iets van een soort filodeeg wat smaakte naar boterbabbelaarquote:Op zaterdag 14 juli 2018 13:31 schreef Myraela het volgende:
Op die onderste foto lijken wel twee sigaretten in dat stekelding. Wat was dat? Ziet er verder wel heel goed uit.
hoe waren de wijnen? Laatste keer dat ik daar at veel prijzige klassiekersquote:Op zaterdag 14 juli 2018 13:37 schreef markmarkmark het volgende:
[..]
iets van een soort filodeeg wat smaakte naar boterbabbelaar
welke ik precies in het arrangement had weet ik niet meer, veel wit en een rood.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 13:38 schreef Tarado het volgende:
[..]
hoe waren de wijnen? Laatste keer dat ik daar at veel prijzige klassiekers
yamazoto en sazanka zijn ook echt top.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 13:57 schreef golfer het volgende:
Ziet er allemaal prima uit.
Wij gaan over een tijdje in het Okura naar Yamazato.
Verheug mij daar al op.
Ziet er top uit, maar was het restaurant nou zo leeg?quote:Op zaterdag 14 juli 2018 12:24 schreef markmarkmark het volgende:
Waar? Ciel bleu, Okura Amsterdam
Wanneer? Woensdag 11 Juli 2018
Wat at je? Guestronomy 10 gangen menu
We zijn er op voorbereid. Trouwens, bezoek is pas gepland op 12 september.quote:Op zondag 15 juli 2018 12:10 schreef Duderinnetje het volgende:
Yamazato, wat leuk dat jullie die binnenkort gaan bezoeken, golfer!
Eén van de beste (en duurste, maar dat weet je van te voren) eetervaringen ooit. Zó tof! Met sake-arrangement, wat een openbaring was.
Wat een fijn vooruitzicht.quote:Op zondag 15 juli 2018 12:12 schreef golfer het volgende:
[..]
We zijn er op voorbereid. Trouwens, bezoek is pas gepland op 12 september.
Ziet er allemaal erg aantrekkelijk uit zeg! Kan me goed voorstellen dat je zo tevreden was na afloop. Ik ben alleen niet zo fan van snijboon, maar die vis zelf ziet er wel prachtig gebakken uit.quote:Op zondag 15 juli 2018 12:04 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 14 juli 2018
Waar: Restaurant Ace, Amsterdam https://www.restaurantace.nl
Ja, maar wel al een paar jaar geleden.quote:Op zondag 15 juli 2018 15:09 schreef bloodymary1 het volgende:
Ik ga binnenkort eten bij Restaurant Mario in Neck. Zijn daar al mooie ervaringen mee?
buiten ons een tafel of vierquote:Op zondag 15 juli 2018 11:30 schreef kies.een.gebruikersnaam12 het volgende:
[..]
Ziet er top uit, maar was het restaurant nou zo leeg?
Jawel, maar hield niet echt over.quote:Op maandag 16 juli 2018 12:28 schreef FutureFairytale het volgende:
Vind het idd wat weinig eten. Kreeg je nog een smeersel of olie bij je brood?
Precies. Ik zou mij aanpassen aan de gewoontes van het land en niet doordrammen om toch toegelaten te worden.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 17:59 schreef sirdanilot het volgende:
En korte broeken worden in Italie over het algemeen niet zo gewaardeerd bij mannen.
Wat vreemd dat je per se met die kleding naar binnen wilde. Pas je een beetje aan, zou ik zeggen.quote:Op maandag 16 juli 2018 12:03 schreef Hi_flyer het volgende:
Waar? La Corte degli Dei, Agerola, bij Napels in de buurt
Wanneer? Donderdag 14 juni 2018 20:15
Wat at je? Zie hieronder
Tijdens mijn vakantie rond Napels ben ik me eenmaal te buiten gegaan aan een wat duurder restaurant. Ik was alleen en kwam in korte broek en shirt binnen in een compleet leeg restaurant. Ze probeerden me nog even weg te kijken, maar ik heb volgehouden dat ik toch echt hier wilde eten.
Goed, tafeltje uitgekozen in een hoekje zodat ik heel het restaurant kon overzien.
Voorgerecht. Een quiche met spinazie met daarnaast olijventapenade met twee koekjes, waarvan ik de smaak niet meer kan herinneren. De spinaziebladeren hadden wat losser gemogen; nu trok ik telkens hele bladeren eruit. De tapenade was niet minder dan perfect.
[ afbeelding ]
Fantastisch mandje brood erbij trouwens. Kraakvers. Er zat ook keihard locaal brood bij, dat je eerst moest dopen in het water in die aardenwerken bak achterop tafel. Je verwacht een vies zooitje, maar het smaakte best prima.
Een fles witte wijn uit de buurt maakte het feest compleet. Mevrouw de eigenaar zat twee tafeltjes verderop al zuchtend de boekhouding op orde te brengen en dat had ze gerust elders mogen doen.
Hoofdgerecht: Helaas konden ze vandaag hun beroemde rodewijnrisotto niet maken (waarom....), dus het werd een andere risotto.
[ afbeelding ]
Ziet er heel eenvoudig uit en dat was het ook, maar was echt perfect op smaak met de juiste romigheid en smeuiigheid. Nog nooit zo'n lekkere risotto gegeten.
De bediening is prettig afwezig; maar houd je wel in de gaten.
Nagerecht: Een warm citroentaartje met ijs ernaast. Het taartje was heerlijk, maar het ijs had er niet bij hoeven liggen. Dat kwam gewoon uit een bak, ben ik bang.
[ afbeelding ]
Inmiddels is het kwart voor tien en ben ik nog steeds de enige gast, zou het aan mijn kleding liggen?....
Over het algemeen vond ik de porties wat aan de kleine kant.
Totaal 75 euro uitgegeven, waarvan 25 aan de wijn. Tot mijn verdriet kreeg ik de fles niet leeg.
Beoordeling: 8,5 Meeste voedsel is gewoon heel goed, in NL betaal je er een stuk meer voor. Bediening was ok, maar mogen wel wat meer open minded zijn tov de korte broek. De vraag is hoe lang de zaak nog bestaat, want van 75 euro kan je niet 4 of 5 man personeel in dienst houden. Ook de volgende avond, op vrijdag nota bene, zag ik weinig tot geen activiteit.
Wij hebben ook een keer fantastisch gegeten bij Yamazato. Wat ik wel een domper vond was feit dat we ongeveer 350 euro moesten betalen voor het eten en drinken en vervolgens ook nog eens 16 euro voor een parkeerkaartje. Je zou toch verwachten dat zulke parkeerkosten dan "on the house" zijn, maar helaas...quote:Op zondag 15 juli 2018 12:10 schreef Duderinnetje het volgende:
Yamazato, wat leuk dat jullie die binnenkort gaan bezoeken, golfer!
Eén van de beste (en duurste, maar dat weet je van te voren) eetervaringen ooit. Zó tof! Met sake-arrangement, wat een openbaring was.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |