abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_176757201
registreer om deze reclame te verbergen
Na het legendarische OH OH CHERSO was haar naam voorgoed gevestigd en maakte Haagse realityster BARBIE samen met haar MICHAEL een tv-carrière op eigen benen. Jarenlang volgden honderdduizenden RTL-kijkers hun bizarre leven, dat door hun scheiding nu compleet op zijn kop staat…

Samantha+Michael+uit+elkaar.JPG

’Tot de dood ons scheidt’ lijkt iets korter uit te pakken voor realitysterren SAMANTHA DE JONG (27) en MICHAEL VAN DER PLAS (35). Van hun prille geluk mocht in 2012 heel Nederland meegenieten, geluk dat nog oplaaide na de geboorte van hun twee kinderen ANGELINA (5) en de pas éénjarige MILANO.

Maar nu is alles over en uit, zo bevestigt manager JAKE HAMPEL gisteren een bericht daarover in Weekblad Privé .

,,De bom is gebarsten’’, zegt Jake en Barbie staat op het punt daar zelf haar verhaal over te gaan doen.

http://www.telegraaf.nl/p(...)hael_voorbij___.html

samantha_de_jong_.jpg

Laatste nieuws (09-11-17)
quote:
Barbie: ’RTL behandelde me als hoer’

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scène gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen

Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake

Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemáál bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand

Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz
**hare scherpigheid*binge-checker**The hurt inside is fading, this shit's gone way too far, all this time I've been waiting, no, I cannot grieve anymore
pi_176757369
Mijn god, die kut is dus echt naar cosmetische kliniek gegaan. Logische keuze als je psychiatrische kliniek even mag verlaten. En gelijk weer bellen met de pers 8)7
pi_176757592
Kinderen een jeugdtrauma,ex halsoverkop naar Nederland af gereist,ouders in 1 ochtend 10 jaar ouder van de zorgen,vriendjes die zelf niet weten of ze nu wel of geen relatie met haar hebben...
En wat doet barbie..die laat nog even ter ontspanning haar lippen opspuiten!
Maar ze is niet egoïstisch hoor..😉
pi_176758062
registreer om deze reclame te verbergen
Ben benieuwd of ze de 29ste bij mormel Gabriels haar oogleden laat bewerken.

En wat een pauperkliniek dat ze dat wijf er niet uitflikkeren. Ze ziet het echt als een soort vakantie.
Lekker hard!
  vrijdag 26 januari 2018 @ 13:26:20 #5
-1 #ANONIEM
Fladderend vlindertje
pi_176758092
Vind dat zo lelijk he. Ze had al helemaal niet dunne lippen ofzo. Dat neppe is zo lelijk. :r

Laat dan wat rimpeltjes door het overmatige zonnen gladmaken ofzo. Nou ja, dat had ik dan gedaan :P als ik haar was
Wie dit leest is een lezer van dit
pi_176758136
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 januari 2018 13:26 schreef MissButterflyy het volgende:
Vind dat zo lelijk he. Ze had al helemaal niet dunne lippen ofzo. Dat neppe is zo lelijk. :r

Laat dan wat rimpeltjes door het overmatige zonnen gladmaken ofzo. Nou ja, dat had ik dan gedaan :P als ik haar was
Ik had nog een poging gedaan, maar dan goed!
Wat een kansloos tyfuswijf ben je dan als je Samantha de Jong bent.
Lekker hard!
pi_176758329
registreer om deze reclame te verbergen
En vooral haar kinderen niet opzadelen met een moeder die de weg kwijt is _O-

:r :'(

[ Bericht 37% gewijzigd door maily op 26-01-2018 13:38:56 ]
**hare scherpigheid*binge-checker**The hurt inside is fading, this shit's gone way too far, all this time I've been waiting, no, I cannot grieve anymore
pi_176760253
Ik snap wel dat Mike naar Oostenrijk is. Ze wilt niet geholpen worden. Ze luistert nog steeds naar niemand en het truukje om aandacht heeft gewerkt. Ze is weer volop in het nieuws, klaar om zometeen weer lekker hysterisch bij sbs een nieuwe soap te starten.

Hihaho.

Hopelijk zonder kinderen dan die dan wel veilig zijn ondergebracht.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  vrijdag 26 januari 2018 @ 19:27:18 #9
-1 #ANONIEM
Sanctimonia Vincet Semper
pi_176764469
Niet nog een serie! 😪🤐
★★★★★
  vrijdag 26 januari 2018 @ 19:47:40 #10
-1 #ANONIEM
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176764877
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 januari 2018 15:15 schreef Ticootje het volgende:
Ik snap wel dat Mike naar Oostenrijk is. Ze wilt niet geholpen worden. Ze luistert nog steeds naar niemand en het truukje om aandacht heeft gewerkt. Ze is weer volop in het nieuws, klaar om zometeen weer lekker hysterisch bij sbs een nieuwe soap te starten.

Hihaho.

Hopelijk zonder kinderen dan die dan wel veilig zijn ondergebracht.
Ik heb niet alles gelezen, maar kan me hier wel volledig in vinden.

Eerst vond ik het sneu. Nu niet meer. Aandachtshoeren die klagen dat ze uitgebuit zijn maar ondertussen doet deze trien het 100% zelf.

[ Bericht 0% gewijzigd door Pisces29 op 26-01-2018 19:49:40 ]
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_176765690
Ja ik twijfel nog. Haar gedrag, zelf geen situaties kunnen inschatten, het verkeerde doen, met de verkeerde personen omgaan en alleen maar gewend zijn aan aandacht en zichzelf verbouwen, is nu juist haar probleem. Denk dat ik het nog eerder de mensen om haar heen, hulpverleners en ouders, aanreken dat ze haar blijkbaar niet beter in de gaten kunnen houden zodat ze écht kan herstellen.

Maar goed, ze is ook geen kind meer, dus hoever reikt die invloed.

[ Bericht 0% gewijzigd door Guanabana op 26-01-2018 20:31:18 ]
Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.
pi_176771242
Samantha: “ van Tokkie naar Talkshow”
Hehehe zie je t voor je?
( Jerry Springer taferelen)
pi_176832754
quote:
Samantha ziet het leven weer zitten...

BARBIE: ’Alles komt goed!’

Het was een grote schok in Nederland toen bekend werd dat realityster BARBIE, in een ultieme wanhoopspoging, haar best had gedaan zichzelf van het leven te beroven. Nu is zij blij dat zij, in de donkerste uren van haar leven, ternauwernood kon worden gered. Dat vertelt zijzelf in haar eerste en enige interview…

Het is de tweede keer dat zij buiten de kliniek komt waar zij op die dramatische vrijdag, 12 januari, na een wanhoopsdaad werd opgenomen. Het gaat nu weer goed met BARBIE. En dat wil zij haar fans en iedereen die de laatste weken was geschrokken, en zo met haar meeleefde, even laten weten.

Ze heeft er weer zín in. En SAMANTHA DE JONG is blij dat zij op het nippertje kon worden gered toen zij door haar moeder, meer dood dan levend, in haar roze huis in Scheveningen was gevonden. In een laatste vlaag van bewustzijn sloeg Barbie toen toch nog zelf alarm, voordat de levensgevaarlijke combinatie van pillen en coke die zij had ingenomen een wisse, fatale uitwerking zou hebben.

Het is de tweede keer dat zij buiten de kliniek komt waar zij op die dramatische vrijdag, 12 januari, na een wanhoopsdaad werd opgenomen. Het gaat nu weer goed met BARBIE. En dat wil zij haar fans en iedereen die de laatste weken was geschrokken, en zo met haar meeleefde, even laten weten.

Ze heeft er weer zín in. En SAMANTHA DE JONG is blij dat zij op het nippertje kon worden gered toen zij door haar moeder, meer dood dan levend, in haar roze huis in Scheveningen was gevonden. In een laatste vlaag van bewustzijn sloeg Barbie toen toch nog zelf alarm, voordat de levensgevaarlijke combinatie van pillen en coke die zij had ingenomen een wisse, fatale uitwerking zou hebben.

Play Video
Haar verhaal over die dramatische dag, hoe het nu met haar gaat en over hoe zij met ex-man MICHAEL en haar twee jonge kinderen haar toekomst ziet, vertelt zij morgen in een exclusief, uitgebreid en alles onthullend interview met Weekblad Privé. ,,Juist om andere mensen te waarschuwen voor wat ik heb gedaan...’’

Alarm
Over Barbie’s zelfmoordpoging is al veel gezegd, beweerd en geschreven. Onder andere dat het haar vijfjarig dochtertje ANGELINA zou zijn, dat zij samen met ex-man Michael heeft, die haar buiten bewustzijn zou hebben gevonden en die alarm sloeg.

,,Maar dat is een regelrechte leugen’’, vertelt Barbie nu zelf. ,,ANGELINA en haar broertje MILANO waren niet eens thuis. Ik zat er wel helemaal doorheen, maar dat zou ik toch nooit…’’

,,De avond van tevoren was ik al met een rotgevoel naar bed gegaan. Vanbinnen was ik eigenlijk al dood, zo’n gevoel. Overal las ik dat ik een slechte moeder ben en de hoer speel. Ik kon daar niet meer mee omgaan en ik ben op een gegeven moment zélf gaan geloven dat mijn kinderen zonder mij misschien wel beter af zouden zijn. (…) Die ochtend moesten Angelina en Milano naar school. Om zeven uur ging de wekker. Er speelde op dat moment van alles door mijn hoofd. Ik voelde mij een hele slechte moeder, de kinderen verdienden beter. Door ooit mee te doen aan Oh Oh Cherso heb ik ze in de ellende gebracht.’’

,,En dan zijn hun ouders ook nog eens gescheiden. Ik geloofde dat ik een slechte moeder was, dat ze beter af waren bij hun vader. Ik zat te huilen op de bank en wist het die ochtend echt niet meer. Ik heb de kinderen wakker gemaakt met een kus, wat ik altijd doe, ik kleedde ze aan en bracht ze naar mijn moeder die aan de overkant woont, zodat ze daar een broodje konden eten. Dat deden we vaak zo, dan kon ik me even rustig verder aan kleden. Ik ben terug naar huis gelopen. Daar pakte ik al mijn medicatie en nam dat in. Daarbij snoof ik ook nog een hoeveelheid cocaïne en die combinatie is levensgevaarlijk. Ik pakte een mes en sneed in mijn linkerpols.’’

Hoewel hieruit valt op te maken dat Samantha écht dood wilde en er alles aan deed haar leven op deze donkerste momenten van haar bestaan te willen beëindigen, was íets in haar daar kennelijk niet van overtuigd.

Ze vertelt Privé: ,,In mijn hand had ik nog mijn telefoon. Daarmee heb ik mijn tante gebeld en ik riep: ’Help mij, mijn polsen.’ Dat is het laatste wat ik deed, voordat ik helemaal van de wereld raakte. Zij had 112 en mijn moeder gewaarschuwd. Toen zij kwam binnenrennen en me vond, dacht ze eerst dat ik al dood was, ik was lijkbleek…’’

De paniek moet groot geweest zijn, eerst in het huisje en minuten later aan het plein waar Barbie een vertrouwde maar altijd nog opvallende verschijning is. Verhalen gaan dan hard. Voor Samantha, die haar fans, vrienden en familie bedankt in een video die vandaag op www.prive.nl te zien is, reden om haar eigen verhaal één keer te doen. Daarin ook alles over de abortus en de andere drama’s die haar ouders voor de kiezen kregen.

MORGEN in de nieuwste editie van WEEKBLAD PRIVÉ: BARBIE- haar eigen verhaal: ’Ik ben zo blij dat ik nog lééf!’

NU OP PRIVÉ.NL: Barbie’s videobericht: ’Dank jullie wel, lieve mensen!’
bron
  dinsdag 30 januari 2018 @ 08:07:29 #14
-1 #ANONIEM
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_176832793
Het is net het weer, zo wisselvallig :’) ... eerste en enige interview? Van deze maand, zullen ze bedoelen. Die kan de aandacht echt niet missen.
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
pi_176832842
quote:
ik was lijkbleek
Nou dan was het echt op het nippertje ...
**hare scherpigheid*binge-checker**The hurt inside is fading, this shit's gone way too far, all this time I've been waiting, no, I cannot grieve anymore
pi_176832858
Oh weer een interview 8)7
En ze wilde écht dood maar belde eerst even haar tante om hulp.
Dit is wel echt borderline gedrag
pi_176832868
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 08:14 schreef maily het volgende:

[..]

Nou dan was het echt op het nippertje ...
ze zijn ook niet gewend aan haar natuurlijke huidskleur zonder plamuur.
pi_176832922
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 08:17 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Oh weer een interview 8)7
En ze wilde écht dood maar belde eerst even haar tante om hulp.
Dit is wel echt borderline gedrag
Dit.

En gelukkig heeft iedereen een paar gram coke in huis. Volkomen normaal.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176833243
OOGLIDCORRECTIE BARBIE LIVE! ⚠️ 30 JANUARI TUSSEN 15:00 - 17:00 LIVESTREAM & De Telegraaf bij mormel Gabriels.
Lekker hard!
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:04:51 #20
-1 #ANONIEM
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176833304
quote:
Onder andere dat het haar vijfjarig dochtertje ANGELINA zou zijn, dat zij samen met ex-man Michael heeft, die haar buiten bewustzijn zou hebben gevonden en die alarm sloeg.

,,Maar dat is een regelrechte leugen’’, vertelt Barbie nu zelf. ,,ANGELINA en haar broertje MILANO waren niet eens thuis. Ik zat er wel helemaal doorheen, maar dat zou ik toch nooit…’’
Kortom 2% in de roddelbladen "interviews" klopt.

Maar wat zal het als warme broodjes over de toonbank zijn gegaan, die verhalen dat haar dochter haar bloedend heeft gevonden :')
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_176833400
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:04 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Kortom 2% in de roddelbladen "interviews" klopt.

Maar wat zal het als warme broodjes over de toonbank zijn gegaan, die verhalen dat haar dochter haar bloedend heeft gevonden :')
Nou ja, gelukkig vonden ze in elk geval ook geen pakje wit pret poeder.

Was het Barbie zelf niet die hoog en laag beweerde dat ze echt niet aan de coke zat na dat Bobbi zei dat ze hulp nodig had? En een paar weken later ligt het op een of wonderbaarlijke wijze in je keukenkastje.

ff een snuifje om de dag door te komen.

[ Bericht 14% gewijzigd door Ticootje op 30-01-2018 09:16:11 ]
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176833450
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:04 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Kortom 2% in de roddelbladen "interviews" klopt.

Maar wat zal het als warme broodjes over de toonbank zijn gegaan, die verhalen dat haar dochter haar bloedend heeft gevonden :')
Deze gek liegt alles zelf bij elkaar, hoor.
Lekker hard!
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:19:55 #23
-1 #ANONIEM
I am a trigger hippie
pi_176833480
Coke, pillen, mes ...

Het is weer eens wat anders dan boter, kaas en eieren.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:23:24 #24
-1 #ANONIEM
Is onmogelijk
pi_176833550
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:14 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Nou ja, gelukkig vonden ze in elk geval ook geen pakje wit pret poeder.

Was het Barbie zelf niet die hoog en laag beweerde dat ze echt niet aan de coke zat na dat Bobbi zei dat ze hulp nodig had? En een paar weken later ligt het op een of wonderbaarlijke wijze in je keukenkastje.

ff een snuifje om de dag door te komen.
Misschien ging ze maar aan de coke nadat ze daar toch al van beschuldigd was....
Excuus #34
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:26:10 #25
-1 #ANONIEM
I am a trigger hippie
pi_176833604
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:23 schreef Leandra het volgende:

Misschien ging ze maar aan de coke nadat ze daar toch al van beschuldigd was....
Excuus #34
Dat denken de mensen toch al van me, kan ik het net zo goed doen. Ja toch, niet dan?!?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:30:43 #26
-1 #ANONIEM
Is onmogelijk
pi_176833690
quote:
10s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:26 schreef Copycat het volgende:

[..]

Dat denken de mensen toch al van me, kan ik het net zo goed doen. Ja toch, niet dan?!?
Ja dat....

Begin de dag met een dansje,
begin de dag met een lach,
want wie vrolijk snuift in de morgen,
die lacht de hele dag.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:31:28 #27
-1 #ANONIEM
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176833706
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:23 schreef Leandra het volgende:

[..]

Misschien ging ze maar aan de coke nadat ze daar toch al van beschuldigd was....
Excuus #34
Ze hebben me aan zitten moedigen voor de soap

Ze schaamt zich voor zichzelf, aldus het artikel, misschien moet ze dan eens uit het wereldje stappen, oh wacht...
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:33:46 #28
-1 #ANONIEM
Is onmogelijk
pi_176833740
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:31 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ze hebben me aan zitten moedigen voor de soap

Ze schaamt zich voor zichzelf, aldus het artikel, misschien moet ze dan eens uit het wereldje stappen, oh wacht...
Dan krijgt ze geen roze vuilniszak meer van Nickelson cadeau hè....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:35:48 #29
-1 #ANONIEM
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176833763
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:33 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dan krijgt ze geen roze vuilniszak meer van Nickelson cadeau hè....
En de verslaving en kick van het herkend worden is gewoon te groot.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:38:46 #30
-1 #ANONIEM
Is onmogelijk
pi_176833805
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:35 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

En de verslaving en kick van het herkend worden is gewoon te groot.
Ja, ik denk dat ze dat heel lastig vindt, misschien is het idd een beetje borderline-achtig... het kicken op de aandacht.
Ik weet nog dat ze zich (terecht) beklaagde dat mensen gewoon de kinderwagen in doken om Milano te bekijken, maar op een of andere manier weet ze ze daar dan dus ook weer niet van te weerhouden, en dat lijkt me erg lastig, dat je door je hang naar aandacht dingen van mensen toestaat die je eigenlijk niet wilt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:44:52 #31
-1 #ANONIEM
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176833872
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:38 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja, ik denk dat ze dat heel lastig vindt, misschien is het idd een beetje borderline-achtig... het kicken op de aandacht.
Ik weet nog dat ze zich (terecht) beklaagde dat mensen gewoon de kinderwagen in doken om Milano te bekijken, maar op een of andere manier weet ze ze daar dan dus ook weer niet van te weerhouden, en dat lijkt me erg lastig, dat je door je hang naar aandacht dingen van mensen toestaat die je eigenlijk niet wilt.
Ik denk dat ze die aandacht naar haar kinderen alleen maar prachtig vindt :D
Want ook dan voel je je "beroemd" als mensen het interesseert.
Alleen komt het soms even niet uit als ze misschien rustig of snel wilt winkelen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Pisces29 op 30-01-2018 09:45:13 ]
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_176834259
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 januari 2018 13:04 schreef cindy11 het volgende:
Kinderen een jeugdtrauma,ex halsoverkop naar Nederland af gereist,ouders in 1 ochtend 10 jaar ouder van de zorgen,vriendjes die zelf niet weten of ze nu wel of geen relatie met haar hebben...
En wat doet barbie..die laat nog even ter ontspanning haar lippen opspuiten!
Maar ze is niet egoïstisch hoor..😉
Ouders zullen zich inderdaad zorgen maken maar mogen zichzelf ook een grote spiegel voorhouden.
pi_176834433
Lekker aan de coke tijdens de volgende zwangerschap.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  dinsdag 30 januari 2018 @ 10:53:41 #34
-1 #ANONIEM
Welkom op FOK!
pi_176834900
"Ik voelde mij een hele slechte moeder, de kinderen verdienden beter. Door ooit mee te doen aan Oh Oh Cherso heb ik ze in de ellende gebracht."

Uh, nee. Door al die ellende waar je ze daarna ingestort hebt. En daar ga je nu vrolijk mee verder...
pi_176836065
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 10:53 schreef Stompzinnig het volgende:
"Ik voelde mij een hele slechte moeder, de kinderen verdienden beter. Door ooit mee te doen aan Oh Oh Cherso heb ik ze in de ellende gebracht."

Uh, nee. Door al die ellende waar je ze daarna ingestort hebt. En daar ga je nu vrolijk mee verder...
Nou dit dus. Het leek erop dat er geen nieuw barbie nieuws meer zou komen, want we hadden alles wel gezien nu. Logisch dat je dan ff een halve zelfmoordpoging doet en je tante belt want "hallo aandacht".

Tegen elke prijs blijkbaar.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176836952
https://www.bd.nl/show/ba(...)stuk-beter~a0d3df16/
Non-nieuws in Brabants Dagblad vandaag...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mon 'en!
  dinsdag 30 januari 2018 @ 13:04:36 #37
-1 #ANONIEM
Is onmogelijk
pi_176837004
Als ze nou eens zou beginnen zichzelf niet langer Barbie maar gewoon Samantha te noemen, dan was er nog wat voor te zeggen dat ze beweert dat er een "heel nieuwe Barbie, een positieve Barbie" staat, maar ze blijft gewoon wie/wat ze niet is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_176837383
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 13:01 schreef bloempjuh het volgende:
https://www.bd.nl/show/ba(...)stuk-beter~a0d3df16/
Non-nieuws in Brabants Dagblad vandaag...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik wil geen partycrasher zijn, mar als jij enkele weken geleden nog zo depri was dat je uit het leven wilde stappen, kan dat onmogelijk met een paar weken (deels) gefixt zijn.

Of het was allemaal een schreeuw om nóg meer aandacht, of ze zit zwaar in de ontkenningsfase.

[ Bericht 0% gewijzigd door Colafles63 op 30-01-2018 13:27:25 ]
pi_176837472
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 13:24 schreef Colafles63 het volgende:

[..]

Ik wil geen partycrasher zijn, mar als jij enkele weken geleden nog zo depri was dat je uit het leven wilde stappen, kan dat onmogelijk met een paar weken (deels) gefixt zijn.

Of het was allemaal een schreeuw om nóg meer aandacht, of ze zit zwaar in de ontkenningsfase.
Barbie goes Borderline.
**hare scherpigheid*binge-checker**The hurt inside is fading, this shit's gone way too far, all this time I've been waiting, no, I cannot grieve anymore
pi_176837483
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 13:24 schreef Colafles63 het volgende:

[..]

Ik wil geen partycrasher zijn, mar als jij enkele weken geleden nog zo depri was dat je uit het leven wilde stappen, kan dat onmogelijk met een paar weken gefixt zijn.

Of het was allemaal een schreeuw om nóg meer aandacht, of ze zit zwaar in de ontkenningsfase.
Nou, zeg dat!
Lekker hard!
  dinsdag 30 januari 2018 @ 13:35:28 #41
-1 #ANONIEM
Welkom op FOK!
pi_176837604
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 13:24 schreef Colafles63 het volgende:

[..]

Of het was allemaal een schreeuw om nóg meer aandacht, of ze zit zwaar in de ontkenningsfase.
Waarschijnlijk beide.
Het erge is dat ze van deze ervaring heeft geleerd dat ze weer volop in de belangstelling staat als ze zoiets geks doet, dus ik acht het niet onwaarschijnlijk dat er meer 'pogingen' zullen volgen.
pi_176838019
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 13:04 schreef Leandra het volgende:
Als ze nou eens zou beginnen zichzelf niet langer Barbie maar gewoon Samantha te noemen, dan was er nog wat voor te zeggen dat ze beweert dat er een "heel nieuwe Barbie, een positieve Barbie" staat, maar ze blijft gewoon wie/wat ze niet is.
Tja, ergens snap ik wel dat ze gelooft dat alles nu beter is.
Als ik een avondje even er doorheen zit en goed gejankt heb dan lijkt het de volgende dag ook een stuk beter te gaan.
Alsof je even alles eruit gegooid hebt terwijl in de praktijk alles hetzelfde is maar dat besef je later pas weer.
pi_176838780
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 13:57 schreef vencodark het volgende:

[..]

Tja, ergens snap ik wel dat ze gelooft dat alles nu beter is.
Als ik een avondje even er doorheen zit en goed gejankt heb dan lijkt het de volgende dag ook een stuk beter te gaan.
Alsof je even alles eruit gegooid hebt terwijl in de praktijk alles hetzelfde is maar dat besef je later pas weer.
Dat is juist het gevaarlijke aan een depressie. Je hoeft met een depressie niet 24/7 je kut te voelen, je kunt ook oplevingen hebben. Als je na die opleving je weer depri voelt, voelt dat dubbel zo klote.
pi_176838819
Wat een treurige aandachtshoer is het ook. Helemaal niks geleerd van de afgelopen jaren.
٩๏̯͡๏)۶
  dinsdag 30 januari 2018 @ 15:20:42 #45
-1 #ANONIEM
Is onmogelijk
pi_176840011
quote:
14s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 08:56 schreef Kim-Holland het volgende:
OOGLIDCORRECTIE BARBIE LIVE! ⚠️ 30 JANUARI TUSSEN 15:00 - 17:00 LIVESTREAM & De Telegraaf bij mormel Gabriels.
En? Wordt ze al gemarteld?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_176840384
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 14:27 schreef Colafles63 het volgende:

[..]

Dat is juist het gevaarlijke aan een depressie. Je hoeft met een depressie niet 24/7 je kut te voelen, je kunt ook oplevingen hebben. Als je na die opleving je weer depri voelt, voelt dat dubbel zo klote.
Als je depressief bent en dan toch van drugs houd kan ze beter een klein stukje lsd nemen ipv cocaïne snuiven
  dinsdag 30 januari 2018 @ 16:12:15 #47
-1 #ANONIEM
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176840955
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 15:41 schreef Suzaka het volgende:

[..]

Als je depressief bent en dan toch van drugs houd kan ze beter een klein stukje lsd nemen ipv cocaïne snuiven
Ja, met een labiel hoofd aan de LSD. Wanneer pakt dat precies goed uit? :D
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 30 januari 2018 @ 16:28:50 #48
-1 #ANONIEM
Is onmogelijk
pi_176841228
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 16:12 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ja, met een labiel hoofd aan de LSD. Wanneer pakt dat precies goed uit? :D
Misschien dat ze zich dan Lucy gaat noemen?

Maar is die ooglidcorrectie (wat moet er in godsnaam gecorrigeerd worden als je 28 bent) nog doorgegaan?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_176841764
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 15:20 schreef Leandra het volgende:

[..]

En? Wordt ze al gemarteld?
Weet niet, ben ff een blokje om gegaan..even afkoelen :D
Lekker hard!
pi_176842651
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 16:28 schreef Leandra het volgende:

[..]

Misschien dat ze zich dan Lucy gaat noemen?

Maar is die ooglidcorrectie (wat moet er in godsnaam gecorrigeerd worden als je 28 bent) nog doorgegaan?
Ze kan beter dr neusschotje terug laten plaatsen. :’)
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')