abonnement Unibet Coolblue
pi_182657285
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 22:37 schreef kaatjejannie het volgende:
n om mezelf een stok achter de deur te geven heb ik me opgegeven voor een loopje hier in de wijk eind oktober. 5 km.

Vandaag heb ik les 4 van evy gehad. 2 keer 3 minuten rennen. En het ging zowaar goed. Net op het moment toen ik dacht dat ik t niet meer vol zou houden zei Eva dat de 3 minuten rennen er al weer op zat.

Ik begin dit nog leuk te vinden ook zeg.
En gisteren was de run hier in de wijk, de laatste weken weinig gelopen door ziek en druk. Vorige week viel ik ook nog eens fiks van de trap. Bont en blauw had ik een perfecte voorbereiding (NOT). Woensdag nog een bootcamp lesje. 4 anderen van mijn groepje gingen ook mee doen zaterdag. Vrijdag nog even gelopen om te kijken of ik uberhaupt 5 km wel red. Ik heb 5 km gelopen, wel 2 keer 2 minuten wandelen tussendoor. Ik had wel wat vertrouwen in de run.

Ik was fiks nerveus, gelukkig waren we met meer en was de trainster van de bootcamp er ook om ons aan te moedigen. Ben rustig van start gegaan, na 11 minuten even een halve minuut gewandeld om de hartslag wat omlaag te brengen. Onderweg stonden mijn man en kinderen me aan te moedigen. Dit hielp enorm. Ook andere mensen langs de kant waren een fikse aanmoediging.

Ik heb m uitgelopen. Was 425 van de 500 deelnemers maar dat mag de pret niet drukken. Mijn tijd was 33.19. Dit smaakt naar meer!
*poef* nu is het weg
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')