abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 25 januari 2018 @ 21:39:38 #201
262 Re
Kiss & Swallow
pi_176746608
Het is natuurlijk gewoon absurd dat de GOP zo hoog van de toren blaast hoe erg het wel niet is die memo terwijl ze weten dat ze hem toch niet mogen vrijgeven, en dan de bots maar hashtaggen :')
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_176746656
quote:
13s.gif Op donderdag 25 januari 2018 21:39 schreef Re het volgende:
Het is natuurlijk gewoon absurd dat de GOP zo hoog van de toren blaast hoe erg het wel niet is die memo terwijl ze weten dat ze hem toch niet mogen vrijgeven, en dan de bots maar hashtaggen :')
Waar zijn deze uitspraken van jou op gebaseerd?
  Overall beste user 2022 donderdag 25 januari 2018 @ 21:45:20 #203
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176746740
quote:
0s.gif Op donderdag 25 januari 2018 21:41 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Waar zijn deze uitspraken van jou op gebaseerd?
Waarschijnlijk op jouw argumenten.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_176746887
De verdwenen sms'jes zijn weer opgedoken, het bleek een technisch probleem te zijn dat duizenden mensen bij de FBI heeft getroffen. De "Secret Society" van Ron Johnson was bij nader inzien een "grapje". (Are u fucking kidding me :')). Het memo van Mr. Recusal Nunes is niet alleen van Nunes maar ook alleen voor Nunes want voor de rest mag niemand er naar kijken, de FBI niet, het DoJ niet, en zelfs de Senaatsfractie van de GOP niet.

Het moet kortom een zware dag zijn voor de mensen die niet zo op Mueller en zijn onderzoek zitten te wachten. Kat in het nauw ... de rest kennen jullie wel.
pi_176747134
quote:
1s.gif Op donderdag 25 januari 2018 21:51 schreef westwoodblvd het volgende:
De verdwenen sms'jes zijn weer opgedoken, het bleek een technisch probleem te zijn dat duizenden mensen bij de FBI heeft getroffen. De "Secret Society" van Ron Johnson was bij nader inzien een "grapje". (Are u fucking kidding me :')). Het memo van Mr. Recusal Nunes is niet alleen van Nunes maar ook alleen voor Nunes want voor de rest mag niemand er naar kijken, de FBI niet, het DoJ niet, en zelfs de Senaatsfractie van de GOP niet.

Het moet kortom een zware dag zijn voor de mensen die niet zo op Mueller en zijn onderzoek zitten te wachten. Kat in het nauw ... de rest kennen jullie wel.
Jeetje, het is alsof mensen weigeren te lezen.
200+ personen hebben er al naar die memo gekeken. Dus je uitspraak "alleen voor Nunes" slaat al nergens op. En de memo mag naar alle waarschijnlijkheid niet eens buiten de kamer komen, vandaar dus ook niet naar de DoJ, FBI, Burr, etc. Er zijn namelijk bepaalde regels waar men zich aan moet houden.

En als je met "Het memo van Mr. Recusal Nunes" bedoelt dat die memo door hem is geschreven, dan is dat ook onjuist, memo schijnt een bijeenraapsel van geheime informatie te zijn, naar alle waarschijnlijkheid van de DoJ en FBI zelf. (Des te meer reden overigens om die 2 partijen niet de memo te laten zien, verdachten krijgen namelijk ook niet van te voren alle bewijslast te zien, al spreken we hier technisch gezien niet echt over verdachten)

De Dem spin en desinfo over deze memo is beangstigend effectief als ik jullie reacties zo zie :o
  donderdag 25 januari 2018 @ 22:02:36 #206
192592 SureD1
------------------------------
pi_176747143
Nieuwsuur nu!
pi_176747200
quote:
0s.gif Op donderdag 25 januari 2018 22:02 schreef SureD1 het volgende:
Nieuwsuur nu!
https://nos.nl/nieuwsuur/(...)ng-verkiezingen.html

Interessante ontwikkeling, eens even lezen.

quote:
De Nederlandse inlichtingendiensten hebben een belangrijke rol gespeeld bij het lopende FBI-onderzoek naar Russische beïnvloeding van de Amerikaanse verkiezingen. De inlichtingendiensten AIVD en de MIVD gaven de Amerikanen cruciale informatie door die zij hadden onderschept bij de Russische hackgroep 'Cozy Bear'. Dat blijkt uit gezamenlijk onderzoek van Nieuwsuur en de Volkskrant.

De Nederlandse diensten hebben ten minste een en maximaal tweeënhalf jaar unieke toegang gehad tot een groep Russische hackers die volgens westerse inlichtingendiensten in opdracht handelden van de Russische staat. Ze zagen hoe de Russen onder meer binnendrongen bij het Witte Huis, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en de DNC, het dagelijks bestuur van de Democratische Partij.

De informatie die Nederland over hacks van de Democraten aan de Amerikaanse inlichtingendiensten verstrekte, stond aan de basis van het FBI-onderzoek naar Russische beïnvloeding van de Amerikaanse verkiezingen, dat momenteel geleid wordt door speciaal aanklager Robert Mueller.
Nederland kijkt mee met Russische hackers

In de zomer van 2014 gaat de Joint Sigint Cyber Unit (JSCU) van start, een gezamenlijke unit van de inlichtingendiensten AIVD en MIVD, die zich vanuit Zoetermeer onder meer gaat richten op het verzamelen van inlichtingen door cyberoperaties. Nog diezelfde zomer ontvangt de unit een aanwijzing over een groep Russische hackers die werken vanaf een universiteitscomplex nabij het Rode Plein in Moskou.

Een hackteam van de AIVD, opererend onder de vlag van de JSCU, slaagt er vervolgens in om het interne Russische computernetwerk binnen te dringen. De AIVD kan niet alleen meekijken in het computernetwerk, maar hackt ook een beveiligingscamera op de gang waardoor ze precies kunnen zien wie de hackersruimte in en uit lopen. De Nederlanders nemen alle Russische activiteiten waar. De Russische hackers - een groep van circa tien personen - hebben niets door.

Na een aantal maanden, in november 2014, zien de Nederlanders hoe de Russische hackers binnendringen tot het computernetwerk van het State Department, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. In Washington wordt met groot alarm gereageerd op de Nederlandse informatie over "de grootste hack ooit" van de Amerikaanse overheid, zoals overheidsofficials de inbraak omschrijven tegenover Amerikaanse media.

Het duurt meer dan 24 uur totdat de Amerikanen de Russische aanval hebben afgeweerd, na een digitale clash die de onderdirecteur van inlichtingendienst NSA jaren later tijdens een discussieforum in het Amerikaanse Aspen zal omschrijven als "een vuistgevecht". Bij diezelfde gelegenheid zegt onderdirecteur Richard Ledgett verder dat zijn dienst de tactieken en methodes van de aanvallers kon bespioneren. TheWashington Post schrijft op gezag van inlichtingenbronnen dat "een westerse bondgenoot" behulpzaam is geweest.

Na de hack op het State Department verschaffen de Russen zich in het najaar van 2014 ook toegang tot het computernetwerk van het Witte Huis. Hierdoor kunnen ze onder meer bij vertrouwelijke notities en informatie over het reisschema van president Barack Obama, en bij een deel van Obama's e-mailverkeer. Ook deze hacks worden blootgelegd door de Nederlandse inlichtingendiensten, die vervolgens de Amerikanen inlichten. Vermoedelijk worden ook hacks bij andere overheidsinstellingen door de Nederlanders aan de Amerikanen doorgegeven.
Onder controle van Russische veiligheidsdiensten

De Russische hackers behoren tot een collectief dat in de loop der jaren door inlichtingendiensten en cybersecurity-bedrijven afwisselend The Dukes en APT29 werd genoemd, maar sinds enkele jaren vooral bekend staat als Cozy Bear. Inlichtingendiensten gaan ervan uit dat de groep onder controle staat van de Russische buitenlandse veiligheidsdienst SVR. Westerse inlichtingendiensten en cybersecuritybedrijven maken al jaren jacht op de groep, die wereldwijd overheidsinstellingen en bedrijven heeft aangevallen. Ook in Nederland.

Samen met een andere groep Russische hackers (Fancy Bear, ook bekend onder de naam APT28) wordt Cozy Bear ook verantwoordelijk gehouden voor de hacks van de Democratische Partij. Fancy Bear verschaft zich in april 2016 toegang tot de servers van de Democraten in Washington; Cozy Bear krijgt die toegang al in de zomer van 2015. De groep wordt ook daarbij betrapt door de Nederlanders, die opnieuw alarm slaan bij hun Amerikaanse zusterdiensten. De Nederlandse informatie is één van de redenen dat de FBI - pas een jaar later - een onderzoek naar de Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen begint.

Waarom de hacks bij de DNC ondanks de Nederlandse waarschuwingen zo lang kunnen doorgaan, is niet duidelijk. Uiteindelijk concludeert ook het Amerikaanse internetbeveiligingsbedrijf Crowdstrike, dat onderzoek doet in opdracht van de Democratische Partij, dat Cozy Bear en Fancy Bear samen verantwoordelijk zijn voor de hacks. Volgens de Amerikaanse inlichtingendiensten spelen Russische officials de door Fancy Bear gehackte e-mails uiteindelijk door aan WikiLeaks, dat ze publiceert. De geopenbaarde e-mails veroorzaken een groot schandaal in de Amerikaanse verkiezingscampagne.
College Tour

De geschiedenis verklaart waarom Rob Bertholee, het hoofd van de AIVD, afgelopen zondag in het tv-programma CollegeTour zei "geen twijfel" te hebben dat het Kremlin direct verantwoordelijk is voor de Russische cybercampagne tegen Amerikaanse overheidsinstellingen. Bertholee en het toenmalige hoofd van de MIVD, Pieter Bindt, hebben de Nederlandse informatie over de Russische hacks in persoon besproken met James Clapper, destijds de hoogste baas van de Amerikaanse inlichtingendiensten, en Michael Rogers, die binnenkort afscheid neemt als hoofd van de inlichtingendienst NSA.

De hackers van de AIVD hebben niet langer toegang tot Cozy Bear. Waarom en wanneer die toegang precies is geëindigd, is niet duidelijk. De inlichtingendiensten houden er rekening mee dat de openheid van Amerikaanse inlichtingenbronnen, die in het voorjaar van 2017 tegenover Amerikaanse media hun lof uitspraken over de toegang van 'een westerse bondgenoot', de hackers wakker heeft geschud. Openheid die in Den Haag en Zoetermeer grote woede opwekte. Over inlichtingenwerk praat je niet - zeker niet over dat van een bondgenoot.
Verantwoording

De afgelopen maanden deed Nieuwsuur samen met de Volkskrant onderzoek naar de Nederlandse betrokkenheid bij het FBI-onderzoek van speciaal aanklager Mueller. In Nederland en in de Verenigde Staten werd gesproken met circa vijftien bronnen uit diplomatieke en politieke kringen en de inlichtingenwereld. Zes van hen hadden directe kennis over de Nederlandse toegang tot Cozy Bear. Alle betrokkenen wilden alleen spreken op voorwaarde van anonimiteit, omdat het hier informatie uit de hoogste geheimhoudingscategorie betreft.

Voor reacties op dit onderzoek is Eelco Bosch van Rosenthal te bereiken via e-mail, Signal en via de versleutelde chat-app Wickr: eelcobvr.
Tijdlijn

Zomer 2014: hackers AIVD verschaffen zich toegang tot het netwerk van Cozy Bear , een hackgroep die ook bekend staat als APT29 en The Dukes

November 2014: Cozy Bear valt het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken aan en dringt niet-geclassificeerde systeem binnen. AIVD en MIVD waarschuwen Amerikaanse inlichtingendiensten

November/december 2014: Cozy Bear dringt het computernetwerk van het Witte Huis binnen en krijgt onder meer toegang tot vertrouwelijke notities en agenda van president Obama. AIVD en MIVD waarschuwen opnieuw Amerikaanse zusterdiensten

Juli 2015: Cozy Bear dringt het computersysteem van de DNC binnen (partijbestuur Democraten), AIVD en MIVD waarschuwen de Amerikaanse diensten

Najaar 2015: de FBI waarschuwt de DNC dat er hackers in hun systeem zitten, de DNC onderneemt niets

Voorjaar 2016: Ook de Russische hackgroep Fancy Bear (ook bekend als APT28), die onafhankelijk opereert van Cozy Bear, dringt netwerken van het DNC binnen

Juni 2016: Het internetbeveiligingsbedrijf Crowdstrike bevestigt dat Fancy Bear en Cozy Bear in computersystemen zaten

Voorjaar 2017: FBI-directeur James Comey bevestigt dat de FBI onderzoek doet naar Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingsstrijd

Mei 2017: President Trump ontslaat Comey, speciaal aanklager Robert Mueller neemt het onderzoek naar de Russische inmenging over

Juni 2017: Voormalig FBI-directeur Comey zegt tijdens een hoorzitting voor het Congres dat er 'geen enkele twijfel' is dat de Russische overheid achter de hacks op het DNC zat
  donderdag 25 januari 2018 @ 22:19:29 #208
267352 Belabor
Why stay? Explore!
pi_176747595
quote:
0s.gif Op donderdag 25 januari 2018 22:02 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Jeetje, het is alsof mensen weigeren te lezen.
200+ personen hebben er al naar die memo gekeken. Dus je uitspraak "alleen voor Nunes" slaat al nergens op. En de memo mag naar alle waarschijnlijkheid niet eens buiten de kamer komen, vandaar dus ook niet naar de DoJ, FBI, Burr, etc. Er zijn namelijk bepaalde regels waar men zich aan moet houden.
Hoe hebben 200+ mensen security clearance voor deze"classified memo", maar weigeren ze hem te delen met Dems en de FBI.

De FBI heeft zo'n beetje de hoogste clearance die je kunt hebben...

Klinkt als een gigantisch broodje aap wat mij betreft. Ik snap niet dat jij die Reps op hun leugenachtige bruine ogen zomaar geloofd.
  donderdag 25 januari 2018 @ 22:20:32 #209
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_176747633
quote:
0s.gif Op donderdag 25 januari 2018 21:36 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Hier worden de regels die hij aanhaalt ook in gebruikt. Maar dan ga ik er even vanuit dat hij een typefout heeft gemaakt bij X(11)(c)(1) en eigenlijk (2) bedoelt.

https://www.archives.gov/(...)-22-07-carpenter.pdf

The House Permanent Select Committee on Intelligence, furthermore, is charged with obtaining annual reports from the Director of National Intelligence, the Director of the Central Intelligence Agency, the Secretary of Defense, the Secretary of State, and the Director of the Federal Bureau of Investigation regarding their intelligence activities. The Committee may release an unclassified version of each report at its discretion.9

9 Rules of the House of Representatives, 110th Congress, rule X, clause 11(c)(2).

As part of the oversight role of the committees, the rules of both the House and Senate committees specify that each committee, “...may disclose publicly any in formation in its possession after a determination by the Select Committee that the public interest would be served by such disclosure.”27

27 Rules of the House of Representatives, 110th Congress, Rule X, 11(g)(1);

Ze lijken in ieder geval uit de "Rules of the House of Representatives, 110th Congress" te komen. En die lijkt nogal lastig te vinden. Met dat document is het makkelijker om gericht te zoeken naar soortgelijke regels voor het 114th Congress waar nu mee te maken hebben.
Volgens mij zie je het verschil tussen 'public' en aangeven bij de FBI over het hoofd.

Het hele idee is dat er schijnbaar in de memo wandaden van FBI en DOJ medewerkers wordt blootgesteld. Als dat zo is, waarom wordt die memo dan niet gedeeld met die organisaties?

Het antwoord laat zich raden.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_176747640
quote:
0s.gif Op donderdag 25 januari 2018 22:02 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Jeetje, het is alsof mensen weigeren te lezen.
200+ personen hebben er al naar die memo gekeken. Dus je uitspraak "alleen voor Nunes" slaat al nergens op. En de memo mag naar alle waarschijnlijkheid niet eens buiten de kamer komen, vandaar dus ook niet naar de DoJ, FBI, Burr, etc. Er zijn namelijk bepaalde regels waar men zich aan moet houden.

En als je met "Het memo van Mr. Recusal Nunes" bedoelt dat die memo door hem is geschreven, dan is dat ook onjuist, memo schijnt een bijeenraapsel van geheime informatie te zijn, naar alle waarschijnlijkheid van de DoJ en FBI zelf. (Des te meer reden overigens om die 2 partijen niet de memo te laten zien, verdachten krijgen namelijk ook niet van te voren alle bewijslast te zien, al spreken we hier technisch gezien niet echt over verdachten)

De Dem spin en desinfo over deze memo is beangstigend effectief als ik jullie reacties zo zie :o
Er is helemaal niets, enkel wat uitspraken van niet bepaald de meest gematigde Republikeinse Afgevaardigden over wat een sensationele onthullingen dit allemaal zijn.
Ik weet ook niet waarom je denkt dat wanneer je een document opstelt (of op laat stellen) op basis van selectief bijeengeraapte informatie dit opeens niet meer 'jouw memo' zou zijn. Wired had er een aardig artikel over waarin ook even fijntjes wordt gewezen op de kolossale hypocrisie van Nunes en consorten:
https://www.wired.com/story/release-the-memo-nunes-fisa-702/amp
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  donderdag 25 januari 2018 @ 22:21:34 #211
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_176747673
Het is eigenlijk schandalig dat die Nunes überhaupt nog zo'n positie bekleedt. Hij was degene die ook zo hard riep dat hij bewijs had dat Obama Trump had afgeluisterd. Bleek ook niets van waar.

Elke keer als Trump weer eens in de problemen zit komen er Republikeinse idioten uit het moeras met wilde conspiracies die dan weer eindeloos door FOX en de bekende Trumptards in dit topic herhaald worden. Tot het onhoudbaar wordt en men overgaat op het volgende broodje aap gebaseerd op bizarre uitspraken van Trump.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_176747780
quote:
1s.gif Op donderdag 25 januari 2018 22:19 schreef Belabor het volgende:

[..]

Hoe hebben 200+ mensen security clearance voor deze"classified memo", maar weigeren ze hem te delen met Dems en de FBI.

De FBI heeft zo'n beetje de hoogste clearance die je kunt hebben...

Klinkt als een gigantisch broodje aap wat mij betreft. Ik snap niet dat jij die Reps op hun leugenachtige bruine ogen zomaar geloofd.
Allereerst, niemand weigert de memo te delen met de Dem's, ze hebben al het recht, net als iedereen van het congress het mag inzien. Dem's weigeren alleen massaal.

En clearance heeft hier dan ook verder helemaal niks mee te maken. Plus, FBI op zich heeft zelfs geen clearance, personen binnen de FBI hebben individuele clearances, die allemaal kunnen verschillen.

Vrijgave van deze memo dient te gebeuren volgens bepaalde regels. En blijkbaar dient de memo dus eerst publiek te worden gemaakt alvorens de FBI deze mag inzien.
  donderdag 25 januari 2018 @ 22:25:10 #213
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_176747798
quote:
0s.gif Op donderdag 25 januari 2018 22:24 schreef Refragmental het volgende:

[..]

En blijkbaar dient de memo dus eerst publiek te worden gemaakt alvorens de FBI deze mag inzien.
Dat verzin je zelf.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  donderdag 25 januari 2018 @ 22:26:07 #214
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_176747815
quote:
0s.gif Op donderdag 25 januari 2018 22:24 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Allereerst, niemand weigert de memo te delen met de Dem's, ze hebben al het recht, net als iedereen van het congress het mag inzien. Dem's weigeren alleen massaal.
Omdat het onzin is. De Democraten die het gelezen hebben, hebben zelf ook een memo geschreven waarin gewoon wordt uitgelegd dat het niets anders is dan 'Republican Talking Points'.

Met andere woorden, nothingburger :').
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  donderdag 25 januari 2018 @ 22:28:18 #215
192592 SureD1
------------------------------
pi_176747869
Volkskrant anticipeert op buitenlandse aandacht voor het AIVD verhaal

https://www.volkskrant.nl(...)-elections~a4561913/
pi_176747938
quote:
2s.gif Op donderdag 25 januari 2018 22:20 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Volgens mij zie je het verschil tussen 'public' en aangeven bij de FBI over het hoofd.

Het hele idee is dat er schijnbaar in de memo wandaden van FBI en DOJ medewerkers wordt blootgesteld. Als dat zo is, waarom wordt die memo dan niet gedeeld met die organisaties?

Het antwoord laat zich raden.
Ik kan helaas de aangehaalde regels niet vinden. Documentatie is daar echt een oerwoud.
Eerste regel lijkt hier niet over te gaan, maar over annual reports vanuit alfabet agencies en dat de committee deze mag vrijgeven mits unclassified.

Dat de memo (nog) niet gedeeld wordt met die organisaties lijkt mij duidelijk. Je gaat tenslotte ook niet je gehele bewijslast vrijgeven aan een verdachte voordat de rechtszaak ook maar begonnen is.

Zo ga je ook niet de hypothetische wandaden die bijvoorbeeld de FBI heeft begaan bekendmaken aan de FBI nog voordat er andere stappen zijn genomen. Want dan maak je het de FBI wel heel erg makkelijk om hun wandaden te verbergen door bijvoorbeeld het vernietigen van additioneel bewijsmateriaal.
pi_176748057
quote:
0s.gif Op donderdag 25 januari 2018 22:30 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Ik kan helaas de aangehaalde regels niet vinden. Documentatie is daar echt een oerwoud.
Eerste regel lijkt hier niet over te gaan, maar over annual reports vanuit alfabet agencies en dat de committee deze mag vrijgeven mits unclassified.

Dat de memo (nog) niet gedeeld wordt met die organisaties lijkt mij duidelijk. Je gaat tenslotte ook niet je gehele bewijslast vrijgeven aan een verdachte voordat de rechtszaak ook maar begonnen is.

Zo ga je ook niet de hypothetische wandaden die bijvoorbeeld de FBI heeft begaan bekendmaken aan de FBI nog voordat er andere stappen zijn genomen. Want dan maak je het de FBI wel heel erg makkelijk om hun wandaden te verbergen door bijvoorbeeld het vernietigen van additioneel bewijsmateriaal.
Het is nogal een bijzondere redenatie dat een memo gebaseerd op informatie afkomstig van een organisatie niet met de organisatie gedeeld mag worden omdat de dan weten waar het over zou gaan.
Lees het Wired artikel even, staat ook wel informatie in over hoe FISA werkt.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
pi_176748098
quote:
14s.gif Op donderdag 25 januari 2018 22:26 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Omdat het onzin is. De Democraten die het gelezen hebben, hebben zelf ook een memo geschreven waarin gewoon wordt uitgelegd dat het niets anders is dan 'Republican Talking Points'.

Met andere woorden, nothingburger :').
Bizar dit. Eerst vertel je een hoop onjuiste zaken. En nu kom je met een memo van de dems die we gelijk moeten geloven, en bij voorbaat al de memo moeten negeren. De spin van de Dem's is beangstigend effectief :o

Waarom zijn ze toch zo bang ervoor dat dit publiek wordt gemaakt? Als het echt een nothingburger is, laat het vooral openbaar worden gemaakt, kunnen ze daarna makkelijk punten scoren voor de midterm door die gehele memo vol gaten te schieten. Maar in plaats daarvan lijken de Dems er alles aan te doen om deze memo geheim te houden. Waarom zou dat zijn?

Het antwoord laat zich inderdaad raden.
  donderdag 25 januari 2018 @ 22:37:08 #219
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_176748136
De memo van de dems staat op gelijke zoniet hogere voet (want onafhankelijker) dan die van Devin "onderdeel van Trumps transitieteam" Nunes met de informatie die we hebben.
  donderdag 25 januari 2018 @ 22:39:10 #220
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_176748177
quote:
0s.gif Op donderdag 25 januari 2018 22:35 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Bizar dit. Eerst vertel je een hoop onjuiste zaken. En nu kom je met een memo van de dems die we gelijk moeten geloven, en bij voorbaat al de memo moeten negeren. De spin van de Dem's is beangstigend effectief :o
Wat zeg ik onjuist dan? En ik zeg niet dat we de memo van de Democraten moeten geloven, ik zeg dat om aan te geven dat Democraten de memo ook gewoon gelezen hebben. Weer een leugen van je.

quote:
Waarom zijn ze toch zo bang ervoor dat dit publiek wordt gemaakt?
Wie zegt bang? De FBI zegt heel duidelijk dat als er dingen instaan waar naar gehint wordt dat het openbaar maken daarvan bestaande operaties kan beschadigen.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_176748273
quote:
14s.gif Op donderdag 25 januari 2018 22:39 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Wat zeg ik onjuist dan? En ik zeg niet dat we de memo van de Democraten moeten geloven, ik zeg dat om aan te geven dat Democraten de memo ook gewoon gelezen hebben. Weer een leugen van je.
Excuses, was vergeten dat de initiële reactie niet van jou afkomstig was.
Nergens heb ik overigens beweerd dat dems de memo niet hebben gelezen, integendeel, eerder op de dag gaf ik zelfs aan dat er een aantal de memo wel hebben gelezen, maar het gros heeft de memo simpelweg geweigerd te lezen. Geen leugen, maar een feit.

quote:
[..]

Wie zegt bang? De FBI zegt heel duidelijk dat als er dingen instaan waar naar gehint wordt dat het openbaar maken daarvan bestaande operaties kan beschadigen.
Komt dat ff goed uit. Wij van wc-eend willen niet dat een rapport naar buiten komt waarin staat dat wc-eend kankerverwekkend is.
pi_176748405
Het zijn niet alleen democraten die tegen de openbaring zijn. Er is minstens één ander Republikeins lid van de commissie die het niet ziet zitten, en er zijn een hoop lauwe reacties van republikeinse kant.

Over het openbaar maken:
- Trump mag alles declassificeren, en dit dus openbaar maken
- Er kan een vote moment ingebouwd worden, dit zou volgende week al plaats kunnen vinden, over het besluit om de memo vrij te geven.
- De Republikeinen zouden als er werkelijk sappige details waren, het niet nalaten om dit anoniem te lekken naar de media. Vooralsnog hebben ze dat niet gedaan.
pi_176748442
quote:
2s.gif Op donderdag 25 januari 2018 22:25 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Dat verzin je zelf.
Deze gemist, maar niet, niet zelf verzonnen, maar afkomstig van iemand die beweert de huisregels te kennen. Flink aantal posts eerder gaan hierover. Ik kan de regels helaas niet zelf vinden, want documentenoerwoud :-/
pi_176748546
quote:
0s.gif Op donderdag 25 januari 2018 22:47 schreef clumsy_clown het volgende:
Het zijn niet alleen democraten die tegen de openbaring zijn. Er is minstens één ander Republikeins lid van de commissie die het niet ziet zitten, en er zijn een hoop lauwe reacties van republikeinse kant.

Over het openbaar maken:
- Trump mag alles declassificeren, en dit dus openbaar maken
- Er kan een vote moment ingebouwd worden, dit zou volgende week al plaats kunnen vinden, over het besluit om de memo vrij te geven.
- De Republikeinen zouden als er werkelijk sappige details waren, het niet nalaten om dit anoniem te lekken naar de media. Vooralsnog hebben ze dat niet gedaan.
Lekken van geheim materiaal is strafbaar.
Trump mag dit inderdaad per direct vrijgeven, alleen is dat de meest onverstandige manier om het te doen. Omdat hij het onderwerp lijkt te zijn van de memo.
De memo via officiële weg vrijgeven duurt iets van 19 dagen.
  donderdag 25 januari 2018 @ 22:53:31 #225
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_176748609
Het lijkt me gewoon met opzet dat het gebaseerd is op geheime informatie, omdat je dan van alles erin kunt proppen. Nunes is al eerder onbetrouwbaar gebleken, dus waarom hebben we het hier over zonder dat er nieuwe feiten zijn?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')