turkse vliegbewegingen ziet, kan wederom een tactische zet zijn, zodat de vijand denkt dat je geen toegang tot de luchtruimte hebt en daardoor nonchalanter wordt, meer risico neemt en hierdoor meer slachtoffers maakt. Oorlog is list en bedrog. :P
Kan, volgens onze huis-tuin-en-keuken strategist. Feit blijft dat tot voor kort Turkse drones open en bloot boven Afrin vlogen, maar nu niet meer. Dan kan jij fijn in al je Turkse fanboyisme en zelfverklaarde tactieken allerlei nonsense verzinnen, maar dat doet niets af aan de onwaarschijnlijkheid van je argumentatie.

quote:
Tot slot: het Turkse leger meldt dat het op 4 en op 5 februari luchtaanvallen heeft uitgevoerd. Wellicht heeft jouw bron deze niet opgemerkt?
Turkse bronnen neem ik niet serieus.
pi_176998131
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 19:40 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Kan, volgens onze huis-strategist. Feit blijft dat tot voor kort Turkse drones open en bloot boven Afrin vlogen, en nu niet meer. Dan kan jij fijn in al je Turkse fanboyisme en zelfverklaarde tactieken allerlei nonsense verzinnen, maar dat doet niets af aan de onwaarschijnlijkheid van je argumentatie.

[..]

Turkse bronnen neem ik niet serieus.
Het onderscheid tussen tactiek en strategie ontgaat je kennelijk.

Je verweer bestaat enkel uit persoonlijke aanvallen. Ik voel geen behoefte om een dergelijke 'discussie' voort te zetten.
pi_176998283
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 19:40 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Kan, volgens onze huis-tuin-en-keuken strategist. Feit blijft dat tot voor kort Turkse drones open en bloot boven Afrin vlogen, maar nu niet meer. Dan kan jij fijn in al je Turkse fanboyisme en zelfverklaarde tactieken allerlei nonsense verzinnen, maar dat doet niets af aan de onwaarschijnlijkheid van je argumentatie.

[..]

Turkse bronnen neem ik niet serieus.
'fanboyisme'...
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_176998344
O wow, YPG heeft net chemische wapens ingezet. Helemaal nooit verwacht van een terroristische organisatie.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_176998351
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 19:47 schreef Bilge het volgende:
Het onderscheid tussen tactiek en strategie ontgaat je kennelijk.

Je verweer bestaat enkel uit persoonlijke aanvallen. Ik voel geen behoefte om een dergelijke 'discussie' voort te zetten.
Ik baseer me op patronen en on-the-ground bronnen. Jij baseert je enkel op Turkse media, die in Turkije alles behalve objectief is en van de regering voor de Afrin-operatie een draaiboek kreeg over de punten waar het wel of niet mag over rapporteren. In een land waar bekende sterren die niet nadrukkelijk hun steun hebben uitgesproken voor de operatie verketterd worden, en waar mensen die tegen de interventie gearresteerd worden.

Dit zijn jouw bronnen. Laat me niet lachen man, fanboy. En als je dergelijke discussies niet wilt voorzetten, reageer dan in het vervolg ook niet meer op mij.
  dinsdag 6 februari 2018 @ 19:56:47 #192
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176998399
WyvernReports twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 18:55:12 ImportantSyrian (#FSA Olive Branch OR) Opposition states several of its fighters were injured after the YPG, the Syria branch of the US designated terror group #PKK, fired a shell with #chlorine gas.#Syria#OperationOliveBranch https://t.co/cqqUOK4MKR reageer retweet
Persoonlijk afgeleverd door Assad.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176998408
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 19:55 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Ik baseer me op patronen en on-the-ground bronnen. Jij baseert je enkel op Turkse media, die in Turkije alles behalve objectief is en van de regering voor de Afrin-operatie een draaiboek kreeg over wat het wel of niet mag rapporteren. In een land waar bekende sterren die niet nadrukkelijk hun steun hebben uitgesproken voor de operatie verketterd worden, en mensen die er tegen zijn gearresteerd worden.

Dit zijn jouw bronnen. Laat me niet lachen man, fanboy. En als je dergelijke discussies niet wilt voorzetten, reageer dan in het vervolg ook niet meer op mij.
'on-the-ground bronnen'
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  dinsdag 6 februari 2018 @ 19:57:32 #194
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176998422
putintintin1 twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 19:01:46 #Syria 20 FSA fighters(7 in critical condition) were injured when chlorine gas shell hit their position on Sheikh Kharouz front in Bulbul north #Efrin #OliveBranch https://t.co/vSRmQubx1m reageer retweet
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176998447
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 11:38 schreef _--_ het volgende:
Slayage, jij praat wel heel vaak sarcastisch, soms snap ik je posts niet eens. :')
Ik snap ze soms ook niet, maar dat hoeft ook niet. Social media is gewoon entertainment :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176998450
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 19:54 schreef Mathemaat het volgende:
O wow, YPG heeft net chemische wapens ingezet. Helemaal nooit verwacht van een terroristische organisatie.
Aldus de FSA...
  dinsdag 6 februari 2018 @ 19:59:20 #197
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176998469
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 19:58 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Aldus de FSA...
Meest betrouwbare bron in de regio op dit moment.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176998481
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 19:58 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Aldus de FSA...
'on-the-ground bronnen'
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_176998541
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 19:59 schreef Mathemaat het volgende:
'on-the-ground bronnen'
Ik wil het ook wel in het Nederlands verwoorden, als de Engelse taal je Anatolische bekrompenheid ontstijgt.
pi_176998562
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 19:59 schreef _--_ het volgende:

[..]

Meest betrouwbare bron in de regio op dit moment.
Moet jij geen Wikipedia-pagina aanpassen?
  dinsdag 6 februari 2018 @ 20:03:29 #201
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176998599
Invloed uit oefenen op de kennis van onbekende mensen is best vreemd eigenlijk. Vooral op zo'n grote schaal.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176998600
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 20:01 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Ik wil het ook wel in het Nederlands verwoorden, als de Engelse taal je Anatolische bekrompenheid ontstijgt.
Ik heb in ieder geval een cultureel afkomst :D
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_176998719
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 20:03 schreef Mathemaat het volgende:
Ik heb in ieder geval een cultureel afkomst :D
Gelukkig dat die cultuur intrinsiek niets voorstelt dan, want anders had ik nog bijna medelijden met je gehad.
pi_176998834
Beelden van hoe Centraal-Aleppo er nu uitziet:

  dinsdag 6 februari 2018 @ 20:11:40 #205
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176998838
WyvernReports twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 20:06:58 Recap:- YPG used suicide bombers- YPG fired missile at a civilian car- YPG shelled a market- YPG shelled a refugee camp- YPG uses child soldiers- YPG supporters encouraged terror attacks- YPG supporters doxxed family members of FSA- YPG used chemical weapons. reageer retweet
Misschien kan instabiel zijn mind refreshen.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176998906
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 20:11 schreef _--_ het volgende:
WyvernReports twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 20:06:58 Recap:- YPG used suicide bombers- YPG fired missile at a civilian car- YPG shelled a market- YPG shelled a refugee camp- YPG uses child soldiers- YPG supporters encouraged terror attacks- YPG supporters doxxed family members of FSA- YPG used chemical weapons. reageer retweet
Misschien kan instabiel zijn mind refreshen.
Het boeit me werkelijk geen neuk. De YPG, Turkije of de FSA. In het gunstige geval bloeden al deze partijen dood in Afrin.
  dinsdag 6 februari 2018 @ 20:14:40 #207
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176998920
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 20:14 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Het boeit me werkelijk geen neuk. De YPG, Turkije of de FSA. In het gunstige geval bloeden al deze partijen dood in Afrin.
Leuk man, genocide steunen. Tr gemacht.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  dinsdag 6 februari 2018 @ 20:15:08 #208
468509 _--_
In varietate concordia
pi_176998936
Oh ja, misschien wist je het niet maar Turken zijn een volk.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_176998978
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 20:11 schreef _--_ het volgende:
WyvernReports twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 20:06:58 Recap:- YPG used suicide bombers- YPG fired missile at a civilian car- YPG shelled a market- YPG shelled a refugee camp- YPG uses child soldiers- YPG supporters encouraged terror attacks- YPG supporters doxxed family members of FSA- YPG used chemical weapons. reageer retweet
Misschien kan instabiel zijn mind refreshen.
Behalve dan dat ze dat ook echt doen
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_176999129
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 11:52 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Maar hij heeft wel gelijk hier. US heeft gezegd dat steunen van YPG ook is om "iraanse invloed" in te dammen. Plus aangegeven dat niet enkel voor korte termijn is: langere aanwezigheid en dus na IS ook.
Ja tuurlijk heeft ie gelijk. Echter vind ik zijn uitlatingen enigszins merkwaardig wegens de samenwerking met de pkk. Terwijl de banden van de Russen ook innig zijn met de Pkk en de Russen hen officieel nooit als terroristisch heeft benoemd zelfs. Zoals ik zei over Amerika zijn de Turken altijd kritisch geweest en is een onderwerp waarmee je politiek van scoren en ik vermoed daarom dat hij zo ver gaat in zijn retoriek de laatste tijd.
De gülen - VS link moet ook benoemd worden uiteraard. Veel Turken zijn overtuigd dat de VS van de coup op zijn minst op de hoogte moet zijn geweest en sommigen zijn ervan overtuigd dat de coup met Amerikaanse steun geeft plaatsgevonden. Ook waren er geruchten dat het de Russen waren die erdo hebben gered tijdens de coup. Hoe vork exact in de steel steekt weten we niet, maar het zijn wel dingen die mogelijk helpen verklaren waarom de Turken doen wat ze doen momenteel.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176999167
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 12:22 schreef Odaiba het volgende:
Het zou naast Israël een prachtig ontwikkeld land kunnen worden waar ieder volk in vrijheid kan leven onder de wet..
_O- :+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176999252
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 19:54 schreef Mathemaat het volgende:
O wow, YPG heeft net chemische wapens ingezet. Helemaal nooit verwacht van een terroristische organisatie.
Schokkend dit!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_176999300
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 20:14 schreef _--_ het volgende:
Leuk man, genocide steunen. Tr gemacht.
TR's-machen doe je maar bij Gulen-aanhangers en de consulaat-kliklijn.

Hier geeft niemand om de hersenspinsels van de zoveelste Turkse fanboy.
pi_176999314
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 20:14 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Het boeit me werkelijk geen neuk. De YPG, Turkije of de FSA. In het gunstige geval bloeden al deze partijen dood in Afrin.
_O_
pi_176999326
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 20:27 schreef Stabiel het volgende:

[..]

TR's-machen doe je maar bij Gulen-aanhangers en de consulaat-kliklijn.

Hier geeft niemand over de hersenspinsels van de zoveelste Turkse fanboy.
'fanboy', 'groot-Perzië', 'so much wow'.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_176999355
Allahu Akbar Stabiel Rahbar
  dinsdag 6 februari 2018 @ 20:32:20 #217
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176999423

Gaat rap
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 6 februari 2018 @ 20:41:36 #218
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176999685
‘FSA’/‘rebellen’ die chemische aanvallen claimen zijn toch al jaren af?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_176999787
Die klote Erdogan had vanaf het begin af aan niet naar de VS, SA en Qatar moeten luisteren. Dan had je deze puinhoop niet gehad. Dan was er nu vrede in Syrië. Als de seculiere CHP aan de macht was, was dit nooit gebeurd.

FUCK ERDOGAN !!!!!
  dinsdag 6 februari 2018 @ 20:57:13 #220
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177000148
Aah, de zoveelste "chemische aanval". En Erdo's henchmen slikken het als zieke koek.
pi_177000211
We moeten nou niet doen alsof er nooit een chemische aanval heeft plaatsgevonden in Syrië...

Maar wel altijd kritisch zijn bij zulke verhalen.
  dinsdag 6 februari 2018 @ 21:09:35 #222
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177000514
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 20:59 schreef BEFEM het volgende:
We moeten nou niet doen alsof er nooit een chemische aanval heeft plaatsgevonden in Syrië...

Maar wel altijd kritisch zijn bij zulke verhalen.
Vast wel, maar de waarheid sneuvelt altijd als eerste in de oorlog. En zolang de favoriete tegenstander erachter zit gelooft men het meteen.

In Syrië hebben ook alle dorpen met meer dan 100 inwoners drie ziekenhuizen ;)
pi_177001487
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 21:09 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Vast wel, maar de waarheid sneuvelt altijd als eerste in de oorlog. En zolang de favoriete tegenstander erachter zit gelooft men het meteen.

In Syrië hebben ook alle dorpen met meer dan 100 inwoners drie ziekenhuizen ;)
Ook dat wordt altijd geridiculiseerd. Ze noemen daar elk punt wat met gewonden te maken heeft een ziekenhuis. In een normaal dorp in Nederland met 5000 inwoners heb je al 3 dokters, laat staan als er oorlog is.

Ook dat ligt niet zo zwart wit als dat beide kanten altijd zeggen.
pi_177001515
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 20:21 schreef Slayage het volgende:
Ja tuurlijk heeft ie gelijk. Echter vind ik zijn uitlatingen enigszins merkwaardig wegens de samenwerking met de pkk. Terwijl de banden van de Russen ook innig zijn met de Pkk en de Russen hen officieel nooit als terroristisch heeft benoemd zelfs.
Dat is niet merkwaardig maar politiek. Hij heeft de Russen in Syrie keihard nodig. Amerikanen niet nu ze YPG blijven steunen.

quote:
Zoals ik zei over Amerika zijn de Turken altijd kritisch geweest en is een onderwerp waarmee je politiek van scoren en ik vermoed daarom dat hij zo ver gaat in zijn retoriek de laatste tijd.
De gülen - VS link moet ook benoemd worden uiteraard. Veel Turken zijn overtuigd dat de VS van de coup op zijn minst op de hoogte moet zijn geweest en sommigen zijn ervan overtuigd dat de coup met Amerikaanse steun geeft plaatsgevonden.
Dat is weer een brug te ver en onzin gewoon. Net zoals dat "Amerika de PKK steunt om Turkije zwak te houden". De belangen staan haaks op elkaar van Turkije en Amerika in Syrie en zijn onverenigbaar. Een compromis is ook niet mogelijk, daar waar de Turken tot voor kort dachten of hoopten dat dat nog enigszins wel mogelijk zou kunnen zijn (met de US en diens steun aan de YPG). Dus nu gaan ze armpje drukken.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  dinsdag 6 februari 2018 @ 21:40:40 #225
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177001523
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 20:45 schreef polderturk het volgende:
Die klote Erdogan had vanaf het begin af aan niet naar de VS, SA en Qatar moeten luisteren. Dan had je deze puinhoop niet gehad. Dan was er nu vrede in Syrië. Als de seculiere CHP aan de macht was, was dit nooit gebeurd.

FUCK ERDOGAN !!!!!
Ik vind ook dat ze meer met Assad moeten samenwerken, zal in de nabije toekomst ook wel gebeuren. Verder is Erdogan ok.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177001639
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 20:45 schreef polderturk het volgende:
Die klote Erdogan had vanaf het begin af aan niet naar de VS, SA en Qatar moeten luisteren. Dan had je deze puinhoop niet gehad. Dan was er nu vrede in Syrië. Als de seculiere CHP aan de macht was, was dit nooit gebeurd.

FUCK ERDOGAN !!!!!
Klopt. Erdogan liet zijn "Moslimbroederschap-hart" te veel leidend zijn. Met alle gevolgen van dien. Maar zeker nu in de strijd tegen de PKK wordt dit helemaal vergeten. In zekere zake heeft hij deze hele teringzooi met een sterke YPG aan de Turks-Syrische grens volledig zelf gecreëerd.
Voor de demonstraties was hij zeer goed met de Assad's, totdat hij zich met Syrische interne onrusten begon te bemoeien en een heel principieel standpunt innam dat direct tegen de Assad's in ging. Hij had ook wat zachter erin kunnen staan, en toch niet helemaal achter het neerslaan van de demonstraties gaan staan. Een midden-positie waarbij de deur naar Assad niet volledig wordt dicht gegooid.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_177001725
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 21:40 schreef TeenWolf het volgende:
Ik vind ook dat ze meer met Assad moeten samenwerken, zal in de nabije toekomst ook wel gebeuren. Verder is Erdogan ok.
Is onmogelijk. Schade in ieder geval zolang Assad president is is niet terug te draaien. Er is van beide kanten (Erdo en Assad) geen enkel vertrouwen in een normale oprechte relatie waarbij ze elkaar niet proberen te belazeren.

Turkije heeft de sleutelrol gespeeld in het doorlaten van jihadies uit de hele wereld naar Syrie en later in het conflict tot op de dag van vandaag de enig overgebleven backer van rebellen-fracties.

Erdo heeft circa 6 weken geleden weer herhaald dat er geen enkele toekomst voor Syrie met Assad is.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_177001788
Erdogan heeft gewoon een veel te islamitische koers gevaren. En doet dat nog steeds.
  dinsdag 6 februari 2018 @ 21:54:42 #229
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177002073
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 21:47 schreef BEFEM het volgende:
Erdogan heeft gewoon een veel te islamitische koers gevaren. En doet dat nog steeds.
Erdogan moet begrijpen dat je het op een gegeven moment met de Free Syrian Army alleen ook niet red.

[ Bericht 8% gewijzigd door TeenWolf op 06-02-2018 22:00:11 ]
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177002611
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 21:47 schreef BEFEM het volgende:
Erdogan heeft gewoon een veel te islamitische koers gevaren. En doet dat nog steeds.
Wat doet Erdogan wat 'Islamitisch' moet zijn?
  dinsdag 6 februari 2018 @ 22:43:21 #231
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177003545
https://twitter.com/4rj1n/status/960962657020010497

@4rj1n
AKP journalist and supporter of jihadist groups in Syria admit claims that YPG used chlorine gas is not true. He probably understand how this will damage and discredit earlier claims by “rebels”.

“News the chemical weapons were used [by YPG] in Sheikh Khorouz are not true.”
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177003784
De YPG schijnt een Turks militair voertuig (ACV?) te hebben afgepakt van het Vrije Syrische Leger. Normaliter bombarderen Turkse gevechtsvliegtuigen zulke voertuigen om te voorkomen dat ze in handen van de vijand komen. Dat dit niet is gebeurd zou er op kunnen duiden dat het luchtruim momenteel is afgesloten voor Turkse gevechtsvliegtuigen.
  dinsdag 6 februari 2018 @ 22:57:51 #233
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177003882
Ze kunnen toch vuren vanuit hun eigen luchtruim als ze willen?



Is schijnbaar gebeurd in een dorp dicht bij de noordgrens
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177004023
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 22:57 schreef Szura het volgende:
Ze kunnen toch vuren vanuit hun eigen luchtruim als ze willen?

[ afbeelding ]

Is schijnbaar gebeurd in een dorp dicht bij de noordgrens
Goed punt. Misschien bevindt het voertuig zich op een bewoonde plek, of achter een berg ofzo. Of misschien was het voertuig al kapot en daarom achtergelaten.

Hier zijn videobeelden van het voertuig:
https://twitter.com/DefenseUnits/status/960971266164494339
pi_177004169
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 21:40 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ik vind ook dat ze meer met Assad moeten samenwerken, zal in de nabije toekomst ook wel gebeuren. Verder is Erdogan ok.
Je doet net alsof een toekomstige toenadering volledig afhankelijk is van een handreiking vanuit Turkije. Je onderschat schromelijk de woede in Damascus jegens Turkije en de rol die het land gespeeld in het conflict. Die woede wordt door Syrische regeringsfunctionarissen breed gedragen, en kan niet zomaar te niet worden gedaan wanneer het Turkije weer goed uitkomt. Bovendien, wat heeft Turkije Syrië te bieden nu? De rebellen kunnen op eigen houtje verslagen worden, en met de Koerden zal het uiteindelijk wel tot een diplomatieke oplossing komen.

Kortom: de relationele schade die Erdogan heeft aangericht is onomkeerbaar. Het ligt meer in de lijn dat er een samenwerkingsverband tussen Syrië en de Koerden ontstaat dan dat Turkije en Syrië weer beste vrienden worden.
pi_177004205
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 20:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

_O- :+
Ja vond m ook wel grappig :P
  dinsdag 6 februari 2018 @ 23:16:53 #237
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177004341
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 23:09 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Je doet net alsof een toekomstige toenadering volledig afhankelijk is van een handreiking vanuit Turkije. Je onderschat schromelijk de woede in Damascus jegens Turkije en de rol die het land gespeeld in het conflict. Die woede wordt door Syrische regeringsfunctionarissen breed gedragen, en kan niet zomaar te niet worden gedaan wanneer het Turkije weer goed uitkomt. Bovendien, wat heeft Turkije Syrië te bieden nu? De rebellen kunnen op eigen houtje verslagen worden, en met de Koerden zal het uiteindelijk wel tot een diplomatieke oplossing komen.

Kortom: de relationele schade die Erdogan heeft aangericht is onomkeerbaar. Het ligt meer in de lijn dat er een samenwerkingsverband tussen Syrië en de Koerden ontstaat dan dat Turkije en Syrië weer beste vrienden worden.
Turkije is voor een goede economie in de regio erg belangrijk, het heeft ook veel energie(leiding)contracten met omliggende landen waaronder Rusland. Turkije wilt dat Syrie 1 land blijft, de ypg heeft 25% van Syrie bezet. Als het aan Assad lag dan viel hij de ypg gelijk aan, maar hij heeft het te druk met de rebellen in zijn achtertuin. Die power heeft hij er niet voor.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177004550
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 23:16 schreef TeenWolf het volgende:
Turkije is voor een goede economie in de regio erg belangrijk, het heeft ook veel energie(leiding)contracten met omliggende landen waaronder Rusland.
Assad heeft al meerdere malen in interviews aangegeven dat de landen die een negatieve rol in het conflict hebben gespeeld niet de vruchten gaan plukken van een post-oorlogse wederopbouw. De contracten zullen dus voornamelijk naar Russische, Iraanse en Chinese bedrijven gaan. Wat betreft energie pijplijnen: Syrië, Irak en Iran hadden voor de oorlog plannen om een gaspijpleiding aan te leggen. Turkije is niet nodig.

quote:
Turkije wilt dat Syrie 1 land blijft, de ypg heeft 25% van Syrie bezet. Als het aan Assad lag dan viel hij de ypg gelijk aan, maar hij heeft het te druk met de rebellen in zijn achtertuin.
Turkije ondermijnt al jaren actief het centraal gezag en schendt zonder gêne de soevereiniteit van het land. Turkije's woorden zijn enkel voor de bühne. Niemand in Damascus neemt Erdogan en zijn puppets meer serieus. Syrië zal de Koerden nooit aanvallen. Die gaan gewoon tot een diplomatieke oplossing komen met elkaar te zijner tijd.
  dinsdag 6 februari 2018 @ 23:35:21 #239
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177004665
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 23:27 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Assad heeft al meerdere malen in interviews aangegeven dat de landen die een negatieve rol in het conflict hebben gespeeld niet de vruchten gaan plukken van een post-oorlogse wederopbouw. De contracten zullen dus voornamelijk naar Russische, Iraanse en Chinese bedrijven gaan. Wat betreft energie pijplijnen: Syrië, Irak en Iran hadden voor de oorlog plannen om een gaspijpleiding aan te leggen. Turkije is niet nodig.
Dat kan, soms is het handiger (kortste weg) als er een pijpleiding nodig is, deze door Irak en Syrie te trekken voor Assad. Maar Assad zal altijd moeten blijven gissen en op eieren lopen wat de koerden gaan eisen voor de pijpleiding dat over 'hun' grondgebied loopt. Geloof me dat zit Assad echt niet lekker.
Over de contracten, Turkse bouwbedrijven bouwen zich suf in landen als (ik noem er n paar) Servie, Marokko en Kazachtstan en nog vele anderen, maar we zullen allemaal zien wat de oorlog voor de rest in petto heeft.
[..]
quote:
Turkije ondermijnt al jaren actief het centraal gezag en schendt zonder gêne de soevereiniteit van het land. Turkije's woorden zijn enkel voor de bühne. Niemand in Damascus neemt Erdogan en zijn puppets meer serieus. Syrië zal de Koerden nooit aanvallen. Die gaan gewoon tot een diplomatieke oplossing komen met elkaar te zijner tijd.
Die diplomatieke oplossing met de Koerden gaat er niet komen, die hebben nu een eigen staat dat een satelliet is van Amerika en een doorn in het oog van Rusland. Geen enkele Assad soldaat zal daar de scepter kunnen zwaaien en dat is wel zonde als je een soevereine staat wilt en je pijpleidingen door dat gebied wilt trekken.

Turkije heeft achter de schermen al een regeling getroffen met Afrin, laat je niet gek maken door hoe het wordt gezien in de buitenwereld. Afrin zal een onderdeel blijven van de eenheidsstaat Syrie.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177004731
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 23:35 schreef TeenWolf het volgende:
Dat kan, soms is het handiger (kortste weg) als er een pijpleiding nodig is, deze door Irak en Syrie te trekken voor Assad. Maar Assad zal altijd moeten blijven gissen en op eieren lopen wat de koerden gaan eisen voor de pijpleiding dat over 'hun' grondgebied loopt. Geloof me dat zit Assad echt niet lekker.
Over de contracten, Turkse bouwbedrijven bouwen zich suf in landen als (ik noem er n paar) Servie, Marokko en Kazachtstan en nog vele anderen, maar we zullen allemaal zien wat de oorlog voor de rest in petto heeft.
Heb je uberhaupt ooit een map gezien van de regio?

Als je immers bekend zou zijn met de regionale topografie, dan zou je weten dat een pijpleiding niet door Koerdisch gebied gaat lopen.

quote:
Die diplomatieke oplossing met de Koerden gaat er niet komen, die hebben nu een eigen staat dat een satelliet is van Amerika en een doorn in het oog van Rusland. Geen enkele Assad soldaat zal daar de scepter kunnen zwaaien en dat is wel zonde als je een soevereine staat wilt en je pijpleidingen door dat gebied wilt trekken.

Turkije heeft achter de schermen al een regeling getroffen met Afrin, laat je niet gek maken door hoe het wordt gezien in de buitenwereld. Afrin zal een onderdeel blijven van de eenheidsstaat Syrie.
Vandaar dat Syrië YPG-versterkingen naar Afrin door haar grondgebied toelaat en volgens de berichten ook ondersteunt met wapentuig zoals anti-tank raketten. Turkije wordt in Damascus meer gehaat dan de YPG, waar het uiteindelijk wel tot een oplossing mee gaat komen.
  dinsdag 6 februari 2018 @ 23:47:51 #241
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177004835
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 23:41 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Heb je uberhaupt ooit een map gezien van de regio?

Als je immers bekend zou zijn met de regionale topografie, dan zou je weten dat een pijpleiding niet door Koerdisch gebied gaat lopen.
Hoezo? De grootste olievelden van o.a. Irak zitten in het Noorden. Maar je kunt het pijpleidingen traject inderdaad ook kromtrekken en door het zuiden van Syrie laten gaan onder het bezet ypg gebied door.
[..]
quote:
Vandaar dat Syrië YPG-versterkingen naar Afrin door haar grondgebied toelaat en volgens de berichten ook ondersteunt met wapentuig zoals anti-tank raketten. Turkije wordt in Damascus meer gehaat dan de YPG, waar het uiteindelijk wel tot een oplossing mee gaat komen.
Ze schijten voor de ypg en dat is de enige reden. Bovendien hebben ze expres een Russisch anti tankwapen gebruikt om die Turkse tank te treffen terwijl ze tonnen aan Amerikaanse anti tankwapens hebben, maar daar trappen Turkije en Rusland niet in, door een met corrupt ypg geld overgekocht Russisch wapen.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177004897
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 23:47 schreef TeenWolf het volgende:
Hoezo? De grootste olievelden van o.a. Irak zitten in het Noorden. Maar je kunt de pijpleidingen traject inderdaad ook kromtrekken en door het zuiden van Syrie laten gaan onder het bezet ypg gebied door.
Wie had het over olievelden? Ik had het over de plannen van gaspijpleiding, die vanuit Iran naar Syrië moet lopen.

quote:
Ze schijten voor de ypg en dat is de enige reden. Bovendien hebben ze expres aan Russisch anti tankwapen gebruikt om die Turkse tank te treffen terwijl ze tonnen aan Amerikaanse anti tankwapens hebben, maar daar trappen Turkije en Rusland niet in, door een met corrupt ypg geld overgekocht Russisch wapen.
:')
  dinsdag 6 februari 2018 @ 23:57:28 #243
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177004960
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 23:51 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Wie had het over olievelden? Ik had het over de plannen van gaspijpleiding, die vanuit Iran naar Syrië moet lopen.
Assad mag hem dan knijpen dat de ypg niet verder naar het zuiden afzakt, ze hebben nog een stukje Assad grond waar het doorheen kan.

[..]
quote:
:')
Je kan wel lachen en denken 'complottheorieën', maar het is typisch ypg/pkk en die hebben ook veel feto-trekjes als je kijkt naar hun bedrog.

Eerst de doodgeschoten Russische ambassadeur in Turkije, 20 Russische geheime agenten hebben zijn telefoon onderzocht en hij bleek lid te zijn van de FETO terreur organisatie, kwamen ze na kraken van zijn met o.a. bylock beveiligde telefoon achter.

De Russische piloot die werd neergehaald...................weet je dat nog? Dat was 1 van de piloten die tijdens de militaire coup tegen Erdogan het MIT gebouw had gebombardeerd.

Maar ach zijn allemaal complottheorieën joh, haha laat gaan.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177005001
_O-
pi_177005104
quote:
Haar vind ik wel knap. Jammer dat niet haar hele body op beeld is.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  woensdag 7 februari 2018 @ 08:11:26 #247
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177007375
https://mobile.almasdarne(...)rations-afghanistan/

Ondanks dat het een simpele ja-maar en wijzen is heeft Erdolfje hier wel gelijk natuurlijk. Amerika is wel de laatste die kritiek mag hebben op Turkije.
pi_177008640
kennelijk hebben de turken een chemische wapen programma waar niemand van op de hoogte was, weten we dat ook...

ShaolinTom twitterde op woensdag 07-02-2018 om 00:22:21 #YPG #Kurd @DefenseUnits denies Turkish accusations of chlorine gas mortar attack against Free Syrian Army in #Afrin #Aleppo , claim #Turkey launched chemical weapons attack and poisoned its own #FSA allies in #OperationOliveBranch https://t.co/caeb3jk4QV https://t.co/ma5mi3K7Xp reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177008737
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 21:40 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ik vind ook dat ze meer met Assad moeten samenwerken, zal in de nabije toekomst ook wel gebeuren. Verder is Erdogan ok.
gaat ie ook doen als hij komend jaar het presidentschap binnenhaalt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 7 februari 2018 @ 10:06:46 #250
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177008811
quote:
10s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:57 schreef Slayage het volgende:
kennelijk hebben de turken een chemische wapen programma waar niemand van op de hoogte was, weten we dat ook...

ShaolinTom twitterde op woensdag 07-02-2018 om 00:22:21 #YPG #Kurd @DefenseUnits denies Turkish accusations of chlorine gas mortar attack against Free Syrian Army in #Afrin #Aleppo , claim #Turkey launched chemical weapons attack and poisoned its own #FSA allies in #OperationOliveBranch https://t.co/caeb3jk4QV https://t.co/ma5mi3K7Xp reageer retweet
:') _O- _O-
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177008849
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 21:43 schreef Aloulu het volgende:

Hij had ook wat zachter erin kunnen staan, en toch niet helemaal achter het neerslaan van de demonstraties gaan staan. Een midden-positie waarbij de deur naar Assad niet volledig wordt dicht gegooid.
achteraf praten is altijd makkelijk.

ik vraag me af hoe dat er dan uit zou moeten zien? "toch niet helemaal achter het neerslaan van de demonstraties staan".

assad retoriek door de jaren heen was "je bent voor ons of je bent voor de terroristen (implicerend de demonstranten)", in die stelling is nooit een midden positie mogelijk geweest
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177008996
quote:
10s.gif Op woensdag 7 februari 2018 10:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

gaat ie ook doen als hij komend jaar het presidentschap binnenhaalt.
De banden met Syrie en het westen kunnen alleen hersteld worden als Erdogan de verkiezingen verliest en iemand anders aan de macht komt.
pi_177010839
iets ten westen van al eis, waar de laatste observatie punt is gevestigd

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177011723
Dit account heeft weer foto's van 33 dode YPG/PKK'ers gepubliceerd. Eerder had hij er al 148 gepubliceerd. Het account heeft nu in totaal foto's van 181 dode YPG/PKK'ers gepubliceerd.

https://twitter.com/op_shield/status/961174669490565120
pi_177011866
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 12:49 schreef polderturk het volgende:
Dit account heeft weer foto's van 33 dode YPG/PKK'ers gepubliceerd. Eerder had hij er al 148 gepubliceerd. Het account heeft nu in totaal foto's van 181 dode YPG/PKK'ers gepubliceerd.

https://twitter.com/op_shield/status/961174669490565120
Dit account heeft ook veel foto's gepubliceerd. Daar zit voor een deel dezelfde foto's bij, maar ook andere. Er zitten ook YPG kindsoldaten tussen.

https://twitter.com/Hakikatul_Teror/status/961201333629054976
pi_177012080
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:04 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Het probleem is dat de Turkse diaspora, die voor de meerderheid uit AKP-stemmers bestaat, niet direct onder het beleid van Erdogan lijdt. Het zijn allemaal politieke nitwits in het buitenland die zijn geïndoctrineerd door AKP-media en vanuit hun soennitisch wereldbeeld Erdogan als de nieuwe messias zien. Het simplistische Anatolische voetvolk dat vanuit de meest achtergestelde gebieden uit Turkije zijn geëmigreerd, en nu in hun veilige positie in Europa menen dat een dictatoriale hillbilly afkomstig uit het Zwarte Zee gebied de enige hoop voor Turkije is.

Ik heb medelijden met alle progressieven in Turkije die een land met dit soort figuren delen.
metesohtaoglu twitterde op woensdag 07-02-2018 om 10:56:57 One page of the primary school book which founded by #US captured in #Syria's #Afrin distributed by #YPG 📸#ABD mali desteğiyle basılan ve #Suriye #Afrin'de bulunan ilköğretim kitabından bir sayfa#YPG https://t.co/e6jWRTblHG reageer retweet



hoeveel nemen ze nou van iran?
pi_177012343
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 13:11 schreef kmkmmr het volgende:

[..]

metesohtaoglu twitterde op woensdag 07-02-2018 om 10:56:57 One page of the primary school book which founded by #US captured in #Syria's #Afrin distributed by #YPG 📸#ABD mali desteğiyle basılan ve #Suriye #Afrin'de bulunan ilköğretim kitabından bir sayfa#YPG https://t.co/e6jWRTblHG reageer retweet
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

hoeveel nemen ze nou van iran?
Elk volk mag dromen. Voor de rest maak ik me nergens over.
pi_177013848
Nog steeds een no-fly zone voor Turkije boven Afrin:



En ondertussen is de Turkse MinBuZa vandaag op een spoedbezoek in Teheran.

quote:
ANKARA (Reuters) - Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu will travel to Iran later on Wednesday to hold talks with Iranian President Hassan Rouhani and Foreign Minister Mohammad Javad Zarif, President Tayyip Erdogan’s spokesman said.

In a news conference in Ankara, spokesman Ibrahim Kalin said Turkey’s military operation in Syria will be discussed during the visit.

Earlier this week, Iran urged Turkey to stop its military offensive in Syria, saying the operation in the northern Afrin region breached Syrian sovereignty and would increase tension in the war-damaged country.
https://www.reuters.com/a(...)kesman-idUSKBN1FR1IS
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 14:58:03 #259
8781 crew  Frutsel
pi_177014060
Kan dat gedoe over Turken, Erdogan en Turkije gewoon wegblijven nu?

Het gaat hier over Syrië en Irak i.v.m. de burgeroorlog, IS etc etc.
Logisch dat de Turkse inmenging in Afrin besprok wordt.

Laat het andere gedoe over Turkije maar buiten dit topic okay?
pi_177015085
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:48 schreef Stabiel het volgende:
Nog steeds een no-fly zone voor Turkije boven Afrin:

[ afbeelding ]

En ondertussen is de Turkse MinBuZa vandaag op een spoedbezoek in Teheran.

[..]

https://www.reuters.com/a(...)kesman-idUSKBN1FR1IS
Lol. Get rekt.
  woensdag 7 februari 2018 @ 17:27:43 #261
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177016691
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177016786
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 17:27 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]
Lijkt wel op een stijve penis.
pi_177019029
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 17:33 schreef polderturk het volgende:

[..]

Lijkt wel op een stijve penis.
Het is een oversexte regio.
pi_177021568
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 17:33 schreef polderturk het volgende:

[..]

Lijkt wel op een stijve penis.
Turken...

Sorry Frutsel
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177021800
Haberturk twitterde op woensdag 07-02-2018 om 20:32:36 #SONDAKİKA TSK: Afrin'de 2 asker tanksavar saldırısında şehit oldu https://t.co/4isrp66BNu https://t.co/69XwIPNnRz reageer retweet
2 Turkse soldaten gedood door ATGM aanval.
https://syria.liveuamap.c(...)ldiers-in-afrin-were

Afrin, begraafplek voor terroristen.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 07-02-2018 20:39:50 ]
pi_177021928
Josiensor twitterde op woensdag 07-02-2018 om 18:10:25 Met Police has reportedly charged Jim Matthews, a YPG volunteer who fought ISIS and former soldier who served in Iraq, with terror offence. First such case in UK. (Josh Walker wasn't charged over YPG affiliation) https://t.co/lrpmhBnKHG reageer retweet
Stank voor dank. Zit je ISIS terroristen te bestrijden wordt jij aangeklaagd door je eigen land terwijl ISIS gangers vrij hun gang kunnen gaan in Engeland. Wat een ziek en misselijkmakend land is dat toch. :r
  woensdag 7 februari 2018 @ 20:47:08 #267
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177022050
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 20:39 schreef vigen98 het volgende:
Haberturk twitterde op woensdag 07-02-2018 om 20:32:36 #SONDAKİKA TSK: Afrin'de 2 asker tanksavar saldırısında şehit oldu https://t.co/4isrp66BNu https://t.co/69XwIPNnRz reageer retweet
2 Turkse soldaten gedood door ATGM aanval.
https://syria.liveuamap.c(...)ldiers-in-afrin-were

Afrin, begraafplek voor terroristen.
Voor ypg terroristen ja
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177022068
18 dagen, en de troepenmacht die verzameld is door de op één na grootste leger in de NAVO is niet in staat om meer dan 4 á 5 kilometer te avanceren in al deze tijd.

Laat dat even inzinken, mensen. Dit is hoe militaire incompetentie eruit ziet.
  woensdag 7 februari 2018 @ 20:49:16 #269
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177022130
ATGM's gaan nog veel meer schade aanrichten
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 7 februari 2018 @ 20:49:32 #270
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177022145
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 20:47 schreef Stabiel het volgende:
18 dagen, en de troepenmacht die verzameld is door de op één na grootste leger in de NAVO is niet in staat om meer dan 4 á 5 kilometer te avanceren in al deze tijd.

Laat dat even inzinken, mensen. Dit is hoe militaire incompetentie eruit ziet.
Want owh heilige ISIS heeft na 5 jaar nog steeds land in handen. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177022448
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 20:47 schreef _--_ het volgende:

[..]

Voor ypg terroristen ja
De Turkse invaders zijn ook terroristen :) Ohja ben je vergeten dat Turkije samenwerkt met HTS ( Al Qaida ) ?

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 07-02-2018 21:00:08 ]
pi_177022477
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 20:49 schreef Szura het volgende:
ATGM's gaan nog veel meer schade aanrichten
De YPG lijkt een steady aanvoer van ATGM's te hebben. Kan niet anders dan dat externe actoren ze in het geheim steunen om de Turken zoveel mogelijk in Afrin vast te laten lopen.

Het Turkse leger presteert zwaar ondermaats tot nu. En qua politieke prestaties is het ook niet al best. Al vier dagen geen Turkse gevechtsvliegtuigen boven Afrin. Dat mag je de regeringsfunctionarissen aanrekenen die deze avontuur zijn gestart en het lot van duizenden soldaten op het spel hebben gezet.
pi_177022503
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 20:47 schreef Stabiel het volgende:
18 dagen, en de troepenmacht die verzameld is door de op één na grootste leger in de NAVO is niet in staat om meer dan 4 á 5 kilometer te avanceren in al deze tijd.

Laat dat even inzinken, mensen. Dit is hoe militaire incompetentie eruit ziet.
De troepenmacht die hieraan meedoet is beperkt. Ik denk dat ze zoveel mogelijk YPG-ers naar Afrin willen lokken uit Manbij en andere gebieden. Ook willen ze het aantal burgerslachtoffers zo laag mogelijk houden. Volgens Turkije zijn er al 1000 PKK/YPG'ers gedood. Ik heb foto's van 250 dode YPG'ers gezien.
pi_177022554
MHJournalist twitterde op woensdag 07-02-2018 om 19:45:07 A delegation from the International Alliance is visiting Manbaj today. https://t.co/3HfFguggoH reageer retweet
pi_177022683
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:01 schreef polderturk het volgende:
De troepenmacht die hieraan meedoet is beperkt. Ik denk dat ze zoveel mogelijk YPG-ers naar Afrin willen lokken uit Manbij en andere gebieden. Ook willen ze het aantal burgerslachtoffers zo laag mogelijk houden. Volgens Turkije zijn er al 1000 PKK/YPG'ers gedood. Ik heb foto's van 250 dode YPG'ers gezien.
Elk leger is er bij gebaat om een operatie zo snel mogelijk met succes af te ronden. Hoe langer de operatie, hoe hoger de kosten en des te groter de internationale afkeer. Dat ze dus zo veel mogelijk YPG-strijders naar Afrin willen trekken lijkt me onwaarschijnlijk. De Turkse cijfers moet iedereen met een korreltje zout nemen.
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:07:40 #277
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177022703
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 20:59 schreef vigen98 het volgende:

[..]

De Turkse invaders zijn ook terroristen :) Ohja ben je vergeten dat Turkije samenwerkt met HTS ( Al Qaida ) ?
Nee, ik heb op tweakers zelfs een uitgebreide post geschreven waarin ik beargumenteer dat dat onzin is omdat oa HTS zelf aangeeft dat hun ideologie totaal anders is. Ik heb het via beide kanten bestudeerd. Maar jij pikt natuurlijk de dingen op die jouw denkbeeld bevestigen. Goed hoor, moet je mee doorgaan. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177022719
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:07 schreef _--_ het volgende:

[..]

Nee, ik heb op tweakers zelfs een uitgebreide post geschreven waarin ik beargumenteer dat dat onzin is omdat oa HTS zelf aangeeft dat hun ideologie totaal anders is. Ik heb het via beide kanten bestudeerd. Maar jij pikt natuurlijk de dingen op die jouw denkbeeld bevestigen. Goed hoor, moet je mee doorgaan. :')
Deze man. :')
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:09:40 #279
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177022751
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:06 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Elk leger is er bij gebaat om een operatie zo snel mogelijk met succes af te ronden. Hoe langer de operatie, hoe hoger de kosten en des te groter de internationale afkeer. Dat ze dus zo veel mogelijk YPG-strijders naar Afrin willen trekken lijkt me onwaarschijnlijk. De Turkse cijfers moet iedereen met een korreltje zout nemen.
Concentratie richting he. Binnenkort is manbij leeg om vervolgens binnen een weekje veroverd te kunnen worden. Amerika heeft er dan sws niets te zoeken.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177022831
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:09 schreef _--_ het volgende:

[..]

Concentratie richting he. Binnenkort is manbij leeg om vervolgens binnen een weekje veroverd te kunnen worden. Amerika heeft er dan sws niets te zoeken.
Hersenspinsels van een onwetende middelbare school scholier.
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:13:59 #281
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177022896
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 20:47 schreef Stabiel het volgende:
18 dagen, en de troepenmacht die verzameld is door de op één na grootste leger in de NAVO is niet in staat om meer dan 4 á 5 kilometer te avanceren in al deze tijd.

Laat dat even inzinken, mensen. Dit is hoe militaire incompetentie eruit ziet.
Ze kunnen ook op zijn Amerikaans/Russisch alles bommentapijten en erin trekken, maar je moet denken aan de burgers.
Dan duurt het maar wat langer.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177022904
EHSANI22 twitterde op woensdag 07-02-2018 om 17:50:43 Top U.S. general in the coalition Funk: American troops would remain in the northern Syrian Kurdish town of Manbij despite Ankara's demands for a U.S. pullout. American forces are in Manbij to support their Syrian Kurdish allies reageer retweet
De VS steekt nog even een middelvinger op naar Turkije. Niet focken met de supermacht.
pi_177022968
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:07 schreef _--_ het volgende:

[..]

Nee, ik heb op tweakers zelfs een uitgebreide post geschreven waarin ik beargumenteer dat dat onzin is omdat oa HTS zelf aangeeft dat hun ideologie totaal anders is. Ik heb het via beide kanten bestudeerd. Maar jij pikt natuurlijk de dingen op die jouw denkbeeld bevestigen. Goed hoor, moet je mee doorgaan. :')
En daarom kan je niet met elkaar samenwerken? _O- Doe ons een lol en kom hier niet meer terug.
pi_177022991
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:13 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ze kunnen ook op zijn Amerikaans/Russisch alles bommentapijten en erin trekken, maar je moet denken aan de burgers.
Dan duurt het maar wat langer.
Turkije heeft ook geen zware bommenwerpers en munitie voor een F16 is heul erg prijzig.
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:17:51 #285
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177023037
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:15 schreef vigen98 het volgende:

[..]

En daarom kan je niet met elkaar samenwerken? _O- Doe ons een lol en kom hier niet meer terug.
Ik kan met woorden niet uitleggen hoe typisch dit weer duidt op confirmation bias.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177023070
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:13 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ze kunnen ook op zijn Amerikaans/Russisch alles bommentapijten en erin trekken, maar je moet denken aan de burgers.
Dan duurt het maar wat langer.
De gevechten vinden plaats in kleine dorpen waar de meeste mensen allang uit vertrokken zijn.
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:19:51 #287
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177023105
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:15 schreef vigen98 het volgende:

[..]

En daarom kan je niet met elkaar samenwerken? _O- Doe ons een lol en kom hier niet meer terug.
Overigens werkt de VS ook samen met terroristen (lees pyd). Dat is natuurlijk bijzaak
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177023109
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:06 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Elk leger is er bij gebaat om een operatie zo snel mogelijk met succes af te ronden. Hoe langer de operatie, hoe hoger de kosten en des te groter de internationale afkeer. Dat ze dus zo veel mogelijk YPG-strijders naar Afrin willen trekken lijkt me onwaarschijnlijk. De Turkse cijfers moet iedereen met een korreltje zout nemen.
Ik denk dat de Turkse cijfers dicht bij de waarheid zitten. Er zijn 15 Turkse militairen omgekomen tegen 1000 YPG strijders. Ik heb zelf foto's en video's van 250 dode YPG'ers gezien. Velen daarvan zijn door de YPG zelf gepubliceerd. Er zijn weinig berichten van burgerslachtoffers in Afrin door toedoen van het Turkse leger. Dus wat dat betreft zal de afkeer wel meevallen. Voor Turkije is het lastig om het oosten van de eufraat binnen te vallen. Dus zou het strategisch niet slecht zijn om de YPG'ers naar Afrin te lokken om hun te verzwakken.

Als je geinteresseerd bent kan ik al die lijken hier posten.
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:20:40 #289
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177023129
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:18 schreef Stabiel het volgende:

[..]

De gevechten vinden plaats in kleine dorpen waar de meeste mensen allang uit vertrokken zijn.
Weet ik. Is algemeen bekend.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177023148
quote:
10s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:16 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Turkije heeft ook geen zware bommenwerpers en munitie voor een F16 is heul erg prijzig.
Turkije produceert zelf bommen voor F-16's.
pi_177023155
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:17 schreef _--_ het volgende:

[..]

Ik kan met woorden niet uitleggen hoe typisch dit weer duidt op confirmation bias.
Met concepten smijten die je net op school hebt geleerd maar waarvan je de betekenis niet goed kent en alleen gebruikt om slim te lijken in een discussie.

Deze faalturk. :')
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:23:55 #292
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177023227
Laten we die kleuter gewoon negeren aub
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177023234
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:19 schreef _--_ het volgende:

[..]

Overigens werkt de VS ook samen met terroristen (lees pyd). Dat is natuurlijk bijzaak
PYD/YPG is geen terroristische organisatie. Jij bent fake news.
pi_177023269
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:19 schreef polderturk het volgende:

[..]

Ik denk dat de Turkse cijfers dicht bij de waarheid zitten. Er zijn 15 Turkse militairen omgekomen tegen 1000 YPG strijders. Ik heb zelf foto's en video's van 250 dode YPG'ers gezien. Velen daarvan zijn door de YPG zelf gepubliceerd. Er zijn weinig berichten van burgerslachtoffers in Afrin door toedoen van het Turkse leger. Dus wat dat betreft zal de afkeer wel meevallen. Voor Turkije is het lastig om het oosten van de eufraat binnen te vallen. Dus zou het strategisch niet slecht zijn om de YPG'ers naar Afrin te lokken om hun te verzwakken.

Als je geinteresseerd bent kan ik al die lijken hier posten.
De Turken zijn notoire leugenaars. De laatste keer claimden ze duizenden PKK-strijdeds te hebben gedood.

Lijkt me meer dat er zo'n 200 YPG-strijders zijn gedood sinds het conflict begonnen is.
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:25:32 #295
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177023280
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:21 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Met concepten smijten die je net op school hebt geleerd maar waarvan je de betekenis niet goed kent en alleen gebruikt om slim te lijken in een discussie.

Deze faalturk. :')
Ik wacht nog steeds op de dag dat er iets zinnigs uit jouw kinderachtige smoel komt.

Ja dit zegt een scholier, moet je nagaan hoe diep je bent gezonken. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:25:54 #296
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177023289
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:24 schreef vigen98 het volgende:

[..]

PYD/YPG is geen terroristische organisatie. Jij bent fake news.
:')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177023294
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:23 schreef Szura het volgende:
Laten we die kleuter gewoon negeren aub
Mee eens.
pi_177023322
Beter negeren inderdaad. Speelkwartier is weer over.
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:27:26 #299
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177023331
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:24 schreef vigen98 het volgende:

[..]

PYD/YPG is geen terroristische organisatie. Jij bent fake news.
Een partij die trouw zweert aan Ocalan, Ocalan die op de terreur lijsten staat van de EU, Amerika en gehele islamitische wereld en jij zegt dat ze geen terroristen zijn? sick

Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:29:00 #300
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177023378
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:27 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Een partij die trouw zweert aan Ocalan, Ocalan die op de terreur lijsten staat van de EU, Amerika en gehele islamitische wereld en jij zegt dat ze geen terroristen zijn? sick

[ afbeelding ]
Het rationele deel van hun lichaam werkt niet meer. Verspilde moeite.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177023383
Slot
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')