abonnement Unibet Coolblue
pi_176611845


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176611848
Voor de Lisk-ers : open je saldo even in Lisk Nano. Je krijgt waarschijnlijk een melding dat je account nog niet is geverifieerd. Dit kan je doen door 1 lisk naar jezelf te zenden (kost je 0,1 lisk aan transactiefee). Dit zorgt voor een betere beveiliging van je account.

Geldt overigens niet als je ooit al een uitgaande transactie hebt gedaan vanaf je Lisk adres.

Dit naar aanleiding van deze post:https://research.kudelski(...)s-in-264-operations/

"As Lisk now recommends, "it's important to broadcast the correct public key to the network for any given Lisk address. This can be done by simply sending at least one transaction from a Lisk account."
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176611943
/a>
pi_176612090
blij dat ik een paar maanden geleden al mn OCL heb verkocht.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176612120
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:14 schreef crpytoshill het volgende:
blij dat ik een paar maanden geleden al mn OCL heb verkocht.
Daar ga je nog op terugkomen.
Lambo of Rekt
pi_176612146
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:15 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Daar ga je nog op terugkomen.
owja het is wavesmaand zeker?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176612191
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:17 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

owja het is wavesmaand zeker?
Jep
Lambo of Rekt
pi_176612237
misschien wel een goed moment om terug te kopen
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176612271
Heeft het lastig om die 600 marketcap te doorbreken :{
  vrijdag 19 januari 2018 @ 15:25:51 #10
62913 Blik
The one and Only!
pi_176612292
FUN gaat ook lekker nu, mag er nog 20% bijkrijgen om weer quite te spelen
pi_176612330
kan je ETH verkopen en op je bank laten storten via Coinbase?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176612336
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:28 schreef crpytoshill het volgende:
kan je ETH verkopen en op je bank laten storten via Coinbase?
Ja
Uitvinder van de biersmiley.
pi_176612351
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:25 schreef Blik het volgende:
FUN gaat ook lekker nu, mag er nog 20% bijkrijgen om weer quite te spelen
+120% als het kan
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176612408
Kucoin is wel erg traag zeg met withdraw van eth / ven etc. Lees er nu achteraf ook wel erg veel klachten over.
pi_176612464
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:28 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ja
oke. binnenkort maar eens proberen dan ipv btc verkopen via bitonic .
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176612477
Coinbase zit ik nog steeds te wachten op de twee bedragen :')
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176612631
CarVertical wordt gelist op KuCoin vanaf volgende week! :)

Oh dat is hier net al gemeld :P
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
pi_176612718
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:37 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Coinbase zit ik nog steeds te wachten op de twee bedragen :')
hoe lang al?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176612720
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:43 schreef Kerol het volgende:
CarVertical wordt gelist op KuCoin vanaf volgende week! :)

Oh dat is hier net al gemeld :P
Ben je van plan te kopen?
pi_176612762
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:46 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

hoe lang al?
2 weken
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176612764
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:43 schreef Kerol het volgende:
CarVertical wordt gelist op KuCoin vanaf volgende week! :)

Oh dat is hier net al gemeld :P
Ben benieuwd, heb meegedaan met de ICO, had er eigenlijk niet hele hoge verwachtingen van.
  vrijdag 19 januari 2018 @ 15:49:04 #22
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176612805
https://gyazo.com/3be0438bc49988edea91821f14d11ddc


Is het normaal dat een coin zo'n chart heeft?
pi_176612831
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:47 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

2 weken
coinbase is er mee bezig?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176612832
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:49 schreef Chaes het volgende:
https://gyazo.com/3be0438bc49988edea91821f14d11ddc

Is het normaal dat een coin zo'n chart heeft?
Ja, als het weinig volume heeft
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_176612845
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:46 schreef Fred09 het volgende:

[..]

Ben je van plan te kopen?
Ja 200 euro aan coins ofzo. Geloof echt in dit project. Maar uit principe leg ik niet meer in dan die 200 :P Al teveel bijgekocht laatste tijd.
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
pi_176612879
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:49 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

coinbase is er mee bezig?
Schijnt nu normaal te zijn met die vele aanmeldingen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176612916
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:50 schreef Kerol het volgende:

[..]

Ja 200 euro aan coins ofzo. Geloof echt in dit project. Maar uit principe leg ik niet meer in dan die 200 :P Al teveel bijgekocht laatste tijd.
Ben benieuwd wat de prijs gaat doen als ie wordt gelist.
pi_176612941
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:52 schreef Fred09 het volgende:

[..]

Ben benieuwd wat de prijs gaat doen als ie wordt gelist.
Even een dag afwachten, kan ook wel gaan droppen
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
pi_176613132
Goed excuus om mijn KuCoin balance wat omhoog te gooien. :+
pi_176613265
We zakken weer *O*
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  vrijdag 19 januari 2018 @ 16:12:10 #31
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_176613383
@metallico

Hold nog steeds 250k Verge :7 en nog 15 andere coins.

Wellicht in juni weer iets uitcashen :9
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_176613549
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:12 schreef Maikuuul het volgende:
@metallico

Hold nog steeds 250k Verge :7 en nog 15 andere coins.

Wellicht in juni weer iets uitcashen :9
De tering, zou niet meer kunnen slapen haha
pi_176613551
Is er een blockchainvariant van Uber op de markt?
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  vrijdag 19 januari 2018 @ 16:26:13 #34
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_176613683
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:19 schreef ColeJ het volgende:

[..]

De tering, zou niet meer kunnen slapen haha
Portfolio is de laatste tijd aardig gezakt. Maar heb vanaf het begin gezegd dat ik dit aantal zou holden tot juni 2018.

Wie weet waar de muntjes dan op staan. Ik zal dan een 25% verkopen van mijn portfolio. Als extra zakcentje. Crypto gaat alle kanten op, en ik geloof in het project sinds de dag dat ik er mijn 58 euro instopte :') waardoor ik 650.000 Verge had.

Uiteindelijk is een bedrag van 10.000 of 100.000 niet erg levens veranderend. Als je het miljoen aantikt dan mag je in je handjes wrijven. Een levenslang passief inkomen is dan gegarandeerd
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 19 januari 2018 @ 16:26:22 #35
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176613684
Mensen die nog steeds denken dat ze heel wat zijn met hun troepcoins ;(

Dat de waarde in Bitcoin gekwarteerd is sinds alle waarschuwingen, is maar een klein detail. Nu is ie immers moon gegaan naar iets meer _O-
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176613744
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:26 schreef Nattekat het volgende:
Mensen die nog steeds denken dat ze heel wat zijn met hun troepcoins ;(

Dat de waarde in Bitcoin gekwarteerd is sinds alle waarschuwingen, is maar een klein detail. Nu is ie immers moon gegaan naar iets meer _O-
Market cap is ook nog steeds best wel ver van de ATH.
  vrijdag 19 januari 2018 @ 16:30:00 #37
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_176613749
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:26 schreef Nattekat het volgende:
Mensen die nog steeds denken dat ze heel wat zijn met hun troepcoins ;(

Dat de waarde in Bitcoin gekwarteerd is sinds alle waarschuwingen, is maar een klein detail. Nu is ie immers moon gegaan naar iets meer _O-
Pls verlicht ons alwetende nattekat, padre des crypto
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 19 januari 2018 @ 16:34:19 #38
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_176613837
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:30 schreef fathank het volgende:

[..]

Pls verlicht ons alwetende nattekat, padre des crypto
Beetje respect voor deze crypto guru die wekelijks 50.000 euro bij elkaar harkt met crypto terwijl hij champagne op het strand drinkt ja!
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_176613903
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:26 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Portfolio is de laatste tijd aardig gezakt. Maar heb vanaf het begin gezegd dat ik dit aantal zou holden tot juni 2018.

Wie weet waar de muntjes dan op staan. Ik zal dan een 25% verkopen van mijn portfolio. Als extra zakcentje. Crypto gaat alle kanten op, en ik geloof in het project sinds de dag dat ik er mijn 58 euro instopte :') waardoor ik 650.000 Verge had.

Uiteindelijk is een bedrag van 10.000 of 100.000 niet erg levens veranderend. Als je het miljoen aantikt dan mag je in je handjes wrijven. Een levenslang passief inkomen is dan gegarandeerd
Mee eens, ben de 10k inmiddels gepasseerd. Spreek je volgend jaar weer haha. Champagne is voor mijn rekening *O*
pi_176613953
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:19 schreef Skv het volgende:
Is er een blockchainvariant van Uber op de markt?
arcade city
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176614068
quote:
Sommige ideeën zijn goed en leuk maar veel te utopisch..

Deze "coin" is daar een van naar mijn mening..
pi_176614114
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:45 schreef TwztId het volgende:

[..]

Sommige ideeën zijn goed en leuk maar veel te utopisch..

Deze "coin" is daar een van naar mijn mening..
En waarom zou zoiets niet kunnen?
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
  vrijdag 19 januari 2018 @ 16:48:39 #43
405361 GVU
Nooit op tijd.
pi_176614122
Even wat exposure creëren:

BTC / [KLB] Losers die TRON/TRX holden
Je kan nu inchecken met je bankpas!
pi_176614191
Zit er hier nog meer volk in WeTrust? En/of NEM?
pi_176614249
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:52 schreef DazlerNL het volgende:
Zit er hier nog meer volk in WeTrust? En/of NEM?
WeTrust is een saving plarform toch? hoe werkt t als iemand zn geld niet terug betaald?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176614503
Tokenpay wallet is gesynced, nu nog de coins ontvangen.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176614699
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:48 schreef Kerol het volgende:

[..]

En waarom zou zoiets niet kunnen?
Het kan zeker wel, alles kan.

Het is alleen niet reëel, iedereen moet er namelijk dan aan meewerken.

Gebruiker, dealers, overheid, verzekering etc. En de enige die hier echt baat bij hebben zijn de kopers, voor de dealers betekent het alleen maar minder kans op verkoop.
pi_176614720
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:26 schreef Nattekat het volgende:
Mensen die nog steeds denken dat ze heel wat zijn met hun troepcoins ;(

Dat de waarde in Bitcoin gekwarteerd is sinds alle waarschuwingen, is maar een klein detail. Nu is ie immers moon gegaan naar iets meer _O-
Hoeveel heb jij nou als veteraan guru van dit topic bij elkaar geharkt in al die jaren?

Dan doet Maikuuul het vermoedelijk toch beter met een waarde van zo'n 3 Bitcoin voor zijn restant shitcoins.
٩๏̯͡๏)۶
pi_176614766
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:02 schreef crpytoshill het volgende:
Tokenpay wallet is gesynced, nu nog de coins ontvangen.
:)
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 19 januari 2018 @ 17:14:27 #50
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176614818
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:29 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Market cap is ook nog steeds best wel ver van de ATH.
En maar volhouden dat het een geweldige keus was :N

True-belivers-syndrome heb ik gister geleerd.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176614845
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:14 schreef Nattekat het volgende:

[..]

En maar volhouden dat het een geweldige keus was :N

True-belivers-syndrome heb ik gister geleerd.
Wat bezit jij nu allemaal, nattekat?
Lambo of Rekt
pi_176614856
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:52 schreef DazlerNL het volgende:
Zit er hier nog meer volk in WeTrust? En/of NEM?
Ik zit vuisten diep in WeTrust, Vitalik is koning en team bestaat uit goede professionals. Niet te veel coins in circulatie. De vraag is alleen wanneer komt het echt los, ze hebben ergens een listing naast Bittrex nodig.
  vrijdag 19 januari 2018 @ 17:17:29 #53
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_176614886
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:15 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Wat bezit jij nu allemaal, nattekat?
Een hoop schulden als ik mij goed kon herinneren.

Alles waar hij of zij geld op inzette ging als een speer omlaag :') het Nattekat syndroom

Maar wellicht is het (hopelijk) bijgetrokken voor hem
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 19 januari 2018 @ 17:17:33 #54
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176614888
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:15 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Wat bezit jij nu allemaal, nattekat?
Ether. Modum. Euro. Auto. Driekwart van een computer.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 19 januari 2018 @ 17:18:04 #55
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176614905
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:17 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Een hoop schulden als ik mij goed kon herinneren.

Alles waar hij of zij geld op inzette ging als een speer omlaag :') het Nattekat syndroom
Nee, dat is alles waar ik uit ga na heel lang wachten gaat moon.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Games vrijdag 19 januari 2018 @ 17:18:29 #56
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_176614911
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:34 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Beetje respect voor deze crypto guru die wekelijks 50.000 euro bij elkaar harkt met crypto terwijl hij champagne op het strand drinkt ja!
je bedoelt thuis op de bank shaggies draait en euroshopper bier klapt?
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 19 januari 2018 @ 17:19:13 #57
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176614925
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:18 schreef Oscar. het volgende:

[..]

je bedoelt thuis op de bank shaggies draait en euroshopper bier klapt?
Als je daarmee 50k bij elkaar kan verdienen...
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 19 januari 2018 @ 17:19:50 #58
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_176614944
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:18 schreef Oscar. het volgende:

[..]

je bedoelt thuis op de bank shaggies draait en euroshopper bier klapt?
Nouja alstie daarmee nog steeds 50k bij elkaar harkt doet hij het prima
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_176614956
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:18 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nee, dat is alles waar ik uit ga na heel lang wachten gaat moon.
hopen op moon om zo uit de schulden te gaan?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176614966
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:20 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

hopen op moon om zo uit de schulden te gaan?
Hoeveel schulden zijn er?
Lambo of Rekt
  vrijdag 19 januari 2018 @ 17:21:31 #61
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_176614990
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:20 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

hopen op moon om zo uit de schulden te gaan?
Hij bedoelt: hij hold een coin lange tijd. Dan stapt hij uit de coin. En dan gaat hij moon, waardoor hij de boot mist.

Dus waarschijnlijk quitte/beetje winst
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_176615013
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:21 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Hij bedoelt: hij hold een coin lange tijd. Dan stapt hij uit de coin. En dan gaat hij moon, waardoor hij de boot mist.

Dus waarschijnlijk quitte/beetje winst
oow oke.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176615025
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:16 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik zit vuisten diep in WeTrust, Vitalik is koning en team bestaat uit goede professionals. Niet te veel coins in circulatie. De vraag is alleen wanneer komt het echt los, ze hebben ergens een listing naast Bittrex nodig.
hoe werkt t dan als je bij WeTrust de lening niet terug kan betalen?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176615057
Kende jullie deze?

🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 19 januari 2018 @ 17:25:58 #65
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176615073
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:23 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

hoe werkt t dan als je bij WeTrust de lening niet terug kan betalen?
Tot nu toe is elk ander project daarop geflopt, omdat ze niet daadwerkelijk een oplossing boden.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176615115
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:21 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Hij bedoelt: hij hold een coin lange tijd. Dan stapt hij uit de coin. En dan gaat hij moon, waardoor hij de boot mist.

Dus waarschijnlijk quitte/beetje winst
Misschien een mooie voor het fokwoordenboek,nattekatsyndroom
pi_176615170
Ik heb slecht nieuws voor jullie

Azie gaat de cryptohandel aanpakken met wettelijke maatregelen op korte termijn.

Jullie zijn weer gewaarschuwd.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_176615179
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:29 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik heb slecht nieuws voor jullie

Azie gaat de cryptohandel aanpakken met wettelijke maatregelen op korte termijn.

Jullie zijn weer gewaarschuwd.
Bron?
pi_176615204
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:29 schreef Rechtsom-i het volgende:

[..]

Bron?
Harvard
  Eindredactie Games vrijdag 19 januari 2018 @ 17:31:46 #70
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_176615229
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:29 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik heb slecht nieuws voor jullie

Azie gaat de cryptohandel aanpakken met wettelijke maatregelen op korte termijn.

Jullie zijn weer gewaarschuwd.
waarschuwing.

Water is nat 💦
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_176615252
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:29 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik heb slecht nieuws voor jullie

Azie gaat de cryptohandel aanpakken met wettelijke maatregelen op korte termijn.

Jullie zijn weer gewaarschuwd.
ik heb ook slecht nieuws voor jou. you suck :')
pi_176615270
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:25 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Tot nu toe is elk ander project daarop geflopt, omdat ze niet daadwerkelijk een oplossing boden.
idd. je ziet wel meer van die platforms die nix worden.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176615271
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:25 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Tot nu toe is elk ander project daarop geflopt, omdat ze niet daadwerkelijk een oplossing boden.
Een grote kans dus.
pi_176615281
quote:
The crypto sun sets in the East

The threat of tough regulation in Asia sends crypto-currencies into a tailspin

Asia provides both an explanation of this week’s sell-off and a glimpse of crypto-currencies’ future. The threat of a ban in bitcoin-trading in South Korea was the proximate cause of the plunge. As to the future, the question is which Asia? At one end of the spectrum is Japan, which has embraced crypto-currencies. At the other is China, which has all but banished them. South Korea has been in the middle.

These countries have outsized roles in the crypto universe. China’s exchanges hosted more than nine-tenths of global bitcoin-trading until the government closed them last year. Japan now has the biggest share of virtual-currency markets. South Korea makes up less than 2% of global GDP but nearly a tenth of bitcoin-trading.

North Asia has been fertile ground for crypto-currencies for several reasons. Partly it is the high-tech pedigree. A prevalence of smartphones, fast internet and computer-science graduates makes people receptive to the newfangled. The rigidity of conventional finance has helped. Capital controls boost the appeal of crypto-currencies in China and South Korea, and in Japan they are a beguiling alternative to low-yielding mainstream investments. A zest for gambling has surely lured some to a market that is driven by speculation.

But the region’s regulators are going in different directions. China, alarmed at the way crypto-currencies can evade government oversight, has taken the harshest line. Last year it banned domestic exchanges; in recent days it has taken aim at websites flouting this ban. Officials have also called on local authorities to choke off the power supply to bitcoin miners, computer networks that create new coins through massively energy-intensive calculations. China’s miners, still dominant in the global industry, are shifting to other countries.

The Chinese government admires the technology that underpins virtual currencies and wants to reap the benefits. It is prodding its big financial firms to experiment with blockchain, a system of distributed ledgers popularised by bitcoin. But officials believe they can do this without having to tolerate the currencies themselves. As Pan Gongsheng, deputy governor of the central bank, quipped last year, quoting a French economist: “The only thing to do is to sit by the riverbank and wait for bitcoin’s corpse to float past.”

Japan, by contrast, has given crypto-currencies room to run. Its regulators know the dangers. One of the biggest scandals in bitcoin’s short history was the collapse of Mt. Gox, a Japan-based exchange, in 2014. And officials have not minced their words, with Haruhiko Kuroda, governor of the Bank of Japan, warning that the bitcoin rally in late 2017 was “abnormal”.

But rather than throttle virtual currencies and the innovations they might spawn, the government has let them develop, within parameters. Last March it passed the “virtual-currency act”, declaring that they are assets and can be used for payments. The financial-services authority has granted licences to 11 exchanges, to reduce the risk of fraud. Zennon Kapron, a Shanghai-based analyst of digital currencies, says that some of China’s leading crypto-coders are now moving to Japan.

South Korea was initially hands-off in its regulations. But alarm has mounted about the speculative fervour. So intense is the demand that South Koreans pay a “kimchi premium” of roughly 40% for their bitcoins (not easily arbitraged away because of capital controls). On January 11th the justice minister said crypto-currency exchanges would be banned. Their devotees responded with a petition urging leniency, which swiftly collected more than 200,000 signatures.

Faced with this backlash, the government appeared to soften its stance, saying a ban was just one idea. Other incoming measures are less potent: investors will have to pay taxes on capital gains and register trading accounts under their real names. But just as crypto-markets had recovered their poise, South Korea’s finance minister said this week that the ban was still very much on the table, calling it a “live option”. The collapse resumed.

Virtual currencies have bounced back from past sell-offs, but this has been a big one. At one point bitcoin was down about 50% from its highs in December. Believers in virtual currencies say that one of their selling points is freedom from government meddling. In Asia, the cutting edge of the crypto-world, it is governments that are making—and breaking—their fortunes.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_176615318
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:33 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Een grote kans dus.
wat is de oplossing dan?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176615319
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:23 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

hoe werkt t dan als je bij WeTrust de lening niet terug kan betalen?
Op contract basis, gaat automatisch.
  vrijdag 19 januari 2018 @ 17:38:43 #77
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176615384
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:26 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Portfolio is de laatste tijd aardig gezakt. Maar heb vanaf het begin gezegd dat ik dit aantal zou holden tot juni 2018.

Wie weet waar de muntjes dan op staan. Ik zal dan een 25% verkopen van mijn portfolio. Als extra zakcentje. Crypto gaat alle kanten op, en ik geloof in het project sinds de dag dat ik er mijn 58 euro instopte :') waardoor ik 650.000 Verge had.

Uiteindelijk is een bedrag van 10.000 of 100.000 niet erg levens veranderend. Als je het miljoen aantikt dan mag je in je handjes wrijven. Een levenslang passief inkomen is dan gegarandeerd
Dit soort dingen moet ik niet lezen. Als student zou ik al blij zijn met 10k winst :@
Welke coins hodl je nu nog meer? :Y)
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176615416
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:32 schreef RobinaHoed het volgende:

[..]

ik heb ook slecht nieuws voor jou. you suck :')
:z
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  vrijdag 19 januari 2018 @ 17:42:52 #79
246313 Che_
Ape never kill Ape
pi_176615473
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:33 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Er staat niks in dat jouw argument onderbouwt.
pi_176615528
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:42 schreef Che_ het volgende:

[..]

Er staat niks in dat jouw argument onderbouwt.
allemaal oud nieuws, en azie adopteerd crypto .... *O*
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 19 januari 2018 @ 17:45:22 #81
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176615542
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:32 schreef RobinaHoed het volgende:

[..]

ik heb ook slecht nieuws voor jou. you suck :')
_O- *;
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 19 januari 2018 @ 17:46:40 #82
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176615568
Zowel China als Korea gaan het regulieren. Niet bannen. Dat is nu wel duidelijk, al dat FUD is wel irritant. Dezelfde gasten hier steeds en de Henk & Ingrid media die maar constant blijven spammen.
pi_176615627
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:32 schreef RobinaHoed het volgende:

[..]

ik heb ook slecht nieuws voor jou. you suck :')
_O-
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176615639
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:46 schreef Kyran het volgende:
Zowel China als Korea gaan het regulieren. Niet bannen. Dat is nu wel duidelijk, al dat FUD is wel irritant. Dezelfde gasten hier steeds en de Henk & Ingrid media die maar constant blijven spammen.
volgens mij snappen de meeste trollers hier helemaal niet wat de blockchain is en hoeveel het al gebruikt word ...door zeer grote bedrijven.

en institutionele beleggers staan te wachten om in crypto te gaan _O_

te laat om te bannen.....

over 5 tot 10 jaar kan je overal betalen/overboeken met crypto en word alles aangeboden via de blockchain.
pi_176615650
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:35 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Op contract basis, gaat automatisch.
dat geld zit in escrow?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176615710
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:42 schreef Che_ het volgende:

[..]

Er staat niks in dat jouw argument onderbouwt.
reguleren betekent in azie dat er miljoenen mensen die nu handelen straks buitengesloten gaan worden.....

Dat betekent dat de omzet in crypto omzetten wereldwijd gigantische gaan dalen, wat een grote koerscorrectie naar beneden zal hebben.

Geen dank voor deze harvard wijsheden. :)
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_176615734
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:52 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

reguleren betekent in azie dat er miljoenen mensen die nu handelen straks buitengesloten gaan worden.....

Dat betekent dat de omzet in crypto omzetten wereldwijd gigantische gaan dalen, wat een grote koerscorrectie naar beneden zal hebben.

Geen dank voor deze harvard wijsheden. :)
klaas....ga terug onder je steen :Z :Z :Z
pi_176615818
Heeft #nattekrant nog wat geniale tips?
pi_176615843
Weet iemand waarom de vlakke lijnen (rood omringd), alsof de handel stilstond? Ik snap het niet...

pi_176615851
Nog steeds staat mn USDT te wachten op laatste dip van BTC naar 8k.
Lambo of Rekt
pi_176615866
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:58 schreef EggsTC het volgende:
Nog steeds staat mn USDT te wachten op laatste dip van BTC naar 8k.
januari 2019 weer een kans.....of 21 maart 2018 nog een klein kansje ^O^
  vrijdag 19 januari 2018 @ 17:59:45 #92
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_176615877
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:38 schreef Basxt het volgende:

[..]

Dit soort dingen moet ik niet lezen. Als student zou ik al blij zijn met 10k winst :@
Welke coins hodl je nu nog meer? :Y)
250k aan XVG
1 Bitcoin
1000 Ripple
1000 Power Ledger
1600 Status
0.5 Eth

De rest van mijn coins is minder waard dan 300$ dus ik hold ze maar onnodig om op te noemen.
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_176615879
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:59 schreef Predator38 het volgende:

[..]

januari 2019 weer een kans.....of 21 maart 2018 nog een klein kansje ^O^
Neehoor... :9
Lambo of Rekt
pi_176615901
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:59 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

250k aan XVG
1 Bitcoin
1000 Ripple
1000 Power Ledger
1600 Status
0.5 Eth

De rest van mijn coins is minder waard dan 300$ dus ik hold ze maar onnodig om op te noemen.
Jij aan de ripple,... jij weet toch wel beter, of wat
Lambo of Rekt
pi_176616170
Iemand hier die naar https://www.dagvandecrypto.nl gaat?
pi_176616210
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:14 schreef Typisch het volgende:
Iemand hier die naar https://www.dagvandecrypto.nl gaat?
lange dag :P
pi_176616212
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:14 schreef Typisch het volgende:
Iemand hier die naar https://www.dagvandecrypto.nl gaat?
Nee, waarom zou je überhaupt naar zoiets gaan? Allemaal info die me al bekend is.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 19-01-2018 18:17:02 ]
pi_176616223
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:14 schreef Typisch het volgende:
Iemand hier die naar https://www.dagvandecrypto.nl gaat?
Wat een engnekken
pi_176616233
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:14 schreef Typisch het volgende:
Iemand hier die naar https://www.dagvandecrypto.nl gaat?
Alleen als je mij een date met Amy regelt.
pi_176616283
Snovio blijft een pareltje
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176616298
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:20 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Snovio blijft een pareltje
Ja alles wat jij hebt gaan tantoe-m000n
Lambo of Rekt
pi_176616301
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:14 schreef Typisch het volgende:
Iemand hier die naar https://www.dagvandecrypto.nl gaat?
Blaaskaken.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176616305
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:20 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Snovio blijft een pareltje
Aardige plus op het 3 maanden timeframe ja

Zat je er toen al in?
pi_176616309
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:21 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja alles wat jij hebt gaan tantoe-m000n
+570% nu :D
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176616313
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:22 schreef Typisch het volgende:

[..]

Aardige plus op het 3 maanden timeframe ja

Zat je er toen al in?
Op 3 dollarcent ingekocht
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176616331
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:22 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Op 3 dollarcent ingekocht
Lekker hoor.
Mij rest een beetje de vraag: waarom blockchain voor dit en niet een gewone database?
pi_176616334
Heeft iemand zijn Cindicator nog vastgehouden? ;)

https://coinmarketcap.com/currencies/cindicator/
pi_176616351
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:53 schreef Predator38 het volgende:

[..]

klaas....ga terug onder je steen :Z :Z :Z
Blijkbaar moet klaas met de hypetrain meedoen en mag hij geen stukken plaatsen die tegen de cryptohype in gaan, anders weten de pubers hier wel een oneliner neer te zetten die totaal niet relevant is. Als dat jullie belleggingsniveau weergeeft weten we zeker dat het niet meer als gokken is. :D
pi_176616360
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:25 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Blijkbaar moet klaas met de hypetrain meedoen en mag hij geen stukken plaatsen die tegen de cryptohype in gaan, anders weten de pubers hier wel een oneliner neer te zetten die totaal niet relevant is. Als dat jullie belleggingsniveau weergeeft weten we zeker dat het niet meer als gokken is. :D
je gaat toch ook niet in het voetbalforum roepen dat voetbal kut is?
pi_176616397
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:26 schreef ejfaar het volgende:

[..]

je gaat toch ook niet in het voetbalforum roepen dat voetbal kut is?
Da's anders. Voetbal *is* kut.
pi_176616453
here we go *O*

https://blocker.nl/tip-2018-blocknet/

gedecentraliseerde exchange, dat zal wel even een mooie toevoeging zijn in de cryptomarkt.
en geen btc/eth meer nodig als trading pair etc

kunnen we ook al die FUD negeren van de overheden en de banken !
pi_176616457
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:26 schreef ejfaar het volgende:

[..]

je gaat toch ook niet in het voetbalforum roepen dat voetbal kut is?
Op een voetbal forum kun je wel discussiëren waarom Ajax het beter doet als fc schubbekutteveen. Hier mag je het dan alleen over Ajax hebben en anders wordt je uitgekotst. :D
pi_176616464
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:31 schreef Predator38 het volgende:
here we go *O*

https://blocker.nl/tip-2018-blocknet/

gedecentraliseerde exchange, dat zal wel even een mooie toevoeging zijn in de cryptomarkt.
en geen btc/eth meer nodig als trading pair etc

kunnen we ook al die FUD negeren van de overheden en de banken !
Hebben we al meerdere van.
pi_176616478
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:32 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Hebben we al meerdere van.
werkend ????
pi_176616528
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:32 schreef Predator38 het volgende:

[..]

werkend ????
Sure. De Waves Dex, Etherdelta en nog een hele rits
pi_176616550
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:34 schreef Typisch het volgende:

[..]

Sure. De Waves Dex, Etherdelta en nog een hele rits
alle coins traden ??? ( gewoon benieuwd )
  vrijdag 19 januari 2018 @ 18:35:53 #117
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_176616552
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:00 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jij aan de ripple,... jij weet toch wel beter, of wat
Gekocht op 1$ dus gaat nog ;)
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_176616555
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:25 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Blijkbaar moet klaas met de hypetrain meedoen en mag hij geen stukken plaatsen die tegen de cryptohype in gaan, anders weten de pubers hier wel een oneliner neer te zetten die totaal niet relevant is. Als dat jullie belleggingsniveau weergeeft weten we zeker dat het niet meer als gokken is. :D
Ja hoor, Klaas is een kwaliteitsuser met hoogstaande bronnen, ben je aan het trollen of heb je een stroke gekregen?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176616562
Ethos
pi_176616566
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:35 schreef Predator38 het volgende:

[..]

alle coins traden ??? ( gewoon benieuwd )
Nee, dat dan weer niet
pi_176616580
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:34 schreef Typisch het volgende:

[..]

Sure. De Waves Dex, Etherdelta en nog een hele rits
maar niet met atomic swaps tog?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176616622
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:37 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

maar niet met atomic swaps tog?
Nope.

Maar atomic swaps komt ook gewoon naar bitcoin. :+
pi_176616647
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:39 schreef Typisch het volgende:

[..]

Nope.

Maar atomic swaps komt ook gewoon naar bitcoin. :+
ja er schijnt veel naar btc te komen, alleen t duurt nog al lang.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176616685
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:40 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

ja er schijnt veel naar btc te komen, alleen t duurt nog al lang.
het is open-source he
dus als het je te lang duurt kun je gewoon helpen
  vrijdag 19 januari 2018 @ 18:43:53 #125
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_176616706
https://www.ad.nl/economi(...)rampgebied~aeeff67c/

Leuk artikel maar... hoe kunnen mensen in een rampgebied, dus zonder stroom geld digitaal ontvangen. Dan werkt cash toch beter.
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_176616765
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:25 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Als dat jullie belleggingsniveau weergeeft weten we zeker dat het niet meer als gokken is. :D
dan
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176616777
Ik ben benieuwd hoe lang die USDT het nog vol gaat houden.
pi_176616779
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:47 schreef alilami het volgende:

[..]

dan
neee beter he
pi_176616780
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176616788
quote:
Jup.
U MAD?
pi_176616790
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:43 schreef Maikuuul het volgende:
https://www.ad.nl/economi(...)rampgebied~aeeff67c/

Leuk artikel maar... hoe kunnen mensen in een rampgebied, dus zonder stroom geld digitaal ontvangen. Dan werkt cash toch beter.
moon!
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176616979
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176617433
Twijfel tussen het aanschaffen van MOD, Waves of ICX. Wat zeggen jullie?
Portfoliowaarde opt moment is 25% Neo, 45% BTC en 30% Ven. Wil graag BTC terugbrengen naar 20%
  vrijdag 19 januari 2018 @ 19:19:09 #134
22565 asco
Los in deze tent
pi_176617466
XSTC +6603.48% 7 days

Fascinerend.
pi_176617476
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:17 schreef Kriebelhoest het volgende:
Twijfel tussen het aanschaffen van MOD, Waves of ICX. Wat zeggen jullie?
Portfoliowaarde opt moment is 25% Neo, 45% BTC en 30% Ven. Wil graag BTC terugbrengen naar 20%
ICX, by far.
Lambo of Rekt
pi_176617506
Riemen vast...komt er weer een weekenddip?
pi_176617556
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:21 schreef descon het volgende:
Riemen vast...komt er weer een weekenddip?
Ik hoop het, BTC naar 8K
Lambo of Rekt
  vrijdag 19 januari 2018 @ 19:25:04 #138
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_176617601
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:21 schreef descon het volgende:
Riemen vast...komt er weer een weekenddip?
De weekenddipjes zijn weer terug van weggeweest. Toch apart dat zoeits zich steeds rond dezelfde tijdstippen voordoet
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_176617679
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 17:59 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Neehoor... :9
Wanneer komt die dip? ;)
Love is in the air!
pi_176617688
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:29 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Wanneer komt die dip? ;)
Hopelijk vanacht of morgen
Lambo of Rekt
pi_176617696
Ik merkte dat de zondagochtend de dip het laagst was, dus dan moeten we nog anderhalve dag wachten. :D
pi_176617723
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:19 schreef asco het volgende:
XSTC +6603.48% 7 days

Fascinerend.
Volume (24h) $2,003,480 USD :')
pi_176617773
Ik wil geld overmaken naar binance maar dat duurt meestal lang, weet iemand een manier om binnen een half uur het geld op binance te hebben?😜
pi_176617777
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:14 schreef Typisch het volgende:
Iemand hier die naar https://www.dagvandecrypto.nl gaat?
Ik ben zeker aanwezig
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_176617806
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 18:43 schreef Maikuuul het volgende:
https://www.ad.nl/economi(...)rampgebied~aeeff67c/

Leuk artikel maar... hoe kunnen mensen in een rampgebied, dus zonder stroom geld digitaal ontvangen. Dan werkt cash toch beter.
Dat er een ramp is betekent nog niet dat er geen stroom is. Nood-aggregaat op fossiele brandstof zal er altijd wel ergens zijn en anders is dit er ook nog:

pi_176617854
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:35 schreef up7 het volgende:

[..]

Dat er een ramp is betekent nog niet dat er geen stroom is. Nood-aggregaat op fossiele brandstof zal er altijd wel ergens zijn en anders is dit er ook nog:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
en btc kan gewoon ingestraald worden vanuit de satelliet
pi_176618028
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:29 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Hopelijk vanacht of morgen
Ed stelt bij:

$BTC update: didn't even make it to the earlier target and alreay tanking.
Broke out to the downside of that channel.
1 last push down to shake out the longs? https://t.co/urFslPu93E
Love is in the air!
pi_176618078
crypto bij dwdd :')
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176618099
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:49 schreef crpytoshill het volgende:
crypto bij dwdd :')
Tron genoemd!
  Moderator vrijdag 19 januari 2018 @ 19:50:23 #150
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_176618100
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:49 schreef crpytoshill het volgende:
crypto bij dwdd :')
Ferrycoin! Die gaat moon
pi_176618108
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:33 schreef Idlerrr9292 het volgende:
Ik wil geld overmaken naar binance maar dat duurt meestal lang, weet iemand een manier om binnen een half uur het geld op binance te hebben?😜
bitonic?
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176618119
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:50 schreef noodgang het volgende:

[..]

Ferrycoin! Die gaat moon
Ben all-in gegaan. Ferry rich! :')
  Eindredactie Games vrijdag 19 januari 2018 @ 19:54:02 #153
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_176618162
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:50 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Tron genoemd!
en iota
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_176618241
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:54 schreef Oscar. het volgende:

[..]

en iota
Iota is wel dirt cheap nu
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176618267
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:57 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Iota is wel dirt cheap nu
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176618294
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:57 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Iota is wel dirt cheap nu
Heb je ze nog? Ik wacht nog steeds op "Q"
pi_176618303
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:49 schreef crpytoshill het volgende:
crypto bij dwdd :')
Wie zat er? :')
Love is in the air!
pi_176618350
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:59 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Heb je ze nog? Ik wacht nog steeds op "Q"
Nee ingewisseld tegen ven toen de ratio nog min of meer 1:1 was :D
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176618469
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 20:03 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Nee ingewisseld tegen ven toen de ratio nog min of meer 1:1 was :D
Netjes, ik heb er over getwijfeld inderdaad. heb ze allebei nog
pi_176618492
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:46 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Ed stelt bij:

$BTC update: didn't even make it to the earlier target and alreay tanking.
Broke out to the downside of that channel.
1 last push down to shake out the longs? https://t.co/urFslPu93E
pi_176618612
Bloom token in ICO gekocht op $ 0.70 per stuk. 175 stuks. Had het geld eigenlijk al afgeschreven, was toch winst. Maar nu op 1.50 per stuk en nog niet eens op een normale exchange.

https://coinmarketcap.com/currencies/bloomtoken/
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176618648
quote:
Ripple, iota, tron en doge.
Mooi lijstje.
Koning.
pi_176618768
http://explorer.tpay.ai/

Blockchain van TokenPay actief :)

[ Bericht 21% gewijzigd door #ANONIEM op 19-01-2018 20:28:53 ]
  vrijdag 19 januari 2018 @ 20:28:02 #166
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_176618796
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 16:52 schreef DazlerNL het volgende:
Zit er hier nog meer volk in WeTrust? En/of NEM?
Wetrust zit ik sinds een halfjaar in. Snap er geen reet van dat hij niet wat hoger komt deze week... -O-
Ja inderdaad, V. ja.
pi_176619172
Ik heb nogal een probleem. Ik heb een bedrag overgemaakt van litebit naar binance. Ik heb ethereum gekocht maar heb de VEN adres ingevuld. Kan iemand mij vertellen of ik mijn geld kwijt ben. Ik voel me behoorlijk kut
pi_176619268
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 20:43 schreef Idlerrr9292 het volgende:
Ik heb nogal een probleem. Ik heb een bedrag overgemaakt van litebit naar binance. Ik heb ethereum gekocht maar heb de VEN adres ingevuld. Kan iemand mij vertellen of ik mijn geld kwijt ben. Ik voel me behoorlijk kut
oei, ik zou support asap inschakelen
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176619275
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 20:43 schreef Idlerrr9292 het volgende:
Ik heb nogal een probleem. Ik heb een bedrag overgemaakt van litebit naar binance. Ik heb ethereum gekocht maar heb de VEN adres ingevuld. Kan iemand mij vertellen of ik mijn geld kwijt ben. Ik voel me behoorlijk kut
Yup, is foetsie.
pi_176619283
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 20:43 schreef Idlerrr9292 het volgende:
Ik heb nogal een probleem. Ik heb een bedrag overgemaakt van litebit naar binance. Ik heb ethereum gekocht maar heb de VEN adres ingevuld. Kan iemand mij vertellen of ik mijn geld kwijt ben. Ik voel me behoorlijk kut
Kreeg je niet een error te zien?

Het opgegeven adres is niet juist. Controleer het door u opgegeven adres.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176619319
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 20:47 schreef alilami het volgende:

[..]

Kreeg je niet een error te zien?

Het opgegeven adres is niet juist. Controleer het door u opgegeven adres.

VeChain zit op de Ethereum blockchain toch? Dan krijg je geen error.

Coins zijn dan mogelijk wel te recoveren door de exchange, als ze er zin in hebben.
pi_176619338
VEN en ETH adres op binance zijn hetzelfde. Je krijgt dus gewoon ethers in je binance account. Kan wel even duren, don’t worry
pi_176619379
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 20:49 schreef Fve84 het volgende:
VEN en ETH adres op binance zijn hetzelfde. Je krijgt dus gewoon ethers in je binance account. Kan wel even duren, don’t worry
Dan is het sowieso geen punt idd.
pi_176619444
Oh, ik heb het al binnen, idd ethereum op mijn vechain adres binnegekomen! Bedankt allemaal:)
pi_176619447
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 20:51 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dan is het sowieso geen punt idd.
Kan wel even duren, want zoals ik het begrijp heeft hij ETH naar het VEN adres op binance gestuurd, weet niet hoe een multisig wallet daarmee omgaat?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176619547
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 20:53 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Kan wel even duren, want zoals ik het begrijp heeft hij ETH naar het VEN adres op binance gestuurd, weet niet hoe een multisig wallet daarmee omgaat?
Als het adres hetzelfde is, is dat sowieso niet relevant :P
pi_176619587
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 20:53 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Kan wel even duren, want zoals ik het begrijp heeft hij ETH naar het VEN adres op binance gestuurd, weet niet hoe een multisig wallet daarmee omgaat?
Mogelijk zelfde adres vanwege zelfde ec20 structuur? Werkt ook zo bij MEW. Lees hierboven dat hij het wel ontving.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176619609
Het werkt eigenlijk precies hetzelfde als andersom: exchange naar MEW bijvoorbeeld. Dan geef je voor zowel ether als token je (enige) MEW adres op en MEW doet de rest.
pi_176619802
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 20:55 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als het adres hetzelfde is, is dat sowieso niet relevant :P
Mijn VEN en ETH adres op Binance zijn anders.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176619902
Bij mij zijn ze wel hetzelfde, apart.
Edit: alle erc20 coins op binance hebben hetzelfde adres.
pi_176620322
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 21:06 schreef Fve84 het volgende:
Bij mij zijn ze wel hetzelfde, apart.
Edit: alle erc20 coins op binance hebben hetzelfde adres.
Oh, zat verkeerd te kijken :')
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176620434
Daar valt dan iig niets te verkloten.
pi_176620440
Irritant dat je niet bij kucoin kan laten omzetten in fiat.
pi_176620465
Constant dagje vandaag.
U MAD?
pi_176620594
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 20:28 schreef V. het volgende:

[..]

Wetrust zit ik sinds een halfjaar in. Snap er geen reet van dat hij niet wat hoger komt deze week... -O-
Dinsdag zou er wat meer bekend moeten worden over samenwerkingen.

Ik hodl nog wel ff.
pi_176620718
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 21:22 schreef de_boswachter het volgende:
Constant dagje vandaag.
in the end nog best veel in het rood
pi_176620788
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 02:30 schreef SMS303 het volgende:

[..]

op de DEX en ED ben ik ook het meest actief met coins die relatief lage volumes hebben en dagelijks tussen de 5-15% schommelen...

meestal heb ik mn stack al ergens in zitten en geen vrije Waves of ETH om goed van de angst te kunnen profiteren..... soms maak ik 2-3 deals per dag, andere keren wacht ik bijna een week maar zolang het gestaag groeit zal ik ermee doorgaan :D
Zo doe ik het min of meer ook, alleen heb ik zelden meer dan een derde in openstaande orders zitten zodat ik ergens meteen en vrij groot op in kan springen. Alleen was deze keer het volume een stuk groter dan dat ik normaal tegenkom, dus ook heel wat meer winst dan normaal.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_176621103
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 21:26 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dinsdag zou er wat meer bekend moeten worden over samenwerkingen.

Ik hodl nog wel ff.
MaGNeT, weet jij hoe het precies zit als iemand in de lending circle niet meer kan betalen? Ik lees alleen "loss of reputation" van de foreperson. Maar dat is toch niet echt een stok achter de deur?

quote:
[..]In return, the foreperson recruits trusted friends and family to the Trusted Lending Circle, and if those friends and family are later unable to supply the funds to meet their Trusted Lending Circle obligations, the foreperson must either supply the funds or suffer lost reputation (trust) among the other members of the Trusted Lending Circle.
b
pi_176622181
Heren,

Ik zoek een goede ICO, en ik kwam dit tegen:
https://cargox.io/

What ya think? :P
pi_176622294
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:10 schreef pnxsinned het volgende:
Heren,

Ik zoek een goede ICO, en ik kwam dit tegen:
https://cargox.io/

What ya think? :P
Draai het om, overtuig ons.
pi_176622305
quote:
11s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 21:43 schreef deTributeBand het volgende:

[..]

MaGNeT, weet jij hoe het precies zit als iemand in de lending circle niet meer kan betalen? Ik lees alleen "loss of reputation" van de foreperson. Maar dat is toch niet echt een stok achter de deur?

[..]

Klopt, ben benieuwd hoe ze dat invullen.
pi_176622396
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:13 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Draai het om, overtuig ons.
Ok, na mijn onderzoek:

Het team is echt, grote mensen in vracht industrie. Mensen die idd kennis hiervan hebben. De problemen die benoemd worden in industrie zijn ook echt, ik heb zelfs menen gevraagd die werken in die sector en zij beamen dit.
Met aflevering wachten ze soms urennnn, vanwege transactie, deal, omzetting etc.
Deze blockchain zou dit moeten automatiseren, wat heel veel shizzle hierin zou moeten oplossen.

Dit is even heel kort van wat ik opgezocht heb...
pi_176622528
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:16 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ok, na mijn onderzoek:

Het team is echt, grote mensen in vracht industrie. Mensen die idd kennis hiervan hebben. De problemen die benoemd worden in industrie zijn ook echt, ik heb zelfs menen gevraagd die werken in die sector en zij beamen dit.
Met aflevering wachten ze soms urennnn, vanwege transactie, deal, omzetting etc.
Deze blockchain zou dit moeten automatiseren, wat heel veel shizzle hierin zou moeten oplossen.

Dit is even heel kort van wat ik opgezocht heb...
Klinkt wel kansrijk.
pi_176622546
Cindicator gaat als een tierelier _O_
pi_176622623
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:20 schreef RobinaHoed het volgende:
Cindicator gaat als een tierelier _O_
Geen dank :)

Edit: Ze hebben meer volume dan hun marketcap _O- _O_

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 19-01-2018 22:23:22 ]
pi_176622664
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:10 schreef pnxsinned het volgende:
Heren,

Ik zoek een goede ICO, en ik kwam dit tegen:
https://cargox.io/

What ya think? :P
Eerste indruk van mij is goed. Later even goed doornemen. :)
pi_176622680
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:13 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Klopt, ben benieuwd hoe ze dat invullen.
Hoop ook dat ze met een beter vangnet komen voor situaties dat mensen in gebreke blijven. Lijkt me fundamenteel voor het vertrouwen en dus ook succes van het product.
pi_176622829
Via welke exhange kan ik het makkelijkste in fiat laten uitbetalen? Kraken of naar litebit sturen? Kraken heb ik niet echt vertrouwen in, site ligt er telkens uit enz.
pi_176622844
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:28 schreef LoveProfuzion het volgende:
Via welke exhange kan ik het makkelijkste in fiat laten uitbetalen? Kraken of naar litebit sturen? Kraken heb ik niet echt vertrouwen in, site ligt er telkens uit enz.
GDAX kan :P
pi_176622879
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:29 schreef vigen98 het volgende:

[..]

GDAX kan :P
Waarom moet je op GDAX twee documenten overleveren en bij Coinbase één? -O-
pi_176622991
quote:
18s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:30 schreef deTributeBand het volgende:

[..]

Waarom moet je op GDAX twee documenten overleveren en bij Coinbase één? -O-
Weet ik veel. Is dat een probleem?
pi_176623045
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:33 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Weet ik veel. Is dat een probleem?
Liever niet ja.
pi_176623063
Cindicator trein vertrekt nu :) Ze sprinten door de top 100 :P

[ Bericht 33% gewijzigd door #ANONIEM op 19-01-2018 22:35:49 ]
pi_176623197
:o Ik heb vandaag bijna 4000 Condensate/RAIN coins gestaked :D
pi_176623255
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:35 schreef vigen98 het volgende:
Cindicator trein vertrekt nu :) Ze sprinten door de top 100 :P
Zoveel hoger zal 'ie nu niet meer gaan toch
pi_176623282
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:42 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Zoveel hoger zal 'ie nu niet meer gaan toch
30 cent zeker mogelijk ;)
pi_176623356
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 20:28 schreef V. het volgende:

[..]

Wetrust zit ik sinds een halfjaar in. Snap er geen reet van dat hij niet wat hoger komt deze week... -O-
Hier ook een half jaar. Nu een beta product, maar geen beweging.
Je vader
pi_176623381
Trouwens heb mijn REQ maar gedumpt, die zooi maakt je wel depressief zeg :') Hun subreddit is ook zo toxic niet te geloven, het is gewoon een cult _O-

[ Bericht 33% gewijzigd door #ANONIEM op 19-01-2018 22:46:34 ]
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 19 januari 2018 @ 22:48:52 #209
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176623458
Rond 23:00, fasten seatbelts.

Kijken of we vandaag weer een dipje krijgen rond deze tijd. Twee dagen geleden om 22:45, gisteren stipt 23:00.
pi_176623493
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:48 schreef Kyran het volgende:
Rond 23:00, fasten seatbelts.

Kijken of we vandaag weer een dipje krijgen rond deze tijd. Twee dagen geleden om 22:45, gisteren stipt 23:00.
als je er goed opzit kan je nog wel wat procenten pakken, ook snachts....maar dan zal je altijd zien dat als ik het doe het niet gebeurd en ik dus weer alles verneuk _O-
pi_176623517
aziaten gaan zo slapen.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  vrijdag 19 januari 2018 @ 22:50:53 #212
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_176623518
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:19 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Klinkt wel kansrijk.
Net even zitten lezen en lijkt mij ook wel interessant. Blijf me verbazen hoeveel winst er te halen is in de transportsector met digitalisering :o
pi_176623521
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:48 schreef Kyran het volgende:
Rond 23:00, fasten seatbelts.

Kijken of we vandaag weer een dipje krijgen rond deze tijd. Twee dagen geleden om 22:45, gisteren stipt 23:00.
Waarom die dips? Wat is de logica erachter na die correctie van de afgelopen dagen? :{
Het slaat toch nergens op om nu weer massaal te verkopen? Op welk nieuws?
pi_176623583
Tijd dat alles weer eens groen en +30% doet.
Forcefield City Bewoner
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 19 januari 2018 @ 22:53:19 #215
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176623594
quote:
5s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:50 schreef deTributeBand het volgende:

[..]

Waarom die dips? Wat is de logica erachter na die correctie van de afgelopen dagen? :{
Het slaat toch nergens op om nu weer massaal te verkopen? Op welk nieuws?
Heb echt geen enkel idee.

Het is gewoon iets wat mij is opgevallen afgelopen paar dagen. In het weekend valt het mij niet op, maar doordeweeks begin ik een beetje rond 22:45/23:00 met afronden. Laatste dingen checken, nog een keer koersen bekijken etc. en dan zie ik vaak net een dipje komen.

Kan toeval zijn hoor wil niks beweren verder.
pi_176623708
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:53 schreef Kyran het volgende:

[..]

Heb echt geen enkel idee.

Het is gewoon iets wat mij is opgevallen afgelopen paar dagen. In het weekend valt het mij niet op, maar doordeweeks begin ik een beetje rond 22:45/23:00 met afronden. Laatste dingen checken, nog een keer koersen bekijken etc. en dan zie ik vaak net een dipje komen.

Kan toeval zijn hoor wil niks beweren verder.
Ben benieuwd. (8>
Er zijn meer users die het steeds hebben over dat BTC en de alts nog even naar beneden gaan (of hierop hopen), maar ik zie niet in waarom dat zou gebeuren mits er geen "slecht" nieuws van overheden komt. Dan verwacht ik dat het gewoon weer rustig gaat stijgen eigenlijk.
pi_176623738
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:50 schreef crpytoshill het volgende:
aziaten gaan zo slapen.
Uh? Hebben ze een nachtje doorgehaald ofzo?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 19 januari 2018 @ 22:58:47 #218
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176623765
Hopen op geen dipje kan dat ook meteen uit mijn aluhoedje systeem :D
pi_176623768
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:57 schreef Rechtsom-i het volgende:

[..]

Uh? Hebben ze een nachtje doorgehaald ofzo?
sommigen wel
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  vrijdag 19 januari 2018 @ 23:04:30 #220
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_176623973
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:58 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

sommigen wel
Hadden ze vast niet veel gedronken :')
pi_176624170
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:46 schreef vigen98 het volgende:
Trouwens heb mijn REQ maar gedumpt, die zooi maakt je wel depressief zeg :') Hun subreddit is ook zo toxic niet te geloven, het is gewoon een cult _O-
Denk dat ik dat straks ook maar doe..grote kans dat straks moon gaat :P
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176624340
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_176624343
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 23:09 schreef Patroon het volgende:

[..]

Denk dat ik dat straks ook maar doe..grote kans dat straks moon gaat :P
Waarom zou je het dan verkopen, als je denkt dat het moon gaat _O-

Oh verkeerd gelezen, ik dacht dat je bedoelde ik verkoop het nu en straks gaat het moonen _O-

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 19-01-2018 23:14:24 ]
pi_176624380
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:10 schreef pnxsinned het volgende:
Heren,

Ik zoek een goede ICO, en ik kwam dit tegen:
https://cargox.io/

What ya think? :P
X in de naam. Altijd goed!
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176624387
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 23:13 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Waarom zou je het dan verkopen, als je denkt dat het moon gaat _O-

Oh verkeerd gelezen, ik dacht dat je bedoelde ik verkoop het nu en straks gaat het moonen _O-
Precies
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176624627
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:46 schreef vigen98 het volgende:
Trouwens heb mijn REQ maar gedumpt, die zooi maakt je wel depressief zeg :') Hun subreddit is ook zo toxic niet te geloven, het is gewoon een cult _O-
Wut, REQ heeft best veel potentie toch?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176624655
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 23:23 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Wut, REQ heeft best veel potentie toch?
Misschien later, maar ik ben niet van plan om die shit jaren te holden _O-
pi_176624768
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 23:24 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Misschien later, maar ik ben niet van plan om die shit jaren te holden _O-
Hm oke. Dacht dat er aankomende tijd wel wat aan zou komen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176624875


[ Bericht 100% gewijzigd door #ANONIEM op 19-01-2018 23:31:25 ]
pi_176625247
Wat denken jullie van ardor? Gaat daar nog wat mee gebeuren of blijft ie stabiel?
pi_176625306
building 7 was controlled demolition
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176625442
Iemand hier met een enjin wallet?
Als ik bijvoorbeeld req vanuit de wallet naar binance wil sturen dan krijg ik deze melding. Niet genoeg ETH saldo om....
Betekent dit dat ik ook nog eens ETH in de wallet moet hebben om wat anders te kunnen versturen.
pi_176625444
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 23:47 schreef crpytoshill het volgende:
building 7 was controlled demolition
wut?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176625730
Klaas was ook weer lekker bezig in het Feyenoord-topic. :')

quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 10:33 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

en van persie komt ook niet.

Paar uur later: Van Persie tekent voor 1,5 jaar bij Feyenoord
pi_176625797
quote:
10s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:04 schreef BadVlad het volgende:
Klaas was ook weer lekker bezig in het Feyenoord-topic. :')

[..]

Paar uur later: Van Persie tekent voor 1,5 jaar bij Feyenoord
Klaasdebiel
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176625806
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 23:53 schreef Warren_g het volgende:
Iemand hier met een enjin wallet?
Als ik bijvoorbeeld req vanuit de wallet naar binance wil sturen dan krijg ik deze melding. Niet genoeg ETH saldo om....
Betekent dit dat ik ook nog eens ETH in de wallet moet hebben om wat anders te kunnen versturen.
Ja
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176625839
quote:
10s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:04 schreef BadVlad het volgende:
Klaas was ook weer lekker bezig in het Feyenoord-topic. :')

[..]

Paar uur later: Van Persie tekent voor 1,5 jaar bij Feyenoord
Dezelfde Klaas gaf ook aan dat Bitcoin niet meer boven $10k zou komen.

Wat hebben we hiervan geleerd? Doe het omgekeerde. Als Klaas zegt dat Bitcoin 20K aantikt, ga naar fiat.
pi_176625862
quote:
zojuist al mijn eigendommen verkocht en in crypto gepompt
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176625884
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:10 schreef alilami het volgende:

[..]

zojuist al mijn eigendommen verkocht en in crypto gepompt
Ik zou maar uitkijken. Straks wordt Klaas nog positief over crypto.
pi_176625902
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:11 schreef TourOfData het volgende:

[..]

Ik zou maar uitkijken. Straks wordt Klaas nog positief over crypto.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176625920
quote:
10s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:04 schreef BadVlad het volgende:
Klaas was ook weer lekker bezig in het Feyenoord-topic. :')
Dat heeft ie nooit geleerd op het Harvard onderwijs. Daar praten ze nooit over voetbal.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176626010
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:09 schreef TourOfData het volgende:
Dezelfde Klaas gaf ook aan dat Bitcoin niet meer boven $10k zou komen.

Wat hebben we hiervan geleerd? Doe het omgekeerde. Als Klaas zegt dat Bitcoin 20K aantikt, ga naar fiat.
Nee dat was Lvix. Die dacht dat de 10k nooit meer gehaald zou worden en sindsdien is hij aan het huilen in een hoekje. Tot voorkort had hij namelijk altijd gelijk.

Die klaas voorspelde in December dat BTC naar 5k ging, waarna het omhoog schoot. Toen voorspelde hij 20k waarna het ging dalen. _O-

Een echt succesvolle oliehandelaar zal het niet zijn.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176626121
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:51 schreef alilami het volgende:

[..]

bitonic?
Dat is een goeie, dan staat het er binnen een half uur wel op.
Alleen de eerste keer kan het wel een paar uur duren nadat je 0,1 cent heb overgemaakt.
Je moet dan ook rekening hebben met een cooldown van 2 tot 8 uur, maar meestal duurt dat nooit zo lang :)
pi_176626462
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:49 schreef crpytoshill het volgende:
crypto bij dwdd :')
Wanneer? link? :+
Lambo of Rekt
pi_176626556
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:46 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Ed stelt bij:

$BTC update: didn't even make it to the earlier target and alreay tanking.
Broke out to the downside of that channel.
1 last push down to shake out the longs? https://t.co/urFslPu93E
Ja maar ik ga niet persee van Ed uit. Common sense, en geschiedenis van deze grafieken spelen een belangrijkere rol.
Lambo of Rekt
pi_176626601
When moon?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176626613
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:40 schreef JeSuisDroppie het volgende:
When moon?
Zodra het in elkaar gezakt is, en ik nog ff tig K ven erbij heb vanwege die crash.
Lambo of Rekt
pi_176626652
Kan iemand mij iets uitleggen.
Ik heb gisteren wat verkocht en wil ik nu verkopen.
De amount die ik gekocht heb is 100.
Echter wil ik het nu dus verkopen, maar mijn max amount is nu 99.
Waarom word dit niet ook 100? houd Binance dat voor zichzelf als 'fee'?
pi_176626666
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:42 schreef 0108daniel het volgende:
Kan iemand mij iets uitleggen.
Ik heb gisteren wat verkocht en wil ik nu verkopen.
De amount die ik gekocht heb is 100.
Echter wil ik het nu dus verkopen, maar mijn max amount is nu 99.
Waarom word dit niet ook 100? houd Binance dat voor zichzelf als 'fee'?
Ja binance haalt de fee van je totaalaankoop af. Heel vervelend
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176626679
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:42 schreef 0108daniel het volgende:
Kan iemand mij iets uitleggen.
Ik heb gisteren wat verkocht en wil ik nu verkopen.
De amount die ik gekocht heb is 100.
Echter wil ik het nu dus verkopen, maar mijn max amount is nu 99.
Waarom word dit niet ook 100? houd Binance dat voor zichzelf als 'fee'?
Moet je eens een withdrawl proberen.
Lambo of Rekt
pi_176626714
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:43 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ja binance haalt de fee van je totaalaankoop af. Heel vervelend
Balen!
Traden op de hele korte termijn van een kwartier is hierdoor dus niet meer mogelijk, tenzij je uitschieters heb....
pi_176626727
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:42 schreef 0108daniel het volgende:
Kan iemand mij iets uitleggen.
Ik heb gisteren wat verkocht en wil ik nu verkopen.
De amount die ik gekocht heb is 100.
Echter wil ik het nu dus verkopen, maar mijn max amount is nu 99.
Waarom word dit niet ook 100? houd Binance dat voor zichzelf als 'fee'?
koop BNB voor je fee
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176626793
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:46 schreef alilami het volgende:

[..]

koop BNB voor je fee
Het aanbod op Binance met BNB is niet zo heel bijzonder.
pi_176626817
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:48 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Het aanbod op Binance met BNB is niet zo heel bijzonder.
als je 1 BNB koopt, dan behoud je voortaan je 100 munten, en wordt het niet 99
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176626878
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:49 schreef alilami het volgende:

[..]

als je 1 BNB koopt, dan behoud je voortaan je 100 munten, en wordt het niet 99
Ahh oke! Dus ik hoef dan met mijn BNB niet verplicht te handelen met de BNB om mijn 100 munten te houden?
Ik bedoel als ik 1 BNB koop dan kan ik gewoon met mijn BTC de 100 munten houden?
pi_176626953
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:51 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Ahh oke! Dus ik hoef dan met mijn BNB niet verplicht te handelen met de BNB om mijn 100 munten te houden?
Ik bedoel als ik 1 BNB koop dan kan ik gewoon met mijn BTC de 100 munten houden?
ja, na elke transactie heb je een stukje minder BNB, als je BNB op is dan gaat het weer van je munten af, dus hou het aantal in de gaten en koop regelmatig BNB bij
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zaterdag 20 januari 2018 @ 01:04:14 #258
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_176627101
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:49 schreef alilami het volgende:

[..]

als je 1 BNB koopt, dan behoud je voortaan je 100 munten, en wordt het niet 99
Niet met withdrawel
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 20 januari 2018 @ 01:04:26 #259
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176627105
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:51 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Ahh oke! Dus ik hoef dan met mijn BNB niet verplicht te handelen met de BNB om mijn 100 munten te houden?
Ik bedoel als ik 1 BNB koop dan kan ik gewoon met mijn BTC de 100 munten houden?
Yup. De fee wordt gewoon omgerekend naar BNB ook al trade je bijvoorbeeld VEN/BTC. Je krijgt nog 50% korting ook _O_ Telt wel alleen voor trades, niet voor withdrawals zoals iemand al aangaf.

ICX Heeft er opeens zin in.

Edit: Tering, die wall op 7500 bij ICX :D
pi_176627134
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 01:04 schreef Sosa het volgende:

[..]

Niet met withdrawel
daar moet je dan rekening mee houden tijdens het kopen, een paar stuks extra aanschaffen
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176627164
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 00:55 schreef alilami het volgende:

[..]

ja, na elke transactie heb je een stukje minder BNB, als je BNB op is dan gaat het weer van je munten af, dus hou het aantal in de gaten en koop regelmatig BNB bij
Maar dan betaal je toch alsnog voor de BNB of zijn de kosten van BNB een stuk minder dan de kosten van een gemiddelde munt?

quote:
1s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 01:04 schreef Sosa het volgende:

[..]

Niet met withdrawel
Ik keek even als ik een withdrawel wil doen....word er 0.00100000 vanaf gehouden! bijna 10 euro.
pi_176627253
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 01:08 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Maar dan betaal je toch alsnog voor de BNB of zijn de kosten van BNB een stuk minder dan de kosten van een gemiddelde munt?

[..]

Ik keek even als ik een withdrawel wil doen....word er 0.00100000 vanaf gehouden! bijna 10 euro.
Het is meer dat je niet van elke Crypto 0,XXX overhoudt.
pi_176627276
Ahh ik weet waar de rest van de BTC's blijven.

Hier staan de munten waarmee ik afgelopen dagen gehandeld heb.
Nu staat er dat ik bij die munten nog balance heb met totaal alles bij elkaar nog aardig wat BTC waarde.
Hiermee kan ik dus helemaal niks?
pi_176627300
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 01:16 schreef 0108daniel het volgende:
Ahh ik weet waar de rest van de BTC's blijven.
[ afbeelding ]
Hier staan de munten waarmee ik afgelopen dagen gehandeld heb.
Nu staat er dat ik bij die munten nog balance heb met totaal alles bij elkaar nog aardig wat BTC waarde.
Hiermee kan ik dus helemaal niks?
Daarmee kan je niet veel idd, totdat je ze weer aanvult.
Lambo of Rekt
pi_176627301
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 01:16 schreef 0108daniel het volgende:
Ahh ik weet waar de rest van de BTC's blijven.
[ afbeelding ]
Hier staan de munten waarmee ik afgelopen dagen gehandeld heb.
Nu staat er dat ik bij die munten nog balance heb met totaal alles bij elkaar nog aardig wat BTC waarde.
Hiermee kan ik dus helemaal niks?
nope
pi_176627335
Ohh wauw! dan mag Binance wel weinig fee rekenen, maar al met al houden ze nog behoorlijk wat in voor een daytrader.
pi_176627349
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 01:14 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Het is meer dat je niet van elke Crypto 0,XXX overhoudt.
Waar ligt de grens dan? Je kan toch ook grwoon o,xxx btc eth etc hebben
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 20 januari 2018 @ 01:26:05 #268
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176627409
Iedere keer als BTC boven de 11.500 komt krijgt die een klap naar beneden. Kom op oude reus, beetje bijbenen.
pi_176627414
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 01:16 schreef 0108daniel het volgende:
Ahh ik weet waar de rest van de BTC's blijven.
[ afbeelding ]
Hier staan de munten waarmee ik afgelopen dagen gehandeld heb.
Nu staat er dat ik bij die munten nog balance heb met totaal alles bij elkaar nog aardig wat BTC waarde.
Hiermee kan ik dus helemaal niks?
je WABI-restjes inruilen voor BNB is ook een mogelijkheid
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176627469
=

[ Bericht 98% gewijzigd door Zith op 20-01-2018 01:39:07 ]
  zaterdag 20 januari 2018 @ 01:53:55 #271
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176627600
Zo, terug naar een paar coins. ETH, AE, VEN, LTC en VIA. Ook in die volgorde qua hoeveelheid in portfolio.

En nog wat BNB. Maar dat telt niet echt, of ze moeten 100 euro per stuk waard worden :P
pi_176627615
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 01:26 schreef Kyran het volgende:
Iedere keer als BTC boven de 11.500 komt krijgt die een klap naar beneden. Kom op oude reus, beetje bijbenen.
Hij mag wel ff terug naar 10k.. ik pingpong USDT <> BTC.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 20 januari 2018 @ 01:57:10 #273
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176627620
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 01:56 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Hij mag wel ff terug naar 10k.. ik pingpong USDT <> BTC.
Probeert echt uit te breken maar staat vast rond 11600USDT op Binance nu, zal zo wel weer teruggaan naar 11200.
pi_176627625
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 01:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

Probeert echt uit te breken maar staat vast rond 11600USDT op Binance nu, zal zo wel weer teruggaan naar 11200.
Ik hoop dat hij nog een daling...maakt van 10%
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 20 januari 2018 @ 01:58:45 #275
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176627626
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 01:58 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik hoop dat hij nog een crash maakt van 10%
Doe eens niet :P ik vind het wel goed geweest haha. Als die weer 10% doet gaat iedereen weer panieken en zitten we zo weer aan de 8k.

En dan komen klaas en gang weer Harvard verhalen vertellen.
pi_176627673
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 01:53 schreef leolinedance het volgende:
Zo, terug naar een paar coins. ETH, AE, VEN, LTC en VIA. Ook in die volgorde qua hoeveelheid in portfolio.

En nog wat BNB. Maar dat telt niet echt, of ze moeten 100 euro per stuk waard worden :P
Uit HST gestapt?
  zaterdag 20 januari 2018 @ 02:10:01 #277
65434 Parafernalia
Leuker als je denkt
pi_176627691
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 01:58 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik hoop dat hij nog een daling...maakt van 10%
Shponglecoin ♥
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
  zaterdag 20 januari 2018 @ 02:11:06 #278
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176627696
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 02:06 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Uit HST gestapt?
Oh nee, vergeten inderdaad! Die ook nog :)
Maar niet super veel.

Wel een hoop meuk eruit nu. TRIA, CND, een berg kleine coins op Binance etc. Een beetje focus :P
  zaterdag 20 januari 2018 @ 02:17:16 #279
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_176627721
Rivetz!
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_176627726
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 02:10 schreef Parafernalia het volgende:

[..]

Shponglecoin ♥
Lekkerpik.

Unable to comply building in progress.
Lambo of Rekt
  zaterdag 20 januari 2018 @ 02:23:34 #281
65434 Parafernalia
Leuker als je denkt
pi_176627758
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 02:18 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Lekkerpik.

Unable to comply building in progress.
Zubner
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
pi_176627801
Woensdag ins gekocht voor 4.77$
En vandaag nog extra bijgekocht voor 7.44$.
Gaat lekker in dit tempo
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 20 januari 2018 @ 02:34:26 #283
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176627811
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 19:17 schreef Kriebelhoest het volgende:
Twijfel tussen het aanschaffen van MOD, Waves of ICX. Wat zeggen jullie?
Portfoliowaarde opt moment is 25% Neo, 45% BTC en 30% Ven. Wil graag BTC terugbrengen naar 20%
Denk meeste potentie op zowel korte als lange termijn met ICX.
  zaterdag 20 januari 2018 @ 02:45:06 #284
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176627861
yo negers wanneer gaan we omhoog. het wordt tijd
pi_176627870
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 02:45 schreef SugeLucky het volgende:
yo negers wanneer gaan we omhoog. het wordt tijd
geen idee bradda
  zaterdag 20 januari 2018 @ 02:47:30 #286
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176627881
ben gvd nog steeds geen miljonair. ze hadden belooft dat 2018 jaar van crypto's ging worden.
pi_176627940
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 22:46 schreef vigen98 het volgende:
Trouwens heb mijn REQ maar gedumpt, die zooi maakt je wel depressief zeg :') Hun subreddit is ook zo toxic niet te geloven, het is gewoon een cult _O-
:o
Koning.
pi_176627973
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 03:01 schreef tha_dark het volgende:

[..]

:o
?
pi_176627984
Ik heb 2000 VEN en ben onzeker, kan er iemand wat geile VEN dingen zeggen zodat ik me weer lekker voel?
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_176627987
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 03:15 schreef NoNickOne het volgende:
Ik heb 2000 VEN en ben onzeker, kan er iemand wat geile VEN dingen zeggen zodat ik me weer lekker voel?
Nee.
pi_176627995
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 03:16 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Nee.
Omdat je het mij niet gunt of omdat je alle toekomstig miljardairs hier hun vermogen niet gunt?
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_176628005
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 03:18 schreef NoNickOne het volgende:

[..]

Omdat je het mij niet gunt of omdat je alle toekomstig miljardairs hier hun vermogen niet gunt?
Omdat ik te lui ben daarvoor.
pi_176628020
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 03:20 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Omdat ik te lui ben daarvoor.
Geeft niet, ik ben blij dat je er bent.
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_176628052
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 03:11 schreef vigen98 het volgende:

[..]

?
Twijfel ook maar durf het niet. :+
Koning.
pi_176628067
[b]Op &lt;a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" &gt;vrijdag 5 januari 2018 08:29&lt;/a&gt; schreef &lt;a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" &gt;xminator&lt;/a&gt; het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zaterdag 20 januari 2018 @ 04:30:04 #296
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_176628149
quote:
Treurig maar uiteraard zelf schuld. Al je spaargeld in 1 ding stoppen ipv 25%. Hebberigheid...

Heb me nooit verdiept in BitConnect maar zag het hier af en toe voorbij komen dat het een scam was. En toen ik die achterlijke video van hun voorbij zag komen op youtube wist ik al helemaal dat het er een was.

[ Bericht 3% gewijzigd door Maikuuul op 20-01-2018 04:47:29 ]
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_176628247
Gaat lekker allemaal! VEN O+
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
  zaterdag 20 januari 2018 @ 06:27:49 #298
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_176628356
ADA toegevoegd aan de portfolio. Prijs staat naar mijn inzien vrij laag/gemiddeld. Dus houd ze eens even aan.
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  zaterdag 20 januari 2018 @ 07:34:06 #299
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_176628438
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 06:27 schreef Maikuuul het volgende:
ADA toegevoegd aan de portfolio. Prijs staat naar mijn inzien vrij laag/gemiddeld. Dus houd ze eens even aan.
Hoeveel XVG heb je nog?
pi_176628449
Wat een mooie morgen
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176628451
Dicht
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')